Pages

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

9 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑΤΟΣ (το πρωί θα με ευγνωμονείτε)









Επειδή πολλοί από εμάς, αν και θα πάμε σε φίλους, το πιθανότερο είναι να πιούμε πολύ και το πρωί να μας βρει με πονοκέφαλο - κι όχι μόνο- μάζεψα μερικές συμβουλές για το πως να επιβιώσουμε το σημερινό ξεφάντωμα ;) Όσοι από εσάς δεν αντέχεται το ποτό θα με ευγνωμονείται το πρωί.



Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΚΡΥΩΣΑΤΕ; 9+1 tips για να αισθανθείτε καλύτερα

Λίγο οι αλλαγές του καιρού, λίγο το ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε βάλει πετρέλαιο και δεν έχουμε επομένως ανάψει τα καλοριφέρ... πολλοί έχουμε αρπάξει ένα ψιλοκρυωματάκι αυτές τις μέρες. Πέραν από τα κλασσικά φάρμακα που έχετε επιλέξει ή σας έχει δώσει ο γιατρός (depon, ponstan, Panadol, Trebon, Bisolvon κ.α.- προσωπικά αποφεύγω τις αντιβιώσεις όσο ο διάβολος το λιβάνι), ετοίμασα μια λίστα με 10 πραγματάκια που θα σας βοηθήσουν να γίνετε γρήγορα καλά :


  1.  Κοτόσουπα, κατά προτίμηση Αυγολέμονο γιατί απλά την λατρεύω, αλλά αν μένετε μόνοι σας, μπορείτε να φτιάξετε και μια απλή σούπα χρησιμοποιώντας το μπούτι από ένα κοτόπουλο. Εγώ επειδή είμαστε δύο όταν αρρώστησε πριν λίγες μέρες ο άντρας μου έφτιαξα κοτόσουπα αυγολέμονο με 2 μπούτια (αν θέλετε μπορώ να γράψω και την συνταγή) . Η κοτόσουπα είναι ότι πρέπει για να μειώσει την συμφόρηση. Επίσης, στην κινέζικη ιατρική οι καυτές σούπες φημίζονται ότι βοηθούν το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα να λειτουργήσει καλύτερα. Είτε προτιμήσετε την έτοιμη σούπα τύπου Knorr είτε φτιάξετε δική σας, βάλτε έξτρα λαχανικά για περισσότερες βιταμίνες που χρειάζεστε στην προκειμένη περίπτωση.
  2. Κοιμηθείτε και Ξεκουραστείτε. Ο ύπνος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε ένα κρύωμα. Μην αγχώνεστε για τις δουλειές που μένουν πίσω. Αν δεν θέλετε να κοιμηθείτε, μπορείτε να ξαπλώσετε ή να κάτσετε αναπαυτικά και να δείτε τηλεόραση (εκτός και αν σας ενοχλεί η οθόνη και σας προκαλεί πονοκέφαλο).
  3. Ενυδατωθείτε. Με το κρύωμα συνήθως αφυδατωνόμαστε. Προτιμήστε να πίνετε χυμό πορτοκαλιού ή νερό ή τσάι και άλλα αφεψήματα. Αποφύγετε βέβαια τον καφέ και το αλκοόλ καθώς περισσότερο αφυδατώνουν παρά ενυδατώνουν τον οργανισμό, καθώς είναι διουρητικά.
  4. Πιείτε ζεστό τσάι. Τα ζεστά αφεψήματα όπως το ζεστό τσάι (κατά προτίμηση με λεμόνι και μέλι) ή το φασκόμηλο, βοηθούν στην ενυδάτωση του οργανισμού και στην αποσυμφόρηση του αναπνευστικού. Το λεμόνι περιέχει βιταμίνη C και άλλα στοιχεία που βοηθούν στην ενύσχιση του ανοσοποιητικού. Αν δεν σας αρέσει το τσάι, μπορείτε να βάλετε ι/2 ποτήρι ζεστό νερό με χυμό από ένα λεμόνι και μια κουταλιά μέλι. Προσθέστε στο τσάι σας (ή στο απλό αφέψημα που επιλέξατε) λίγο τζίντζερ. Βοηθάει στην εφίδρωση και στην μείωση του πυρετού.
  5. Μην το παρακάνετε με τις βιταμίνες. Μπορεί η βιταμίνη C να βοηθάει στην καταπολέμηση του κρυώματος και στην μείωση του πυρετού αλλά αν πάρετε πολλές βιταμίνες το καλύτερο που θα πάθετε είναι διάρροια και επομένως περισσότερη αφυδάτωση. Δεν χρειάζεται να πλακωθείτε στα χαπάκια βιταμινών.    
  6. Κάντε Γαργάρες. Αν σας πονάει ο λαιμός ανακατέψτε 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και κάντε γαργάρες. Αν και δεν έχει ωραία γεύση βοηθάει στο να μαλακώσει ο λαιμός και να μπορείτε να καταπιείτε καλύτερα. Το αλάτι τραβάει το νερό από τα πρησμένα κύτταρα και μειώνει την συμφόρηση. Επαναλάβετε όσες φορές επιθυμείτε.
  7. Εισπνοές. Οι εισπνοές πάνω από ζεστό ατμό βοηθούν στην αποσυμφόρηση του ρινικού συστήματος και στην καλύτερη αναπνοή. μπορείτε αν έχετε να προσθέσετε και φύλλα ευκάλυπτου Αν δεν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα καυτό μπάνιο και να αναπνεύσετε καλά μέσα στους υδρατμούς. Απλά μετά μην ξεχάσετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.
  8. Χρησιμοποιήστε Θαλασσινό νερό. Μπορείτε να βρείτε θαλασσόνερο στο φαρμακείο. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε την ρινική κοιλότητα και να ξεβουλώσετε την μύτη σας.
  9. Αν θέλετε έξτρα βιταμίνες προτιμήστε την Εχινάκεα, αλλά πάντα με μέτρο. Όταν αρχίσετε να νιώθετε ότι σας τριγυρίζει η γρίπη πάρτε Εχινάκεα. Έρευνες έχουν δείξει ότι μειώνει την βαρύτητα του κρυώματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. 
Και μην ξεχνάτε πως το άγχος και το στρες δεν βοηθάνε καθόλου στην θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας. Ξεκουραστείτε και αφήστε το κρύωμα να κάνει τον κύκλο του όσο πιο ήπια γίνετε με τις μικρές συμβουλές που μοιράστηκα μαζί σας. 

