Pages

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Βασιλόπιτα Πολίτικη

Η συνταγή αυτή είναι παραδοσιακή πολίτικη. Την φτιάχνει χρόνια η μαμά μου. Και για να πω την αλήθεια, για μένα αυτή είναι η κανονική βασιλόπιτα. Όλα  τα άλλα μου μοιάζουν απλά σαν κέικ με πασπαλισμένη άχνη ζάχαρη.

Στην οικογένεια μας την φτιάχνουμε με μια μικρή παραλαγή. Δεν χρησιμοποιούμε μαστίχα, στην κανονική συνταγή όμως μπαίνει και μαστίχα.

Σας ετοιμάσαμε με τον Γιάννη ένα βίντεο που σας δείχνουμε αναλυτικά την συνταγή.



Τι χρειαζόμαστε:

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι για τσουρέκια,
100 γρ νωπή μαγιά,
500 γρ. ζάχαρη (χεχε η μαμά μου βάζει λιγότερη, 400γρ, αλλά εμείς είμαστε γλυκατζήδες)
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
4 αυγά
500 ml γάλα
250 γρ. βούτυρο (πχ 1 βιτάμ)
ξύσμα πορτοκαλιού και ο χυμός από ένα πορτοκάλι
1 φακελάκι μαχλέπι
1 φακελάκι κακουλέ

Εκτέλεση
Διαλύουμε την μαγιά σε χλιαρό γάλα και προσθέτουμε μια κούπα από το αλεύρι. Σε ένα λεκανάκι βάζουμε γύρω γύρω το αλεύρι, το μαχλέπι, το κακουλέ, το ξύσμα και λίγο αλάτι. Στην μέση βάζω τη ζάχαρη και τα αυγά και τα χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να διαλυθούν καλά. Προσοχή ! δεν παίρνω ακόμα αλεύρι από τα πλάγια. Αφού φουσκώσει η μαγιά μας την ρίχνουμε στο κέντρο μαζί με το χυμό κι τα χτυπάμε σιγά σιγά μαζεύοντας το αλεύρι. Στο τέλος λιώνω το βούτυρο και ζημώνω ταυτόχρονα ενώ ρίχνω λίγο λίγο το βούτυρο μέχρι να το πιει. Σκεπάζουμε την λεκάνη μας με πετσέτα και κουβέρτα και την βάζουμε κοντά σε εστία θερμότητας (καλοριφέρ, aircondition κτλ). Περιμένουμε να φουσκώσει. Βάζουμε το μίγμα σε ταψιά στα οποία έχουμε βάλει λαδόκολα, για να ξεκολάνε εύκολα. Στολίζουμε με ασπρισμένα αμύγδαλα και αλοίφουμε με αβγό  (ανακατεμένο με λίγο νεράκι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός No 6 - Christmas Giveaway No 6

Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να κάνεις τα εξής: • Να είσαι συνδρομητής/συνδρομήτρια στο κανάλι μου • Να μου αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από αυτό το βίντεο στο Youtube (όχι δηλαδή σε αυτήν την ανάρτηση) Ο διαγωνισμός λήγει στις 6 Ιανουαρίου Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Facebook! Καλή επιτυχία και Καλές γιορτές. Επίσης, αν θέλεις να λάβεις μέρος στους άλλους διαγωνισμούς 3 Giveaways ήδη τρέχουν . Στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=86XOehnhTtM στο blog μου http://thekmprojects.blogspot.gr/search/label/GIVEAWAYS και ένα στο facebook https://www.facebook.com/photo.php?fbid=510795695695043&set=a.352714101503204.85808.352673124840635&type=1 Και τα Giveaways συνεχίζονται...

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Review: Bio plasis Firming Body Cream


Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, οι ανάγκες μας για περιποίηση του σώματος μας παραμένουν όλο τον χρόνο. Έτσι δεν θα πρέπει να αμελούμε να χρησιμοποιούμε μια κρέμα σώματος συσφιγκτική ή και αντικυτταριτιδική. Για μένα που είμαι σε πρόγραμμα διατροφής, αυτή η διαδικασία είναι επιβεβλημένη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την παραλείψω από την καθημερινή μου ρουτίνα.

Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ την συσφιγκτική κρέμα σώματος της Bio plasis με Μαστίχα Χίου και ελαιόλαδο.
Είναι μια συσφιγκτική κρέμα σχεδιασμένη να τονώνει και να ενισχύει τους ιστούς του δέρματος χαρίζοντας ενυδάτωση και ελαστικότητα. Στα θετικά της είναι ότι δεν περιέχει Parabens και άλλες βλαβερές χημικές ουσίες, ενώ περιέχει φυτικά συστατικά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Στα αρνητικά της, το άρωμα της το οποίο βρίσκω βαρύ για τα δικά μου γούστα. Ναι μυρίζει κάτι μεταξύ μαστίχας και ελαιόλαδου αλλά νομίζω ότι διακρίνω και την σπιρουλίνα ανάμεσα τους και αυτό με ενοχλεί προσωπικά. Επίσης, κάτι που είναι πιο σημαντικό από την μυρωδιά, δεν απορροφάται εύκολα. Δεν είναι όμως απαραίτητα κακό αυτό. γιατί μπορείτε να βάζετε πολύ λίγη ποσότητα (στο μέγεθος ενός φουντουκιού )και να προσθέτετε σταδιακά όσο επιπλέον χρειάζεστε, γιατί διαφορετικά θα τρίβετε με τις ώρες και πάλι δεν θα απορροφάται με τίποτα.

Προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμήσω, γιατί παρόλο που είναι από φυσικά βιολογικά συστατικά, δυστυχώς δεν μου άρεσε ούτε η μυρωδιά ούτε το γεγονός ότι δεν απορροφούταν πολύ εύκολα και μέχρι να βρω το κόλπο και την σωστή ποσότητα σχεδόν μου τελείωσε. Όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά Bioplasis σε όλα τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Η συγκεκριμένη συσφιγκτική κρέμα κοστίζει 17,73€.

Αυτά από μένα. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την BIOPLASIS;

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

And the winner is....

Έχουμε την τυχερή νικήτρια του 1ου Χριστουγεννιάτικου Giveaway για το 2013!!!!


Συγχαρητήρια Maria-Irini Chatzi , εύχομαι να είσαι πάντα Καλότυχη Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! Περιμένω να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου για να σου στείλω το δωράκι σου! Μπορείς να στείλεις μήνυμα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις δεξιά στο blog ή απλά να μου στείλεις μήνυμα στην σελίδα the KM Projects στο Facebook.

Θα περιμένω 48 ώρες να μου απαντήσεις μέχρι να επαναλάβω την κλήρωση!!!




Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

EXELIA Christmas Giveaway

Μέσα στις γιορτές η ενυδάτωση δεν παύει να παίζει τον πρώτο ρόλο στην φροντίδα της επιδερμίδα μας και η ανάγκη μας να είμαστε λαμπερές στο ρεβεγιόν είναι ένα λόγος παραπάνω να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Ο Άγιος Βασίλης φέτος θα φέρει σε μια τυχερή μια μάσκα ενυδάτωσης της EXELIA.



Οι όροι είναι απλοί: 
  1. Θα πρέπει να κάνεις like στην σελίδα της EXELIA στο Facebook εδώ.
  2. Θα πρέπει να με ακολουθείς στο blog μου.
  3. Θα πρέπει να μου αφήσεις το email σου, σε περίπτωση που είσαι η τυχερή νικήτρια να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σου.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα Rafflecopter απο κάτω για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου.

a Rafflecopter giveaway



Το νέο Χριστουγεννιάτικο Giveaway είναι ανοιχτό για όλους τους κατοίκους της Ελλάδας και θα λήξει στις 26 Δεκεμβρίου 2013.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν χρειάζεται να μου αφήνετε σχόλια με τα προσωπικά σας στοιχεία ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ κάτω από αυτό το post, απλά συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

The Foundation Project: Essence soft touch mousse make-up


Δεν πέρασε πολύς καιρός και ήδη έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ κάποια καινούργια foundation που έπεσαν στα χέρια μου. Ένα από αυτά είναι το Soft touch mousse make-up της Essence. Η απόχρωση που το έχω είναι η mat sand.

Γενικά, είναι ένα ελαφρύ makeup, με πουδρένια υφή και ματ τελείωμα, ιδανικό για το καθημερινό μακιγιάζ των μικτών - λιπαρών επιδερμίδων. Πρόκειται για ένα foundation σε μορφή mousse. Η συσκευασία είναι στα 16gr (περίπου 20ml), λιγότερη δηλαδή από τα παραδοσιακά foundations τα οποία είναι στα 30ml, αλλά λόγω της υφής του, θα σας διαρκέσει όσο ένα κανονικό makeup. Έχει μέτρια κάλυψη η οποία κατά τόπους μπορεί να "χτιστεί" αλλά με προσοχή. Έχει επίσης μέτρια διάρκεια, περίπου 4-6 ώρες ανάλογα την επιδερμίδα σας. Μπορείτε όμως να παρατείνετε την διάρκεια χρησιμοποιώντας ένα Primer. Δεν έχει αντηλιακή προστασία, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια ενυδατική με SPF αν θέλετε να προστετευτείτε από τον ήλιο.

Τα foundations σε μορφή Mousse δεν τα είχα σε πολύ εκτίμηση και η αλήθεια είναι ότι είναι το πρώτο που δοκιμάζω. Είχα ένα φόβο ότι θα έμοιαζε με αυτά που είναι σε στέρεη μορφή και τα οποία θεωρώ πάρα πολύ βαριά για το δικό μου γούστο. όμως είναι πολύ ανάλαφρο foundation, το οποίο το απλώνω με τα χέρια μου ή με πινέλο. Μεσα στις επόμενες μέρες θα ανέβει και το Demo & review του στο Youtube.

Αναλυτικά,

Με το Primer της MUA, η διάρκεια του ήταν σίγουρα καλή, περίπου στις 8 ώρες αλλά αυτό δεν περιόριζε την γυαλάδα να εμφανιστεί στις 4 ώρες, ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα.

Με το Primer της Oriflame είχε σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια αλλά χωρίς να καταφέρει να κρατήσει την λιπαρότητα μακριά από την ζώνη Τ, για πολλές ώρες.

Με το Primer της VIVO, η διάρκεια άγγιζε άνετα τις 12 ώρες, ενώ η γυαλάδα εμφανιζόταν μόλις μετά από τις 7 περίπου ώρες, πολύ καλή διάρκεια για μια μικτή-λιπαρή επιδερμίδα.

Με το Primer των Sephora ήταν ο καλύτερος συνδυασμός αφού είχε μεγάλυτερη διάρκεια αλλά και για πολλές ώρες κρατούσε την γυαλάδα μακριά διατηρώντας το ματ τελείωμα του για πολύ περισσότερο.

