Pages

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προϊόντα κατά της κυτταρύτιδας που χρησιμοποιώ







Αν και ο καιρός δεν σε σπρώχνει να χρησιμοποιήσεις τέτοιους είδους προϊόντα αυτήν την εποχή, εγώ ωστόσο, έχω αποφασίσει να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, κυρίως υποστηρικτικά στο όποιο πλάνο δίαιτας ακολουθώ, γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταματάμε να τα χρησιμοποιούμε ποτέ.Μόνο όταν τα χρησιμοποιείς καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου μπορείς να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να βοηθήσεις να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλιώς κάθε πάσχα και καλοκαίρι είναι απλά χαμένος κόπος και σαν να μην κάνεις τίποτα.



Το Cellu Break (Double Action Anti-Cellulite lotion ) της σειράς Avon solutions το χρησιμοποιώ μετά το ντους και κυρίως το βράδυ. Έχω παρατηρήσει ότι δεν απορροφάται γρήγορα και πρέπει να συνεχίζεται να κάνετε μασάζ στην προβληματική περιοχή μέχρι να απορροφηθεί πλήρως αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη αλλ΄αόχι λιπαρή. Σίγουρα, απαιτεί τον χρόνο του σαν διαδικασία και δεν θα συνιστούσα να την κάνετε εφόσον βιάζεστε. Έχει ευχάριστη και ήπια μυρωδιά, θα έλεγα ελαφριά και βρίσκω ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει την άσχημη αίσθηση λιπαρότητας.


Το λάδι της ΒΙΟΤΕΝ επιλέγω να το χρησιμοποιώ κυρίως τα σαββατοκύριακα και όταν έχω αρκετά περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου. Πρόκειται για λάδι για μασάζ και αυτό από μόνο του το καθιστά αδύνατο για καθημερινή χρήση. Θέλει τον χρόνο του για να απορροφηθεί και εντατικό μασάζ στα σημεία που έχετε εντοπίσει το πρόβλημα. Είναι ωραίο να το συνδυάζεται με ένα scrub σώματος. Έχω προσέξει ότι η απολέπιση βοηθάει στο να προετοιμαστεί η επιδερμίδα για να δεχτεί καλύτερα όλα τα προϊόντα ενυδάτωσης και φυσικά αυτό ενισχύεται όταν πρόκειται για προϊόντα αδυνατίσματος ή κατά της κυτταρύτιδας. Έχει ευχάριστη μυρωδιά και στεγνώνει όπως ένα ξηρό λαδάκι σώματος.

Τον εντατικό ορό κατά της κυτταρύτιδας τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο εντατικά (όπως λέει) και καθημερινά. Επειδή σαν συσκευασία προβλέπεται να μου φτάσει περιπου 3 εβδομάδες ίσως και λιγότερο (έχω και επιφάνεια να καλύψω χεχε) μια φορά στους 2 ή 3 μήνες επιλέγω έναν ορό και τον χρησιμοποιώ καθημερινά κάθε πρωί ευλαβικά. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ ελαφρύς, απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και έχει αρκετά ευχάριστη μυρωδιά - αν και λίγο φρουτένια για τα δικά μου γούστα. Τώρα μου έχει τελειώσει και κάτι μου λέει ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα τον αναζητήσω ξανά.

Γενικά μου αρέσουν και τα τρία αυτά προϊόντα και σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά (ειδικά τον ορό) . Ωστόσο, επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω και άλλα προϊόντα, έχω πάρει και κάποια άλλα ακόμα και μόλις αρχίσω να τα χρησιμοποιώ θα σας πω την άποψη μου και για εκείνα.

Αυτά από μένα , μέχρι το επόμενο post ...

Φιλάκια πολλά.

ReVIEW Oriflame προϊόντα




Βρείτε όλα τα προϊόντα στο www.oriflame.gr


Δείτε όλα μου τα reviews για τα προϊόντα της Oriflame

http://thekmprojects.blogspot.gr/search/label/Oriflame

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

This week's loves and hates 17-11-2013


Μια αρκετά πιεστική εβδομάδα πέρασε και η αλήθεια είναι ότι όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο απορώ με το πόσα πολλά πράγματα έγιναν μέσα στην εβδομάδα αυτή.

