Pages

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή στα ρόλλεϋ



Ίσως θα με έχετε ακούσει να μιλάω για την καταστροφή των μαλλιών μου από το "σατανικό" όμπρε. Η αλήθεια είναι ότι με το ντεκαπάζ τα ταλαιπώρησα πάρα πολύ και από τότε προσπαθώ να τα επαναφέρω με κάθε δυνατό τρόπο. Τώρα που μπήκε ο χειμώνας όμως δεν μπορώ να αποφύγω να τα ταλαιπωρήσω με το πιστολάκι. Βλέπετε αν δεν τα στεγνώσω καλά τότε πολύ πιθανόν να πάθω καμια ψυξούλα που θα είναι όλη δική μου. Μαγαλ΄νουμε βλέπετε... Και καλά όταν τα στενώνω χρησιμοποιώ ένα σωρό heat protectors και την σώζω την δουλειά. Τι γίνετε όμως όταν θέλω να κάνω ένα πιο επιτηδευμένο styling, ας πούμε μπούκλες;

Μέχρι τώρα η απάντηση ήταν απλή. Θα χρησιμοποιούσα ένα ψαλίδι ή μια μασιά για μαλλιά. Όμως όταν προσπαθείς να επαναφέρεις την υγεία των μαλλιών σου στην προ-ντεκαπάζ εποχή, η επιλογή να τα ταλαιπωρήσεις περισσότερο με ψαλίδι είναι το λιγόερο εγκληματική.

Είχα αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου όταν πριν από λίγο καιρό είδα ένα βιντεάκι της αγαπημένης Εύας από την Θεσσαλονίκη, που δειχνει πως να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες όπως τα κορίτσια της Victoria Secret χωρίς να χησιμοποιήσετε θερμότητα. Εδώ είμαστε λέω.  Ήρθε η ώρα να ξεθάψει τα βραστά σου ρόλλεϋ Κατερίνα, είπα. Και έτσι και έκανα.




Η διαδικασία απλή, τα βράζεις και τα βάζεις. Τόσο απλά. Και πάνω απ' όλα ακίνδυνα για τα μαλλιά μας. Προσωπικά μπορώ να πω ότι η διαδικασία είναι εξίσου γρήγορη με το να χρησιμοποιείς ένα ηλ. ψαλίδι, και χωρίς να φοβάσαι ότι θα καείς. Εγώ αφού τα έβρασα (μπορείτε απλά να βράσετε και νερό σε βραστήρα και να τα βάλλετε μέσα για λίγα λεπτά, πιάνει κι έτσι το κόλπο)τα έβαλα σε στεγνώ μαλλιά και όση ώρα περίμενα την πέρασα κάνοντας το μακιγιάζ μου. Έτσι δεν είναι κενός χρόνος, αλλά ουσιαστικά όσος χρόνος κάνετε για να βαφττείτε. ς το υπολογίσουμε λοιπόν : 5'-10' για να τα βάλεις (νάλογα με το πόσο εύκολα χειρίζεσαι τα μαλλιά σου) , εκμετταλεύεσαι την αναμονή κάνοντας το μακιγιάζ σου (περίπου 20' για μένα) και 2' λεπτά για να τα βγάλεις. Πριν τα αφαιρέσω τα ψεκάζω με λακ για περισσότερο κράτημα. Όταν τα βγάλω παίζω με τα δάχτυλα τις μπούκλες για να μην δείχνουν εντελώς στημένες. κι έτοιμη για την έξοδο μου .
.


Τα δικά μου ρόλλευ τα είχα αγοράσει προ αμνημονεύτων χρόνων αν θυμάμαι καλά από τα Hondos Center. Πιθανότατα να βρείτε παρόμοια και στα Jumbo. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχετε μπούκλες χωρίς θερμότητα και χωρίς να ταλαιπωρείτε τα μαλλια σας.


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

The Foundation Project- Maybelline Superstay 24h Foundation Demo & review



Με τον ερχομό του φθινοπώρου επιστρέφω και στο παλιό γνώριμο πλέον The foundation Project. Αυτή την φορά δοκίμασα - και με το παραπάνω- το Maybelline Superstay 24h. Ένα foundation που αγόρασα από το feelunique πριν από λίγο καιρό και που σχεδόν αμέσως έβαλα στην καθημερινότητα μου.


Προσφέρει μέτρια κάλυψη η οποία μπορεί όμως να χτιστεί. Έχει φυσικό τελείωμα και δίνει λάμψη στο πρόσωπο σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα θα σας συνιστούσα να φορέσετε κάποιο primer από κάτω για να κρατήσετε την γυαλάδα για περισσότερο καιρό μακριά.

Σας έχω ετοιμάσει και το αντίστοιχο βιντεάκι Demo & review. 



Αναλυτικά:

 Χωρίς primer η διάρκεια είναι ήδη υπερ αρκετή. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σίγουρα αρκεί να μην έχετε λιπαρό δέρμα. Στο δικό μου μικτό κάποιες μέρες έβγαζε λιπαρότητα στην ζώνη Τ άλλες πάλι ήταν μια χαρά.  Επομένως καλού κακού περνούσα στην επιλογή του Primer.



Με το Primer της Vivo και των Sephora. Πολύ καλός συνδυασμός. Κρατάει την λιπαρότητα πολλές ώρες μακριά ενώ η σιλικονούχα υφή τους κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα και απλώνεται πολύ καλύτερα το foundation.


Με το Primer της Oriflame Και της mUA. Η διάρκεια του κλειδώνει για ακόμα περισσότερο αλλά δεν καταφέρνουν πάντα να κρατήσουν μακριά την λιπαροτητα από την ζώνη Τ. Σε πιο κανονικά δέρματα βοηθάει να απλωθεί το Makeup πιο ομοιόμορφα.

Είναι ένα foundation Που έχω αγαπήσει τελευταία γιατί είναι πολύ ελαφρύ και έχει πολύ καλή διάρκεια, ενώ δεν μεταφέρεται στα ρούχα και δεν φοβάμαι να φορέσω κάτι άσπρο. Αντεχει σε υγρασία και ζέστη και με primer μπορώ να πω ότι μπορεί να κρατήσετε μακρυά την περιττή λιπαροτητα που εμφανίζεται στην ζώνη Τ, για ακόμα περισσότερο χρόνο.


Not just another beauty blog

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

THESE weeks loves & hates - 27 Οκτωβρίου 2013


 Ξέρω ξέρω κάποιες θα σχολιάσετε το λάθος στον τίτλο... Αλλά δεν είναι λάθος. Απλά τις προηγούμενες 2 εβδομάδες δεν είχα κάνει post με τα αγαπημένα της εβδομάδας και είπα να τα συρρικνώσω όλα - και για τις 3 εβδομάδες δηλαδή- σε ένα. Ο λόγος ήταν ότι είχα μάθημα στο ΕΑΠ, ήταν οι πρώτες ΟΣΣ και το ενδιαφέρον μου ήταν όλο εκεί. Τώρα όμως μπορώ να σας μιλήσω για πράγματα που λάτρεψα αυτές τις 3 εβδομάδες.

