Pages

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Academia Fresh & The KM Projects

Ενόψει του καλοκαιριού και σε συνεργασία με το Academia Fresh ετοιμάσαμε μια καλοκαιρινή προσφορά για να  αγοράσετε τα αγαπημένα σας αντιηλιακά Yellow Rose Με έκπτωση -15%. Απλά, μπείτε στην σελίδα TheKMProjects στο Facebook και να συμπληρώσετε την φόρμα Rafflecopter της προσφοράς.

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι πηγή ζωής, σε αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά μπορεί να αποβεί επικίνδυνη για την υγεία μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι όπου η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερη. Σε μεγάλες δόσεις ο ήλιος μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και μπορεί να προκαλέσει από ένα απλό ηλιακό έγκαυμα μέχρι φωτοδερματίτιδα, ακμή, κηλίδες, φωτοευαισθησία αλλά και να έχει πιο σοβαρές συνέπειες όπως γήρανση της επιδερμίδας μας και καρκίνο του δέρματος.

Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία UV και ειδικότερα:
Στις ακτίνες UVB (το B είναι από το Burn) και συνδέονται με το μαύρισμα μια και συμβάλλουν σε αυτό αλλά μπορεί να οδηγήσουν και στο έγκαυμα. Επίσης, στις ακτίνες UVA (A από Αλλεργία) οι οποίες είναι και πιο ύπουλες γιατί εισχωρούν πιο βαθιά και αν και δεν προκαλούν πόνο είναι ακόμα πιο επικίνδυνες.

Πως όμως θα αντιμετωπίσουμε τον ήλιο;
Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αποφύγετε την έκθεση τις ώρες της μέγιστης ηλιοφάνειας, φοράτε πάντα καπέλο και επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο προστασίας για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Ο δείκτης προστασίας που αναγράφεται σε κάθε συσκευασία δείχνει την ανθεκτικότητα που έχει το δέρμα στον ήλιο με την χρήση του συγκεκριμένου αντιηλιακού. Πχ.αν έχει SPF 15, τότε προσφέρει 15 φορές μεγαλύτερη αντοχή έκθεσης.

Και με αυτή την μικρή εισαγωγή θα ήθελα να σας μιλήσω για μια διαφορετική προσφορά, που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει:

Το Academia Fresh και η The KM Projects καλωσορίζουν το καλοκαίρι και σας προσφέρουν έκπτωση 15% στα αγαπημένα αντιηλιακά της Yellow Rose.
 Το Academia Fresh βρίσκεται στην Αθήνα, ακαδημίας 63, τηλ. 2103818466

Επειδή ο ήλιος δεν είναι παιχνίδι και η προστασία μας από αυτόν δεν πρέπει να περνά  έτσι αψήφηστα, τα αντιηλιακά που επιλέγουμε καλό είναι να είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και τι καλύτερο από τα επαγγελματικά προϊόντα YELLOW ROSE που εκτός των άλλων είναι και ελληνικά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα TheKMProjects στο Facebook και να συμπληρώσετε την φόρμα Rafflecopter http://bit.ly/ZMyFU5 της προσφοράς. Εγώ θα σας στείλω το εκπτωτικό κουπόνι που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βόλτες!



Το Academia Fresh και η The KM Project καλωσορίζουν το καλοκαίρι και σας προσφέρουν έκπτωση 15% στα αγαπημένα αντηλιακά της Yellow Rose! Κάντε like στη Φωτογραφία και στη σελίδα του Academia Fresh στο facebook και αφήστε μας το Mail σας στην ειδική φόρμα και θα σας αποστείλουμε το εκπτωτικό κουπόνι που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βόλτες!

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Review: AVON PLANET SPA Chinese Ginseng Peel Off Mask & Eye Pads


Πριν από περίπου ένα μήνα είχα πάει στο event που είχαν διοργανώσει οι Greek Beauty Bloggers σε συνεργασία με την Avon Cosmetics Greece και για το οποίο έχω γράψει αναλυτικό post εδώ. Στο event αυτό είχαμε την χαρά να μας δώσουν κάποια προϊόντα για να τα δοκιμάσουμε. Όλοες γνωρίζετε πόσο λατρεύω οτιδήποτε γύρω από την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα προϊόντα που πρωτοάνοιξα και χρησιμοποίησα σχεδόν αμέσως ήταν ακριβώς αυτά.


Διάλεξα να σας μιλήσω λίγο περισσότερο για την μάσκα που αφαιρείται σαν φίλμ της σειράς PLANET SPA Chinese Ginseng Peel Off Mask καθώς επίσης και για τα Eye Pads της ίδιας σειράς. πάλι με κινέζικο τζίνσενγκ. Και τα δύο τα αγάπησα πραγματικά, από την πρώτη χρήση και πιστέψτε τα χρησιμοποίησα πάρα πολύ κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, μια και ήταν μέρος της εβδομαδιαίας μου φροντίδας και φυσικά θα συνεχίσουν να είναι.

AVON PLANET SPA Chinese Ginseng Peel Off Mask

Η μάσκα προσώπου που αφαιρείται σαν φίλμ, καθαρίζει και μειώνει τους πόρους. Έχει έντονο άρωμα - όχι όμως τόσο ώστε να γίνεται ενοχλητικό σε καμία περίπτωση- το οποίο λες και αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Επειδή είναι μάσκα που αφαιρείται σαν φιλμ, θα πρέπει να προσέξετε το πως θα την φορέσετε γιατί μπορεί να υποστείτε μια μίνι αποτρίχωση προσώπου κατά την αφαίρεση της, αν τύχει και πιάσετε λίγα από τα μαλλιά σας (πχ στο μέτωπο). Επομένως θα πρέπει να έχετε τραβήξει τα μαλλιά σας πίσω και να μην πέφτουν στο πρόσωπο σας κατά την εφαρμογή της. Δρα πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται να περιμένετε με τις ώρες να ενεργήσει μέχρι να την αφαιρέσετε και είναι ότι πρέπει αν αισθάνεστε κουρασμένη την επιδερμίδα σας και θέλετε αυτό το λίγο κάτι παραπάνω για να την τονώσετε και να την καθαρίσετε ταυτόχρονα. Είναι πλέον μέρος της ειδικής περιποίησης προσώπου όπως θα είδατε και στο βιντεάκι μου με την Pampering routine μου. Η μάσκα που αφαιρείται σαν φιλμ κοστίζει €10,00 αλλά μπορείτε να την βρείτε και σε καταπληκτικές προσφορές που βάζει συχνά η AVON στις καμπάνιες της. Στην καμπάνια 13 είναι σε προσφορά στα €5,00.

AVON PLANET SPA Chinese Ginseng Eye Pads
Οι αναζωογονητικοί δίσκοι ματιών είναι 24 μικροί δισκοι, εμποτισμένοι με Κινέζικο Ginseng (εντάξει ... μεταξύ άλλων συστατικών) και είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αναζωογονούν και να ενυδατώνουν τα κουρασμένα μάτια. Είναι πολύ πρακτικοί και προσωπικά τους έχω βάλει στην εβδομαδιαία μου ρουτίνα ή όποτε νιώθω ανάγκη ότι τα χρειάζονται τα μάτια μου. Είναι πολύ δροσιστικοί και νιώθω ότι πραγματικά βοηθάνε τα μάτια μου ακόμα και στα πρηξιματάκια που συχνά πυκνά εμφανίζονται κάτω από τα μάτια μου. Το μόνο πρόβλημα με αυτά (όπως και με τις μάσκες ματιών) είναι ότι πρέπει να μην ανοίξετε τα μάτια σας όση ώρα τα εφαρμόζετε, γιατί καταλαβαινετε .... η αίσθηση στα μάτια δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη. Αυτό όμως που έκανα εγώ είναι το εξής, αφού άφησα λίγα λεπτά να δράσουν επάνω στα μάτια μου κατόπιν  δίπλωσα τους δίσκους στην μέση και τους άφησα για λίγο ακόμα κάτω από τα μάτια. Αφενός μπορούσα να ανοίξω πλέον τα μάτια μου , αφεταίρου έδινα λίγο ακόμα καιρό στην περιοχή κάτω από τα μάτια - όπου εγώ έχω περισσότερο ανάγκη- για να ενυδατωθεί όσο χρειάζεται. Οι δίσκοι ματιών με κινέζικο Ginseng κοστίζουν €15,00 και στον κατάλογο 13 είναι σε προσφορά στα €7,80. 

