Pages

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Review: Ecollagen Wrinkle filler από την Oriflame


   Θέλοντας να δώσω ένα boost στην επιδερμίδα μου , έχω εντάξει στην καθημερινή μου ρουτίνα και την χρήση τον ορών. Έτσι αποφάσισα να σας μιλήσω σήμερα για τον ορό της Oriflame από την σειρά Ecollagen. Το είχα πάρει σε έκπτωση πριν από αρκετό καιρό, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν τον είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ένα σωληνάριο των 30ml είναι αρκετό να μου κρατήσει πολύ καιρό,αφού χρησιμοποιώ πολύ λίγη ποσότητα.

   Το εφαρμόζω τοπικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, το βράδυ πριν την κρέμα νύχτας. Από τις πρώτες εβδομάδες παρατήρησα ότι ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Είναι κάτι που τελικά η επιδερμίδα μου το είχε περισσότερο ανάγκη απ' ότι ήθελα να πιστεύω, έτσι όχι μόνο την έχω βάλει στα υποχρεωτικά βήματα της βραδινής μου ρουτίνας , αλλά τολμώ να πω ότι την έχω λατρέψει.

    Γενικά η σειρά αυτή μου αρέσει πάρα πολύ και με χαρά είδα ότι την συνεχίζουν και την ανανεώνουν συνεχώς, προσθέτοντας νέα προϊόντα. Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο δεν το βρίσκω πλέον στην σειρά αυτή. Και έτσι είναι αδύνατον να σας το προτείνω. Αλλά πάλι ήταν αδύνατον και να μην σας μιλήσω για αυτό, αφού μου άρεσε τόσο πολύ. Αν το πετύχετε σε κάποια προσφορά από τους έξτρα καταλόγους τότε πάρτε το .


The KM Projects
Not just another beauty blog

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Review: Elegant Touch Envy Wraps, Leopard pinks


Πριν από 15 μέρες περίπου αποφάσισα να δοκιμάσω τα Envy Wraps της Elegant Touch σε σχέδιο Leopard prints. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει αυτοκόλλητα και η αλήθεια είναι ότι με ιντρίγκαρε η δοκιμασία. Νόμιζα ότι θα ήταν κάτι τρομερά δύσκολο, για κάποιον που δεν τα καταφέρνει στο μανικιούρ και ιδιαίτερα στο αυτο-μανικιούρ. Έκανα μέγα λάθος. Είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις υπέροχο μανικιούρ με nail art σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς πολλά μπερδέματα. Και το καλύτερο; Με την πιο απίστευτη διάρκεια!

Η διαδικασία είναι απλή. Απλώνουμε μια διαφανή βάση (base coat) στα νύχια για να τα προετοιμάσουμε να δεχτούν τα αυτοκόλλητα. Από μια πληθώρα αυτοκόλλητων, 18 στο σύνολο και σε διαφορετικά μεγέθη, επιλέγουμε το αυτοκόλλητο που ταιριάζει στο κάθε μας νύχι. Εφαρμόζουμε την στρογγυλή πλευρά στην βάση του νυχιού μας και κόβουμε όσο αυτοκόλλητο περισσεύει από τις άκρες. Με μια λίμα - η οποία περιλαμβάνεται στο σετ - λιμάρουμε τις άκρες των νυχιών για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Και είμαστε έτοιμες. Αν επιθυμούμε μπορούμε να περάσουμε ένα top coat από πάνω. Πολλές κοπέλες το κάνουν, εγώ ωστόσο δεν χρησιμοποίησα για να δω την διάρκεια του στα δύσκολα. 

Έτσι λοιπόν χρησιμοποιούμε τα δέκα και μας περισσεύουν άλλα οχτώ για να τα χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση που κάτι χαλάσει ή για επόμενα μανικιούρ που ίσως θα θέλουμε να κάνουμε και κάτι ιδιαίτερο σε ένα μόνο νύχι στο κάθε χέρι.

