CND Chic Shock Collection

Τα πιο τέλεια κουφετί παστέλ για αυτήν την Άνοιξη, έρχονται από την CND ‘‘Chic Shock the collection’’Oι 4 νέες αποχρώσεις εγγυώνται κομψό, απαλό αλλά και δυνατό look. 
CND Chic Shock Collection

O κόσμος της μόδας και της ομορφιάς έχει ‘‘περάσει’’ σε ένα νέο κύμα νεανικής ενέργειας το οποίο τείνει στο μοντέρνο Urban street chic...και η CND ανταποκρίνεται άμεσα. Η συλλογή Chic Shock εμπνεύστηκε από την κουλτούρα της μόδας K-pop της Νότιας Κορέας, η οποία είναι μία μίξη Girly και Urban Makeup Look και χαρακτηρίζεται από τα έντονα μάγουλα και ζουμερά χείλη μιας κούκλας σε κουφετί ροζ και λιλά αποχρώσεις. Η CND ζωντανεύει αυτήν την τάση με τις 4 τολμηρά γλυκές αποχρώσεις, Candied, Tally, Jellied και Gummi.

Η νεά αυτή συλλογή, σάς επιτρέπει να αναμείξετε και να ταιριάξετε με τον αυθορμητισμό και την φαντασία σας, τις μακράς διάρκειας αποχρώσεις που αντανακλούν τέλεια, για ζωντανή Ανοιξιάτικη εμφάνιση. Η συλλογή διατίθεται στο πρόσφατα αναδιαμορφωμένο VINYLUX™ Long Wear Polish και στο γνωστό σας Shellac™ Gel Polish.

CND Chic Shock Collection

CND Chic Shock Collection

CND Chic Shock Collection

CND Chic Shock Collection

Οι κρεμώδεις παστέλ αποχρώσεις της σειράς είναι αξιολάτρευτες, ενώ ως απόδοση είναι οπάκ και επιτρέπουν την άψογη εφαρμογή με μόλις δύο στρώσεις. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας με το άψογο top coat (δικό μου προσωπικό αγαπημένο) , το οποίο εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Όποιο στυλ και αν έχετε, Girly - Hip hop - Urban, ή αν δοκιμάζετε συχνά διαφορετικά στυλ, αυτήν την Άνοιξη έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε με τη συλλογή Chic Shock the collection.

Tα Vinylux Weekly Polish, φυσικά καρατάνε 1 εβδομάδα, δεν χρειάζονται base coat γιατί περιέχουν μέσα (γι’αυτό και δεν έχουν base coat) και φυσικά έχουν το φανταστικό Top coat!! που το ζητούν όλες!!! Είναι 7 free formula (δεν περιέχει 7 επικίνδυνα συστατικά) θα τα βρεις αναλυτικά στο διαφημιστικό υλικό.

Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία CREATIVE GROUP και τα βρίσκουν οι φίλες μας σε επιλεγμένα studio ομορφιάς κ.λπ. και στο e-shop της εταιρίας creativegroup.gr και στην Κύπρο.

Και τώρα, η CREATIVE GROUP, άνοιξε 2 νέα καταστήματα για να εξυπηρετεί πιο άμεσα τις πελάτισσές της.

Ένα στη Θεσσαλονίκη, Αγγελάκη 7, 54621, Τ. 2310 500250


και ένα στην Κύπρο, Λεωφόρος Νίκης 17α, Λευκωσία 1095, Κύπρος, 22 255 866 & 22 255 868



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...