Pages

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 26η

Αν έχετε καλύμματα σε καναπέδες και καρέκλες ή πολυθρόνες, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλύνετε. Εγώ τουλάχιστον το αποφάσισα ;) Ευτυχώς είναι ΙΚΕΑ και μπορώ να τα αφαιρώ ;)



Φωτογράφιση Γάμου | Φωτογραφίες μέσα στα χιόνια! | Wedding Tales - Ο γάμος των ονείρων σας!



Αποφασίσατε ο γάμος σας να γίνει μέσα στο χειμώνα ! Τέλεια!! Υπέροχο ρομαντικό σκηνικό, γιορτινή ατμόσφαιρα, και μοναδική ευκαιρία για τις ωραιότερες γαμήλιες φωτογραφίες. Παρακάτω θα βρείτε 5 ενδιαφέρουσες συμβουλές για να καταφέρετε να τραβήξετε τις φωτογραφίες των ονείρων σας χωρίς να σας εμποδίσουν οι συνθήκες του χειμερινού καιρού .
Φωτογράφιση Γάμου | Φωτογραφίες μέσα στα χιόνια! | Wedding Tales - Ο γάμος των ονείρων σας!

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 25η

Και να πάλι το Σάββατο. Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Και αυτό είναι ο προσωπικός μου χώρος. Σε συνδυασμό με το διάβασμα που έχω, ήθελα να καθαρίσω εδώ και καιρό τον προσωπικό μου χώρο διαβάσματος. Είναι το δεύτερο δωμάτιο του σπιτιού το οποίο χρησιμοποιώ για να διαβάζω και ο άντρας μου για να παίζει μουσική. Ένα καλό καθάρισμα και μια καλή οργάνωση είχε καιρό να γίνει. Ήρθε η ώρα λοιπόν.

Για περισσότερες ιδέες πως να οργανώσετε το δωμάτιο - εργασίας σας



Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 24η

Ώρα να οργανώσουμε το ντουλάπι με τα τρόφιμα! Εδώ σας δίνω μερικές ιδέες, αν θέλετε να οργανωθείτε κι εσείς ;)


                                                                                                 














Χρησιμοποιήστε καλαθάκια και δίσκους για να αποθηκεύσετε, κονσέρβες ή βαζάκια. Έτσι θα μπορείτε να τα σύρετε κάθε φορά που θέλετε να πάρετε κάτι και να επιλέξετε αυτό που ψάχνετε. Το βρίσκω πιο βολικό από το να ψάχνω γονατιστή στο βάθος του ντουλαπιού για να βρω κάτι .







Χρησιμοποίησα μακρόστενα , μεγαλύτερα τάπερ για να βάλω τις ανοιγμένες συσκευασίες από αλεύρι, ρύζι, όσπρια τις οποίες προκειται μεν να χρησιμοποιήσω αλλά αν τις αφήσω χύμα στο ντουλάπι θα γίνει ένας μικρός χαμός.







  Τουλάχιστον τώρα μπορώ να βρω τι ψάχνω πολύ πιο εύκολα.




 Αυτή την ιδέα την βρήκα καταπληκτική . Δυστυχώς δεν μπορώ να την εφαρμόσω στα δικά μου ντουλάπια.
 
Χρησιμοποιήστε όσο δυνατόν περισσότερες ετικέτες. Βοηθάνε!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 23η

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ πιστεύω ότι σήμερα είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα "μερεμέτια" από την λίστα που είχα ξεκινήσει στις αρχές του μήνα. Εσείς τι θα κάνετε σήμερα;


Αλλαγή Domain Name

Καλημέρα σε όλες,

domain name change


Η εξέλιξη είναι πάντα μέσα στα πλαίσια της δικής μου νοοτροπίας τουλάχιστον και εδώ και καιρό όσο κι αν κολλυσιεργούσα για διάφορους λόγους, είχα σκοπό να αλλάξω το domain name από http://organoste-ta-panta.blogspot.gr/ σε http://thekmprojects.blogspot.gr/ 
Ελπίζω να μην σας μπερδεύει. Τουναντίον, σκοπός μου ήταν να αποκτήσουν ομοιομορφία (όσο αυτό είναι δυνατό) όλα τα blog, facebook page Κτλ.

