Pages

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ταξιδιωτικό Vlog από Κέρκυρα - Επίσκεψη στον Fisherman




Αν ποτέ πάτε στην Κέρκυρα και επισκεφτείτε το βόρειο συγκρότημα, αξίζει να πάτε μια βόλτα από τον Άη Γιώργη στους Πάγους, αφενός για να ρίξετε μια βουτίτσα στα παγωμένα νερά και να δροσιστείτε, αφετέρου γιατί εκεί κοντά θα βρείτε την περίφημη ταβέρνα του Fisherman .





The KM Projects
Not just another beauty blog


Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Empties #6 - Part 1 - Άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης





Σας ετοίμασα ένα καλοκαιρινό διασκεδαστικό βιντεάκι με τα προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους (ή σχεδόν). Αυτό το βίντεο είναι το πρώτο μέρος , για΄τι είχα πάρα πολλά προϊόντα και θα έβγαινε κυριολεκτικά Μπεν Χουρ το βίντεο. Έτσι το έσπασα σε δύο μέρη.

Θα ήθελα όμως να πω και δυο λόγια για το καθένα και εδώ:


  1. Αφρόλουτρο Nivea Creme Soft. Πλούσιος αφρός και πουδρένιο άρωμα Ιδανικό για όλη την οικογένεια. Είναι στα 750ml και λίγη ποσότητα αρκεί για πολύ καιρό. 
  2. My face κρεμώδης αφρός καθαρισμού 2 σε 1. Το συγκεκριμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως μάσκα. Είναι πολύ καλό για λιπαρές επιδερμίδες και ενίοτε με ενοχλούσε σε σημεία που το μικτό μου δέρμα γινόταν λίγο πιο ξηρό. Αλλά μου ρύθμιζε αρκετά την λιπαρότητα. Δυστυχώς μπορείτε να το βρείτε μόνο στην Αυστρία ή την Γερμανία στα καταστήματα Bipa.
  3. Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών της Garnier. Το είχα αγοράσει €3,90 σε προσφορά 1+1 δώρο. Είναι αρκετά καλό ντεμακιγιάζ και δεν ερεθίζει τα μάτια. Ωστόσο το βρίσκω λίγο ακριβό, δεδομένου ότι μπορείς να πάρεις το micellaire νερό της ίδιας εταιρείας στα €6,00 περίπου, το οποίο κάνει για όλο το πρόσωπο και διαρκεί πολύ περισσότερο.
  4. Σαμπουάν Timotei με 0% parabens και έλαιο macademia για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ωραίο σαμπουάν , με πλούσιο αφρό , αλλά βρήκα ότι μετά από λίγο καιρό χρήσης του μου τα βαραίνει. Έχω αγοράσει κι άλλα ήδη, γιατί βρίσκω ότι για το καλοκαίρι είναι πολύ ενυδατικό σαμπουάν, κάτι που χρειάζονται τα μαλλιά μας, λόγω της συχνής έκθεσης στον ήλιο και την θάλασσα.
  5.  Αντηλιακό προσώπου της Castalia με δείκτη προστασίας spf50. Αγαπημένο αντηλιακό με πολύ υψηλή προστασία. Αν και το βρίσκω λιπαρό για να το φορέσω κάτω από foundation, είναι ιδανικό για τις μέρες που έχει πάρα πολύ ζέστη και υγρασία και θέλετε να φορέσετε απλώς ένα αντηλιακό με λίγη πούδρα από πάνω (για την πόλη) ή απλά να το πάρετε στην παραλία μαζί σας. Εγώ πάντως το είχα μονίμως στην τσάντα μου. 