Χωρίς primer
Έχει μέτρια διάρκεια περίπου 4-6 ώρες αν και τις ημέρες που είχε πολύ κρύο παρατήρησα ότι η διάρκεια αυτή παρατείνοταν. Η λιπαρότητα στην ζώνη Τ έκανε σχετικά σύντομα την εμφανιση της, υπολογίστε περίπου στις 3 ώρες αλλά αυτό ρυθμιζόταν αν είχα χρησιμοποιήσει μια ενυδατική ιδανική για ματ τελείωμα.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό foundation για την τιμή του (3,50€) και σίγουρα το προτείνω για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες που θέλουν ένα ματ τελείωμα χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Giveaway #3 Christmas Giveaway #3



Το τρίτο εορταστικό Giveaway είναι ΓΕΓΟΝΟΣ και φυσικά είναι στο Youtube. Η αγαπημένη μου παλέττα της VIVO, σε απόχρωση Dreamy και το αγαπημένο κραγιόν της LA Girl, σε απόχρωση Romance περιμένει μια τυχερή αν κάνει τα παρακάτω....


Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

• Να είσαι συνδρομητής/συνδρομήτρια στο κανάλι μου εδώ!!

• Να μου αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από αυτό το βίντεο στο Youtube (ΟΧΙ ΕΔΩ )για να μεταβείτε στο βιντεο πατήστε ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Δεκεμβρίου

Καλή επιτυχία και Καλές γιορτές.

Επίσης, αν θέλεις να λάβεις μέρος στους άλλους διαγωνισμούς 2 Giveaways ήδη τρέχουν .

Ένα στο blog μου

http://thekmprojects.blogspot.gr/2013/12/christmas-giveaway-1.html

και ένα στο facebook

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=506727452768534&set=a.352714101503204.85808.352673124840635&type=1



Και τα Giveaways συνεχίζονται...

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Giveaway #1 (Closed)


Επιτέλους, ήρθε η στιγμή που τόσο περίμενα να σας αποκαλύψω και που σχεδίαζα τόσον καιρό. Ήθελα πάρα πολύ αυτά τα Χριστούγεννα, κόντρα στο πνεύμα των απαισιόδοξων που μας θέλουν να μιζεριάζουμε καθημερινά, να είναι τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από το να σας κάνω μερικά δωράκια. Φέτος τα Χριστούγεννα σκέφτηκα να σας κάνω όχι ένα ή δύο αλλά πολλά πολλά Giveaways, πολλά πολλά δωράκια.Ήδη εδώ και μήνες μάζευα δωράκια κάθε φορά που ψώνιζα κάτι έβαζα στο καλαθάκι μου και ένα μικρό δωράκι για εσάς. Ετσι τώρα ήρθε η ευκαιρία να σας τα δώσω!!!!!

Η σκέψη απλή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύω κι από ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο Giveaway. Θα γίνουν Giveaways εδώ, στην σελίδα μου στο Facebook αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube. Ξεχωριστά δώρα κάθε φορά σε ξεχωριστό social media. Τα δώρα πολλά και ωραία και πιστεύω ειλικρινά ότι θα σας αρέσουν. Οι όροι απλοί. Ανάλογα με το μέσο που θα γίνεται κάθε φορά ο διαγωνισμός, οι υποχρεωτικοί όροι θα είναι απλά να το ακολουθείτε/κάνετε Like και να αφήσετε ένα σχόλιο. Προαιρετικά, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο δώρο. 

Το πρώτο Giveaway ξεκινάει από το Blog μου, μια και υπήρξε το πρώτο μου μέσο έκφρασης, είναι το παλαιότερο και δικαιωματικά αξίζει αυτήν την πρωτιά. Το πρώτο δώρο είναι το αγαπημένο μου άρωμα. Είναι το Soft Musk της Avon και είναι ένα ολόκληρο σετ που περιλαμβάνει το άρωμα, το αποσμητικό και την αρωματική πούδρα Soft Musk , όλα σε κανονικό μέγεθος.

Οι όροι απλοί:

1. Θα πρέπει να είστε μέλη στο blog Μου. (Επιλέξτε εσεις την πλατφόρμα που θα με ακολουθειτε Google+, blogger, Networked Blogs, Bloglovin) Και αφήστε μου το όνομα με το οποίο με ακολουθείτε και την πλατφόρμα με την οποία επιλέξατε να με ακολουθήσετε.
2. Αφήστε μου ένα σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το Post λέγοντας μου τι σας αρέσει να στολίζετε να Χριστούγεννα, καραβάκι ή Δεντράκι.

Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τα υπόλοιπα βήματα.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα rafflecopter ΠΟυ ακολουθεί για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους.


Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου και θα λήξει στις 20/12/2013. Η νικήτρια θα ενημερωθεί από το blog και το facebook Και θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου εντός 48 ωρών αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Review: BIOTEN Skin Moisture Scrub cream


Έχω ιδιαίτερη αγάπη στην απολέπιση σαν διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας μου. Έτσι δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το scrub της ΒΙΟΤΕΝ για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα από τόσες πολλές bloggers & youtubers. 

Είναι ένα οικονομικό scrub για κανονικές - μικτές επιδερμίδες με μέλι και κουκούτσι βερύκοκου της σειράς Skin moisture. Η απολεπιστική κρέμα της ΒΙΟΤΕΝ είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά και όπως όλα τα προϊόντα της ΒΙΟΤΕΝ δεν έχει parabens, parafin και χρωστικές. Το μέλι διασφαλίζει την ενυδάτωση μας και το κουκούτσι βερύκοκου την ήπια απολέπιση της. 

Η μυρωδιά του ΥΠΕΡΟΧΗ, απαλή, γλυκιά με πιο έντονο το άρωμα του μελιού και αισθητές νότες βερύκοκου, ιδανική για προϊόν προσώπου. Παραδόξως μάλιστα αν και το βερύκοκο θα έπρεπε να με ενοχλει με την φρουτένια μυρωδιά του αυτή η κρέμα απολέπισης όχι μόνο δεν με ενόχλησε αλλά την λάτρεψα.