Προσωπικά τα έχω λατρέψει και τα δύο προϊόντα και πιο πολύ τους δίσκους γιατί είναι πολύ βολικοί κατά την γνώμη μου. Σίγουρα θα τα αγοράσω όταν μου τελειώσουν , σε επόμενη παραγγελία.

Εσείς έχετε κάποια αγαπημένη μάσκα και δίσκους ματιών που θα μου προτείνατε να δοκιμάσω. Είναι κάποιο από την αγαπημένη μου Avon;
Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο Post Φιλάκια πολλά.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

My Birthday Giveaway is over! And the winner is....


Το Giveaway Μου έληξε. Η τυχερή νικήτρια που κερδίζει την παλλέτα της MUA, Dusk till Dawn και το Perfect Kiss κραγιόν της AVON είναι....

Zacharenia Kopidaki


Συγχαρητήρια Ζαχαρένια, πάντα καλότυχη και εύχομαι να τα ευχαριστηθείς! Στην τυχερή νικήτρια έχει σταλεί email . Θα περιμένω να μου απαντήσει μέχρι την Δευτέρα (48 ώρες τικ τακ τικ τακ), αλλιώς θα πρέπει να επαναλάβω την κλήρωση.

Όσο για τους υπόλοιπους, μην στεναχωριέστε γιατί έρχονται κι αλλα Giveaways, ήδη όμως σας ετοιμάζω κάτι διαφορετικό για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι! Τι να είναι άραγε;

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Review: BIOTEN SKIN DEFENCE Day & night cream


H BIOTEN δημιούργησε μια αντιγυραντική σειρά περιποίησης προσώπου και ματιών για κανονικό και ξηρό δέρμα με SPF15 με φόρμουλα από εκχύλισμα Ροδιού, πρωτεΐνες Σόγιας, Κεράσι, και εκχύλισμα Μανόλιας συνδυάστηκε με το Omega Complex, τη Βιοελαστίνη και το Botanical Serum για να σας προσφέρει δράση ενάντια στις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, δεν περιέχουν parabens & parafin. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα αντιρυτιδικής περιποίησης και του προσώπου και των ματιών, όπως Αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για Κανονικό & Ξηρό δέρμα με SPF15, Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας και Αντιρυτιδική & Συσφικτική κρέμα Ματιών. Απευθύνεται σε γυναίκες 35-45 ετών και αποτελεί μια προηγμένη σειρά αντιγηραντικής περιποίησης προσώπου σε πολύ προσιτή τιμή. Εγώ έτυχε να πετύχω την προσφορά που έδινε την κρέμα ημέρας, νύχτας και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών όλες μαζί σε κανονικό μέγεθος στα 16€ (έχω κάνει και το αντίστοιχο Haul post, που μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ). Είναι σε βαζάκι γυάλινο με πλαστικό μωβ καπάκι και είναι 50Ml έκαστη.
Οι κρέμες ημέρας και νύχτας μπήκαν στην καθημερινότητα μου εδώ και αρκετό καιρό και τις έχω λατρέψει. Είναι ελαφριές στην σύνθεση και όχι ιδιαίτερα παχύρευστες (αλλά ούτε και νερουλές), αλλά με την τέλεια υφή, γεγονός που τις κάνει ακόμα καλύτερες για μένα γιατί μπορούν να απλωθούν ομοιόμορφα και να απορροφηθούν εύκολα.

Η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας:

Επέλεξα αυτή που είναι για κανονικό/μεικτό δέρμα. Έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF15 και πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Απλώνετε εύκολα και απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα, αφήνοντας όμως μια ευχάριστη αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Για το δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα δεν με βάρυνε καθόλου και "συνεργάστηκε" πολύ καλά με όποιο προϊόν μακιγιάζ επέλεγα να χρησιμοποιήσω (σε επίπεδο foundation). Η κρέμα ημέρας μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ακριβώς επειδή δεν έχει λιπαρή υφή, ήταν καλή βάση για το μακιγιάζ όταν δεν χρησιμοποιούσα Primer. Το εκχύλισμα ροδιού δρα σαν ασπίδα της επιδερμίδας κατά της πρόωρης γήρανσης και το Omega Complex ένα φυσικό σύμπλεγμα πλούσιο σε οξέα Omega που βελτιώνει την ανακούφιση της επιδερμίδας. Το Ρόδι είναι ένα φρούτο με ισχυρή παρουσία από την αρχαιότητα. Δεν είναι μυστικό ότι κατατάσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα αντιοξειδωτικά στον πλανήτη. 100ml χυμός ροδιού παρέχει 16% των ημερήσιων αναγκών ενός ενήλικα για Βιταμίνη C ενώ είναι επίσης και καλή πηγή Βιταμίνης B5.  Την λάτρεψα και σίγουρα θα την ξαναπάρω.

Η αναζωογονητική κρέμα νύχτας:
Περιέχει εκχύλισνα Κερασιού πλούσιο σε φλαβονοειδή που προστατεύουν την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση, ενώ είναι μία φυσική πηγή φλαβονοειδών που δρουν ως αντιοξειδωτικά, καταστρέφοντας τις επιβλαβείς ενώσεις οξυγόνου που ονομάζονται 'ελεύθερες ρίζες'. Περιέχει επίσης ασβέστιο, κάλλιο, λιγνίνες και ωφέλιμες τανίνες. Είναι πλούσιο σε πεπτίδια, ενώ το Botanical serum ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση & βιοσύνθεση πρωτεϊνών του δέρματος έχοντας ως αποτέλεσμα ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Δεν απορροφάται τόσο γρήγορα όσο η κρέμα ημέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απορροφάται και καθόλου. Ίσα ίσα θεωρώ ότι λάτρεψα περισσότερο την κρέμα νύχτας γιατί ένιωθα πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου όταν ξυπνούσα το πρωϊ, λες και δρούσε όλη νύχτα. Άσε που έχει την πιο τέλεια μυρωδιά που με έκανε να εύχομαι να μην απορροφηθεί για να την μυρίζω συνέχεια. Την είχα στο βίνετο μου με τα αγαπημένα του Ιανουαρίου και την χρησιμοποιώ ακόμα που σημαίνει ότι κρατάει και πολύ καιρό.
Εν κατακλέιδι, θεωρώ ότι είναι κρέμες Value For Money, κάνουν ότι υπόσχονται και με πολύ χαμηλό κόστος και σίγουρα θα τις ξανααγοράσω. Προσωπικά με βολέψαν απίστευτα, μου άρεσαν παρα πολύ και βοήθησαν το πρόσωπο μου να έχει την ενυδάτωση και την προστασία που χρειάζεται. Αν θα έπρεπε να βρω ένα αρνητικό αυτό θα ήταν ότι θα ήθελα να είχε υψηλότερο δείκτη αντιηλιακής προστασίας γιατί είναι ένα προσωπικό μου θέμα με τον ήλιο, αλλά και το SPF 15 είναι παρα πολύ καλό και μπορώ να χρησιμοποιώ επιπλέον αντιηλιακό προσώπου με υψηλότερο δείκτη. Είναι πολύ οικονομικές και μπορείτε να τις βρείτε σε όλα σχεδόν τα καταστήματα καλλυντικών καθώς επίσης και στα σούπερμάρκετ. Εύχομαι να σας αρέσουν κι εσάς όπως άρεσαν και σε εμένα και περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις.

