Pages

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

SEPHORA - BEAUTY SHOP STOCK!!!

Στο κέντρο της Αθήνας, κάπου κοντά στον Σταθμό Μοναστηράκι και για την ακρίβεια στην διασταύρωση των δρόμων Μητροπόλεως και Αιόλου, υπάρχει ένα υπέροχο μαγαζάκι. Τα Starbucks!!! Χαχα. Ναι , μπαίνετε μέσα στα Starbucks, αν θέλετε παραγγέλνετε τον αγαπημένο σας καφέ, αν πάλι δεν θέλετε, μπορείτε να ανεβείτε τις κυλιόμενες σκάλες και να επισκεφτείτε ένα πολυόροφο κατάστημα στοκ στο κέντρο της Αθήνας. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε πάρα πολλές προσφορές σε αξεσουάρ, τσάντες, νεσεσέρ, και άλλα επώνυμα αντικείμενα. Ο χαμός είναι μεγάλος, μην απελπίζεστε, μπορεί να βρείτε μερικά διαμαντάκια. Στον δεύτερο όροφο, είναι το στοκ του SEPHORA - BEAUTY SHOP όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ σε πραγματικά απίστευτες τιμές. Ή μάλλον, Πιστευτές!!! Και τόσο, μα τόσο κοντά!.
Στον ίδιο όροφο, θα βρείτε επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ, αλλά και γυναικεία ένδυση. Στον επόμενο όροφο είναι τα ανδρικά, παιδικά και είδη σπιτιού. Είπαμε όμως, είναι στοκ. Οι πωλητές θα σας εξυπηρετήσουν, αλλά μην περιμένετε να τα βρείτε όλα μέσα σε γυαλιστερές προθήκες. Άλλωστε οι μικροί θησαυροί, δεν είναι ποτέ σε εμφανή σημεία.
Σε μια πρόσφατη εξόρμηση μου λοιπόν, με την μαμά του καλού μου (χιχι πήρα και σπόνσορα μαζί) αγόρασα μερικά καλούδια, σε εξωφρενικά καταπληκτικές τιμές.

Και για να μιλήσω με αποδείξεις, θα κάνω μια γρήγορη αναφορά σε αυτά που αγόρασα. Πρώτο πήρα το κραγιόν της Too faced σε απόχρωση Living in Sin της σειράς Lip of Luxury. Μια μωβ - berry σκούρη απόχρωση. Η χρωματική του απόδοση δεν είναι ιδιαίτερα έντονη, κι αυτό πιθανότατα συμβαίνει γιατί είναι πάρα πολύ ενυδατικό. Αλλά είναι ότι πρέπει για να φοριέται πρωί στο γραφείο.


Το Living in Sin λοιπόν της Too faced κόστισε μόλις 10 ευρώ. Ναι ναι μόλις 10 ευρώ αντί για 18,50.


Αν και το καλοκαίρι έχει πια τελειώσει, θέλησα να πάρω ένα πορτοκαλί κραγιό της Max Factor, το Νο 18. Ξέρω είναι πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο γεγονός ότι κόστισε μόνο 6 ευρώ αντί για 11,60, όπως τουλάχιστον δείχνει η σβησμένη του τιμή.







Είναι πολύ ενυδατικό με πολύ ωραία χρωματική απόδοση. Εδώ μπορείτε να δείτε swatch (είναι το επάνω και κάτω είναι της Too Faced).

Εδώ και καιρό ήθελα μια σκιά σε έντονη μπλε ρουά ή τζην απόχρωση. Έτσι δεν μπόρεσα να μείνω ασυγκίνητη στην Chrome Intensity της L'Oreal No182 Blue Jean. Και κόστισε μόνο 5 ευρώ. Έχει πολύ έντονη χρωματική απόδοση και αριστερά μπορείτε να δείτε swatch της.


