Πως να οργανώσεις την τέλεια εκδρομή με το ekdromi.gr

Με τον σύζυγο και τους φίλους μας, λατρεύουμε τις εκδρομές. Οργανώνουμε συχνά μικρές αποδράσεις σε κοντινές περιοχές, είτε ημερήσιες εκδρομές, είτε Long weekends που λένε και στα ξένα. Με την πρώτη ευκαιρία πάμε ταξιδάκι και φυσικά θέλουμε να ανακαλύπτουμε νέα μέρη, αφού η χώρα μας έχει πολλές και ανεξερεύνητες ακόμα ομορφιές. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικές συμβουλές για να οργανώσετε την τέλεια εκδρομή με την βοήθεια του ekdromi.gr.
café, camera, classic



Σε λίγες μέρες έρχεται η κολλητή από την Αγγλία και μαζί της θα φέρει και μια μουσαφίρισσα από την Ινδία. Ανυπομονώ να δω την φιλενάδα μου από κοντά, αλλά ακόμα περισσότερο, ανυπομονώ να πάμε μαζί εκδρομή, για να δείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας στην φιλοξενούμενη της φίλης μου. Έτσι από τώρα έχω αρχίσει να οργανώνω, έστω και πρόχειρα, την εκδρομή μας στους Δελφούς. Βλέπετε θέλουμε να επισκεφτούμε οπωσδήποτε έναν αρχαίο ναό και οι Δελφοί είναι εξαιρετικά όμορφοι και την Άνοιξη. Άσε που υπάρχει και το Γαλαξίδι εκεί κοντά, για να συνδυάσεις και την θάλασσα.

Αρχικά μπήκα στο ekdromi.gr για να δω τις επιλογές μου, καθώς το site έχει εξειδικευμένες προτάσεις ανάλογα με το τι ψάχνει ο καθένας. Για παράδειγμα έχει επιλογές ανά εποχή ή εορταστικό τριήμερο (πχ Άνοιξη, Πάσχα, Αγίου Πνεύματος κτλ ),αλλά και ανά προορισμό. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε χρησιμοποιώντας τα φίλτρα που έχει, ούτως ώστε να περιορίσετε την αναζήτηση σας σε αυτό που περισσότερο ταιριάζει στις δικές ανάγκες.

Αρχικά, θα πρέπει να ξέρετε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε. Δείτε πότε θέλετε να ταξιδέψετε και αν μπορείτε να πάρετε άδεια εκείνες τις ημέρες. Είναι καλό να μην έχετε υποχρεώσεις να σας βασανίζουν, επομένως ότι έχει να κάνει με δουλειά, εξεταστική ή ακόμα και υποχρεώσεις των παιδιών θα πρέπει να το έχετε τακτοποιήσει. Το ekdromi.gr θα σας βοηθήσει να βρείτε τις επιλογές που ταιριάζουν στις δικές σας ημερομηνίες και μέσα από τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης να βρείτε την προσφορά που σας συμφέρει περισσότερο.

Πως να οργανώσεις την τέλεια εκδρομή με το ekdromi.gr

Σειρά έχει η μετακίνηση. Αν είσαι από τους τυχερούς που διαθέτεις αυτοκίνητο, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις τα λάδια, το νερό και τα λάστιχα και να βάλεις βενζίνη. Διαφορετικά, θα πρέπει να βρεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετακινηθείς με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εκτός από το παραδοσιακό ΚΤΕΛ, υπάρχει και το τρένο που σιγά σιγά έχει αναπτυχθεί και στην χώρα μας και μπορείς να βρεις πολλές προσφορές στα εισιτήρια, ακόμα και να τα αγοράσεις Online. Αν η εκδρομή περιλαμβάνει και νησιωτική Ελλάδα, τότε θα πρέπει να τακτοποιήσεις και τα εισιτήρια του καραβιού.

Ήρθε η στιγμή να κανονίσεις την διαμονή. Μέσω του site Μπορείς να βρεις τον ιδανικό προορισμό για το ταξίδι σου. Μόλις καταλήξεις στο κατάλυμα που θέλεις και την προσφορά που σου ταιριάζει, επικοινωνείς με το ξενοδοχείο που σε ενδιαφέρει, ελέγχεις την διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που επιθυμείς να διαμείνεις κάνοντας προκράτηση και στη συνέχεια αγοράζεις το κουπόνι σου από το ekdromi.gr. Επιλέξτε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να πληρώσετε (τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, PayPal) και θα λάβετε μέσω email τις οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού. Πρέπει πάντα να δηλώνετε τα πραγματικά στοιχεία σας, καθώς κατά την εξαργύρωση του κουπονιού στο ξενοδοχείο θα χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Τι θα κάνουμε μόλις φτάσουμε; Αρχικά θα ψάξουμε να βρούμε τα μουσεία και εστιατόρια, καθώς επίσης και όλα τα αξιοθέατα της περιοχής. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν στην περιοχή ή σε κοντινά χωριά να λαμβάνει χώρα τις ημέρες εκείνες κάποιο φεστιβάλ. Είναι ιδανικό να συνδυάσουμε την διαμονή μας με μια νέα εμπειρία. Επίσης, μπορείτε και εσείς να τσεκάρετε τις κοντινές πόλεις για μουσεία και δραστηριότητες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για εμάς που διαλέξαμε τους Δελφούς, η Αράχωβα και το Γαλαξίδι είναι οι κοντινές επιλογές μας για κάτι διαφορετικό.

Τα ταξίδια είναι ο πλούτος μας, καθώς μας φέρνουν σε επαφή με νέους ανθρώπους και καινούργιες εμπειρίες. Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας. 

Έτοιμοι να εκδράμουμε εις τας εξοχάς...

Το μόνο που μας έμεινε είναι να μαζέψουμε λεφτά για την εκδρομή μας.


*advertorial 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...