  6. Αποσμητικό roll on της NIVEA, από την σειρά talk sensation. Πολύ απαλή σύνθεση και πολύ καλή προστασία από την κακοσμία για ώρες. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.
  7. Παιδικό αντηλιακό της Avon Με δείκτη προστασίας SPF 50. Το είχα μονίμως στην τσάντα της θάλασσας και μάλλον ήρθε η ώρα να το πετάξω.
  8. Συμπλήρωμα διατροφής INNEOV, της L'oreal & Nestle για δυνατά μαλλιά. Πέρυσι τα έπερνα συνέχεια μέχρι που αποφάσισα να πάρω κάτι άλλα συμπληρώματα και τα σταμάτησα. Δυστυχώς πέρασε η ημερομηνία λήξης τους και πρέπει να τα πετάξω.
  9. Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και τονωτική λοσιόν της Byphasse. Αγαπημένο δίδυμο εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τότε που τα ξετρύπωσα από το Oggi στην Πατησίων είναι ίσως το πιο οικονομικό ντεμακιγιάζ που έχω βρει. Κοστίζει €3,00 το κάθε μπουκάλι των 500ml, είναι για όλο το πρόσωπο, δεν τσούζει και δεν ερεθίζει τα μάτια. Περιέχει προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Η τονωτική λοσιόν είναι ήπια, τονώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει και να την αφυδατώνει. Έχω ήδη αγοράσει άλλο ένα σετ. 
  10. Κρέμα χεριών της Berckeley Square. Η συγκεκριμένη ήταν δώρο από την μαμά μου μαζί με ένα σετ σαπουνάκια. Δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί άφηνε ένα γλοιώδες φιλμ και δεν αποροφούταν με τίποτα. Επιπλέον, η συσκευασία χάλασε από τις πρώτες χρήσεις. Δεν έχει τελειώσει αλλά την πετάω γιατί δεν την αντέχω καθόλου.
  11. Απολεπιστικό σώματος της Intermed, από την σειρά Luxurious σε άρωμα Icing Sugar. Καταπληκτικό απολεπιστικό, λεπτόρευστο με απίστευτη μυρωδιά. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.
  12. Μια παλιά λοσιόν σώματος με γκλίτερ που ξέθαψα από κάποιο συρτάρι ενώ καθάριζα. Είναι από την Avon, Η σειρά ήταν η Island Vibe. Είχα χρησιμοπιήσει το body mist της σειράς με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, αλλά το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε καθόλου γιατί λέρωνε πάρα πολύ τα ρούχα.
  13. Για το τέλος άφησα ένα καταπληκτικό στεγνωτικό σπρέυ για τα νύχια από τα Jumbo. Απλά υπέροχο, στεγνώνει τα νύχια στο πι και φι στην κυριολεξία. Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιέχει αλλά για 1,50 που κοστίζει είναι ότι καλύτερο έχω βρει.


