Pages

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

BANANA CHOCOLATE MUFFINS


Αν έχουν αρχίσει να μαυρίζουν οι μπανάνες σας, μην τολμήσετε να τις πετάξετε. Υπάρχει μια λύση για να τις αξιοποιήσετε και να φτιάξετε υπέροχα Banana muffins με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας ή με κακάο.

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε 12-16 muffins (ανάλογα με τα φορμάκια σας, εγώ έφτιαξα 16):

  • 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 2 κουταλιές baking powder
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • λίγο αλάτι (περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού)
  • 100 γρ. βούτυρο (ζεσταμένο στο φούρνο μικροκυμμάτων)
  • 1 αυγό
  • 2 μπανάνες μαυρισμένες λιωμένες με ένα πιρούνι)
  • Αν θέλετε μια δόση βανίλιας (εγώ δεν την βάζω αλλά είναι στην αρχική συνταγή)
  • 1 κούπα γάλα
  • κακάο (προαιρετικά)
  • κομματάκια κουβερτούρας (προαιρετικά)

Μαυρισμένες μπανάνες -   Ζύμη με κακάο -  Ζύμη με κακάο και κομματάκι κουβερτούρας
Πάμε να το φτιάξουμε:
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα στέρεα υλικά (αλεύρι, ζάχαρι, baking powder, αλάτ και το κακάο) σε ένα μπολ. Σ' ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε (προσοχή δεν χτυπάμε - δεν χρησιμοποιούμε μίξερ) με απλό αναδευτήρα  το βούτυρο, το γάλα και το αυγό και αφού τα ανακατέψουμε προσθέτουμε τις λιωμένες μπανάνες μας.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα υγρά υλικά μας στα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με απλό αναδευτήρα χωρίς να χτυπήσουμε δυνατά. Επιθυμούμε απλώς να γίνουν μια ομογενοποιημένη υγρή μάζα , να υγρανθεί όλο το αλεύρι κι ας έχει κάποια γρομπαλάκια. Αν θέλουμε προσθέτουμε τα κομματάκια της κουβερτούρας.
Τοποθετούμε την ζύμη με μια κουτάλα στα ειδικά φορμάκια για muffins. Αν έχετε αυτά της σιλικόνης δεν χρειάζονται βουτύρωμα, αν όμως έχετε τα παραδοσιακά μεταλλικά καλό είναι να τα βουτυρώσετε και να τα αλευρώσετε.

Πάντως, όποια φορμάκια κι αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε, δεν χρειάζεται να τα γεμίσετε με ζύμη μέχρι επάνω. Αφήστε χώρο να αναπνεύσει και να φουσκώσει το muffin. Ψήνουμε σε Προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μην βγαίνει ζυμαράκι  σε οδοντογλυφίδα που θα βυθίζετε μέσα.

Απολαύστε τα muffins σας με τον πρωινό σας καφέ ή τσάι.

Ελπίζω να σας αρέσουν τόσο πολύ όσο κι σ' εμένα.



Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Maxi Lash 3D Mascara by Oriflame



 Πρόκειται για τη νέα μάσκαρα της Oriflame που φτιάχτηκε για να χαρίζει 3D όγκο και έντονο χρώμα. Περιέχει  σφαιρικά σωματίδια χρώματος για περισσότερο όγκο και χρώμα. Έχει πλαστικό βουρτσάκι σαν χτένα για να γλιστράει και να μεταφέρει χρώμα σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, ενώ το επαναστατικό της χτενάκι μπορεί να δώσει μέχρι και 16 φορές περισσότερο όγκο. Χρησιμοποιήστε το  χτενάκι από την μεριά με τα πιο αραιά δόντια για περισσότερο όγκο και από τα πιο πυκνά δοντάκια για  έντονο χρώμα και βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια .


.Λίστα Συστατικών:
aqua, cera alba, oryza sativa cera, stearic acid, acacia senegal, triethanolamine, butylene glycol, pvp, cera carnauba, cyclopentasiloxane, acrylates copolymer, cera microcristallina, paraffin, hydroxyethylcellulose, cyclohexasiloxane, panthenol, pvp/eicosene copolymer, styrene/acrylates copolymer, imidazolidinyl urea, methylparaben, dimethicone, disodium edta, propylparaben, peg-26-ppg-30 phosphate, propylene glycol, bht, sodium dehydroacetate, laureth-21, phenoxyethanol, ci 77499, ci 77266


Τι μου άρεσε;
Το χτενάκι για τις βλεφαρίδες μου θύμισε τον τρόπο εφαρμογής που έχει δείξει ο Goss Makeup Artist στο βίντεο του για τον καταλληλότερο τρόπο εφαρμογής της μάσκαρας. Βοηθάει πολύ στο να πάει το χρώμα σε όλες τις βλεφαρίδες και κατά μήκος αυτών χωρίς να δημιουργούνται κόμποι. Προσωπικά έχω πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες, επομένως είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είδα ότι μπορούν οι βλεφαρίδες μου να φαίνονται μεγάλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους. Επίσης, μου άρεσε πολύ για φυσικό look στις βλεφαρίδες, ενώ έχει καλή διάρκεια και δεν μουτζουρώνει ακόμα και μετά από ώρες.

