Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask

Μια πρωτοποριακή Μάσκα Peel Off Ενυδάτωσης και Σύσφιξης δημιούργησε για μας η Garden of Panthenols, γεμάτη λαμπερά glitter για την πιο διασκεδαστική περιποίηση του προσώπου μας.

Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask

Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask


Χρειάζονται μόλις 30 λεπτά εφαρμογής για να δείτε ορατά αποτελέσματα λάμψης από την Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask . Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενυδατικών και αναπλαστικών συστατικών, όπως η Πανθενόλη, το Υαλουρονικό νάτριο και η Αλλαντοΐνη, για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει το πρόσωπο λαμπερό, μαλακό και υγιές. Παράλληλα, το Manihot Esculenta exctract που περιέχεται, εγγυάται άµεση και αποτελεσµατική σύσφιξη, βελτιώνει την υφή του δέρµατος, ενώ τονώνει και ενισχύει το περίγραµµα του προσώπου.  

Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να την αφήσετε να δράσει γύρω στα 30 λεπτά ίσως και παραπάνω, καθώς θα είναι ευκολότερο να την αφαιρέσετε. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να την βγάλετε στα πρώτα 10 λεπτά... απλά δεν θα τα καταφέρετε.

Αυτό που εγώ ένιωσα μετά από κάθε εφαρμογή ήταν η αίσθηση σύσφιξης στο περίγραμμα του προσώπου και στο λαιμό. Ως peel off μάσκα όμως, που περιέχει και Αλλαντοΐνη, κάνει και καθαρισμό. Και αυτό θα το δείτε στα μικρά σημαδάκια ειδικά στην περιοχή της μύτης. Εκεί θα δείτε να μένουν τα απομεινάρια από τους πόρους σας. 

Αφαιρείται χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα και καθαρίζει χωρίς να την αφυδατώνει, αλλά αντιθέτως, την αφήνει πολύ λαμπερή.

Αλήθεια, εσείς την δοκιμάσατε; Πως σας φάνηκε;


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...