Δείτε εδώ και το βίντεο που σας ετοίμασα.




Σύντομα θα σας ανεβάσω και το δεύτερο μέρος από αυτά τα empties.Μέχρι τότε σας φιλώ :*



The KM Projects
Not just another beauty blog


Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Και η νικήτρια είναι....


Και η νικήτρια του καλοκαιρινού Giveaway μου είναι η...

Stavroula Douvropoulou 
 
Συγχαρητήρια Σταυρούλα και πάντα καλότυχη! Κερδίζεις ένα σετ μακιγιάζ με όλα τα καλούδια της φωτογραφίας! Καλοφόρετα πάντα!

Θα περιμένω 48 ώρες να μου απαντήσεις και να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση) για να σου στείλω το δώρο σου!

The KM Projects
Not just another beauty blog


 

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Iherb Haul ή Τι αγόρασα πρόσφατα από το Iherb!


Αναλυτικά τι πήρα και Links για αν θέλετε να τα πάρετε κι εσείς:

Hugo & Debra Naturals, Essential Mist, Vanilla & Sweet Orange, 2 fl oz (60 ml) $2.16
http://bit.ly/1sOCOEQ
Desert Essence, Organics, Hand and Body Lotion, Spicy Vanilla Chai, 8 fl oz (237 ml) $6.05 http://bit.ly/1pDkABi
Desert Essence, Deodorant, Lemon Tea Tree, 2.5 oz (70 ml) $4.21  http://bit.ly/WCeaKP
Madre Labs, Pycnogenol Serum (Cream), 1 oz (28 g) $5.95 http://bit.ly/1mCmdfr
Madre Labs, Nighttime Recovery Cream, 1.7 fl oz (50 ml) $6.86
Special Price for a Limited Time ,iHerb Regular Low Price is $39.71 http://bit.ly/1ltekZW
Tom's of Maine, Aluminum-Free Deodorant, Long Lasting, Honeysuckle Rose, 2.25 oz (64 g) $5.63 http://bit.ly/1pDmKRm
Madre Labs, Retinol Serum, 1 oz (28 g) $5.95 http://bit.ly/1pbKwoS
Giovani Ultra Sleek Conditioner Brazilian Keratin Argan oil $6.29 http://bit.ly/1kbd7vH
Palmer's, Hair Pudding, Curl Condition, 14 oz (396 g) $6.80 http://bit.ly/1p8YNQq
SHIKAI, Hand & Body Lotion , Sandalwood $6.91  http://bit.ly/1rqZrxd
Eucerin, Daily Protection Moisturizing Face Lotion, Sunscreen SPF 30, Fragrance Free, 4 fl oz (118 ml) $10.71  http://bit.ly/Un5vdg
Aroma Naturals, Aromatic Mist, Meditation, Patchouli & Frankincense, 2 fl oz (59 ml) $6,00 http://bit.ly/1nzx3c0

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Collective Haul (GR), Dresslink, Ofarmakopoiosmou, Titan, Oggi, Tiger etc

 



DressLink Home page http://goo.gl/yvznCc
Shoes http://goo.gl/zq1Zlu
Make-up πινέλα http://goo.gl/nOHpYc

O farmakopoios mou
http://www.ofarmakopoiosmou.gr/
Power health Dr. Bach Resque Remedy spray €8,26
Korres Black Volcanic Minerals Kohl Professional eyeliner €5,78
Korres Volcanic Minerals Twist eyeshadow €7,56
Βιολογικό διάλυμα Πρόπολης Apivita €6,63
Συνολικά μου κόστισαν €43,35
www.zampple.gr
Εγγραφείτε στο zampple και πείτε ότι σας σύστησα εγώ. To email μου είναι: kmargaritopoulou@yahoo.gr

To blog της Ιωάννας είναι https://www.facebook.com/pages/Fairies-of-beauty/499295866781382

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Το πιο συνηθισμένο είναι να διαλέξεις έναν προορισμό και κάποιο πακέτο που είτε θα έχει διαφημιστεί πολύ είτε θα σας το έχει προτείνει ιδιαίτερα κάποιος ταξιδιωτικός πράκτορας. Έτσι μάλλον μπορεί κάποιος να μην διαλέξει κάτι που και θα του άρεσε και θα ταίριαζε στην περίπτωση αλλά να επιλέξει κάτι που ενδεχομένως είναι Must για τα πρότυπα κάποιων άλλων. Άλλωστε θέλουμε το ταξίδι του μέλιτος να μας μείνει αξέχαστο σαν ένα ταξίδι που θα συζητιέται για πολύ καιρό μετά. εξαρτάται πάντα από το τι θέλουμε εμείς (εννοώ και τους δύο συζύγους).


Οι επιλογές άπειρες ανάλογα με το κάθε πορτοφόλι. Ελλάδα ή εξωτερικό, βουνό ή θάλασσα είναι όλα ιδανικά, αρκεί να ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου και στα γούστα σου. Ίσως η επιλογή του ταξιδιού να είναι το ίδιο περίπλοκη με την προετοιμασία του γάμου. Πως όμως θα επιλέξεις που να πας; Πως θα θέλατε να είναι οι πρώτες σας μέρες ως νεόνυμφοι;

Εδώ σας έχω μερικά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπ' όψη σας προκειμένου να επιλέξετε τον κατάλληλο προορισμό.

