Pages

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

The Unpaixtable Blogger Award

Το ξέρω ναι, καθυστέρησα πολύ να το κάνω αυτό το βραβείο. Βλέπετε είχα χάσει το σημειωματάριο που σημείωνα όλες τις κοπέλες που με είχανε βραβεύσει και δεν ήθελα να το κάνω και να παραλείψω καμία. Η αγαπημένη Κωνσταντίνα όμως από το Another Make Up World μου βρήκε την λύση και την ευχαριστώ πολύ. (Google It τόσο απλά).

(http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award).

Με έχουν κάνει Tag η Κωνσταντίνα απο το Another Make Up World και η Μαρία από το All Day Beautiful.

Πάμε να δούμε λοιπόν τους κανόνες:

  • Στην αρχή της ανάρτησής σου, πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
  • Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. 
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους. 
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγιά τους. 
  • Στο τέλος του post απεύθυνε την πιο unpaixtable ερώτησή σου στους bloggers που προτείνεις.
  • Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award).
  • Όταν το κάνεις ενημέρωσε το all4blogs (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτησή τους) διότι θα σε προσθέσει στη λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)
Ορίστε οι ερωτήσεις :

  • Intro (όνομα, τοποθεσία, ζώδιο, blog platform)
Είμαι η Κατερίνα, μένω στην Αθήνα, είμαι Κριός και γράφω στο Blogger αν και οι περισσότερες θα με ξέρετε από το Youtube.
  • Ποιο είναι το moto του blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα.
Not just another beauty blog (μτφρ: Όχι απλά ένα ακόμα ιστολόγιο ομορφιάς)
  • Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Θα ήταν αυτό το παραδοσιακό παιχνίδι με τα ξυλάκια, νομίζω λεγόταν MIKADO, που τα έριχνες όλα στο τραπέζι και μετά έπρεπε να τα μαζέψεις ένα ένα χωρίς να κουνήσεις τα άλλα. Ένα παιχνίδι ακριβείας που κέρδιζε αυτός που μάζευε τα περισσότερα χωρίς να ενοχλήσει τα υπόλοιπα.
  • Όταν γίνω διάσημη blogger θα.. (συμπλήρωσε την φράση)
Ήθελα πολύ να σας έκανα ένα μεγάλο πάρτυ... To know us better, αλλά θα αρκεστώ σε ένα καλύτερο εξοπλισμό από αυτόν που έχω και σε πλήρη αφοσίωση σε αυτό που κάνω.
  • Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου.
  • Ποια κατηγορία ιστολογίων θα ήθελες να αφανίσεις από την blogο-σφαιρα και γιατί;
Καμία. Πιστεύω στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης. Θα χρησιμοποιήσω μια ρήση του Βολταίρου "Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη με όσα λες, αλλά θα αγωνίζομαι, ακόμα και με το τίμημα της ζωής μου, ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις"

και...

Η ερώτηση της Κωνσταντίνας είναι:
  • Ποια προϊόντα χρησιμοποιείς περισσότερο (μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, περιποίησης μαλλιών ή περιποίησης σώματος);
Σίγουρα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου θα έλεγα. Ιδιαίτερα δίνω βάση στον καθαρισμό του προσώπου και στις ενυδατικές κρέμες προσώπου και ματιών. 

Η ερώτηση της Μαρίας είναι:
  • Πες μου 3 προϊόντα που σε έχουν απογοητεύσει και 3 που δεν σε έχουν απογοητεύσει ποτέ....
Με έχουν απογοητεύσει η ΒΒ της Garnier (όπως και κάποια από τα σαμπουάν της), τα μολύβια της Lovie, το ντεμακιγιάζ της ΒΙΟΤΕΝ (οκ με έτσουζε τρελά στα μάτια). Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ τα σαμπουάν της Pantene, τα αφρόλουτρα της Dove και τα κραγιόν της Milani 


Με την σειρά μου θα βραβεύσω τα εξής blogs (πιθανότατα θα το έχουν κάνει αλλά εγώ θα τους κάνω):

Και η δική μου ερώτηση είναι:
Τι δώρο ομορφιάς παίρνεις συνήθως σε φίλους/αγαπημένα πρόσωπα και με πιο κριτήριο το επιλέγεις; 

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στο Etage Literaire παρακολουθούµε & δηµιουργούµε την πιο... ανήσυχη τέχνη




Ένας νέος χώρος στην Αθήνα άνοιξε για να μας μεταφέρει σε άλλες εποχές...