Ελπίζω να το βρήκατε αρκετά ενδιαφέρον και αν είστε άρρωστοι αυτό το διάστημα... Περαστικά!!!!



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Εορταστική Πρόταση Μακιγιάζ #3







Προίόντα που χρησιμοποίησα:
MC Basics Double Eyeshadow pencil
E/s Sephora IT BLUE #72

E/S Carlo di Roma #28
E/S palette MUA Starry Night
AVON Roll On - FROST
Extreme Felt Eyeliner MUA
Lancome Mascara Dolly Eyes Hypnose
Brown Eyeliner pencil
ELF Shimmering Facial Whip - Pink Lemonade
Blusher - Sixteen
LA Girl lipgloss- Bubble Gum
Στα νύχια μου:
Golden Rose #334
Sephora Mirrir Mirror















Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Εορταστική Πρόταση Μακιγιάζ #2





Αυτή είναι η δεύτερη πρόταση μου για εορταστικό μακιγιάζ.
Προϊόντα που χρησιμοποίησα:
Sleek e/s palette Ultra Matte V2
LA Colors jumbo Eyepencil Beach Resort
LOVIE e/s
ELF liquid eyeliner - brown
Oriflame mascara
Amuse blusher trio
Matte lipstick matte honey by Jordana
LA Girl lip gloss Altered Beige
Στα νύχια μου:
Golden Rose #334
Sephora Mirrir Mirror

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ #1 !!!







Products used:
MUA e/s palette - Dusk till dawn
MUA blush - shade 1
Wet n Wild ColorIcon e/s palette - Lust
MUA extreme volume mascara
ELF waterproof eyeliner - plum
Jordana Lipstick : Matte Nude
Lip liner : Sixteen Cosmetics
ELF mist & set
ELF: Highlighter & Concealer
HONOLULU Bronzer W7

On my nails:
OPI - William Tell me about OPI

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

VIVO smoky moods palette... A Tutorial

Ένα makeup tutorial που έκανα προϊόντα της εταιρείας VIVO cosmetics.

οι πρώτες μου αγορές από MUA !!!!! My first MUA Haul

Ένα βίντεο με αγορές που έκανα από MUA.