ΚΟΣΤΟΣ

Ακούγεται λίγο τετριμμένο αλλά ναι ο προϋπολογισμός παίζει αν όχι τον βασικότερο ίσως έναν από τους πιο βασικούς λόγους να επιλέξετε τον προορισμό σας. Αυτό δεν αποκλείει το εξωτερικό αυτόματα, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι σαφώς οικονομικότεροι κάποιοι προορισμοί του εξωτερικού από την Ελλάδα. Μέσα όμως στον προϋπολογισμό σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τυχόν έξοδα προετοιμασίας για το ταξίδι ή ακόμα και έξοδα που θα κάνετε κατά την διανομή σας εκεί.
Αν πάλι τα χρήματα είναι πάρα πολύ λίγα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πολύ κοντινό ξενοδοχείο (ακόμα και στην ίδια την πόλη σας) και να κάνετε μικρές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς στο βουνό ή την θάλασσα καθημερινά. Δεν σρειάζεται να περιοριστείτε δηλαδή στον γύρω της Ακροπόλεως όπως έκαναν ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα στην γνωστή ταινία.



ΚΑΙΡΟΣ

Σας αρέσουν τα θερμά κλίματα και οι τροπικοί προορισμοί ή προτιμάτε κάτι με σαφώς λιγότερη ζέστη και υγρασία; Το κλίμα παίζει σημαντικό ρόλο στην διάθεση μας και αν πρόκειται η υγρασία να σας χαλάει την διάθεση ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν επιλέξετε κάτι τόσο θερμό. Όμως θα πρέπει να ελέγξετε και τον καιρό και πως περίπου διαμορφώνεται στην περιοχή που θα επιλέξετε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που σκέφτεστε να πάτε.



ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Αν τελικά επιλέξετε να πάτε κάπου μακριά ίσως είναι καλύτερα να μην φύγετε αμέσως μετά τον γάμο αλλά να περιμένετε μερικές μέρες για να οργανωθείτε. Εμείς πήγαμε στην Κούβα (λίγους μήνες μετά τον γάμο μας) αλλά οι 15 ώρες ταξίδι ήταν υπερβολικά κουραστικές και δεν νομίζω να τα καταφέρναμε αν φεύγαμε αμέσως μετά τον γάμο. Θα φτάναμε στον προορισμό μας απλά διαλυμμένοι. Αν θέλετε να φύγετε λοιπόν άμεσα ίσως είναι καλό να περιμένετε μερικές μέρες για να ξεκουραστείτε από όλο αυτό που ζήσατε τους τελευταίους μήνες. 


Επίσης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε τόσο μακριά φροντίστε να έχετε ενημερώσει τις τράπεζες σας για το ταξίδι σας, να έχετε όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας οργανωμένες και τα έγγραφα σας σε ασφαλές σημείο. Επίσης, φροντίστε να μοιράσετε τα χρήματα που θα έχετε μαζί σας και να μην κουβαλάει μόνο ένας από τους δύο τα χρήματα σας. Εμείς είχαμε ένα ατυχές περιστατικό που μας έβαλε μυαλό. Αν και είχαμε χωρίσει τα χρήματα, κλέψανε τον Γιάννη (που μεταξύ μας είναι και ο πιο απρόσεχτος) στην Ισπανία μέσα στο μετρό της Μαδρίτης. Έτσι βρεθήκαμε με τα μισά μας χρήματα στην αρχή του ταξιδιού μας και παρολίγον να έχανε και τα εισιτήρια του και την visa του, οπότε θα ξεμέναμε στην Μαδρίτη και αντίο Κούβα... Τέλοσπαντων, ευτυχώς είχα μαζί μου επιπλέον πιστωτική για να είμαι πιο ασφαλής και έτσι είχαμε κάποια χρήματα να αναπληρώσουμε το κενό που μας δημιούργησε αυτή η απώλεια. Πάντως δεν ήταν και η πιο ρομαντική αρχή του έγγαμου βίου μας...


