Pages

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

The Foundation Project - Review: Ideal Flawless foundation by Avon


Από την πρώτη φορά που το δοκίμασα ενθουσιάστηκα. Ένα δειγματάκι ήταν αρκετό για να βγάλω τα πρώτα συμπεράσματα και να πειστώ για την ποιότητα αυτού του foundation. Όσες έχουν διαβάσει το παλαιότερο first impressions που είχα γράψει καταλαβαίνουν τι εννοώ, οι υπόλοιπες μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ. Έτσι έτρεξα και το παρήγγειλα γιατί πιστέψτε με δεν έπρεπε να λείπει από την συλλογή μου. Και είχα δίκιο, γιατί είναι τόσο υπέροχο που το λάτρεψα.

Λίγα λόγια για το Ideal Flawless foundation της AVON.
Πρόκειται για ένα foundation που προσφέρει μέτρια ως υψηλή κάλυψη, έχει "πουδρένια" υφή που πραγματικά σε ξετρελένει και είναι πολύ ελαφρύ. Δεν είναι ιδιαίτερα παχύρευστο, ούτε όμως και νερουλό. Έχει την ιδανική σύσταση για να απλώνεται ομοιόμορφα είτε με τα χέρια είτε με πινέλο ή σφουγγαράκι. Βγαίνει σε 16 αποχρώσεις που μπορουν να καλύψουν και την πιο δύσκολη πιστεύω. Το μόνο που έχετε να κάνετε αν δεν είστε σίγουρη για την απόχρωση σας είναι να ζητήσετε δείγμα από την δική σας φίλη - Avon girl. Εγώ το Ideal Flawless το αγόρασα γύρω στα 16€ σε προσφορά αλλά τώρα τρέχει μια ακόμα καλύτερη που είναι στα 13,50€. Ρίξτε μια ματιά στην μπροσούρα πατώντας εδώ.

Η συσκευασία του είναι στα 30ml και έχει μια πολύ πρακτική αντλία, έτσι ώστε να μην λερώνεστε ούτε και να ανησυχείτε για τυχόν περιττή ποσότητα που μπορεί να χυθεί με την ανατροπή. Η αντλία σας προστατεύει να βγάλετε όσο προϊόν χρειάζεται και μόνο. Το μπουκάλι του είναι γυάλινο και πολυτελές και είναι σαν κόσμημα μαζί με τα άλλα καλλυντικά μου. Και το καλύτερο, έχει δείκτη αντηλιακής προστασία SPF15, που είναι ο υψηλότερος δείκτης απ' όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Είναι ιδανικό ακόμα και για το καλοκαίρι αφού είναι ελαφρύ και έχει και έναν ικανοποιητικό δείκτη προστασίας. Ότι πρέπει για όσες δουλεύουν στην πόλη το καλοκαίρι αλλά και αξιόπιστο για μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ACTIVE INGREDIENT: TITANIUM DIOXIDE 2.58%, OTHER INGREDIENTS:
CYCLOPENTASILOXANE ,DIMETHICONE , WATER/EAU , GLYCERIN , ALUMINA , DIMETHICONE CROSSPOLYMER , PEG-10 DIMETHICONE ,SD ALCOHOL 40-B, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER , TOCOPHEROL, PETROLATUM , POLYSILICONE-11 , BORON NITRIDE , CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER , PHENOXYETHANOL , SODIUM CHLORIDE , ALUMINUM HYDROXIDE , CAPRYLYL METHICONE , STEARIC ACID , DISODIUM EDTA , TALC , PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE , TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE , ALUMINUM DIMYRISTATE , DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE , SILICA , DIPROPYLENE GLYCOL , METHICONE , LAURETH-12 , PARFUM/FRAGRANCE , METHYLPARABEN ,  MAY CONTAIN:TITANIUM DIOXIDE/CI 77891, IRON OXIDES, MICA/CI 77019, BISMUTH OXYCHLORIDE/CI 77163


Αναλυτικά:

Στο προηγούμενο review με το δείγμα είχα γράψει ότι με το Primer των Sephora, είχε απίστευτα εύκολη εφαρμογή, απλώθηκε πάρα πολύ εύκολα και ομοιόμορφα. Έχει πουδρένια υφή και τελέιως ματ τελείωμα. Δεν χρειάστηκα πούδρα και μόνο αν εσείς το κρίνετε απαραίτητο πχ σε πολύ λιπαρά πρόσωπα μπορείτε να βάλετε πούδρα από πάνω. Άντεξε γύρω στις 8 ώρες χωρίς λιπαρότητα και μετά ήθελε λίγο πούδρα, προσωπικά στην ζώνη Τ. Γενικά με το συγκεκριμένο Primer ταιριάζει απίστευτα και το τελείωμα του είναι ιδανικό για όσες έχουμε μικτό λιπαρό δέρμα.
Με το primer Της MUA είχε πιο φυσικό τελείωμα και διάρκεια μέχρι 7 ώρες. Θέλει όμως οπωσδήποτε πούδρα αν έχετε λιπαρό -μικτό δέρμα, ειδικά στην ζώνη Τ.
Με το primer της VIVO Cosmetics. Είχε ματ τελείωμα και βελούδινη υφή ενώ η διάρκεια του μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις 8 ώρες αν και χρειάστηκε λίγο blotting Και πούδρα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας.
Με το Primer της Oriflame: Επίσης είχε φυσικό τελείωμα και χρειάζεται οποσδήποτε πούδρα για να σεταριστεί. Είχε πολύ καλή διάρκεια μέχρι 6 περίπου ώρες και μέτρια κάλυψη.
Με το NYX Primer: είχε μέτρια  προς καλή κάλυψη των πόρων και καλή ως μέτρια διάρκεια ως 6 ώρες. Χρειάζεται όμως πούδρα οπωσδήποτε για να σεταριστεί.
Χωρίς Primer: Από μόνο του έχει πολύ καλή διάρκεια, πάνω από 6 ώρες ή και παραπάνω ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Έχει πιο φυσικό τελείωμα μόνο του χωρίς δηλαδή το ανάλογο primer  και χρειάζεται να το σετάρετε με πούδρα αν επιθυμείτε πιο ματ αποτέλεσμα. Προσφέρει μέτρια ως υψηλή κάλυψη και το σημαντικότερο δεν λερώνει στα ρούχα!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην AVON Cosmetics απλά πατώντας εδώ ή στην δική σας φίλη - αντιπρόσωπο AVON.


Not just another beauty blog

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Body Lotion lilium sensuous touch από την Donna Valente


Μια σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη είναι αυτό το Body Lotion lilium sensuous touch από την Donna Valente. Ένα Body lotion με βιταμίνη Ε, Shea Butter, λάδι αργκάν και εκχύλισμα βρώμης, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση κι απαλή περιποίηση της επιδερμίδας. Και το καλύτερο; Δεν περιέχει parabens & mineral oils. Διατίθεται σε συσκευασία των 250ml με αντλία, η οποία είναι πολύ πρακτική στην χρήση, αφού δεν χρειάζεται να λερωθείτε βιδώνοντας και ξεβιδώνοντας καπάκια.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Βαζελίνη - Οι πολλές χρήσεις ενός αγαπημένου προϊόντος



Όλοι έχουμε ένα βαζάκι βαζελίνης κάπου μέσα στο σπίτι και αν δεν έχετε το κόστος της είναι τόσο χαμηλό που πραγματικά παραξενεύει το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα μόνο με ένα βαζάκι βαζελίνη.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Με την δύναμη του Χαμομηλιού η The Body Shop αφαιρεί το μακιγιάζ!