Διάρκεια: Έμειναν στα νύχια μου γύρω στις 10 ημέρες και θα άντεχαν και περισσότερο αν εγώ δεν ήθελα να τα βγάλω γιατί απλά ήθελα να τα βάψω κάτι διαφορετικό. ακόμα και στα νύχια όπου εγώ δεν είχα εφαρμόσει σωστά το αυτοκόλλητο κι έκανε μια μικρή πτυχή η διάρκεια τους ξεπέρασε την εβδομάδα, ακόμα και αν δεν πρόσεξα καθόλου. 

Το κόστος τους είναι γύρω στα 9€ όπως τα βρήκα στα Hondos Center. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα σχέδια. Γιατί τώρα που ξεκίνησα, ποιος με πιάνει με τα envy wraps!

The KM Projects
Not just another beauty blog

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

EXELIA Street Event Σάββατο 8 Μαρτίου




EXELIA Street Event
Σάββατο 8 Μαρτίου – Ημέρα της Γυναίκας
12.00 με  16.00

Χαρίζουμε Χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση!


Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου - Η ελληνική σειρά καλλυντικών EXELIA γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, οργανώνοντας μια εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς και Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, μεταξύ 12.00 και 16.00, θα υπάρχει υπεύθυνη ενημέρωση των γυναικών σε προσωπικό επίπεδο.

Ενημέρωση από ειδικούς
Την ενημέρωση θα αναλάβουν ειδικοί από φορείς που εξειδικεύονται στις συγκεκριμένες παθήσεις. Συγκεκριμένα, ψυχολόγοι - ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί από τον Σύλλογο Άλμα Ζωής (http://www.almazois.gr/), γιατροί της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ- http://www.ede.gr/), καθώς και ψυχολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ - http://www.eees.gr/) θα προσφέρουν πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για την πρόληψη, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις σε ερωτήματα και ανησυχίες που προβληματίζουν τις γυναίκες.

Χαρίζουμε χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο photobooth με μηνύματα που προωθούν την πρόληψη.  Για κάθε χαμόγελο που θα χαρίζουν οι παρευρισκόμενοι, η EXELIA θα τους χαρίζει τις φωτογραφίες τους. Η ραδιοφωνική παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη θα παίζει μουσική δίνοντας ξεχωριστό ρυθμό στο EXELIA Street Event. Τις ενδιαφερόμενες γυναίκες  θα ευαισθητοποιούν η Βασιλική Βουγιούκα, Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας και η Ναταλία Κοκοσαλάκη, βραβευμένη αρχιτέκτονας, δύο σύγχρονες Ελληνίδες που μοιράζονται με τα EXELIA την πρωτοπορία και τις διακρίσεις τους. 



Σχετικά με τις Δράσεις ΕXELIA:
Η σειρά EXELIA με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς. http://www.exelia-cosmetics.com

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA:
Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μία ελληνική εταιρεία που, από την ίδρυσή της το 1928, με  συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παράγει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. http://www.cana.gr

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Review: Olay Regenerist CC


Μια CC από την Olay Regenerist έχει μπει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητα μου. Είναι στα 50ml, σε μια πλαστική πολύ όμορφη διαφανής συσκευασία, από την οποία φαίνεται το δίχρωμο σπιράλ που δημιουργεί ο ορός με το ελαφρύ foundation. Έχει αντλία, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε μένα, αφού είναι πιο υγιεινό, γιατί δεν βάζουμε τα χέρια μας στο προϊόν και δεν το "μολύνουμε" με βακτήρια. Παρέχει προστασία UVA & UVB με SPF 15. Έχει ελαφριά κάλυψη και περισσότερο απαλύνει τις δυσχρωμίες και τις κοκκινίλες παρά καλύπτει τυχόν ατέλειες όπως πχ σπυράκια. Είναι ιδανικό για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Εγώ που έχω μικτή την επιλέγω για τις ημέρες εκείνες που έχει πιο πολύ κρύο και νιώθω ότι το δέρμα μου έχει ανάγκη από λίγο περισσότερη ενυδάτωση. Ωστόσο, δεν κάνει για λιπαρές επιδερμίδες. 

