Pages

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Face Cleansing Foam από την Silia Natural Cosmetics


Πριν από λίγο καιρό συναντήθηκα από κοντά με την Σίλια από το κανάλι Siliacosmetics την οποία είχα γνωρίσει παλαιότερα στο event των youtubers. Είχε την καλοσύνη να μου φτιάξει κάποια πραγματάκια με τα χεράκια της ως ένα μικρό δωράκι. Ενθουσιάστηκα όταν ανάμεσα σε αυτά ήταν και ένας αφρός καθαρισμού προσώπου, γιατί μόλις μου είχε τελειώσει το δικόμου Gel καθαρισμού Και ήθελα ν αδοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα φυσικό χειροποίητο καλλυντικό από τα χεράκια της φίλης μου;





Ενθουσιάστηκα καταρχάς με το μπουκαλάκι καθώς ήταν πολύ προσεκτικά φτιαγμένο, κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από ένα χειροποίητο προϊόν. Το μπουκαλάκι όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω είναι ειδικό για να μετατρέπει το υγρό σε αφρό. Τα συστατικά του είναι λίγα και καλά. Νερό, φρουκτόζη, γλυκερίνη και αφρόλουτρο (κατά προτίμηση φυσικό κι αυτό). Η φρουκτόζη και η γλυκερίνη βοηθούν στην ενυδάτωση του προσώπου. Εκτός λοιπόν του ότι είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό προσώπου το οποίο προσωπικά χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ, είναι και ένα προϊόν το οποιο ενυδατώνει το δέρμα και η αίσθηση που αφήνει είναι πολύ απαλή. Επειδή ακριβώς είναι φυσικό και χειροποίητο είναι πολύ ήπιο καθαριστικό και εκτός ορισμένων εξαιρέσεων πιστεύω ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στους περισσότερους τύπους δέρματος.





Δείτε εδώ το βίντεο της Σίλιας για να μάθετε και εσείς πως να φτιάχνετε μόνη σας αφρό καθαρισμού προσώπου. Πως σας φαίνεται; Θα το δοκιμάσετε;

Review: Cien Γαλακτωμα Καθαρισμού


Μέσα στο καλοκαίρι ξέμεινα από γαλάκτωμα καθαρισμού και από χρήματα, οπότε κατέφυγα σε μια πιο οικονομική επιλογή, με κάποια επιφύλαξη το ομολογώ. Το γαλάκτωμα καθαρισμού CIEN με λωτό και μετάξι, που μπορείτε να βρείτε στα LIDL κοστίζει μόνο 2€ και είναι περίπου 250ml.Είναι δερματολογικά ελεγμένο, περιέχει λωτό και μετάξι και είναι πολύ καλό για τους περισσότερους τύπους του δέρματος.
Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα με εξέπληξε θετικά γιατί είναι πολύ καλό για την τιμή του. Ξεβάφει αποτελεσματικά με λίγη ποσότητα. Εγώ συνηθίζω να απλώνω το γαλάκτωμα με τα χέρια σε όλο το πρόσωπο και να ξεβάφω απαλά με ένα βαμβάκι. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό για την τιμή του και είναι σίγουρα κάτι που συνιστώ για όταν είστε σε οικονομική στενότητα. Σίγουρα έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερα γαλακτώματα καθαρισμού αλλά επίσης ήταν και πολύ ακριβότερα για αυτό και είναι κάτι που θα αγοράσω σίγουρα ξανά.


Εσείς έχετε δοκιμάσει άλλα εξίσου οικονομικά γαλακτώματα ντεμακιγιάζ; Ποιο έχετε να μου προτείνετε;

This week's Loves & Hates 29.09.2013


Άλλο ένα Loves & Hates για την εβδομάδα που πέρασε. Πάμε λοιπόν ν αδουμε τι λάτρεψα και τι μίσησα την εβδομάδα που περασε.

