Pages

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Σεμινάριο AVON Spring Colors με τον Αχιλλέα Χαρίτο - The Greek Beauty Bloggers & AVON

 Την Παρασκευή στις 29 Μαρτίου 2013 οι Greek Beauty Bloggers & η Avon Ελλάδας διοργάνωσαν ένα σεμινάριο αποκλειστικά για beauty bloggers με τον Αχιλλέα Χαρίτο. Σε αυτή την απογευματινή συνάθροιση των Ελληνίδων Bloggers είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε (όσες δεν ξέραμε) την AVON, να μάθουμε για την ευκαιρία κέρδους που σου δίνει η AVON, να παρακολουθήσουμε ένα άτυπο "masterclass" με τον Αχιλλέα Χαρίτο, να ενημερωθούμε για τα νέα προϊόντα της AVON αλλά και να μάθουμε για τις δράσεις της εταιρείας.

Η συνάντηση για πολλές από εμάς έγινε στον προαστιακό στην Παλλήνη, μαζί περπατήσαμε προς τα γραφεία της εταιρείας για να συναντήσουμε εκεί και άλλες αγαπημένες bloggers ή και vloggers και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα: Την Ομορφιά!


Προσωπικά την AVON την ξέρω πολλά χρόνια (ας μην το αναλύσουμε πολύ αυτό, δεν χρειάζεται να μιλάμε για την ηλικία μιας γυναίκας)... Την γνωρίζω και την αγαπώ χρόνια και την εμπιστεύομαι από έφηβη για τα προϊόντα μου του μακιγιάζ και περιποίησης. Θυμάμαι ακόμα προϊόντα που είχα αγαπήσει πραγματικά και που έχουν σταματήσει να βγαίνουν (αχ ακόμα εκείνο το suede wear lip gloss με έχει συμμαδέψει), ενώ στις αγορές μου δεν παραλείπω να προσθέσω αγαπημένα προϊόντα που απλά δεν μπορώ να αποχωριστώ όσα χρόνια και να περάσουν (σας έχω μιλήσει πολλάκις για την αγάπη μου τα Soft Musk).


Αρχικά, οι οικοδεσπότες μας μάς ενημέρωσαν για την ιστορία της AVON, η οποία είναι πλέον 127 ετών (και μεγαλώνει). Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα αρώματα (και όχι μόνο), με περισσότερα από 11$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των απευθείας πωλήσεων, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6,4 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon. Η AVON στην Ελλάδα ήρθε το 1989 και ναι εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να ψωνίζει από τις πρώτες αντιπροσώπους. Το 2008 έλαβε την διάκριση Prix de beaute για την σειρά Anew, ενώ είναι ανάμεσα στους 3 παγκόσμιους ηγέτες της ομορφιάς σε επίπεδο makeup.


Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες κέρδους που προσφέρει η Avon . Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ επιφυλακτική απέναντι στην προοπτική αυτή (ίσως και να είμαι ακόμα) αλλά οι υπέυθυνοι της εταιρείας με χαρά απάντησαν στις ερωτήσες μας και μας ενημέρωσαν για την διαδικασία και τις ευκαιρίες που έχει μια αντιπρόσωπος της Avon  αλλιώς μια Avon lady ! 

Αν διαθέτετε ελεύθερο χρόνο, η AVON μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το δικό σας κατάστημα ομορφιάς, το οποίο θα λειτουργεί στο δικό σας ωράριο τις ώρες που εσείς θέλετε. Ένα ολόκληρο κατάστημα μέσα σε μια μόνο μπροσούρα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεν χρειάζεται κάποιο αρχικό κεφάλαιο ως επένδυση. Δεν είναι απαραίτητο να "στοκάρετε" προϊόντα χωρίς να γνωρίζεται αν θα τα πουλήσετε. Επίσης, πολύ σημαντικό, ως αντιπρόσωπος δεν χρειάζεται να πληρώσετε από την πρώτη παραγγελία, αλλά μπορείτε να αφήσετε "ανοιχτό υπόλοιπο" μέχρι την επόμενη παραγγελία σας. Υπάρχουν διαθέσιμα δείγματα για όλα σχεδόν τα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να δείξετε το "κατάστημα" σας στις πελάτισσες σας. Και το πιο σημαντικό (και για τις πελάτισσες) ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ - Ακόμα κι αν το έχετε ανοίξει και χρησιμοποιήσει- ΜΕΣΑ ΣΕ 1 1/2 ΜΗΝΑ.!!! Αυτό είναι απο μόνο του μια καινοτομία καθώς αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αμερική, αφού εδώ δεν μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα και να επιστρέψεις ανοιγμένο και χρησιμοποιημένο προϊόν.





