Pages

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

NOTD - Zero Dark Thirty Inspired


Μπορεί η πρωταγωνίστρια να μην κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αλλά η ταινία σίγουρα με ενέπνευσε να φτιάξω τα νύχια μου σε μιλιτέρ εκδοχή ;) Η διαδικασία απλή (απλούστατη θα έλεγα).
Αφού πέρασα με μια βάση τα νύχια μου, χρησιμοποίησα το χακί βερνίκι νυχιών της MUA που αγόρασα πρόσφατα μετά την υπερπροσφορά που είχαν με -50% και δωρεάν μεταφορικά. Το Haul θα το ετοιμάσω σύντομα μαζί με τη Νατάσα...


Τα βερνίκια της MUA έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Χρειάζεται καλή βάση και top coat για να αντέξουν λίγο παραπάνω.


Αντί να επιλέξω απλά το χακί, χρησιμοποίησα ένα κρακελέ βερνίκι που είχα αγοράσει παλαιότερα από το και είναι της Jordana. Στεγνώνει γρήγορα, εύκολα, και με μια στρώση λεπτή (χωρίς πολύ προϊόν δηλαδή) μπορεί να δώσει άμεσα το κρακελέ αυτό εφέ.


 Το σταθεροποίησα με ένα top coat από πάνω και έτσι είναι έτοιμο αυτό το μιλιτέρ μανικιούρ για τις λίγο πιο τολμηρές ;)



Δεν είναι πανεύκολο; και μόνο με τα 2 αυτά προϊόντα (ή όποια άλλα παρόμοια εννοείτε) μπορείτε να δώσετε μια πιο στρατιωτική νότα στα νύχια σας.




  Σας άρεσε η τολμηρή μου πρόταση; Εσείς θα το τολμούσατε αυτό το μανικιούρ;




Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

GBB Coffee break Φεβρουάριος - Αθήνα

Χθες το απόγευμα, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, είχε προγραμματιστεί το GBB Coffee break Φεβρουαρίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Δυστυχώς, στην Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα γιατί δεν υπήρχαν συμμετοχές, στις υπόλοιπες πόλεις όμως τα ραντεβού ίσχυσαν και όσες είχαν δηλώσει συμμετοχή "θεωρητικά" παρευρέθησαν στο GBB Coffee break στην κάθε πόλη.

Αυτή την φορά είχα δηλώσει συμμετοχή και ήθελα πολύ να πάω. Άργησα βέβαια να φτάσω αλλά τα κατάφερα. Δυστυχώς όμως όταν μπήκα μέσα δεν υπήρχε καμία γνωστή φατσούλα πουθενά. Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο στο μπαρ δεν ήξερε ακριβώς να μου πει και λίγο νευριασμένη μια άλλη κοπέλα μου απάντησε ότι το σεμινάριο είναι στις 6???? Μάλλον λάθος κάνετε εγώ δεν έχω έρθει για κανένα σεμινάριο αλλά για την 2η συνάντηση των GBB στην Αθήνα. - Α, έχει και κάτι στις 4. Είναι επάνω. Ωραία λέω (Αθάνατη ελληνική συνεννόηση) και ανεβαίνω στον επάνω όροφο. Να μην σας τα πολυλογώ, δεν είχε καθόλου προσέλευση αυτή την φορά το GBB Coffee break . Μόνο 2 blogs δώσαμε το παρόν, αλλά κι αυτό είναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Γνωριστηκα με την Πόπη και την Βασιλική από το blog beauty my life. Αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις, γρήγορα έσπασε ο πάγος και μιλήσαμ για διάφορα θέματα ομορφιάς και μη που μας απασχολούν στον κόσμο του  Blogging.


Ο χώρος πολύ όμορφος και εγώ ήπια έναν υπέροχο latte όπως πάντα.




Ίσως αν είχαν έρθει περισσότερες κοπέλες να μην είχαμε μπορέσει να πουμε όλα αυτά που είπαμε αλλά σίγουρα μας έμεινε ένα μικρό παράπονο για την τόσο περιορισμένη προσέλευση. Φαντάζομαι ότι κάτι θα έτυχε και στις υπόλοιπες που είχαν δηλώσει συμμετοχή και δεν κατάφεραν να έρθουν
:(  


Ίσως την επόμενη φορά να είναι μεγαλύτερη η προσέλευση και να μπορέσουν να έρθουν όλες.... Μην ξεχνάμε ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτές τις μέρες ;)





Μέχρι το επόμενο coffee break Λοιπόν... Φιλάκια από μένα <*




Διάβασε επίσης:

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Πως οργανώνω τα καλλυντικά μου !