Loves

  1. Καταρχάς να πω ότι έχω πάθει εμμονή με το Tea rose της ΝΥΧ από την σειρά Matte lipsticks. Ένα υπέροχο τριανταφυλλί χρώμα το οποίο τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν λέει να βγει από την καθημερινότητα μου. Αν το πετυχετε δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.
  2. Αυτές τις μέρες φιλοξενούσα μια φίλη και μετά από μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας είπα να επισκεφτώ για άλλη μια φορά το αγαπημένο μου σουβλάκι μπαρ στο Θησείο. Όσοι δεν το έχετε επισκεφτεί αναζητήστε το. Σήμα κατατεθέν τα σφηνάκια σουβλάκια του αλλά προσωπικά σας προτείνω την μπριζόλα κοτόπουλου, ένα πιάτο που δεν πρέπει να αγνοήσετε. 
  3. Λάτρεψα το κολιέ που μου έκανε δώρο η Νατάσα και στην κυριολεξία το φοράω τον τελευταίο καιρό καθημερινά, φροντίζοντας να ταιριάζει το ντύσιμο μου με αυτό. 
  4. Επιτέλους ήρθαν τα πρώτα βιβλία από το ΕΑΠ. Μια νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά Αρχίζει!!!
  5. Και μαζί με τα βιβλία ήρθε και η παραγγελία από το Cherry Culture... Βεβαια με το που ήρθε έβαλα την επόμενη αφού στο Cherry Culture χει -40% μέχρι το τέλος του μήνα. Έρχονται πολλά Hauls.
  6. Δεν ξέρω πόσες είδατε το βιντεάκι που έκανα με τη Νατάσα, My Youtube Family Ρίξτε μια ματιά εδώ.
  7. Επίσης, κέρδισα το Giveaway Της Another Makeup World Και είμαι τόσο χαρούμενη.
  8. Η παλέτα της Estee Lauder που έχει ενταχθεί στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Την λατρεύω λέμε!
  9. Εντάξει νομίζω οτι το Σάββατο που μας πέρασε ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικό γιατί επιτέλους συλλάβανε τους δολοφόνους της ΧΑ. ΓΙα μια φορά είδα να συλλαμβάνονται αληθινοί τρομοκράτες και εχθροι της Δημοκρατίας. Αν και καταλαβαίνω τους υπογειους σκοπούς που μπορεί να κρύβονται κάτω από αυτές τις συλλήψεις, Εύχομαι μόνο να μείνουν μέσα και να μην γίνουν μάρτυρες αρρωστημένων εθνικιστών.                         & Hate
  10.  Επιτέλους κάποιος πρέπει να φτιάξει αυτές τις σκάλες στον προαστιακό στην Κηφισίας. Δεν αντέχεται η πρωϊνή γυμναστική πριν την δουλειά.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τα 10 πιο σημαντικά trends του Φθινοπώρου! Top 10 Fall Fashion Trends!

Mat Fashion

Σήμερα αποφάσισα να σας ετοιμάσω ένα διαφορετικό Post. Ξέρω ότι όλες αγαπάτε τα καλλυντικά, αλλά ομολογήστε το πως δεν σας αφήνει αδιάφορες και η μόδα. Τις 2 -3 τελευταίες μέρες έχω κολλήσει με τις νέες τάσεις στην μόδα. Μάζεψα λοιπόν τα στυλ του φθινόπωρου -χειμώνα που μας έρχεται για να δείτε τι χρειάζεστε για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας ή και γιατί όχι να ανασύρετε κάποια παλαιότερα κομμάτια που δεν τα φορούσατε θεωρώντας τα ντεμοντέ. Εδώ λοιπόν είναι μερικά από τα Fall Fashion Trends που πιστεύω θα φορεθούν πολύ από όλες τις γυναίκες:


1. Πρώτο και καλύτερο φέτος θα φορεθεί πολύ το πουδρένιο ροζ!


Mat Fashion
Mat Fashion


Συνδυάστε το ροζ με λευκό, γκρι ή μαύρο για τις πιο κλασσικές εμφανίσεις σας. Προτιμήστε ανάλαφρα υφάσματα που αγκαλιάζουν την σιλουέτα σας.

Blazer Zara 59,95€

Mat Fashion
2. Τα υπερμεγέθη ριχτά παλτό που σε κάνουν να θέλεις να χουχουλιάσεις μέσα τους.