 Στην συνέχεια ήρθε αυτός που όλες περιμέναμε. Ο Αχιλλέας Χαρίτος, μας έδειξε τα μαγικά του σε μια τυχερή από εμάς, η οποία επιλέχηκε για μοντέλο του. Εγώ δεν θα σταθώ πολύ στο πόσο υπέροχα νιώσαμε όλες οι παρευρισκόμενες, νομίζω ότι είναι αυτονόητο. Θα σας μιλήσω  όμως για τους μύθους που κατέρριψε ο Αχιλλέας Χαρίτος, μύθοι που χρόνια τώρα μας στοιχειώνουν, μύθοι που περνάνε απο γενειά σε γενειά και μας καταδιώκουν. 
  1. Εφαρμόζουμε το makeup up σε καθαρή ενυδατωμένη επιδερμίδα, δεν χρειάζεται να την ενυδατώσουμε εκείνη την στιγμή, αυτό έχει γίνει αρκετές ώρες πριν και η ενυδάτωση και ο καθαρισμός είναι μια διαδικασία που γίνεται με σταθερή συχνότητα και όχι λίγο πριν το μακιγιάζ. MYTH BUSTED - Δεν εφαρμόζουμε ενυδατική και μετά makeup γιατί έτσι μειώνουμε τις ιιότητες του Makeup.
  2. MYTH BUSTED - Εφαρμόζουμε το concealer κάτω από τα μάτια πριν από το μακιγιάζ μας και το foundation. Χρησιμοποιούμε ότι μας βολεύει για να το απλώσουμε , σφουγγαράκι, δάχτυλα ή πινέλο) Ίσα ίσα που αν χρησιμοποιήσουμε τα δάχτυλα η τριbή αναπτύσει θερμοκρασία και επιτρέπει στο makeup ως προϊόν να μπει στους πόρους με φυσικό τρόπο. Κατόπιν βάζουμε το foundation και το δουλεύουμε καλά σε όλο το πρόσωπο.
  3. MYTH BUSTED - Δοκιμάζουμε το makeup και βρίσκουμε την κατάλληλη απόχρωση foundation όχι στο σαγόνι αλλά ωηλά στο ντεκολτέ μας.
  4. Πουδράρουμε με διάφανη πούδρα. MYTH BUSTED - Κανένα προϊόν μακιγιάζ δεν μπορεί να λειτουργήσει καταστροφικά στο πρόσωπο αλλά μόνο προστατευτικά. Ναι καλά ακούσατε. Το έχω ακούσει και από άλλους makeup artists αλλά είναι ένα ταμπού που ίσως κάνει πολλές να αντιδράσουν. Όχι το makeup δεν καταστρέφει την επιδερμίδα μας, ο κακός καθαρισμός και η ελλιπής περιποίηση είναι αυτά που ευθύνονται . Το μακιγιάζ ίσα ίσα που προσφέρει επιπλέον προστασία.
  5. MYTH BUSTED - Σημασία δεν έχει απαραίτητα τι χρώμα μας πάει στα μάτια, αλλά τι σχήμα. Όλα τα χρώματα αν δουλευτούν και συνδυαστούν σωστά υπό το σωστό σχήμα μπορούν να ταιριάξουν στα μάτια μας.
Είπε και πολλά πολλά άλλα tips & tricks , άλλα γνωστά άλλα άγνωστα, αλλά εγώ αυτούς τους ΜΥΘΟΥΣ επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί ας πούμε ότι η κατάρριψη αυτών των μύθων ήταν αυτό που μου ταρακούνησε τον κόσμο αυτή την εβδομάδα.



Στην συνέχεια μας ενημέρωσαν για τα νέα προϊόντα της AVON Που η αλήθεια είναι, κάποια τα έχω ήδη δοκιμάσει και έχω να πω ότι είναι υπέροχα.
 
  Είχα ήδη πάρει τη νέα σειρά Anew καθώς επίσης και τα νέα κραγιόν perfect kiss όπως πολλές από εσάς μπορεί να είδατε στο πρόσφατο Avon Haul μου.
 Μας μίλησαν για τη νέα τους BB cream όπου έχω ήδη πάρει δειγματάκι και ανυπομονώ να την χρησιμοποιήσω για να σας πω την γνώμη μου. Αλλά και για τη νέα BB cream της σειράς Anew Που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το Avon Solutions Cellu Break, την παλέττα, το lip gloss Perfect kiss, τα νέα ματ κραγιόν και τα Advance Techniques - Moisture IQ για τα μαλλιά μας και πολλά πολλά άλλα προϊόντα. Είχαμε και την ευκαιρία να δούμε κάποια νέα καινοτομικά προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στους επόμενους μήνες και που θα σας ενημερώσω για αυτά σίγουρα μόλις είναι έτοιμα για να κυκλοφορήσουν... αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα θα ταράξουν τον κόσμο σας ;)

Τέλος, μας μίλησαν για τις δράσεις της AVON σε επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Για την εκστρατεία της Avon ενάντια στον καρκίνο του μαστού, γνώριζα ήδη αρκετά πράγματα, όπως για την κινητή μοναδα μαστογράφου που περιοδεύει την Ελλάδα και βοηθάει γυναίκες που δεν έχουν την δυνατότητα εξέτασης να προλάβουν τον καρκίνο του μαστού στην αρχή του.