My First MUA haul Video
όλες οι αγορές έχουν γίνει από :
http://www.muastore.co.uk

Αναλυτικά:
Matte Foundation £2.00:
Primer £4.00:
Blusher £1.00:
Extreme Volume Mascara £2.00:
Extreme felt eyeliner £2.00:
Nail constellation £3.00:
Magnetic nail polish £3.50:
Starry night palette £4.00:

Dusk till dawn palette £4.00:
Glamour Days palette £4.00:

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑΣ

Πολλές κοπέλες παραπονιούνται για τον πονοκέφαλο που τους προκαλεί η αλογοουρά τους. Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας μερικά κόλπα για να αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Λίγο πολύ όλες έχουμε βρεθεί στην δύσκολη θέση να ψάχνουμε ένα οικονομικό δωράκι για τον άντρα, φίλο, αδερφό μας κτλ χωρίς να είμαστε πάντα σε θέση να αγοράσουμε κάτι πολύ ακριβό.  Ξεκίνησα κι εγώ να ετοιμάζομαι για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα  και είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποια ενδιαφέροντα καλούδια. Εδώ σας μάζεψα μερικές ιδέες που θα καλύψουν όλα τα γούστα και ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές. Ιδέες λοιπόν για όλα τα βαλάντια.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

November Faves feat. Natasha V.





Τα κανάλι της Νατάσας είναι https://www.youtube.com/user/mak3upbynatashav
Το βίντεο με τα αγαπημένα του μήνα της Νατάσας :
https://www.youtube.com/watch?v=oeU8BQazny4
Το blogpost για την λοσιόν Sephora:
http://organoste-ta-panta.blogspot.gr/2012/12/sephora-monoi-tiare.html
Το blogpost για το HairX-Boost by Oriflame: http://organoste-ta-panta.blogspot.gr/2012/11/hair-x-volume-boost-leave-in.html
To Double Act κόστισε 1,65 λίρες και θα το βρείτε εδώ:
http://www.eastendcosmetics.co.uk/w7-double-act-bronzer-and-blusher.html
Για το τσάι: www.tsaina.gr

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

BLOG GIVEAWAY - Enjoy the Festive Season !!!!!!






Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία μου από την MUA στην οποία είχα συμπεριλάβει και μια έξτρα παλέτα και ένα ρουζ για εσάς!!!! Την περίμενα πως και πως και γι' αυτό και θα έχω και βίντεο με τις πρώτες εντυπώσεις μου ... σύντομα. Η παλέτα είναι η Glamour Days, Και το ρουζ το Νο 6.

Μαζί είχα προετοιμάσει και ένα κραγιόν από την ELF σε κόκκινο χρώμα Fearless!!!!

Ενώ, θέλοντας να σας δώσω την ευκαιρία να δοκιμάσετε δύο αγαπημένα προϊόντα (αν και λίγο υποτιμημένα, ωστόσο αναγκαία) από την Oriflame.
Είναι το σαπουνάκι της σειράς Discover Santorini Και η κρέμα χεριών Daily Hand Cream.


Το GIVEAWAY το προετοίμαζα καιρό!!!


Οι κανόνες (αν και θα με βοηθήσει σε αυτό και το Rafflecopter) είναι απλοί:


  1. Να κάνετε follow το blog αυτό.
  2. Να Αφήσετε ένα σχόλιο με την αγαπημένη σας Χριστουγεννιάτικη Ταινία (ω ναι)
  3. Να με κάνετε follow στο Twitter
  4. Να τιτιβίσετε το Giveaway στις φίλες σας.
Για έξτρα συμμετοχές θα μπορείτε να μοιραστείτε (share) το post αυτό στο Facebook!

Η φόρμα συμμετοχής:

a Rafflecopter giveaway




Προσοχή! Πρέπει να κάνετε όλα τα υποχρεωτικά βήματα για να είναι επιτυχής η συμμετοχή σας (Να ακολουθείτε το blog Μου αυτό και να αφήσετε σχόλιο) και αν θέλετε να κάνετε και τα προαιρετικά για έξτρα συμμετοχές.


Ο/Η νικητής/ νικήτρια θα ανακοινωθεί με το νέο έτος...


Καλή επιτυχία Σε όλες και

Ευτυχισμένες Γιορτές!!!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Πάλι εκπτώσεις 20% το Cherry Culture ... θα καταστραφούμε !!!