Follow on Bloglovin

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

The Foundation Project - Rimmel Match Perfection Foundation

Αν και η πίεση των ημερών ήταν μεγάλη, δεν θέλησα να σταματήσω το Foundation Project μου και έτσι, σας έχω έτοιμο το review για το τέταρτο foundation που έβαλα σε τεστ την εβδομάδα που μας πέρασε. Πρόκειται για το Rimmel Match Perfection Foundation σε απόχρωση 103 - True Ivory, το οποίο είχα αγοράσει μέσω διαδικτύου από το www.bebeauty.gr πριν από λίγες μέρες εκμετταλλευόμενη την προσφορά που έτρεχε εκείνο το διάστημα και είχε ρίξει την τιμή του στα 6,50€ περίπου, ενώ η τιμή του αυτή την στιγμή στο bebeauty.gr είναι 8,16€. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πάρα πολύ οικονομικό foundation!

Λίγα λόγια για το Rimmel Match Perfection Foundation:
Λοιπόν, πρόκειται για ένα foundation με μέτρια προς καλή κάλυψη, αρκετά καλή διάρκεια, φυσικό τελείωμα (όχι ματ όχι όμως και πολύ γυαλιστερό). Είναι σίγουρα από τα πιο αξιόπιστα που έχω δοκιμάσει. Έχει δείκτη αντιηλιακής προστασίας SPF 15, το οποίο και θεωρώ πολύ σημαντικό. Απλώνεται ομοιόμορφα και πολύ εύκολα και δεν λερώνει τα ρούχα. Έχει λεπτόρευστη υφή και μπορείς να "χτίσεις" στα σημεία που χρειάζεσαι περισσότερη κάλυψη και αν επιθυμείς ένα ματ τελείωμα να χρησιμοποιήσεις μια διαφανή πούδρα για να το σετάρεις. Η συσκευασία του μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γυάλινη, γεγονός που την κάνει "πολυτελή" μια και είναι η ιδανική συσκευασία για ένα foundation, ενώ διαθέτει και αντλία για την ακόμα καλύτερη εφαρμογή του. Βγαίνει σε 11 αποχρώσεις στην Ελλάδα όμως πιθανότατα θα βρείτε αρκετά λιγότερες.

Συστατικά:

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TALC, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, MAGNESIUM SULFATE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, LECITHIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LAURETH-7, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, DIMETHICONOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, SAPPHIRE POWDER, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, GERANIOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, [May Contain/Peut Contenir/+/-:IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ULTRAMARINES (CI 77007)].

Αναλυτικά : 
Με το Sephora Primer: Απλώνεται ομοιόμορφαφυσικό τελείωμα, ματ με λίγη πούδρα στη ζωνή Τ. Μέτρια προς καλή κάλυψη. Η διάρκεια του ήταν πολύ καλή σχεδόν 10 ώρες χωρίς να παρατηρήσω λιπαρότητα ή να χαλάσει καθόλου το μακιγιάζ μου.
Με το Primer της Vivo: Απλώνεται πολύ ομοιόμορφα, προσφέρει μέτρια κάλυψη και πολύ καλή διάρκεια περίπου 8-10 ώρες. Ωστόσο χρειάζεται λίγη πούδρα στη ζώνη Τ  και μπορεί να διαρκέσει και χωρίς λιπαρότητα έως και για 12 ώρες.
MUA Primer: Το primer αυτό του έδωσε πολύ καλή διάρκεια χωρίς λιπαρότητα, ματ τελείωμα ως και 10 ώρες μετά. 
NYX Primer: Αν και δεν το περίμενα είχε τελείωμα ματ και η διάρκεια του άγκιξε τις 8-10 ώρες.
Oriflame Primer: Εδώ μπορώ να πω ότι δεν συνεργάστηκαν πολύ καλά τα δύο προϊόντα και το τελείωμα του με την χρήση αυτού του primer σίγουρα δεν είναι ματ και σίγουρα χρειαζόταν πούδρα. Μετά από 4 ώρες σίγουρα θα εμφανίσει λιπαρότητα αν έχετε μικτό προς λιπαρό δέρμα όπως εγώ. Επίσης,  λόγω της πιθανότητας να εμφανιστεί λιπαρότητα, υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να έχει υφή "κέικ". Σίγουρα στην κανονική επιδερμίδα θα ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα και η διάρκεια.
Χωρίς primer, οπωσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιείσετε διαφανή πούδρα από πάνω γιατί έχω μικτό προς λιπαρό δέρμα και θα πρέπει να το σετάρω για καλύτερη διάρκεια. Είχε μέτρια προς καλή κάλυψη και καλή διάρκεια γύρω στις 8 ώρες.   

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

EMPTIES #4


Ένα ακόμα βιντεάκι με empties και σύντομο review για τα προϊόντ απου χρησιμοποίησα μέχρι τέλους.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

The Foundation Project - Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation


Το τρίτο review στο foundation project μου και σειρά έχει το 25hr foundation - Lasting finish της Rimmel.

Λίγα λόγια για το 25hr foundation - Lasting finish:

Είναι ένα foundation με μέτρια προς καλή κάλυψη, καλή διάρκεια γύρω στις 8 ώρες χωρίς περιττή λιπαρότητα, με φυσικό τελείωμα, ιδιαίτερα λεπτόρευστο που επιτρέπει την δυνατότητα να προσθέσεις και δεύτερη στρώση για περισσότερη κάλυψη (πάντα όμως με προσοχή για να μην μοιάζουμε με κέικ ) Προσοχή όμως γιατί επειδή ακριβώς είναι πολύ λεπτόρευστο μπορεί να σας ξεφύγει περισσότερο σε περιττή ποσότητα. Έχει ειδική σύνθεση που δεν λερώνει τα ρούχα. Το μόνο μειονέκτημα του, κατά την προσωπική μου είναι ότι δεν έχει αντιηλιακό και θα πρέπει να προβλέψετε να βάλετε μια ενυδατική με αντιηλιακό αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε το πρωί. Η απόχρωση που χρησιμοποποίησα ήταν η 111, Natural Ivory και ενδεχομένως ίσως θα ήθελα λίγο πιο ανοιχτό αν ήταν χειμώνας, αλλά η διαφορά φαίνεται ελάχιστα σε σχέση με το χρώμα στο ντεκολτέ μου και είναι απειροελάχιστη η διαφορά. Αν χρησιμοποιήσετε πούδρα, προτιμήστε μια πιο ελαφριά, διαφανή πούδρα αντί για πιο καλυπτική γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγει "βαρύ" το αποτέλεσμα. Δυστυχως δεν έχει πολύ μεγάλη γκάμα σε αποχρώσεις. Το αγόρασα από το www.bebeauty.gr και κόστισε μόνο 6,15€ χωρίς τα μεταφορικά.
Συστατικά:

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Talc, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Silica Silylate, Sodium Pca, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Magnesium Sulfate, Zinc Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Bispeg/Ppg-14/14 Dimethicone, Amodimethicone, Laureth-7, Lecithin, Tribehenin, Propylparaben, Methylparaben, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Trihydroxystearin, Dimethiconol, Triethoxycaprylylsilane, Parfum/Fragrance, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Hydroxyethylcellulose, Laureth-4, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Sulfate, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Bht, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci77499)].