Αυτό όμως που δεν γνώριζα ήταν και αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα. Η εκστρατεία ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και ενάντια στις γυναίκες, για την οποία θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε κάποιο επόμενο Post γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να σας κούρασα ήδη.

Τέλος, δεν έλειψαν τα δωράκια, για τα οποία μόλις έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω θα σας μιλήσω πιο αναλυτικά. Άλλωστε κάποια τα είχα προμηθευτεί και προσωπικά και παλαιότερα, οπότε΄εχω ήδη μια άποψη. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δώσανε οι Greek Beauty Bloggers και η Avon, να συμμετάσχω στο σεμινάριο αυτό. Ήταν υπέροχα!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

MnM's Chocolate Fudge Birthday Cake


Πριν από λίγες μέρες γιορτάσαμε τα γενέθλια του αντρούλη μου και είπα να του φτιάξω μια τούρτα ίσως όχι και τόσο νηστίσιμη ή διαιτητική  αλλά σίγουρα επιθυμητή. Φωτογραφία της πόσταρα στο FB page και πολλές κοπέλες μου ζητήσανε να σας δώσω την συνταγή. Πάμε λοιπόν να την φτιάξουμε.

Τι θα χρειαστείτε: 

Για το παντεσπάνι - κέικ:
6 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα αλεύρι
1 κτ. γλυκού baking powder
2 κτ. γλυκού κακάο (ή βανίλια ανάλογα αν το θέλουμε σοκολατένιο ή άσπρο)
50γρ βούτυρο
1 σφινάκι κονιάκ

εκτέλεση παντεσπάνι:
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Κρατάμε τα ασπράδια σε ένα άλλο μπωλ. Ανακατεύουμε τους κρόκους των αυγών με την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να γίνει άσπρο και αφρατέψει. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτουμε το κονιάκ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι , το Baking powder και το κακάο πάνω από το αρχικό μείγμα και σιγά σιγά με μια σπάτουλα και όχι με μίξερ ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη μαρέγκα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C σε αντίσταση κάτω και αέρα. Τεστάρουμε μετά από 15-20 λεπτά αν έγινε το παντεσπάνι με ένα μαχαιράκι ή μια οδοντογλυφίδα ( βυθίζουμε το μαχαιράκι στο κέικ και αν βγαίνει καθαρό πάει να πει ότι είναι έτοιμο) Το βγάζουμε από το φούρνο να κρυώσει και κόβουμε στην μέση χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι για ψωμί. Αν θέλουμε μπορούμε να ραντίσουμε και τις 2 πλευρές με λίγο σιρόπι της αρεσκείας μας ή κονιάκ.

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής:

Χρησιμοποιούμε :

μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα και
2 ποτήρια γάλα φρέσκο
2 αυγά
3 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση:
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα. Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα αυγά και το κόρν φλάουρ. Όταν πάρει βραση το γάλα προσθέτουμε το μείγμα μας και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη σιγά σιγά μέχρι να γίνει ένα πηχτό μείγμα. Ανάλογα με την αρεσκεία μας μπορεί να προσθέσουμε λίγο φρέσκο γάλα (αλλά θεωρητικά δεν χρειάζεται). Περιμένουμε να κρυώσει και απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι.



Σκεπάζουμε την τούρτα με το δεύτερο κομμάτι από παντεσπάνι. Και πάμε να ετοιμάσουμε το Fudge Σοκολάτας:


Για το Fudge Σοκολάτας θα χρειαστούμε:
1 ζαχαρούχο γάλα
370 γραμμάρια κουβερτούρα
100 γρ. βούτυρο

Βάζετε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπωλ και τα βάζετε στο φούρνο μικροκυμμάτων για λίγα λεπτά. Όταν τα βγάλετε ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενοποιημένο μείγμα. Αφήνετε να κρυώσει λίγο (προσοχή όχι να πήξει τελείως αλλά απλά να μην καίει).
Περιχύνετε με το fudge της σοκολάτας το παντεσπάνι και πασπαλίζετε από πάνω με τα αγαπημένα σας mnm's. Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η σοκολάτα από πάνω. Σερβίρετε με κεράκι και χρόνια σας πολλά!!!!


Follow on Bloglovin

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ας ξεβαφτούμε λοιπόν - My night routine


Ένα ακόμα βιντεάκι με το πως περιποιούμε την επιδερμίδα μου πριν κοιμηθώ.