  1. Τις τελευταίες εβδομάδες να πω ότι έχω κολλήσει με το τζελ καθαρισμού και την ενυδατική κρέμα dermopur από την Castalia. Λίγο το δέρμα μου που δεν είναι στα καλύτερα του λίγο το ότι μου αρέσει που είναι πολύ ανάλαθρη κρέμα και ιδανική για βάση μακιγιάζ, είναι και τα 2 στην καθημερινή μου ρουτίνα τις τελευταίες 3 εβδομάδες και τα χω λατρέψει.
  2. Άλλη μια μάσκαρα από την Essence Που με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Αυτη η σειρ'αμου αρέσει πολύ, έχει το ιδανικό βουρτσάκι και μπορώ να χτίσω ένα πολύ αξιοπρεπες αποτέλσμα. Η συγκεκριμένη (μωβ) από την σειρά multi action είναι η Blackest Black και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας τους μήκος. Το μονο κακό είναι ότι τις κάνει πολύ σκληρές και ίσως μετά απο πολλές ώρες πέφτουν κομματάκια αλλά την φοράω καθημερινά και εκτός απο ελαχιστες εξαιρέσεις εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα.
  3. Σε αγαπημένο μου έχει εξελιχθεί και το foundation της Maybelline τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα θα κερδίσει μια θέση στα αγαπημένα του μήνα και σύντομα θα ανέβει και το βιντεάκι με το demo & review. Είναι ελαφρύ makeup, πραγμα που μου αρέσει, με μέτρια κάλυψη και πιο φυσικό φωτεινό τελείωμα. Ίσως για τις λάτρεις του ματ προσώπου δεν κάνει αλλά για τα δικά μου δεδομένα το βρίσκω ιδανικό για το καθημερινό μου μακιγιάζ.
  4. Το tea tree oil από το The body shop είναι το ιδανικό λαδακι για να καταπραϋνει τα σπυράκια που με τυρανάνε τον τελευταίο καιρό.
  5.  Ξαναθυμήθηκα το διπλό μολυβάκι από το Marie Claire που είχα πάρει πέρυσι και οφείλω να ομολογήσω ότι η καφέ-μπρονζέ μεριά έχει μικρύνει πάρα πολύ. Τι να κάνω όμως  είναι τό σο απλό κάθε πρωί. Μια μολυβιά γύρω από το μάτι και ελαφρύ σβήσιμο, μάσκαρα και έτοιμη .
  6. Την περασμένη Δευτέρα πήγα και στο event της νέας σειράς EXELIA και θα αρχίσω σίγουρα να την δοκιμάζω από αύριο κιόλας για να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.
  7. Ένα προσφατο αγαπημένο είναι το twist & shine moisturizing balm stain της Jordana. Το τελευταίο μου απόκτημα από το Cherry Culture που έχω λατρέψει.
  8. Για το καθημερινό μου ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ το gel της Diadermine, Βρίσκω ότι αφαιρεί πανεύκολα το ελαφρύ μακιγιάζ, αλλά σίγουρα σε πιο βαριές βραδυνές περιπτώσεις θα χρειαστείτε πολύ ποσότητα οποτε δεν το επιλέγω για βραδυνό ντεμακιγιάζ γιατί θα τελειώσει όλο. Για κάθε μέρα όμως είναι τέλειο, ελαφρύ και χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα στο δέρμα.
  9. 2 βερνίκια νυχιών που έχω χρησιμοποιήσει πολύ αυτές τις εβδομάδες είναι ένα με glitter από την Sabrina Και ένα μωβ από τα Jumbo που κέρδισα στο givevaway Της Κωνσταντίνας (Anothermakeupworld). Με καλή διάρκεια αποδεικνύονται πολύ καλά για την τιμή τους.
  10. Χθες μόλις πήρα στα χέρια μου το νεράκι της BIODERMA Που γίνεται τόσος ντόρος για αυτό στο διαδίκτυο και το foundation της bourjois 1-2-3 Που ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και τα δύο και να σας πω την γνώμη μου.
  11. Μπορεί να μην φαίνονται στην φωτογραφία αλλά έκανα και 2 αγορούλες από την ELF και απο την AVON. Σύντομα θα ανέβουν και τα haul videos οπότε stay tuned.
  12. Για το τέλος άφησα το αυθόρμητο μακιγιάζ που μου εκανε της προάλλες η Νατάσα. όπως καθόμασταν μου λέει θες να σε βάψω; Τι να έλγα; Όχι; Ιδού το αποτέλεσμα. Νομιζω ότι το ταλέντο και το χέρι του επαγγελματία δεν έχει καμία σχέση με μας τις κοινές θνητές.
Δεν έχω επιλέξει hates για αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιθανότατα να είχα μικρά πραγματάκια που μου χάλασαν την διάθεση αλλάσε γενικές γραμμές ήταν 3 εβδομάδες γεμάτες με τρέξιμο, πολύ δουλειά και καλή παρέα. Τι πιο τέλειο ;

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΟΤΕΝ CC cream Demo & Review



Πριν από περίπου 2 εβδομάδες πήρα στα χέρια μου τη νέα CC cream της ΒΙΟΤΕΝ. Είναι η νέα προηγμένη ενυδατική κρέμα, ιδανική για να καλύπτει της ατέλειες και να φωτίζει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει και την προστατεύει από τις βλαβερες ακτίνες του ήλιου. Ήθελα πάρα πολύ να την δοκιμάσω οπότε δεν έχασα καθόλου χρόνο και την έβαλα στην καθημερινή μου ρουτίνα. Πρόσεξα σχεδόν αμέσως ότι - τουλάχιστον από την δική μου επιδερμίδα- απορροφάται πολύ εύκολα, ενώ η απόχρωση light ταίριαξε ιδανικά με τη δική μου. Προσφέρει μέτρια κάλυψη αλλά αν θέλετε μπορείτε σε κάποια σημεία να βάλετε επιπλέον στρώση. 

Προσωπικά την σετάρω πάντα με μια πουδρα ειδικά στην ζώνη Τ. Ωστόσο δεν έχει ματ τελείωμα, και θα ήθελα να το διευκρινήσω. Θα έλεγα ότι φωτίζει την επιδερμίδα και έχει περισσότερο φυσικό τελείωμα. Ίσως οι πιο λιπαρές επιδερμίδες να μην την χαρούν, εγώ προσωπικά έχω μικτή οπότε αυτήν την εποχή μπορώ να την φορέσω σαφώς πιο άνετα. Φυσικά μετά από περίπου 8 ώρες θα έλθει η γνωστή λιπαρότητα στην ζώνη Τ να μου χτυπήσει την πόρτα και σίγουρα αν θέλω να την φοράω όλη μέρα θα πρέπει να εφοδιαστώ με blotting papers και λίγη πούδρα για ένα μικρό retouche.

Για τις ανάγκες του βίντεο βέβαια, δεν έκανα καθόλου retouche καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και το μόνο που ανανέωσα ήταν το κραγιόν μου. Είναι φανερή η λιπαρότητα το βράδυ μετά από 14 ώρες. Άλλωστε είναι και 14 ώρες!!!