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες του ορού κάνουν την CC της Olay τον τέλειο σύμμαχο για τις μεγαλύτερες ηλικίες και την ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ μακιγιάζ το πρωί. Αν δεν έχετε πολλές ατέλειες θα την λατρέψετε, αν όμως επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη τότε μάλλον δεν είναι για εσάς.

Έχει ικανοποιητική διάρκεια, γύρω στις 6 ώρες, χωρίς να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (ενδεχομένως λίγη γυαλάδα στην ζώνη Τ) ειδικά αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα. Είναι πολύ ανάλαφρη και δεν αισθάνεστε ότι φοράτε κάτι βαρύ, κάτι το οποίο για εμένα είναι πολύ σημαντικό.

Το μοναδικό μειονέκτημα της (αν και εφόσον είναι για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας βέβαια) είναι η υψηλή της τιμή. Κοστίζει €39,90, αντίτιμο το οποίο θεωρώ πάρα πολύ υψηλό για ένα προϊόν ευρείας. Προσωπικά την είχα πάρει από το Zampple και όταν είδα την τιμή, ομολογώ ότι σοκαρίστηκα. Το είχα δει και σε προσφορά 1+1 δώρο, αλλά αν δεν το αγοράσετε με αυτήν την προσφορά νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου στο θέμα της τιμής. Άλλωστε με €40 μπορείτε να βρείτε CC σε High End σειρές.

Σας ετοίμασα και ένα demo & review στη συγκεκριμένη CC κρέμα.


Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

The 5 basics of wellbeing Σεμινάριο με τη Σοφία Κουτσιανά,



The 5 basics of wellbeing
Σεμινάριο με τη Σοφία Κουτσιανά, yoga teacher, health coach, APIVITA Vice President

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 12-2 μμ

Συχνά ζούμε την καθημερινότητά μας χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μικρά πράγματα που κάνουμε ή συνήθειες που έχουμε μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία ή στο πώς νιώθουμε. Σε ένα δίωρο σεμινάριο η Σοφία Κουτσιανά θα μας παρουσιάσει τις 5 βασικές αρχές για μια ζωή ισορροπημένη, γεμάτη υγεία και αρμονία με σκοπό να μάθουμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, ξεκινώντας με απλά, βασικά, ευχάριστα βήματα.

Το σεμινάριο συνδυάζει τεχνικές αναπνοών και ασκήσεις Naam Yoga.

Συμμετοχή 10 €

The APIVITA Experience Store

Σόλωνος 6, Κολωνάκι


*Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο 
pr@apivita.com

Εγώ σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να πάω, ποια θα με ακολουθήσει;


The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Review: Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgras


Τους τελευταίους 2 μήνες ταλαιπωρήθηκα αρκετά από κάποια δερματικά προβλήματα κυρίως στο σώμα. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση για 12 μέρες να πάρω αντιβίωση ενώ για τον καθαρισμό του προσώπου και του σώματος επέλεξα το Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgras. Είναι στα 200Ml σε πρακτική συσκευασία σωληνάριου με καπάκι και πιστέψτε είναι σωτήριο.

Είναι ένα καθαριστικό προσώπου χωρίς σαπούνι, ιδανικό για ευαίσθητα και αφυδατωμένα δέρματα. Καθαρίζει το δέρμα χωρίς να διαταράσσει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας μας. Κάνει αρκετά καλό αφρό και καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το τραυματίζει. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η αίσθηση καθαριότητας που αφήνει ειδικά στο πρόσωπο. Αισθανόμουν το μάγουλο μου καθαρό χωρίς όμως να έχει αφυδατωθεί. Είχα τον καλύτερο καθαρισμό χωρίς να επηρεάζεται η ισορροπία της επιδερμίδας μου. Σε συνδυασμό με μια ενυδατική κρέμα ιδανική για το μικτό λιπαρό δέρμα μου, ήταν το καλύτερο δώρο για το δέρμα μου, ακόμα και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα.