Έβδομάδα εξελίξεων λοιπόν και εκτός παό την τοπική αλλαγή domain name πήρα και την απόφαση να φτιάξω σελίδα στο facebook. Για όσες έχουν profil μπορούν να βρουν την σελίδα μου TheKMProjects. Από την σελίδα αυτή θα μπορειτε να ενημερώνεστε για τα posts, videos αλλά και θα ανεβαίνουν πολλές φωτογραφίες από πράγματα που λάτρεψα στην καθημερινότητα μου και που ίσως είναι ενδιαφέρον και για εσάς.

Με την αλλαγή αυτή δεν επηρεάζεται η συνδρομή / follow / εγγραφή σας αλλά αυτόματα συνεχίζουν να υφίστανται οι ακόλουθοι / followers κτλ. Πιστεύω ότι με την κίνηση αυτή σας διευκολύνω περισσότερο, να θυμάστει καλύτερα το όνομα του Blog και να υπάρχει μια ομοιομορφία σε όλα τα social media Που δραστηριοποιούμαι ως TheKMProjects, αν όμως ιστεύετε το αντίθετο θα ήθελα τα σχόλια σας για οτιδήποτε θα πρέπει να διορθώσω.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 22η

Η μέρα είναι αφιερωμένη στον σκύλο. Σήμερα έκανε το καθιερωμένο του μπάνιο και αμέσως μετά έβαλα να πλυθούν το κρεβατάκι-μαξιλαράκι του και οι πετσέτες του αλλά και το χαλάκι που χρησιμοποιεί.

Είναι ένας κούκλος δεν βρίσκετε;




ΤΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλες τις κοπέλες που μου έκαναν κάποιο δώρο, είτε ως νικήτρια καποιου διαγωνισμού είτε ως καλή φίλη. Θα ξεκινήσω πρώτα πρώτα με την αγαπημένη μου Νατάσα, η οποία μου έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά ένα υπέροχο σακουλάκι με καλούδια. Εϊναι όλα αυτά που βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία.Δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!



Αναλυτικά, μου έκανε δώρο αυτή την υπέροχη τριπλή παλέτα σκιών από την Glamorous σε γκρι-ροζ αποχρώσεις, την οποία έχω αρχίσει να την λατρεύω και την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Επίσης, ένα υπέροχο μολυβάκι για τα μάτια επίσης από την glamorous.










Επίσης, μου έκανε δώρο αυτό το υπέροχο Lip gloss της Glamorous σε ένα σκούρο μπορντώ χρώμα και το κραγιόν της Baolishi #5 το οποίο θεωρείτε και ως ένα καλό dupe του DIVA από την MAC. Τα έχω λατρέψει ήδη.










Επίσης, μια υπέροχη πούδρα σε μια πολύ ζεστή απόχρωση και ένα πολύ όμορφο καθρεφτάκι, το οποίο έχει ήδη βρει την θέση του στην τσάντα μου.









Τέλος, δύο υπέροχα βρενίκια νυχιών (το ένα ήδη το έχω δοκιμάσει όπως βλέπετε στα νύχια μου).










Είναι όλα υπέροχα και την ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!










Επίσης, στο διαγωνισμό που έκανε η γλυκιά Renata στο blog της που είναι το http://egokaiesuomorfesmazi.blogspot.gr/. Τα δωράκια ήταν αυτά τα καταπληκτικά καλούδια. Μια πούδρα από το λατρεμένο για χρόνια άρωμα της Avon, το Soft Musk, μια πολύ ενυδατική κρέμα χεριών επίσης από την AVON και 4 βερνίκια νυχιών  2 της Seventeen και 2 της Ledra από τα οποία τα τρία είναι μεταλικά και το 4ο είναι ίσω από τα πιο όμορφα γαλάζια που έχω δει.


Τέλος, από την Smugnificent και τον διαγωνισμό της στο Youtube κέρδισα αυτή την υπέροχη παλέτα της Catrice, η οποία σαν εταιρεία δεν υπάρχει στην Ελλάδα και είμαι κατενθουσιασμένη. Έχω ήδη ετοιμάσει κάποια tutorial για εσάς στο youtube, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.


 Τις ευχαριστώ πολύ όλες γιατί κάνανε αυτά τα Χριστούγεννα τα πιο όμορφα και πιο τυχερά!









Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 21η

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον πάγκο της κουζίνας. Πολλές φορές μαζεύονται ένα σωρό πράγματα επάνω. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν ....