Follow on Bloglovin

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

TIPS για ένα οικονομικό γάμο

Λίγο η δύσκολη οικονομική κατάσταση, λίγο το γεγονός ότι η βιομηχανία του γάμου έχει "ξεφύγει", πολλές φορές όσο και να θέλουμε να μειώσουμε το κόστος ενός "ονειρεμένου" γάμου βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού. Γιατί όμως να θυσιάσουμε τον γάμο τον ονείρων μας στο βωμό της οικονομικής εκμεττάλευσης από κάποιους, αφού μπορούμε να κάνουμε οικονομία.
 
  

Οι νικήτριες του Giveaway μου - LA COLORS Little Black Book of Eyeshadows !!!

Οι 3 τυχερές που κερδίζουν από μια παλέτα της LA COLORS Little Black Book of Eyeshadows είναι:


Ως η πρώτη νικήτρια η Jojo θα πάρει την παλέτα της αρεσκείας της δηλαδή την natural, η Tonia την Smokey και η Nena την Glam.

Συγχαρητήρια και πάντα καλότυχες κορίτσια. Περιμένω να μου στείλετε τα στοιχεία σας εντός 2 ημερών (μέχρι το Σάββατο δηλαδή 23 Μαρτίου) για να σας στείλω τα δωράκια!

Follow on Bloglovin

NOTD - #1 Magnito Glamorous

Με τα μαγνητικά βερνίκια έχω μια σχέση μίσους και πάθους. Τι μια στιγμή τα λατρεύω την άλλη τα απεχθάνομαι. Και αυτά λες και το καταλαβαίνουν και στο ένα νύχι μου πετυχαίνουν και στο άλλο μου κάνουν τα δύσκολα.

Το πρώτο μου μεταλλικό βερνίκι νυχιών ήταν της La Girl και για όσες ενδιαφέρονται να διαβάσουν το review Μου μπορούν να το βρουν κάνοντας κλικ εδώ. Από τότε έψαχνα να αγοράσω άλλο ένα βερνίκι με μαγνητικό εφέ. Τα περισσότερα βερνίκι αμε μαγνητικό εφέ που κυκλοφορούν στην αγορά κοστίζουν πάνω από 5€. Φανταστείτε λοιπόν την χαρά μου όταν βρήκα ένα τέτοιο βερνίκι στο ΤΙΤΑΝ στο Αιγάλεω μόνο με 1 €. Δεν υπήρξε βέβαια δεύτερη σκέψη, απλά διάλεξα ένα και το έβαλα στο καλάθι μου, με την ελπίδα να μην με απογοητεύσει. Και δεν με απογοήτευσε.

Το #1 της σειράς Magnito της εταιρείας Glamorous είναι ένα πολύ φωτεινό χρώμα χρυσο taupe θα το έλεγα, αν θα μπορούσα να το περιγράψω. Οι γραμμές του μαγνήτη είναι ευθείες ρίγες. Ο μαγνήτης είναι κολλημένος σε ένα δαχτυλίδι που βρίσκεται στο καπάκι και είναι πολύ εύκολο να το κρατήσετε και να εφαρμόσετε το εφέ.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάφετε τα νύχια σας και κάθε φορά που βάφετε ένα ένα νύχι πλησιάζετε από πάνω τον ειδικό μαγνήτη και δημιουργείτε έτσι το εφέ. θέλει προσοχή βέβαια γιατι θα πρέπει να φέρετε αρκετά κοντά το μαγνήτη στο νύχι και σχετικά πολύ γρήγορα αφού βάψετε το νύχι. Αν το χέρι σας τρέμει δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Θέλει επίσης υπομονή γιατί μπορεί να μην σας πετύχουν αμέσως. Με την επανάληψη όμως γινόμαστε καλύτεροι ;).

Στο #1 Magnito της Glamorous μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σχεδόν με την πρώτη προσπάθεια κατάφερα να βάζω 9 στα 10 νύχια και αυτό είναι καταπληκτικό ακόμα και για μένα που πιστέψτε με δεν είμαι και expert.


Από διάρκεια θα έλεγα ότι για την τιμή του είναι πολύ καλή. Τα κράτησα γύρω στις 4 μέρες, πλένοντας κάθε μέρα μια φυσιολογική ποσότητα πιάτων βεβαίως βεβαίως. Πάντα βέβαια σε όλα τα βερνίκια μου φοράω base & top coat  για να έχω την μέγιστη δυνατή διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Είναι ένα βερνίκι που σίγουρα θα πρότεινα σε μια φίλη μου να αγοράσει ενώ αν βρω κι εγώ ξανά κάποια άλλη απόχρωση πιο δελεαστική για να προσθέσω στην συλλογή μου σίγουρα δεν θα δίσταζα ούτε στιγμή να το προσθέσω στο καλαθάκι μου ;).

Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι η εταιρεία Glamorous είναι Ελληνική (ακόμα ένα πλεονέκτημα λοιπόν για να την προτιμάμε) και δραστηριοπιείται στον χώρο τον καλλυντικών και του μακιγιάζ από το 2005 και διαθέτει τα προϊόντα της σε πολλά μέρη του κόσμου (Ανατολική Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες κτλ). Το site της εταιρείας είναι www.glamorouscosmetics.com για όσες θα θέλατε να το επισκεφτείτε και να ρίξετε μια ματιά. Έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ και κάτι ακόμα... είναι cruelty free δεν κάνουν πειράματα δηλαδή στα αγαπημένα μας ζωάκια.


Αυτά λοιπόν από μένα... Μέχρι το επόμενο Post... Φιλάκια πολλά !


Follow on Bloglovin

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 Βρήκα το συγκεκριμένο gadget πρόσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.


ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com


Αν θέλετε να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας , μπορείτε να το κάνετε απλά πατώντας εδώ.


FOTD #2 video - Dolly Pink lips


Μετά το βίντεο μου με το review για τα προϊόντα ΝΥΧ που έχω στην κατοχή μου και έχω δοκιμάσει, πολλές κοπέλες θελήσαν να ανεβάσω ένα ακόμα βιντεάκι με το μακιγιάζ της ημέρας. Ελπίζω να σας αρέσει!
  Προϊόντα που χρησιμοποίησα:

NYX pore filler
Elf concealer (concealer & highlighter)
Jordana oil free foundation in Sand
MUA cover and concealer
jordana eye primer
NYX 10 color eyeshadow palette, The Runway Collection, Bohemian Rapsody
W7 Honolulu Bronzer
Clinique Eyeliner
Lancome Hypnose Doll eyes
sixteen blusher
NYX Mega shine Lip Gloss in Dolly Pink



Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

My NYX cosmetics review

My NYX cosmetics review

Σε αυτό το βιντεάκι σας λέω την γνώμη μου για όσα προϊόντα NYX έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά τα προϊόντα NYX τα έχω λατρέψει. Είναι προϊόντα ποιοτικά, οικονομικά και το κυριότερο κάνουν αυτό που υπόσχονται. Πολλές εταιρείες υπόσχονται θαύματα αλλά δεν έχουν καλό προϊόν. Η ΝΥΧ μ' αρέσει γιατί επιτέλους μπορούμε να την βρούμε και στην Ελλάδα (για την ώρα μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά έχουμε υπομονή ....). Γοητευτική λεπτομέρεια; Η ΝΥΧ πήρε το όνομα της από την αρχαία θεά της νύχτας "Νυξ" (της νυχτός που λέγαμε και στα αρχαία).
Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα NYX Cosmetics Greece, Ερμού 65, 54623 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ: 2310 264484
Facebook page: https://www.facebook.com/NYXCosmeticsGr?fref=ts
http://www.nyxgreece.gr
My NYX cosmetics review
Thumbnail από το γύρισμα


Από το site:
Η εταιρία NYX Cosmetics ιδρύθηκε και έχει έδρα στο Λος Άντζελες. Η σειρά προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ ξεκίνησε το 1999 από την νεαρή επιχειρηματία Toni Ko. Η κα Ko ασχολούνταν από τα εφηβικά της χρόνια με το χώρο της ομορφιάς και πάντα ήθελε να δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

NYX e/s palette smokey eyes
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473060576069201&set=pb.412560545452538.-2207520000.1363530894&type=3&theater
NYX girls nail varnish stand in Thessaloniki:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450026868372572&set=pb.412560545452538.-2207520000.1363530894&type=3&theater



Ένα πολύ ωραίο review έχει κάνει επίσης και η φίλη μου η Νατάσα

Natasha V’s Blogpost NYX mega shine lip gloss review:
http://natashavofficial.blogspot.gr/2013/03/nyx-mega-shine-lip-gloss-review-136.html

Αυτά από μένα , μέχρι το επόμενο Post Φιλάκια πολλά!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ EVENT ΤΗΣ LIERAC; ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ♥

 


Στο σημερινό ποστ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  έχει ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας για τα 10 πιο δημοφιλή blogs που θα συμμετέχουν στο Pre-summer event της Lierac και του Parapharmacie με μια δική τους follower. Το ποστ για να την ψηφοφορία μπορείτε να το δείτε εδώ.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Τώρα ξεκινάει η διαδικασία ψηφοφορίας μέσα από την οποία θα αναδειχθούν τα 10 πιο δημοφιλή Greek Beauty Blogs που θα συμμετέχουν στο event.  Ψηφίστε με λοιπόν και ίσως είστε εσείς η follower Που θα επιλεγεί να πάμε μαζί στο Pre-summer event της Lierac και του Parapharmacie !!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





















Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

6 BB CREAMS - REVIEW

Ετοίμασα ένα μικρό βίντεο με όλες τις BB κρέμες που έχω στην διάθεση μου.
6 BB CREAMS - REVIEW

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

La Colors Little Black Book of Eyeshadows Review and MiniGiveaway!!! (CLOSED)




Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει από το Cherry Culture με διάφορα πραγματάκια από την LA Colors. Θέλησα να πάρω την συγκεκριμένη παλέτα στην εκδοχή Smoky για μένα ενώ πήρα και τις άλλες δύο για φίλες. Όμως δεν μπορούσα να αφήσω απέξω κι εσάς. Έτσι πήρα 3 παλέτες τις οποίες θα κερδίσουν 3 τυχερές από εσάς. Οι παλέτες είναι στις αποχρώσεις Smoky, Natural & Glam Edition. Διαθέτουν 15 μικρές σκιές με μεταλλική- σατινές υφή με πολύ καλή χρωματική απόδοση και διάρκεια. Η Smoky περιέχει αποχρώσεις του μωβ, μπλε και μαύρο-γκρι. Η Naturalείναι συνδυασμοί σκιών σε γήινες , καφέ, φυσικές αποχρώσεις και η Glam είναι πιο "ζωντανοί" συνδυασμοί ροζ-ροδακινί, μωβ και πράσινοι.

Αναλυτικά όμως να σας μιλήσω για την δικιά μου:


Εγώ διάλεξα την Smoky με μωβ, μπλε και μαυρο -γκρι συνδυασμούς. Η συσκευασία είναι μικρή σε μέγεθος (σχεδόν όσο η παλάμη μου) και περιέχει 15 σκιές. Είναι από δερματίνη με κροκό υφή και έχει και λαστιχάκι για να κλέινει (μου θυμίζει λίγο moleskin).  Στην άκρη δίπλα από τα χρώματα έχει ένα διπλό σφουγκαράκι το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εφαρμογή. Ίσως δε είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε σφουγκαράκι για την εφαρμογή τους γιατί έχω την εντύπωση ότι με το πινέλο ίσως κάποιες σκιές να είναι λίγο πιο πουδρένιες. Έτσι με το σφουγκαράκι δεν θα έχετε τυχόν απώλειες.  Σημαντική λεπτομέρεια: έχει στο εξώφυλλο που την συνοδεύει οδηγίες για να συνδυάσετε τα χρώματα βήμα - βήμα.  Από θέμα υφής είναι σατινέ στο τελειώμα τους ενώ κάποιες είναι λίγο πιο μεταλλικές.
Είναι πιστεύω πολύ καλές συγκριτικά με την τιμή τους αλλά όχι τίποτα το εξαιρετικά ιδιαίτερο. Χρειάζονται primer για να φανούν τα πιο ανοιχτά χρώματα μια και είναι ιδιαίτερα απαλές.Είναι ωστόσο πολύ καλές για αρχάριες ή για να τις έχουμε στο νεσεσέρ για τα ταξίδια ή στο γραφείο μια και δεν πιάνουν πολύ χώρο. Η ποσότητα τους δεν θα σας επιτρέψει να τις χρησιμοποιείται "καθημερινα" αλλά περισσότερο για να τις έχετε στο ταξίδι μαζί σας και έτσι να μην χρειαστεί να πάρετε μια πιο ακριβή και αρκετά μεγαλύτερη, με κίνδυνο να σας χαλάσει. Αυτό το χαρακτηριστικο της είναι και που την έκανε αρκετά δελεαστική για μένα και θα ήθελα να σας χαρίσω τρεις μικρές παλέτες. Τέλος ας μην ξεχάσω να σας πω ότι όλα τα προϊόντα της LA colors είναι Cruelty Free, δεν κάνουν δηλαδή πειράματα στα αγαπημένα μας ζωάκια.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι απλοί. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλες τις κατοίκους της Ελλάδας και Κύπρου μέχρι τις 21 Μαρτίου 2013 μια και αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία για να υποδεχτούμε την Άνοιξη ;). Αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα από κάτω. με τα υποχρεωτικά και (αν το επιθυμείτε) τα προαιρετικά βήματα που περιέχει. Οι τρείς νικήτριες θα επιλεχθούν μέσω του raflecopter.

a Rafflecopter giveaway

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

FOTD - NUDE EYES RED LIPS

 
Ένα μακιγιάζ που μου ζητήσατε να σας δείξω. FOTD Nude eyes & Matte red lips






Ebay seller for the BB cream
http://myworld.ebay.com/rubyruby76?_trksid=p2047675.l2559
και Link για την BB cream απευθείας
http://www.ebay.com/itm/220685485834?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649


