ΔΡΑΣΗ ή ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Είσαι ο τύπος της δράσης ή της χαλάρωσης; Θέλεις να περάσεις με τον σύντροφο σου μέρες χαλαρής ευδαιμονίας με μασάζ και βόλτες στην αμμουδιά ή θέλεις να κάνετε μαζί όλα τα extreme sports που είναι διαθέσιμα στην περιοχή;  Σκεφτείτε μαζί τι θα θέλατε να κάνετε και επιλέξτε κάτι πιο κοντά στα γούστα σας.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Καλά τα ξενοδοχεία αλλά πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ ακριβά, ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αναζητήστε μικρά καταλύματα, μικρά διαμερίσματα ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και μπορεί να εκπλαγείτε από την διαφορά της τιμής. 


 ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Κακά τα ψέματα, το ταξίδι του μέλιτος ίσως είναι μια πολύ καλή δικαιολογία να επισκεφτείτε σημαντικά αξιοθέατα που μπορει να μην σας ξαναδωθεί η ευκαιρία να δείτε. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε να τα επισκεφτείτε στο πρώτο σας ταξίδι ως σύζυγοι;

Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που έχω να σας δώσω για το ταξίδι του μέλιτος. Εσείς έχετε επιλέξει τον προορισμό σας; Μήπως να το αφήσετε λίγο στην τύχη και να επιλέξετε στα τυφλά μια περιοχή στον χάρτη; Ποιος ξέρει μπορεί αυτή η αυθόρμητη επιλογή προορισμού να είναι τελικά πιο ιδανικό! Όπου κι αν πάτε πάντως να περάσετε ΑΞΕΧΑΣΤΑ!



The KM Projects
Not just another beauty blog


Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

BIODERMA Micellaire solution νερό


Ένα πολυδιαφημισμένο νερό ντεμακιγιάζ, το πρώτο "διάσημο" micellaire νερό το οποίο και ξεκίνησε όλη αυτήν την μανία για τα νεράκια "micellaire" και οδήγησε στο λανσάρισμα πολλών αντιγραφών του. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας μιλήσω για την δική μου εμπειρία από το Bioderma Micellaire νερό, αν και άργησα να το αποκτήσω το ομολογώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην μαγεία του που με καλούσε να το δοκιμάσω.

Καταρχάς να πω, ότι με ένα μόνο προϊόν γίνεται όλο το ντεμακιγιάζ του προσώπου αφήνοντας την επιδερμίδα σου εκπληκτικά απαλή και ενυδατωμένη και απομακρύνοντας ταυτόχρονα μακιγιάζ, ρύπους και ότι έχει μαζέψει το πρόσωπο μας από την έκθεση του σε μια δύσκολη μέρα στην πόλη. 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτό το νερό ντεμακιγιάζ και ένα βαμβάκι. Τόσο απλό τόσο γρήγορο. Με ένα βαμβάκι αφαιρείς όλο το καθημερινό σου μακιγιάζ από τα μάτια και το πρόσωπο, ενώ για πιο βαρύ μακιγιάζ μπορεί να χρειαστείς περισσότερα βαμβάκια. Αυτό είναι όλο. Τίποτα άλλο. Το μακιγιάζ φεύγει σε δευτερόλεπτα και το δέρμα σου έχει μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας .Δεν σε ενοχλεί καθόλου στα μάτια και αφαιρεί τα πάντα. 


Χρησιμοποιώ ένα βαμβάκι για το κάθε μάτι, γιατί συνήθως βάφομαι πιο έντονα στα μάτια και αφήνω το βαμβάκι για λίγα δευτερόλεπτα πάνω σε κάθε μάτι.Αυτό μόνο αρκεί. Ειλικρινά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στα προϊόντα ντεμακιγιάζ και ότι πιο φυσικό,μετά από το γάντι ντεμακιγιάζ για το οποίο όμως θα σου μιλήσω σε επόμενη ανάρτηση. Προσωπικά το έχω πάρει από το εξωτερικό και κόστιζε 15€ τα δύο των 500ml, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές σε ηλεκτρονικά και όχι μόνο φαρμακεία, που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να το αποκτήσεις κι εδώ στην Ελλάδα. Η γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Με το χέρι στην καρδιά, είναι απλά καταπληκτικό.

