CND GLACIAL ILLUSION The Collection - Μανικιούρ εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του πάγου

Η νέα σειρά GLACIAL ILLUSION The Collection της CND Vinylux Weekly polish είναι εμπνευσμένη από τις ‘‘μυστικές’’ αποχρώσεις του πάγου.

GLACIAL ILLUSION The Collection


GLACIAL ILLUSION The Collection

Η CND μας παρουσιάζει τη νέα σειρά GLACIAL ILLUSION σε 6 νέες εκδοχές, εναρμονισμένες με το ύφος του Χειμώνα. Φώτα και λάμψεις εμπνευσμένα από την Αρκτική κομψότητα, προσφέρουν μία μοναδική και συναρπαστική ποικιλία αποχρώσεων, για το πιο διακριτικό και ποιοτικό Νail Look για τις χειμερινές σας εμφανίσεις.

Νύχια που ακτινοβολούν και λάμπουν με τους pastel τόνους του ‘‘παγωμένου’’ ροζ και μπλε. Υφές και σχέδια που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους, αγκαλιάζουν όλη την επιφάνεια του νυχιού προσδίδοντάς του στυλ και γοητεία από τις ‘‘μυστικές’’ αποχρώσεις του πάγου.

Οι αποχρώσεις που έχω στα χέρια μου και που ομολογώ ανυπομονώ να παίξω μαζί τους είναι οι Winter nights, ίσως το πιο φινετσάτο σκούρο μπλε χρώμα που έχω δει Cashmere Wrap, ένα κρεμώδες μπεζ ροζ, γλυκό και παγωμένο μαζί και Radiant chill, μια ροζ μπρονζέ απόχρωση που θα λατρέψετε.

GLACIAL ILLUSION The Collection

GLACIAL ILLUSION The Collection


GLACIAL ILLUSION The Collection

Δείτε εδώ το video Που ξεχώρισα για να εμπνευστείτε το νέο σας μανικιούρ:



Η νέα σειρά GLACIAL ILLUSION έχει τις απόλυτες χειμερινές αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών, εσείς ποια θα διαλέξετε;


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...