Τι δεν μου άρεσε;
Για όλες εμάς τις λίγο μεγαλύτερες ίσως μας δυσκολέψει το χτενάκι γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε λογική από τις υπόλοιπες μάσκαρες που γενικά κυκλοφορούν. Είναι σαν το χτενάκι (για τα φρύδια, βλέφαρα κτλ) αλλά δεν είναι το συνηθισμένο κυλινδρικό βουρτσάκι που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Ίσως σας δυσκολέψει στην εφαρμογή του, εγώ σίγουρα δυσκολεύτηκα. Επίσης, δεν είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα του και θα την προτιμήσω για πιο φυσική όψη στο μακιγιάζ και όχι για έντονο όγκο. Δεν είδα να κάνει θαύματα ως προς το θέμα του όγκου.


Τι θα κάνω;
Προσωπικά πιστεύω ότι θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία, μόλις το βρω σε προσφορά όμως σε κάποιο από τους επόμενους κατάλογους της Oriflame και μόνο. Αλλιώς θα αρκεστώ στην μάσκαρα που ήδη έχω και κάνει υπέροχα την δουλειά της. Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη είναι μόνο για φυσικό καθημερινό μακιγιάζ και φυσικά απαιτεί πολύ εξάσκηση.



Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

HAIR X Volume Boost Leave in Conditioner by Oriflame

Για όσες βλέπετε βιντεάκια μου στο Youtube πιθανότατα θα το πήρε το μάτι σας σε παλαιότερο Oriflame Haul. Όσες δεν το είδαν μπορούν να με απολαύσουν και να δουν το αντίστοιχο Post εδώ. Μεταξύ άλλων είχα αγοράσει το συγκεκριμένο Leave in conditioner της σειράς HAIR X Volume Boost, μαζί με το αντίστοιχο σαμπουάν. Αν και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το σαμπουάν γιατί ακόμα δεν μου έχει τελειώσει το προηγούμενο, δεν κρατήθηκα και είπα να δοκιμάσω το leave in conditioner. Αν και ήξερα ότι θα ήταν πραγματική πρόκληση για μένα ένα leave in conditioner αφού έχω λιπαρά μαλλιά τα οποία έχουν ανάγκη από λούσιμο μέρα παρά μέρα. Έτσι, έπρεπε να προσέξω ιδιαίτερα την εφαρμογή του. Όσες έχουμε λιπαρά μαλλιά δεν χρειάζεται να ψεκάζουμε κοντά στις ρίζες αλλά το αντίθετο να προσπαθούμε να τις αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Εφόσον πρόκειται για σπρέυ μπορούμε να στοχεύσουμε με αποτελεσματικότητα στο ύψος που θέλουμς. Στην προκειμένη περίπτωση από το ύψος του αυτιού και κάτω (περίπου) προσπαθώντας να αποφύγουμε την ρίζα. 
Επίσης πρέπει να προσέξουμε την ποσότητα. Ενδεχομένως, επειδή είναι σπρέυ μπορεί να μας δώσει την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε βάλει αρκετό, γεγονός που πραγματικά δεν ισχύει.  Δεν χρειάζεστε να το ψεκάσετε πολλές (πάντα ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σας βέβαια). Υπολογίστε από τα δικά μου ότι με τρεις φορές είναι ΟΚ για να ξεμπερδευτούν κιόλας. Και τα μαλλιά μου είναι πολλά, με λεπτή τρίχα και σχετικά μακριά. 

Εφαρμογή:
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα και ψεκάστε από μια φορά σε κάθε τμήμα φροντίζοντας να πάει αρκετό προϊόν στα μαλλιά. Αν χρειατεί επαναλάβετε ή αν έχετε μακριά μαλλιά πιθανότατα θα χρειαστεί να ψεκάσετε περισσότερες φορές. Αν έχετε πιο κοντά μαλλιά λιγότερες.

Τι μου άρεσε;
Δεν βαραίνει τα μαλλιά και βοηθάει πολύ να αποκτήσουν όγκο. Πιθανότατα σε συνδυασμό με το σαμπουάν του να λειτούργεί ακόμα πιο τέλεια αλλά και χώρια μπορεί να ξεμπερδέψει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαρύνει αλλά να τους δώσει όγκο.