Το Etage Literaire είναι στην στοά της οδού Κολοκοτρώνη 59β. Πρόκειται για έναν χώρο αφιερωμένο στο βιβλίο και τον πολιτισμό, που λειτουργεί με την υποστήριξη του Γκελ Bistrot και του Booze Cooperativa.

Στο εσωτερικό του στεγάζει χώρο µελέτης, βιβλιοθήκη και ειδικά διαµορφωµένη αίθουσα για παρουσιάσεις βιβλίων και πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Ένα εγχείρημα που φιλοδοξεί να αγκαλιάσει νέες προτάσεις, ιδέες και δημιουργούς και να αποτελέσει κέντρο διακίνησης της τέχνης και του πολιτισμού στο κέντρο της πόλης. Είτε ως αναγνωστήριο, είτε ως εργαστήρι, είτε ως χώρος παρουσιάσεων και εκδηλώσεων, έχει σίγουρα πολλά να προσφέρει.

∆ιεύθυνση:: Κολοκοτρώνη 59β (στοά Γκελ Bistrot)
fb:/Etagelitteraire


The KM Projects
Not just another beauty blog

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Castalia Chronoderm Vitamine C 10%




Ένα Long due review σήμερα για τον ορό με βιταμίνη C από την αγαπημένη μου Castalia. Ένα πρωτοποριακό σύστημα για την βελτίωση της όψης του δέρματος. Σας έχω μιλήσει για ένα chronoderm σε κάποιο empties video αλλά δεν είχα κάνει την αναλυτική παρουσίαση γιατί ήθελα να αγοράσω άλλο ένα τριπλό και να το χρησιμοποιήσω περισσότερο καιρό. Το πρώτο το είχα πάρει από το zampple πριν από αρκετό καιρό, ενθουσιασμένη από την λογική του.

Πρόκειται για την συσκευασία 3 ορών της σειράς Chronoderm που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία και κοστίζει γύρω στα 11 €. Κάθε μπουκαλάκι περιέχει βιταμίνη C και τον ορό που την ενεργοποιεί. Ουσιαστικά τον φτιάχνεται πριν ανοίξετε το μπουκαλάκι ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του. Πρόκειται για ένα εντατικό αντιγηραντικό ορό για το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αλλά και για τα χέρια αν έχετε κάποιες κηλίδες. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάθε τύπος επιδερμίδας και δεν περιέχει άρωμα και Parabens.

Κάθε μπουκαλάκι σας κρατάει έως 3 ημέρες, μετά η βιταμίνη C χάνει την δύναμη της και απλά "δεν δουλεύει" γιατί οξειδώνεται γρήγορα σαν συστατικό, όταν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον. Όμως πιστέψτε με είναι υπέραρκετη η ποσότητα για να καταλάβετε αν θα λατρέψετε ή όχι αυτόν τον ορό προσώπου.

Σίγουρα η μακροχρόνια χρήση του θα δείξει καλύτερα τα αποτελέσματα του, αλλά αν το συνδυάσετε και με την χρήση άλλων προϊόντων από την σειρά Chronoderm της Castalia, τότε θα μπορέσετε να δείτε περισσότερα αποτελέσματα. Φανταστείτε το δηλαδή σαν ένα boost της περιποίησης σας, ανάμεσα σε μια αγωγή ανάπλασης και επανόρθωσης.