Την χρησιμοποιώ μια με δύο φορές την εβδομάδα. Αφού πλύνω καλά το πρόσωπο μου, περναω στην απολέπιση του με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάζω με νερό. Στην συνέχεια προχωρώ στην εφαρμογή μιας μάσκας προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου την δεδομένη στιγμή. 

Θα την βρείτε γύρω στα 3€ - 3,50€ και θα σας πρότεινα να μην την προσπεράσετε. Τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τα κραγιόν μου από τα H& M


Από τα H&M έχω τρία κραγιόν τα οποία κατά καιρούς ερωτεύομαι και ξαναφέρνω στο προσκήνιο. Είναι τα : Diva Bride, Love that Red & For Audrey.

Το Diva Bride είναι ένα έντονο, φωτεινό "Barbie" ροζ, ιδανικό για καλοκαιρινές εξορμήσεις. Το Love that Red είναι ένα έντονο κόκκινο, σαν το κόκκινο της Ferrari και το επιλέγω πιο πολύ για ζεστες καλοκαιρινές / ανοιξιάτικες βραδιές αν και με άνεση θα το επέλεγα για το Χριστουγενιάτικο ρεβεγιόν, καθώς είναι τόσο φωτεινό που είναι αδύνατο να του αντισταθείς.

Για το τέλος άφησα ίσως το πιο αγαπημένο μου από τα 3, είναι το For Audrey. Ένα βαθύ κόκκινο προς το μπορντώ ιδανικό για τον χειμώνα. Ίσως για αυτό και τα θυμήθηκα τώρα, γιατί απλά το For Audrey. τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το καθημερινό μου αγαπημένο κραγιόν.

Είναι τόσο ενυδατικά όσο να μην ξηραίνουν τα χείλη, με σατινέ  θα έλεγα τελείωμα, όχι τελείως ματ αλλά σίγουρα όχι μεταλιζέ. Είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να βρείτε στα H&M καθώς κυκλοφορούν στην μόνιμη συλλογή τους από μακιγιάζ.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

EXELIA review



Πριν από περίπου ένα μήνα (ίσως και λίγο παραπάνω) είχα παρευρεθεί στο event των εργαστηρίων Cana όπου μας παρουσίασαν τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου με ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας της Exelia . Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν εκτός από το βιολογικό ελαιόλαδο, θρεπτικά συστατικά ιδανικά για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας μας. Δεν περιέχουν parabens και αλλεργιογόνα και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η EXELIA έχει στο πλευρό της την Ολυμπιονίκη στην ξιφασκία Βασιλική Βουγιούκα και την αρχιτέκτονα Ναταλία Κοκοσαλάκη. Δυο σύγχρονες Ελληνίδες που μοιράζονται μαζί της την πρωτοπορία, τις διακρίσεις, και τη γοητεία τους. Μαζί, δημιουργούν την τέλεια σύνθεση ομορφιάς και επιτυχίας.


           Anti-Wrinkle & Firming Serum for all skin types
Ίσως το πιο αγαπημένο μου προϊόν αυτής της σειράς είναι ο αντιρυτιδικός και συσφιγκτικός ορός. Ενυδατώνει και ενισχύει την αντοχή της επιδερμίδας χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Ρυθμίζει και διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα την υγρασία και το pH της επιδερμίδας χάρη στον μοναδικό συνδυασμό αμινοξέων *Unimoist U-125 NP®, ένα προσεκτικά ισορροπημένο μίγμα από εκχύλισμα υδρολυμένων πρωτεϊνών βρώμης. Μειώνει τις ρυτίδες και διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Τον χρησιμοποιώ κάθε βραδυ, πριν την ενυδατική μου κρέμα. Αλλά αν θέλετε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και το πρωί πριν την ενυδατική σας.Έχει ανάλαφρο άρωμα που ταιριάζει με όλα τα προϊόντα της σειράς και η συσκευασία του με έχει κερδίσει καθώς ο δοσομετρητής είναι ιδανικός για να ελέγχεται την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε, αφού πολύ λίγη είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο.Περιέχει αλλαντοϊνη και βιταμίνη Ε που μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δερμα θεραπέυοντας το παράλληλα από ερεθισμούς όπως πχ οι κοκκινίλες και τα σπυράκια που προκαλούνται από την καθημερινή πίεση των ρυθμών της πόλης. Είναι στα 30ml , μια πολύ καλή ποσότητα και κοστίζει 35€.

.

24h Hydrating Day Cream SPF 15 UVA for all skin types

Η 24ωρη κρέμα ενυδάτωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας είναι στα 50ml, έχει κρεμώδεις υφή και χάρη στο υαλουρονικό οξύ και την πανθενόλη ενυδατώνει την επιδερμίδα και την βοηθάει να αντιμετωπίσει τις καθημερινές προκλήσεις (άγχος, στρες, καυσαέριο, μακιγιάζ κτλ). Περιέχει επίσης φυτικό εκχύλισμα Imperata Cylindrica, έλαια αβοκάντο και Αβησσυνίας, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε. Προσωπικα βρήκα ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα μου πολύ καλά και είναι ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα όπου οι απαιτήσεις είναι ακόμα περισσότερες αφού το κρύο ξηραίνει την επιδερμίδα μας. Εγώ έχω μικτό-λιπαρό δέρμα και σε μερικά σημεία δεν απορροφούταν το ίδιο γρήγορα με κάποια άλλα, λόγω της λιπαρότητας που ούτως ή άλλως παρουσιάζω στην ζώνη Τ. Έχει όμως αντίστοιχη ενυδατική κρέμα για λιπαρές που μπορεί να τιμήσω όταν μου τελειώσει αυτή. Το άρωμα της το βρήκα σχετικά βαρύ για τα δικά μου γούστα αλλά είναι κάτι που μπορώ να προσπεράσω. Στα πλεονεκτήματα της είναι ότι έχει αντηλιακή προστασία SPF 15. Κοστίζει περίπου 27€ και μπορείτε να την βρείτε στα φαρμακεία.



Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream for all skin types
Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών της σειράς είναι στα 30Ml, ποσότητα αρκετά μεγάλη καως αντίστοιχα προϊόντα είναι συνήθως στα 15ml. Έχει αντιρυτιδική, συσφικτική αντιοξειδωτική και επανορθωτική δράση αυτή η ξεχωριστή ενυδατική κρέμα ματιών της σειράς EXELIA> Έχει υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη. Επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασία γήρανσης των κυττάρων της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου με το Progeline™, τριπεπτίδιο ΤΤ2.Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους. Μου προσφέρει την ενυδατωση που χρειάζομαι και δεν την αισθάνομαι καθόλου βαριά στα μάτια. Την χρησιμοπιώ καθημερινά και είναι σίγουρα ένα προϊόν που θα αναζητήσω ξανά μόλις μου τελειώσει. Κοστίζει 29€ , τιμή καθόλου απαγορευτική αν αναλογιστείτε και την ποσότητα της.
Δοκίμασα επίσης την ενυδατική μάσκα προσώπου της σειράς με λευκό άργιλο που προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ ταυτόχρονωα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Απορροφά τέλεια το σμήγμακαι ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Την χρησιμοποιούσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ένιωθα ότι καθάρισε πολύ καλά τους πόρους μου, εξισσορόπησε την λιπαρότητα στην ζώνη Τ, κυρίως λόγω του άργιλου χωρίς όμως να αφυδατώσει το δέρμα. Έχει βιταμίνη Ε, έλαιο jojoba και αμυγδαλέλαιο, συστατικά που χαρίζουν αντιοξειδωτική προστασία ενώ δίνουν τέλεια υφή στην επιδερμίδα μας.Και το καλύτερο είναι στα 125ml, μια υπεραρκετή ποσότητα για να σας διαρκέσει πάρα πολύ και μπορείτε να την βρείτε στο φαρμακείο σας στα 20€.


Εκτός όμως από τα προϊόντα που είχα στην διάθεση μου να δοκιμάσω σε πλήρες μέγεθος εν μπορούσα να αντισταθώ και να δοκιμάσω κι ένα δείγμα για λιπαρά δέρματα. Η Anti-Wrinkle Night Cream for Oily skin Περιέχει υαλουρονικό οξύ , πανθενόλη , εκχύλισμα βρώμης και το δραστικό συστατικό *Sebopessina®, στερόλη σόγιας το οποίο λειτουργεί ως  σμηγματορρυθμιστικός παράγοντας. Την χρησιμοποιούσα το βράδυ μετά τον ορό και ένιωθα ότι ενυδάτωνε την επιδερμίδα χωρίς όμως να την βαραίνει και να την αισθάνομαι λιπαρή. Έχει απίστευτο άρωμα (ίσως από τα ωραιότερα της σειράς μαζί με τον ορό) και είναι ιδανική για τις ανάγκες που έχουν οι λιπαρές επιδερμίδες. Η κανονική της συσκευασία είναι στα 50ml και μπορείτε να την βρείτε στα 32€.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από τα προϊόντα EXELIA Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και το βιντεάκι που ετοίμασα και σας μιλάω αναλυτικά για τα προϊόντα που δοκίμασα.

















Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το review μου για τα προϊόντα που δοκίμασα εδώ:






Δράσεις ΕXELIA

Η σειρά EXELIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Προσφέρει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα κοινωνικό πρόσωπο. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Review: Garnier Creme Bienfaisante Hydra Match για Κανονική - μικτή επιδερμίδα



Μια ελαφριά ενυδατική κρέμα ιδανική για μικτές επιδερμίδες έχει μπει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινή μου περιποίηση. Πρόκειται για την Creme Bienfaisante της Garnier. 

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προϊόντα κατά της κυτταρύτιδας που χρησιμοποιώ







Αν και ο καιρός δεν σε σπρώχνει να χρησιμοποιήσεις τέτοιους είδους προϊόντα αυτήν την εποχή, εγώ ωστόσο, έχω αποφασίσει να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, κυρίως υποστηρικτικά στο όποιο πλάνο δίαιτας ακολουθώ, γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταματάμε να τα χρησιμοποιούμε ποτέ.Μόνο όταν τα χρησιμοποιείς καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου μπορείς να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να βοηθήσεις να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλιώς κάθε πάσχα και καλοκαίρι είναι απλά χαμένος κόπος και σαν να μην κάνεις τίποτα.



Το Cellu Break (Double Action Anti-Cellulite lotion ) της σειράς Avon solutions το χρησιμοποιώ μετά το ντους και κυρίως το βράδυ. Έχω παρατηρήσει ότι δεν απορροφάται γρήγορα και πρέπει να συνεχίζεται να κάνετε μασάζ στην προβληματική περιοχή μέχρι να απορροφηθεί πλήρως αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη αλλ΄αόχι λιπαρή. Σίγουρα, απαιτεί τον χρόνο του σαν διαδικασία και δεν θα συνιστούσα να την κάνετε εφόσον βιάζεστε. Έχει ευχάριστη και ήπια μυρωδιά, θα έλεγα ελαφριά και βρίσκω ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει την άσχημη αίσθηση λιπαρότητας.