Για άλλη μια φορά -20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου !!! Με χρήση του κωδικού HDS20 σε κάθε παραγγελία σας. Αν δεν προλάβατε λοιπόν τις προηγούμενες εκπτώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το για να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μακιγιάζ.








Sephora Monoi Tiaré



Δεν πιστεύω πραγματικά ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε προτιμήσεις. Τουλάχιστον, όχι τόσο γρήγορα. Το συγκεκριμένο σετάκι είχε έρθει στα χέρια μου πέρυσι και είπα να το δοκιμάσω μιας και δεν είχα δοκιμάσει τίποτε από την συγκεκριμένη σειρά των Sephora. Την άνοιξη και το καλοκαίρι μου είχε φανεί πολύ έντονη η μυρωδιά του και όσον αφορά το γαλάκτωμα σώματος πολύ λεπτόρευστο και όχι τόσο ενυδατικό. Όσον αφορά το scrub ήταν αρκετά δυνατό το άρωμα και αρκετά σκληρό για το σώμα μου το καλοκαίρι αλλά σε μια προσπάθεια να του βρω και άλλες χρήσεις το είχα χρησιμοποιήσει και σαν scrub προσώπου (ΠΡΟΣΟΧΗ  έχω μικτό - λιπαρό δέρμα και το καλοκαίρι με την έξτρα λιπαρότητα μπορώ να του κάνω τέτοια πειράματα - ΟΧΙ όμως ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ή θεός φυλάξει ΞΗΡΟ ή ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ)


Μ' αυτά και μ' αυτά χρησιμοποιούσα πιο πολύ το scrub αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα άλλα δύο προϊόντα από το σετ. Σαν scrub προσώπου και σώματος ήταν αρκετά καλό και αφήνει ωραία αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης χωρίς να γίνεται πολύ λιπαρό.


Όμως, δεν μπορούσα να κάτσω στα αυγά μου και θέλησα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στα άλλα δύο προϊόντα της σειράς. Το αφρόλουτρο μου φάνηκε αρκετά έντονο σε μυρωδιά όπως και το γαλάκτωμα σώματος, όμως τώρα που έχει ψυχράνει ο καιρός η μυρωδιά δεν μένει πάρα πολύ και ουσιαστικά μετά από λίγο είναι αρκετά ήπια και θα έλεγα ιδιαίτερα ευχάριστη.
Πως αλλάζουν λοιπόν τα γούστα, ε????

Είναι γλυκό άρωμα ενός λουλουδιού από την Ταϊτή (Monoi tiare'), Είναι μια κρέμα σώματος που ενυδατώνει το δέρμα όσο χρειάζεται τώρα το χειμώνα και το αφήνει μαλακό και απαλά αρωματισμένο στις νότες του Monoi Tiaré. Η μη λιπαρή φόρμουλα και η αρκετά λεπτόρευστη υφή του θα έλεγα του ότι βοηθάει ώστε να μην κολλάει και απορροφάται αμέσως. Τώρα το χειμώνα είναι κάτι που χρειαζόμαστε να στεγνώνει γρήγορα γιατί καταλαβαίνετε.... πως να μείνεις τσίτσιδη με τέτοιο κρύο... θα πουντιάσεις που έλεγε και η γιαγιά μου....

Σύμφωνα με το site:
Η εξαιρετική ενυδάτωση και αναδιάρθρωση της επιδερμίδας επιτυγχάνεται με την προσθήκη φυτικών εκχυλισμάτων ελιάς, βιταμίνες Α, Ε, F και βούτυρου shea.


Σίγουρα πρόκειται για ένα άρωμα που κατά τα δικά μου γούστα είναι περισσότερο χειμερινό, εξ' ου και η αλλαγή στις προτιμήσεις μου. Όλα τα αρώματα βέβαια έχουν διαφορετική μυρωδιά για τον καθένα μας και είναι πολύ υποκειμενικό σαν επιλογή για να μπορέσει κάποιος να την επηρεάσει. Σαν σειρά όμως είναι μια οικονομική επιλογή για δώρο σε κάποια φίλη σας ή και για εσάς, και είναι καλύτερο για όσες βιάζονται και θέλουν να έχουν γρήγορη ενυδάτωση τώρα τον χειμώνα χωρίς να περιμένουν να απορροφηθεί η κρέμα με τις ώρες. Αν τα χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά δεν χρειάζεται να βάλετε άρωμα (τουλάχιστον όχι το πρωί).

Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά ώστε να πάρω το αρωματάκι του το οποίο θα αποκτήσει μια τυχερή από εσάς σε μελλοντικό giveaway που θα κάνω πολύ σύντομα (εδώ ή στο youtube Θα δούμε)....

Μέχρι το επόμενο Post Φιλάκια πολλά ♥♥♥♥



Not just another beauty blog

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Vivo Cosmetics - Haul & Review



Τα καλλυντικά αυτά τα είχα αγοράσει παλαιότερα σε μια προσφορά που είχε με 35% έκπτωση (αν δεν με απατά η μνήμη μου) από το http://www.vivocosmetics.co.uk/








Αναλυτικά:
12 shade palette £3.99
Smoky Moods Ultimate Eye kit £4.00
Mattifying Primer £6.00
Beauty Balm £5.00
Lipstick shade 2 - Crushed Amethyst £1.99
Matte Lipstick - Deepest Plum £1.99
Είχαν shipping & handling £4.95
& discount  - £9.79



Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 2012





Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


Στο Greek Blogs By women διοργανώνεται διαγωνισμός για το καλύτερο ιστολόγιο του 2012. Μέσα από αυτό το Post σας καλώ να με ψηφίσετε. Θα βρείτε το ιστολόγιο μου στην κατηγορία Home & Gardening!!!!!

Όλα τα ιστολόγια που είναι υποψήφια έχουν παρουσιαστεί στο greek blogs by women σύμφωνα με την κατηγορία της αρχικής τους καταχώρησης. Κάθε blog υπάρχει σε μόνο μία κατηγορία, blogs που είχαν πάνω από μια κατηγορίες(όπως το δικό μου) επιλέχθηκε από τους συντονιστές η επικρατέστερη. Μπορείτε να ψηφίζετε όσα ιστολόγια θέλετε ανα κατηγορία. Ψηφίζετε μόνο μια φορα!

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τρία μέρη . ΠΡΟΣΟΧΗ! πρέπει να κάνετε submit 3 φορές στις επιμέρους κατηγορίες για να είναι έγκυρη η ψήφος σας ( Γυναικεία ιστολόγια, γυναίκες που μας ενέπνευσαν και άντρες που αγαπήσαμε) ! O Διαγωνισμός ξεκινάει στις 1/12/2012 και λήγει στις 21/12/2012 23:59.

Η ψηφοφορία όπως και το ερωτηματολόγιο στο τέλος είναι ανώνυμο και σε καμια περίπτωση δεν περιέχει προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο φορά, αλλά μπορείτε να καλέσετε φίλους να ψηφίσουν κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση.

Μπορείτε λοιπόν να με ψηφίσετε (αν θέλετε) κάνοντας κλικ εδώ !!!!

A Tutorial: The Purple Berry Eye



Είναι ουσιαστικά το πρώτο μου tutorial, μετά από κάποιες φίλες που μου το ζητήσαν. Ελπίζω να σας αρέσει ;)



Χρησιμοποίησα προϊόντα της Wet n Wild, Sixteen, Essence, Clinique κα.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες για να δείτε καλύτερα το μακιγιάζ.





 Μέχρι το επόμενο Post Φιλάκια πολλά ;)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

BANANA CHOCOLATE MUFFINS


Αν έχουν αρχίσει να μαυρίζουν οι μπανάνες σας, μην τολμήσετε να τις πετάξετε. Υπάρχει μια λύση για να τις αξιοποιήσετε και να φτιάξετε υπέροχα Banana muffins με λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας ή με κακάο.

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε 12-16 muffins (ανάλογα με τα φορμάκια σας, εγώ έφτιαξα 16):

  • 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 2 κουταλιές baking powder
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • λίγο αλάτι (περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού)
  • 100 γρ. βούτυρο (ζεσταμένο στο φούρνο μικροκυμμάτων)
  • 1 αυγό
  • 2 μπανάνες μαυρισμένες λιωμένες με ένα πιρούνι)
  • Αν θέλετε μια δόση βανίλιας (εγώ δεν την βάζω αλλά είναι στην αρχική συνταγή)
  • 1 κούπα γάλα
  • κακάο (προαιρετικά)
  • κομματάκια κουβερτούρας (προαιρετικά)