Αναλυτικά η γνώμη μου:

Με το Sephora primer: Προσφέρει ελαφριά κάλυψη και απλώνεται ομοιόμορφα. Χρειάζεται λίγη πούδρα αν το δέρμα σας είναι μικτό προς λιπαρό. Μετά από 6 ώρες ίσως χρειαστεί να προσθέσετε πάλι λίγη πούδρα. Η διάρκεια του δεν ξεπέρασε τις 8 ώρες.
Με το ΝΥΧ primer: Είχε μέτρια κάλυψη, αρκετά καλή διάρκεια χωρίς λιπαροτητα και με ανάγκη για πούδρα μόνο στην αρχική εφαρμογή. 
Vivo primer: Εδώ πρόσεξα ότι υπήρχε και η καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στα δύο προϊόντα. Είχε πολύ μεγάλη διάρκεια, χωρίς σημάδια λιπαρότητας ακόμα και ως 12 ώρες. 
MUA primer: Είχε ματ τελείωμα με την χρήση αυτού του primer και μέτρια προς καλή κάλυψη. Χρειάστηκε ελάχιστη πούδρα στην ζώνη Τ.
Oriflame primer: Επίσης πολύ καλός συνδυασμός, πολύ καλή κάλυψη και πολύ καλή διάρκεια χωρίς πρόβλημα λιπαρότητας τουλάχιστον στο δικό μου μικτό πρόσωπο.
Χωρίς primer: Απλώθηκε πολύ ομοιόμορφα, έχει φυσικό τελείωμα, επομένως θα χρειαστείτε πούδρα όσες επιθυμείτε πιο ματ υφή, ενώ η διάρκεια ήταν πολύ καλή και μέχρι 8 ώρες ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.



Αν και δεν έχει αντιηλιακό είναι σίγουρα ένα προϊόν που είναι πολύ καλό και οικονομικό και σίγουρα θα το ξανα αγοράσω, γιατί για μένα και τις δικές μου προσωπικές ανάγκες είναι πολύ καλό. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και απλώνεται πάρα πολύ ομοιόμορφα και εύκολα. Δεν έχει διάρκεια 25 ώρες αλλά σίγουρα στις 12 ώρες ήταν ακόμα στην θέση του και με το κατάλληλο primer Μπορείς να μεγιστοποιήσεις την διάρκεια του και να διασφαλισεις ένα ματ τελείωμα αν έχεις λιπαρό δέρμα. Αν και έχω μικτή επιδερμίδα δεν χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω πούδρα παρά μόνο στην αρχική εφαρμογή. Δεν θα το πρότεινα σε ξηρές επιδερμίδες όμως γιατί μαλλον δεν θα τους καθότανε τόσο ομοιόμορφα. Προσωπικά το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πάρα πολύ.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Most worn Items Tag Winter Edition






Ένα Tag video με τα πράγματα που χρησιμοποίησα περισσότερο τον χειμώνα που μας πέρασε. Με έκανε tag η Smugnificent. Κάνω tag όποια άλλη κοπέλα θέλει να το κάνει.
Τα προϊόντα που αναφέρονται:
Oriflame Everlasting foundation
Lovie nail polish # 127
Baolishi lipstick #5 & La Girl - Romance
Vivo Cosmetics - 12 colour block e/s palette - Unprotected
Too Faced - Romantic Eye - e/s palette
Oriflame Rock n passion, Hypnotic Poison by Dior & Avon Soft Musk

landsend Chelsea boots
mat fashion jeans

My makeup:
25 hr foundation, Lasting finish by Rimmel
e/s by Golden Rose and eye pencil by glamorous cosmetics
Lipstick - Jordana Matte Nude

The foundation project
http://www.youtube.com/watch?v=IREJs3rn1sI
Landsend:
www.landsend.co.uk
www.landsend.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

BIRTHDAY GIVEAWAY (CLOSED)

Την Δευτέρα 8 Απριλίου είχα τα γενέθλια μου και αποφάσισα ότι θα ήταν ωραίο να σας κάνω ένα δώρο για την υποστήριξη σας και τα υπέροχα σχόλια που λαμβάνω καθημερινά τόσο εδώ στο Blog όσο και στην σελίδα μου στο facebook αλλά φυσικά και στο Youtube.

Διάλεξα να δωρίσω σε μια τυχερή την παλλέτα της MUA "Dusk till Dawn" που σας είχα δείξει σε παλαιότερο βίντεο, με 12 υπέροχα χρώματα που πιστεύω ότι θα λατρέψει όποια κι αν είναι η τυχερή. Μαζί ένα κραγιόν της Avon στο απόλυτο κοραλλί του καλοκαιριού, το "Caressing Coral", από τη νέα σειρά της AVON Perfect Kiss, το οποίο έχω κι εγώ και μπορείτε να δείτε στο Βιντεάκι μου, απλά πατώντας εδώ. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε ανοιγμένο το δικό μου κραγιόν, αλλά για καλύτερη ανάλυση εικόνσας, μπορείτε να δείτε και τα βίντεο.


Ας πάμε όμως στους όρους του Giveaway:

  1. Θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο blog μου και να μου γράψετε το GFC όνομα σας
  2. Θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο κανάλι μου στο Youtube και να μου αφήσετε το όνομα με το οποίο έχετε εγγραφεί.
  3. Θα πρέπει να έχετε κάνει Like στην σελίδα μου στο Facebook.
  4. Να μου αφήσετε το Mail σας σε περίπτωση που κερδίσετε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας.
Προαιρετικά, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές κάνοντας τα εξής:
  1. Να με ακολουθείσετε μέσω του Bloglovin, link μπορείτε να βρείτε αριστερά στην μπάρα και στο τέλος αυτής της ανάρτησης.
  2. Να με ακολουθείτε στο twitter
  3. Να κάνετε share στο twitter
  4. Να κάνετε share στο facebook
a Rafflecopter giveaway




ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Για την διευκόλυνση σας και για την πιο δίκαιη επιλογή του νικητή αλλά και την πιο σωστή και δίκαιη συγκέντρωση όλων των συμμετοχών θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ την φόρμα του Rafflecopter παρακάτω. 

Αν δεν ακολουθήσετε του υποχρεωτικούς όρους, δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο Giveaway καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν Άδικο προς όλους εκείνους που θα το έχουν κάνει. 

Οι προαιρετικοί όροι είναι ακριβώς αυτό που δηλώνουν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και δεν χρειάζεται να τους κάνετε υποχρεωτικά, θα το εκτιμήσω όμως ιδιαίτερα και γι' αυτό και κερδίζουν επιπλέον συμμετοχές. 

Τέλος, οι συμμετοχές γίνονται μόνο μέσω Rafflecopter και δεν χρειάζεται να μου αφήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχόλιο, καθώς δεν επιθυμώ να τα δημοσιοποιήσω και να σας εκθέσω για κανένα λόγο.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και η νικήτρια θα ενημερωθεί μέσω email και θα ανακοινωθεί μέσω του blog, facebook & twitter εντός 2 ημερών από την λήξη του διαγωνισμού. Θα έχει με την σειρά της 2 ημέρες να απαντήσει αλλιώς θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Χορηγός επικοινωνίας: www.jaba.gr  
 Follow on Bloglovin

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

MUA Foundation Review & Ideal Flawless First Impressions


Το δεύτερο foundation του Project μου ήταν το Matte Foundation της Make Up Academy. Ένα οικονομικό προϊόν που διατίθεται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας MUA Make Up Academy. Είναι ένα foundation που διατίνεται ότι είναι ματ, έχει μεγάλη διάρκεια και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, από τις οποίες εγώ επέλεξα την πρώτη που είναι η Soft Sand και είναι η πιο ανοιχτή. Κοστίζει μόνο 2 λίρες, ενώ συχνά το site κάνει εκπτώσεις οπότε μπορείτε να το βρείτε και φθηνότερα. Οι κριτικές που υπάρχουν στο site είναι διθυραμβικές για ένα τόσο φθηνό προϊόν.