Τι δεν μου άρεσε;
Το άρωμα του. Δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά τα μαλλιά μου μυρίζουν καθαρά μαλλιά.... αυτό.... θα ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο.

 Είναι σίγουρα πολύ βολικό για εμάς τις βιαστικές, και γλυτώνω πολύ χρόνο όταν βιάζομαι το πρωί και δεν μπορώ να απλώσω το παραδοσιακό conditioner  ή μάσκα. Είναι λοιπόν και πολύ πρακτικό.

Το ξαναγόρασα ήδη και σκοπεύω να σας το δώσω (το καινούργιο εννοείται ) σε μελλοντικό giveaway εδώ ή στο Youtube. Stay tuned...




The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

♥♥Oriflame Face Masks με Άργιλο♥♥



Μια αγαπημένη συνήθεια μου εδώ και πολλά χρόνια είναι οι μάσκες προσώπου. Ίσως τα πρώτα που επιλέγω να δοκιμάσω από μια εταιρεία είναι οι μάσκες προσώπου που διαθέτουν. Ιδιαίτερη προτίμηση δεν έχω σε βασικά υλικά, αλλά κινούμαι ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μου. Βέβαια έχοντας μικτό δέρμα με τάση στην λιπαρότητα πολύ συχνά επιλέγω μάσκες προσώπου με βάση τον άργιλο. Τελευταία χρησιμοποιώ την Oriflame Pure Nature Organic Burdock Extract Purifying Clay Mask, γλωσσοδέτης πραγματικός στα αγγλικά. Ουσιαστικά πρόκειται για Μάσκα Καθαρισμού με Άργιλο και Οργανικά Εκχυλίσματα Κολλιτσίδας (ναι Κολλιτσίδας) της σειράς Pure Nature για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες..
Τι κάνει;
Αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα. Κατά την εφαρμογή της ίσως αισθανθείτε λίγο τσιμπιματάκι ή δροσιά (δύο διαφορετικές εκτιμήσεις ξέρω αλλά την δοκίμασα με μια φίλη μου και το εκείνη αισθάνθηκε δροσιά κι εγώ τσιμπηματάκια). Αυτό οφείλεται στην ύπαρξη των οργανικών εκχυλισμάτων Κολλιτσίδας και ίσως ενοχλήσει πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τι μου άρεσε;
Είναι πολύ καλή και η ποσότητα της (50ml) μπορεί να σου διαρκέσει πολύ καιρό. Την χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας για 10 λεπτά. Τα τσιμπιματάκια που αισθάνθηκα στην πρώτη εφαρμογή δεν τα έχω ξανααισθανθεί έκτοτε. Καθαρίζει καλά τα λιπαρά/μικτά δέρματα σαν το δικό μου χωρίς όμως να τα αφυδατώνει. Επίσης έχει ωραία μυρωδιά.

Τι δεν μου άρεσε;
Στην αρχή με τρόμαξαν αυτά τα τσιμπιματάκια αλλά γενικά αποδείχτηκε μια πολύ καλή μάσκα αργίλου. Η φίλη μου που την δοκίμασε θα ήθελε μεγαλύτερη ποσότητα. Εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Η τιμή της €8,95 είναι αρκετά υψηλή και αν δεν την βρω σε εκπτωτική προσφορά δεν την προτιμώ. Επίσης περιέχει methylparaben, propylparaben,ethylparaben και αν κάποια κοπέλα δεν θέλει τα Parabens μπορεί αυτός ο συνδυασμός να την ενοχλήσει. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί είναι μεγάλη - πολύ μεγάλη κουβέντα- τα Parabens.

Τι θα κάνω;
Θα την ξανααγοράσω σίγουρα, όχι μόνο αυτή αλλά και άλλες μάσκες της σειράς, μόλις όμως τις πετύχω σε προσφορά.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ σε μια παλαιότερη αγαπημένη μου μάσκα της Oriflame που δυστυχώς δεν βγαίνει πια. Είναι η Tomato Clay Mask Purifying (δεξία στην φωτογραφία) για κανονικά και λιπαρά δέρματα.

Στην ίδια ποσότητα με την προαναφερθείσα, με την ίδια υφή και διάρκεια εφαρμογής (10'). Περιέχει άργιλο και τομάτα για να μειώνει τους πόρους. Σε σύγκριση όμως με την καινούργια θεωρώ ότι η παλιά δεν έκανε τίποτα. Η καινούργια μάσκα της Oriflame Πραγματικά αφαιρεί την λιπαρότητα και καθαρίζει σε βάθος. Η νέα με την κολλιτσίδα είναι όντως καλή!!!






Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 20% στο Cherry Culture μέχρι τις 25 Νοεμβρίου


Νομίζω ότι έχετε καταλάβει γιατί αγαπώ τόσο πολύ το 
.... Μα γιατί δεν σταματάει τις εκπτώσεις. Πριν λίγες μέρες μόλις είχε 25% έκπτωση στα προϊόντα της NYX . Τώρα έχει 20% σε ΟΛΑ τα προϊόντα, σε μια εκπτωτική προώθηση για το Thanksgiving. Μπορείτε να επισκεφτείτε το αγαπημένο μου site  και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό TKGS20.
Μάλλον ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε κι εμείς το Thanksgiving ;)

Έβαψα τα μαλλιά μου με Rilken Cinemax !!!!


Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε αποφάσισα να αφιερώσω λίγο χρόνο και στα μαλλιά μου. Τα είχα παραμελήσει αρκετά, όσον αφορά το χρώμα τους. Αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό σχεδίαζα να κάνω ένα μικρό πείραμα. :D. Αποφάσισα να μην πάρω την συνηθισμένη μου βαφή σε σετ, αλλά να τολμήσω να τα βάζω με τον παραδοσιακό τρόπο (πινελάκι, μπωλάκι, οξυζενέ κτλ) χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές βαφές της RILKEN Cinemax.

Σε απόχρωση επέλεξα το 7.72 της κόκκινης σειράς και πρόσθεσα λίγο ξανθό σε απόχρωση 10.0. Χρησιμοποίησα 30άρι οξυζενέ του Κορρέ , επιδιώκοντας 2 τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από το χρώμα μου.

Για την διαδικασία χρησιμοποίησα ένα πινελάκι κι ένα μπωλάκι για την ανάμειξη των υλικών και την εφαρμογή της βαφής. Επίσης χρησιμοποίησα βαζελίνη gel για να προστατέψω το πρόσωπο μου από τυχόν πιτσιλιές και από το αντιαισθητικό κοκκίνισμα του δέρματος γύρω γύρω στο πρόσωπο εκεί που ξεκινούν τα μαλλιά. Τέλος χρησιμοποίησα ένα σκουφάκι για όσο περίμενα να λειτουργήσει η βαφή.  Επειδή βάφω τα μαλλιά μου μόνη μου πάρα πολλά χρόνια αλλά και της Μαμάς μου από τότε που ήμουν έφηβη, έχω μια άνεση στην διαδικασία εφαρμογής της βαφής. Για μια άλλη κοπέλα θα συνιστούσα να ξεκινήσει με το σετ βαφής άλλων σειρών και να μάθει να χρησιμοποιεί το μπουκαλάκι. Αν πάλι δεν αισθάνεστε απόλυτα ασφαλής με τις ικανότητες σας, απευθυνθείτε σε κάποια φίλη σας ή ακόμα καλύτερα σε ειδικό.

Προσοχή:
Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή, απλώστε βαζελίνη γύρω γύρω από το πρόσωπο σας και εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά σας.

Τι μου άρεσε;
Η μυρωδιά. Αν και πρόκειται για μόνιμη βαφή είναι η πρώτη που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό που δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα η μυρωδιά, αλλά ούτε μου προκάλεσε κάποιο ερεθισμό ή φαγούρα.

Τι δεν μου άρεσε:
Αν εξαιρέσεις την μικρή αγωνία για το αν πε΄τυχε το πείραμα μίξης που έκανα δεν υπήρξε κάτι που δεν μου άρεσε ;)

Τι θα κάνω;
Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω, βασικά για οικονομικούς λόγους.....

Επίσης...
Αν και έκανα πείραμα όπως δήλωσα παραπάνω έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.


Τις βαφές αυτές μπορείτε να τις βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα και καταστήματα με είδη κομμωτηρίου.

Εσείς τι λέτε;





The KM Projects
Not just another beauty blog








Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

REVAL Hand Towels - Ένα mini review από την τελευταία μου ανακάλυψη



Πριν λίγο καιρό έπεσαν στα χέρια μου τα καθαριστικά μαντηλάκια μιας χρήσης της REVAL. Οι περισσότερες θα γνωρίζεται τα REVAL από τα αντιβακτηριδιακά gel καθαρισμού που έχουν σε 12 υπέροχα αρώματα: Natural – Vanilla – Lemon – Papaya – Coconut – Apple – Kiwi – Aegean Breeze – Blackberry – Lavender – Crystal Water – Icing Sugar.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα παράγονται από την Ελληνική εταιρεία Intermed. Ένας παραπάνω λόγος να την προτιμήσουμε σε σχέση με τις άλλες.

Τώρα όσον αφορά τα μαντηλάκια, πρόκειται για μεγάλου μεγέθους ατομικά μαντηλάκια, εμποτισμένα με αντιβακτηριδιακό καθαριστικό που καταπολεμά τα μικρόβια και απομακρύνει την βρωμιά.