Μαυρισμένες μπανάνες -   Ζύμη με κακάο -  Ζύμη με κακάο και κομματάκι κουβερτούρας
Πάμε να το φτιάξουμε:
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα στέρεα υλικά (αλεύρι, ζάχαρι, baking powder, αλάτ και το κακάο) σε ένα μπολ. Σ' ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε (προσοχή δεν χτυπάμε - δεν χρησιμοποιούμε μίξερ) με απλό αναδευτήρα  το βούτυρο, το γάλα και το αυγό και αφού τα ανακατέψουμε προσθέτουμε τις λιωμένες μπανάνες μας.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα υγρά υλικά μας στα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με απλό αναδευτήρα χωρίς να χτυπήσουμε δυνατά. Επιθυμούμε απλώς να γίνουν μια ομογενοποιημένη υγρή μάζα , να υγρανθεί όλο το αλεύρι κι ας έχει κάποια γρομπαλάκια. Αν θέλουμε προσθέτουμε τα κομματάκια της κουβερτούρας.
Τοποθετούμε την ζύμη με μια κουτάλα στα ειδικά φορμάκια για muffins. Αν έχετε αυτά της σιλικόνης δεν χρειάζονται βουτύρωμα, αν όμως έχετε τα παραδοσιακά μεταλλικά καλό είναι να τα βουτυρώσετε και να τα αλευρώσετε.

Πάντως, όποια φορμάκια κι αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε, δεν χρειάζεται να τα γεμίσετε με ζύμη μέχρι επάνω. Αφήστε χώρο να αναπνεύσει και να φουσκώσει το muffin. Ψήνουμε σε Προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μην βγαίνει ζυμαράκι  σε οδοντογλυφίδα που θα βυθίζετε μέσα.

Απολαύστε τα muffins σας με τον πρωινό σας καφέ ή τσάι.

Ελπίζω να σας αρέσουν τόσο πολύ όσο κι σ' εμένα.



Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Maxi Lash 3D Mascara by Oriflame



 Πρόκειται για τη νέα μάσκαρα της Oriflame που φτιάχτηκε για να χαρίζει 3D όγκο και έντονο χρώμα. Περιέχει  σφαιρικά σωματίδια χρώματος για περισσότερο όγκο και χρώμα. Έχει πλαστικό βουρτσάκι σαν χτένα για να γλιστράει και να μεταφέρει χρώμα σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, ενώ το επαναστατικό της χτενάκι μπορεί να δώσει μέχρι και 16 φορές περισσότερο όγκο. Χρησιμοποιήστε το  χτενάκι από την μεριά με τα πιο αραιά δόντια για περισσότερο όγκο και από τα πιο πυκνά δοντάκια για  έντονο χρώμα και βλεφαρίδες χωρίς κομπάκια .


.Λίστα Συστατικών:
aqua, cera alba, oryza sativa cera, stearic acid, acacia senegal, triethanolamine, butylene glycol, pvp, cera carnauba, cyclopentasiloxane, acrylates copolymer, cera microcristallina, paraffin, hydroxyethylcellulose, cyclohexasiloxane, panthenol, pvp/eicosene copolymer, styrene/acrylates copolymer, imidazolidinyl urea, methylparaben, dimethicone, disodium edta, propylparaben, peg-26-ppg-30 phosphate, propylene glycol, bht, sodium dehydroacetate, laureth-21, phenoxyethanol, ci 77499, ci 77266


Τι μου άρεσε;
Το χτενάκι για τις βλεφαρίδες μου θύμισε τον τρόπο εφαρμογής που έχει δείξει ο Goss Makeup Artist στο βίντεο του για τον καταλληλότερο τρόπο εφαρμογής της μάσκαρας. Βοηθάει πολύ στο να πάει το χρώμα σε όλες τις βλεφαρίδες και κατά μήκος αυτών χωρίς να δημιουργούνται κόμποι. Προσωπικά έχω πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες, επομένως είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είδα ότι μπορούν οι βλεφαρίδες μου να φαίνονται μεγάλες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους. Επίσης, μου άρεσε πολύ για φυσικό look στις βλεφαρίδες, ενώ έχει καλή διάρκεια και δεν μουτζουρώνει ακόμα και μετά από ώρες.