Σε γενικές γραμμές όμως πιστεύω ότι σε λιγότερο λιπαρές επιδερμίδες η ενυδάτωση θα μένει για περισσότερες ώρες χωρίς περιττή λιπαρότητα και σίγουρα θα την ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο. 

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τόσο την εφαρμογή της όσο και την "συμπεριφορά" της κατά την διάρκεια της ημέρας.




Είναι μια καλή CC cream, σίγουρα δίνει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει , φωτίζει και προστατεύει. Θα έλεγα ότι προσφέρει μέτρια προς καλή κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες της κάθες γυναίκας. Έχει φυσικό τελείωμα -όχι ματ- και δείχνει πιο ξεκούραστη την επιδερμίδα. Η συσκευασία της είναι στα 50ml και κοστίζει περίπου 7€, πολύ οικονομική για το είδος της και σίγουρα είναι η CC που συστήνω. Ελπίζω να σας βολέψει.



Σημείωση:
Οι Bioten CC creams απευθύνονται σε γυναίκες ηλικίας 20 έως 35 ετών, είναι δερματολογικά ελεγμένες και δεν περιέχουν parabens και παραφίνη.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Castalia Dermopur creme matifiante & gel netoyant REVIEW & αποτελέσματα Giveaway



Πριν από 2 περίπου εβδομάδες ήρθαν στα χέρια μου αυτά τα 2 πολλά υποσχόμενα προϊόντα. Και πιστέψτε με ήταν ακριβώς την στιγμή που τα χρειαζόμουν. Το δέρμα μου τον τελευταίο καιρό έχει τρελαθεί και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ τα σπυράκια με τίποτα, ενώ η λιπαρότητα στην ζώνη Τ είναι ίσως πιο έντονη από ποτέ. Έτσι όταν  είδα αυτό το μικρό πακετάκι από την Castalia Πραγματικά δεν έβλεπα την ώρα να τα δοκιμάσω.

Λίγα λόγια για την σειρά Dermopur:

H Castalia δημιούργησε την Dermopur , μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την ευαίσθητη λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός του καινοτόμου φυσικού σύμπλοκου ac.net, του ενζυματικού συστήματος Lactoferrin-Lactoperoxidase, του αντιερεθιστικού CM-Glucan και των ενυδατικών παραγόντων, μειώνει την έκριση του σμήγματος, εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων, εξυγιαίνει την επιδερμίδα, αποτρέπει την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων, καταπραϋνει τυχόν ερεθισμούς και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, χωρίς να την ξηραίνει.



Καταρχάς δοκίμασα το Gel καθαρισμού προσώπου χωρίς σαπούνι. Είναι ένα λεπτόρευστο τζελ καθαρισμού για το πρόσωπο. Κάνει αφρό που βοηθάει για να καθαρίσετε καλά την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση και χάρη στον πρωτοποριακό του συνδυασμό συστατικών βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των λιπαρών με τάση ακμής επιδερμίδων (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, γυαλάδα) σε όλα τα επίπεδα. Τ συγκεκριμένο είναι στα 50 ml αλλά η κανονική του συσκευασία είναι στα 150ml και κοστίζει γύρω στα 12€. Αισθάνομαι την επιδερμίδα μου πολύ καθαρή, το χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ και πιστεύω ότι είναι από τους βασικότερους λόγους που βοήθησαν στο να περιοριστούν τα σπυράκια μου χωρίς να ερεθιστούν.


Αμέσος μετά τον καθαρισμό του προσώπου χρησιμοποιώ την  λεπτόρευστη κρέμα προσώπου creme matifiante . Είναι πολύ ελαφριά, σαν gel θα έλεγα και απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη όχι όμως λιπαρή. Έχει ευχάριστη μεντώδης μυρωδιά και σου αφήνει την αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο σου. Περιορίζει την γυαλάδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως βάση για μακιγιάζ, αν και θα συνιστούσα στις πολύ λιπαρές ή με έντονους πόρους επιδερμίδες και την χρήση Primer  έστω ενός εξίσου μη λιπαρού προϊόντος μακιγιάζ για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Άλλωστε ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική κρέμα για ματ όψη στην επιδερμίδα και να επιλέξεις από πάνω ένα λιπαρό foundation? (αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση). Η κρέμα είναι στα 40ml και κοστίζει γύρω στα 15 € αλλά μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερα από κάποιο Online φαρμακείο.

Θεωρώ ότι ο συνδυασμός των δύο εμποδίζει την ανάπτυξη των  βακτηριδίων, περιορίζει την έκριση σμήγματος και καταπραύνει ενώ ενυδατώνει την λιπαρή επιδερμίδα. Η σειρά προσωπικά με έπεισε ώστε να αναζητήσω και άλλα προϊόντα της ίδιας στα φαρμακεία. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την κρέμα προσώπου με χρώμα για κάλυψη ή την αντηλιακή κρέμα προσωπου με χρώμα και spf 30. Επίσης, γιαόσες αναζητούν ένα καλό προϊόν για έντονα προβλήματα με μαύρα στίγματα θα πρότεινα να δοκιμάσετε την Lactoker που είναι κερατολυτική κρέμα προσώπου με Γαλακτικό οξύ και Γλυκονικό Ψευδάργυρο γιατί όπως την κοιτάζω φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Θα σας συνιστούσα να αναζητήσετε το σετάκι της Dermopur. Αγοράζοντας την κρέμα παίρνετε δώρο ένα gel καθαρισμού σε ταξιδιωτικό μέγεθος. Επίσης, με την αγορά ενός πακέτου Dermopur στηρίζετε το Χαμόγελο του Παιδιού.


Και τώρα ας φτάσουμε στη νικήτρια του giveaway που έληξε χθες το βράδυ. Η τυχερή νικήτρια είναι η ...

  Maria Tsagli

Έχω επικοινωνήσει μέσω email με τη νικήτρια η οποία θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 48 ωρών με τα στοιχεία της αλλιώς θα χρειαστεί να επαναλάβω την κλήρωση. 

 Εύχομαι να είναι πάντα καλότυχη και για τους υπόλοιπους θα έλεγα να μην απογοητεύεστε, έρχονται κι άλλα giveaways Και που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος νικητής ή νικήτρια.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Review: Famous The leoparde palette



Μια παλετα που πιθανότατα να με έχετε ακούσει να ξαναμιλάω για αυτήν σε βίντεο μου είναι η The leoparde palette της εταιρείας famous. Την είχα κερδίσει σε ένα Giveaway της αγαπημένης Blogger Έλενας από το Blog Elena's Finds και ειλικρινά από την ώρα που την πήρα στα χέρια μου την λάτρεψα. Όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα καθημερινά της πιο γήινες αποχρώσεις της για το πρωϊνό μου μακιγιάζ ενώ το βραδάκι ήταν η πρώτη μου επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω μάλιστα κάνει και αντίστοιχο βιντεάκι με μακιγιάζ βασισμένο σε αυτήν την παλέτα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.