Τι μου άρεσε;
Είναι πραγματικά απαλά σαν μωρομάντηλα, με έντονη βέβαια μυρωδιά λεμονιού. Είναι ατομικά συσκευασμένα και μπορείς να τα έχεις μαζί σου στην τσάντα σου για όποτε τα χρειαστείς. Περιέχουν shea butter, βιταμίνη Ε και panthenol (προβιταμίνη Β5) και θρέφουν κι αναζωογονούν το δέρμα. Επίσης, είναι τεράστια!! Τουλάχιστον διπλάσια σε πάχος και μέγεθος από αυτά του Hondos Center. 

Τι δεν μου άρεσε;
Όπως όλα τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια και gel έχουν έντονη την μυρωδιά του "οινοπνεύματος". Παρόλο που δεν ξηραίνει τα χέρια, μπορεί κάποιους να τους ενοχλήσει.

Γιατί θα τα προτιμήσω;
Γιατί η μυρωδιά του "οινοπνεύματος" είναι αυτή που ουσιαστικά κάνει και όλη την δουλειά της καταπολέμησης των μικροβίων. Γιατί όπως είπα είναι τεράστια, και όταν βάφομαι τα χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα χέρια μου από το makeup ή τα swatches, και χωρίς να έχω έγνοια αν τα χέρια μου θα έχουν υπολύμματα μικροβίων κάτι που πρέπει να προσέχουμε όταν βαφόμαστε γιατί πιάνουμε πολλές φορές το πρόσωπο μας και μπορεί να είναι επικίνδυνο!!! Με αυτά τα μαντηλάκια ξενοιάζω. Τέλος, είναι πολύ πρακτική η ατομική συσκευασία τους για να ρίχνεις 2+3 στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης και χωρίς να πιάνουν χώρο.

Τι θα ήθελα παραπάνω;
Θα τα ήθελα και σε συσκευασία για το σπίτι, όπως δηλαδή αυτή για τα μωρομάντηλα.

Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο POst... Φιλάκια πολλά !!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΑ YUPPIE!!!!!

Η αγαπημένη μου Νατάσα  και το english blog της Makeup and more by NatashaV και  η Χαρά από το Beauty & Art μου έδωσε το παραπάνω βραβείο και την ευχαριστώ πάαααρα πολύ. Η Νατάσα μου έδωσε 3 βραβεία όπως επίσης και η Θάλεια από το Thalia's Beauty stories η οποία με βράβευσε και με το παραπάνω βραβείο αλλά και με άλλα 3 ακόμα. Και τις τρεις τις ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με ξεχώρισαν ♡♡♡ ΑΠό παντού βραβεία ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!

Λοιπόν, όσον αφορά το παραπάνω βραβείο, ομολογώ πως λίγο μπερδεύτηκα. Κατά την Χαρά δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες, αλλά κατά την Θάλεια έχει. Δεν θέλω να σας αφήσω σε αγωνία... έστω λοιπόν ότι έχει, αυτοί είναι :

1. Ευχαρίστησε το blog που σου έδωσε το βραβείο και βάλε το link του.
2. Βάλε τους κανόνες και την εικόνα του βραβείου.
3. Εξήγησε πότε και γιατί ξεκίνησες το blog σου.
4. Βράβευσε ακόμα 5 blog.
5. Ειδοποίησε τους νικητές να περάσουν να τα παραλάβουν.

 Λοιπόν.... Το blog αυτό το ξεκίνησα όταν έκανα τις ετοιμασίες του γάμου μου, γιατί όλα σχεδόν τα έφτιαξα μόνη μου με την ελάχιστη δυνατή βοήθεα και μέσα από τις δικές μου εμπειρίες ήθελα να βοηθήσω άλλες κοπέλες στην οργάνωση του γάμου τους... Μετά τον γάμο όμως ένιωθα ότι ήθελα να πω κι άλλα πράγματα... να μοιραστώ περισσότερες εμπειρίες και σκέψης και έτσι σκέφτηκα να το συνεχίσω αναρτώντας post με όλα τα θέματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα και με βασικό άξονα την Οργάνωση, γιατί αυτή πιστεύω είναι αυτή που μας κάνει αποδοτικότερους σε οτιδήποτε κάνουμε.

Τα blogs Που επιλέγω να βραβεύσω είναι τα εξής:
  1. http://makeupandmorebynatashav.blogspot.gr/
  2. http://inbeautywonderland.blogspot.gr/
  3. http://beauty-and-the-cat.blogspot.gr/
  4. http://evabebeautiful.blogspot.gr/
  5. http://omorfiasnea.blogspot.gr/

Συνεχίζω με το δεύτερο βραβείο από την Θάλεια και το Thalia's Beauty stories

Οι κανόνες είναι να αποκαλύψεις 7 πράγματα για εσένα και να δώσεις το βραβείο σε άλλα 7 blogs.