Τι δεν μου άρεσε;
Για όλες εμάς τις λίγο μεγαλύτερες ίσως μας δυσκολέψει το χτενάκι γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό σε λογική από τις υπόλοιπες μάσκαρες που γενικά κυκλοφορούν. Είναι σαν το χτενάκι (για τα φρύδια, βλέφαρα κτλ) αλλά δεν είναι το συνηθισμένο κυλινδρικό βουρτσάκι που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Ίσως σας δυσκολέψει στην εφαρμογή του, εγώ σίγουρα δυσκολεύτηκα. Επίσης, δεν είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα του και θα την προτιμήσω για πιο φυσική όψη στο μακιγιάζ και όχι για έντονο όγκο. Δεν είδα να κάνει θαύματα ως προς το θέμα του όγκου.


Τι θα κάνω;
Προσωπικά πιστεύω ότι θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία, μόλις το βρω σε προσφορά όμως σε κάποιο από τους επόμενους κατάλογους της Oriflame και μόνο. Αλλιώς θα αρκεστώ στην μάσκαρα που ήδη έχω και κάνει υπέροχα την δουλειά της. Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη είναι μόνο για φυσικό καθημερινό μακιγιάζ και φυσικά απαιτεί πολύ εξάσκηση.



Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

HAIR X Volume Boost Leave in Conditioner by Oriflame

Για όσες βλέπετε βιντεάκια μου στο Youtube πιθανότατα θα το πήρε το μάτι σας σε παλαιότερο Oriflame Haul. Όσες δεν το είδαν μπορούν να με απολαύσουν και να δουν το αντίστοιχο Post εδώ. Μεταξύ άλλων είχα αγοράσει το συγκεκριμένο Leave in conditioner της σειράς HAIR X Volume Boost, μαζί με το αντίστοιχο σαμπουάν. Αν και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το σαμπουάν γιατί ακόμα δεν μου έχει τελειώσει το προηγούμενο, δεν κρατήθηκα και είπα να δοκιμάσω το leave in conditioner. Αν και ήξερα ότι θα ήταν πραγματική πρόκληση για μένα ένα leave in conditioner αφού έχω λιπαρά μαλλιά τα οποία έχουν ανάγκη από λούσιμο μέρα παρά μέρα. Έτσι, έπρεπε να προσέξω ιδιαίτερα την εφαρμογή του. Όσες έχουμε λιπαρά μαλλιά δεν χρειάζεται να ψεκάζουμε κοντά στις ρίζες αλλά το αντίθετο να προσπαθούμε να τις αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Εφόσον πρόκειται για σπρέυ μπορούμε να στοχεύσουμε με αποτελεσματικότητα στο ύψος που θέλουμς. Στην προκειμένη περίπτωση από το ύψος του αυτιού και κάτω (περίπου) προσπαθώντας να αποφύγουμε την ρίζα. 
Επίσης πρέπει να προσέξουμε την ποσότητα. Ενδεχομένως, επειδή είναι σπρέυ μπορεί να μας δώσει την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε βάλει αρκετό, γεγονός που πραγματικά δεν ισχύει.  Δεν χρειάζεστε να το ψεκάσετε πολλές (πάντα ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σας βέβαια). Υπολογίστε από τα δικά μου ότι με τρεις φορές είναι ΟΚ για να ξεμπερδευτούν κιόλας. Και τα μαλλιά μου είναι πολλά, με λεπτή τρίχα και σχετικά μακριά. 

Εφαρμογή:
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα και ψεκάστε από μια φορά σε κάθε τμήμα φροντίζοντας να πάει αρκετό προϊόν στα μαλλιά. Αν χρειατεί επαναλάβετε ή αν έχετε μακριά μαλλιά πιθανότατα θα χρειαστεί να ψεκάσετε περισσότερες φορές. Αν έχετε πιο κοντά μαλλιά λιγότερες.

Τι μου άρεσε;
Δεν βαραίνει τα μαλλιά και βοηθάει πολύ να αποκτήσουν όγκο. Πιθανότατα σε συνδυασμό με το σαμπουάν του να λειτούργεί ακόμα πιο τέλεια αλλά και χώρια μπορεί να ξεμπερδέψει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαρύνει αλλά να τους δώσει όγκο.

Τι δεν μου άρεσε;
Το άρωμα του. Δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά τα μαλλιά μου μυρίζουν καθαρά μαλλιά.... αυτό.... θα ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο.