16 υπέροχες σκιές και 2 πινελάκια σε μια απίστευτα θυληκή συσκευασία που είναι περισσότερο στολίδι στην συλλογή σας. Όλες οι σκιές έχουν απίστευτη χρωματική απόδοση. Υπάρχουν σκιές σε διάφορες υφές , άλλες πιο σατινέ και άλλες πιο μεταλλικές. Επειδή χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον eye primers η διάρκεια τους ήταν μεγάλη αλλά μπορώ να πω ότι και χωρίς primer δεν με απογοητεύσανε καθόλου. Επίσης, η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη για τις δικέ ςμου ανάγκες και η συσκευασία της που ασφαλίζει με φερμουάρ και περιέχει και καθρέφτη, την κάνει ιδανική για να είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή για τα ταξίδια.



Είναι πολύ οικονομική παλέτα, κοστίζει μόνο 8,99 λίρες, αλλά μπορείτε να την βρείτε μόνο μέσω διαδικτύου από το site της Famous. Πατήστε εδώ για να το επισκεφτείτε. όπως θα διαπιστώσετε και εσείς το famousmakeup.co.uk κάνει συχνά εκπτώσεις και μπορείτε να την βρείτε ακόμα και με μόνο 4,46 λίρες.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Call of beauty... με την Anastasia Wall και τη Natasha V




Δείτε το βίντεο της Αναστασίας:


http://www.youtube.com/watch?v=BdZGkX1s_pI

Το βίντεο της Νατάσας δυστυχώς δεν θα ανέβει λόγω προβλήματος του υπολογιστή της. Αλλά σίγουρα θα ανεβάσουμε πολλά πολλά ακόμα Calls of beauty μαζί.

Πείτε μας τι θα θέλατε να δείτε σε επόμενα βίντεο.


Not just another beauty blog

Review: Garnier BB cream ματιών! Να δω τι άλλο θα σκεφτούνε!


Μέσα στην τρέλλα για κάθε τι με το όνομα ΒΒ ή CC έφτασε στα χέρια μου και η ΒΒ κρέμα ματιών της GArnier. Μια ΒΒ κρέμα για τα μάτια , μια μικρή συσκευασία λίγων ml με κόστος όσο αυτό μιας κανονικής ΒΒ κρέμας.

Τι υπόσχεται;

Miracle Skin Perfector

Η 1η BB Cream για την περιοχή των ματιών που συνδυάζει τη δύναμη του Haloxyl με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και μία δροσερή μπίλια μασάζ για ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή.

  • Μειώνει τους μαύρους κύκλους
  • Καλύπτει τα σημάδια της κούρασης
  • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές
  • Φωτίζει το βλέμμα
  • Ενυδατώνει
  • Μη λιπαρή υφή. Χωρίς άρωμα. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Τι κάνει;
Καλύπτει σαν ένα ελαφρό κονσίλερ και προσφέρει την ενυδάτωση μια κρέμας ματιών που τις έχουν προσθέσει λίγο χρωματάκι. Κατά την γνώμη μου μια εντελώς περιτή αγορά, η οποία είναι επιπλέον αδικαιολογητα ακριβή. Μπορείς να βάλεις την κανονική σου ΒΒ για το πρόσωπο. Αν είσαι και ανοιχτόχρωμη όπως εγώ τότε δεν θα είναι και το ιδανικό χρώμα για σένα και σε καμία περίπτωση δεν θα σε φωτίσει κάτω από τα μάτια το light , το αντίθετο θα έλεγα. 

 
Επιμένω ότι η καλύτερη ΒΒ που έβγαλε η Garnier παραμένει αυτή για τις λιπαρές επιδερμίδες με ματ τελείωμα. Όλες οι άλλες απόπειρες λυπάμαι αλλά μου ήταν παντελώς αδιάφορες.
 

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Review: Σκιές LOVIE 4 EYES


Μια τετραπλή παλέτα σκιών, ιδανική για το καθημερινό σας μακιγιάζ αφού είναι σε γήινες αποχρώσεις και σε πάρα πολύ οικονομική τιμή, μόνο 3€. Την είχα δείξει και σε παλαιότερο βιντεάκι μου που έκανα μέσα στο καλοκαίρι.
Τι μου άρεσε;
Έχουν πάρα πολύ καλή χρωματική απόδοση. Δεν χρειάζεσαι πολύ προϊόν για να μακιγιαριστείς. Το αντίθετο μάλιστα, θα έλεγα ότι θέλει κάπως "ελαφρύ χέρι" για να μην σου πέσει πολύ το προϊόν. Επομένως με μια μικρή πολύ μικρή ποσότητα σας κρατάει για πάρα πολύ καιρό.Περιέχει 4 αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τόσο το πρωινό όσο και το βραδυνό σας μακιγιάζ αφού έχει μπεζ και τρεις αποχρώσεις του καφέ μέχρι και το πολύ σκούρο καφέ. Επίσης, κοστίζει μόνο 3€ τιμή προσιτή σε όλες τις κοπέλες.

Τι δεν μου άρεσε;
Είναι θα έλεγα υπερβολικά πουδρένιες οι σκιές και μπορεί πολύ εύκολα να θρυμματιστούν. Συμβαίνει αυτό και με άλλες σκιες της Lovie αλλά για την τιμή τους πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορείς να παρακάμψεις εύκολα. θέλει λίγο πιο ελαφρύ χέρι αφού έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση άλλωστε, δεν υπάρχει και λόγος για σπατάλες. Όσον αφορά την διάρκεια θα έλεγα ότι έχουν μέτρια διάρκεια και σίγουρα για κοπέλες με πιο λιπαρά βλέφαρα θα συνιστούσα Primer ματιών. Εγώ χρησιμοποιώ ανεξαιρέτως και κατορθώνω να μεγιστοποιώ την διάρκεια οποιασδήποτε σκιάς.

Γενικά, πρόκειται για μια πολύ οικονομική παλέτα η οποία έχει μια καλή γκάμα γήινων αποχρώσεων, ιδανική για την καθημερινότητα σας. Σίγουρα την συστήνω σε όλες τις φίλες.
Lovie μπορείτε να βρείτε στην στάση μετρό Συγγρού-Φιξ και στον Άγιο Αντώνιο καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και μαγαζάκια τύπου 1 €.

Δείτε εδώ το βιντεάκι με τις 10 παλέτες κάτω από 5€ που αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.

Review: The Body Shop's Honeymania Body Butter


Μόλις πριν ένα περίπου μήνα το The Body Shop έκανε ένα media event για το λανσάρισμα της νέας σειράς Honeymania & New Colour Crush Lipsticks. Είχα κάνει αντίστοιχο post για το event γιατί περάσαμε πραγματικά υπέροχα. Όποια θα ήθελε να το διαβάσει και να δει πολλές φωτογραφίες μπορεί να πατήσει απλά εδώ.

Ένα από τα δωράκια που είχε μέσα το Goody bag μου ήταν και το Body Butter της νέας σειράς.