Μια νέα σειρά από την The Body Shop έρχεται να μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας με την βοήθεια του Χαμομηλιού. Η νέα σειρά Camomile Make-up Removal υπόσχεται να είναι σκληρή με το μακιγιάζ και super απαλή με την επιδερμίδα μας, σαν χάδι. Η νέα Camomile make-up removal  collection με εξαιρετικά αποτελεσματικά αλλά υπέροχα ήπια προϊόντα, εμπλουτισμένα με την καταπραϋντική δύναμη του χαμομηλιού. Το μακιγιάζ; Αφαιρείται στη στιγμή. Η επιδερμίδα μας; Ακαταμάχητα απαλή και υπέροχη. Όλα τα προϊόντα της Camomile make-up removal collection είναι απολαυστικά στη χρήση.

Αισθανθείτε τη χαλαρωτική και απαλή υφή των προϊόντων. Με κάθε ανάσα, απολαύστε τη μεταξένια απαλή αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι η αφαίρεση του μακιγιάζ θα είχε τόσο υπέροχη αίσθηση; 

Gentle Eye makeup remover
Καταπραϋντικό και μη λιπαρό, αφαιρεί ήπια το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα σε δευτερόλεπτα. Κάθε μπουκάλι περιέχει έλαιο χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που λαμβάνουμε από περισσότερα από 100 άνθη χαμομηλιού. Η συσκεαυασία είναι 250ml και κοστίζει €9,00.

Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Το πολυτελές βελούδινο butter μας μετατρέπεται σε καταπραϋντικό έλαιο που αφαιρεί εύκολα κάθε στρώμα μακιγιάζ με μία κίνηση. €13,00.

Camomile Silky Cleansing Oil
Αυτό το θεϊκό έλαιο είναι ο απόλυτος σωτήρας.Προσφέρει εξαιρετικά δροσερό και καθαρό αποτέλεσμα στη στιγμή χωρίς υπολείμματα και λιπαρότητα. Περιέχει ένα μίγμα από έλαια που απαλύνουν την επιδερμίδα και την καταπραϋντική δύναμη του αιθέριου ελαίου χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή. €14,00

Waterproof Eye Make-Up Remover
Το νέο μας waterproof make-up remover διαθέτει σύσταση διπλής φάσης, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή. Είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που είναι ήπιο για την περιοχή γύρω από τα μάτια. €10,50.

Muslin Cloth
Το Muslin Cloth από 100% οργανικό βαμβάκι είναι ιδανικό για ακόμα καλύτερο καθαρισμό. Για μία αναζωογονητική spa εμπειρία, αφήστε το ζεστό cloth επάνω στην επιδερμίδα σας για καλύτερα αποτελέσματα.
Γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, το χαμομήλι είναι ένα καταπληκτικό συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η The Body Shop προμηθεύονται το έλαιο χαμομηλιού από έναν οικογενειακό συνεταιρισμό στο Norfolk, στην Αγγλία. Εκεί, τα άνθη αναπτύσσονται χωρίς φυτοφάρμακα και συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα.


Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

BIOTEN GENOVATE κρέμα νύχτας


Πριν από περίπου 15 μέρες πήρα από το Zampple την νέα κρέμα νύχτας GENOVATE της εταιρείας BIOTEN. Είχα ακούσει πάρα πολλά για την συγκεκριμένη σειρά, από πολλές Bloggers, παρ' όλ' αυτά, καμία δεν ήταν σε θέση να κάνει μια σοβαρή κριτική επι της ουσίας, καθώς ήταν πολύ μικρές σε ηλικία και έτσι είτε δεν την είχαν χρησιμοποιήσει οι ίδιες (γιατί δεν χρειάζονταν αντιρυτιδική) είτε την δοκίαμασαν χωρίς όμως να μπορούν να αξιολογήσουν την δράση τους, αφού λόγω ηλικίας δεν έχουν ανάγκη αντιρυτιδικής κρέμας. Με ελάχιστες εξαιρέσεις τα reviews με είχαν περισσότερο μπερδέψει και λιγότερο βοηθήσει. Το Zampple μου έδωσε όμως την ευκαιρία να την δοκιμάσω και έχω να σας πω τα εξής:

Αρχικά  με εντυπωσίασε - με ενθουσίασε μπορώ να πω - η συσκευασία του. Αν και οι συσκευασίες με την αντλία δεν βοηθάνε πολύ όταν τελειώνει το προϊόν και πρέπει να την ανοίξεις για να φτάσεις κα΄τω κάτω, η αντλία είναι εκ των πραγμάτων πιο υγιεινή, αφού δεν αφήνει τον αέρα να μπει στο προϊόν και δεν υπάρχει κίνδυνος με το δάχτυλο μας να "λερώσουμε" το προϊόν (όπως πχ με το βαζάκι) να μεταφέρουμε δηλαδή μικρόβια στην κρέμα και βέβαια είναι πολύ βολική γιατί δεν σπάει αφού ειναι πλαστική και μπορείς να την πάρεις άφοβα μαζί σου σε κάποιο ταξίδι (αν δεν έχεις πχ μικρά βαζάκια travel size).  Όμως η συγκεκριμένη συσκευασία είναι υπέροχη για ακόμα ένα λόγο. Η αντλία της λειτουργεί σαν δοσομετρητής. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να την πατήσεις μέχρι το τέρμα για να βγάλεις μια δόση , αλλά μπορείς να σταματήσεις πριν φτάσεις στο τέρμα της αντλίας και έτσι να πάρεις όση ποσότητα χρειάζεσαι και μόνο, που μπορεί να είναι λιγότερη από την πλήρη (αν δηλαδή πατήσεις την αντλία μέχρι το τέρμα).


Όπως ανέφερα και στο βίντεο haul  επέλεξα την κρέμα νύχτας γιατι έχω μεν μικτό-λιπαρό δέρμα και δεν ήμουν σίγουρη για το αν η κρέμα ημέρας θα με ικανοποιούσε στο μέγιστο , από την άλλη δε θέλω η κρέμα νύχτας μου να μου προσφέρει την κατάλληλη ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση ακόμα κι αν την αισθάνομαι λίγο περισσότερο λιπαρή στα σημεία που έχω θέμα. ΕΥΤΥΧΩΣ, δικαιώθηκα από την επιλογή μου και η συγκεκριμένη κρέμα, όχι μόνο αποδείχτηκε ότι προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα, διατηρώντας την αίσθηση ενυδάτωσης ακόμα κι όταν είχε απορροφηθεί.
Έχει πολύ ωραία υφή, δεν είναι λεπτόρευστη αλλά όχι και παχύρευστη πολύ, είναι με άλλα λόγια ότι πρέπει για να απλωθεί ομοιόμορφα. Επιπλέον έχει πολύ απαλό και ευχάρσιτο άρωμα που προσωπικά είναι ένας επιπλέον λόγος να την επιλέξω για την βραδινή μου ρουτίνα.