The KM Projects
Not just another beauty blog



Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αγαπημένα Ιουνίου 2014


Αυτό είναι το βίντεο με τα αγαπημένα Ιουνίου:






Προϊόντα που ανέφερα:
Oriflame Optimals Oxygen Boost
Byphasse Liquid Keratine
Hugo Naturals Essential mist, Vanilla & sweet orange
MAC cremeblend Blush - Something Special
Jordana Blush Powder - Coral Sandy Beach
PUPA Milano Baked eyeshadow Dual Purpose Luminys #08
VIVO Colour Block Eye palette - Enchanted
ERRE DUE Smart pencilAutomatic Eyeliner #04 (waterproof)
ERRE DUE lastinf contoureye pencil #17
Wet n Wild Mega Length mascara - Very Black
AVON Super Drama mascara - Black
Revlon Colorburst lip gloss #046
GOLDEN ROSE velver matte lipstick #06


Αυτά ήταν τα αγαπημένα Ιουνίου. Ελπίζω να σας άρεσαν ;)

The KM Projects
Not just another beauty blog


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Define the lines


Η THE BODY SHOP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ GEL EYELINER & BROW DEFINER


ΤΟ 1o GEL EYELINER ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ & ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

Τραβήξτε γραμμές, δώστε σχήμα, δώστε ένταση και τονίστε το βλέμμα σας με το νέο Gel Eyeliner & Brow Definer από τη The Body Shop. Το πρώτο τέτοιου είδους προϊόν, αυτό το πρωτοποριακό 2-σε-1 gel liner σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή στα μάτια ΚΑΙ να δώσετε ένταση στα φρύδια σας με άπειρους τρόπους. Υποδεχτείτε το!





1000 ΚΑΙ 1 ΓΡΑΜΜΕΣ

Τώρα το στυλ των ματιών σας δεν έχει περιορισμούς! Κάντε το περίγραμμα ολόκληρου του ματιού για ένα εξωτικό Αραβικό look. Τραβήξτε μία λεπτή γραμμή για γατίσιο βλέμμα. Ή πειραματιστείτε με διπλές γραμμές και τρικ για μοναδικά μοντέρνα looks. Τονίστε ακόμα περισσότερο τα μάτια σας με έντονα φρύδια - αποφασίστε και τολμήστε!






The Heart InsIde
Το Gel Eyeliner & Brow Definer περιέχει έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που η The Body Shop το προμηθεύεται από το συνεταιρισμό Eudafano Women’s Co-Operative στη Ναμίμπια. Ο συνεταιρισμός βοηθά 1.750 γυναίκες να κερδίζουν ένα δίκαιο εισόδημα. Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο συνεταιρισμό αναφέρουν ότι τα οφέλη προχωρούν πέρα από τα χρήματα καθώς το 
πρόγραμμα τους προσφέρει δεξιότητες επιχειρηματικής διαχείρισης, μία αίσθηση ανεξαρτησίας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η πιο τέλεια γαμήλια δεξίωση

Ποιος είπε ότι πρέπει να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να έχεις την τέλεια δεξίωση; Οι καιροί αλλάξανε και οι δημιουργικότητα μπορεί να κάνει την διαφορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για κάτι διαφορετικό και αγάπη για δημιουργία. 
Η πιο τέλεια γαμήλια δεξίωση

WHAT NEW PUSSYCAT?

Καλοκαίρι και οι εταιρίες βγάζουν καινούργια υπέροχα προϊόντα να μας δελεάσουν. Έτσι νέες σειρές  και προϊόντα από την Fresh Line η μια σειρά και από το Body Shop τα υπόλοιπα. 

Από την Fresh Line. ένα ευφάνταστο, ειδικής έκδοσης σετ στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, περιλαμβάνει καλοκαιρινά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης με παραδοσιακά, ελληνικά αρώματα!