Τι είναι τα Body Butters;
Για τις μη μυημένες λοιπόν ακόμα στον κόσμο των body butters, να πω ότι είναι πλούσιες ενυδατικές κρέμες σώματος, τα επονομαζόμενα βούτυρα σώματος ή αγγλιστί Body butters. Είναι ιδανικές για τις πιο ξηρές επιδερμίδες και τα τελευταία χρόνια τα body butters του The Body Shop έχουν κλέψει τις καρδιές όλων μας. Τα boudy butters του TBS τολμώ να πω ότι χαρίζουν ενυδάτωση που διαρκεί απίστευτα πολλές ώρες και άρωμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο. Μοσχοβολάς όλη μέρα και ακόμα παραπάνω.

Το honeymania Body butter έχει μπει τον τελευταίο μήνα στην πρώτη θέση της περιποίησης της επιδερμίδας μου. Η μυρωδιά του είναι θα έλεγα διακριτική και μυρίζει αν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο σα να έχεις κάνει μπάνιο με ένα πολύ ακριβό σαπούνι.. Ελαφρύ, διακριτικό άρωμα που σου κλέβει την καρδιά.  Το έχω λατρέψει στην κυριολεξία.Η συσκευασία είναι στα 200Ml και κάτι μου λέει ότι έχει πολύ καιρό ακόμα μέχρι να αδειάσει ;)


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της σειράς Honeymania. Εγώ σκέφτομαι ότι σίγουρα θα ξαναγοράσω το body butter αλλά και το Lip balm της σειράς.



Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ESSENCE PURESKIN Pore refining serum & mattifying Gel Cream


2 νέα προϊόντα από την Essence έφτασαν στα χέρια μου ακριβώς την στιγμή που τα είχα περισσότερο ανάγκη. Λίγο μετά τις δύσκολες μέρες το πρόσωπο μου είχε βγάλει αρκετά σπυράκια και έντονη λιπαρότητα στην ζώνη Τ (πάντα έχω αλλά τώρα τελευταία είχε παραγίνει το κακό). Έτσι με μεγάλη χαρά είπα να τα δοκιμάσω, ακριβώς την κρισιμότερη στιγμή για το δέρμα μου.

Το Pore refining serum είναι αυτό που χρησιμοποίησα περισσότερο και ίσως αυτό που μου άρεσε και πιο πολύ. Το χρησιμοποιούσα σαν βάση κάτω από την BB ή την ενυδατική μου και ομολογώ ότι περιποιήθηκε τόσο τα σπυράκια που είχα βγάλει χωρίς να τα ερεθίσει, όσο και φρόντισε να δατηρηθεί κατάτι περισσότερο η ματ όψη μου κάτω ειδικά από το foundation που είχα επιλέξει. Σε καμία περίπτωση δεν θα το σύγκρινα με primer καθώς έχω μικτή-λιπαρη επιδερμίδα και σαφέστατα είναι πιο απαιτητική ως προς τα αποτελέσματα που χρειάζομαι. Όμως πιστεύω ότι βελτιώνει λίγο τους πόρους όπως υπόσχεται, αν και εφόσον χρησιμοποιείται καθημερινά. Επίσης, καταπολεμά τα σπυράκια χωρίς να ξεραίνει την επιδερμίδα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι έχει περισσότερο καταπραϋντική δράση για τα σπυράκια και βοηθάει λίγο στους πόρους και την περιττή λιπαρότητα.

Η mattifying Gel Cream είναι μια ελαφριά ενυδατική κρέμα σε μορφή gel που σας βοηθάει να καταπολεμήσετε τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και υποσχεται ματ όψη στην επιδερμίδα σας. Είναι ελαφριά και μπορείτε να την χρησιμοποιείσετε πρωί - βράδυ. Δεν πρόσεξα να προσφέρει ματ όψη στην επιδερμίδα μου, αν και την χρησιμοποιούσα κάτω από foundation. Προτιμούσα πάντα να χρησιμοποιώ Primer και μια φορά που δεν χρησιμοποιησα, φρόντισα το foundation να έχει μεγάλη διάρκεια έτσι η λιπαρότητα άργησε να κάνει την εμφάνιση της. Προσωπικά δεν με ξετρέλανε και την χρησιμοποιούσα περισσότερο κάτω από κάποιο απογευματινό - βραδυνό μακιγιάζ και όχι τόσο το πρωί που προσωπικά θέλω μεγαλύτερη διάρκεια. Στα συν της ότι δεν έχει parabens και άρωμα, έχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα σας, απορροφάται πολύ γρήγορα και είναι αρκετά οικονομική. Στα μείον της το γεγονός ότι δεν έχει αντηλιακή προστασία.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τη νέα σειρά της Essence; Πως σας φάνηκε;

Ecollagen 3D Transforming AntiAgeing Cleanser & Revitalising Anti-Ageing Toner


Είχα ξεχάσει πόσο πολύ μου άρεσε το συγκεκριμένο αντιγηραντικό σετ καθαρισμού από την Oriflame και το ομολογώ το είχα αφήσει στην άκρη γιατί είχα ένα σωρό άλλα που ήθελα να δοκιμάσω. Θέλοντας να το τελειώσω όμως το ξαναπήρα στα χέρια μου και πραγματικά θυμήθηκα γιατί το είχα λατρέψει.

Πρώτο λατρεμένο το gel καθαρισμού, ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν (όπως το διαφημίζουν στην Oriflame) που μετατρέπεται από τζελ σε έλαιο σε γαλάκτωμα. Η συσκευασία του είναι στα 150ml και θα σας κρατήσει πολύ γιατί απλούστατα χρειάζεστε πάρα πολύ λίγο (περίπου την ποσότητα ενός φουντουκιού) για όλο το πρόσωπο. Βάζετε μια μικρή ποσότητα gel σε στεγνό πρόσωπο και στην συνέχεια βρέχετε με τα χέρια σας Το απλώνετε στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να μετατραπεί σε έλαιο, προσθέστε νερό για να γίνει γαλάκτωμα και μετά ξεβγάλτε. Απομακρύνει τους ρύπους, ενυδατώνει και περιορίζει τις λεπτές γραμμές χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει αφήνοντάς την επιδερμίδα σας καθαρή, απαλή και ξεκούραστη.Είναι ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ και για καθημερινή χρήση.

Σε επόμενη φάση χρησιμοποιώ την τονωτική λοσιόν της σειράς. Η συσκευασία της είναι στα 200Ml Και συνήθως πωλείται μαζί με το gel αλλά εννοείται ότι μπορείτε να την αγοράσετε και ξεχωριστά. Είναι ιδανική για να συσφίξει τους πόρους και να τονώσει την επιδερμίδα απομακρύνοντας και τα τελευταία ίχνη βρωμιάς που τυχόν δεν έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν καθαρισμού. Αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας φρεσκάδας και ελαστικότητας στο δέρμα.Έχει προηγμένη σύνθεση τόνωσης η οποία φωτίζει την επιδερμίδα, ενυδατώνει, ξεκουράζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


Το σετ ανήκει στην σειρά Ecollagen της Oriflame και κοστίζει γύρω στα 18 € το καθένα προϊόν, αλλά μπορείτε να το βρείτε σε κάποια από τις πολύ συμφέρουσες προσφορές που βάζει συχνά η εταιρεία. Ένα είναι σίγουρο, εγώ θα το ξαναπάρω μόλις το βρω σε προσφορά.