Το λάδι της ΒΙΟΤΕΝ επιλέγω να το χρησιμοποιώ κυρίως τα σαββατοκύριακα και όταν έχω αρκετά περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου. Πρόκειται για λάδι για μασάζ και αυτό από μόνο του το καθιστά αδύνατο για καθημερινή χρήση. Θέλει τον χρόνο του για να απορροφηθεί και εντατικό μασάζ στα σημεία που έχετε εντοπίσει το πρόβλημα. Είναι ωραίο να το συνδυάζεται με ένα scrub σώματος. Έχω προσέξει ότι η απολέπιση βοηθάει στο να προετοιμαστεί η επιδερμίδα για να δεχτεί καλύτερα όλα τα προϊόντα ενυδάτωσης και φυσικά αυτό ενισχύεται όταν πρόκειται για προϊόντα αδυνατίσματος ή κατά της κυτταρύτιδας. Έχει ευχάριστη μυρωδιά και στεγνώνει όπως ένα ξηρό λαδάκι σώματος.

Τον εντατικό ορό κατά της κυτταρύτιδας τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο εντατικά (όπως λέει) και καθημερινά. Επειδή σαν συσκευασία προβλέπεται να μου φτάσει περιπου 3 εβδομάδες ίσως και λιγότερο (έχω και επιφάνεια να καλύψω χεχε) μια φορά στους 2 ή 3 μήνες επιλέγω έναν ορό και τον χρησιμοποιώ καθημερινά κάθε πρωί ευλαβικά. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ ελαφρύς, απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και έχει αρκετά ευχάριστη μυρωδιά - αν και λίγο φρουτένια για τα δικά μου γούστα. Τώρα μου έχει τελειώσει και κάτι μου λέει ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα τον αναζητήσω ξανά.

Γενικά μου αρέσουν και τα τρία αυτά προϊόντα και σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά (ειδικά τον ορό) . Ωστόσο, επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω και άλλα προϊόντα, έχω πάρει και κάποια άλλα ακόμα και μόλις αρχίσω να τα χρησιμοποιώ θα σας πω την άποψη μου και για εκείνα.

Αυτά από μένα , μέχρι το επόμενο post ...

Φιλάκια πολλά.

ReVIEW Oriflame προϊόντα




Βρείτε όλα τα προϊόντα στο www.oriflame.gr


Δείτε όλα μου τα reviews για τα προϊόντα της Oriflame

http://thekmprojects.blogspot.gr/search/label/Oriflame

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

This week's loves and hates 17-11-2013


Μια αρκετά πιεστική εβδομάδα πέρασε και η αλήθεια είναι ότι όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο απορώ με το πόσα πολλά πράγματα έγιναν μέσα στην εβδομάδα αυτή.

Loves
  1. Για το foundation Μου εμπιστεύτηκα το Matt foundation της Ingrid Cosmetics αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές που ήθελα απόλυτη σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ μου χωρίς να λερώνει τα ρούχα επέλεξα το Super Stay 24h της Maybelline.
  2. Για την ίδια σταθερότητα σε ότι κι αν συμβεί επέλξα της Erre Due την μάσκαρα που τοσο πολυσυζητήθηκε το καλοκαίρι που πέρασε. Η αλήθεια είναι ότι αν στεγνώσει - και ευτυχώς εγώ είμαι σε αυτές που στέγνωνε γρήγορα- δεν βγαίνει με τίποτα.
  3. Για Primer άρχισα να χρησιμοποιώ το Primer της ELF ΠΟυ ήρθε προσφατα στα χέρια μου και το haul σκέφτομαι να το ανεβάσω σύντομα.
  4. Πήρα 2-3 πραγματάκια από Avon Και μεταξύ αυτών και το concealer της εταιρείας, γιατί ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε και θα το δείξω σε βιντεάκι που πρόκειται να γυρίσω σύντομα αποκλειστικά με προϊόντα της Avon.
  5. Αλλο ένα concealer που χρησιμοποιώ είναι και αυτό της Essence Που πραγματικά με έχει ενθουσιάσει.
  6. Μετά το βιντεάκι με τα προϊόντα της Oriflame ξαναθυμήθηκα πόσο πολύ αγαπούσα το smooth Definer της εταιρείας και το ξαναέβαλα στην καθημερινότητα μου.
  7. Για το καθημερινό μου μακιγιάζ η ιδανική παλέτα είναι της Miss Cop σε γήινες αποχρώσεις. Και οικονομική και με απιστευτη χρωματική απόδοση. Αν την βρείτε αρπαξτε την θα με θυμηθείτε.
  8. Είδα το Gravity σε 3D και μου άρεσε πάρα πολύ για την φωτογραφία του αν και οφείλω ν αομολογήσω ότι η γκαντεμιά της ηρωίδας είναι επική.
  9. Ανακάλυψα τον Latte με μέλι και κανέλα  από τα Flocafe για τις ημέρες που θέλω να κάνω μια μικρή παρασπονδία .                                              και 1 hate αν θα μπορούσα να το πω hate
  10. Έχασα ένα αγαπημένο συγγενή την εβδομάδα που πέρασε και οι στιγμές δεν λένε να φύγουν από το μυαλό μου. Είναι οι στιγμές που δένετε η οικογένεια και που ανακαλύπτεις πόσο πολύ ευγνώμων είσαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ψυχή σου και την ζωή σου.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

One Brand Tutorial Oriflame - Μακιγιάζ μόνο με προϊόντα της Oriflame



Μια νέα σειρά από βίντεο που χρησιμοποιώ προϊόντα από μια μόνο εταιρεία για να κάνω ένα Μακιγιάζ. Δεν είμαι επαγγελματίας μακιγιέζ και στόχος της σειράς αυτής ΔΕΝ είναι να σας δείξω τεχνικές αλλά ΠΩΣ χρησιμοποιώ ΕΓΩ τα συγκεκριμένα προϊόντα με σκοπό να δείτε το πως κάθονται στην δική μου επιδερμίδα και στυλ και να πάρετε ιδέες ή να αξιολογήσετε τα προϊόντα αυτά από μόνες σας. Μερικές φορές ΔΕΝ υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος αλλά τι βολεύει εμάς να κάνουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας από κάτω.




Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

This week's Loves & Hates


Μια τρελή θεότρελη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πιο σημαντική εμπειρία αυτή της δίαιτας, γύρω από την οποία γύριζε όλη μου η καθημερινότητα. Για όσες δεν το ξέρετε έχω ξεκινήσει δίαιτα με ειδική διατροφολόγο, όπως έχω γράψει στο άλλο μου blog. Για την ώρα δεν πεινάω, ελπίζω να αντέξω μοναχα. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 10 πράγματα που με συγκλόνισαν αυτήν την εβδομάδα. Εντάξει μπορεί να μην με συγκλόνισαν αλλά σίγουρα τα αγάπησα πολύ. Και το καλό είναι ότι αυτήν την εβδομάδα δεν έχω τίποτα που να μίσησα.

  1. Ξεκίνησα να διαβάζω την βιογραφία του Steve Jobs, ιδρυτή της Apple Και βασικό υπεύθυνο για τους Mac υπολογιστές αλλά και τα Ipods & Ipads και φυσικά τα Iphones. Είχα δει πριν λίγο καιρό την ταινία και είπα να διαβάσω και το βιβλίο. ΕΠιπλέον, έχω μια εργασία στο ΕΑΠ να παραδώσω την εβδομάδα που μας έρχετε και μια ερώτηση έχει να κάνει με τον Steve JObs ως επιχειρηματία. Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε, έζησε όλα αυτά που έζησε και δημιούργησε όλα όσα δημιούργησε.
  2. Όλη την εβδομάδα χρησιμοποιήσα τα πινέλα από το JUmbo για το καθημερινό μου μακιγιάζ. Ειλικρινά είναι πολύ καλά σε ποιότητα και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα όσες φορές τα έπλενα.
  3. Το βερνίκι της Avon "City Navy" απο την σειρά Speed Dry. Στεγνώνει γρήγορα και έχει ένα απιστευτο μπλε-μωβ χρώμα. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν διαρκεί πολύ.
  4. Peanut Butter. Στα πλαίσια της διατροφής μου έχω σαν επιλογή να φάω για πρωϊνό, ένα μικρό παξιμάδι 30γρ με μια κουταλιά φυστικοβούτυρο. Το ομολογώ, ΔΕΝ περίμενα να με κρατάει μέχρι το δεκατιανό  μου αλλά είναι το πιο γρήγορο και χορταστικό πρωϊνό που έχω δοκιμάσει. Αφήστε που μου αρέσει κιόλας.
  5. Πριν από 2 εβδομάδες πειπου πήρα από τα Tiger 2 κολιε μόνο με 2 € το καθένα. Τα έχω λατρέψει και τα φοράω σχεδόν καθημερινά, ειδικά το ροζ μουστάκι έχει κλέψει καρδιές.
  6. Έφτασε στα χέρια μου το λαδάκι για τα μαλλιά από την Kerastase. Ειλικρινά είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα πάρει ακόμα. Έχει έντονο σχετικά άρωμα το οποίο όμως μου αρέσει πολύ.
  7. Όλη την εβδομάδα σχεδόν επέλεγα smokey σε πράσινη-λαδί απόχρωση και για ρουζ είχα σαν πρώτη επιλογή το Pearlescent pink της Wet n Wild. 
  8. Και μια και μιλήσαμε για ρουζ , το μπρόνζερ που επέλεξα για άλλη μια φορά ήταν το Honolulu της W7
  9. Το κραγιόν της MUA σε απόχρωση νο. 11 , ένα ροζοκαφέ nude ιδανικό για καθημερινο μακιγιάζ, έχει επανέλθει σε περίοπτη θέση στην τσάντα μου και τολμώ να πω ότι μάλλον θα το τελειώσω σύντομα.
  10. Είδα την ταινία Captain Phillips και ομολογώ ότι η ερμηνεία του Tom Hanks Με εξέπληξε θετικά. Πολύ δυνατή ταινία με έντονες σκηνές αγωνίας σε ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ τους ναυτικούς και τις οικογένειες τους. Μια αληθινή ιστορία μεταφερμένη στην μεγάλη οθόνη χωρίς φανφάρες. Δείτε την , αξίζει.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

This Week's Loves & Hates 3-11-2013


Μια πολυτάραχη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ξεκίνησε από την 28η Οκτωβρίου για να καταλήξη στην επίθεση εναντίιον ναζιστών. Ένας νέος κύκλος αίματος αρχίζει; Ελπίζω όχι. Μέσα σε όλα αυτά τα περιεργα που μας κατακλύζουν βρήκα λίγο χρόνο για να σας γράψω τα λίγα πράγματα που με συγκλόνισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή στα ρόλλεϋ



Ίσως θα με έχετε ακούσει να μιλάω για την καταστροφή των μαλλιών μου από το "σατανικό" όμπρε. Η αλήθεια είναι ότι με το ντεκαπάζ τα ταλαιπώρησα πάρα πολύ και από τότε προσπαθώ να τα επαναφέρω με κάθε δυνατό τρόπο. Τώρα που μπήκε ο χειμώνας όμως δεν μπορώ να αποφύγω να τα ταλαιπωρήσω με το πιστολάκι. Βλέπετε αν δεν τα στεγνώσω καλά τότε πολύ πιθανόν να πάθω καμια ψυξούλα που θα είναι όλη δική μου. Μαγαλ΄νουμε βλέπετε... Και καλά όταν τα στενώνω χρησιμοποιώ ένα σωρό heat protectors και την σώζω την δουλειά. Τι γίνετε όμως όταν θέλω να κάνω ένα πιο επιτηδευμένο styling, ας πούμε μπούκλες;

Μέχρι τώρα η απάντηση ήταν απλή. Θα χρησιμοποιούσα ένα ψαλίδι ή μια μασιά για μαλλιά. Όμως όταν προσπαθείς να επαναφέρεις την υγεία των μαλλιών σου στην προ-ντεκαπάζ εποχή, η επιλογή να τα ταλαιπωρήσεις περισσότερο με ψαλίδι είναι το λιγόερο εγκληματική.