Ένα βίντεο με το πως οργανώνω τα καλλυντικά μου. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι πολλά και περιττά, αλλά δεν τα αγόρασα με τη μία. Είναι μια συλλογή που χτίστηκε σιγά σιγά και συνεχίζει να χτίζεται καθώς ασχολούμαι όλο και περισσότερο με το beauty blogging Και όχι μόνο.
Ελπίζω να πάρετε ιδέες για το πως να τα οργανώσετε καλύτερα.





Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Mastic Spa Las Ramblas Curly haired Shampoo



Στις αρχές Φεβρουαρίου η εταιρεία Mastic Spa γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της ομορφιάς και μας κάλεσε στο BeeRock στην Γλυφάδα.. Εκεί συναντηθήκαμε αρκετές bloggers και youtubers. Φεύγοντας, ο κύριος Σόδης πολύ ευγενικά μας έδωσε ένα δωράκι με τρία υπέροχα καλούδια.



Την κρέμα προσώπου δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά με μεγάλη χαρά ξεκίνησα να δοκιμάζω το σαμπουάν και την κρέμα για την κυταρίτιδα. Για την κ΄ρεμα με την κυταρίτιδα θα ακολουθήσει άλλο review στο άλλο μου blog το Thekmdietproject  μια και το θεωρώ πιο ταιριαστό με το συγκεκριμένο προϊόν. Επιτρέψτε μου όμως να μοιραστώμαζί σας την άποψη μου για αυτό το σαμπουάν.

Το σαμπουάν Las Ramblas προορίζεται για σγουρά και βαμμένα μαλλιά, για κανονικά - ξηρά μαλιά και περιέχει Μαστίχα & Βιολογικό σπορέλαιο κάνναβης. Τα δικά μου μαλιά έχουν λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες και είναι σπαστά και βαμμένα. Το μόνξο που με ανησύχησε λοιπόν ήταν αν θα επηρέαζαν την λιπαρότητα στις ρίζες μου. Παρά ταύτα επέλεξα να το χρησιμοποιήσω.

πληροφορίες για το προϊόν:
Περιέχει: Μαστίχα, μαστιχέλαιο, πρωτεϊνη σιταριού, έλαιο κάνναβις,ελαιο από πίτουρο ρυζιού, μικρογαλάκτωμα σιλικόνης, χαμομήλι, tea tree oil βιολογικής καλλιέργειας.
Οι πρωτεϊνες σιταριού και η μαστίχα παρέχουν στα σγουρά και βαμμένα μαλλιά την απαραίτητη ενυδάτωση και λάμψη. Το μικρογαλάκτωμα σιλικόνης διεισδύει στην τρίχα και δίνει πρόσθετη λάμψη και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών, αφήνοντας τα λαμπερά σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του βιολογικού ελαίου κάνναβις.

Τι μου άρεσε
Καταρχάς η απίστευτη μυρωδιά του. Μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της μαστίχας και είναι αρκετά έντονη χωρίς όμως να είναι υπερβολικά δυνατή. Εφόσον χρησιμοποιούμε μαλακτικό για τα μαλλιά πιθανότατα δεν θα μείνει τίποτε από αυτ'η την υπέροχη μυρωδιά στα μαλλιά μας όταν στεγνώσουν. Και πάλι όμως κάνει πολύ ευχάριστη την εμπειρία του λουσίματος.
Αυτό που όμως μου άρεσε περισσότερο είναι ότι ενυδάτωνε τα μαλλιάμου χωρίς να γίνονται λιπαρά. Δεν μου τα λάδωσε σε καμμία περίπτωση ενώ ίσα ίσα τα έκανε αρκετά απαλά και με μια ιδιαίτερη αίσθηση καθαρότητας.

Επιπρόσθετα, είτε αποφάσιζα να τα ισιώσω είτε να τονίσω τις ελαφριές μπούκλες που έχουν τα μαλλιά μου , αυτά είχα αρκετό όγκο και πολύ ωραία υφή, την οποία και διατηρούσαν καθόλη την διάρκεια των 2 ημερών (όσο χρειάζεται να περιμένω μέχρι να αρχίσουν να λαδώνουν, την τρίτη μέρα λούσιμο ... καταλαβαίνετε). Ακόμα όμως και με τάση για λιπαρότητα τα μαλλιά μου είχαν όγκο, ήταν ελαφριά και αρκετά λαμπερά, ενώ στα σπαστά έδινε λίγο περισσότερη ελαστικότητα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν περιέχει Parabens Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες και τριεθανολαμίνες.