Ναι αλλά είναι δραστική;
Έχοντας προσέξει ότι το δέρμα μου αν δεν του προσφέρω την κατάλληλη ενυδάτωση σχεδόν αμέσως σε ορισμένα σημεία αισθάνομαι να εμφανίζονται μικρές ρυτιδούλες (κυρίως γύρω από το στόμα), μπορώ ν απω ότι χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη ευλαβικά κάθε βράδυ για 3 περίπου εβδομάδες, δεν πρόσεξα καμία ρυτίδα να σκάει μύτη. Οπότε μπορώ να πω ότι ανήκει στις καλές κρέμες νύχτας, που κάνουν αυτό που υπόσχονται, προλαμβάνει δηλαδή τις ρυτίδες. Επιπρόσθετα, αισθάνομαι το πρωί το δέρμα μου απαλό και ξεκούραστο, χωρίς να έχω περιττή λιπαρότητα στην ζώνη Τ (που συνήθως έχω ένα θεματάκι).


Η τιμή της στο εμπόριο (αν θυμάμαι καλά) είναι γύρω στα 12€ ακριβότερη από την κλασσική μωβ σειρά SKIN DEFENCE που βγάζει η ίδια εταιρεία αλλά πιο οικονομική από άλλες αντιρυτιδικές κρέμες του εμπορίου που υπόσχονται τα ίδια ακριβώς πράγματα. Είναι λοιπόν από τις οικονομικές κρέμες αντιγηραντικής - αντιρυτιδικής δράσης και αφού η εταιρεία ΒΙΟΤΕΝ κάνει συχνά πολλές προσφορές σίγουρα μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερα κάποια στιγμή. Εγώ σίγουρα θα την ξαναγοράσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί πιστεύω ότι με καλύπτει στις ανάγκες μου, αν και μου αρέσει πάρα πολύ και η μωβ σειρά της ΒΙΟΤΕΝ η Skin Defence (λατρεύω το άρωμα της και είναι ιδανική για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες) για την οποία έχω κάνει παλαιότερο review και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.  Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω τον ορό από την σειρά GENOVATE και την κρέμα ημέρας.

Λίγα λόγια για το προϊόν όπως αναφέρονται από την εταιρεία:
Η bioten δημιούργησε τη νέα επαναστατική σειρά GENOVATE βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, το οποίο διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα:

1. Αποβάλει τις τοξίνες
Η δραστηριότητα του πρωτεασώματος, ενός από τους μηχανισμούς του κυττάρου που βοηθούν στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών στα κύτταρά μας, μειώνεται με την ηλικία, με αποτέλεσμα το μειωμένο ρυθμό δημιουργίας νέων πρωτεϊνών. Το RESISTEM™ διεγείρει τη δράση του πρωτεασώματος, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

2. Επιμηκύνει τη ζωή των κυττάρων
Με τον καιρό, τα μιτοχόνδρια, τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του κυττάρου, οξειδώνονται, χάνοντας την ικανότητα τους να παράγουν ενέργεια, προκαλώντας, κατά συνέπεια, κυτταρική βλάβη. Το RESISTEM™ διατηρεί τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και διεγείροντας τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς.

3. Αναγεννά τους ιστούς
Τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος, υπεύθυνα για τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, μειώνονται με τη γήρανση, προκαλώντας τη μείωση του ρυθμού της κυτταρικής ανανέωσης. Το RESISTEM™ προστατεύει τα υπάρχοντα βλαστικά κύτταρα, παρέχοντας συνεχή ανάπλαση και προστασία του δέρματος από την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Η κρέμα νύχτας GENOVATE ενδείκνυται για τις ηλικίες 35-45
Η φόρμουλα της κρέμας Νύχτας GENOVATE είναι βασισμένη στο RESISTEM™, ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από καλλιέργειες βλαστοκυττάρων του φυτού Globularia Cordifolia, με χρήση αειφόρων μεθόδων εκχύλισης που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Το RESISTEM™ διεγείρει και προστατεύει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δρώντας σε 3 επίπεδα

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:
- Από το 1ο πρωί αισθάνεστε το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο, απαλό και λείο.
- Σε 1 εβδομάδα τα σημάδια κούρασης χάνονται, το δέρμα φαίνεται πιο ανανεωμένο και νεανικό.
- Σε 4 εβδομάδες το δέρμα σας γίνεται πιο σφριγηλό, ο αριθμός και το βάθος των ρυτίδων μειώνονται ορατά.


Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο POst, φιλάκαι πολλά!!

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

MINI HAUL - λίγο πριν την εξεταστική


Λίγο πριν αρχίσουν οι εξετάσεις και με πολύ λίγες ώρες ύπνου, σε συνδυασμό με αμέτρητες ή μάλλον άπειρες ώρες διαβάσματος αποφάσισα να συνοδέψω τον σύζυγο για ένα καφεδάκι στο κέντρο με ένα καλό μας φίλο παρέα. Το είχα ανάγκη όπως καταλαβαίνετε να βγω λίγο από το σπίτι. Έτσι, κατεβήκαμε στο κέντρο της Αθήνας, που τώρα την άνοιξη έχει μερικές πολύ ωραίες γωνιές για καφέ. Πήγαμε μέχρι την πλατεία Αγίας Ειρήνης και φεύγοντας είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στις βιτρίνες. Όπως μπορέιτε να φανταστείτε και από τον τίτλο, δεν μείναμε στην ματιά.

Επί της οδού Αιόλου υπάρχει ένα κατάστημα με Stock παπούτσια Dexim, δεν θα κοιτούσα καθόλου, αλλά βλέπετε έχουν χαλάσει σχεδόν όλες οι μπαλαρίνες μου και απ' έξω έγραφε ότι οι τιμές ξεκινούν από 7€ ενώ τα σχέδια ήταν πολύ όμορφα. Έτσι είπα να μπω να ρίξω μια ματιά, αν και δύσκολα βρίσκω το νούμερο μου σε στοκ. Βλέπετε φοράω 39-40 ανάλογα την φόρμα (για την ακρίβεια 39,5) και απ' ότι φαίνεται είναι ένα συνηθισμένο νούμερο και το πρώτο που εξαντλείται.

Με χαρά ανακάλυψα αυτές τις μπαλαρίνες οι οποίες κόστισαν μόνο 7€, είναι πολύ πολύ μαλακές και τις έχω ήδη καταευχαριστηθεί.



Αλλά η λυσάρα δεν στάθηκα μόνο εκεί. Εντόπισα κάτι υπέροχες πλατφόρμες, ακριβώς στο ύψος τακουνιού που μου επιτρέπει να τις περπατήσω άνετα και σε απίστευτο μπλε καρό σχέδιο. Νομίζω, ότι το αγαπημένο του καλοκαιριού έχει ήδη βρεθεί. Και κόστισαν μονο 17€!!!! Δεν είναι πολύ 60's ;
Το μόνο που μου μένει είναι να κάνω ένα καλό πεντικιούρ διότι τα πόδια είναι σε αθλία κατάσταση.


Θα έμενα μόνο εκεί, αλλά βλέπετε αφού κατεβήκαμε στο κέντρο είπαμε να πάμε και από την Βαρβάκειο, να πάρουμε κάποια ψώνια και δίπλα απ' την Βαρβάκειο ξέρετε τι έχει, ε; Σωστά μαντέψατε. H& M. Δύσκολο να αντισταθείς, αν και ομολογουμένως είδα κάτι απίστευτα κολιέ και άλλα αξεσουάρ, λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού είπα να αρκεστώ σε αυτό το μπλε σκούρο μαντήλι , με τα μεγάλα πουά που μου κάνει επίσης πολύ 60's και κόστισε 5,95€. Μαζί πήρα ένα ζευγάρι κλάμερς που πάντα χρειάζονται μόνο 1,95€.