Είχα αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου όταν πριν από λίγο καιρό είδα ένα βιντεάκι της αγαπημένης Εύας από την Θεσσαλονίκη, που δειχνει πως να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες όπως τα κορίτσια της Victoria Secret χωρίς να χησιμοποιήσετε θερμότητα. Εδώ είμαστε λέω.  Ήρθε η ώρα να ξεθάψει τα βραστά σου ρόλλεϋ Κατερίνα, είπα. Και έτσι και έκανα.




Η διαδικασία απλή, τα βράζεις και τα βάζεις. Τόσο απλά. Και πάνω απ' όλα ακίνδυνα για τα μαλλιά μας. Προσωπικά μπορώ να πω ότι η διαδικασία είναι εξίσου γρήγορη με το να χρησιμοποιείς ένα ηλ. ψαλίδι, και χωρίς να φοβάσαι ότι θα καείς. Εγώ αφού τα έβρασα (μπορείτε απλά να βράσετε και νερό σε βραστήρα και να τα βάλλετε μέσα για λίγα λεπτά, πιάνει κι έτσι το κόλπο)τα έβαλα σε στεγνώ μαλλιά και όση ώρα περίμενα την πέρασα κάνοντας το μακιγιάζ μου. Έτσι δεν είναι κενός χρόνος, αλλά ουσιαστικά όσος χρόνος κάνετε για να βαφττείτε. ς το υπολογίσουμε λοιπόν : 5'-10' για να τα βάλεις (νάλογα με το πόσο εύκολα χειρίζεσαι τα μαλλιά σου) , εκμετταλεύεσαι την αναμονή κάνοντας το μακιγιάζ σου (περίπου 20' για μένα) και 2' λεπτά για να τα βγάλεις. Πριν τα αφαιρέσω τα ψεκάζω με λακ για περισσότερο κράτημα. Όταν τα βγάλω παίζω με τα δάχτυλα τις μπούκλες για να μην δείχνουν εντελώς στημένες. κι έτοιμη για την έξοδο μου .
.


Τα δικά μου ρόλλευ τα είχα αγοράσει προ αμνημονεύτων χρόνων αν θυμάμαι καλά από τα Hondos Center. Πιθανότατα να βρείτε παρόμοια και στα Jumbo. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να έχετε μπούκλες χωρίς θερμότητα και χωρίς να ταλαιπωρείτε τα μαλλια σας.


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

The Foundation Project- Maybelline Superstay 24h Foundation Demo & review



Με τον ερχομό του φθινοπώρου επιστρέφω και στο παλιό γνώριμο πλέον The foundation Project. Αυτή την φορά δοκίμασα - και με το παραπάνω- το Maybelline Superstay 24h. Ένα foundation που αγόρασα από το feelunique πριν από λίγο καιρό και που σχεδόν αμέσως έβαλα στην καθημερινότητα μου.


Προσφέρει μέτρια κάλυψη η οποία μπορεί όμως να χτιστεί. Έχει φυσικό τελείωμα και δίνει λάμψη στο πρόσωπο σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα θα σας συνιστούσα να φορέσετε κάποιο primer από κάτω για να κρατήσετε την γυαλάδα για περισσότερο καιρό μακριά.

Σας έχω ετοιμάσει και το αντίστοιχο βιντεάκι Demo & review. 



Αναλυτικά:

 Χωρίς primer η διάρκεια είναι ήδη υπερ αρκετή. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σίγουρα αρκεί να μην έχετε λιπαρό δέρμα. Στο δικό μου μικτό κάποιες μέρες έβγαζε λιπαρότητα στην ζώνη Τ άλλες πάλι ήταν μια χαρά.  Επομένως καλού κακού περνούσα στην επιλογή του Primer.



Με το Primer της Vivo και των Sephora. Πολύ καλός συνδυασμός. Κρατάει την λιπαρότητα πολλές ώρες μακριά ενώ η σιλικονούχα υφή τους κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα και απλώνεται πολύ καλύτερα το foundation.


Με το Primer της Oriflame Και της mUA. Η διάρκεια του κλειδώνει για ακόμα περισσότερο αλλά δεν καταφέρνουν πάντα να κρατήσουν μακριά την λιπαροτητα από την ζώνη Τ. Σε πιο κανονικά δέρματα βοηθάει να απλωθεί το Makeup πιο ομοιόμορφα.

Είναι ένα foundation Που έχω αγαπήσει τελευταία γιατί είναι πολύ ελαφρύ και έχει πολύ καλή διάρκεια, ενώ δεν μεταφέρεται στα ρούχα και δεν φοβάμαι να φορέσω κάτι άσπρο. Αντεχει σε υγρασία και ζέστη και με primer μπορώ να πω ότι μπορεί να κρατήσετε μακρυά την περιττή λιπαροτητα που εμφανίζεται στην ζώνη Τ, για ακόμα περισσότερο χρόνο.


Not just another beauty blog