Πέταξα όλα τα ληγμένα κουπόνια και σήκωσα όλα τα βαζάκια που δεν χρειάζονται άλλο. Επίσης πέταξα όλες τις εφημερίδες και τα περιοδικά που δεν χρειαζόμουν άλλο. Αποφάσισα επίσης να σηκώσω και την καφετιέρα που δεν χρησιμοποιώ άλλο γιατί δεν έχω βρει χρόνο να αγοράσω το ανταλλακτικό της.

Έτσι είναι και πιο εύκολο να το καθαρίσετε δεν νομίζετε;



Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 20η

Σήμερα ήθελα να αφιερώσω την μέρα σε κάτι πιο ευχάριστο. Έτσι είπα να ασχοληθώ λίγο με τα μπιζού μου. Αν έχετε σε ανοιχτό χώρο τα κοσμήματα σας, όπως πχ τα κολιέ σε κάποιο σταντ κτλ, πάρτε λίγα λεπτά για να τα καθαρίσετε από τυχόν σκόνη που μπορεί να έχουν μαζέψει κάποια. Μπορεί αυτά που φοράτε συνέχεια να είναι καλογυαλισμένα, αλλά ρίξτε και μια ματιά στα λιγότερα τυχερά και αφιερώστε λίγα λεπτά για να τα καθαρίσετε.

Αν φυλάτε τα κοσμήματα και τα κολιέ  σας σε πουγκάκια και κουτάκια τότε μπορείτε να τσεκάρετε αν είναι όλα στα σακουλάκια του και στην περίπτωση που βρείτε κάποιο αφημένο στον καθρέφτη ή στο μπάνιο, βάλτε το πάλι πίσω στο σακουλάκι του.


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 19η

Αν το μπάνιο σας είναι γεμάτο μπουκαλάκια με κρέμες και καλλυντικά και στο τέλος διαπιστώνετε ότι δεν έχετε καταφέρει να τα χρησιμοποιήσετε όλα, τότε νομίζω ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσα καλλυντικά δεν τα βλέπουμε μπροστά μας τα ξεχνάμε και στο τέλος λήγουν και δεν τα έχουμε ευχαριστηθεί αρκετά.

Αφιερώστε μισή ωρίτσα για να πετάξετε όλα τα ληγμένα καλλυντικά σας. Καθαρίστε σχολαστικά το ράφι του μπάνιου και τοποθετήστε τα πίσω με τρόπο που να ξέρετε ότι θα φαίνονται και άρα θα χρησιμοποιούνται.


Ελπίζω να σας βοήθησε το post Μου; Αφήστε μου το σχόλιο σας για περισσότερες ιδέες!

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 18η

Σάββατο σήμερα!

Έχοντας να παραδώσω μια εργασία την Τρίτη διαβάζω συνέχεια και ελπίζω μόνο να προλάβω να κάνω ότι χρειάζεται. Βρήκα όμως λίγη ώρα για να καθαρίσω το ψυγείο μου και να το οργανώσω καλύτερα.

Χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη εικόνα ως έμπνευση.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 17η




















Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο φαρμακείο. Ξεκαθαρίστε το ντουλάπι με τα φάρμακα. Πετάξτε όλα όσα έχουν λήξει και καθαρίστε το σχολαστικά. Βεβαιωθείτε ότι τα φάρμακα είναι όλα σε αρκετά ασφαλή απόσταση από τα παιδιά.


 Η αλήθεια είναι ότι γίνετε χαμός στο δικό μας. Καλό κουράγιο :/

BEAUTY TAG

Το συγκεκριμένο TAG μου το έκανε η Ειρήνη από το Dream of Beauty και η  Χαρά από το Beauty and Art. Τις ευχαριστώ πάρα πολύ και τις δύο και πάω να απαντήσω στις ερωτήσεις αμέσως...



1)  Τι θεωρείτε πραγματική ομορφιά;

Μεγάλη κουβέντα πραγματικά! Ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε να πει τι είναι η πραγματική ομορφιά; Κάποτε επιστήμονες μαζεύτηκαν και προσπάθησαν με την βοήθεια υπολογιστή και μαθηματικών να βρούνε την αληθινή ομορφιά. Το αποτέλεσμα μόνο όμορφο δεν ήταν. Θα έλεγα ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα. Η εσωτερική μας ομορφιά είναι αυτή που μας κάνει να είμαστε όμορφες και απέξω και σίγουρα η εξωτερική ομορφιά δεν αξίζει δίφραγκο χωρίς την εσωτερική. Τι να το κάνω αν είναι καλλονή μια γυναίκα αν είναι η Cruella Deville. Μου κάνει λίγο το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ ένα πράγμα. Όχι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και είναι εκεί σε όλες τις ηλικίες.