Products mentioned
Mastic Spa day cream - Mastic & Vanilla
BB cream Skin 79
MUA concealer
ELF eyelid primer
Wet n wild Natural wear pressed powder
Vivo Colour Block - Unprotected 12 e/s palette
Glamorous Blusher #1essence multi action mascara
The Body shop eyedefiner 02 shade: rich brown
Sephora Cream lip stain #3
W7 bronzer Honolulu

Jewellery weared:
Avon necklace & earrings
Swarofski ring (green)

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ομορφιάς Νέα από την Body Shop

 

Η νέα Vitamin E cool BB cream του Body Shop είναι η νέα BB cream του Body Shop. Διατίθεται σε μια απόχρωση και υπόσχεται λαμπερή και φυσική κάλυψη. Είναι εμπλουτισμένη με σιταρέλαιο, το οποίο είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές Βιταμίνης Ε στην φύση.

Το μόνο που μένει είναι να την δοκιμάσουμε... Εν αναμονή λοιπόν για να σας πω εντυπώσεις ;) Στο μεταξύ μοιράζομαι μαζί σας τα τελευταία νέα από το Body Shop, γιατί έχει ουκ ολίγες επιλογές για να μας κακομάθει.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

CYCLAX Clarifying face mask με Λεβάντα & Tea tree





Η αγάπη μου για τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας είναι δεδομένη μπορώ να πω. Ως εκ τούτου είναι δύσκολο πολλές φορές να αντισταθώ σε μικρά "καλούδια" που ανακαλύπτω κατά καιρούς ίσως και στα πιο άκυρα μέρη. ΄Τη συγκεκριμένη μάσκα προσώπου την ανακάλυψα σε ένα άσχετο σούπερ μάρκετ στην Χαλκιδική. Ο "Βασίλαγας" (έτσι λέγεται το σουπερμάρκετ) είναι γνωστός στην περιοχή γιατί έχει πολλά προϊόντα επώνυμα και μη σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Έτσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το επισκεφτούμε για να ψωνίσουμε κάποια πράγματα που χρειαζόμασταν για το σπίτι. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ άδραξα την ευκαιρία και αγόρασα κάποια πραγματάκια και για μένα. Ένα από αυτά είναι η μάσκα προσώπου της CYCLAX. Η CYCLAX Clarifying face mask με Λεβάντα & Tea tree είναι μια μάσκα προσώπου για τον καθαρισμό της  επιδερμίδας. Η Λεβάντα έχει ήπιες αντισυπτικές ιδιότητες και το tea tree που όλες γνωρίζετε είναι διάσημο για τις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός των δύο θα μπορούσε ναθεωρηθεί ιδανικός για τον βαθύ καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας. Κι αυτό γιατί η λεβάντα δεν είναι και τόσο καταπραϋντική όσο θα περιμέναμε ή όσο είναι το tea tree. Έτσι αν έχετε λιπαρό δέρμα μεν αλλά ευαίσθητο ταυτόχρονα ίσως αυτή η μάσκα δεν κάνει για εσάς. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα καλά και τα κακά της:

Τι μου άρεσε:
Καταρχάς μου άρεσε η τιμή της. Κόστισε γύρω στα 1,50 € (πάνω κάτω) και είναι μια τεράστια συσκευασία σε σύγκριση με τις μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι αρκετά ισχυρή και όντως κάνει τον βαθύ καθαρισμό που υπόσχεται.Επίσης μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν καθαριστικό προσώπου αν βρεθείς στην ανάγκη δηλαδή, γιατί εγώ αυτό έκανα όταν χρειάστηκα ένα καθαριστικό προσώπου ένα πρωϊνό και μου είχε τελειώσει το δικό μου. Μου άρεσε επίσης ότι αφήνει το δέρμα πολύ καθαρό, έτοιμο να δεχτεί την ενυδάτωση. Ακόμα κι αν έχεις το πιο λιπαρό δέρμα μετά από αυτή την μάσκα χρειάζεσαι οπωσδήποτε καλή ενυδάτωση.

Τι δεν μου άρεσε:
Η έντονη μυρωδιά της. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω την λεβάντα αλλά αυτή η μασκούλα το παρακάνει. Νιώθω ότι βάζω στο πρόσωπο μου ναφθαλίνη με άρωμα λεβάντας και σε λίγο θα με σηκώσουν μαζί με τα χαλιά. LOL. Πολύ ένονη μυρωδιά κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τις περισσότερες. ΕΠίσης δεν μου άρεσε το γεγονός ότι αν την αφήσεις πάνω από 10 λεπτά αρχίζει και τσιτώνει το δέρμα και τραβάει πάρα πάρα πολύ. Θα μου πείτε μα γιατί να την αφήσεις παραπάνω... ε πείτε πως ξεχάστηκα. Όχι αυτή αμέσως σε τραβάει. Θέλει πολύ προσοχή στο χρόνο εφαρμογής της.