Γενικές εντυπώσεις:

Αρχικά έχει ματ αποτέλεσμα αλλά η διάρκεια του εξαρτάται πολύ από το primer καθώς μόνο του αυτή περιορίζεται πολύ. Δεν είναι πολύ λεπτόρευστη, αλλά ούτε και παχύρευστη σαν κρέμα γεγονός που επιτρέπει την πολύ ομοιόμορφη εφαρμογή χωρίς να ξεφεύγει περιττό προϊόν. Είναι πολύ εύπλαστο σαν προϊόν και παρέχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη. Στο δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα ίσως χρειαζόταν επιπλέον πούδρα, ειδικά στην ζώνη Τ. Δεν μεταφέρεται στα ρούχα, οπότε δεν υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να λερωθείτε και τοπικά μπορείτε να το "χτίσετε" σιγά σιγά για περισσότερη κάλυψη αλλά προσοχή γιατί μπορεί να έχετε κίνδυνο να αποκτήσει cakey υφή. Τέλος, δεν έχει αντιηλιακή προστασία και δείκτη SPF επομένως αν είναι να το χρησιμποιήσετε το πρωί καλό είναι να βάλετε κάποιο αντιηλιακό ή κρέμα ενυδατική με δείκτη προστασίας της αρεσκείας σας ή απλά να το χρησιμοποιήσετε για τις βραδυνές σας εξορμήσεις. Σίγουρα είναι πολύ οικονομικό, αλλά προσωπικά δεν νομίζω να το ξανααγοράσω καθώς πιστεύω ότι θα λειτουργούσε καλύτερα σε πιο κανονικές επιδερμίδες και όχι στο δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα.

Αναλυτικά:

Με το primer της MUA η διάρκεια του θεωρώ ότι ήταν πολύ για το συγκεκριμένο προϊόν. Έφτανε τις 5 ώρες αλλά μετά σίγουρα θα χρειαζόσασταν πούδρα ή Blotting papers γιατί σιγά σιγά άρχιζε να εμφανίζεται η λιπαρότητα στην γνωστή ζώνη Τ του προσώπου. Μετά από 10 ώρες είχε φύγει σε μερικά σημεία με σπυράκια. Με το συγκεκριμένο primer δεν είχε εντελώς ματ αποτέλεσμα αλλά θα έλεγα πιο φυσικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γυάλιζε παρα πολύ.  Για ματ αποτέλεσμα έπρεπε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε κάποια πούδρα από πάνω.
Με το primer των Sephora: Άντεξε για 4 ώρες περίπου αλλά σύντομα έβγαλε λιπαρότητα. Οπωσδήποτε χρειάζεται πούδρα για ματ αποτέλεσμα και μετά από 10 περίπου ώρες ήταν σα να είχε φύγει.
Με το primer της VIVO, πάλι εμφάνιζε λιπαρότητα μετά από 3-4 ώρες και σίγουρα δεν είχε ματ αποτέλεσμα, για το οποίο θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε μια πούδρα.
Με το NYX pore filler είχε ακόμα μικρότερη διάρκεια, αλλά το Primer βοήθησε να μην φαίνονται έντονα οι πόροι.
Με το primer της Oriflame: Εδώ μιλάμε για τον καλύτερο δυνατό συνδυασμο. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε αλλά απ' ότι φαίνεται τα δύο προϊόντα λειτουργούν πολύ καλά μαζί. Είχε πάρα πολύ καλή εφαρμογή, απλώθηκε άψογα και είχε πάρα πάρα πολύ καλή διάρκεια η οποία άγγιξε σχεδόν τις 7-8 ώρες χωρίς λιπαρότητα, ακόμα και μετά από περπάτημα που έριξε και ίδρωσα !!!! Σίγουρα όμως χρησιμοποίησα μια διαφανείς πούδρα για να το σετάρω.

Χωρίς primer, η διάρκεια του είναι το πολύ 2 ώρες χωρίς λιπαρότητα. Θέλει οπωσδήποτε λίγη διαφανείς πούδρα για να σεταριστεί και είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε αν πρόκειται να βγείτε έξω για λίγες ώρες, πχ για ένα καφέ και όχι αν θέλετε μεγάλη διάρκεια στο foundation σας.

Για το τέλος, άφησα μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δοκίμασα ένα δειγματάκι του Ideal Flawless foundation της AVON. Το δειγματάκι μου ήταν στην απόχρωση nude και η ποσότητα του ήταν αρκετή για 2 μόλις χρήσεις. Επομένως έχω δημιουργήσει τις πρώτες εντυπώσεις για το συγκεκριμένο προϊόν και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Ελαφριά σύνθεση που γλιστρά απαλά σαν κρέμα με την απαλή υφή της πούδρας. Έχει ημιμάτ φυσικό τελείωμα αλλά με το Primer ήταν τελέιως ματ. Παρέχει μεσαία προς πλήρη κάλυψη. Φοριέται έως και για 8 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει δείκτη προστασίας SPF 15. Η κανονική οτυ συσκευασία είναι πολύτελής, γυάλινη, με αντλία και είναι στα 30ml. Την πρώτη μέρα το χρησιμοποίησα με το Primer των Sephora, είχε απίστευτα εύκολη εφαρμογή, απλώθηκε πάρα πολύ εύκολα και ομοιόμορφα. Έχει πουδρένια υφή και τελέιως ματ τελείωμα. Δεν χρειάστηκα πούδρα και μόνο αν εσείς το κρίνετε απαραίτητο πχ σε πολύ λιπαρά πρόσωπα μπορείτε να βάλετε πούδρα από πάνω. Άντεξε γύρω στις 6-8 ώρες χωρίς λιπαρότητα και μετά ήθελε λίγο πούδρα, προσωπικά στην ζώνη Τ. Την δεύτερη μέρα το χρησιμοποίησα με το NYX pore filler με το οποίο όμως απ' ότι φαίνεται δεν συνεργάστηκε και τόσο καλά. Μετά από 2 ώρες παρουσίασε λιπαρότητα στην ζώνη Τ και ήθελε Blotting paper ή πούδρα. Πάντως το συγκεκριμένο το ερωτεύτηκα και με την πρώτη ευκαιρία θα το πάρω για να έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη. Στην μπροσούρα που τρέχει τώρα κοστίζει 13€.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Review : CERA DI CUPRA Αντιρυτιδικός Ορός Ματιών


Πριν μερικούς μήνες, σε ένα μικρό, μικρό μαγαζάκι κοντά στην οδό Χέυδεν (Βικτώρια) επί της Πατησίων, ανακάλυψα έναν ορό ματιών της εταιρείας Cera Di Cupra. Μέχρι τότε το μόνο που είχα ακούσει ήταν πολύ καλά λόγια για την κρέμα χεριών της συγκεκριμένης εταιρείας, την οποία όμως δεν είχα δοκιμάσει. Το τι άλλο πήρα από εκείνο το μαγαζάκι μπορείτε να το δείτε στο παλαιότερο haul μου πατώντας απλά εδώ.
 Ο ορός αυτός κόστισε 6 € μόνο και ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που ήθελα κάτι πιο δραστικό για να αντιμετωπίσω τα μικρά πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια μου. Οι περισσότερες κρέμες ματιών καταπολεμούν τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους, ενώ ελάχιστες είναι αυτές που υπόσχονται να βοηθήσουν στην μάχη ενάντια του ενοχλητικού πρηξίματος.