Γκρι Παλτό Zara 89,95€

3. Το σκούρο ναυτικό μπλε χρώμα

Φόρεμα H&M 29,95€ 

4. Το λευκό είναι ένα από τα Must του φετινού φθινόπωρου-χειμώνα. Ο συνδυασμός μαύρου - άσπρου όμως είναι από τα πιο hot trends για φέτος.

Mat Fashion

























5. Τα καρό! Τολμήστε το σκωτσέζικο καρό όπως μας το προτείνει ο Moschino


Moschino












Ή επιλέξτε πιο ήπιους συνδυασμούς και βάλτε το στην καθημερινότητα σας.


H&M παλτό 69,95€
Zara 39,95€

 6. Τα πλεκτά ξανάρχονται και μας ζητούν να βγουν από την ντουλάπα.

Mat Fashion
 7. Οι μπότες έχουν έρθει για να μείνουν. Λατρεμένο κομμάτι χρόνια τώρα!


Η&Μ

8. Οι ολόσωμες φόρμες.

Toi & Moi



9. Οι κάπες επέστρεψαν!




Mat Fashion
Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Επιτέλους θα την ξεθάψω από την ντουλάπα μου! Εγώ την έχω σε καφέ, αλλά και σε λευκό δεν θα έλεγα ότι θα με χαλούσε.
Mat Fashion
10. Οι Dolce & Cabbana Μας δείχνουν την δική τους εκδοχή για το απόλυτο κόκκινο σε δαντέλα!




Αυτά είναι τα 10 πιο σημαντικά trends του Φθινοπώρου και του Χειμώνα που μας έρχεται. Σας τα μάζεψα όλα μαζί σε Post υπερπαραγωγή. Ελπίζω να σας άρεσε!


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Review: Rimmel London Apocalips


Ένας χαμός έχει γίνει τώρα τελευταία με τα Apocalips της Rimmel. Πρώτα τα είδα από την Πασχαλία και στην συνέχεια από πολλές άλλες Bloggers που είχαν ενθουσιαστεί από τα νέα αυτά κραγιόν σε υγρή μορφή. Έτσι δεν μπόρεσα και εγώ να κρατηθώ και παρήγγειλα 2 χρώματα, το ένα είναι το Celestial , ένα πολύ γλυκό ροζ-τριανταφυλλί χρώμα, ιδανικό για το καθημερινό μου μακιγιάζ και το άλλο είναι το Stellar, ένα έντονο κοκκινο της φωτιάς-πορτοκαλο-κοραλί χρώμα που σίγουρ αδεν παιρνά απαρατήρητο σε πιο ειδικές περιπτώσεις. Τα αγόρασα από το Feelunique γύρω στα 8$ το καθένα χωρίς έξοδα αποστολής.

Λίγο πριν τα παραλάβω είδα ένα βιντεάκι της Anastasias Wall που με απογοήτευσε γιατί έλεγε ότι δεν έχουν καθόλου διάρκεια και σταθερότητα. Εκεί σκέφτηκα "Ωχ" την πατήσαμε. Έτσι η αγωνία να τα δοκιμάσω ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί ειλικρινά δεν ήθελα να κλάίω 16$.

Πρώτο πρώτο δοκίμασα το celestial, το λάτρεψα στην κυριολεξία, γιατί είναι ένα υπέροχο χρώμα που μπορώ να φοράω στην καθημερινότητα μου. Το δεύτερο, το Stellar ως πιο φωτεινό το επέλεξα σε πιο βραδινές ή έστω απογευματινές εξορμήσεις.