2)  Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία όσον αφορά τα κραγιόν;

Μου αρέσουν πολύ τα κραγιόν της YSL αλλά αγαπώ πολύ και τα κραγιόν της Jordana από τα οποία έχω πάρα πολλά. 

3)  Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών όσον αφορά τα foundation και τις πούδρες;

Για χρόνια ολόκληρα λάτρευα το foundation της Neutrogena, ώσπου σταμάτησα να το βρίσκω εύκολα στην Ελλάδα και σταμάτησα να το ψάχνω πολύ. Κατόπιν δοκίμασα αρκετά αλλά δεν με ικανοποιούσαν πολύ. Έτσι, επειδή δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, φορούσα μόνο πούδρα λοιπόν. Όσον αφορά την πούδρα επίσης ήταν για χρόνια αγαπημένη μου η Neutrogena και μάλιστα σε μια πρόσφατη επίσκεψη στην μαμά μου βρήκα μια ξεχασμένη στο συρτάρι από παλιά :Ρ. Επειδή όμως δεν την έβρισκα και αυτή εύκολα για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα, στράφηκα σε άλλες. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ της Wet n Wild η οποία είναι ελαφριά και ότι πρέπει για το μικτό μου δέρμα μιας και μου δίνει την ματ όψη που εγώ χρειάζομαι.

4)  Ποιον τρόπο ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείτε;

Πάντα χρησιμοποιούσα πρώτα γαλάκτωμα, το οποίο άπλωνα στο πρόσωπο μου με κυκλικές κινήσεις και το καθάριζα με βαμβάκι και κατόπιν χρησιμοποιώ ένα αφρώδες Gel. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ όμως το συνδυασμό ροδόνερου με αμυγδαλέλαιο που μου έμαθε η Νατάσα και μετά  ένα Gel Καθαρισμού με τεϊόδεντρο από την Oriflame. 

5)  Τι υπάρχει στην τσάντα σας μαζί σας από καλλυντικό προϊόν; Υπάρχει κάτι που δεν αποχωρίζεστε;

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι στην τσάντα μου υπάρχουν (προσοχή στον πληθυντικό παρακαλώ) πάντα προϊόντα για τα χείλη. Για να σας δώσω να καταλάβετε αυτή την στιγμή κοιτώντας την τσάντα μου έχω ένα lip gloss, 2 κραγιόν (1 jordana & 1 της Baolishi) και ένα tender care Πολυχρηστικό Balm της oriflame. Επίσης, έχω ένα αρωματάκι κι ένα στικ ματιών, και τα δύο της Oriflame.

6)  Είναι περασμένα μεσάνυχτα, είστε ξενυχτισμένες και νυσταγμένες, θα αφιερώσετε χρόνο στο ντεμακιγιάζ σας;

Σίγουρα εκτός και αν είμαι όντως κομμάτια και με σέρνουν (πράγμα που έχει να συμβεί χρόνια βέβαια). Είμαι τόσο υπερβολική με το ντεμακιγιάζ, που όχι μόνο θα ξεβαφτώ αλλά αν έχω πάει σε χώρο που υπάρχει πολύς καπνός και νιώθω ότι μυρίζω τσιγαρίλα, θα μπω και θα κάνω και ένα ντουζάκι. Πλάκα πλάκα, δοκιμάστε το! Θα δείτε ότι θα κοιμηθείτε πολύ καλύτερα και θα ξυπνήσετε χωρίς hang over (ή τουλάχιστον με πιο ήπια συμπτώματα)

7)  Αγαπημένο βερνίκι νυχιών αυτή τη σεζόν;

Έχω δυο τρία η αλήθεια είναι, όλα σκούρα σε χρώμα.Αν είναι να ξεχωρίσω ένα θα πω το 127 της Lovie σε σκούρα πράσινη απόχρωση.... άντε και το Stuck on you της Essence!

