KMax Fibers - New Hair don't care φάση...

Η νέα σειρά Kmax ήρθε να δώσει την λύση σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης και όχι μόνο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά κάλυψης των προβλημάτων της αραίωσης των μαλλιών βασισμένη στις "μαγικές" ικανότητες της φυσικής κερατίνης.
KMax Fibers




Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμα η οριστική λύση για την τριχόπτωση όμως στη 2η δεκαετία του
21ου αι. μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως κάθε άτομο με αραιά, αδύναμα, λεπτά μαλλιά μπορεί να δείχνει σαν να έχει φυσικά, πυκνά μαλλιά, με λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία.

KMax Fibers

Η χρήση προϊόντων που «καμουφλάρουν» την αδύναμη τριχοφυΐα και την κάνουν να δείχνει πιο πλούσια και πυκνή είναι η πιο άμεση, προσιτή και οικονομική λύση με πολλά πλεονεκτήματα. Τα προϊόντα αυτά δεν θεραπεύουν την τριχόπτωση αλλά εφόσον είναι από φυσικές πρώτες ύλες όπως οι μικροϊνες από 100% φυσική Κερατίνη, έχουν εντυπωσιακά θετικό αποτέλεσμα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία αυτού που θα επιλέξει να τα χρησιμοποιήσει.

KMax Fibers

Επιλέγοντας KMax fibers παίρνετε μια συσκευασία με μικροΐνες την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως ακριβώς το "πιπέρι". Δηλαδή πολύ απαλά να ρίξετε λίγες από τις μικροΐνες στο μέρος του τριχωτού της κεφαλής που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της αραίωσης. Όπως το "πιπέρι" γιατί συνήθως βάζουμε με φειδώ, σε αντίθεση με το αλάτι, έτσι και με τα KMax, αφού λίγη ποσότητα KMax είναι αρκετή για να κάνει ότι υπόσχεται.  Οι μικροΐνες θα μαγνητιστούν από τις υπόλοιπες τρίχες και θα μείνουν στην θέση τους μέχρι εσείς να αποφασίσετε να τις αφαιρέσετε, απλά με ένα λούσιμο. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και το ειδικό fixing spray προκειμένου να "κλειδώσετε" το αποτέλεσμα και χωρίς έγνοια να συνεχίσετε με τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.

KMax Fibers

Η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή από μικροΐνες κερατίνης είναι οι μικροΐνες KMax Milano από
φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας ολόιδια με τα φυσικά μαλλιά! Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης του KMax Milano Hair Fibers παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό, παρθένο μαλλί και έτσι αναμειγνύονται τέλεια με τα μαλλιά σας, χωρίς να γίνονται ποτέ αντιληπτές, όσο κοντά και αν πλησιάσει κανείς!

Οι μικροΐνες φυσικής Κερατίνης KMax Milano, μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό
των μαλλιών και παραμένουν σταθερά συνδεδεμένες μέχρι το επόμενο λούσιμο. Δεν φεύγουν με το χάδι, τον αέρα και τη βροχή. Δεν επηρεάζονται εάν φοράτε κράνος και παραμένουν σταθερά επάνω στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Το προϊόν όμως που κέρδισε την δική μου καρδιά είναι το Kmax Milano Concealing Scalp Shader. Πρόκειται για μια υποαλλεργική πούδρα σε super-compact μορφή που παρέχει απόλυτη κάλυψη σε πολύ αραιωμένες περιοχές του τριχωτού αλλά και σε όσους έχουν πολύ κοντοκουρεμένα μαλλιά και φαίνεται το δέρμα του τριχωτού. Ιδανικό για όσες κοπέλες ζηλεύουν τις πλεξούδες των υπόλοιπων γυναικών αλλά αποφεύγουν να τις τολμήσουν γιατί φαίνεται έντονα το πρόβλημα αραίωσης που έχουν. Και φυσικά, ιδανικό για όσες θέλουν γεμάτα, πυκνά φρύδια, με αδιάβροχο αποτέλεσμα, χωρίς να ανησυχούν αν θα ιδρώσουν ή ακόμα και αν θελήσουν να μπουν στην θάλασσα. Το Kmax Milano Concealing Scalp Shader εφαρμόζεται με ένα ειδικό βρεγμένο πινελάκι στην περιοχή που επιθυμείτε και μόλις στεγνώσει αδιαβροχοποιείται κυριολεκτικά μένοντας στην θέση του για ώρες ή ακόμα και μέρες, χωρίς να λερώνει τα ρούχα ή τα μαξιλάρια σας. Δεν αφαιρείται με απλό νερό αλλά με σαπούνι και λούσιμο καλό.


Kmax Milano Concealing Scalp Shader

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία και όλη η διαδικασία παραγωγής πληροί τα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας που απαιτούνται από την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Δείτε όλη τη σειρά προϊόντων Kmax Milano στο kmax.gr ή καλέστε όλο το 24ωρο στο 210-

8056000.


Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...