Η συσκευασία του είναι στα 200ml, θα σας διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες και μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία από €7,50 περίπου.

The KM Projects
Not just another beauty blog

Ο Γιάννης μαγειρεύει "Κερκυραϊκό Μπουρδέτο"





Ο Γιάννης μας μαγειρεύει το περίφημο Κερκυραϊκό μπουρδέτο, όπως το μαγείρευε ο παππούς του στο Κανόνι.

Υλικά:

1 κιλό παστανάκα (ράσσες) ή σκορπιούς (γενικά χρησιμοποιούμε πετρόψαρα)

4 μεγάλα κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους

1 ποτήρι λάδι

πιπέρι κόκκινο γλυκό 4 κουταλιές της σούπας

πιπέρι κόκκινο καυτερό 1 κουταλιά της σούπας (ή παραπάνω αν θέλουμε και όσο αντέχουμε)

Αλάτι κατά προτΙμηση

1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση:
Τσιγαριζουμε το κρεμμύδι στο λάδι μας. Ρίχνουμε μέσα τα πιπέρια και 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε την φωτιά ανακαταίβοντας. Αν το φαγητό δεν είναι κόκκινο ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, αλλά προσθέτουμε κόκκινο γλυκό πιπέρι.Βάζουμε το ψάρι στην κατσαρόλα να μαγειρευτεί. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά μέχρι να στίψει τελείως (προσοχή μην μας αρπάξει).

Καλή σας όρεξη μάτια !

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

H LA PRAIRIE παγώνει τον χρόνο


Πριν από ένα περίπου μήνα η La Prairie παρουσίασε τη νέα της σειρά Cellular Swiss Ice Crystal Cream & Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil.
Με moto της το: "Κάτω από τον πάγο , ο χρόνος σταματά"  η La Prairie μας υπόσχεται να παγώσει τον χρόνο.




Η La Prairie, με κληρονομιά και παράδοση βαθιά ριζωμένες στην Ελβετία για πάνω από τρεις δεκαετίες, επιστράτευσε τα μυστικά αυτών των ελβετικών ακραιόφιλων φυτών και φυκών με τις ιδιαίτερες ικανότητες επιβίωσης, σε ένα εξαιρετικό σύμπλεγμα, το Swiss Ice Crystal Complex.

Αυτό το σύμπλεγμα, μεταφέρει τη δύναμη των φυτών και των φυκών αυτών στην επιδερμίδα, προσδίδοντάς της μεγαλύτερη ελαστικότητα και προσαρμόζοντάς την απρόσκοπτα στις ακραίες συνθήκες της καθημερινότητας.

Tο δέρμα mας ανανεώνεται και γίνεται ανθεκτικότερο, ώστε να φαίνεται νεότερο για περισσότερο χρόνο και να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για τη γήρανσή του.

Είναι η απόλυτη περιποίηση της επιδερμίδας, που ενσωματώνει ορισμένα από τα πιο σύνθετα μυστικά επιβίωσης της φύσης σε μια επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία δέρματος.



Η Cellular Swiss Ice Crystal Cream παρέχει καθημερινή ενυδάτωση με εξαιρετικά οφέλη, βοηθώντας το δέρμα να προσαρμοστεί σε ένα κόσμο ακραίων φαινομένων: στρες, περιβάλλον και γήρανση.

Η σύγχρονη σύνθεση - λάδι σε γέλη με νερό - έχει πλούσια υφή, αλλά απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και κάνει το δέρμα μεταξένιο, καθώς αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας και τονώνει την ανθεκτικότητα του δέρματός σας στους αυξανόμενους παράγοντες γήρανσης της καθημερινότητας.