 Είναι σίγουρα πολύ βολικό για εμάς τις βιαστικές, και γλυτώνω πολύ χρόνο όταν βιάζομαι το πρωί και δεν μπορώ να απλώσω το παραδοσιακό conditioner  ή μάσκα. Είναι λοιπόν και πολύ πρακτικό.

Το ξαναγόρασα ήδη και σκοπεύω να σας το δώσω (το καινούργιο εννοείται ) σε μελλοντικό giveaway εδώ ή στο Youtube. Stay tuned...




The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

♥♥Oriflame Face Masks με Άργιλο♥♥



Μια αγαπημένη συνήθεια μου εδώ και πολλά χρόνια είναι οι μάσκες προσώπου. Ίσως τα πρώτα που επιλέγω να δοκιμάσω από μια εταιρεία είναι οι μάσκες προσώπου που διαθέτουν. Ιδιαίτερη προτίμηση δεν έχω σε βασικά υλικά, αλλά κινούμαι ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μου. Βέβαια έχοντας μικτό δέρμα με τάση στην λιπαρότητα πολύ συχνά επιλέγω μάσκες προσώπου με βάση τον άργιλο. Τελευταία χρησιμοποιώ την Oriflame Pure Nature Organic Burdock Extract Purifying Clay Mask, γλωσσοδέτης πραγματικός στα αγγλικά. Ουσιαστικά πρόκειται για Μάσκα Καθαρισμού με Άργιλο και Οργανικά Εκχυλίσματα Κολλιτσίδας (ναι Κολλιτσίδας) της σειράς Pure Nature για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες..
Τι κάνει;
Αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα. Κατά την εφαρμογή της ίσως αισθανθείτε λίγο τσιμπιματάκι ή δροσιά (δύο διαφορετικές εκτιμήσεις ξέρω αλλά την δοκίμασα με μια φίλη μου και το εκείνη αισθάνθηκε δροσιά κι εγώ τσιμπηματάκια). Αυτό οφείλεται στην ύπαρξη των οργανικών εκχυλισμάτων Κολλιτσίδας και ίσως ενοχλήσει πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τι μου άρεσε;
Είναι πολύ καλή και η ποσότητα της (50ml) μπορεί να σου διαρκέσει πολύ καιρό. Την χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας για 10 λεπτά. Τα τσιμπιματάκια που αισθάνθηκα στην πρώτη εφαρμογή δεν τα έχω ξανααισθανθεί έκτοτε. Καθαρίζει καλά τα λιπαρά/μικτά δέρματα σαν το δικό μου χωρίς όμως να τα αφυδατώνει. Επίσης έχει ωραία μυρωδιά.

Τι δεν μου άρεσε;
Στην αρχή με τρόμαξαν αυτά τα τσιμπιματάκια αλλά γενικά αποδείχτηκε μια πολύ καλή μάσκα αργίλου. Η φίλη μου που την δοκίμασε θα ήθελε μεγαλύτερη ποσότητα. Εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Η τιμή της €8,95 είναι αρκετά υψηλή και αν δεν την βρω σε εκπτωτική προσφορά δεν την προτιμώ. Επίσης περιέχει methylparaben, propylparaben,ethylparaben και αν κάποια κοπέλα δεν θέλει τα Parabens μπορεί αυτός ο συνδυασμός να την ενοχλήσει. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί είναι μεγάλη - πολύ μεγάλη κουβέντα- τα Parabens.

Τι θα κάνω;
Θα την ξανααγοράσω σίγουρα, όχι μόνο αυτή αλλά και άλλες μάσκες της σειράς, μόλις όμως τις πετύχω σε προσφορά.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ σε μια παλαιότερη αγαπημένη μου μάσκα της Oriflame που δυστυχώς δεν βγαίνει πια. Είναι η Tomato Clay Mask Purifying (δεξία στην φωτογραφία) για κανονικά και λιπαρά δέρματα.

Στην ίδια ποσότητα με την προαναφερθείσα, με την ίδια υφή και διάρκεια εφαρμογής (10'). Περιέχει άργιλο και τομάτα για να μειώνει τους πόρους. Σε σύγκριση όμως με την καινούργια θεωρώ ότι η παλιά δεν έκανε τίποτα. Η καινούργια μάσκα της Oriflame Πραγματικά αφαιρεί την λιπαρότητα και καθαρίζει σε βάθος. Η νέα με την κολλιτσίδα είναι όντως καλή!!!