Τέλος μου άρεσε η συσκευασία του η οποία θεωρώ ότι είναι αρκετά εύχρηστη στα 300ml (αν και προσωπικά προτιμώ μεγαλύτερες συσκευασίες.)

Τι δεν μου άρεσε

Δεν βρήκα κάτι που να με δυσαρεστήσει στο συγκεκριμένο προϊόν (συμβαίνουν κι αυτά). Αν με ρωτούσαν αν θα ήθελα να αλλάξω κάτι θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα μεγαλύτερης συσκευασίας,αλλά και 300ml δεν είναι κακά. Επίσης, απ' όσο μπόρεσα να τσεκάρω η τιμή του είναι 3,75€ (τιμή προσφοράς που δίνει το site) την οποία δεν βρίσκω απαγορευτική, την στιγμή που ένα drugstore σαμπουάν στα 250ml μπορεί να φτάσει πολύ πιο ακριβά. Τα 3,75€ λοιπόν μου φαίνονται μια καλή μέση τιμή, για αυτά που σου προσφέρει.
Επίσης, θα ήθελα να είχε στην ίδια σειρά και conditioner, αλλά θα αρκεστώ στην μάσκα Las Ramblas που βγαίνει από την ίδια σειρά.

Τι θα κάνω;

Το χρησιμοποιώ ήδη πολλές μέρες για να καταλήξω στην άποψη μου αυτή, η οποία είναι και απόλυτα ειλικρινής. Είναι ένα σαμπουάν που μου άρεσε προσωπικά πολύ θα το έχω σίγουρα ως επιλογή αγοράς στο μέλλον και θα το συνιστούσα χωρίς ενδοιασμούς σε οποια φίλη μου έψαχνε κάτι αντίστοιχο και φυσικά σε όλες εσάς.



Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

TOP 10 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ BEAUTYJOINT & CHERRY CULTURE


Αυτά είναι τα ΤΟΠ 10 προϊόντα που δεν πρέπει να παραλείψετε να βάλετε στο καλάθι αγορών σας ότων ψωνίζεται από το beautyjoint ή το cherryculture.


Σκιές Wet n Wild





Οι σκιές της Wet n wild αλλά και τα ρουζ και τα κραγιόν της γενικά όλα τα προϊόντα της είναι ένα Must Have για μένα αλλά μόνο από Beautyjoint.


τα ρουζ της Milani




H Milani είναι μια από τις εταιρείες που δεν πρέπει να παραλήψετε να δοκιμάσετε. Προσωπικά λατρεύω τα ρουζ της.

Οι μικρές παλέτες με τις 6 σκιές από την La Colors









Η LaColors είναι μια εταιρεία που αγάπησα σχεδόν κεραυνοβόλα. Πολύ χαμηλές τιμές κα απίστευτη ποιότητα και χρωματική απόδοση. Πρέπει να τις δοκιμάσετε!
 
La Colors Σκιές
 


Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!

Εγώ αυτό έκανα και δικαιώθηκα ;)
Φτιάξτε μόνες σας τις μπομπονιέρες του γάμου σας!
Οι μπομπονιέρες μου! κινήθηκα σε πράσινους και ιβουάρ τόνους

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

MASTIC & VANILLA Hydra Day- Day Cream by MASTIC SPA


Πριν από ένα μήνα κέρδισα ένα υπέροχο Giveaway που διοργάνωσε η Αναστασία από το Anastasia Wall σε συνεργασία με τα Mastic Spa και με δώρο μια κρέμα ημέρας από τα Mastic Spa. Ήταν από τα ομορφότερα δώρα που έλαβα φέτος την Πρωτοχρονιά και ευχαριστώ πάρα πολύ την Αναστάσια και τα Mastic Spa για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δοκιμάσω το προϊόν τους αυτό.