Είναι η ιδανική ενυδατική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες με υπέροχο άρωμα και πλούσια υφή αλλά και εξαιρετική «κρέμα αποκατάστασης» για κουρασμένη επιδερμίδα (αποτέλεσμα δερματολογικών θεραπειών, αλλαγής κλίματος ή υπερβολικών ταξιδιών.
Διατίθεται σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία με κρυσταλλική αντανάκλαση των 50ml και θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.


Αυτό όμως που με ξετρέλανε πραγματικά είναι το ξηρό λάδι της ίδιας σειράς.

Ένα ενυδατικό, θρεπτικό ξηρό έλαιο που γίνεται ένα με το δέρμα μας κατά την εφαρμογή. Περιέχει ένα μείγμα από αγνά έλαια και αντιγηραντικά εκχυλίσματα καθώς και το νέο σύμπλεγμα Swiss Ice Crystal Complex. Το διαυγές, ελαφρύ ξηρό έλαιο ενδυναμώνει και «οχυρώνει» το δέρμα μας, εμποδίζοντας την απώλεια ενυδάτωσης και διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ εκπέμπει μια μη λιπαρή, αλλά φυσική και υγιή λάμψη.

Παρόλο που τα οφέλη του Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil είναι άφθονα, το εμφανέστερο είναι η ενυδάτωση, καθώς τα έλαια βοηθούν στη δημιουργία ενός στρώματος που "κλειδώνει" την υγρασία στο δέρμα.

Αυτό όμως που κάνει το έλαιο αυτό την απόλυτη επένδυση για μένα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με κάποια ενυδατική κρέμα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη θρέψη και ενίσχυση της ανθεκτικότητα του δέρματός σας στους παράγοντες πρόωρης γήρανσης. 

Αυτό που κάνω εγώ είναι να αναμειγνύω 1-2 σταγόνες Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil με την ενυδατική κρέμα της αρεσκείας μου και να απλώνω το μείγμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Έτσι μπορώ να "απογειώσω" οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα χρησιμοποιώ, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ενυδάτωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δικής μου επιδερμίδας. 
Αυτό το προϊόν ξηρού ελαίου μπορεί να ενισχύσει την απόδοση κάθε ενυδατικής κρέμας. Εξάλλου, τα υγροσκοπικά συστατικά στις κρέμες έλκουν το νερό στο δέρμα. Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί επένδυσα στο ξηρό έλαιο της Cellular Swiss Ice Crystal; Καταλαβαίνεται γιατί αυτό το έλαιο είναι ο νέος μου έρωτας;
Γιατί απλούστατα δεν χρειάστηκε να αλλάξω την ενυδατική μου κρέμα, απλά να την αναμίξω με 1 σταγόνα από το ξηρό αυτό έλαιο κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου. Όλα τα άλλα τα αφήνω στην La Prairie.

cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil




The KM Projects
Not just another beauty blog

Collective Haul - Αγορες από διαδίκτυο & zampple





Αυτές είναι οι τελευταίες μου αγορές από το διαδίκτυο κυρίως αλλά και από το zampple και αλλού :)



Από το Landsend :
Το poncho
Tote bag τίμη έκπτωσης 9.95 λίρες

Από το iherb
Solgar, Hydroxy-Citrate, 60 Veggie Caps $10.63
Solgar, Lipotropic Factors, 100 Tablets  $16.47 
United Exchange Corp, Anti-Puff & Dark Circle Eye Mask, $0.00 (free gift)
United Exchange Corp, Moisturizing Socks, Shea Butter & Aloe Vera Extract, 1 Pair $0.00 (free gift)
Real Techniques by Samantha Chapman, Miracle Complexion Sponge, 1 Sponge $5.99
Bach Original Flower Essences, Rescue Remedy Spray, 0.7 fl oz (20 ml) $15.04
21st Century Health Care, Flea + Tick Defense for Dogs 23-44 lbs., 3 Applicators, 0.045 fl oz Each $17.74
California Gold Nutrition, Folic Acid, 800 mcg, 60 Tablets (trial price) $2.09
www.iherb.com και χρησιμοποιήστε τον κωδικό HLG828 για έκπτωση μέχρι και 10$ από την παραγγελία σας