8)  Τι σας αρέσει να τονίζετε πάνω σας; Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο;

Είναι ανάλογα με την διάθεση μου. Άλλοτε τα μάτια, άλλοτε τα χείλη. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θα πω .. για τον χειμώνα τα χείλη που μου αρέσουν να είναι έντονα και πιο σκούρα τολμώντας να τα βάφω σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας. Το καλοκαίρι τονίζω τα μάτια και διαλέγω πιο Nude χείλη. Και πάλι όμως δεν είναι κανόνας, και πάντα πάω ανάλογα με την διάθεση. Τώρα, δεν έχω κάτι από τα δύο που να θεωρώ  το πιο δυνατό μου  σημείο. Ίσως επειδή πιστεύω ότι δεν έχω και τόσο μεγάλα χείλη, πιστεύω ότι τα μάτια μου είναι το πιο δυνατό.

9) Συμπληρώστε την φράση... "Μακιγιάζ για μένα σημαίνει ....";

Η τέχνη της μεταμφίεσης και το όπλο κάθε γυναίκας !!!!!

10)  Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια... ομορφιά ή ανασφάλεια;

Θα δανειστώ τα λόγια ενός αγαπημένου συγγραφέα...

"Πολύ μακιγιάζ και λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι απελπισίας σε μια γυναίκα."

Όσκαρ Ουάιλντ


Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι τα κορίτσια που με κάνανε TAG. Με την σειρά μου TAGάρω τις:
  •  http://makeupbynatashav.blogspot.gr/
  • http://marilialovesmakeup.blogspot.gr/
  • http://ffffamilyfashionfood.blogspot.gr/
  • http://maggiedeppetf.blogspot.gr/
  • http://caramelandcandles.blogspot.gr/
  • http://missmadden923.blogspot.gr/
  • http://kallismakeuphouse.blogspot.gr/
  • http://marilliaschoice-itsallaboutbeauty.blogspot.gr/
  • και όποια άλλη θέλει να το κάνει




Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 16η

Αν το γραφείο σας είναι σαν το δικό μου, τότε μάλλον θα είναι γεμάτο σκόνη και χαρτιά αραδιασμένα αριστερά και δεξιά. Αφιερώστε όχι περισσότερο από 20' λεπτά και ξεκαθαρίστε όλη την σαβούρα από πάνω του. Πετάξτε όλα τα χαρτιά που δεν χρειάζεστε άλλο και κρατήστε ότι είναι αναγκαίο τακτοποιημένο σε ένα ντοσιέ. Βάλτε τα βιβλία πίσω στην βιβλιοθήκη.


Καλύτερα τώρα;


Αν θέλετε περισσότερη έμπνευση για το πως να το καθαρίσετε γρήγορα μπορείτε να δείτε και το βιντεάκι που βρήκα και με βοήθησε και μένα προσωπικά

ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ.... Οι πρώτες εντυπώσεις

Αποφάσισα να κάνω ένα post Με κάποια δειγματάκια που έχω δοκιμάσει , για να σας πω την γνώμη  μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κανείς να έχει ολοκληρωμένη άποψη για ένα προϊόν από ένα δείγμα. Το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι οι πρώτες εντυπώσεις που του αφήνει. Αν είμαστε τυχερές, μπορεί να μας εντυπωσιάσει και να το αγοράσουμε ή να σκεφτούμε να το αγοράσουμε. Άλλες φορές, απλά θα το κρατήσουμε μέχρι να πάμε κάποιο διήμερο ταξιδάκι και δεν θα θέλουμε να κουβαλάμε πάνω μας πολλά πράγματα. Αυτή είναι και η λύση ανάγκης, καθώς δεν επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο τι κάνει το προϊόν αλλά περισσότερο θέλουμε να μας καλύψει μια ανάγκη περιστασιακή. Σε κάθε περίπτωση αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις από τα δειγματάκια που έπεσαν στα χέρια μου:

Το primer των Sephora, ήταν μπορώ να πω αποκάλυψη για μένα. Αναζητώντας το τέλειο οικονομικό Primer εδώ και καιρό, δεν έβλεπα κάτι που ήταν ακριβώς μπροστά στη μύτη μου. Το Primer από τα Sephora με ενθουσίασε αμέσως. Έχω μικτό δέρμα και η περιττή λιπαρότητα στην ζώνη Τ πολλές φορές ενισχύει την ανάγκη για Primer Καθώς χρειάζομαι κάτι για να μειώσει την γυαλάδα, τους πόρους και να δώσει διάρκεια στο foundation. Είναι και το μόνο που αγόρασα άμεσα μετά την δοκιμή που του έκανα. Είχα δύο δειγματάκια, έκανα περίπου 4 εφαρμογές και με την πρώτη ευκαιρία το αγόρασα:) Θα έχετε δει πιθανότατα το Haul video Μου στο YouTube! Αν όχι μπορείτε να το δείτε εδώ.