MUA Extreme Volume Mascara ... Α Review




Ναι το ξέρω είναι μια μάσκαρα των 2 €. Ναι το ξέρω δεν θα έπρεπε να περιμένω πολλά από αυτήν. Ναι το ξέρω ίσως δεν έπρεπε να την πάρω στο χρώμα Black Brown. Όλα αυτά τα ήξερα, αλλά με δαιμόνισε αυτό το τερατάκι που έχω μέσα μου και θέλω να αγοράζω συνέχεια μακιγιάζ. Και αφού είμαι και στην αναζήτηση της τέλεια οικονομικής μάσκαρας ε, είπα να την πάρω.

Τι δεν μου άρεσε; Δεν μου άρεσε το βουρτσάκι, το οποίο είναι αφενός τεράστιο και όταν πας να βάλεις μάσκαρα σου μπαίνει στο μάτι. Έστω, είπα μήπως εγώ δεν ξέρω να τα χειρίζομαι. Επίσης, αν και τρίχινο το βουρτσάκι με πολύ πυκνές τις τριχούλες του δεν πιάνει καθόλου μα καθόλου προϊόν. Έπρεπε να το στραβώσω για να πω ότι κάτι πιάνει από τα τοιχώματα της συσκευασίας. Δεν κάνει όγκο, τουλάχιστον στις δικές μου βλεφαρίδες και δεν δίνει μήκος. Αν κάποια θέλει απλά να χρωματίζει τις βλεφαρίδες της το πρωί είναι οκ , αλλά τίποτα παραπάνω και το εννοώ, το απόλυτο τίποτα. Αν δεν θέλετε να πετάξετε 2€, μην επιλέξετε αυτήν την μάσκαρα. Θα διάλεγα κάποια άλλη από την MUA σίγουρα, γιατί μου αρέσει να ψάχνω κάτι οικονομικό πάντα, αλλά ποτέ ξανά αυτήν την μάσκαρα.
Τι μου άρεσε; Η τιμή και η μαύρη συσκευασία της. Τίποτα δηλαδή που να αξίζει παραπάνω προσοχή.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια άλλη μάσκαρα από την MUA να μου προτείνετε να την έχω wish list για την επόμενη φορά που θα παραγγείλω;

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Castalia Giveaway



Άλλο ένα υπέροχο Giveaway αυτή την φορά σε συνεργασία με τα Castalia Laboratoires Dermatologiques .

Κερδίστε 1 σετ Dermopur με μια Crème Matifiante & ένα gel καθαρισμού Dermopur 50ml.

Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει μια σμηγματορυθμιστική ενυδατική κρέμα προσώπου Dermopur Crème Matifiante και μαζί δώρο σε ειδική συσκευασία ένα gel καθαρισμού Dermopur 50ml.

Η κρέμα  Dermopur Matifiante είναι μια μη λιπαρή σμηγματορυθμιστική ενυδατική κρέμα προσώπου, ιδανική βάση για μακιγιάζ. Σε συνδυασμό με το Απαλό σμηγματορυθμιστικό αφρίζον καθαριστικό gel προσώπου χωρίς σαπούνι, αντιμετωπίζει τα προβλήματα της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, γυαλάδα)σε όλα τα επίπεδα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και θα λήξει στις 21 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα. Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email.


Για να λάβετε μέρος απλά συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

a Rafflecopter giveaway




Review: Revlon's Colorstay Ultimate Liquid Lipstick



Πριν από λίγους μήνες είχα επισκεφθεί το Bazaar του Notos Galleries Μαζί με την Toothfairy Μαρία. Ένα από τα λάφυρα εκείνου του haul ήταν και το Colorstay Ultimate Liquid Lipstick της Revlon. Η απόχρωση που το πήρα είναι η ultimate orchid και μου κόστισε μόνο4€. Η χαρά ήταν υπέρτατη γιατί ήταν και το πρωτο Liquid lipstick και το πρώτο προϊόν για χείλη της Revlon που έπεφτε στα χέρια μου. Έτσι δεν έχασα καθόλου χρόνο και άρχισα να το φοράω σχεδόν αμέσως. Φανταστείτε την απογοήτευση μου όταν διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο δεν σταματούσε απλά στο να στεγνώνει γρήγορα πάνω στα χείλη και να δημιουργεί ένα ματ τελείωμα με μεγάλη διάρκεια (αυτά τα έκανε πολύ καλά) αλλά όταν μεσα σε λίγα λεπτά ξέραινε τα χείλη μου σε σημείο που να εμφανίζονται αυτές οι απαίσιες γραμμές στα χείλη, και το υγρό αυτό κραγιόν να γίνεται κομματάκια αν τολμούσα να το φορέσω χωρίς ένα πολύ (και εννοώ ΠΟΛΥ) καλό ενυδατικό προϊόν στα χείλη και φυσικά πριν από όλα αυτά να τους είχα κάνει και ένα scrub.

Στα ΥΠΕΡ: Στεγνώνει γρήγορα, έχει έντονη χρωματική απόδοση, ματ τελείωμα σε ένα υπέροχο χρώμα λεβάντας και έχει απίστευτα μεγάλη διάρκεια. Δεν βγαίνει με τίποτα, στην κυριολεξία. Στα ΚΑΤΑ: Ξεραίνει τα χείλη και χρειάζεται οπωσδήποτε ένα πάρα πολύ καλό ενυδατικό προϊόν από κάτω σε πολύ ακλά απολεπισμένα χείλη. Διαφορετικά θα ξεραθεί με ένα απάισιο τρόπο στα χείλη και θα δημιουργήσει γραμμές, ενώ το μισό προϊόν λόγω της σταθερότητας του δεν θα φεύγει το άλλο θα έχει γίνει γραμμούλες στα χείλη.