The KM Projects
Not just another beauty blog


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Review: Inariva Hand made bath soap


Ο επιβαρυμένος τρόπος ζωής μας - ειδικά για όσους από εμάς ζούμε στην πόλη- και η συνεχιζόμενη έκθεση μας σε χημικά και "μη φυσικά" προϊόντα, μας κάνει συχνά να αναζητάμε Μικρές Φυσικές Πολυτέλειες. Πολυτέλειες για εμάς που μπορεί παλαιότερα να ήταν καθημερινές αλλά πλέον έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από τον φυσικό τρόπο ζωής που θα ήθελα να μου επιτρέψετε να τις αναφέρω ως πολυτέλειες.

Όταν είδα τα σαπούνια από την Inariva ενθουσιάστηκα αρχικά από την απλότητα τους και την μοντέρνα, απλή αλλά συνάμα πολυτελή συσκευασία των σαπουνιών. Με τράβηξε σε αυτά η απλότητα αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για φυσικά και χειροποίητα σαπούνια.

Ιδανικό για τα χέρια, το πρόσωπο αλλά και το σώμα, το χρησιμοποίησα με κάθε δυνατό τρόπο. Ο σύζυγος μάλιστα δοκίμασε και ξυρίστηκε με αυτό το σαπούνι. Ένα έχω να σας πω ξετρελάθηκα.


Εσείς τα έχετε δοκιμάσει;

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες σελίδες της εταιρείας:

Facebook page: https://www.facebook.com/inarivasoap
Site: http://inariva.com/

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Καταπραϋντική Κρέμα Προσώπου με Οργανικά Εκχυλίσματα Αλόης & Arnica Pure Nature



Είναι μια ήπια κρέμα ημέρας και νύχτας με φυσικά εκχυλίσματα aloe vera και arnica που προστατεύουν, καταπραΰνουν και αποκαθιστούν την ισορροπία στην επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα απαλή, ανακουφισμένη και ενυδατωμένη. Ισχυρίζεται ότι είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ειδικά τις ευαίσθητες, αλλά στην δική μου μικτή λιπαρή θεωρώ ότι κάθεται λίγο βαριά για το πρωί και επιλέγω να την χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ, προσφέροντας έτσι την ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μου κατά την διάρκεια της νύχτας.

Είναι καταπραϋντική κρέμα και αν τυχόν έχετε κάποια προβλήματα ευαισθησίας στο πρόσωπο, σπυράκια (εκτός από ακμής), ερεθισμένη ή ξηρή επιδερμίδα ή απλά ταλαιπωρημένη από το μακιγιάζ και την ζωή στην πόλη, η αλόη βέρα που περιέχει θα βοηθήσει να μειωθούν τα σημάδια της ταλαιπωρίας σας.

Είναι σε μια πολύ όμορφη αλλά απλή συσκευασία των 75 ml, πάρα πολύ ποσότητα σε σχέση με την τιμή της. Θα την βρείτε μέσω αντιπροσώπου της Oriflame και θα σας πρότεινα να την αγοράσετε αν την πετύχετε σε προσφορά.

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στο www.oriflame.gr .


The KM Projects
Not just another beauty blog

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Οι δύο μου αγάπες



Μια τρέλα με έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό με το Tangerine Tango της Jordana. Ένα φωτεινό κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν, άκρως ανοιξιάτικο που μου ανεβάζει την διάθεση αμέσως. Jordana θα βρείτε μόνο μέσω internet. Εγώ τα αγοράζω από το www.cherryculture.com ή από το www.beautyjoint.com.


Τα κραγιόν της Jordana είναι πολύ σταθερά, με έντονη απόδοση χρώματος. Το συγκεκριμένο ανήκει στην ματ σειρά τους, που προσωπικά είναι η αγαπημένη μου. Το μόνο ίσως μειονέκτημα της είναι ότι κάποια κραγιόν ίσως τα νιώσετε λίγο ξηρά στα χείλη σας. Για αυτό και εγώ πριν βάλω το κραγιόν χρησιμοποιώ το  lip butter της Liposan, το οποίο κέρδισα πρόσφατα σε ένα διαγωνισμό της ίδιας της εταιρείας στο facebook. Εγώ επέλεξα την γεύση frambuesa, δηλαδή φραμπουάζ που έλεγε και η μαμά μου ή απλά μούρα. Ταμπονάρω με ένα χαρτομάντηλο και έπειτα βάζω το αγαπημένο μου κραγιόν της Jordana. Έτοιμη !!!!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δύο;