Ίσως από τους καλύτερους ορούς που έχω δοκιμάσει ποτέ. Δυστυχώς η τιμή του είναι απαγορευτική για μένα την δεδομένη στιγμή. Ίσως στο μέλλον, ίσως σε προσφορά. Ίσως....

Σίγουρα βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και αυτό το βλέπεις άμεσα σχεδόν. Δεν μπόρεσα όμως να δω αν θα είχε διάρκεια γιατί οι εφαρμογές ήταν πολύ λίγες.

Αν έχει πέσει στην αντίληψη σας αυτή η μάρκα άμεσης πώλησης καλλυντικών σίγουρα θα την θυμηθείτε. Αναφέρομαι στην εταιρία καλλυντικών Forever ή αλλιώς ALOEVERA. Πληροφορίες για την εταιρεία αυτή μπορείτε να βρείτε εδώ. Το συγκεκριμένο δείγμα είναι από την ενυδατική κρέμα με αλόη, κολλαγόνο και ελαστίνη. Για κανονικά, μικτά και ξηρά δέρματα. (λίγο απ' όλα δηλαδή μου ακούγεται). Καταπολεμάει την αίσθηση ξηρότητας διατηρώντας την ισορροπία του PH του δέρματος. Ιδανική για το πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια. Από το λίγο που δοκίμασα θα έβαζα στα υπέρ την καλή ενυδάτωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ από ξηρές επιδερμίδες (μόνο), στα κατά το άρωμα που προσωπικά εμένα δεν μου άρεσε. Στα κατά θα βάλω όμως και την τιμή που γενικά είναι αρκετά έως υπερβολικά τσιμπημένη για τα προϊόντα της εταιρείας αυτής. Με αυτά τα χρήματα, αγοράζεις καλύτερη από το φαρμακείο (και χωρίς parabens γιατί αυτή έχει Parabens) .





Το συγκεκριμένο λαδάκι της Elvive το έχετε δει σχεδόν παντού. Εγώ επειδή έχω άλλα προϊόντα ίδιας φιλοσοφίας και πολύ καλά στην αποτελεσματικότητα τους, δεν είχα σκεφτεί να το αγοράσω. Ωστόσο δοκίμασα το δείγμα και έμεινα κατενθουσιασμένη. Πολύ καλό και για πριν το λούσιμο και για μετά σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Σίγουρα το έχω στα υπόψη μου μόλις μου τελειώσουν αυτά που χρησιμοποιώ τώρα.








Η ενυδατική κρέμα προσώπου της Eviol έπεσε στα χέρια μου από ένα φαρμακείο. Την δοκίμασα, αλλά δυστυχώς ήταν από τα δείγματα που δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από την λίγη εφαρμογή. Σίγουρα δεν μου άρεσε η μυρωδιά (το οποίο είναι πολύ υποκειμενικό και το καταλαβαίνουμε όλοι). Επίσης θα ήθελα να έχει αντιηλιακή προστασία υψηλή. Τίποτε όμως περισσότερο δεν μπορώ να πω για αυτή.








Από το φαρμακείο πήρα να δοκιμάσω και κάποια δειγματάκια της KLORANE. Μου έδωσαν αυτό το σαμπουάν με κόκκινο θυμάρι Ισπανίας κατά της πιτυρίδας  το οποίο έχει πολύ όμορφο άρωμα, αλλά επειδή δεν έχω πιτυρίδα δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε και σαν αποτέλεσμα υφής των μαλλιών μου. Την άλλη φορά θα ζητήσω κάτι για λιπαρά μαλλιά ή για βαμμένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου το έδωσαν πφφφφ (λέτε να έχω πυτιρίδα και να μην το έχω πάρει χαμπάρι; μπααααα)





