XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Το XLS Medical είναι ένα απόλυτα φυσικό σκεύασμα διαχείρισης του σωματικού βάρους το οποίο βασίζεται σε 3 κύρια σημεία: Βελτίωση της διατροφής, αύξηση της σωματικής δραστηριότητας και χρήση του XLS Medical, ώστε να χάσετε τα παραπανίσια κιλά σας έως και 3 φορές ταχύτερα και με σωστότερο τρόπο. Είναι σημαντικό όμως να προηγηθεί το XLS Detox, καθώς η προετοιμασία για το αδυνάτισμα πρέπει να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας το μεταβολισμό σας και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά.

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY


Για να προετοιμαστείτε για το αδυνάτισμα, χρησιμοποιήστε το XLS Detox για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να καθαρίσει από τις τοξίνες, να υποστηρίξετε το μεταβολισμό σας και την πέψη και να αποκαταστήσετε την ισορροπία του εντέρου σας.

Με τον όρο «βασικός μεταβολικός ρυθμός» εννοούμε το σύνολο της ενέργειας - τις θερμίδες δηλαδή- που χρειαζόμαστε σε κατάσταση ηρεμίας για ένα 24ωρο ώστε να εκτελέσουμε βασικές λειτουργίες όπως αναπνοή, χτύπος της καρδιάς ,κλπ.
Ο μεταβολισμός:

  1. διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο
  2. επηρεάζεται από παράγοντες όπως: ηλικία, ορμόνες, φυσική δραστηριότητα, θερμοκρασία του περιβάλλοντος, κληρονομικότητα, κλπ.
  3. επιβραδύνεται σταδιακά όσο περνούν τα χρόνια

To XLS Detox παρασκευάζεται με τη μοναδική Τεχνολογία Microbiome και η οποία έχει αναπτυχθεί μετά απο 10 και πλέον έτη επιστημονικών & κλινικών ερευνών.
Το XLS Detox έχει μια σύνθεση που εμπλουτίζει τον οργανισμό με 10 δισεκατoμμύρια ωφέλιμα βακτήρια και θρεπτικά συστατικά. Έχει αποδειχθεί κλινικά οτι τα 10 δισεκατομμύρια βακτήρια BIFIDOLITE 220TM φτάνουν στο έντερο ζωντανά . Το XLS Detox περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά,ασφαλή και καλά ανεκτά. Καθαρίζει από τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευσή τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες. Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους, ενώ υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Το XLS Medical βοηθάει να χάσεις έως 3 φορές περισσότερο βάρος από ότι κάνοντας μόνο δίαιτα.

Χάρη στην τριπλή του δράση


  1. Δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους
  2. Μειώνει την όρεξη & τη διάθεση για τσιμπολόγημα
  3. Βελτιώνει το χρόνο διέλευσης από το γαστρεντερικό σύστημα

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Το XLS Medical είναι παράλληλα καλό για την υγεία έχοντας αποδεδειγμένη επίδραση:


  1. Στη μείωση της LDL χοληστερόλης και αύξηση της HDL
  2. Στη μείωση του μεταβολικού συνδρόμου

Το XLS Medical περιέχει μια μοναδική ουσία από φυτικές ίνες, η οποία είναι εμπλουτισμένη από τις λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D και Ε και δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους στο στομάχι, απορροφώντας τα μόρια λίπους και σχηματίζοντας συμπλέγματα ινών-λίπους. Διασφαλίζει τη βέλτιστη δέσμευση λίπους κατά την πρώτη φάση, ενώ κατά τη δεύτερη φάση πραγματοποιείται απελευθέρωση των λιποδιαλυτών βιταμινών με στόχο τη διασφάλιση της βέλτιστης απορρόφησης βιταμινών.


XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Μέχρι τις 27 Ιουνίου 2018, τρέχει διαγωνισμός στο instagram με δύο τυχερές νικήτριες να διεκδικούν από ένα σετ με τα δύο αυτά προϊόντα. Για να λάβεις μέρος απλά μπες στο προφίλ μου στο instagram



Giveaway alert! 😍😘 Το Xls medical είναι ένα απόλυτα φυσικό σκεύασμα διαχείρισης του σωματικού βάρους το οποίο βασίζεται σε 3 κύρια σημεία: Βελτίωση της διατροφής, αύξηση της σωματικής δραστηριότητας και χρήση του XLS Medical, ώστε να χάσετε τα παραπανήσια κιλά σας έως και 3 φορές ταχύτερα και με σωστότερο τρόπο. Είναι σημαντικό όμως να προηγηθεί το xls detox, καθώς η προετοιμασία για το αδυνάτισμα πρεπει να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας το μεταβολισμό σας και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά. Είστε όμως έτοιμες για ένα δωρακι σε συνεργασία με το @ofarmakopoiosmou ; Δυο τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από ενα σετ xls medical & xls detox η κάθε μία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι: 1. Να ακολουθείτε εμένα @thekmprojects  αλλά και τo @ofarmakopoiosmou 2. Να κάνετε Like στην φωτογραφία και να αφήσετε ένα σχόλιο με tag τρεις φίλες σας για να πάρουν μέρος κι αυτές στο διαγωνισμό  Ο διαγωνισμός τρέχει μόνο στο instagram, λήγει στις 27 Ιουνίου και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα. Τα δώρα θα σταλουν στις νικητριες από μενα Καλή επιτυχία 😘❤ #ofarmakopoiosmou #giveaway #instagiveaway @giveawaysgr #greekbeautyblogger #instabeauty #beautyblogger
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheKMProjects (@thekmprojects) στις




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...