  1. Είμαι κριός με ωροσκόπο Ζυγό :/
  2. Το πρώτο μου Blog το ξεκίνησα το 2007 στα blogs της Athens Voice (λογικά ακόμα θα υπάρχουν κάπου οι αναρτήσεις μου)
  3. Λατρεύω τα μακαρόνια... Όλα τα μακαρόνια κάθε είδους και γεύσης!!!!!
  4. Έχω βρει το αποτελεσματικότερο τρόπο (λέμε τώρα) να σιδερώνω και αυτό είναι καθιστή στον καναπέ και να παρακολουθώ την αγαπημένη μου σειρά ;)
  5. Σας το πα.. λατρεύω τις σειρές, όλες σχεδόν τις Αμερικάνικες τις βλέπω μανιωδώς ακόμα και το Keeping up with the Kardashians που ομολογουμένως είναι καμένο.... Το ο τελευταίο που θα κόψω θα είναι η NOVA χεχεχε.Α και Μισώ τις τούρκικες (sorry !)
  6. Κάνω συλλογή από αυτόγραφα σε μπλούζες!!! Έχω στην συλλογή μου 2 πολύ "ακριβά αυτόγραφα" σε μπλούζα. Είναι από τον Keith Richards & από τον Ronnie Wood (Rolling Stones)
  7. Ας αφήσω και κάτι μυστικό για σασπένςςςςςςς

Το τρίτο βραβείο είναι:

  Οι κανόνες από το τρίτο βραβείο :
1. Ευχαρίστησε το blog που στο έδωσε.
2. Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις.
3. Βράβευσε άλλα 7 blogs και βάλε το link τους.
4. Ειδοποίησέ τους να το παραλάβουν.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:

1. Αγαπημένο περιοδικό:
Tattler
2. Αγαπημένος τραγουδιστής-μουσική:
Rolling Stones
3. Αγαπημένη youtube guru:
 Από Ελληνίδες μου αρέσει η Natasha V. Αν δεν την ξέρει κάποιος μπορεί να δει βιντεάκια εδώ. Από ξένες έχω πολλές και δεν ξέρω πια να πρωτοδιαλέξω.
4. Αγαπημένο είδος make-up:
To κραγιόν !!!Έχω μια μανία με τα χείλια...
5. Αγαπημένο μέρος διαμονής:
Κίνα.. Ας μου έλεγε κάποιος ότι αύριο πάω στο Πεκίνο ή Σανγκάη ή Hong Kong να μείνω και ΈΦΥΓΑΑΑΑ
6. Αγαπημένη ταινία:
Ο Νονός (Ειδικά το 2ο)
7. Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις:
Όχι αρκετά χεχε!!!
8. Αγαπημένο χρώμα:
Το κόκκινο και το μαύρο.... Για μένα γράφτηκε το βιβλίο ;)

Με την σειρά μου θα ήθελα να βραβεύσω τις αγαπημένες:
  1. http://makeupandmorebynatashav.blogspot.gr/
  2.  http://sizebeauty.blogspot.gr/
  3. http://inbeautywonderland.blogspot.gr/
  4. http://beauty-and-the-cat.blogspot.gr/
  5. http://evabebeautiful.blogspot.gr/
  6. http://omorfiasnea.blogspot.gr/ 
  7. http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/

 Και τέλος το τέταρτο και τελευταίο βραβείο είναι το:

 Επειδή όμως το έχω λάβει ξανα μπορείτε να το δείτε  εδώ!

OLAY AGE DEFYING Firming Night Cream

'Εχω αποκτήσει μια μικρή συνήθεια. Λέγεται OLAY AGE DEFYING Firming Night Cream και είναι μια κρέμα νύχτας σύσφιξης. Θα μου πείτε ... Μα καλά δεν είναι για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες; Ίσως, να μην είναι η ιδανική για μας τις 30άρες αλλά μια στο τόσο (απ' όσες κρέμες αλλάξω μέσα στο έτος) προτιμώ να επιλέγω μια συσφιγκτική σαν συμπλήρωμα στις αντιρυτιδικές ή απλές ενυδατικές που χρησιμοποιώ.

Για να γίνω πιο κατανοητή. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ την ίδια κεμα συνεχόμενα. Υπάρχουν κρέμες που λατρεύω αλλά, ανά τακτά διαστήματα τις αλλάζω. Έτσι ανάλογα και με την εποχή, επιλέγω ενυδατικές με υψηλό δείκτη αντιηλιακής προστασίας για το καλοκαίρι και όταν τελειώσει η κρέμα μπορεί να επιλέξω μια ενυδατική σύσφιξης και έπειτα την αγαπημένη μου αντιρυτιδική... και πάει λέγοντας.

