Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα, με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό

Στην μάχη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας χρειαζόμαστε ισχυρούς συμμάχους. Ευτυχώς για εμάς οι σύμμαχοι αυτοί μπορούν να βρεθούν στο αγαπημένο μας φαρμακείο και δεν χρειαζόμαστε μια περιουσία για να τους αποκτήσουμε. Η Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus, είναι μια Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα με lipo cermides , με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό .
Synchroline Synchrovit



Πρόκειται για μια πλούσια κρέμα, με έντονη θρεπτική δράση σχεδιασμένη για το πρόσωπο και το λαιμό, ιδανική για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Ασκεί μαλακτική και ενυδατική δράση και καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Η τακτική χρήση μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης δερματικών αλλοιώσεων και οδηγεί σε πιο υγιή εμφάνιση του δέρματος ενώ η έντονη μαλακτική της δράση, βοηθάει ακόμη και σε περιπτώσεις βαθέων μεταβολών του επιδερμικού φραγμού (όπως για παράδειγμα ατοπική δερματίτιδα).

Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα, με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό

Την χρησιμοποίησα κυρίως βράδυ, καθώς είναι ιδιαίτερα λιπαρή χωρίς ωστόσο να είναι βαριά για την επιδερμίδα μου. Πιστεύω πως λειτούργησε θεραπευτικά σε επίπεδο ενυδάτωσης, καθώς έχω αφυδατωμένη αν και λιπαρή επιδερμίδα.
Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus

Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...