Επίσης, αγόρασα και αυτό το έθνικ κόκκινο μπλε δαχτυλίδι, γύρω στα 6€ γιατί έχω ένα έθνικ θιβετιανό κόκκινο κολιέ και ένα κόκκινο κοραλένιο βραχιόλι και ήθελα κάτι να τα συνδυάζω (όχι απαραίτητα όλα μαζί εννοείται). Αυτό το δαχτυλίδι μου άρεσε πολύ.

Αυτά λοιπόν από μένα. ΕΛπίζω να σας άρεσε το Post, γιατί λόγω διαβάσματος δεν ξέρω πότε θα κάνω βίντεο.

Μέχρι το επόμενο Post , φιλάκια πολλά!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

POP ART Έντονη μονοχρωμία σε μάτια, χείλη και νύχια


Tα INGLOT αποτελούν έναν παράδεισο ομορφιάς, αφού στα μοντέρνα καταστήματά τους στη Γλυφάδα, στο Χαλάνδρι και το Metro Mall φιλοξενούν μια απίστευτη ποικιλία μακιγιάζ και δίνουν την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να γίνει ο δημιουργικός artist του εαυτού της.

Mε νοσταλγική διάθεση από τις πολύχρωμες πασαρέλες της δεκαετίας του 80, η Creative Director των INGLOT, Έλενα Χατζηνικολίδου, δημιουργεί ένα make up look με έντονη, pop μονοχρωμία σε μάτια, χείλη και νύχια.

Με κεντρικό στοιχείο το χρώμα, αλλά και τη δημιουργική ανάμιξη των υλικών, δίνεται έμφαση στις πολύχρωμες βλεφαρίδες. Για τη δημιουργία της customized pop mascara, γίνεται μείξη του Matte Collection AMC Eyeliner Gel 71 & 72 μαζί με 2 σταγόνες Duraline. Το βλέμμα ολοκληρώνεται με την FREEDOM system eye shadow 608 και το Body Pigment Powder Matte 140.

Τα χείλη ακολουθούν τον κανόνα της μονοχρωμίας, με μια δροσερή ροζ απόχρωση Slim Gel Lipstick 64 και το look ολοκληρώνεται με το έντονο colourblock στα νύχια, όπου το παραδοσιακό French manicure αντικαθίσταται από το Nail Enamel 702 σε baby pink απόχρωση, σε συνδυασμό με το φούξια O2M Nail Enamel 685 στο τελείωμα.


Το youtube link για το backstage video από τη φωτογράφιση του "POP ART" μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Γίνε Όμορφη και Πρόσφερε!



Την Κυριακή 26/05/2013 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μια πολύ όμορφη εκδήλωση με θέμα “Γίνε Όμορφη και Πρόσφερε” από τις 10:00 – 14:00 στο Ξενοδοχείο “Metropolitan” (Λ.Συγγρού 385).

Η είσοδος είναι 5Ε και περιλαμβάνει coffee break. Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στις κυρίες είναι Χτένισμα – Μακιγιάζ – Μανικιούρ – Μασάζ και για κάθε υπηρεσία υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο των 5Ε. Η κάθε κυρία μπορεί να επιλέξει όσες υπηρεσίες επιθυμεί. Για την συμμετοχή στην εκδήλωση δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ή να γίνει κάποιος μέλος.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν στο νοσοκομείο “Παναγιώτη & Αγλαϊα Κυριακού” για την προμήθεια απαραίτητου ιατρικού μηχανολογικού εξοπλισμού.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

The Foundation Project - Estee Lauder Double Wear Foundation


Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα foundation των τελευταίων ετών. Το review για το συγκεκριμένο foundation  το περιμένανε πολλές κοπέλες. Το έχουν λατρέψει επίσης πάρα πολλές και είναι στα Must Have πολλών Bloggers και όχι μόνο. Αυτό ήταν αρκετό να με πείσει να το αγοράσω και το πήρα μόνο 32€ όταν είχε προσφορά στα Sephora -35%, γιατί σίγουρα η τιμή του την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου δεν μου επιτρέπει να τα αποκτήσω διαφορετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του.

Λίγα λόγια γενικά για το Estee Lauder Double Wear Foundation
Έχει λεπτόρευστη υφή και προσφέρει μέτρια ως πολύ υψηλή κάλυψη και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Προσωπικά το βρήκα λίγο βαρύ για τις δικές μου ανάγκες γιατί ακριβώς προσφέρει πολύ υψηλή κάλυψη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πλέον προβληματικά δέρματα. Έχει φυσικό τελείωμα και επομένως αν θέλετε ματ αποτέλεσμα θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε πούδρα. Έχει μια πολύ ελαφριά, "οινοπνευματώδη" μυρωδιά η οποία μου έφερε στο μυαλό ένα παλιό αγαπημένο foundation (drugstore όμως) της Neurtogena. Για μένα αυτή η ανάμνηση λειτούργησε πολύ θετικά γιατί εκείνο το foundation το λάτρευα.

Είναι πιστεύω ιδανικό για να το προτιμήσετε για μια βραδυνή έξοδο (χειμώνα ή καλοκαίρι) και θα είσαστε σίγουρες ότι το μακιγιάζ σας θα είναι στην θέση του για ώρες. Ωστόσο πιστεύω ότι για καθημερινή χρήση ίσως το αισθανθείτε λίγο βαρύ και αν πρέπει οπωσδήποτε να το φοράτε στην καθημερινότητα σας θα συμβούλευα να το προτιμήσετε τον χειμώνα. Προσωπικά αυτό θα έκανα γιατί σίγουρα μου φαίνεται βαρύ για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.


 Η συσκευασία είναι πολύ κομψή, ένα μικρό μπουκαλάκι 30 ml από γυαλί αμοβολημένο με βιδωτό καπάκι. Ομολογώ πως θα προτιμούσα να είχε αντλία γιατί έχω έναν φόβο μήπως με την τσαπατσουλιά μου μού φύγει περισσότερη ποσότητα ή χύσω παραπάνω προϊόν καταλάθος και πάει χαμένο. Προσωπικά το λάτρεψα για τις ημέρες που ήθελα περισσότερη κάλυψη, όπως τις ημέρες που είχα σπυράκια και εξανθήματα και μπορούσα να βασιστώ επάνω του ότι το μακιγιάζ μου θα έμενε στην θέση του για ώρες ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες (πχ υγρασία). Επειδή όμως έχω λιπαρό δέρμα το Primer και η πούδρα ήταν αναγκαία όταν είχε πολύ υγρασία γιατί αλλιώς θα φαινόταν πολύ βαρύ επάνω στο δέρμα μου και θα έβγαζε πολύ πιο γρήγορα περιττή λιπαρότητα. Σε ένα κανονικό δέρμα πιστεύω θα ήταν ιδανικό. Η απόχρωση μου είναι η 12 Desert Beige 2Ν1 , ενώ έχει και δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 10.