   Το φρουτώδες, δροσερό και γλυκό Αφρόλουτρο Πεπόνι-Μέντα (100ml) σε συνδυασμό με το Γαλάκτωμα Πεπόνι-Μέντα (100ml) θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία τόνωσης και ενυδάτωσης για την καλοκαιρινή περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

     Ιδιαίτερα εύχρηστο και κατάλληλο για ταξίδι είναι το σαμπουάν στερεής μορφής Τερψιχόρη (70gr). Τα εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και τα αιθέρια έλαια από λεμόνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και μανταρίνι σε συνδυασμό με το ξύδι προσδίδουν λάμψη στα θαμπά και βαμμένα μαλλιά. Το λάδι ηλίανθου παρέχει φυσική προστασία του χρώματος των μαλλιών από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το εκχύλισμα δάφνης και τσουκνίδας τονώνει τα μαλλιά και προάγει την υγεία του τριχωτού. 

      Η πλούσιας υφής Κρέμα Χεριών Βανίλια (90ml) ενυδατώνει σε βάθος και αποκαθιστά τα ξηρά και αφυδατωμένα χέρια προστατεύοντάς τα από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο προσδίδοντας ταυτόχρονα βελούδινη απαλότητα. 

     Το σετ ολοκληρώνεται με το δροσερό άρωμα του Καλυψώ Splash Σώματος (20ml). Το άρωμα εσπεριδοειδών θα προσφέρει στιγμές τόνωσης και φρεσκάδας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας!



    Από το Body Shop έχουμε επίσης νέες καλοκαιρινές αφίξεις. Νέα αρωματική σειρά από την καρδιά του Παραδείσου και νέα mini Eau de Toilettes σε πρακτικό μέγεθος για να έχετε συνέχεια μαζί μας το αγαπημένο σας άρωμα! Θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop στις 4 Αυγούστου 2014.

 

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 
FIJIAN WATER LOTUS!


Ήλιος, θάλασσα, άμμος, φοίνικες… Ακούγεται ειδυλλιακό, έτσι δεν είναι; Τώρα λοιπόν μπορείτε να 
αποδράσετε στο δικό σας τροπικό παράδεισο με το πολυτελές, εξωτικό άρωμα της ΝΕΑΣ σειράς Fijian Water Lotus από τη The Body Shop. Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από ένα δροσερό, ζωηρό άρωμα. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει όλη την αύρα του τροπικού νησιού Fiji; Ανοίγει με αναζωογονητικές νότες από μανταρίνι και λιτσέα, συνεχίζει με ένα ντελικάτο μπουκέτο από άνθος Fijian Water Lotus, κατευθείαν από το Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και ρόδο, προτού ολοκληρωθεί με μία ελαφριά αλλά ζωηρή θαλάσσια αύρα. Αναζωογονητικό και χαλαρωτικό - ευτυχία σε ένα μπουκάλι.



FRAGRANCE Minis - ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    Τα νέα σε πρακτικό μέγεθος Eau de Toilettes (10ml/ 5,50€) της Voyage Fragrance collection από τη The Body Shop, είναι ιδανικά για τα ταξίδια σας! Επιπλέον, μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικά αρώματα – για παράδειγμα, ένα ελαφρύ δροσερό άρωμα για την ημέρα με ένα πιο έντονο άρωμα για το βράδυ. Επίσης διατίθεται σε 10ml συσκευασία η μοναδική αρωματική οικογένεια του White Musk® – White Musk®, White Musk Libertine και White Musk Smoky Rose

Και έρχονται κι άλλα από το Body Shop...

The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Εμπειρία Academia Fresh

Είχα καιρό να επισκεφθώ το αγαπημένο μου Academia Fresh και επί τη ευκαιρία που ήθελα να κάνω ένα λίγο πιο περιποιημένο μανικιούρ έκλεισα ραντεβού την περασμένη Παρασκευή. 