Loves
  1. Για το foundation Μου εμπιστεύτηκα το Matt foundation της Ingrid Cosmetics αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές που ήθελα απόλυτη σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ μου χωρίς να λερώνει τα ρούχα επέλεξα το Super Stay 24h της Maybelline.
  2. Για την ίδια σταθερότητα σε ότι κι αν συμβεί επέλξα της Erre Due την μάσκαρα που τοσο πολυσυζητήθηκε το καλοκαίρι που πέρασε. Η αλήθεια είναι ότι αν στεγνώσει - και ευτυχώς εγώ είμαι σε αυτές που στέγνωνε γρήγορα- δεν βγαίνει με τίποτα.
  3. Για Primer άρχισα να χρησιμοποιώ το Primer της ELF ΠΟυ ήρθε προσφατα στα χέρια μου και το haul σκέφτομαι να το ανεβάσω σύντομα.
  4. Πήρα 2-3 πραγματάκια από Avon Και μεταξύ αυτών και το concealer της εταιρείας, γιατί ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε και θα το δείξω σε βιντεάκι που πρόκειται να γυρίσω σύντομα αποκλειστικά με προϊόντα της Avon.
  5. Αλλο ένα concealer που χρησιμοποιώ είναι και αυτό της Essence Που πραγματικά με έχει ενθουσιάσει.
  6. Μετά το βιντεάκι με τα προϊόντα της Oriflame ξαναθυμήθηκα πόσο πολύ αγαπούσα το smooth Definer της εταιρείας και το ξαναέβαλα στην καθημερινότητα μου.
  7. Για το καθημερινό μου μακιγιάζ η ιδανική παλέτα είναι της Miss Cop σε γήινες αποχρώσεις. Και οικονομική και με απιστευτη χρωματική απόδοση. Αν την βρείτε αρπαξτε την θα με θυμηθείτε.
  8. Είδα το Gravity σε 3D και μου άρεσε πάρα πολύ για την φωτογραφία του αν και οφείλω ν αομολογήσω ότι η γκαντεμιά της ηρωίδας είναι επική.
  9. Ανακάλυψα τον Latte με μέλι και κανέλα  από τα Flocafe για τις ημέρες που θέλω να κάνω μια μικρή παρασπονδία .                                              και 1 hate αν θα μπορούσα να το πω hate
  10. Έχασα ένα αγαπημένο συγγενή την εβδομάδα που πέρασε και οι στιγμές δεν λένε να φύγουν από το μυαλό μου. Είναι οι στιγμές που δένετε η οικογένεια και που ανακαλύπτεις πόσο πολύ ευγνώμων είσαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ψυχή σου και την ζωή σου.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

One Brand Tutorial Oriflame - Μακιγιάζ μόνο με προϊόντα της Oriflame



Μια νέα σειρά από βίντεο που χρησιμοποιώ προϊόντα από μια μόνο εταιρεία για να κάνω ένα Μακιγιάζ. Δεν είμαι επαγγελματίας μακιγιέζ και στόχος της σειράς αυτής ΔΕΝ είναι να σας δείξω τεχνικές αλλά ΠΩΣ χρησιμοποιώ ΕΓΩ τα συγκεκριμένα προϊόντα με σκοπό να δείτε το πως κάθονται στην δική μου επιδερμίδα και στυλ και να πάρετε ιδέες ή να αξιολογήσετε τα προϊόντα αυτά από μόνες σας. Μερικές φορές ΔΕΝ υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος αλλά τι βολεύει εμάς να κάνουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας από κάτω.




Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

This week's Loves & Hates


Μια τρελή θεότρελη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πιο σημαντική εμπειρία αυτή της δίαιτας, γύρω από την οποία γύριζε όλη μου η καθημερινότητα. Για όσες δεν το ξέρετε έχω ξεκινήσει δίαιτα με ειδική διατροφολόγο, όπως έχω γράψει στο άλλο μου blog. Για την ώρα δεν πεινάω, ελπίζω να αντέξω μοναχα. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 10 πράγματα που με συγκλόνισαν αυτήν την εβδομάδα. Εντάξει μπορεί να μην με συγκλόνισαν αλλά σίγουρα τα αγάπησα πολύ. Και το καλό είναι ότι αυτήν την εβδομάδα δεν έχω τίποτα που να μίσησα.