Μετά από αυτή την μίνι εξήγηση μου, θα ήθελα να σας μιλήσω σχετικά με την OLAY AGE DEFYING Firming Night Cream. Είναι μια καλή κρέμα νύχτας, αρκετά λιπαρή θα έλεγα για τα γούστα μου, αλλά επειδή είναι νύχτας δεν με χάλασε ιδιαίτερα. ενδεχομένως όμως σε κάποια κοπέλα με λιπαρό δέρμα να λειτουργήσει απογοητευτικά.



Τι μου άρεσε;
Το άρωμα της μου άρεσε πολύ, είναι πολύ ελαφρύ και δεν ενοχλεί καθόλου. Σίγουρα δεν είναι μια κρέμα που θα πεις ουάου τέλεια, αλλά σαν drugstore κρέμα περιποίησης τις βάζω άνετα ένα 8 /10.  Είναι ελαφριά και δεν χρειάζεσαι πολύ ποσότητα για να απλωθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο και να κάνει δουλειά.

Τι δεν μου άρεσε;
Δεν θα σας πω ψέματα. Περιέχει Parabens & titanium dioxide και σίγουρα δεν είναι κάτι απλό και φυτικό αλλά ερισσότερο χημικό θα το έλεγα.  Μεγάλη κουβέντα θα μου πείτε και συμφωνώ. Απλά επειδή σέβομαι το γεγονός ότι πολλοί θεωρείτε επικίνδυνα τα παραπάνω συστατικά, θεώρησα σωστό κι εγώ να αναφέρω ότι τα περιέχει.

Τι αποφάσισα;
Νιώθεις το δέρμα να ενυδατώνεται σίγουρα. Αναγράφει ότι Λειαίνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες κι το δέρμα δείχνει πιο νεανικό σε 4 μόνο εβδομάδες. Σίγουρα βοηθάει. Αυτό θα το παραδεχτώ. Αλλά ίσως το δικό μου δέρμα να ήθελε λιγότερη ώθηση από κάποια λίγο μεγαλύτερη, οπότε με επιφύλαξη θα πω ότι ναι με βοήθησε αρκετά. Είναι πολύ οικονομική και μπορείτε να την βρείτε σε όλα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ καλή για το κόστος της και είναι σίγουρα μια καλή επιλογή αγοράς για το μέλλον, ξανά!

περισσότερες πληροφορίες εδώwww.olay.com

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου

Ένα από τα πιο υποτιμημένα εργαλεία του μακιγιάζ είναι το καθρεφτάκι. Και συγκεκριμένα το μικρό καθρεφτάκι τσέπης. Γιατί ποτέ δεν μας περνάει από το μυαλό πως αυτό το μικρό αντικείμενο μπορεί να μας βοηθήσει. Πάντα μένουμε ήσυχες ότι εε τέλος πάντων κάπου θα βρούμε ένα καθρέφτη για να ρετουσάρουμε το μακιγιάζ μας. Όμως, η πραγματικότητα πολλές φορές μας διαψεύδει.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο που αποφάσισα να επαναφέρω την κλασσική αξία του αντικειμένου στο ύψος που θα έπρεπε να βρίσκεται. Γιατί αναλογιστήκατε ποτέ πόσα πολλά πράγματα μπορούμε και κάνουμε με την βοήθεια του. Λοιπόν εγώ χρησιμοποιώ το καθρεφτάκι μου όταν:

  • Αν και είμαι στο σπίτι θέλω να βγάλω τα φρύδια μου ενώ κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ και ακούω ραδιόφωνο και όχι μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου. 
  • Γιατί όταν με παίρνουν για καφέ και προσπαθώ να βάλω λίγο κραγιόν για να ρετουσαριστώ, το καθρεφτάκι είναι εκεί για να με βοηθήσει.
  • Γιατί πολλές πούδρες δεν έχουν ενσωματωμένο καθρεφτάκι.. ή απλά δεν θέλουμε να κουβαλάμε την πούδρα μαζί μας παντού
  • Γιατί στα νιάτα μας είχαμε και σπυράκια για σπάσιμο....χεχε
  • Γιατί όσο απίστευτο κι αν ακούγεται μια γυναίκα γέννησε μόνη της χρησιμοποιώντας το καθρεφτάκι του μακιγιάζ της !!!! Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν.
  • Γιατί στο νεσεσέρ που έχω αφήσει στο γραφείο έχω οπωσδήποτε ένα καθρεφτάκι μέσα.


Εσείς πως αλλιώς έχετε χρησιμοποιήσει το δικό σας καθρεφτάκι;





Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Eyeslices Greece by BioIn Giveaway για bloggers!

Η εταιρεία BioIn διοργανώνει ένα giveaway που αφορά μόνο beauty bloggers! 