Από το ebay:
Μάσκες ποδιών baby foot 
Ultrasonic Body Face Slimming Beauty Massager 4 in 1
Στολή superman για σκύλους 
Θήκη για κραγιόν 
στέκα μαλλιών 
Stand μαλλιών 
Η συσκευή μασαζ για πρόσωπο 


Από www.feelunique.com
Palmer's Cocoa Butter Formula Cocoa Body Scrub 200g  €5.61
Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter 315ml  €5.56


Γραφτείτε στο zampple και πείτε ότι σας σύστησα εγώ. Δοκίμασε πρώτος, δωρεάν, όλα τα νέα προϊόντα πριν ακόμη βγουν στην αγορά, και πες τη γνώμη σου. Γίνε μέλος στο Zampple. http://goo.gl/IVtdJT 

Εσείς αγοράσατε τίποτα τώρα τελευταία; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο διαδικτυακό κατάστημα;

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

The Maybelline Event on Valentine's Day

The Maybelline Event on Valentine's Day 
 Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ξεκινήσαμε την μέρα μας παρέα με την Maybelline New York Greece. Ήταν το πρώτο event που πήγα της Maybelline και ευχαριστώ πάρα πολύ την Νατάσα γι αυτό.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Review: L'Oreal Elvive Fibralogy Σαμπουάν Πυκνότητας


Γενικά δεν κάνω review για σαμπουάν, τα βρίσκω λίγο περιττά. Άλλωστε τι παραπάνω μπορεί να έχει ένα σαμπουάν που να το κάνει αξιομνημόνευτο σε αυτό το blog; Γενικά, τα περιλαμβάνω στα αγαπημένα του μήνα και στα Empties videos, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω ξεχωριστό review για ένα προϊόν του οποίου η απόφαση αγοράς δεν διαρκεί παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σαμπουάν με κέρδισε και για αυτό και μόνο αξίζει να το αναφέρω.

Το πήρα από το zampple και αρχικά με εντυπωσίασε η συσκευασία του, τα χρώματα της αλλά και η υπόσχεση για πυκνότητα. Όταν το δοκίμασα πρώτη φορά ένιωσα χαρά γιατί μου άρεσε τόσο το άρωμα του, όσο και το γεγονός ότι αισθανόμουν να καθαρίζει καλά την τρίχα. Η συσκευασία του είναι στα 400ml και το κόστος του αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα €7,00. Βλέπετε δεν το αγόρασα αλλά το πήρα από το zampple πριν από 2 μήνες περίπου - ίσως και παραπάνω- οπότε είναι λογικό να μην την θυμάμαι ακριβώς την τιμή του.

Μετά από 2 μήνες περίπου συχνής χρήσης του, έχω προσέξει ότι αφενός δίνει περισσότερη πυκνότητα στα μαλλιά χωρίς όμως να τα βαραίνει αλλά ούτε και να τα ξηραίνει όπως κάνουν πολλά σαμπουάν που υπόσχονται όγκο. Κι όμως αυτό κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά χωρίς την αντιαισθητική εμφάνιση του λιγδωμένου μαλλιού. Μάλιστα ο συνδυασμός με την μάσκα μαλλιών της Genera δεν το επηρέασε καθόλου και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκα τα μαλλιά λαδωμένα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Το αντίθετο μάλιστα.

Γενικά, είναι ένα σαμπουάν που σίγουρα θα επιλέξω να αγοράσω, ενδεχομένως αν το βρω σε προσφορά. Άλλωστε είμαι λάτρης των προσφορών. Εσείς; Το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε;