Αρχικά θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευασία, η οποία πραγματικά με γοήτεσε. Είναι πολύ μοντέρνα , με όμορφο σχεδιασμό που παραπέμπει σε μαύρο διαμάντι. Το "μπαστουνάκι" του είναι διαγώνια κομμένο και στο σφουγγαράκι κάνει μια ελαφριά λακουβίτσα για να μαζεύει περισσότερο προϊόν. Η μυρωδιά του ήταν πολύ ευχάριστη (προσωπικά πάντα μιλάω) και όχι έντονη, σίγουρα όμως ότι πρέπει για ένα κραγιόν σε μορφή Lipgloss. Σαν υφή, είναι ένα κρεμώδες κραγιόν με πολύ καλή απόδοση χρώματος χωρίς να κολλάει, προσωπικά μου μένουν στα χείλη γύρω στις 4 ωρες, δεν στεγνώνουν όμως πολύ γρήγορα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ματ. Εδώ είναι μια παρεξήγηση, καθώς πολλές κοπέλες πίστεψαν ότι τα κραγιόν αυτά είναι ματ. Όχι είναι κρεμώδη κραγιόν σε υγρή μορφή περισσότερο μοιάζουν με Lipgloss και είναι πολύ πολύ ενυδατικά, αλλά όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι ματ. Αλλά ποτέ δεν διαφημίστικαν νομίζω και ως ματ. Εγώ τουλάχιστον δεν το είχα καταλάβει. Το αναφέρω γιατί πολλές κοπέλες που με είδαν να το φοράω ξαφνιάστηκαν όταν είδαν ότι δεν είναι ματ.

Επειδή αργούν να στεγνώσουν θα πρότεινα να βάζετε λιγότερη ποσότητα, θα πετύχετε εξίσου καλή κάλυψη και απόδοση χρώματος και θα στεγνώσει πιο γρήγορα και ομοιόμορφα και θα αποφύγετε να πάει στα δόντια (έτσι την πάτησα εγώ). Άλλωστε το να βάζεις τόνους κραγιόν και να περιμένεις να στεγνώσει είναι λίγο περιττό θα έλεγα. Επίσης, το να προσπαθήσετε να φάτε ή να καπνίσετε με αυτό το κραγιόν πιθανότατα να σας απογοητεύσει καθώς μπορεί να φύγει γρήγορα. Ωστόσο είναι ένα προιον που χρωματίζει-λεκιάζει έυκολα τα χείλη και έχει διάρκεια το χρώμα αυτό. Απλά μετά από κάποιες ώρες πιθανότατα να έχει μείνει το χρώμα αλλά όχι η λάμψη της ενυδάτωσης. θέλει γρήγορο χέρι όσον αφορά την εφαρμογή γιατί μπορεί να λεκιάσει και να σας ταλαιπωρήσει στο διόρθωμα του. Εσείς δοκιμάσατε τα νέα κραγιόν σε μορφή λιπγκλος της Rimmel; Προσωπικά εγώ θα ξαναπάρω το celestial ή κάποια άλλη Nude απόχρωση γιατί το βρίσκω ιδανικό σαν gloss για το καθημερινό μου μακιγιάζ αλλά για βράδυ προτιμώ κάτι πιο ματ, οπότε δεν θα πάρω κάποια άλλη έντονη απόχρωση. Πως σας φάνηκαν;

Τα αγαπημένα μου ρουζ από την Milani


Αγαπημένα ρουζ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και μιλάμε ο έρωτας ήταν από την πρώτη ματιά αλλά ακόμα καλά κρατεί. Την MILANI την άκουσα πρώτη φορά από την πασίγνωστη και αγαπητή σε όλους Emily Edington και τολμώ να πω ότι αυτή ευθύνεται και για την αγορά αυτών των δύο αποχρώσεων. Πρώτο αγόρασα το Milani Baked Blush σε απόχρωση Rose D'Oro από το beautyjoint.com, ένα ρουζ "ψημένο" σε απόχρωση ροζο-ροδακινο-μεταλλική. Ναι ακούγομαι λίγο σαν την Μιραράκη αλλά πως να περιγράψω αυτό το υπέροχο χρώμα, άκρως καλοκαιρινό (και όχι μόνο) το οποίο ακριβώς επειδή έχει αυτούς τους μεταλλικούς τόνους σε απαλλάσει από την χρήση κάποιου highlighter. Τι να το κάνεις με αυτή την ροδακινο-ροζο-μπρονζε απόχρωση άλλωστε; Λατρεμένο και πραγματικά όταν είμαι σε δίλημμα του τι να επιλέξω - ειδικά το καλοκαίρι- αυτό είναι πάντα το ρουζ της άμεσης επιλογής. Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλη απόχρωση από τα Baked Blushes. Είναι πραγματικά Value for money ρουζ αφού κοστίζει γύρω στα 8$ και μπορείτε να το βρείτε από το Cherry Culture.