Ησυγκεκριμένη κρέμα ημέρας λέγεται MASTIC & VANILLA Hydra Day- Day Cream και πρόκειται μια ενυδατική κρέμα ημέρας για μικτές - κανονικές επιδερμίδες, με μαστίχα, βανίλια και shea Butter. Είναι στα 50ml ένα κανονικό μέγεθος δηλαδή και περιέχει :

Συστατικά: Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Squalene, Triheptanoin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Algae Extract (and) Carrageanan, Microcrystalline Cellulose, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopherol, Cyathea Cumingii Leaf Extract (and) Stearic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter*, Vanilla Planifolia Extract, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tocopherol (and) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Lecithin, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Citric Acid, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Sodium Hyaluronate, Soybean (Glycine Soja) Sterol, Benzyl Cinnamate


Σύμφωνα με το site της εταιρείας: Τα βιολογικά εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και gingko έχουν ρυθμιστική δράση στο ξηρό δέρμα διατηρώντας την υδατική ισορροπία στους ιστούς με αποτέλεσμα να διαχέει και να σταθεροποιεί την υδάτωση, στις μεταξύ των κυττάρων περιοχές. Παράλληλα τα αιθέρια έλαια βερίκοκου πλούσια σε γλυκοσίδες και αμυγδαλίνη μαλακώνουν το δέρμα διατηρώντας την φυσική του ελαστικότητα. Οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της μαστίχας, του συμπλέγματος βιταμινών Ε, και των εκχυλισμάτων βανίλιας διατηρούν την επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή. Το φυτικό εκχύλισμα Liftessence πλούσιο σε πολυσακχαρίδες επιτυγχάνει άμεση δράση λίφτινγκ ενώ το σογιέλαιο σε συνδυασμό με το εκχύλισμα σόγιας, τονώνουν και ηρεμούν το δέρμα, δίνοντας του βελούδινη και μαλακή όψη.
Αλλά ας μιλήσω καλύτερα λίγο πιο αναλυτικά για την συγκεκριμένη κρέμα. Αναλυτικά λοιπόν:

