Pages

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Review: Biotherm Aquasource Gel cream


Πριν από μερικούς μήνες, είχε σε κάποιο περιοδικό δώρο ένα μικρό βαζάκι της Biotherm Aquasource Gel cream. Είναι μια ανάλαφρη ενυδατική κρέμα σε μορφή τζελ της γνωστής Γαλλικής εταιρείας Biotherm.

Είναι δροσερή και απορροφάται πολύ εύκολα ενώ η gel υφή της την κάνει ιδιαίτερα ανάλαφρη. Προσωπικά την βρήκα ιδανική για το δικό μου μικτό- λιπαρό δέρμα, με μοναδικό της μείον το ότι δεν έχει αντηλιακή προστασία. Παρ' όλα αυτά μου άρεσε πολύ γιατί ένιωθα να ενυδατώνει το δέρμα μου χωρίς να είναι λιπαρό. Συνήθως την χρησιμοποιούσα μετα το ντεμακιγιάζ μου, για να δώσω την απαραίτητη ενυδάτωση στο δέρμα μου μετά από όλες τις ώρες που είχε ταλαιπωρηθεί στην πόλη με το μακιγιάζ. Βλέπετε συνηθίζω με το που μπαίνω σπίτι -και εφόσον δεν θα ξαναβγώ- να ξεβάφομαι ΑΜΕΣΑ ακόμα κι αν είναι απόγευμα. Στην ρουτίνα μου εντάσω πάντα μια απλή ενυδατική κρέμα. Κι εδώ ήρθε η Biotherm Aquasource Gel cream. Ήταν αρκετά ελαφριά ώστε να την χρησιμοποιώ καθημερινά, δεν βάρυνε το δέρμα μου, ενώ κάποιες μέρες την έβαλα και πρωί χρησιμοποιώντας foundation με spf, και λειτούργησε άψογα ακόμα και σαν βάση του μακιγιάζ μου, χωρίς να μου βγάλει περιτή λιπαρότητα. Ωστόσο ένιωθα το δέρμα μου ενυδατωμένο.

Είναι πολύ δροσερή κρέμα και έχει μια ανεπαίσθητη μυρωδιά δροσιάς (ναι δροσιάς), λες και είσαι στην θάλασσα. Άλλωστε, η Biotherm στηρίζει την τεχνολογία των καλλυντικών της στον θαλάσσιο πλούτο του πλανήτη μας.

Η Biotherm Aquasource Gel cream βγαίνει κανονικά στα 50ml και κοστίζει γύρω 45€ (σε κάποια online καταστήματα ίσως την βρείτε και φθηνότερα), λίγο ακριβη για την δική μου τσέπη την δεδομένη στιγμή, αλλά προσιτή εφόσον την πετύχω σε κάποια καλή προσφορά, που τώρα τελευταία κάνουν συχνά τα καταστήματα καλλυντικών.
Αν θα την αγοράσω; Ειλικρινά, δεν το πιστεύω, γιατί δεν παύει να είναι μια απλή ενυδατική κρέμα και προτιμώ να επενδύσω σε άλλες κρέμες τις εταιρείας που διαθέτουν και αντιγηραντικές ιδιότητες, γιατί ου γαρ έρχεται μόνο... Σίγουρα θα ήθελα περισσότερο να δοκιμάσω τον ορό της Biotherm, καθώς με έχει πιάσει μια τρέλα με τους ορούς.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε;

The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Bridal Fashion Week Athens με την L'oreal Paris


Bridal Fashion Week Athens


 Στις αρχές Ιανουαρίου έλαβε χώρα στην Αθήνα η  Bridal Fashion Week Athens και η L'Oreal κάλεσε μερικές Fans για να τους ξεναγήσει Backstage και να δουν από κοντά ένα Fashion Show. Η Νατάσα έλαβε την πρόσκληση και με κάλεσε να την συνοδεύσω... Και φυσικά δέχτηκα....

Δείτε μερικές σκηνές από backstage, από την επίδειξη, αλλά και στιγμές με της αγαπημένες bloggers Νατάσα και Μάρα (τα λόγια είναι περιττα, είναι διάσημες στον κόσμο του youtube). Έχω και ένα ενσταντανέ με τη Νατάσα να ατενίζει... που και τι δεν ξέρω.. αλλά μου φάνηκε πολύ όμορφη σε αυτήν την φωτογραφία.




Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από Backstage κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το show της Vasia Tzotzopoulou, της οποίας θαυμάσαμε τις υπέροχες δημιουργίες σε νυφικά.


Και φυσικά σας ετοίμασα και video. Απολαύστε το ...

Bridal Fashion Week Athens

 

 

The KM Projects
Not just another beauty blog


Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

The Foundation Project : Rimmel Stay Matte foundation + Demo & Review video

Μέσα στις γιορτές η μητέρα μου μού έφερε από την Αγγλία το Stay Matte foundation της Rimmel, που ομολογουμένως ήθελα να δοκιμάσω απο καιρό.

Είναι ένα foundation με υφή mousse αλλά είναι μέσα σε σωληνάριο, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ευκολόχρηστο, κατά την προσωπική μου άποψη. Είναι στα 30ml και είναι πολύ οικονομικό, κόστισε 6 λίρες και ήταν 1+1 δώρο. Είμαι σίγουρη ότι πιθανότατα μπορείτε να το βρείτε από online καταστήματα όπως το www.eastendcosmetics.co.uk ή το www.feelunique.com (Σας προτείνω αυτά τα δύο καθώς είναι Αγγλικά και δεν θα έχετε πρόβλημα με το Τελωνείο, αφού και η Αγγλία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μόνο μείον αν θα μπορούσε να θεωρηθεί είναι ότι δεν έχει Spf, αλλά εγώ φορούσα την ενυδατική μου με αντηλιακή προστασία και δεν είχα κανένα θέμα. Και πιστεψε με το χρησιμοποίησα και με ενυδατική κρέμα όχι και τόσο ελαφριά, μάλλον λιπαρή θα την έλεγα και πάλι ήταν ματ το τελείωμα του.

Γεικά,  όταν το απλώσετε στο πρόσωπο είναι σχετικά ελαφρύ και έχει μέτρια κάλυψη, η οποία όμως μπορεί να χτιστεί σε υψηλή. Έχει υφή mousse και μόλις το απλώσετε έχει ματ τελείωμα που διαρκεί ώρες.

Αναλυτικά:

Χωρίς primer έχει μια πολύ καλή διάρκεια και μένει ματ για ώρες. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αφού δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ και σας προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεστε. Ενδεχομένως στα σημεία που έχετε πιο έντονους και ανοιχτούς πόρους όμως  ίσως χρειαστείτε κάποιο primer απλά για να τους καλύψετε καλύτερα.

Με όλα τα σιλικονούχα primers (Sephora, Vivo κτλ)  η διάρκεια του ήταν απίστευτη χωρίς να κάνει την εμφάνιση της η γυαλάδα στην ζώνη Τ. Με το Sephora άγγιξε σχεδόν τις 16 ώρες χωρίς αλλοιώσεις, απλά με ένα retouche με πούδρα γύρω στις 10 ώρες, απο την πρώτη εφαρμογή.

Με το primer της MUA δεν παρατήρησα καποια διαφορά ιδιαίτερη, εκτός του ότι απλωνοταν πιο εύκολα, όπως επίσης και με το primer της Oriflame, που όμως το έκανε να στρώνει πιο ομοιόμορφα από αυτό της MUA και έδινε κατάτι μεγαλύτερη διάρκεια στο ματ τελείωμα του.

Γενικά είναι ένα foundation που μου αρέσει πάρα πολύ, το συνιστώ για λιπαρές επιδερμίδες με το χέρι στην καρδιά.

Επίσης, σας ετοίμασα ένα Demo & review Video. Ελπίζω να σας αρέσει.



Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε;

The KM Projects
Not just another beauty blog



Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Be my guest Review: Bioten Skin Lift Day Cream


Σας έχω ένα Guest Review σήμερα, από μια κρέμα που χρησιμοποίησε η μητέρα μου και μου είπε την γνώμη της. Πρόκειται για την Bioten Skin Lift Day Cream , μια ενυδατική κρέμα ημέρας για ώριμες ηλικίες, 55 με 65 χρονών. Εντάξει, η μαμά μου είναι λίγο παραπάνω από αυτό το όριο, αλλά συνήθως χρησιμοποιεί ενυδατικές κρέμες για ηλικίες 60+ . Η Bioten Skin Lift Day Cream περιέχει πούδρα μαργαριταριού και ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν το δέρμα μας αλλά και SPF 15 προσφέροντας προστασία ενάντια στις ακτινοβολίες UVA & UVB. Τις ιδιότητες του μαργαριταριού τις είχα γνωρίσει από το ταξίδι μου μαζί με την μαμά μου στο Πεκίνο πριν 3 περίπου χρόνια. Οι κινέζοι χρησιμοποιούν τα μαργαριτάρια στην ιατρική και στα καλλυντικά τους χιλιάδες χρονια τώρα. Οι γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας θρυμμάτιζαν μαργαριτάρια και χρησιμοποιούσαν την πούδρα τους γιατί πίστευαν στις αντιγηραντικές τους ιδιότητες. Ακόμα και σήμερα στην Κίνα χρησιμοποιούν τα μαργαριτάρια ως το βασικό συστατικό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και στα αντηλιακά τους ακόμα, ακριβώς γιατί έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει και θρέφει το δέρμα και το ενυδατώνει αποτελεσματικά.


Η μητέρα μου λοιπόν η οποία και χρησιμοποίησε την κρέμα μου είπε τα εξής:
Είναι μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για ώριμες ηλικίες, απορροφάται εύκολα και μυρίζει ευχάριστα, ενώ παράλληλα προσφέρει και αντηλιακή προστασία. Θα ήταν ιδανικό αν είχε ακόμα μεγαλύτερο δείκτη προστασίας για να την χρησιμοποιεί και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς να χρειάζεται επιπλέον αντηλιακό.


Η συσκευασία της, στα 50Ml, είναι πολύ χρηστική, καθώς η αντλία λειτουργεί ως δοσομετρητής, που θα σε βοηθήσει να πάρεις μόνο όση ποσότητα χρειάζεσαι, αλλά και προστατεύει το προϊόν από την μεταφορά μικροβίων, καθώς όταν βάζουμε τα χέρια μας μέσα στην κρέμα συνήθως μεταφέρουμε ανεπιθύμητα μικρόβια μέσα σε αυτήν από τα χέρια μας.

Κοστίζει γύρω στα 12€, είναι πολύ οικονομική και είναι πολύ πιθανό να την ξαναγοράσει.

Εδώ σας έχω και μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μας στην Κίνα και την επίσκεψη μας σε εργοστασιο καλλιέργειας μαργαριταριών, για να δείτε πως είναι τα όστρακα που έχουν τα μαργαριτάρια μέσα. Ενα όστρακο μπορεί να έχει πολλά μαργαριτάρια μέσα, όπως αυτό τις φωτογραφίας που αν θυμάμαι έβγαλε 18 μικρά μαργαριτάρια. Ανάλογα με την ηλικία τους, τα μικρότερα τα κάνουν πούδρα και τα προωθούν στα καλλυντικά στα φάρμακα και τα μεγαλύτερα για κοσμήματα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Review : L'Ymola triple action Body slimming + firming THERMO massage cream


Τη l'Ymola την γνωρίζω χρόνια. Ήταν η πρώτη θερμαντική κρέμα αδυνατίσματος που χρησιμοποίησα και την λάτρεψα από την αρχή. Την βάζω κυρίως στους γοφούς, στο εσωτερικό των μηρών, στους γλουτούς, στα γόνατα και τη μέση και κάνω μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η θερμαντική της δράση βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και επιτίθεται στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος. Την συνδυάζω με μια καλή απολέπιση στο σώμα, ούτως ώστε να είναι έτοιμο το δέρμα και να είναι ακόμα πιο δραστική η κρέμα. Μια κρέμα μου διαρκεί περίπου 5-6 ημέρες, έχω και επιφάνεια να καλύψω βλέπετε. Οπτικά δεν είδα την τεράστια διαφορά με μια μόνο κρέμα, αλλά σε συνδυασμό με την δίαιτα μου, πρόσεξα ότι είχα χάσει πολύ περισσότερους πόντους στα σημεία που την χρησιμοποιούσα σε σύγκρισει με τις προηγούμενες εβδομάδες και μετρήσεις. Επίσης, από άποψη αφής, νιώθω το δέρμα μου πιο απαλό και λείο.