  1. Ξεκίνησα να διαβάζω την βιογραφία του Steve Jobs, ιδρυτή της Apple Και βασικό υπεύθυνο για τους Mac υπολογιστές αλλά και τα Ipods & Ipads και φυσικά τα Iphones. Είχα δει πριν λίγο καιρό την ταινία και είπα να διαβάσω και το βιβλίο. ΕΠιπλέον, έχω μια εργασία στο ΕΑΠ να παραδώσω την εβδομάδα που μας έρχετε και μια ερώτηση έχει να κάνει με τον Steve JObs ως επιχειρηματία. Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε, έζησε όλα αυτά που έζησε και δημιούργησε όλα όσα δημιούργησε.
  2. Όλη την εβδομάδα χρησιμοποιήσα τα πινέλα από το JUmbo για το καθημερινό μου μακιγιάζ. Ειλικρινά είναι πολύ καλά σε ποιότητα και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα όσες φορές τα έπλενα.
  3. Το βερνίκι της Avon "City Navy" απο την σειρά Speed Dry. Στεγνώνει γρήγορα και έχει ένα απιστευτο μπλε-μωβ χρώμα. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν διαρκεί πολύ.
  4. Peanut Butter. Στα πλαίσια της διατροφής μου έχω σαν επιλογή να φάω για πρωϊνό, ένα μικρό παξιμάδι 30γρ με μια κουταλιά φυστικοβούτυρο. Το ομολογώ, ΔΕΝ περίμενα να με κρατάει μέχρι το δεκατιανό  μου αλλά είναι το πιο γρήγορο και χορταστικό πρωϊνό που έχω δοκιμάσει. Αφήστε που μου αρέσει κιόλας.
  5. Πριν από 2 εβδομάδες πειπου πήρα από τα Tiger 2 κολιε μόνο με 2 € το καθένα. Τα έχω λατρέψει και τα φοράω σχεδόν καθημερινά, ειδικά το ροζ μουστάκι έχει κλέψει καρδιές.
  6. Έφτασε στα χέρια μου το λαδάκι για τα μαλλιά από την Kerastase. Ειλικρινά είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα πάρει ακόμα. Έχει έντονο σχετικά άρωμα το οποίο όμως μου αρέσει πολύ.
  7. Όλη την εβδομάδα σχεδόν επέλεγα smokey σε πράσινη-λαδί απόχρωση και για ρουζ είχα σαν πρώτη επιλογή το Pearlescent pink της Wet n Wild. 
  8. Και μια και μιλήσαμε για ρουζ , το μπρόνζερ που επέλεξα για άλλη μια φορά ήταν το Honolulu της W7
  9. Το κραγιόν της MUA σε απόχρωση νο. 11 , ένα ροζοκαφέ nude ιδανικό για καθημερινο μακιγιάζ, έχει επανέλθει σε περίοπτη θέση στην τσάντα μου και τολμώ να πω ότι μάλλον θα το τελειώσω σύντομα.
  10. Είδα την ταινία Captain Phillips και ομολογώ ότι η ερμηνεία του Tom Hanks Με εξέπληξε θετικά. Πολύ δυνατή ταινία με έντονες σκηνές αγωνίας σε ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ τους ναυτικούς και τις οικογένειες τους. Μια αληθινή ιστορία μεταφερμένη στην μεγάλη οθόνη χωρίς φανφάρες. Δείτε την , αξίζει.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

This Week's Loves & Hates 3-11-2013


Μια πολυτάραχη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ξεκίνησε από την 28η Οκτωβρίου για να καταλήξη στην επίθεση εναντίιον ναζιστών. Ένας νέος κύκλος αίματος αρχίζει; Ελπίζω όχι. Μέσα σε όλα αυτά τα περιεργα που μας κατακλύζουν βρήκα λίγο χρόνο για να σας γράψω τα λίγα πράγματα που με συγκλόνισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.