Τα υπερ:
Είναι πολύ ενυδατική κρέμα χωρίς όμως να είναι υπερβολικά λιπαρή. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει μια ωραία υφή στο δέρμα αρκετά ματ ωστέ να μην γυαλίζει αλλά και αρκετά ενυδατωμένη για να μην την αισθάνεσαι ξηρή. Η συσκευασία της είναι αρκετά προσεγμένη, διαθέτει αντλία κάτι που βοηθάει στην πιο υγιεινή χρήση της και στην ορθότερη δοσολογία της. Δηλαδή η αντλία με άλλα λόγια βοηθάει και να έχετε την απαραίτητη δόση για το πρόσωπο σας χωρίς να γίνονται σπατάλες αλλά και στην πιο υγιεινή χρήση μιας και δεν χρειάζεται να βάζετε τα δάχτυλα σας σε όλο το προϊόν προκειμένου να πάρετε την καθημερινή ποσότητα κρέμας που χρειάζεστε.
Την χρησιμοποίησα γύρω στις 15 μέρες και την πήρα μαζί μου στο ταξίδι που έκανα στην Θεσσαλονίκη γιατί με βόλεψε πολύ η συσκευασία της. Όσον αφορά το δικό μου δέρμα αποδείχτηκε πολύ καλή αν και απλή ενυδατική. Δεν άφηνε περιττή λιπαρότητα και αποροφούταν εύκολα. Στις εντατικές ανάγκες της επιδερμίδες για όσο διάστημα ήμουν στην Θεσσαλονίκη, με υγρασία αλλά και πάρα πολύ κρύο δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση στο δέρμα αλλά ίσα ίσα που ένιωθα πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα του προσώπου μου. Στην Αθήνα με πιο ξηρό κλίμα αν και μας έκανε πολύ υγρασία και βροχές είδα ότι επίσης ήταν πολύ ένυδατική χωρίς να είναι λιπαρή. Μου άρεσε επίσης η σύνθεση της, τα συστατικά της γιατί όπως μπορείτε να ξεχωρίσετε δεν περιέχει Parabens, Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες. Επίσης, μου άρεσε πολύ το άρωμα της μαστίχας που έχει. Στα συν θα πω και την τιμή της, μιας και κοστίζει 22,60. Σίγουρα υπάρχουν φθηνότερες αλλά θεωρώ ότι είναι value for money, αξίζει δηλαδή τα λεφτά της για αυτά που προσφέρει. Τέλος, το σημαντικότερο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και όσο μπορούμε καλό είναι να ενισχύουμε τις ελληνικές εταιρείες, πόσο μάλλον όταν το αξίζουν.
Τα κατά:
Προσωπικά, δεν ήταν η ιδανικότερη για το δικό μου δέρμα μιας και απευθύνεται σε ηλικίες πιο νεανικές δηλαδή 17-27. Θα ήθελα δηλαδή το κάτι τις παραπάνω για να την επιλέξω προσωπικά μια και οδεύω σταθερά προς τα 35 ;). Επίσης, επειδή έχω αρκετά λευκή επιδερμίδα και ο ήλιος της Ελλαδίτσας μας είναι πολύ πολύ δυνατός, προτιμώ ενυδατικές κρέμες με υψηλό δείκτη προστασίας. Η συγκεκριμένη δεν έχει καθόλου, επομένως και μικρότερη να ήμουν πάλι δεν θα με βόλευε γιατί θα έπρεπε να φοράω επιπλέον αντιηλιακό. Στα κατά προσωπικά θα πω και την συσκευασία, μιας και το συγκεκριμένο είδος όσα καλά και να έχει τα οποία και προανέφερα πιο πάνω έχει ένα μειονέκτημα, ότι αν το προϊόν φτάσει προς το τέλος του, αλλά δεν έχει τελειώσει και μπορεί να έχεις αρκετό για 10 μέρες ακόμα, δυστυχώς δεν μπορείς να το βγάλεις και θα πρέπει να πεδαιυτείς πάρα πολύ μέχρι να τα καταφέρεις και να εφεύρεις και πάρα πολλούς τρόπους για να το κάνεις ;) . Τέλος, να πω και κάτι που με μπέρδεψε. Αν και στα ελληνικά αναφέρει ότι είναι για κανονικές μικτές επιδερμίδες στα Αγγλικά και στα Γαλλικά αναφέρει κανονικές / ξηρές (normal/dry skin), όπως επίσης και στις αναλυτικές πληροφορίες του προϊόντος. Αυτό με μπέρδεψε λίγο μιας και έχω μικτή επιδερμίδα, αλλά και πάλι όπως προανέφερα την αισθανόμουν πολύ ωραία στο δέρμα μου.
Τι θα κάνω;Η κρέμα μου άρεσε πάρα πολύ και υπό διαφορετικές συνθήκες θα την αγόραζα σίγουρα, ωστόσο τόσο το γεγονός ότι δεν είναι η αρμόζουσα για το δέρμα μου αναφορικά με την ηλικία που απευθείνετε όσο και το γεγονός ότι δεν έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μια άλλη κρέμα θα ήταν πιο ιδανική για τις δικές μου ανάγκες. Μπορώ όμως να την προτείνω σε όλες εσάς εφόσον θα είναι πιο σωστή για τις δικές σας ανάγκες. Σίγουρα όμως είμαι αρκετά ικανοποιημένη από αυτή ούτως ώστε να διαλέξω μια άλλη κρέμα από τις υπόλοιπες της εταιρείας αυτής.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Αναστασία και τα Mastic Spa για το δώρο του Giveaway και όλους εσάς που με διαβάσατε. Μέχρι το επόμενο Post, Φιλάκια πολλά!





NOTD - H&M και DIDO nail polishes




Ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα
Όσες με παρακολουθείτε στην σελίδα μου στο facebook ίσως είχατε δει την φωτογραφία παραπάνω που πόσταρα το περασμένο Σάββατο. Ανάμεσα στο διάβασμα που έκανα το Σάββατο είπα να κάνω ένα μικρό χρωματιστό διάλειμμα και να βάψω τα νύχια μου. Είχα όρεξη για ζωηρά χρώματα. Έτσι διάλεξα το It's Genius από τα H&M. Το συγκεκριμένο barbie ροζ βερνίκι το έχω αρκετό καιρό, απλά δεν ήταν στις επιλογές μου μια και το θεωρώ πιο καλοκαιρινό. Όμως ο καιρός αυτές τις μέρες είναι σχεδόν ανοιξιάτικος (Αλκυονίδες γαρ). Κι έτσι είπα να το προτιμήσω. Σαν βερνίκι είναι πολύ ωραίο με πολύ ωραία απόδοση και επίσης στρώνει πολύ καλά. Εγώ προσωπικά προτιμώ να κάνω πάντα 2 στρώσεις σε όλα τα βερνικια, για μεγαλύτερη διάρκεια. Αλλά όσον αφορά την απόδοση χρώματος του μπορείτε να το απλώσετε και με μια μόνο στρώση. Επίσης έχει πολύ καλή διάρκεια. με ένα καλό top coat (εγώ χρησιμοποιώ της La Colors το Rapid Dry) μπορεί να διαρκέσει άνετα για μια ολόκληρη εβδομάδα ακόμα κι αν πλένεται (σε λογικά πλαίσια πάντα) καθημερινά τα πιάτα ;)