Ο αντιρυτιδικός ορός της Cera Di Cupra αποτελεί μια στοχευμένη και εντατική θεραπία για την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενάντια στις ρυτίδες, τις σακούλες αλλά και στα πρηξιματάκια. Είναι μια απάντηση στα πρώτα προβλήματα που εμφανίζονται στις ηλικίες γύρω στα 30 και περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων και στην διατήρηση της επιδερμίδας ελαστικής και ενυδατομένης. Επίσης, περιέχει REGU® -AGE ένα συστατικό που βασίζεται σε πεπτίδια Σόγιας και πρωτεϊνες που βοηθάνε στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και της παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο συντελεί στην μείωση του πρηξίματος, των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων.

Η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική, με αντλία που επιτρέπει την ορθή, υγιεινή χρήση του και την μετρημένη δοσολογία του και είναι 15ml. Από τις αρχές Ιανουαρίου το χρησιμοποιώ ευλαβικά κάθε βράδυ αντί για κρέμα ματιών και έχει αδειάσει μέχρι την μέση, γεγονός που βρίσκω πάρα πολύ θετικό γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Η υφή του είναι λεπτόρευστη και ελαφριά και απλώνεται πάρα πολύ εύκολα και ομοιόμορφα. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά. Δεν αργεί πολύ να απορροφηθεί από το δέρμα αν και δεν θα το έλεγες ότι απορροφάται άμεσα (παίζει ΄ρόλο και ο τύπος του κάθε δέρματος). Δεν είχα κάποια άσχημη αντίδραση στο προίόν και πιστεύω ότι η καθημερινή του χρήση έχει βοηθήσει στο να μην εμφανιστούν πρηξιματάκια στην περιοχή κάτω από τα μάτια μου - που είναι και το μεγάλο μου θέμα. Σίγουρα δε, πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι βοηθάει και στην όψη της επιδερμίδας, έτσι ώστε να φαίνεται πιο ξεκούραστει, ακόμα κι αν δεν έχω κοιμηθεί καλά.

Συμπεράσματα:
Είναι ένας οικονομικός όρός ματιών , ο οποίος στέκεται πραγματικά στο ύψος του και κάνει ότι υπόσχεται αν ενταχθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα.Έχει καλή απορροφητικότητα  και εύχρηστη συσκευασία, χωρίς να έχει έντονο άρωμα. Βρίσκω ότι βοηθάει πολύ με τα πρηξιματάκια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα βρείτε εύκολα προϊόντα αυτής της εταιρείας. Εγώ το βρήκα κατά τύχη στο Oggi στην Πατησίων και αν περάσω από εκεί σίγουρα θα το ξαναγοράσω.

 Follow on Bloglovin


Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Review - Golden Rose Magnetic Nail Polish



Πριν λίγο καιρό έλαβα ένα πολύ όμορφο δωράκι από την Golden Rose -Londessa  το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε ένα μαγνητικό βερνίκι νυχιών. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια σχέση αγάπης - μίσους με τα μαγνητικά βερνίκια νυχιών. Έχω δοκιμάσει πολλά, όπως θα έχετε ήδη διαβάσει σε παλαιότερες αναρτήσεις και όχι πάντα με επιτυχία. Έτσι όσο και να μου αρέσουν είμαι πάντα επιφυλακτική, γιατί πότε δεν στρώνουν καλά, πότε δεν λειτουργεί ο μαγνήτης.

Όταν ξεκίνησα να τα βάφω λοιπόν με το μαγνητικό αυτό βερνίκι της Golden Rose ήμουν επιφυλακτική για το αποτέλεσμα. Με χαρά διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν χρειάζεται να κάνεις δύο στρώσεις στο βερνίκι (αν και το προτιμώ αυτό προσωπικά γιατί δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στο βερνίκι) αλλά και ο μαγνήτης λειτουργεί πάρα πολύ καλά και σχεδόν αμέσως δημιουργείται το εφέ του μαγνήτη στα νύχια.

Η εφαρμογή απλή, απλώνουμε το βερνίκι στο κάθε νύχι και ακριβώς μόλις βάψουμε το κάθε ένα νύχι (ένα κάθε φορά - μια ή 2 στρώσεις κατά βούληση) και πριν προλάβει να στεγνώσει, κρατάμε σε πολύ μικρή απόσταση (περίπου 0,5cm) τον μαγνήτη από πάνω από το νύχι μας και μετράμε μέχρι το 10 περίπου (είναι ένας εύκολος τρόπος για να μην μπερδευτείς με τα 5-7 δευτερόλεπτα χεχε). Απομακρύνοντας τον μαγνήτη θα δείτε ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο σχέδιο στα νύχια (πάντα εξαρτάται από τον μαγνήτη) που πάντα προκαλέι σχόλια θαυμασμού από τους γύρω μου.. Τύπου: Τι είναι αυτό; πως το έκανες; μόνη σου το έφτιαξες; πως το ζητάς; κτλ.. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για κάθε νύχι. Από πάνω εφαρμόζουμε ένα top coat της αρεσκείας μας. Προσωπικά πιστεύω ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα συγκριτικά με άλλα βερνίκια αυτού του είδους.


Η διάρκεια είναι άλλο ένα γεγονός που με εξέπληξε ευχάριστα. Έχει αρκετά καλή διάρκεια, περίπου 5-7 μέρες κρατήσανε χωρίς να χαλάσουν και αν δεν ήθελα να δοκιμάσω ένα άλλο βερνίκι που αγόρασα από την ίδια εταιρεία (θα σας πω για αυτό σε επόμενο post) είμαι σίγουρη ότι θα διαρκούσαν κι άλλο. Σημείωση: Πλένω καθημερινά πιάτα, χρησιμοποιώ πολλές ώρες τον υπολογιστή και επομένως και το πληκτρολόγιο και γενικά δεν συμπεριφέρομαι στα χέρια μου και στα νύχια μου με ιδιαίτερη προσοχή.

Το βερνίκι που δοκίμασα είναι το No07 και είναι μια πολύ όμορφη mauve μεταλλική απόχρωση.  Δεν ξέρω αν έχω εξασκηθεί με τον καιρό αλλά πραγματικά με εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα εμφανίστηκαν οι ρίγες και το εφέ γιατί σε άλλα βερνίκια με μαγνήτες είτε δεν εμφανίζεται το εφέ είτε θέλει αρκετή ώρα να κρατήσεις τον μαγνήτη από πάνω (πάνω από 20 λεπτά) και πάλι είναι αμφίβολο αν θα πετύχει σε όλα τα νύχια. Επίσης, μου άρεσε πολύ το σχέδιο γιατί είναι αρκετά φαρδιές οι ρίγες και είναι πιο έντονο το εφέ. Από ότι έψαξα και βρήκα υπάρχουν και άλλα χρώματα διαθέσιμα , ενώ σε σχέδια έχει βγει κι ένα καινούργιο με εφέ αστέρι που αν το βρω σίγουρα θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Golden Rose μπορείτε να βρείτε σε πολλά καταστήματα καλλυντικών. Εγω προσωπικά βρίσκω Golden Rose μεταξύ άλλων και στο Beauty Town το οποίο βρίσκεται στον Κορυδαλλό, τηλ.210-4949902, έχει σχεδόν όλη την συλλογή και διαθέτει και Online κατάστημα. Σε λίγο διάστημα θα είναι και το δικό τους e-shop στην διάθεσή σας για την αγορά των προιόντων τους. 