Συστατικά:
INGREDIENTS: WATER (AQUA PURIFICATA) PURIFIED, CYCLOPENTASILOXANE,TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, TRIBEHENIN, PEG/PPG-20/20 DIMETHICONE, SORBITAN SESQUIOLEATE, MAGNESIUM SULFATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENYL TRIMETHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, METHICONE, LAURETH-7, XANTHAN GUM, ALUMINA, BHT, SODIUM DEHYDROACETATE, IMIDAZOLIDINYL UREA, CHLOROXYLENOL, PHENOXYETHANOL, [+/-(MAY CONTAIN)IRON OXIDES(CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)]

Αναλυτικά με διάφορα Primers που το συνδύασα:
Με το primer των Sephora είχε πολύ υψηλή κάλυψη και ματ τελείωμα, ενώ ένιωθες πολύ ανάλαφρη την υφή του καθώς το άπλωνες πάνω στο δέρμα. Η διάρκεια του ήταν απίστευτη και θεωρώ πολύ ασφαλές να πω ότι πέρασε τις 12 ώρες. Ο ιδανικός συνδυασμός για μένα αυτό το Primer.
Με το primer της ΝΥΧ: Είχε πολύ καλή μείωση των πόρων (λόγο του Primer) και καλή διάρκεια. Είχε φυσικό τελείωμα και χρειαζόταν πούδρα οπωσδήποτε για να σεταριστεί.
Με το primer Της VIVO Cosmetics: Ένας επίσης πολύ καλός συνδυασμός. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (10 ώρες περίπου) και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μέτρια προς καλή κάλυψη χωρίς περιττή λιπαρότητα.
Με το Primer της Oriflame: Πολύ κακός συνδυασμός καθώς είχε μέτρια κάλυψη, πολύ μικρή διάρκεια, πολύ έντονη γυαλάδα που καθιστά αναγκαία την πούδρα και έβγαλε πολύ γρήγορα λιπαρότητα μέσα σε 3-4 ώρες, ενώ το μακιγιάζ έδειχνε λες και είχε κενά ανάμεσα στο πρόσωπο.
Με το MUA Primer: Ένας καλός συνδυασμός για φυσικό τελείωμα. Χρειάζεται πούδρα οπωσδήποτε για να σεταριστεί αλλά έχει πολύ καλή διάρκεια χωρίς να βγάλει περιττή λιπαρότητα για αρκετές ώρες. Η κάλυψη του μέτρια προς υψηλή.
Χωρίς primer: Έχει πολύ καλή κάλυψη και φυσικό τελέιωμα με πολύ μεγάλη διάρκεια ως και 8 ώρες σίγουρα στο δικό μου μικτό δέρμα. Καλό είναι στα μικτά - λιπαρά δέρματα βέβαια να το σετάρετε με πούδρα ή ιδανικά να χρησιμοποιείτε primer για να μειώσετε τους πόρους και την περιττή λιπαρότητα του δέρματος σας. 
 


Αυτά από μένα και το The Foundation Project. Μέχρι το επόμενο Post σας φιλώ!!!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τίποτα - FANELA RIGE

Έτσι χωρίς λόγο θέλησα να βάλω αυτό το τραγουδι στο blog μου. Απλά επειδή μου άρεσε και με γέμισε θετική ενέργεια να συνεχίσω το διάβασμα.



Fanela Rige - Τίποτα video clip
Στίχοι: Γιάννης Τσιμπερίδης
Μουσική: Αλέξανδρος Ραΐδης
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
E-Single: Plus Rec / Cobalt Music


FANELA RIGE The Band

Γιάννης Τσιμπερίδης - φωνή & κιθάρα

Νίκος Χαριτόπουλος - τύμπανα

Κώστας Ταλταμπάνης - μπάσο

Βασίλης Χρηστίδης - πλήκτρα

Πάνος Γκίνης - ηλεκτρική κιθάρα



Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

My favourite Summer Lipsticks - Collab with Natasha V




Δείτε το βίντεο της Νατάσας εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=J9a596FkjM4

Vodafone's link http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10339
και το νούμερο της Vodafone είναι 54646 όπου στέλνετε τη λέξη SEPHORA και σας στέλνουν τον κωδικό για την έκπτωση σας.

Τα κραγιόν που αναφέρω είναι :
AVON perfect kiss - make out red
Sephora lip cream - No 6
Bell lip tint - No 6
Facebook page https://www.facebook.com/pages/Beauty-Bell/103015316483515?fref=tsΔημοσίευση ανάρτησης
Baolishi No 1 από ΤΙΤΑΝ Αιγάλεω ή Πειραιά
Max Factor - No 18 Orange Shine
Wet n Wild - Carrot Gold
www.beautytown.gr
Baolishi No 8
Lip Cream Sephora #3
Jordana Tangerine Tango από www.cherryculture.gr & www.beautyjoint.gr
Jordana Mango Delight Glossy lip Colour από www.cherryculture.gr & www.beautyjoint.gr
Revlon #046 από Notos Galleries
Jordana Mat Nude από www.cherryculture.gr & www.beautyjoint.gr
Oriflame Gold Dust από www.oriflame.gr

Η εμπειρία μου στο Zampple!

Πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκα το Zampple store στην Αθήνα και έκανα τρίμηνη συνδρομή μόνο με €9,90 για όλο τον Μάιο.
Στο Zampple έχεις την δυνατότητα να εγγραφείς επιλέγοντας όποια συνδρομή σε εξυπηρετεί και να πέρνεις ΔΩΡΕΑΝ προϊόντα ως μέλος.Το zampple λειτουργεί με περιορισμένο αριθμό μελών. Για να γίνετε κι εσείς zamppler μπορείτε να κάνετε αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το κατάστημα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
 Οι εταιρείες προσφέρουν δωρεάν προϊόντα για αξιολόγηση, από τα οποία τα μέλη του Zampple επιλέγουν με την επίσκεψη στο κατάστημα.Στη συνέχεια δοκιμάζουμε τα προϊόντα στο σπίτι , τα αξιολογούμε και με αυτή μας την κίνηση συμβάλουμε στην βελτίωση τους.


Εγγραφείτε στο zampple και πείτε ότι σας σύστησα εγώ! :
Δοκίμασε πρώτος, δωρεάν, όλα τα νέα προϊόντα πριν ακόμη βγουν στην αγορά, και πες τη γνώμη σου. Γίνε μέλος στο Zampple. Το email μου είναι kmargaritopoulou@yahoo.gr . http://goo.gl/JmsqEa
Για όλο το Μάιο μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή μόνο με 9,90€ επιλέγοντας την τρίμηνη συνδρομή και να δοκιμάσει αυτή την καινοτομική ιδέα!
Zampple: www.zampple.com
Δείτε το βίντεο μου, από τον ενθουσιασμό μου με έχει πιάσει λογοδιάροια:


Τα προϊόντα που πήρα αυτό το μήνα:
BIOTEN night cream Genovate
Garnier HYDRA MATCH 24h cream shine be gone
Wilkinson quatro titanium precision
Nivea soufle irrisistibly smooth
Nivea roll on Stress protect
Orzene shampoo βαμμένα μαλλιά
Sanitas σφουγγαράκι καθαρισμού για κεραμικές εστίες

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Review: Προϊόντα LAVERA

Πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία Lavera, μου έστειλε πολύ ευγενικά, κάποια προϊόντα της και κάποια δείγματα προϊόντων για να τα δοκιμάσω. Με χαρά δοκίμασα όλα σχεδόν τα προϊόντα και με ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση είδα ότι τα περισσότερα ήταν πάρα πολύ καλά από άποψης ποιότητας και απόδοσης. Η εταιρεία LAVERA είναι Γερμανική και τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε

Αρχικά δοκίμασα το natural concealer το οποίο αν και δεν ήταν στην κατάλληλη απόχρωση (θα το προτιμούσα σε Light και όχι σε medium) βρήκα ότι καλύπτει πολύ καλά κάποιες κοκκινίλες και πανάδες που έχω στο μέτωπο χωρίς να είναι πολύ βαρύ. Έχει καλή διάρκεια και πιστεύω ότι το καλόκαίρι - ΑΝ - μαυρίσω θα το χρησιμοποιήσω πολύ περισσότερο. Επειδή το χρησιμοποιήσα με όλα σχεδόν τα foundation Που χρησιμοποιήσα αυτό τον μήνα, μπορώ να πω ότι συνεργάζεται πολύ καλά χωρίς να γίνεται βαρύ΄.