και με φλας

Η&Μ It's genius M




















Για τσαχπινιά έβαλα στον παράμεσο
ένα διαφορετικό βερνίκι. Επέλεξα το νούμερο 29 της Dido, ένα μεταλλικό μπλε χρώμα (θυμίζει λίγο χρυσόμυγα γιατί έχει κάποιους ιριδισμούς). Το συγκεκριμένο μου το έκανε δώρο η αγαπημένη μου Νατάσα τα Χριστουγεννα. Έχει πολύ καλή απόδοση, και μια στρώση αρκεί, αν και όπως προανέφερα πάντα προτιμώ 2 λεπτότερες στρώσεις. Έχει επίσης πολύ καλή διάρκεια και δεν ξεφλουδίζει με το παραμικρό πλύσιμο.


#29 M - Dido
Αυτά λοιπόν από μένα. Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό Post. Εσείς πως βάψατε τα νύχια σας σήμερα; Εγώ μέχρι το βράδυ μάλλον θα τα αλλάξω γιατί από το Σάββατο τα βαρέθηκα, οπότε αναμένετε κι άλλο ένα post με NOTD σύντομα.



Follow on Bloglovin

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ TAG ΤΩΝ " 30+ "


 Γεια σας! Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα Tag που με έκανε η Χαρά από το Beauty and Art . Το συγκεκριμένο TAG είναι συνδεδεμένο με την ηλικία μας οπότε θα πρέπει να μιλήσω για 34+1 πράγματα που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά.
Πάμε λοιπόν:
  1. Νερό. Το λατρεύω παγωμένο και είναι το μόνο πράγμα που θα βρείτε σίγουρα στο ψυγείο μου σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Λες και φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω και δεν θα έχω να πιω νερό :)
  2. Την αγάπη, που παίρνω από τους φίλους μου και φυσικά την οικογένεια μου. Δεν θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς καθώς ήδη έχω χάσει κάποιον πολύ σημαντικό και ήδη μια χαρά τα καταφέρνω. Απλά μου λείπει. Οπότε θα μείνω στην αγάπη που μου δίνουν και τους δίνω όλοι οι φίλοι και η οικογένεια μου.
  3. Βιβλία- Γενικά τα αγαπώ και νιώθω ότι με ταξξιδεύουν σε χώρες μαγικές...
  4. Την τέχνη - σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της. Θέατρο, Μουσική, Ζωγραφική, ποίηση, Χορός.η Γλυπτική και φυσικά ο Κινηματογράφο; Εκτός από θέατρο  (που θεωρούμε επαγγελματίας δλδ) σε όλα τα υπόλοιπα μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός ερασιτέχνης (εραστής της τέχνης)
  5. Σαμπουάν και κρέμα μαλλιών. Ω ναι είναι αναγκαίο για μένα. όπως και το αφρόλουτρο.
  6. Οδοντόκρεμα- οδοντόβουρτσα . χμμ και αυτό
  7. Κεραλοιφή. Από τότε που την ανακάλυψα δεν την αφήνω. Κεραλοιφή rules.
  8. Κραγιόν - Τα αγαπώ!
  9. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το κομπιουτεράκι μου- Ω ναι πιστέψτε με ανάλογα με το μάθημα του πανεπιστημίου, το σωστό κομπιουτερακι μπορεί να σε βγάλει από πολλά προβλήματα πολύ πολύ γρήγορα.
  10. Ένα σκυλάκι - Πάντα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα σκύλο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ήμουν πέρυσι όταν πέθανε ο Σνούπυς μου και μέχρι να υιοθετήσω τον Μπρονξ!!!!
  11. 
    Σνούπυ 2007-2011
    