Not just another beauty blog

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Review:Toyoko παλέτα σκιών


Τώρα που έφυγε ο χειμώνας νομίζω ότι πρέπει να αποτίσω ένα μικρό φόρο τιμής σε μια παλέτα που έχω απλά ξεχάσει να σας αναφέρω, αλλά που χρησιμοποίησα αρκετά τους προηγούμενους μήνες. Πρόκειται για την παλέτα της TOYOKO με τέσσερις άκρως χειμερινές αποχρώσεις και οφείλω να ομολογήσω ότι με βόλεψε πάρα πολύ.

Έχουν σατινέ υφή και σχετικά καλή διάρκεια, παρ' όλα αυτά πάντα χρησιμοποιώ Primer Ματιών. Ειδικά την ροζοκαφέ κάτω αριστερά την λάτρεψα για κάθε μέρα, ενώ για βραδινές εμφανίσεις επέλεγα την μπορντώ ή την μπλε/πετρόλ .

Η TOYOKO είναι μια ελληνική εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ (άλλος ένας λόγος για να τα επιλέγουμε) και στο stand της πάντα βρίσκω μικρούς θησαυρούς που με ξετρελαίνουν κατά καιρούς.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρείας www.toyoko.gr.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ



Με έπιασε σήμερα μια έντονη επιθυμία να αναζητήσω ιδέες για Πασχαλινή διακόσμηση. Ήθελα όμως κάτι που να είναι εντελώς διαφορετικό από το στυλ που κυριαρχεί στην χώρα μας και αν είναι δυνατόν να μπορούμε να το φτιάξουμε μόνοι μας.

Δείτε λοιπόν τι βρήκα και που....

sourcepagingsupermom.com

source: johnsonsforhim.blogspot.com

Full Tutorial: www.migonishome.com

Source: decor8blog.com

Source: www.ivillage.com

Full Tutorial: www.justcraftyenough.com

Source: www.goodideasforyou.com

Full Tutorial: www.marthastewart.com

sourceAuntie Lolo Crafts

source: lacreatureandyou.com

sourcemy-gardenofeden.blogspot.gr

sourcewww.thesweetsurvival.com

Πως σας φαίνονται; Θα φτιάξετε κάτι από αυτά; Εγώ πιθανότατα να δοκιμάσω κάτι.

Καλό Πάσχα σας εύχομαι!

Hairspray JEAN IVER PROFESSIONAL Extra Hold



Είναι από τις λίγες λακ για τα μαλλιά που δεν μου βάρυνε το μαλλί, ενώ έδινε δυνατό κράτημα στα μαλλιά μου και το χτένισμα διαρκούσε ώρες.Μιλάω για την λακ από την JEAN IVER PROFESSIONAL . Είχα ακούσει τα καλύτερα και ήθελα πάρα πολύ να την δοκιμάσω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ λακ τόσο συχνά αλλά περισσότερο για να τελειοποιήσω κάποια χτενίσματα βραδινά που κάνω, είτε με μπούκλες είτε με κάποιο κότσο. Το μόνιμο πρόβλημα μου αν χρησιμοποιήσω λακ το πρωί είναι ότι την επόμενη μέρα είχα κάτι αντιαισθητικά ασπράκια στα μαλλιά (αν όχι από την ίδια μέρα) και τα μαλλιά μου ήταν τα μισά λαδωμένα και βαριά και τα άλλα ξηρά και σπασμένα . Στο συγκεκριμένο με τράβηξε το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως φεύγει με ένα απλό βούρτσισμα. Και κατά ένα μαγικό τρόπο το καταφέρνει. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση ότι την επόμενη από την ημέρα που την είχα χρησιμοποιήσει, βούρτσισα τα μαλλιά μου και δεν τα αισθάνθηκα σε καμία περίπτωση βαριά/λαδωμένα , ενώ ήταν πολύ εύκολο να περάσει η βούρτσα ανάμεσα αφού δεν είχαν κοκκαλώσει σε ορισμένα σημεία και "σπάσει" λες και είχαν κολλήσει τα μαλλιά μεταξύ τους.