Τι θα κάνω;
Αν ξαναβρεθώ στο συγκεκριμένο σούπερμάρκετ σίγουρα θα ψάξω να βρω και άλλα προϊόντα αυτής της σειράς γιατί με ιντριγκάρει να την δοκιμάσω. Αν υπάρχουν άλλες μάσκες ή οτιδήποτε θα ήθελα να τα δοκιμάσω. Αν τώρα αγόραζα την ίδια προσωπικά σίγουρα θα την αγόραζα γιατί εγώ έχω λιπαρό δέρμα και δεν με ενοχλεί υπερβολικά η έντονη μυρωδιά της λεβάντας. Η τιμή της είναι υπερβολικά ελκυστική για να την αγνοήσω. Σίγουρα όμως θα προτιμούσα να επιλέξω κάτι άλλο να δοκιμάσω σε επόμενη εξόρμηση μου στο συγκεκριμένο σουπερμάρκετ.


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

AVON SOFT MUSK - Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ;)



Την Avon την γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πολύ πριν γνωρίσω την Oriflame και εδώ και πολλά χρόνια πολλά από τα προϊόντα AVON έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ότι και να κάνω ότι και να δοκιμάζω πάντα θα ξαναγυρίζω σε αυτά. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η σειρά αρώματος Soft Musk που περιλαμβάνει, το άρωμα, την ενυδατική κρέμα, τα αποσμητικά και την πούδρα. Ένα κλασσικό άρωμα με τριαντάφυλλο, γιασεμί και Ylang ylang με ζεστές νότες από ξυλώδες musk.

Σε αυτό το Post θα ασχοληθώ με την ενυδατική κρέμα, καθώς τόσο το άρωμα όσο και το αποσμητικό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και άπτεται του προσωπικού γούστου του καθενός. To Soft Musk της AVON είναι πιο πουδρένιο (κατά την προσωπική μου άποψη) από αυτό του Body Shop, το οποίο μου δίνει  λίγο πιο όξινη αίσθηση. Αν σας αρέσει λοιπόν αυτό το άρωμα της AVON μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζεται τις εντυπώσεις μου για την κρέμα σώματος.


Τι μου άρεσε:

Αγαπώ γενικά τις πουδρένιες γλυκές μυρωδιες που θυμίζουν ελάχιστα μωρο και αφήνουν την αίσθηση της καθαριότητας. Αν επιθυμείτε κατι φρουτώδες τότε αυτό δεν είναι το άρωμα σας. Η συγκεκριμένη κρέμα αν και κρύβεται σε μικρό βαζάκι είναι πολύ πυκνή στην σύσταση της, γεγονός που επιτρέπει σε αυτή την ποσότητα να σας διαρκέσει περισσότερο. Το δέρμα μου είναι κανονικό και εμφανίζει τοπικά ξηρότητα στις γάμπες κατά την διάρκεια του χειμώνα. Η συγκεκριμένη κρέμα βρίσκω ότι είναι πολύ ενυδατική και η μυρωδιά της είναι πολύ ήπια και περισσότερο λειτουργεί σαν συμπληρωματικό του αρώματος. Έτσι δεν ανησυχώ ότι δεν θα ταιριάξει εύκολα με κάποιο άλλο αντίστοιχα πουδρένιο άρωμα πχ που χρησιμοποιώ.





Τι δεν μου άρεσε:

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω ένα μειονέκτημα σε αυτό το προϊόν. Ενδεχομένως προσωπικά να ήθελα μεγαλύτερη συσκευασία επειδή το λατρεύω εδώ και πάρα πολλά χρόνια και πάντα το επιλέγω όταν το βρίσκω σε προσφορά. Σίγουρα πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα με άρωμα οπότε αν θα είχα να πως κάτι είναι ότι ίσως να μην κάνει για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς τα συστατικά του μπορεί να τους φανούν έντονα αλλά εγώ το βρίσκω τέλειο.

Τι θα κάνω;

Όσο καιρό η σειρά θα συνεχίσει να βγαίνει εγώ θα την αγοράζω και θα στοκάρω πάντα. Εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ.... αν και τώρα τελευταία έχω κάποιες υποψίες ότι μπορεί να την σταματήσουν. Αχ AVON σε παρακαλώ μην σταματήσεις να την βγάζεις ποτέ. Θα τρελαθώ!




και κάτι ακόμα:

Στον κατάλογο 10 που τρέχει αυτές τις μέρες έχει σε προσφορά με €15 το άρωμα, την πούδρα και το αρωματικό σπρέυ σώματος. Σπεύσατε!!!!!!!