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Shiseido News

Το απόλυτο Gadget του Καλοκαιριού είναι οι πούδρες της Shiseido!

Προσωπικά προτιμώ αυτήν με υψηλό δείκτη προστασίας για ματ αποτέλεσμα στο πρωινό μου μακιγιάζ. Αν και δεν φοράω μακιγιάζ στην παραλία αλλά μόνο το αντιηλιακό μου στην πόλη το μόνιμο άγχος μου είναι πως θα προστατεύσω το δέρμα μου καλύτερα σε συνδυασμό με ένα καλό μακιγιάζ. Επιλέγω πάντα προϊόντα που όχι μόνο δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα μου αλλά την προστατεύουν παράλληλα.

Πρόκειται ουσιαστικά για compact foundation, με ανάλαφρη υφή, αδιάβροχη σύνθεση και ματ τελείωμα. Υπόσχεται ότι αντέχει στην εφίδρωση - κάτι που χειάζομαι πραγματικά σε ένα προϊόν "καλοκαιρινό", ενώ προσφέρει αντιγηραντική περιποίηση και αντιηλιακή προστασία UVA & UVB.
Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις!!!!
  
Όσες από εσάς επιθυμείτε ένα χρυσαφένιο μαύρισμα και τέλειο καλυπτικό αποτέλεσμα καλύτερα να προτιμήσετε την κίτρινη . Με χαμηλότερο δείκτη προστασίας SPF 6 συνδυάζει την αντιηλιακή προστασία, την εντατική φροντίδα και την φυσική κάλυψη. Για να είμαστε όμορφες όλες τις ώρες και μέρες του καλοκαιριού.

 Εγώ θα προτιμήσω μάλλον αυτήν με τον υωηλότερο δείκτη προστασίας. Εσείς;

NOTOS GALLERIES - BAZAAR - Haul

Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκα στην σελίδα μου στο FB την ανακοίνωση για το νέο Bazaar καλλυντικών από τα Notos, στα κεντρικά τους στην Κάτω Κηφισιά. Αυτή την φορά ήθελα πολύ να πάω, αν και δεν είχα πολλά χρήματα να ξοδέψω, αλλά περισσότερο για να πάρω μια ιδέα του τι μπορεί να βρει κανείς στο bazaar αυτό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω με το που άνοιξε γιατί είχα ένα πραγματικά φορτωμένο Σαββατοκύριακο, αλλά προχθες τα κατάφερα και πήγα με την φίλη μου την Μαρία από το blog : Toothfairy's beauty tales.



Ευτυχώς το απόγευμα που πήγαμε δεν είχε πολύ κόσμοκαι έτσι δεν χρειάστηκε να περιμένουμε στην ουρά, με το που φτάσαμε μπήκαμε κατευθείαν μέσα. Εκεί έπρεπε να αφήσουμε την τσάντα μας στην γκαρνταρόμπα και να πάρουμε μαζί το πορτοφόλι μας και το κινητό, προφανώς για λόγους ασφαλείας. Αφού το ξεπεράσαμε αυτό, μπήκαμε στο bazaar για να δούμε τι θα μπορούσαμε να βρούμε.

Καταρχάς ήταν τα αρώματα. Δεν αγόρασα κάποιο άρωμα, αλλά είδα αρώματα σε πολυ οικονομικές τιμές. Για παράδειγμα είχε το Eau d'orange της Hermes σε σετ άρωμα με κρέμα σώματος (αν θυμαμαι καλά) μόνο 30€, ενώ αλλα body sprays ή αρώματα επιπέδου Hermes , Dolce & Gabbana, Givenchy κτλ από 6€ μέχρι 25€!!!!!!!

Αλλά κρατηθήκαμε και προχωρήσαμε στα προϊόντα μακιγιάζ....

Λίγο το project μου για τα foundations λίγο η τιμή ενός τέτοιου προϊόντος, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και αν και δεν μπορώ να πω ότι το είχα ανάγκη αγόρασα ένα foundation της εταιρείας Givenchy, μόνο 7€!!!!! ήταν το τελευταίο (κυριολεκτικά) που είχε μείνει και η απόχρωση με μια μικρή δοκιμή που έκανα στην βάση του λαιμού μου ,πιστεύω ότι είναι η σωστή είναι το Matmate Fluid Font de Teint, σε απόχρωση matte cookie.
Επίσης, πήρα 2 προϊόντα για τα χείλη από την Revlon. Το ένα είναι ένα υπέροχο  Color Stay Ultimate Liquid Lipstick σε ένα απίστευτο χρώμα λεβάντας, το νούμερο 006 ultimate orchid. Είναι ένα υγρό κραγιόν ουσιαστικά, με ματ τελείωμα και μου θυμίζει πολύ τα Lip creams από τα Sephora, που τόσο με έχουν γοητεύσει τον τελευταίο καιρό. Το Color Stay Ultimate Liquid Lipstick κόστισε 4€.

Μαζί διάλεξα και ένα lip gloss σε ένα φανταστικο κοραλοκόκκινο χρώμα με απίστευτη χρωματική απόδοση.


Το lipgloss είναι από την σειρά colorburst και η απόχρωση είναι η 046, sizzle και κόστισε 4€.



Δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ και σε δύο eyeliners της max Factor με μεταλλικό τελείωμα. Ένα σε πράσινο-πετρόλ μεταλλικό και ένα σε μωβ  μεταλλικό. Απίθανη απόδοση και πολύ ωραίο πινελάκι. Ελπίζω οι πρώτες εντυπώσεις μου να επιβεβαιωθούν και από την μελλοντική χρήση των προϊόντων. Τα eyeliners είναι από την σειρά Max Factor Colour Expert  Eyeliner και είναι αδιάβροχα.


Οι αποχρώσεις είναι οι 04 Metallic Turquoise & 03 Metallic Lilac. Η τιμή τους ήταν 3€ έκαστο.


Για το τέλος άφησα ένα ακόμα προϊόν για τα χείλη (σιγά μην έλειπε ). Πρόκειται για το Dual Perfection Lipstick/ lipliner της Elizabeth Arden σε απόχρωση 04 Cassis. Πρόκειται για ένα διπλό προϊόν, από την μια μεριά είναι ένα μηχανικό μολύβι και από την άλλη ένα κραγιόν. Είναι σαφέστατα πολύ σκούρα αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό το μπορντώ θα το λατρέψω τον χειμώνα. Η τιμή του ακόμα πιο δελεαστική, μόνο 5€!



Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο Post φιλάκια πολλά!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες... και μερικά tips.

Η κάθε νύφη έχει διαφορετικό γούστο και σίγουρα μπορεί κάποιες να μην συμφωνήσουν με τις προτάσεις αυτές, ωστόσο εγώ έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρήκα κάποια blogs που ασχολούνται με nail art και μάζεψα αυτές τις προτάσεις για εσάς. Είτε τα φτιάξετε μόνες σας είτε όχι οι προτάσεις μου είναι οι ακόλουθες. Πατώντας πάνω σε κάθε φωτογραφία  μπορείτε να πάτε στο blog της κάθε κοπέλας (αν και εφόσον διατίθεται).


Για να πάρετε ιδέες λοιπόν οι νύφες ... αλλά και οι καλεσμένες:

Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
http://www.lovemaegan.com/
 Σε μεταλλικές αποχρώσεις του λευκού, ροζ και χρυσού μια πραγματικά πολύ όμορφη πρόταση.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το κλειδί και το κουμπί!

Ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος να μετατρέψετε ένα καθημερινό αντικείμενο σε αξεσουάρ... και δεν θα το ξεχνάτε ποτέ ;)

Αγαπημένα Μαρτίου 2013








Αναλυτικά τα προϊόντα που αναφέρονται είναι:
Lovie Lipstick No 6
Glamorous Lipstick No27
Sephora Lip cream No 3
MUA cover & conceal wand
VIVO cosmetics 12 block shadow palette - unprotected
Honolulu Bronzer - W7
Garnier BB cream Για λιπαρά δέρματα
Pantene Pro-v Για ανάλαφρα μαλλιά
ARGAN OIl- trattamento ristruturante all' ogli d'Argan - Kay Pro
Oriflame Milk & Honey body scrub
Shea D'Afrique με βιολεμόνι

The Foundation Project #1 - Oriflame Everlasting Foundation


Όσες με ακολουθείτε στην σελίδα μου στο Facebook, θα γνωρίζατε ήδη ότι αποφάσισα να ξεκινήσω ένα καινούργιο Project όσο υπάρχει δροσιά ακόμα και επιτρέπει την χρήση foundation. Θα δοκιμάσω όλα τα foundation που έχω στην κατοχή μου ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, διαφορετικούς συνδυασμούς Primer ή και χωρίς primer ακόμα. Με άλλα λόγια θα φοράω κάθε μέρα ένα foundation για 4-5 μέρες με διαφορετικό Primer για κάθε μέρα ή χωρίς αυτό όπως είπα. Καθε βράδυ (και κατά την διάρκεια της μέρας) θα κρατάω σημειώσεις και αφού τα δοκιμάσω όλα συστηματικά θα σας κάνω αναλυτικό review για το κάθε ένα από αυτά που δοκίμασα με αναλυτικό blogpost αλλά και στο τέλος του Project ένα video για τα foundation που θα χρησιμοποίησα.

Πρώτο πρώτο στην λίστα μου με τα foundation ήταν το Everlasting Foundation της Oriflame. Το δοκίμασα για μια ολόκληρη εβδομάδα και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω τα συμπεράσματα μου.

Σύμφωνα με το site:
Αποτελεσματικό make-up με Παγκόσμια Πατέντα Τεχνολογίας Περιποίησης Επιδερμίδας για πολλαπλά οφέλη. Κλινικά αποδεδειγμένη σταθερότητα για άψογη εφαρμογή μεγάλης διάρκειας. Ανάλαφρη σύνθεση με σιλικόνη για βελούδινο τελείωμα και ομοιόμορφη εφαρμογή. Μέτρια προς υψηλή κάλυψη. 30 ml.

Λίστα Συστατικών:aqua, cyclopentasiloxane, titanium dioxide, cyclohexasiloxane, butylene glycol, nylon-12, trimethylsiloxysilicate, polyglyceryl-4 isostearate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, bis-peg/ppg-14/14 dimethicone, polyethylene, mica, caprylyl methicone, isononyl isononanoate, phenyl trimethicone, caprylyl glycol, sodium chloride, imidazolidinyl urea, methylparaben, disteardimonium hectorite, parfum, propylparaben, trimethoxycaprylylsilane, disodium edta, alumina, triethoxycaprylylsilane, hydrolyzed cranberry fruit/leaf extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, ci 77492, ci 77491, ci 77499
Το δοκίμασα όμως για 5 συνεχόμενες μέρες, καθημερινά με διαφορετικό Primer και μια φορά χωρίς Primer.

Αναλυτικά:

Την 1η μέρα:
Το συνδύασα με ένα αγαπημένο Primer, αυτό των Sephora.  Η διάρκεια του ήταν πραγματικά καταπληκτική. Διήρκεσε πάνω από 13 ώρες, χωρίς ίχνος οξείδωσης, ενώ μόλις στο 8ωρο έβγαλε λιπαρότητα στην ζώνη Τ το πρόσωπο μου και χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω Blottting papers ή μια πούδρα.
Την 2η μέρα:
Το συνδύασα με το primer της VIVO. Μετά από 10 ώρες ήθελε πούδρα ή /και blotting paper, αλλά κατά πρτίμηση πούδρα, αλλά ακόμα και μέχρι τις 12 ώρες είχε πολύ καλή όψη.
Την 3η μέρα:
Με το NYX pore filler από κάτω άντεξε εξίσου πολλές ώρες (περίπου 12), αλλά μετά άρχισαν να φαίνονται τα σπυράκια που έχω, σαν να εξαφανιζόταν / έφευγε το makeup..
Την 4η μέρα:

Χωρίς Primer αυτή την φορά άντεξε 8 ώρες χωρίς ίχνος λιπαρότητας αλλά μετά λόγο του μικτού μου δέρματος ήθελε λίγο βοήθεια στην ζώνη Τ. Αναγκαίο κακό η πούδρα , διαφανείς κατά προτίμηση, καθώς έχω μικτό προς λιπαρό δέρμα και η λιπαρότητα θέλει έλεγχο.
Την 5η μέρα:

Το συνδύασα με το Primer της MUA. Η διάρκεια του ήταν γύρω στις 7 ώρες χωρίς πούδρα, αλλά μετά έπρεπε οπωσδήποτε να βάλω πούδρα. Ενδεχομένως να φταίει και η λεπτόρευστη και κρεμώδης υφή του primer.
Την 6η μέρα:

Το συνδύασα με τη βάση makeup της Oriflame. Η υφή ήταν απίστευτα καλή (δεν το περίμενα από την συγκεκριμένη βάση, το ομολογώ) και η διάρκεια του χωρίς πρόβλημα και λιπαρότητα άγγιξε τις 9 με 10 ώρες.

Σε γενικές γραμμές:

Πρόκειται για ένα πολύ καλό και αξιόπιστο Makeup, με μέτρια κάλυψη που μπορείτε όμως να την ενισχύσετε με περισσότερο προϊόν τοπικά. Έχει κατά μέσο όρο πολύ καλή διάρκεια που αγγίζει τις περισσότερες φορές τις 10ώρες -όπως υπόσχεται - ακόμα και στο δικό μου μικτό προς λιπαρό δέρμα. Ενδεχομένως, σε κανονικές επιδερμίδες η διάρκεια να είναι μεγαλύτερη. Έχει φυσικό τελείωμα και αν επιθυμείτε ματ όψη χρειάζεται οπασδήποτε πούδρα. Προσωπικά επέλεγα κάποια διαφανή αλλά αυτό εξαρτάται από τα προσωπικά σας γούστα. Στα θετικά του στοιχεία είναι ότι δεν αφήνει σημάδι στα ρούχα και δεν λερώνει τα ρούχα. Αν το βρείτε σε προσφορά αξίζει οπωσδήποτε να το τιμήσετε, γιατί πρόκειται για αυτό που λέμε Value for Money. Η συσκευασία του είναι των 30ml, πολύ βολική, πλαστική (καλό αυτό γιατί δεν σπάει σε ταξίδια) και διαθέτει αντλία για την πιο υγιεινή του χρήση, χωρίς δηλαδή τον φόβο να μαζευτούν μικρόβια). Η απόχρωση μου για όσες ενδιαφέρονται είναι nude fair.
Η υφή του είναι λεπτόρευστη αλλά όχι νερουλή. Απλώνεται με ευκολία με ή χωρίς Primer. Σίγουρα θα το ξανα-αγοράσω. Ήδη τρέχει μια απίστευτη προσφορά για μέλη της Oriflame που θα ήθελα να εκμεταλλευτώ και είναι μέρος ενός πακέτου που κοστίζει 20€.