Αυτό όμως που με ενθουσίασε ήταν το Lavera coverstick concealer Με άρωμα μέντας που έχει και το οποίο χρησιμοποίησα για να καλύπτω κάποια σπυράκια που έχω τοπικά. Προσφέρει μέτρια κάλυψη  όσον αφορά τα σπυράκια και καλύτερη κάλυψη στις κοκκινίλες και τις πανάδες, έχει μια ευχάριστη μυρωδιά μέντας πολύ ελαφριά κατά την προσωπική μου εκτίμηση και είναι ότι πρέπει για τα σπυράκια, αφού δεν είναι πολύ βαρύ και μπορεί να τα "μαράνει" σε ορισμένες περιπτώσεις, να βοηθήσει δηλαδή να φύγουν γρηγορότερα.

Lavera lip balm spf10. Σωτήριο, ειδικά για ταξίδια και την παραλία. Επειδή έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον ήλιο, το χρησιμοποίησα σε ένα πρόσφατο ταξίδι που έκανα και πρόσεψα ότι επειδή ενδεχομένως το ανανέωνα συχνά, μου προστάτεψε σε μεγάλο βαθμό τα χείλη, τα οποία στις περισσότερες φορές σκάνε και αφυδατώνονται από τον ήλιο και την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Έχει καλή ενυδάτωση, χωρίς όμως να είναι πολύ λιπαρό στην υφή του. Το αντίθετο μάλιστα, το αισθάνεσαι σχετικά στεγνό, χωρίς να σου ξερένει τα χείλη. Δηλαδή φανταστείτε ότι ενυδατώνει, χωρίς να είναι λιπαρό και δεν κολλάει τα χείλη.  Το μόνο κακό είναι ότι αφήνει ένα έντονο άσπρο χρώμα. Είναι ότι πρέπει για κάτω από κάποιο Lip gloss με χρώμα για την πόλη αλλά για την παραλία θα φαίνεται ότι είναι άσπρα τα χείλη σας. Εμένα προσωπικά δεν με ένοιαξε αλλά καλό είναι να το έχετε υπόψη σας.


Lavera Facial exfoliating Peeling Wash: βοηθάει στην μείωση της λιπαρότητας και καθαρίζει βαθιά ειδικά στην ζώνη ΤΥ χωρίς να αφυδατώνει το πρόσωπο. Έχει φρουτένιο άρωμα (εμένα μου θυμίζει εσπεριδοειδή αλλά δεν έχει απ' όσο γνωρίζω) και ήταν το μόνο που δεν μου άρεσε αφού δεν με τρελαίνουν τα φρουτένια αρώματα.

Lavera υγρό Eyeliner - Brown
Με πινελάκι ακριβείας, αυτό το υγρό eyeliner δημιουργεί τέλεια γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου. Η εφαρμογή του είναι εύκολη και στεγνώνει γρήγορα. Η μακράς διαρκείας φόρμουλά του περιέχει εξισορροπημένο μείγμα εκχυλισμάτων από βιολογικά λουλούδια και θρεπτικά βιολογικά έλαια για ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα. Προσωπικά το χρησιμοποίησα στο καθημερινό μου μακιγιάζ γιατί η καφέ του απόχρωση βρήκα ότι μου άρεσε περισσότερο στους συνδυασμούς που επέλεγα κατά την διάρκεια της μέρας. Το βουρτσάκι του είναι πολύ λεπτό όμως αν δεν προσέξεις μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλη γραμμή γιατί βγάζει αρκετό προϊόν. Αν όμως το κατέχεις το άθλημα του eyeliner τότε μπορείς να κάνεις εύκολα γραμμή ακριβείας.. Έχει μέτρια διάρκεια και καλή χρωματική απόδοση. Πιστεύω όμως ότι δεν στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα. Προς θεού δεν κάνει αιώνες να στεγνώσει απλά μην βιαστείτε να ανοίξετε τα μάτια, ειδικά αν η γραμμή είναι λίγο πιο φαρδιά. Στα συν του είναι ότι είναι δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο, ενώ είναι κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής. Αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί τώρα με την Άνοιξη βγάζω μερικές φορές μια εποχιακή επιπεφυκίτιδα που κάνει τα μάτια μου να δακρίζουν και θέλω να έχω στην καθημερινότητα μου τέτοια προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών.

Lavera Gel Περιποίησης & stylingΑπαλή φροντίδα & styling για τις βλεφαρίδες. Ο συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων εκχυλισμάτων βιολογικής γλυκόριζας, ιπποφαούς, μολόχας, ανθών λάιμ και τριαντάφυλλων προσδίδει φυσική λάμψη. Το χρησιμοποίησα όταν ήθελα να μην βαφτώ αλλά ταυτόχρονα να δώσω λίγο λάμψη στις βλεφαρίδες μου. Προσοχή! δεν τα βάφει είναι διάφανο, επομένως μην περιμένετε να μακρύνουν αυτόματα. Σκοπό εχει να τις θρέψει με μακρόχρονη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα φρύδια φυσικά για να τα σχηματίσεται καλύτερα. Το βουρτσάκι από πάνω ειδικά το λάτρεψα για τα φρύδια.

Δειγματάκια - Πρώτες εντυπώσεις:
Με την ευκαιρία του ταξιδιού που έκανα μπόρεσα και χρησιμοποίησα κάποια από τα δειγματάκια που μου είχαν στείλει και έτσι εξοικονόμησα και χώρο στις αποσκευές μου και μπόρεσα να έχω κάποιες "πρώτες" εντυπώσεις από τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Lavera Q10 moisturizing cream: Είχα 2-3 δειγματάκια από αυτή την κρέμα και οι πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλές.  Έχει πολύ ωραία υφή, δεν αφήνει λιπαρότητα και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

BB CREAM - 6 in 1 BEAUTY BALM
Σε αυτό είχα 2 δειγματάκια, οπότε μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω γύρω στις 4 φορές και να σχηματίσω τις πρώτες εντυπώσεις. Έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και φυσικό τελείωμα. Στο δικό μου μικτό δέρμα χρειαζόταν πούδρα από πάνω ενώ πρόσεξα ότι αν έχει υγρασία (λόγω καιρού το τεσταρα κι αυτό) έβγαζε γρήγορα λιπαρότητα ενώ σε πιο "ξηρές" μέρες είχε σαφέστατα μεγαλύτερη διάρκεια. Σε μια κανονική επιδερμίδα θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα. Και πάλι βέβαια είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις

Ενυδατική κρέμα με βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο
Πολύ ενυδατική κρέμα που απορροφάται αρκετά γρήγορα και έχει πολύ πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Έχει λεπτόρευστη υφή. Για το δικό μου λιπαρό δέρμα όμως την βρήκα πολύ λιπαρή και προτίμησα να την βάζω το βράδυ.