Δυστυχώς δεν το χάρηκα καθόλου, δεν μου έκατσε καθόλου καλά και θεωρώ ότι τα 4€ που έδωσα για το Colorstay Ultimate Liquid Lipstick ήταν τουλάχιστον κερατιάτικα. Λυπάμαι Revlon αλλά με απογοήτευσες.Βεβαια αυτό δεν θα με πτοήσει από το να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρείας. Εσείς έχετε δοκιμάσει το Colorstay Ultimate Liquid Lipstick; Πως σας φάνηκε;

This Week's loves & hates 6.10.2013

LOVES
  1.  Αυτήν την εβδομάδα λάτρεψα το Plumrose της Milani. Σας το έχω δέιξει και σε αντίστοιχο βίντεο Haul που ανέβασα μόλις χθες. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
  2. Την Παρασκευή πήρα στα χέρια μου τη νέα CC της BIOTEN και ομολογώ ότι 2 μέρες που την φόρεσα μου άρεσε... αναμένεται review γιατί θα της κάνω crash test λη την εβδομάδα και θα σας πω την τελική μου γνώμη.
  3. Ανακάλυψα στην Πλάκα στην οδό Κυδαθηναίων ένα απίστευτο μαγαζάκι με ένα σωρό μπαχαρικά από όλο τον κόσμο, βότανα, κρασιά, σοκολάτες, γλυκάκια από όλη την Ελλάδα, βιβλία αλλά και ένα σωρό αποξηραμένα φρούτα και απίστευτες ποικιλίες καφέ και τσαγιού. Δοκίμασα αποξηραμένο άνθος ιβίσκου και έμεινα εκστασιασμένη από την απίθανη γεύση του. Εϊναι το Αρεθας και θα το βρέιτε  Κυδαθηναίων 10 & Σωτήρος στην Πλάκα.
  4. Το πρώτο Σάββατο του μήνα είναι αφιερωμένο συνήθως στο zampple. Ζαμπλιάστηκα και πάλι λοιπόν. Πήρα ένα καινούργιο ορό από την L'oreal οπότε αναμένετε review Και για αυτόν. Αλλά βρήκα και ένα σωρό άλλα καλούδια.
  5. 4 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα των ζώων. Ένα χρόνια πολλά στον Μπρονξ που πάντα κλέβει την παράσταση σε όλα τα βίντεο μου,
  6. Ξεκινησα να χρησιμοποιώ το σαπούνι της INARIVA . Ένα απίστευτο φυσικό σαπούνι φτιαγμένο με αγνά υλικά και παραδοσιακό τρόπο. Αυτήν την εβδομάδα τρέχει διαγωνισμός στο facebook . Αν θέλετε να λάβετε μέρος πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην φωτογραφία του διαγωνισμού.
  7. Αν και το σαββατόβραδο προμηνύονταν βαρετό και κλεισμένοι μέσα, ξεκινήσαμε για μια βολτούλα στην Πλάκα (πάλι)  και βρεθήκαμε να πίνουμε μπυρίτσα με καλούς φίλους και πολύ κουβέντα στην ΥΔΡΙΑ. Σταθερή αξία. Τελικά τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή δεν είναι πράγματα.
  8. Επίσης δεν έλειπε ο κινηματογράφος από αυτήν την εβδομάδα. Πήγαμε και είδαμε το Pacific Rim, καλή περιπέτεια αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να την βλέπαμε σε 3D.                                                                                      Και τα Hates:
  9. Έφτασε η ώρα να αρχίσω πάλι διάβασμα για το Πανεπιστήμιο αφού ξεκίνησαν τα μαθήματα και σιγά σιγά οι εργασίες... Κεφάλια μέσα λοιπόν!
  10. Επίσης, κάτι μου λέει ότι πρέπει να πάω στον οδοντίατρο ... ξανά.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

NYX matte lipstick - Tea Rose Το αγαπώ!!!

Ναι, το ομολογώ είναι η πιο πρόσφατη αγάπη μου, εδώ και 15 μέρες περίπου δεν βγαίνει από την τσάντα μου. Το φοράω κάθε μέρα και μερικές φορές επιλέγω τα ρούχα μου έτσι ώστε να ταιριάζουν με αυτό. Είναι το NYX matte lipstick σε απόχρωση Tea Rose και το αγαπώ!

Με έντονη χρωματική απόδοση, ματ υφή χωρίς να κάνει γραμμές στα χείλη, στο πιο υπεροχο ροζ τριανταφυλλί και πολύ καλή διάρκεια, τι άλλο μένει για να μην το λατρέψεις;

Μπορείτε να το βρείτε στα ΝΥΧ στην Θεσσαλονίκη ή να το παραγγείλετε από το ίντερνετ από το Cherry Culture, Beautyjoint, East end cosmetics ή άλλο διαδικτυακό κατάστημα.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα ματ κραγιόν της NYX;


Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σαμπουάν Ορχιδέα Garnier Naturals για θαμπά μαλλιά


Ένα σαμπουάν που χρησιμοποίησα μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν πρόλαβα να δημοσιεύσω το review και το πέταξα πριν το συμπεριλάβω στα empties, ηταν το σαμπουάν της Garnier Naturals για θαμπά μαλλιά με άρωμα ορχιδέα.

Το είχα πάρει από το παλιό στοκ των Sephora Που δυστυχώς έχει κλείσει και μου κόστισε 2,5€, απλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι πρόσφατα. Έχει πολύ ωραία μυρωδιά και κανει ωραίο αφρό αλλά δεν νομίζω ότι έκανε τίποτα στα μαλλιά μου για να μην είναι θαμπά. Μετά το στέγνωμα φαίνονταν το ίδιο και πάντα χρησιμοποιούσα επιπλέον λαδάκι για τα μαλλιά μου για περισσότερη λάμψη. Ωστόσο, δεν μου τα βάραινε και δεν μου τα λάδωνε. Ήταν μια καλή οικονομική λύση.


Δύσκολα πιστεύω θα βρω σαμπουάν της Garnier να με ικανοποιεί. Δυστυχώς δεν μου κάθονται καλά στα μαλλιά ή μου είναι απλά αδιάφορα. Για αυτό και ξαναγυρίζω πάντα σε άλλες πιο αγαπημένες μου εταιρείες για τα μαλλιά.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο πρόσφατα να μου προτείνετε;

Έτοιμες το πρωί στο πι και φι!






Η αλήθεια είναι ότι το πρωί ξυπνάω πάντα με το ζόρι. Ξέρετε, αυτό που κλείνεις όλα τα ξυπνητήρια που έχεις βάλει και είναι πραγματικά πολλά και μετά πετάγεσαι πανω συνηδειτοποιώντας ότο θα έπρεπε να έχεις σηκωθεί στο πρώτο χτύπημα του ξυπνητηριού. Καιτρέχεις να προλάβεις...

Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε χρόνο το πρωί και να καταφέρουμε να ετοιμαζόμαστε στο πι και φι;

Εδώ σας έχω μερικές συμβουλές που πιστεύω ότι αν τις εντάξετε στην πρωϊνή σας ρουτίνα τα πράγματα θα γίνουν πολύ ευκολότερα.

1. Καταρχάς φροντίστε να έχετε ένα μπώλ ή καλαθάκι σε κάποιο έπιπλό δίπλα από την πόρτα όπου θα μπορείτε να έχετε τα αξεσουάρ σας έτοιμα να τα φορέσετε λίγο πριν φύγετε. Ειδικά αν έχετε κάποια πολύ συγκεκριμένα κομμάτια που φοράτε καθημερινά αυτό το κόλπο πιστεύω θα σας βολέψει. Εγώ τα αφήνω σε ένα έπιπλο με το που θα μπω στο σπίτι και το πρωί λίγο πριν φύγω τα φοράω πέρνω τα κλειδιά μου και όξω από την πόρτα.