Το άλλο δειγματάκι της KLORANE αφορούσε αυτό τον ορό για τα μαλλιά, από πάπυρο. Πάααρα πολύ ωραίο προϊόν. Αυτό μάλιστα. Το έβαλα στα μαλλιά μου μετά το λούσιμο για να τους προσφέρει καλύτερη ενυδάτωση και να τους δώσει και ωραίο ελαφρύ άρωμα. Ελέγχει το φριζάρισμα των μαλλιών, τα θρέφει, τα προστατεύει και τους δίνει ένα όμορφο τελείωμα χωρίς να γίνονται πολύ λιπαρά (προσοχή μην βάλετε πολύ ποσότητα γιατί τότε θα λιγδιάσουν -λογικό είναι).


Αυτά λοιπόν από τα δειγματάκια που χρησιμοποίησα τελευταία. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Σας άρεσε κανένα;


 



Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 15η

Είπαμε μεσοβδόμαδα δεν κουραζόμαστε πολύ. Για σήμερα που έχω πάρα πολύ δουλειά και διάβασμα επέλεξα κάτι πιο ήπιο σε  "ξεκαθάρισμα".


Θα ξεσκονίσω όλες τις κορνίζες, τους πίνακες και τους καθρέφτες σήμερα και αν προλάβω και τα μικρά τραπεζάκια του σαλονιού. Αν έχετε χρόνο στο τέλος μπορείτε να σκουπίσετε με την ηλεκτρική το σαλόνι σας.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 14η

Νομίζω ότι ήρθε η μέρα να καθαρίσουμε λίγο την εξώπορτα μας. Σύμφωνα με τις προσταγές του Feng Shui  η κύρια πόρτα του σπιτιού μας θεωρείτε το στόμα του σπιτιού μας και πρέπει να είναι καθαρή και όμορφη για να καλοδέχεται μόνο καλές και όμορφες ειδήσεις και ανθρώπους. Φροντίστε η κύρια είσοδος σας εξωτερικά να προσελκύει και όχι να διώχνει.

Το κλασικό χαλάκι με το welcome δεν θα καλωσορίζει μόνο τους καλεσμένους σας, ενώ δύο ίδια φυτά δεξιά και αριστερά της πόρτας τονίζουν πως από εκεί είναι ευπρόσδεκτο οτιδήποτε όμορφο και καλοπροαίρετο.

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να καθαρίσετε το χαλάκι της εισόδου, φροντίστε τα λουλούδια που έχετε στην είσοδο ή ακόμα αφιερώστε λίγα λεπτά να γυαλίσετε το πόμολο της πόρτας. Αν δεν έχετε ειδικό γυαλιστικό τύπου Brasso μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο Baby oil για να γυαλίσετε με ένα πανάκι το πόμολο της εισόδου.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 13η

Σήμερα είναι η μέρα που θα αφιερώσω για να σκαρφαλώσω στα ύψη!!1 Ω ναι, εκείνα τα απαίσια και ξεχασμένα σημεία, ψηλά από τις βιτρίνες και τις βιβλιοθήκες! Ήρθε η ώρα να τα καθαρίσω. Με ένα πανάκι περνάω σχολαστικά όλες τις κορυφές. Προσωπικά μου πήρε 30 λεπτά.... ε ίσως και λίγο παραπάνω!


Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 12η

Σήμερα έχω να παραδώσω μια εργασία στο πανεπιστήμιο και δεν έχω πολύ χρόνο για να αφιερώσω στο project ξεκαθαρίσματος αυτού του μήνα. Δεν θα ήθελα όμως να αφήσω και ανεκμετάλλευτη αυτή την μέρα, τουλάχιστον όχι για όλες όσες έχουν παιδιά.
Έτσι, όσες έχουν παιδιά μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την μέρα για να κάνουν ένα μικρό ξεκαθάρισμα

Πετάξτε όλα τα σπασμένα και χαλασμένα παιχνίδια. Μαζέψτε όλα τα αρκουδάκια, λούτρινα και άλλα παιχνίδια σε κουτιά και καθώς τα μαζεύετε κάντε ένα μικρό ξεκαθάρισμα σε όλα τα παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούνται πια. Βάλτε τα σε μια σακούλα ή σε μια κούτα και αν δεν θέλετε να τα κρατήσετε για να τα χρησιμοποιήσει κάποιο παιδάκι ή ξαδερφάκι που γνωρίζετε μπορείτε να τα δωρίσετε σε κάποιο ίδρυμα ή σε κάποιο παιδικό σταθμό της γειτονιάς σας.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 11η