Ενυδατική κρέμα με βιολογική Aloe Vera
Είναι πολύ ενυδατική όλη η σειρά που δοκίμασα δειγματάκια και σαν απλή ενυδατική κρέμα και προσωπικά την χρησιμοποίησα γα να καλμάρω το πρόσωπο μου που ερεθίστηκε λίγο από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Μου το καλμάρισε λίγο και ηρέμησαν λίγο κάποια σπυράκια ακμής που έβγαλα τοπικά από τον ήλιο.Άλλωστε έχει καταπρϋντική δράση και ανακουφίζει το δέρμα από τους ερεθισμού. Σωτήρια.

Pore refining Moisturising fluid
Ενυδατική κρέμα προσώπου για σύσφιξη πόρων με βιολογική
μέντα και βιολογική κολλιτσίδα
Για λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα
Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω πολύ να το πάρω για να το δοκιμάσω πολύ καλύτερα. Είναι πιο κοντά στις ανάγκες του δέρματος μου, κλείνει τους πόρους και πιστεύω ότι θαείναι η ιδανική ενυδάτωση πριν από το μακιγιάζ μου. Βέβαια τα 2 δειγματάκια ήταν αρκετά μόνο για first impressions αλλά αυτό μου φάνηκε πολλά υποσχόμενο.Σε αυτή την σειρά έχει βγάλει και μια μάσκα με μέντα, άργιλο και άλατα από τη Νεκρά θάλάσσα που θα ήθελα επίσης να δοκιμάσω γιατί μου έχει κινήσει την περιέργεια.

Τέλος, δοκίμασα το αντηλιακό τους για παιδιά ειδικά στο σημάδι που έχω στο χέρι μου και που χρειάζεται να φοράω πολύ υψηλό δείκτη προστασίας για να το προστατέψω καθώς είναι ακόμα ευαίσθητο πολύ. Άλλωστε προσωπικά δεν έχω καταφέρει να πάω στην παραλία ακόμη, οπότε ήταν το καλύτερο σημείο για να δοκιμάσω το αντηλιακό. Απλώνεται ομοιόμορφα και έχει πολύ ανάλαφρη μυρωδιά. Απ' ότι γράφει έχει UVA προστασία. Θα προτιμούσα όμως να είχε και προστασία από τις  UVB ακτινοβολίες.

Τα προϊόντα LAVERΑ είναι πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα  γερμανικής καταγωγής και διατίθενται στην Ελλάδα μέσω της ελληνικής εταιρείας Beautylife -Βιολογικά προϊόντα ενώ μπορείτε να τα βρείτε είτε μέσω του eshop τους πατώντας εδώ, είτε σε επιλεγμένα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, φαρμακεία, ξενοδοχεία κλπ.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

THAT'S BETTER REVIEW

Πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία That's Better μου έστειλαν πολύ ευγενικά κάποια δειγματάκια για να δοκιμάσω τα προϊόντα τους και να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για αυτά και νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να το κάνω.

Αν και επρόκειτο για δείγματα και θα έλεγε κανείς ότι μόνο "πρώτες εντυπώσεις" θα μπορούσα να πω, η ποσότητα τους ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να σχηματίσω μια καλή άποψη για αυτά και να αποφασίσω τουλάχιστον αν θα τα έχω στα υπόψη μου για μελλοντική αγορά ή όχι.

Θα ξεκινήσω πρώτα πρώτα με το Skin work out THIS IS A FACE SCRUB , Face Scrub. Η ποσότητα του ήταν αρκετή για κάθε φακελάκι να ου φτάσει για 2 φορές. Αφού έπλενα το πρόσωπο μου με το συνηθισμένο μου καθαριστικό προσώπου, προχωρούσα στην χρήση του συγκεκριμένου scrub. Η μυρωδιά του ήταν ελαφριά φαρμακευτική σχεδόν γλυκιά, όχι άσχημη αλλά όχι και κάτι το οποίο θα μπορούσε να ενθουσιάσει κάποια. Αυτό που μου άρεσε στο συγκεκριμένο ήταν η λεπτόρευστη υφή του και οι λεπτοί κόκκοι του, που καθάριζαν απαλά την επιδερμίδαχωρίς να την τραυματίζουν. Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα και πολλές φορές διαλέγω scrub με πιο χοντρούς κόκκους το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ γιατί αν και οι κόκκοι ήταν λεπτοί ήταν πολύ περισσότεροι και ένιωθες να καθαρίζει η επιδερμίδα χωρίς να "γδέρνεις" τα μάγουλα σου. Αυτοί οι απολεπιστικοί κόκκοι ρυζιού, καθαρίζουν τους πόρους χωρίς να ερεθίζουν αφήνοντας το δέρμα λείο και πολύ πολύ απαλό. Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα το αναζητήσω σε μελλοντική μου αγορά scrub. Η κανονική του συσκευασία είναι στα 75 Ml και κοστίζει 18,50€, αν και λίγο ακριβό, νομίζω ότι κάπου θα το πετύχω σε κάποια προσφορά που θα μου πάει.


Στην συνέχεια χρησιμοποιούσα την μάσκα προσώπου Face lift THIS IS A FACE MASK. Πλούσια, θρεπτική μάσκα ιδανική για την ξηρή, κουρασμένη και ώριμη επιδερμίδα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι εγώ έχω μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα οπότε την έβρισκα λίγο πιο ενυδατική απ' ότι θα την ήθελα. Την τίμησα όμως ιδιαίτερα τις ημέρες μετά από ξενύχτι ή όταν ένιιωθα πιο κουρασμένη την επιδερμίδα μου γιατί ένιωθα να απαλύνει την όψη λεπτών γραμμών να ενυδατώνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα σχεδόν άμεσα. Περιέχει Açai Berry το οποίο σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, κάνουν αυτή τη μάσκα ένα ισχυρό αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό όπλο, οπότε είναι ιδανική για τις μεγαλύτερες της παρέας. Η κανονική της συσκευασία είναι στα 50ml και κοστίζει 24,00€.

Αμέσως μετά χρησιμοποιούσα τον ορό αποκατάστασης After party secret THIS IS AN INSTANT FIX που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης, ενώ καταπραΰνει και απαλύνει ερυθρότητα και ερεθισμούς.Αν και ορισμένες φορές ένιωθα κάποια ελαφριά τσιμπιματάκια σε σημεία που το δέρμα μου μπορεί να ήταν πιο ερεθισμένο (πχ σπυράκια) αυτή η αίσθηση εξαφανιζόταν μέσα σε λίγα λεπτά και ένιωθα περισσότερο ενυδατωμένο το πρόσωπο. Η υφή του δεν θυμίζει τους περισσότερους ορούς που είναι gle αλλά είναι λευκή κρεμώδεις. Αφήνει πιο φυσική την όψη της επιδερμίδας  ενώ θα την προτιμούσα πιο ματ λόγω του ότι η δική μου είναι λιπαρή. Η κανονική του συσκευασία είναι στα 50ml και κοστίζει 27,50€.
Άλλο ένα προϊόν / δείγμα που δοκίμασα ήταν η ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB.Ισχυρά πεπτίδια, Açai Berry και βιταμίνες C & E, προσφέρουν ουσιαστική αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών βελτιώνοντας την όψη του δέρματος. Προσωπικά μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν κρέμα προσώπου και ματιών γιατί το βρίσκω πολύ πρακτικό και πιο οικονομικό καθώς επίσης και πολύ καλό ήταν το γεγονός ότι προσφέρει αντηλιακή προστασία. Αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω ακριβή δείκτη αντηλιακής προστασίας για να σας πω. Η κανονική της συσκευασία είναι στα 50ml και κοστίζει 27,50€ το οποίο δεν  το βρίσκω ακριβό αφού συνδυάζει και κρέμα ματιών μαζί και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και το βράδυ οπότε είναι και κρέμα νύχτας. Σωστά την λένε όλα σε ένα. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι την βρίσκω πολύ ενυδατική για μένα λόγω του ότι έχω λιπαρή -μικτή επιδερμίδα. 