Not just another beauty blog

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

review: Diadermine Gel Ντεμακιγιάζ


Άργησα αλλά το έγραψα. Ένα long due review για το gel ντεμακιγιάζ της Diadermine. Το έχω δείξει στα αγαπημένα του μήνα και σε empties videos. Έχω αδειάσει 2 συσκευασίες αισίως και τώρα πήρα και τρίτη. Τι να πω το έχω βολευτεί. Είναι ελαφρύ σαν micellair νεράκι αλλά με την υφή Gel. Είναι χωρίς parabens και με σχεδόν 100% φυσικά συστατικά. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το χρησιμοποιώ για το ντεμακιγιάζ των ματιών μου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση του ελαφριού σας καθημερινού μακιγιάζ. Δεν θα το χρησιμοποιούσα για να βγάλω κάποιο βαρύ foundation ή μακιγιάζ στα μάτια, αλλά για την καθημερινότητα μου είναι ιδανικό. Κοστίζει γύρω στα €5,50 , αλλά αν το πετύχεται σε προσφορά.. ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟ.
The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

The Foundation Project: Golden Rose Liquid Powder Mineral Makeup



Θέλησα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο foundation γιατί με τράβηξε το γεγονός ότι είναι Mineral, έχει βιταμίνες Α και Ε, δεν περιέχει parabens αλλά συνάμα είναι και πολύ οικονομικό. Όλες γνωρίζετε πλέον την Golden Rose, μια οικονομική μάρκα καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ, η οποία έχει μπει δυναμικά στις προτιμήσεις μας τον τελευταίο χρόνο. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να παραλείψω από το The Foundation Project το συγκεκριμένο makeup. Περιέχει Μίκα, διοξείδιο του πυριτίου, Kao - lin, ψευδάργυρος, χαλκός, μαγγάνιο και Magne-sium, τα οποία δημιουργούν ένα εμπόδιο ανάμεσα στο δέρμα και το περιβάλλον επιτρέποντας όμως την αναπνοή του δέρματος. Επίσης, περιέχει φυσικά έλαια, βιταμίνες και UV προστασία SPF15.

Η συσκευασία του σε κερδίζει απο την αρχή. Είναι σωληνάριο με αντλία, γεγονός που σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις όλο το προϊόν χωρίς να ανησυχείς για την ποσότητα που θα βγάλεις. Η αντλία είναι άριστος δοδομετρητής, ενώ σε περιορίζει από τυχόν μικρόβια αφού δεν "έρχονται τα χέρια μας σε άμεση επαφή" με το προϊόν. Είναι στα 35 Ml και μπορείτε να το βρείτε σε 6 αποχρώσεις στο beautytown αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Στο beautytown το έχει στα 7,80€ όπως μπόρεσα να δω στο site γιατί δεν θυμόμουν πόσο είχε κοστίσει.

Η απόχρωση μου είναι η Νο4, όχι η πιο ανοιχτή αλλά μια από τις ανοικτές.(Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση το 4, γιατί θα περίμενα το 1 άντε το 3.).
Έχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, μου κάλυψε άψογα τις δυσχρωμίες και τις πανάδες αλλά στα σημεία με σπυράκια χρειάστηκα λίγο περισσότερο κάλυψη την οποία πετύχαινα είτε με κάποιο Primer είτε με concealer. Έχει ανάλαφρη υφή και φυσικό τελείωμα στο δικό μου μικτό λιπαρό δέρμα. Κάποιες μέρες όμως, ανάλογα με το πως είχε ξυπνήσει το δέρμα μου μου ήταν σχετικά λιπαρό. Ειδικά τις μέρες που ήταν πιο λιπαρό το δέρμα μου συνήθιζα να το ταμπονάρω στην ζώνη Τ ελαφρά και να το σετάρω με μια πούδρα και ήμουν οκ. Η διάρκεια του με εξέπληξε, ήταν πάρα πολύ καλή και ειδικά με primer άγγιζε και τις 12-14 ώρες.

Αν έχετε μεγάλους πόρους συνιστώ την χρήση Primer με το συγκεκριμένο foundation γιατί έχει την τάση να τους τονίζει.
Με την πρώτη ευκαιρία θα σας φτιάξω ένα βίντεο Demo & review Με το συγκεκριμένο foundation.