Σάββατο σήμερα και ήθελα να αφιερώσω την μέρα στην οργάνωση της βιβλιοθήκης μου ελπίζω να τα καταφέρω. Θα ξεκινήσω πρώτα από την πρώτη / αριστερή βιβλιοθήκη και εφόσον τελειώσω το συμμάζεμα και καθάρισμα των βιβλίων θα προχωρήσω στην μεσαία / δεύτερη βιβλιοθήκη. Κάθε ράφι θα χωριστεί ανά θέμα / είδος για να είναι πιο εύκολη η εύρεση των βιβλίων. Επειδή όμως έχω ήδη σε πολλά ράφια δύο σειρές βιβλία, θα πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρη η θεματολογία για να μην τα μπερδέψω. Wish me luck!!


Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 10η

Αν έχετε βαρεθεί να χάνετε συνέχεια τις κάλτσες κάθε φορά που βάζετε πλυντήριο, νομίζω ότι έχω την λύση για να τις ξαναβρείτε. Προσωπικά χρησιμοποιώ μια τσάντα υφασμάτινη που έχω πάρει από περιοδικό. Αυτή την τσάντα την έχω μετατρέψει στην Τσάντα της αδέσποτης κάλτσας... Κάθε φορά που βάζω πλυντήριο και μαζεύω τα ρούχα, αν τύχει να βρω μια κάλτσα που δεν ταιριάζει με τις υπόλοιπες, την βάζω μέσα στην Τσάντα της αδέσποτης κάλτσας . Μετά από λίγο καιρό και όταν το θυμηθώ αδειάζω την τσάντα και ενώνω τα ζεύγη με όσες ταιριάζουν και βρίσκονται στην Τσάντα της αδέσποτης κάλτσας. 




My hubby's Haul

Όχι που δεν θα είχε κι ο αντρούλης μου το μικρόβιο. Αναζητώντας κατάστημα με είδη καπνιστού βρήκε το www.luxe.gr απ' όπου εκτός από ότι χρειαζόταν για κάπνισμα αγόρασε και αυτά τα υπέροχα πραγματάκια:


 Είναι ένα σαπούνι Mitchell's wool fat  για ξύρισμα σε vintage συσκευασία. Κόστισε 8,5 € Και μπορέι να κρατήσει από ένα μέχρι και τρία χρόνια. Οι παλαιότεροι και οι πιο παραδοσιακοί άντρες το προτιμούν. Το συγκεκριμένο σαπούνι περιέχει Tallow (Ζωικό λίπος) και λανολίνη η οποία είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που προέρχεται από το μαλλί των προβάτων με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Το σαπούνι ξυρίσματος Mitchell's Wool Fat χάρη στη μοναδική του σύσταση εξαφανίζει τους ερεθισμούς και τα καψίματα του ξυρίσματος ενυδατώνοντας και προστατεύοντας το δέρμα. Το σαπούνι επιτρέπει στο ξυραφάκι να γλιστράει με εξαιρετική ευκολία πάνω στο δέρμα κάνοντας ακόμη και το καθημερινό ξύρισμα απόλαυση.
Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτό το σαπούνι καλό είναι να χρησιμοποιείτε ζεστό και όχι καυτό νερό, πινέλο ξυρίσματος με τρίχες χοίρου και όχι ασβού. Δημιουργήστε τον αφρό με το πινέλο απευθείας στο πρόσωπο σας και όχι σε μπολ.


Επίσης, αγόρασε ένα πινέλο ξυρίσματος χοίρου Semogue 1470. Κόστισε 8,75 €.

 Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου, εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι ξύλινη από ξύλο οξιάς.
Ένα εξαιρετικό πινέλο με μαλακές τρίχες χοίρου και απαλή αλλά στιβαρή ξύλινη λαβή. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε τόσο καλύτερο γίνεται.  Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες χοίρου επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού ξυρίσματος.

Αν και δεν είναι ένα Post αφιερωμένο στις γυναίκες αλλά αμιγώς στους άντρες, πιστεύω ότι είναι μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο για τον μπαμπά ή τον σύζυγο  ;)

Not just another beauty blog