Για το τέλος αφησα το William Tell me About OPI, ένα υπέροχο μωβ σκούρο βερνίκι νυχιών . Τιμή 6 ευρώ !!!! Ο φετινός χειμώνας υποψιάζομαι ότι θα έχει μικρές στιγμές ζεστασιάς ;)









Αυτή λοιπόν ήταν μια μικρή ιδέα από τα λίγα πραγματάκια που πήρα από το στοκ του Sephora - Beauty Shop στο κέντρο της Αθήνας. Περιμένω να μου πείτε αν το επισκεφτήκατε και αν βρήκατε κι εσείς μικρούς θησαυρούς όπως κι εγώ.


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Mini Oriflame Haul - Κατάλογος 15


Ένα μικρό haul από τον κατάλογο 15 της Oriflame. Ο κατάλογος ισχύει ως τις 4 Νοεμβρίου 2012. Προσφορά έως τις 26 Οκτωβρίου όλα τα προϊόντα Oriflame με 45% έκπτωση από την αρχική τιμή για να κάνετε τα δώρα σας στον Δημήτρη και την Δήμητρα.
www.oriflame.gr



Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Hair Tutorial - Jennifer Morrisons's Braid



Ένα Hair Tutorial για να σας δείξω πως να φτιάξετε αυτό το χτένισμα ;)



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αγορές Lovie - Mini Haul

Επειδή ακόμα κι αν δεν έχουμε χρήματα πάντα υπάρχουν τρόποι να κακομάθουμε τους εαυτούς μας, αυτές τις μέρες στο Σύνταγμα, έχει την γνωστή έκθεση με διάφορες ελληνικές επιχειρήσεις. Εκεί θα βρεις από μέλι και ξηρούς καρούς μέχρι βιβλία με 5 €, αλλά και καλλυντικά και αξεσουάρ. Πιστή στο ραντεβού της και η Lovie.

Από τα διάσημα πλέον και πολυδοκιμασμένα της βερνίκια νυχιών επέλεξα δύο φθινοπωρινο- χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Ένα σκούρο σμαραγδί- κυπαρισσί και ένα σκούρο μπλε.  Μου φαίνεται θα τα λατρέψω ;) Η τιμή τους είναι στο €1,5 το ένα (σε μαγαζάκι με 1€ το έχω βρει στα €1,20). Η διάρκεια τους είναι αρκετά καλή. Διαρκούν περίπου στη μια εβδομάδα κατά μέσο όρο. Η χρωματική τους απόδοση επίσης πολύ καλή. Δεν θέλεις πολλές στρώσεις, ενώ και για τις βιαστικές μπορεί να φτάσει η μια. Προσωπικά κάνω πάντα 2 λεπτότερες στρώσεις, για μεγαλύτερη διάρκεια.

Από τις σκιές τις Lovie διάλεξα αυτή τη διπλή σκιά σε γκρι και γκρι ανοιχτές αποχρώσεις. Η σκιά αυτή κοστίζει μόνο 1€. Εδώ σας έκανα ένα μικρό swatch αλλά χωρίς φλας γιατί με φλας δεν φαινόταν τίποτα. Είναι ελάχιστα ιριδίζουσες. Όσο χρειάζεται για να μπορείς να τις βάλεις και πρωί.
Η γκρι διπλή σκιά με φλας :(







Χωρίς φλας

Λίγο πιο απομακρυσμένα προς το βάθος, θα βρείτε κοντά στο ταμείο και στα είδη για τα νύχια, ένα stand με διάφορες προσφορές 1+1 δώρο. Είχε βερνίκια νυχιών και lip gloss. Και βέβαια είχε και σκιές. Από τις σκιές λοιπόν επέλεξα 1 σε απόχρωση παλ πράσινο και 1 σε απόχρωση μπεζ. Και οι 2 κοστίσαν μόνο 1 €.  Είναι περισσότερο ματ και έχουν αρκετά καλή χρωματική απόδοση.

Εδώ σας έχω κάνει και κάποια swatches για να δείτε πως φαίνονται. Εννοείτε ότι δεν έχω βάλει primer. Επίσης η φωτογραφία δεν έχει φλας για ευνόητους λόγους.   


Αυτά από μένα για την ώρα.
 Μέχρι το επόμενο Post.. Φιλάκια πολλά!!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

10 products I regret buying ☹ 10 Προϊόντα που δεν θα αγοράσω ξανά !!!!!