  12. Internet! Ας μην κρυβόμαστε....
  13. Μακαρόνια! Ακόμα και τώρα που κάνω δίαιτα τρώω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τα ολικής άλεσης. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μακαρόνια. Όλων των ειδών γενικά.
  14. Σοκολάτα. Μαύρη, Άσπρη, Δίχρωμη! Και για όσους την λατρεύουν όπως και εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε μια ζεστή σοκολάτα με μαυροκέρασο από το Petit fleur στο Κολωνάκι (ή όπου αλλού )
  15. Γάλα! Μέχρι να περάσουν οι 5 μέρες της πρώτης φάσης της δίαιτα που κάνω δεινοπάθησα. 
  16. Τον μάγο του Οζ! Ίσως είναι η καλυτερη ταινία που έχω δει και θέλω πάντα να την βλέπω για να μου φτιάχνει την μέρα.
  17. Αντιηλιακό. Ειδικά από τότε που έβγαλα το πρώτο μου σημάδι από τον ήλιο;) 
  18. Κρέμα προσώπου! Πάντα και παντού. Η ενυδάτωση είναι το σημαντικότερο πράγμα ;)
  19. Κρέμα ματιών! καιρός ήταν , όπως μεγαλώνουμε θα πρέπει μερικά πράγματα να τα προσέχουμε περισσότερο Lol.
  20. Σεξ, όσο προλαβαίνουμε δηλαδή, γιατί άμα γεράσει ο άνθρωπος.
  21. Ένα Καλό Μασάζ που και που ! και το υδρομασάζ μου κάνει. Αλλά όπως καταλαβαίνετε μεγαλώνοντας πρέπει να φροντίζουμε περισσότερο το σώμα μας ΓΕΝΙΚΑ!
  22. Κρέας. Είμαι υπέρ της υγιεινής διατροφής, αλλά υποστηρίζω ότι ο άνθρωπος είναι παμφάγο ζώον και δεν πρέπει να λειπει από την διατροφή του το κρέας (κοτόπουλο, βοδινό, ψάρι κτλ)
  23. Τα Ταξίδια. Τα λατρεύω και προσπαθώ να κάνω οικονομίες για να ταξιδεύω, ειδικά στο εξωτερικό
  24.  Την θάλασσα. Αν και δεν μπορώ τον ήλιο λατρεύω την θαλασσα και δεν θα μπορούσα να ζήσω μακριά της.
  25. Ύπνο, αν και μ' αρέσει να ξυπνάω πρωϊ είμαι καταβάθος υπναρού. Απολαμβάνω ιδιαίτερα ευχάριστα έναν μεσημερινανό υπνακό... αν τον πετύχω πουθενα ;)
  26. Γυαλιά ηλίου. Είπαμε έχω πρόβλημα με τον ήλιο. Τον αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
  27. Παγωτό. Είμαι εθισμένη.... Τέλος
  28. Καρπούζι. Είναι το αγαπημένο μου φρούτο. Περιμένω το καλοκαίρι πως και πως για να φάω καρπούζι . Κάνει πιο υποφερτή την ζέστη του καλοκαιριού. Το λατρεύω όπως και τα
  29. Σύκα. Άντε να έρθει ο Αύγουστος.
  30. Μωρομάντηλα. Από τότε που βγήκαν θεωρούνται η ανακάλυψη της δεκαετίας για μένα μαζί με το
  31. Eye primer. Πως ζούσα τόσα χρόνια μου λέτε; Με λιγδιασμένα βλέφαρα και την σκιά να έχει πάει περίπατο ;) . Ποτέ ξανά.
  32. Το blogging. Γράφω σε blog από το 2007-8 και είναι για μένα η ωραιότερη ενασχόληση που έχω βρει.
  33. Το Youtube. Ακόμα κι αν δεν έκανα βιντεάκια δεν θα μπορούσα να στερηθώ όλα αυτά που μου έχει μάθει από το 2007 που το παρακολουθώ πιο φανατικά και έχω εγγραφεί.
  34. Την φωτογραφική μου μηχανή . Πολύ συχνά θα την βρείτε να κατοικοεδρεύει μέσα στην τσάντα μου για να φωτογραφίζω ότι μπορώ.
  35. Την βιντεοκάμερα μου με την οποία γυρίζω τα βιντεάκια μου.
  36. Την ελευθερία . Ελευθερία σκέψης, ιδεών, πράξεων (μέχρι εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων βέβαια)
Αυτά από μένα λοιπόν με αυτό το τεράστιο TAG. Τι να κάνω που μεγάλωσα κι εγώ ;). Σας κάνω TAG όλες όσες θέλετε να το τολμήσετε. Κλείνω με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια το τελευταίο διάστημα...