Το επόμενο που αγόρασα ήταν το Milani Mineral Blush , επίσης επηρεασμένη από την Emily Edington . Η απόχρωση που το έχω είναι η Mai Tai και είναι ίσως το πιο γλυκο ροζ-κοραλί ρουζ που έχω. Το επιλέγω όλες τις εποχές και μπορώ να το συνδυάσω με το καθημερινό μου μαικιγάζ χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτό το είχα πάρει από το Cherry Culture αλλά λογικά μπορείτε να το βρείτε και στο www.beautyjoint.com. Και αυτό επίσης κοστίζει γύρω στα 8$ και αν το βρείτε σε κάποιο από τα διαδικτυακά μαγαζιά που ανέφερα, εμπιστευθείτε με και επιλέξτε το.

Και τα 2 ρουζ έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Επίσης να σας ενημερώσω ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου το Cherry Culture έχει προσφορά -40%, οπότε είναι και μια καλή ευκαιρία για να τους δώσετε μια ευκαιρία και να τα προσθέσετε στο καλάθι σας.

Not just another beauty blog

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Review: Elf Lip Stains Ποτέ ξανά!!!!


Πριν από ένα περίπου χρόνο αγόρασα αυτά τα Elf lip stains τα οποία και περίμενα όλο λαχτάρα να έρθουν από την Αγγλία. Θυμάμαι ακόμα με το που τα άνοιξα όλο χαρά για να τα δοκιμάσω. Έλα όμως που όσο διαφημισμένα και να ήταν τα δικά μου μόνο stain δεν ήταν.

Έχουν μια αίσθηση μαρκαδόρου, ακριβώς αυτή ήταν και η λογική τους άλλωστε, όμως ο μαρκαδόρος του ανιψιού μου στο νηπιαγωγείο κάνει καλύτερη δουλειά.

Εγώ έχω 2 αποχρώσεις, τη Nude Nectar & τη Berry Blush. Και εντάξει από το Nude Nectar θα έλεγε κανείς ότι δεν θα έπρεπε να περιμένω και πολλά όντας Nudeαπόχρωση, αλλά και το Berry Blush για εμένα ήταν αποτυχία. Τα swatches που βλέπετε στο χέρι μου έχουν γίνει μετά από πολύ πίεση και κόπο, και σε καμία πειπτωση δεν μπορείτε να τα πείτε ότι έκαναν stain αφού μόλις τα σκουπισω με το δάχτυλο θα φύγουν.

Ο λόγος που τα αναφέρω μετά από τόσο καιρό είναι ότι τα βρήκα πρόσφατα μετρώντας τα κραγιόν που έχω στην συλλογή μου ... ω ναι μήπως κάνω το Crazy about lipsticks Tag...

Και να φανταστείτε ότι όλο αυτό τον χρόνο τα είχα γυρισμένα προς τα κάτω μπας και τρέξει το χρώμα αλλά τίποτα. Τώρα πλεον μπορώ να πω με σιγουριά , ότι θα πάνε στα σκουπίδια ή ενδεχομένως τα δείξω και στα empties για όσες από εσάς δεν διαβάζουν το Blog.

Από τις πλέον αποτυχημένες αγορές μου online!!!