Όλα τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με ΔΙΚΑ μου χρήματα. Είναι η Ειλικρινής μου άποψη.  ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΛΛΟ!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

The Hair Bun Tutorial




Ebay seller: http://myworld.ebay.com/happylife-zhy/&_trksid=p3984.m1439.l2754
Hair Bun on ebay (the seller is mentioned above): http://www.ebay.com/itm/Hot-3-Color-3-Size-Hair-Bun-Ring-Donut-Shaper-Hair-Styler-Maker-New-/290703071124?pt=UK_Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA&var=&hash=item8962853115


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

CHERRY CULTURE - THINK PINK 205 OFF

Με εκπτώσεις 20% σε όλα τα προϊόντα με την χρήση του κωδικού PINK20 το αγαπημένο μου Cherry Culture   συμμετέχει σε εκδηλώσεις για τον μήνα καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.


Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΝΕΛΑ - 19 χρήσεις για ένα λατρεμένο μπαχαρικό

Όσο ψυχραίνει ο καιρός τόσο μας έρχονται στο νου μυρωδιές και γεύσεις λίγο πιο χειμερινές ή έστω φθινοπωρινές. Μια αγαπημένη... η κανέλα. Υπάρχουν όμως κι άλλες χρήσεις και ιδιότητες της που μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

MOST WORN SUMMER ITEMS TAG

Έφτασε Οκτώβριος και το καλοκαίρι δεν λέει να μας αποχαιρετήσει. Όπως έγραψε και η Μαρίλια (marilliaschoice) έχουμε φτάσει 68 Αυγούστου.... Έτσι κι εγώ πήρα τον χρόνο μου για να κάνω αυτό το TAG από την Ραφαλένα και το http://omorfoblogaki.blogspot.gr/
Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που αγάπησα φέτος το καλοκαίρι. Most worn nail polish... Το κοραλοπορτοκαλί βερνίκι της LOVIE Νο 163. Το αγόρασα από την έκθεση τους στο μετρό του Συντάγματος και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος...
Most Worn Scent... Sunkissed Της JLO. Μπορεί να μην το έχω συμπεριλάβει στα πιο αγαπμένα όλων των εποχών αλλά σύγουρα ήταν το most worn αφού έπιασα τον εαυτό μου να το φοράει σχεδόν καθημερινά ;)
Most worn Hair Product θα πω το hair bun maker μου το οποίο το αγόρασα από το ebay και μου έλυσε τα χέρια στην κυριολεξία... Απλά το φορούσα σε 5 λεπτά κι έφευγα για δουλειά πάντα περιποιημένη!
Most worn foundation ... Δεν θα πω τίποτα παραπάνω απλά ότι το έχω στα αγαπημένα μου αλλά και στα προϊόντα που θα αγόραζα ξανά. Είναι της Wet n Wild, το tinted moisturizer εδώ σε απόχρωση Sun Kissed γιατί μας είδε λίγο ο ήλιος ;
Most worn blusher ... Milani Baked Blush in Rose D' Oro. Το αγόρασα από το www.beautyjoint.com και το αγάπησα. Έτσι απλά. Είναι μια κοραλοπορτοκαλί απόχρωση που δίνει την ψευδαίσθηση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας στα μάγουλα ενώ οι κοραλί τόνοι του μοιάζουν να αντιγράφουν τα μαγουλάκια της υγειούς επιδερμίδας. Τα νερά που κάνει και τα ιριδίζοντα στοιχεία του μ' αρέσαν ακόμα περισσότερο για το καλοκαίρι αφού φορώντας αυτό το ρουζ δεν χρειάζεται να φοράς highlighter!!!
Most worn lip product LOVIE Lipstick No 40. Επίσης σε κοραλί απόχρωση. Γενικά όπως θα καταλάβατε το κοραλί είχε την τιμητική του φέτος το καλοκαίρι.
Most worn mascara Επέλεξα να πειραματιστώ με drugstore προϊόντα και δεν έπεσα έξω. Διαλέγω την αδιάβροχη μάσκαρα της Kleancolor Girls Talk. Έχω ιδιαίτερο θέμα με τα μάτια. Δακύζουν εύκολα, ιδρώνω πολύ στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ έχω ευαισθησία και μπορεί να παρουσιάσω επιπεφικίτιδες... Η Kleancolor Girls Talk Waterproof Mascara τα πήγε θαυμάσια σε όλα τα επίπεδα.
Most worn eyeshadow Επίσης, της Kleancolor American EYEDOL Wet/Dry Baked Shadow σε απόχρωση mint.
Most worn Bag Οκ δεν την κρατούσα κάθε μέρα, αλλά σίγουρα τα απογεύματα στις βόλτες και εννίοτε και στο γραφείο (ειδικά τον Αύγουστο που χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο) Εϊναι η αγαπημένη μου μπλε τσάντα από την FURLA
Most worn accessory .. Η αγαπημένη μου καρδούλα από τον σχεδιαστή MINAS (www.minastudio.com) σε συνδυασμό με φτερά από οξειδωμένο ασήμι που σχεδίασε πρόσφατα ο αγαπημένος σχεδιαστής!
Most worn clothing item, αυτή η γλυκιά μπλουζίτσα από τα Mat Fashion. Την έχω από πέρυσι αλλ'αφέτος την λάτρεψα..
Most worn shoes. Φέτος, δεν αγόρασα καινούργια παπούτσια. Αποφάσισα να κάνω οικονομία και να δώσω μια επιπλέον ευκαιρία σε παλαιότερα σχέδια που είχα να τα φορέσω. Και είχα πολλά, που τα φορούσα εκ περιδρομής καθημερινά για να μην κουράζονται τα πόδια. Όμως, όσο αστεία και να είναι και ακόμα κι αν δεν τα φόρεσα στην δουλειά (εννοείτε) τα crocs Μου είναι τα πιο αναπαυτικά και πιο πολυφορεμένα για μένα για φέτος το καλοκαίρι. Ακόμα και στην οδήγηση ήταν πάρα πολύ άνετα..... χιχιχι
Αυτά λοιπόν .... Με την σειρά μου κάνω Tag http://marilialovesmakeup.blogspot.gr/ http://anastasiawall.blogspot.gr/ http://annoulasmom.blogspot.gr/ http://ffffamilyfashionfood.blogspot.gr/ http://joybeautylove.blogspot.gr/