2. Χρησιμοποιήστε ένα εσωτερικό τσαντάκι- θήκη, όπως αυτό που σας εχω δείξει σε παλαιότερο βίντεο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε την τσάντα σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνετε κάποιο σημαντικό πραγματάκι ξεχασμένο στην προηγούμενη τσάντα σας.

3. Βέβαια μπορείτε να αποφύγετε όλο αυτό το πρόβλημα αν απλά διαλέξετε μια τσάντα μόνιμη να έχετε και να μην αλλάζετε τσάντες συχνά. Προτιμήστε μια σε ένα ουδέτερο χρώμα που θα πηγαίνει με όλα τα σύνολα σας. Μια καφέ, μαύρη, χρυση ή ασημένια τσάντα θα έκανε πιο εύκολη την ζωή σας. Οκ η χρυσή και η ασημένια ακούγονται λίγο υπερβολικές, αλλά πιστεψτε με εγώ έχω μια ασημένια-γραφίτη για τον χειμώνα και την έχω ταιριάξει με όλα μου τα ρούχα.

4.Μετατρέψτε το μπανιο σας σε ατμοσίδερο. Ή κάπως έτσι. Αν θέλετε να φορέσετε κάποιο ρούχο και έχετε ξεχάσει το να σιδερώσετε ή έχει κάνει ζάρες από την ντουλάπα, μπορείτε να το κρεμάσετε με μια κρεμάστρα στο μπάνιο σας (μακριά από το ντους για να μην βραχεί) για παράδειγμα στην πόρτα του μπάνιου, και όσο κάνετε το ντουζάκι σας οι ατμοί θα διώξουν τις ενοχλητικές ζάρες από το ρούχο.

5. Επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια που να ταιριάζουν λίγο πολύ με τα περισσότερα σύνολα που επιλέγετε να φορέσετε το πρωί στην δουλειά. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι για μένα ιδανικές για να τις συνδυάσω με ότι φορέσω το πρωί στο γραφείο.

6. Τώρα το χειμώνα, φροντίστε να έχετε μια ζακέτα ή ένα σακάκι που να είναι πασπαρτού και να μπορείτε να το φορέσετε και να το ταιριάξετε με τα περισσότερα ρούχα σας. Έτσι λίγο πριν φύγετε να μην αναρωτιέστε τι σακάκι να βάλετε.

7. Επιλέξτε τα φορέματα. Αν σας το επιτρέπει ο σωματότυπος σας, προτιμήστε τα φορέματα, γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο και δεν χρειάζεται να ψάχνετε τα χαράματα παντελόνι και μπλούζα να ταιριάζουν.

8. Επιλέξτε το μαύρο και θα με θυμηθείτε. Όταν δεν μπορώ να αποφασίσω τι να βάλω και ο χρόνος τρεχει, απλά επιλέγω ότι μαύρο έχω. Πόσο λάθος να πάω στον συδυασμό; Άσε που είναι και πολύ σικ και ποτέ δεν φεύγει εκτός μόδας. Επιπλέον, αδυνατίζει κιόλας.

9. Πάρτε το πρωινό σας πριν ντυθείτε. Καλύτερα τα δημητριακά να στάξουν πάνω στην πιτζάμα σας παρά στο μπλουζάκι που φορέσατε. Γιατί μετά θα φάτε ένα τέταρτο ή και παραπάνω να βρείτε μπλουζάκι να το αντικαταστήσετε. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν λερωθεί και το παντελόνι. πφφφφ. 10. Συμβουλευτείτε το δελτίο καιρού το προηγούμενο βράδυ. Τώρα που φθινοπωριάζει δεν χρειάζεται να ψάχνετε στα σκοτάδια που είχατε παρατήσει την ομπρέλα την τελευταία φορά που την χρησιμποιήσατε. Και φυσικά το πιο απλό απ' όλα:

11. Ετοιμαστείτε από το προηγούμενο βράδυ. Διαλέξτε από βραδύς τι θα θέλατε να φορέσετε την επόμενη μέρα. Έτσι δεν θα ανησυχείτε μηπως καθυστερήσετε. Θα έχετε ήδη κάνει όλη την προετοιμασία από την προηγούμενη.

Review: W7 Big Lash Mascara & Μολύβι eyeliner



Στις αρχές του προηγούμενου μήνα πήρα στα χέρια μου αυτή την μάσκαρα και το μολύβι ματιών. Ίσως το θυμάστε καθώς είχα κάνει και βιντεάκι με One brand turorial χρησιμοποιοώντας μόνο προϊόντα της W7 Που έχω στην κατοχή μου.

Από τότε τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο αρκετές φορές, για να μπορέσω να δημιουργήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για αυτά.

Θα μιλήσω πρώτα για το μολύβι το οποίο ομολογούμενως το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο και το έχω εντάξει πλέον στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είναι αρκετά μαλακό και γράφει χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Άλλωστε προορίζεται για τα μάτια. Έχει αρκετά καλή απόδοση και διάρκεια. Αν και φοράω Primer σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα του. Δεν με ενοχλεί καθόλου αν το φορέσω στο κάτω βλέφαρο ή ακόμα και μέσα σε αυτό (αν και κάτι τέτοιο το αποφεύγω γιατί θα μου μίκρυνε πολύ τα μάτια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό οικονομικό μολύβι που αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Η μάσκαρα από την άλλη είναι πολύ ιδιαίτερο θέμα για μένα. Δεν έχω ιδιαίτερα μακριές και πολλές βλεφαρίδες οπότε είμαι σε συνεχή αναζήτηση της τέλειας μάσκαρας. Η συγκεκριμένη δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ωστόσο δεν με απογοήτευσε κιόλας. Έχει πολύ μεγάλο βουρτσάκι και έντονο χρώμα, βγάζενι αρκετό προϊόν και επειδή είναι τρίχινο το βουρτσάκι μπορεί να πιάσει λίγο καλύτερα ακόμα και τις πιο δύσκολες βλεφαρίδες. Πιστεύω ότι στις δικές μου δίνει πολύ όγκο και τις ξεχωρίσει αλλά δεν δίνει μήκος κατί που θα ήθελα να κάνει. Αλλά δεν έχω μακριές βλεφαρίδες οποτε ας μην είμαστε και πλεονέκτες. Την φοράω στην καθημερινότητα μου περισσότερο για όταν θέλω δηλαδή ένα απλό πρωϊνό Look. Στεγνώνει εύκολα χωρίς να τις ξερένει γεγονός που είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Τέλος είναι πολύ οικονομική. Ίσως όμως σε μακρύτερες βλεφαρίδες να είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Το μολύβι σίγουρα μου άρεσε και θα το αναζητήσω ξανά, όχι όμως και την μάσκαρα αφού θα επιθυμούσα να έδινε περισσότερο μήκος στις βλεφαρίδες μου. Ίσως όμως δοκιμάσω κάποια άλλη από την εταιρεία.

Και τα 2 κοστίζουν μόνο 4,00€ και μπορείτε να τα βρείτε από το bebeauty.gr

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θα δοκιμάζατε;