Αναλυτικά: 

Με το Primer των Sephora και της Vivo απλώνονταν πολύ ομοιόμορφα και είχε την μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ κάλυπτε άψογα τους πόρους και τις δυσχρωμίες ακόμα και τα σπυράκια.

Με τα primer της Oriflame και της MUA είχε καλή διάρκεια μεν , χωρίς να φεύγει για ώρες αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν μακριά την λιπαρότητα από την ζώνη Τ.

Θα το συνιστούσα περισσότερο σε κοπέλες με κανονική επιδερμίδα προς ξηρή και όχι σε όσες έχουν λιπαρή και πιστεύω ότι θα τις ικανοποιήσει τόσο γιατί είναι πολύ καλυπτικό, με δείκτη SPF όσο και γιατί είναι πραγματικά ανάλαφρο στην αίσθηση και πολύ οικονομικό, ιδανικό για το καθημερινό μακιγιαζ.

Χωρίς Primer η διάρκεια του είναι πολύ καλή ανάλογα με τον τύπο δέρματος σας. Σε μένα άντεξε γύρω στις 6 ώρες χωρίς να εμφανίσει σημάδια ότι έφευγε το Makeup ¨εστω και στο ελάχιστο.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει αυτό το foundation; Πως σας φάνηκε;


The KM Projects
Not just another beauty blog


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Με αφρό ή χωρίς;

sulfates στα προϊόντα
Πρόσφατα στο γραφείο μια συνάδελφος μου έστειλε ένα άρθρο για τα 5 λάθη που κάνουμε στο ντούς. Λίγο πολύ μου ήταν γνωστά, όπως το να μην κάνουμε μπάνιο με πολύ καυτό/ζεστό νερό, να σκουπιζόμαστε ταμποναριστά και να μην τρίβουμε το σώμα μας με την πετσέτα, να κάνουμε μάσκα ομορφιάς πριν μπούμε στο μπάνιο και οχι μετά κτλ. Όμως ήταν η συμβουλή του να μην χρησιμοποιούμε αφρόλουτρα που να κάνουν πολύ αφρό αυτό που μου κίνησε την περιέργεια.

Ω ναι! φανταστείτε ότι τόσα χρόνια πίστευα, όπως φαντάζομαι και οι περισσότερες από εσάς, ότι το να κάνει πολύ αφρό ένα αφρόλουτρο, shower gel κτλ είναι ένδειξη ποιότητας και ενίσχυε την πεποίθηση μου ότι "καθάριζε" καλά. Ένα σωρό αφρόλουτρα, ακριβά, φαρμακευτικά είχαν περάσει από τα χέρια μου και όταν αυτά δεν έκαναν αφρό η απογοήτευση ήταν τεράστια.

Μπορείτε να διανοηθείτε την έκπληξη μου όταν διάβασα ότι τα αφρόλουτρα που κάνουν πολύ αφρό, είναι ότι χειρότερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις, μιας και ουσιαστικά καταστρέφουν τα φυσικά έλαια του δέρματος μας, αφήνοντας το ξηρό και σκληρό.

Τα αφρόλουτρα αυτά περιέχουν τασιενεργές ουσίες που τα κάνουν να έχουν αυτόν τον πλούσιο αφρό, αλλά ταυτόχρονα και ξηραίνουν το δέρμα μας, αφού επιτίθενται στα φυσικά έλαιά του.

Κάπως έτσι η πεποίθηση που είχα τόσα χρόνια για τον πλούσιο αφρό που καθαρίζει την επιδερμίδα μου γκρεμίστηκε και τώρα είμαι λίγο πιο επιφυλακτική απέναντι του, τουλάχιστον μέχρι να διαβάσω τα συστατικά του. Ενώ όλα αυτά τα αφρόλουτρα, συνήθως τα φυσικά, χωρίς χημικές ουσίες, που δεν έκαναν αφρό τώρα τα βλέπω με εντελώς άλλο μάτι.

Αυτά από μένα. Φιλιά!

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που μου άνοιξε τα μάτια  εδώ.