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Memories... Αναμνήσεις...

Συνεχίζοντας τον κύκλο των "αναμνήσεων" όπως αυτές κάνουν την εμφάνιση τους στο παλιό μου συρτάρι θα ήθελα να σας δείξω δύο από τις αγαπημένες μου μάσκαρες που χρησιμοποιούσα παλιά. Είναι η Double Extension Ceramide R της L'OREAL! & η μαύρη μάσκαρα της LAROCHE POSAY. Μικρότερη της λάτρευα, ιδιαίτερα αυτή της L'OREAL!!!
Στο συρτάρι όμως είχα και μερικά προϊόντα που τα θεωρώ μάλλον αποτυχημένα. Απλά για κάποιο λόγο είχαν μείνει παρατημένα και δεν τα είχα πετάξει ποτέ... Ένα από αυτά είναι και Skin Reflection Lotion της NIVEA Body!! Πραγματικά δεν έχω δει χειρότερο προϊόν μαυρίσματος!! Ίσως ποτέ!. Άσε που έκανε χάλια όλα τα ρούχα, όσες ώρες κι αν περίμενες να στεγνώσει!
Αλλά όχι είχα κάποια να την συναγωνίζεται ίσως όχι τόσο πολύ χαλιά... Ναι ήταν η Dove Sunshine Lotion!! για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα... τρομάρα της... Νομίζω ήταν από της πρώτες του είδους που βγήκαν. Τώρα όλες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ ... ελπίζω ;)
Όχι άλλες κακίες. Ένα αποσμητικό που είχα λατρέψει γιατί δεν είχε πολλά χημικά, αλουμίνια, κτλ ήταν αυτό από την εταιρεία VALLEY, από την σειρά Summer Collections, Perfumed deodorant Natural Spray!!!
Την τρέλα του self Tanning δεν την έχασα ποτέ απ' ότι φαίνεται το πάλευα. Εδώ τα μαντηλάκια από την Avon. Δεν είχα χρησιμοποιήσει όλα, μόνο ένα δύο, γιατί ήθελα να αρχίσω να μαυρίζω και με αυτά να περνάω τα πόδια μου που πάντα καθυστερούν να πάρουν χρωματάκι. ... και έτσι δεν τα χρησιμοποιήσα σχεδόν καθόλου ;(
Εσείς θυμάστε τα παλιά σας καλλυντικά;;;;