Έχει έντονη μυρωδιά που θυμίζει μέντα η οποία προσωπικά μου αρέσει και απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή πρόκειται για θερμο-δραστική κρέμα, δεν θα την πρότεινα σε κοπέλες με ευαίσθητο δέρμα ή κοπέλες που δεν αντέχουν την αίσθηση καύσης, η οποία μπορεί να τους φανεί δυσάρεστη έως ανυπόφορη. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, το αντίθετο μάλιστα, γιατί νιώθω ότι "δουλεύει", την επιλέγω να την χρησιμοποιώ περισσότερο τους χειμερινούς μήνες, για να προετοιμάσω το σώμα μου για το καλοκαίρι.



Είναι μια κρέμα που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ χρόνια. Προσωπικά την επιλέγω όταν την βρω σε προσφορά που συνήθως είναι 1+1. Είναι στα 125Ml και την βρίσκω γύρω στα €25,00 στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών και στα φαρμακεία.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Πως σας φαίνεται;

The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Mini Haul...

Μετά την σημερινή μου επίσκεψη στην διαιτολόγο μου δεν άντεξα και είπα να αγοράσω 2-3 πραγματάκια πείθοντας τον εαυτό μου ότι τα είχα οπασδήποτε ανάγκη. Καταλαβαίνετε, ήταν μια απο αυτές τις συζητήσεις που έχεις με τη συνείδηση σου ενώ ένα μικρό διαβολάκι μέσα σου σε τραβάει να παρεκλίνεις. Ε, λοιπόν, παρέκλινα.... λίγο όμως.


Καταρχάς πέρασα από τα LOVIE Που αυτές τις μέρες (και νομίζω δυστυχώς σήμερα τελειώνει) βρίσκονταν στην έκθεση στο Σύνταγμα μέσα στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό. Εκεί δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πήρα μια σκιά απο καιρό σταμπαρισμένη. Είναι η νούμερο 9 από την σειρά terracotta silver  και πρόκειται για μια λαδοκαφέ σκιά σε στυλ Baked shadow. Κοστίζει €3,00 και την είχα ζηλέψει όταν την είχε πάρει η Νατάσα πριν λίγο καιρό. Ήμαστε μαζί όταν την πήρε και μου είχε αρέσει από τότε αλλά δυστυχώς δεν είχα λεφτά και έτσι περίμενα πως και πως να ξαναπετύχω την Lovie στο Σύνταγμα για να την πάρω.

Μαζί πήρα και ένα βερνίκι νυχιών σε μια απίστευτη απόχρωση του μωβ (μωβομπλε θα το έλεγα) που με ξετρέλανε στην κυριολεξία. Είναι το 101Α και άμα το πετύχετε πείτε μου την γνώμη σας.



Στη συνέχεια πήγα από τον κύριο Χόντο στην Ερμού αναζητώντας μια προσφορά σε scrub σωματος που είχε δείξει απο το κανάλι της η +Konstantina Vasilaki . Έφαγα στην κυριολεξία τα ράφια και πάνω που είχα αρχίσει να απελπίζομαι ανακάλυψα το τελευταίο δυδιμο πίσω πίσω σε ένα ράφι.... και φυσικά το άρπαξα... Πρόκειται για το scrub σώματος της Luxurious με Icing sugar της Intermed. Η προσφορά ήταν 1+1 και κόστιζε το πακέτο γύρω στα €6,50.

Επίσης, βρήκα ένα ρουζ της Essence. Είναι το πρώτο μου ρουζ της Essence, διάλεξα το Life's a Cherry , ένα ροζ της "υγείας" όπως μου αρέσει να λέω. Πιστεύω ότι θα με βολέψει στην καθημερινότητα μου. Άσε που συμπλήρωσε το τελευταίο κομμάτι της συλλογής ούτως ώστε να μπορέσω να κάνω το One brand tutorial με προϊόντα της Essence και το ρουζ ήταν το μόνο που μου έλειπε για να συμπληρώσω τη συλλογή. Έκανε €2,99 και είναι ένα απο τα κλασσικά της εταιρείας.