Not just another beauty blog

Review: Oriflame's Cocktails & the city Fashion Addict Body Lotion


Το συγκεκριμένο body lotion το είχα πάρει ως μέρος προσφοράς από την Oriflame τον περασμένο χειμώνα αλλά λίγο το ότι ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλα, λίγο ότι αυτά τα άλλα μόνο αυξάνονταν και δεν έλεγαν να τελειώσουν , δεν κατάφερα ποτέ να το χρησιμοποιήσω ως τώρα. Με την επιστροφή από τις διακοπές, η απόφαση ήταν δεδομένη, θα το ανοίξω να το χρησιμοποιήσω. Η μυρωδιά με εξέπληξε ευχάριστα. 150 Ml από λαχταριστό φραμπουάζ αναμειγνύεται με κακάο και ζεστό musk για ένα υπέροχο λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα . Πίστευα ότι επειδή άνηκε στην πιο οικονομική σειρά αρωμάτων της Oriflame θα ήταν πιο έντονο και με λιγότερη διάρκεια. Έκανα λάθος, έχει μια πολύ ελαφριά, πουδρένια μυρωδιά (αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι περιέχει Musk) η οποία έχει αφενός καλή διάρκεια για body lotion αλλά συνδυάζεται πανεύκολα με τα περισσότερα αρώματα που χρησιμοποιώ αυτήν την περίοδο, όπως για παράδειγμα το White Musk του The Body Shop. Αν και είναι ελάχιστα φρουτώδες δεν βρίσκω να με ενοχλεί γιατί είναι περισσότερο γλυκό και λιγότερο ξινό σαν άρωμα.


Ως λοσιόν απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και απλώνεται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Είναι ιδανική για πιο λιπαρά δέρματα, αλλά ενυδατώνει και όσο ακριβώς χρειάζεται. Ίσως όμως για πιο ξηρά δέρματα να μην προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζονται. Άλλωστε ακόμα και εγώ που δεν έχω ξηρό δέρμα όταν το νιώθω πιο ξηρό τον χειμώνα ή μετά από πολύ έκθεση στον ήλιο, τότε επιλέγω κάτι πιο βαρύ, όπως ένα body butter.


Ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, είναι σίγουρο ότι αν θα το βρω σε προσφορά θα το ξαναπάρω. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

The Body Shop Event - Honeymania & New Colour crush lipsticks launching party

 Πριν από 2 περίπου εβδομάδες το The Body Shop μας κάλεσε στο “Honeymania & Colour Crush” Media Event που διοργάνωσε στο κατάστημα The Body Shop Ψυχικού και στο οποίο είχαμε την ευκαιρία όλες να γνωρίσουμε από κοντά τις δύο νέες σειρές, την HoneyMania Και τα νέα Colour crush lipsticks. 




 Στην είσοδο μας υποδέχονταν η Miss Honeymania. Τα νέα Honeymania είναι σκέτη γλύκα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το άρωμα και το Bodybutter αλλά και το Lip balm.

 

Ένας τροχός γεμάτος κραγιόν.Τα νέα colour crush lipsticks είναι σούπερ ενυδατικά και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Εγώ εκεί δοκίμασα το 135 (αν θυμάμαι καλά) και σε όλη την διάρκεια του event έμενε απτόητο στην θέση του. Και έχει και υπέροχη μυρωδιά τριαντάφυλλου! 


Μπισκοτάκι κανείς;



Ο πίνακας των φιλιών ή μάλλον των χειλιών.


Και φυσικά η αγαπημένη μου Νατάσα ήταν εκεί. Ήταν το πρώτο μας event Μαζί.
 Τα Colour Crush lipstick κυκλοφορούν σε 24 νέες αποχρώσεις , 9 ροζ , 9 nude και 6 εκρηκτικές κόκκινες αποχρώσεις και κοστίζουν €11,50.

 Ωπ! Ποια είναι από πίσω; Μα φυσικά η γλυκήτατη Μαρινέλλη.



Μαζί με άλλες Bloggers!!


 Αυτό είναι που λέμε.. τι να πρωτοδιαλέξεις! Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση των νέων Colour Crush Lipsticks εδώ!


Και μια σχολική - οικογενειακή φωτογραφία με όσο περισσότερες Bloggers μπόρεσα να μαζέψω.

8 Συμβουλές για έναν στυλάτο γάμο χωρίς παρατράγουδα!