Νομίζω ότι βρήκα την πιο βολική λακ , ιδανική για τα γούστα μου .


Εσείς την έχετε δοκιμάσει;

The KM Projects
Not just another beauty blog

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ερωτεύτηκα ..REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10



Την κοιτούσα τις προάλλες και την λιγουρευόμουν. Εδώ είναι λίγα από τα πραγματάκια που βρήκα για αυτήν...

H πιο «έξυπνη» κρέμα CC – τη ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10, μια κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη. Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 έρχεται να προστεθεί στη ΣΥΛΛΟΓΗ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα περιποίησης της κρέμας προσώπου, μαζί με επιπρόσθετα πλεονεκτήματα. 

Με σύνθεση που περιλαμβάνει την Τεχνολογία IntuiGen ™-χαρακτηριστική τεχνολογία της συλλογής, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας - αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή του στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. 

Επιπλέον, η πρωτοποριακή σύνθεση περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και  εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, οι οποίες μεταμορφώνουν αυτομάτως την επιδερμίδα απελευθερώνοντας έναν απαλό χρωματικό τόνο που εξισορροπεί και τελειοποιεί οποιονδήποτε φυσικό χρωματικό τόνο. Δημιουργώντας ένα μεταξένιο πέπλο τελειότητας με μια πινελιά χρώματος, η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 μεταμορφώνει την επιδερμίδα στη στιγμή.

Με την Τεχνολογία IntuiGen, η REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προβλέπει και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Εμπνευσμένη από τον «κεντρικό διακόπτη» του δέρματος, η Τεχνολογία IntuiGen Technologyείναι φυσικό παράγωγο του Εκχυλίσματος Μαύρου Μπαμπού και ενισχύει τη φυσική αντίσταση του οργανισμού στην εμφάνιση πολλών κυρίων και διαφορετικών σημαδιών γήρανσης. Οι γραμμές και οι ρυτίδες εμφανίζονται περιορισμένες και η επιδερμίδα έχει πιο απαλή όψη, ενώ η αίσθησή της είναι πιο σφριγηλή και τονωμένη, με πιο νεανική εμφάνιση.

Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προσφέρει αμέσως ανακούφιση, καθώς παρέχει άμεση φροντίδα και περιποίηση, κάνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική. Από την πρώτη στιγμή, η ελαφριά, αιθέρια σύνθεση δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

Μάθετε περισσότερα για την REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10  στο www.esteelauder.gr

The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Estee Lauder Idealist Even Skin Tone Illuminator sample review



Ένα μικρό δείγμα (7ml) είχε πέσει στα χέρια μου πριν από καιρό και το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Θέλοντας όμως να αξιοποιήσω όλους όμως τους ορούς που έχω στην διάθεση μου, αποφάσισα να εντάξω στην καθημερινή μου ρουτίνα και τον Idealist Even Skin Tone Illuminator της Estee Lauder. Ένας ορός που υπόσχεται λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Τον χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν την ενυδατική μου κρέμα. Δεν είναι καθόλου λιπαρός, απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται γρήγορα. Αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Το χρησιμοποιώ ήδη αρκετό καιρό περίπου 2 εβδομάδες και τώρα που κοντεύει να τελειώσει μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ η όψη της επιδερμίδας μου το πρωί. Ακόμα και τις μέρες που δεν έχω κοιμηθεί καλά, νιώθω να έχει κάνει δουλίτσα. Προς θεού δεν αντικαθιστά έναν καλό 8ωρο ύπνο, αλλά σίγουρα βοηθάει το δέρμα μας να δείχνει λαμπερό ακόμα και τις ημέρες που θα έπρεπε να είναι πιο "μουντό".