Για να πάρει κάποια μέρος, θα πρέπει να δημοσιεύσει στο blog της το σχετικό BioIn Eyeslices video που μιλάει για τα eyeslices και έπειτα να στείλει το link της δημοσίευσης στη σελίδα τους στο Facebook! 
Διαγωνισμός για τις Beauty Bloggers Μόνο !!!
Απλά Κοινοποιήστε το video του youtube
 
στο Blog η και τη σελίδα σας σας και μόλις συγκεντρώσει 4000 views μια τυχερή Beauty Blogger θα κερδίσει 

4 eyeslices professional αξίας €108 !
ΠΡΟΣΟΧΗ BLOGGERS: Γράψτε στo σxόλιο το URL της ανάρτησης στο blog σας ,για να μετρήσει η συμμετοχή σας.
Kαλή επιτυχία
''επιτέλους και ένας διαγωνισμός για τις beauty blogger που κάνουν τόση δουλειά και τόση έρευνα από μεράκι και hobby για να ενημερώνουν τις αναγνώστριες για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο της ομορφιάς''

Η νικήτρια θα επιλεχθεί αφότου το βίντεο αποκτήσει 4.000 views!

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρείας εδώ για Περισσότερες πληροφορίες!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!!!!!!!!!


Πρόσφατα μου ξαναέδωσαν το βραβείο αυτό  και για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Μελίνα και το http://melinadale.blogspot.gr/ που με ξεχώρισαν. Για αυτό και ξαναποστάρω την ανάρτηση αυτή . Ευχαριστ΄ωπολύ και πάλι :)



Και ναι έχω το δεύτερο βραβείο μου από την Ειρήνη και το Blog της Dream of Beauty , την οποία και ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επί τη ευκαιρία μοιράζομαι μαζί σας μερικές πληροφορίες που ίσως δεν ξέρατε για μένα:


  • Έχω σπουδάσει μεταξύ άλλων και θέατρο. Αποφοίτησα από την σχολή ΒΕΑΚΗ το 2001 και  εργάστηκα επαγγελματικά μέχρι και το 2004, όπου και συμμετείχα στην τελευταία μου (μέχρι στιγμής) παράσταση ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ του Αισχύλου, στον χορό σε σκηνοθεσία Άννας Συνοδινού. Σε αυτή την απίστευτα μαγευτική εμπειρία γνώρισα και συνεργάστηκα με πολύ σημαντικούς ηθοποιούς του Ελληνικού θεάτρου. Η παράσταση αυτή ανέβηκε σε πολλά θέατρα στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων το θέατρο της Επιδαύρου και το Ηρώδειο.
  • Είμαι βιβλιοφάγος... παιδιόθεν και μπορέι να με πιάσεις να διαβάζω από το πιο δύσκολο δοκίμιο φιλοσοφίας μέχρι Αστυνομικά θρίλερ. Σπάνια όμως θα διαβάσω αισθηματικά βιβλία τύπου άρλεκιν ή Χ. Δημουλίδου χεχε.
  • Η μεγάλη μου μανία είναι οι τηλεοπτικές σειρές. Όχι τα τούρκικα σήριαλ αλλά όλες οι Αμερικάνικες σειρές από το Sex & the City μέχρι το Glee. Αγαπημένη σειρά όλων των εποχών ... "Six Feet Under"
  • Μ' αρέσει πάρα πολύ το SciFi και έχω δηλώσει σε φίλους ότι αν ζούσα στην Αμερική θα ήμουν Treky και θα μιλούσα Klingon (βλ. Startrek)
  • Σπουδάζω στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Για τα διαβάσματα μου αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο και πήζω και πονοκεφαλιάζω συχνά πυκνά.
  • Λατρεύω την Σοκολάτα και τα παγωτά!!! Μισώ όμως τις πάστες, τούρτες και τη Σαντιγί! 
  • Λατρεύω τις ταινίες. Όλες τις ταινίες. Και γι' αυτό αγαπώ την δουλειά μου (εργάζομαι στα Ster Cinemas, γεγονός που μου δίνει την ευκαιρία να βλέπω πολλές πολλές πολλές ταινίες)
Με την σειρά μου θα ήθελα να βραβεύσω τις:

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένα Οκτωβρίου ♡ October Favourites



Αγαπημένα του Μήνα:

LA Colors Cafe au lait palette
LA Colors Jumbo Eye pencil in Sand Castles
La Girl lipstick Romance
Two faced lipstck Living in sin
Jordana Matte Nude
Oriflame foundation Everlasting Makeup
Wet n Wild Natural 100% pressed powder
Rimmel London Smokey quartz
NYX girl nail polish in Taupe
Lovie Nail Polish
Oriflame Optimals Oxygen Boost Day shield  SPF 30 Day Cream
Swartzkopf Hair Repair Marakesh oil & Coconut
Oriflame HAIRX heat protection lotion
Oriflame Milk & Honey cream Bath