Πολλές φορές έχω δει νύφες, που ούτως ή άλλως είναι αγχωμένες την μεγάλη μέρα, να έρχονται αντιμέτωπες με μικρές ταλαιπωρίες, ικανές να τους χαλάσουν όχι μόνο την διάθεση αλλά και όλη την οργάνωση που έχουν κάνει. Από την άλλη είναι μερικά πραγματάκια που ενώ πολλοί μπορεί να πουν ότι είναι κοινή λογική, ωστόσο δεν είναι και δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας για εκείνη την μέρα. Στο κομμάτι της δεξίωσης, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά ή τουλάχιστον όχι ακριβώς όπως τα περιμέναμε . Επειδή πολλές μελλόνυμφες με ρωτούν για μικρά tips που θα πρέπει να έχουν υπ' όψη τους για την μεγάλη μέρα, έτσι ώστε ο γάμος να είναι όπως ακριβώς τον ονειρεύονται, είπα να περιορίσω στα πιο βασικά που θα πρέπει να έχουν στο νου τους για να πάνε όλα τέλεια.
  1. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια ξυπόλυτη νύφη με πονεμένα πόδια(ειδικά αν το υπόλοιπο σκηνικό δεν το υποστηρίζει) φροντίστε να κάνετε πρόβα τα νυφικά σας παπούτσια. Πριν την μεγάλη μέρα φορέστε τα παπούτσια στο σπίτι και κρατήστε τα όσο κάνετε κάποιες ελαφριές δουλειές.
  2. Χρησιμοποιήστε περισσότερα κεριά αντί για λουλούδια για να δώσετε ονειρικό στυλ στον γάμο σας αλλά και για να μειώσετε το κόστος.
  3. Ανακατέψτε ρύζι με ροδοπέταλα. Παραδοσιακό κόλπο για πιο όμορφες φωτογραφίες
  4. Αν δεν θέλετε γαμήλια τούρτα, σκεφτείτε να σερβίρετε κεκάκια και μακαρόν
  5. Αντί να προσπαθήσετε να ταιριάξετε τα παπούτσια με το φόρεμα σας, ταιριάξτε τα με την ανθοδέσμη σας.
  6. Αποφύγετε το σκούρο - έντονο κραγιόν. Εκτός του ότι στις χαιρετούρες θα γεμίσετε κραγιόν όλους τους καλεσμένους θα θέλει πολύ συχνά ανανέωση και προσοχή μην πασαλειφτείτε. Πιστέψτε με δεν θα έχετε χρόνο για τέτοια. Προτιμήστε μια φυσική Nude απόχρωση.
  7. Τολμήστε κάτι διαφορετικό από το άσπρο παραδοσιακό νυφικό και προς θεού δεν χρειάζεται να μοιάζετε σαν ημίγυμνη τούρτα. Προτιμήστε ένα νυφικό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει την ομορφιά σας. Μπορείτε να εμπνευστείτε από το προηγούμενο Post μου πατώντας εδώ.
  8. Επιλέξτε ένα μακιγιάζ κοντά στους φυσικούς σας τόνους. Αυτή η μέρα είναι για να λάμψετε σαν σταρ του σινεμά όχι σας ροκάς μετά από Metal συναυλία. Προτιμήστε το μακιγιάζ να αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, να σας κάνει να δείχνετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και προς θεού μην προσπαθήσετε να ταιριάξετε το μακιγιάζ με τον στολισμό της εκκλησίας. Δεν θέλουμε να αναδείξουμε τον στολισμό της εκκλησίας, εσάς πρέπει να αναδείξουμε αυτήν την ημέρα.

Αυτές είναι οι μικρές μου συμβουλές! Ελπίζω να σας βοήθησαν.

Back to School GIVEAWAY!! - Mini Makeup Set


Μπορεί τα σχολεία να ξεκίνησαν εδώ και μέρες αλλά αυτο δεν με εμποδίσει να σας κάνω ένα λίγο αργοπορημένο Back to School GIVEAWAY!

Σας έχω μια μικρή τριπλή παλέτα από την MUA (απόχρωση Innosence) και ένα Lip Liner (με ξύστρα) και ένα Lip GLoss σε απόχρωση Topaz από την LA Colors.

Βασικός κανόνας να είστε μέλη στο Blog Μου! Αλλά μπορείτε να έχετε και επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τα προαιρετικά βήματα.

To Giveaway θα είναι ανοικτό μέχρι τα μεσάνυχτα της 6ης Οκτωβρίου και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι κάτοικοι εντός της Ε.Ε.

Πως λαμβάνετε μέρος;

Απλά συμπληρώστε τη φόρμα του Rafflecopter από κάτω! Καλή επιτυχία σε όλες!

a Rafflecopter giveaway