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αγοράσω κάποια στιγμή σε κανονική συσκευασία, ειδικά αν πετύχω κάποια από τις πολύ λαχταριστές προσφορές που βάζουν συχνά τα Sephora ή ο Hondos. Θα είναι το δώρο μου για τον εαυτό μου. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Butterfly Baby foot Mask Peeling Η εμπειρία μου

Πριν από λίγες εβδομάδες πήρα από το ebay 3 μάσκες απολέπισης ποδιών Baby foot. Πρόκειται για μάσκες απολέπισης, οι οποίες λειτουργούν σε βάθος χρόνου και σκοπό έχουν να κάνουν το νεκρό δέρμα να ξεφλουδίσει, αφήνοντας τις πατούσες σας "σαν μωρού".

Θέλησα να σας δείξω πρώτα τις οδηγίες χρήσεις και τις φωτογραφίες που είχε το προϊόν στο site του πωλητή στο ebay.   Έτσι θα έχετε μια ιδέα για το πως περίπου λειτουργεί το προϊόν πριν σας μιλήσω για την δική μου εμπειρία.

Οδηγίες (είναι στα Αγγλικά για εύλογους λόγους):


Cautions:

1.the one who has wound on the feet, and alcohol allergy can not use.

2.there's serious foot Skin dryness also can not use.

3.this foot sox is disposable,can't reuse and use it overtime, usually 45-60 minutes

4.Apply age: 18 years old and above

5.If you want to use the second pairs , you must be sure the efficiency that you used the first time is already finished ,usually over 10 days you can use it again.

6.When the dead skin is not falling off completely,pls do not tear off it, if you tear it off , it will bleeding and you will feel ache
Usage:

1. firstly, using warm water to soak the foot 10 to 20 minutes to soften horniness

2. secondly, clean and dry your feet ,take out the product from aluminum bag ,and cut off the seal of the foot mask with scissors.

3. thirdly,Put on the foot mask, and press the outer layer of the mask to get the feet close to the essence

4. Use the bag red double film titles opening. (to put on general socks, let film cloth the skin, can be more wander about work

5. after about 45 minutes to an hour take off sufficient film, then clean it with water, then dry it with towel

6. After using about 3 to 5 days, foot old cutin of waste will gradually fall off,5-7days in this process

7. Because everyone's metabolism different,so the falling off time is also different.

Package including: 3 pairs(6PCS) (each foil bag has one pair)


Φωτογραφίες:

Η δική μου εμπειρία:

Στην Αρχή πίστεψα ότι δεν λειτουργούσε και ότι με είχαν κοροϊδέψει. Βλακεία έκανα σκέφτηκα. Ίσως γιατί στο δικό μου πόδι μετά από 7 μέρες άρχισε να φαίνεται το ξεφλούδισμα. Και πιστέψτε με ήταν σαν της φωτογραφίας παραπάνω. Αηδιαστικότατο. Η αλήθεια είναι ότι με την μια μάσκα ξεφορτώθηκα κάτι κάλους παλαιότερους που είχα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου μαλάκωσαν οι φτέρνες. Για τις φτέρνες και μόνο ίσως χρειαστεί να ξανακάνω άλλη μια φορά πριν βάλω πέδιλα. Πάντως να ξέρετε ότι για πολλές μέρες 5-6 το ξεφλούδισμα θα γίνεται σιγά σιγά και τα πόδια σας θα δείχνουν απαίσια. Υπομονή το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει πιστεύω. Μην τραβήξετε τα "πετσάκια" γιατί μπορεί να τραυματιστείτε. Λυπάμαι θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά να φύγουν όλες αυτές οι φλούδες. δέρματος και μετά από λίγες μέρες με κάποια βούρτσα ή με απαλή ράσπα περνάτε το πόδι για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα. Επίσης μην το συνδυάσετε με άλλο προϊόν, κρέμα ή μάσκα . Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δράση του και μετά κάντε μια μάσκα ενυδάτωσης στα πόδια με κάποια πλούσια ενυδατική ή ακόμα και με βαζελίνη. Αλλά όχι κατά την διάρκεια του ξεφλουδίσματος.