Και ερχόμαστε στο προιόν που ερωτεύτηκα (σχεδόν) με την πρώτη εφαρμογή. Το Yummy Mummy THIS IS A FAT FIRMER έιναι ένα ενισχυμένο τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Μου άρεσε γιατί ήταν ενυδατικό, δροσερό (σε αντίθεση με άλλα αντικυταρριδικά που καίνε) και απορροφούταν αμέσως. Τα μοναδικά συστατικά της ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και δρουν κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας και της εμφάνισης κυτταρίτιδας. Εκχυλίσματα Glaucium Flavum, Euglena Gracilis και η καφεΐνη φυτικής προέλευσης γνωστή για την λιποδιαλυτική της δράση, συνεργάζονται αρμονικά για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, αναδομώντας τους ιστούς και συμβάλλοντας στη σύσφιξη του δέρματος. Ο τόνος της σιλουέτας βελτιώνεται.όπως και η μικροκυκλοφορίαχαρίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα. Μου άρεσε πάρα πολύ λοιπόν γιατί ήταν δροσερό και στέγνωνε πολύ γρήγορα και απορροφούταν πολύ εύκολα από το δέρμα. Σχεδόν ένιωθα να λειτουργεί όταν το φορούσα (η αίσθηση δροσιάς μάλλον) και δυστυχώς ομολογώ ότι θα ήθελα να είχα περισσότερα από το συγκεκριμένο για να βγάλω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αλλά με έπεισε σε πρώτο στάδιο και μάλλον θα το αγοράσω.Είναι 150 ml και κοστίζει 20,50€.

Για το τέλος άφησα την ενυδατική κρέμα σώματος Cremè de la cremè THIS IS A FIRMING BODY CREAM. Αν και σαν ενυδατική μου άρεσε γιατί στέγνωνε γρήγορα και πρόσφερε καλή ενυδάτωση δεν με τρέλανε η μυρωδιά της η οποία ήταν παρόμοια μεν με τα προηγούμενα προϊόντα αλλά πιο έντονη , σχεδόν φαρμακευτική και μου θύμιζε την γιαγιά μου (ναι την γιαγιά μου). Μου αρέσουν οι κρέμες με πιο λουλουδάτα γλυκα αρώματα και δεν μου άρεσε καθόλου η συγκεκριμένη. Ωστόσο προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη. Η ενισχυμένη σε αντιοξειδωτικά σύνθεσή της, είναι απαλή για το δέρμα και παράλληλα πλούσια σε ενυδάτωση. Avocado oil και Shea Butter θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενώ το Regestril®, συστατικό γνωστό για την συσφικτική του δράση, συμβάλλει στην σφριγηλότητα της επιδερμίδας βοηθώντας να μειωθεί η διαμόρφωση νέων ραγάδων. Αυτή η φόρμουλα απορροφάται γρήγορα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανική για χρήση κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης. Ειδικά γι'αυτό τον λόγο καλό θα ήταν να κοιτάξουν λίγο την μυρωδιά της (αν αυτό είναι εφικτό) και να κάνουν λίγο πιο "ενδιαφέρουσα" τη μυρωδιά για όσες είναι σε ενδιαφέρουσα.Είναι 150 ml και κοστίζει 22,50€.

Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία του δικτύου Advance Pharmacies. Βρείτε το κοντινότερο φαρμακείο του δικτύου χρησιμοποιώντας το ακόλουθο link: Δίκτυο Φαρμακείων.

Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο post... φιλάκια πολλά!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

"The Beauty & The Lashes" ... Το νέο ανοιξιάτικο Look από τα Inglot

 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το νέο ανοιξιάτικο Look που προτείνουν τα INGLOT για τον Μάιο.

Λίγα λόγια για τα INGLOT:
 

THE BEAUTY AND THE LASHES
 Τα INGLOT ιδρύθηκαν από το χημικό Wojtek Inglot, πριν από 25 χρόνια, με στόχο τη δημιουργία επαγγελματικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, σε πολύ λογικές τιμές. Όλα τα καλλυντικά INGLOT παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το 95% αυτών κατασκευάζονται στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας. Κορυφαίοι Make Up Artists συνεργάζονται με τα INGLOT για την αποτύπωση των πιο σημαντικών τάσεων της ομορφιάς σε χρώματα, υφές και φόρμες, ενώ η έρευνα και η ανάπτυξη για νέα προϊόντα είναι συνεχείς. Τα INGLOT, με το μοναδικό Freedom System, επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να πειραματιστεί ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες της, επιλέγοντας το χρώμα του προϊόντος και την τάση που την εκφράζει και δημιουργώντας τη δική της προσωποποιημένη παλέτα μακιγιάζ. Σήμερα τα INGLOT μετράνε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα τα παραπάνω σημεία πώλησης λειτουργούν από την ίδια ομάδα ανθρώπων που αντιπροσωπεύει και τις αλυσίδες Αccessorize και Monsoon (ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ BWC Μ.Π.).

 Τα INGLOT συνδυάζουν νέες τεχνικές μακιγιάζ με νέες υφές προϊόντων, αναμιγνύουν χρώματα, δημιουργούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και την παρουσιάζουν στα καταστήματα INGLOT της Αθήνας (Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Metro Mall).

Τα νέα από τα INGLOT:
Για αυτόν το Μάιο, τα INGLOT προτείνουν το look The Beauty & Τhe Lashes, δίνοντας έμφαση στο δυνατό βλέμμα που χαρίζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, σε συνδυασμό με τις γήινες αποχρώσεις των σκιών στα μάτια. Προσωπικά αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά ψεύτικες βλεφαρίδες, τις ζηλεύω και κάθε φορά που βλέπω ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να ξαναπροσπαθήσει να της βάλει!



 Μέσα από το look The Beauty & The Lashes, αναδύονται και φυσικές γυαλάδες στο πρόσωπο, χάρη στο Body Pigment Powder 39 που τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία στα μήλα και κάτω από τα φρύδια. Το look ολοκληρώνεται με το διάφανο Sleeks Cream 100 που δίνει nude λάμψη στα επιτηδευμένα άτονα χείλη.


O2M Breathable Nail enamel 655
 

Το The Beauty & The Lashes αποτελεί την ιδανική καλοκαιρινή πρόταση για ένα εντυπωσιακά αβίαστο chic αποτέλεσμα.

Τα προϊόντα INGLOT που χρησιμοποιήθηκαν για το look The Beauty & The Lashes είναι τα εξής:
Βάση:
Under make up base
• Under make up base (αχ αυτό το Primer πρέπει να το δοκιμάσω)
• AMC cream foundation LW700
• Mattifying pressed powder 302
• Cream Concealer 34
• Body Pigment Powder 39
Μάτια:• 326 shadow FREEDOM SYSTEM
• 357 shadow FREEDOM SYSTEM
• soft precision eyeliner 21
Βλεφαρίδες:• 14S
Χείλη:• Sleeks cream 100
• AMC Lip paint 53
Νύχια:• O2M Breathable Nail enamel 655
• Nail Enamel 991

Nail Enamel 991