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ - Ας κρακελιαστούμε λοιπόν....

Το καλοκαίρι δεν λέει να μας αποχαιρετήσει έτσι εύκολα κι εγώ αν και έχω κάθε καλή διάθεση να αφεθώ στα χρώματα του φθινοπώρου, αλλάζω επίσης και επιλέγω κάτι πιο καλοκαιρινό και παιχνιδιάρικο.
Βασικό χρώμα το λιλά Νο 118 της CAIRUO το οποίο αγόρασα φέτος από το πανηγύρι του Άγιου Μάμα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπών στην Χαλκιδική :)
Η τσαχπινιά έγινε όμως στον παράμεσο με το Barbie Λιλά (εγώ το λέω έτσι) το Νο 176 της LOVIE. Το οποίο συμπλήρωσα με κρακελέ υφή χρησιμοποιώντας το 01 CRACKLE TOP COAT της JORDANA το οποίο αγόρασα από το αγαπημένο μου πλέον
Τέλος, πέρασα το Top Coat της L.A. COLORS Rapid Dry επίσης από το cherry culture.... Αν και δεν με εντυπωσίασε στην προηγούμενη εφαρμογή, έχω αρχίσει να το συμπαθώ σιγά σιγά...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΙΛΩ...

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχα πάει στο πατρικό μου και κοιτάζοντας κάποια παλιά συρτάρια μου έπεσα πάνω σε κάποιες παλιές μου αγάπες... Το πρώτο μου αγαπημένο άρωμα, που όταν είχε πρωτοβγεί με είχε ξετρελάνει ήταν από τους Dolce & Gabbana. Λουζόμουν στην κυριολεξία με το άρωμα αυτό. Είχα αγοράσει και το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος. Το θυμάστε; Δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα.. αλλά ειλικρινά τότε το λάτρευα.
Εκτός όμως από το Dolce & Gabbana είχα από μικρή μια τάση σε λίγο πιο κλασσικούς τόνους...Estee Lauder Perfumed Body Powder...
Με έκπληξη ανακάλυψα πως την συγκεκριμένη για κάποιο λόγο δεν την είχα ανοίξει (και επομένως χρησιμοποιήσει) ποτέ!
Έτσι, επειδή μου ήρθαν στο μυαλό πολλές αγαπημένες αναμνήσεις αποφάσισα να κάνω αυτό το post... Σύντομα θα βάλω και άλλες παλιές αγάπες που ανακάλυψα στο παλιό μου συρτάρι. Εσείς θυμάστε καμιά από τις παλιές σας αγαπημένες;

2012 EMMY AWARDS - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

Καθόμουν χθες και παρακολουθούσα το αγαπημένο μου fashiom police στο E! Entertainment. Γελάω απίστευτα με τις παρομοιώσεις της Joan Rivers.
Έχει απίστευτο χιούμορ. Έτσι στρώθηκα να παρακολουθήσω τις απίστευτες εμφανίσεις των stars. Εδώ μερικές από τις αγαπημένες μου. Πρώτη πρώτη θα βάλω την Ginnifer Goodwin, η οποία ήταν η αγαπημένη μου, τόσο σε ρούχα, παπούτσι όσο και στο υπέροχο μακιγιάζ της με έντονες δόσεις θεατρικότητας (χωρίς όμως να καταντάει γκροτέσκ).
Και για το τέλος άφησα την ωδή στο κίτρινο:
Αγαπημένη μου κίτρινη εκδοχή ήταν η επιλογή της Julianne Moore