Τέλος, πέτυχα επιτέλους το camouflage concealer της Catrice στην απόχρωση ivory, το πρώτο μου απόκτημα απο αυτήν την εταιρεία. Κοστίζει €3,39 και αδημονώ να το δοκιμάσω. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά μερικές φορές κολλάμε τόσο πολύ με κάτι που μέχρι να το αποκτήσουμε και να φάμε μόνοι μας το κεφάλι μας θα σκάσουμε.

Αυτά τα λίγα πραγματάκια πήρα. Εσείς, τι έχετε αγοράσει το τελευταίο διάστημα;

The KM Projects
Not just another beauty blog



Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

The Foundation Project: Avon Extra Lasting Foundation


Μια από τις πιο πρόσφατες αγάπες μου είναι το foundation της Avon το Extra Lasting. Έρχεται σε γυάλινο μπουκαλάκι των 30ml, με κόκκινη αντλία (η οποία προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου καθώς βγάζει πολύ μικρή ποσότητα σε κάθε αντληση)και έχει μέτρια, κατά την άποψη μου, κάλυψη και μεγάλη διάρκεια. Βγαίνει σε 6 αποχρώσεις και εγώ το έχω στην nude.
Κοστίζει κανονικά €21,95 αλλά μπορείτε να το πετύχετε σε προσφορά, όπως εγώ, σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Στον κατάλογο που τρέχει έχει μια προσφορά όπου μπορείτε να πάρετε 2 στην τιμή του ενός, ενώ στον επόμενο (9) μπορείτε να το βρείτε στα €12,90. Δέν έχει SPF, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική με αντηλιακή προστασία αν επιθυμείτε να το βάλετε το πρωί. Διαρκεί για ώρες ακόμα και στο δικό μου μικτό προς λιπαρό δέρμα χωρίς να φεύγει και μου καλύπτει άψογα τις πανάδες στο μέτωπο, ενώ σε κάποια σπυράκια που ενδεχομένως εμφανιστούν χρειάζεται να το "χτίσω" με μια επιπλέον στρώση. Πάμε όμως να το δούμε αναλυτικά:

Χωρίς Primer έχει πολύ καλή διάρκεια εως και 8 ώρες στο δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα χωρίς να ανυσηχώ για την αντιαισθητική γυαλάδα που εμφανίζεται στην ζώνη Τ. Απλά το σετάρο με μια πούδρα αν και τις μέρες με περισσότερο κρύο νιώθω ότι ακόμα και χωρίς πούδρα θα ήταν οκ. Έχει φυσικό προς ματ τελέιωμα και με την πούδρα είναι νομίζω ότι πρέπει.
Με το Primer των Sephora και της Vivo, η διάρκεια είναι απίστευτη, σαφέστατα μεγαλύτερη και η περιττή γυαλάδα δεν κάνει την εμφάνιση της για πολλές πολλές ώρες.
Με το Primer της MUA έχει εξίσου καλή διάρκεια αλλά η γυαλάδα έρχεται πιο γρήγορα να μου χτυπήσει την πόρτα. Γύρω στις 9 ώρες δηλαδή και μετά θα χρειαστώ ένα blotting paper ή/και λίγη πούδρα.
Δεν το έχω συνδυάσει ακόμα με άλλα Primers αλλά πολλες φορές βάζω απλώς μια ενυδατική με ματ τελείωμα ή έναν ορό προσώπου με ματ αποτέλεσμαν αποφεύγοντας εντελώς το Primer αφού ούτως ή άλλως η διάρκεια και η κάλυψη του μου αρκεί.Ιδανικά το συνδυάζω με διάφανη πούδρα για να το σετάρω και είμαι έτοιμη.


Αν μου αρέσει; Θα έλεγα πολύ. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μην ξέροντας τι να επιλέξω για foundation έπιανα τον εαυτό μου να ψάχνει για το Extra Lasting foundation της Avon. Το μόνο που μου μένει είναι να το τεστάρω και το καλοκαίρι αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα με απογοητεύσει. Επιπλέον μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι μοιάζει με το Double wear της Estee Lauder. Λέτε να βρήκα το dupe του; Μένει να τα τεστάρω δίπλα δίπλα τι λέτε;


Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φαίνεται;

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

13 Αγαπημένα για το 2013 (video)

Αυτά είναι τα 13 προϊόντα που ξεχώρισα και αγάπησα μέσα στο 2013