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Estee Lauder Summer Glow - A review


Πριν από λίγο καιρό η Estee Lauder μου έστειλε κάποια προϊόντα της για να τα δοκιμάσω και να σας πω την άποψη μου. Δεν σας κρύβω ότι ξετρελάθηκα με το δώρο, αλλά γρήγορα έπιασα "δουλειά" και άρχισα τις δοκιμές, γιατί ήθελα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη πριν σας πω την γνώμη μου.


Καταρχάς, θα ξεκινήσω με την BB Double Wear All-Day Glow Moisture Makeup. Μία ΒΒ κρέμα με SPF 30 σε ένα πολυτελές σωληνάριο των 30Ml, ιδανικό για να στέκεται ανάποδα στο μπουντουάρ σας, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. Έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, ιδανική για το καλοκαίρι είτε είστε στην πόλη είτε στις διακοπές. Έχει φυσικό τελείωμα, αναδεικνύοντας την λάμψη της επιδερμίδας μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι , χωρίς να γίνεται όμως βαριά ή λιπαρή στην αίσθηση, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες, έντονης ηλιοφάνειας, ζέστης και υγρασίας, όπως βιώσαμε τον τελευταίο καιρό. Προσφέρει ενυδάτωση, αλλά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο τέλος της καθημερινής σας πρωινής περιποίησης, ακόμα και πάνω από την αγαπημένη σας ενυδατική. Βγαίνει σε 8 αποχρώσεις (εγώ είμαι Intensity 2) και καλύπτει ιδανικά τις πανάδες και κάποιες κοκκινίλες που έχω, δίνοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μου. Περιέχει βιταμίνες Ε & D, οι οποίες είναι από τα αγαπημένα μου συστατικά που περιποιούνται το δέρμα. 


To Brush On Glow BB Highlighter είναι το δεύτερο προϊόν της σειράς Glow το οποίο ομολογουμένως με εξέπληξε θετικά. Έρχεται σε πολυτελής συσκευασία με περιστρεφόμενο απλικατέρ και πινελάκι που διευκολύνει την εφαρμογή του. Είναι ένα concealer / highlighter το οποίο προσφέρει λάμψη στα μάτια αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μέτρια κάλυψη. Είναι πολύ πιο ελαφρύ από το κλασικό concealer της σειράς Double wear, για αυτό και το βρίσκω ιδανικό για όσες θέλουμε να δώσουμε λάμψη χωρίς όμως να ανησυχούμε για το αν θα είναι πολύ βαρύ και θα μαζέψει. Έχει κρεμώδης υφή και απλώνετε ομοιόμορφα. Ίσως να είναι αυτό που έχω ερωτευτεί από την πρώτη κιόλας χρήση.


Για να σετάρετε το μακιγιάζ, χρειάζεστε την ιδανική πούδρα και η Estee Lauder Perfecting Loose Powder,  είναι ίσως η ιδανική επιλογή αν δεν θέλετε να βαρύνεται πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Η συσκευασία ακολουθεί φυσικά της προδιαγραφές της εταιρείας, με το μισό μέρος της να είναι καλυμμένο, προστατεύοντας μας από ατυχήματα και λειτουργώντας σαν "οδηγός" για να χρησιμοποιούμε μόνο όσο χρειαζόμαστε. Είναι πολύ ελαφριά, ιδανική για σετάρισμα και προσφέρει ένα φυσικό τελείωμα χωρίς να βαραίνει . Η ελεύθερη της μορφή βοηθάει να απλωθεί ομοιόμορφα με το αγαπημένο σας πινέλο, χρησιμοποιώντας μόνο όση χρειάζεστε και αποφεύγοντας τα ακραία cakey τελειώματα. 


H νέα DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50, παρέχει υψηλή προστασία του δέρματος με υψηλό SPF. Ενώ η αντι-οξειδωτική σύνθεση της DayWear προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια όλων των βασικών φθορών από ελεύθερες ρίζες. Περιέχει Βιταμίνες C και E και βοηθά στην πρόληψη των ορατών σημαδιών γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δυσχρωμία, θαμπάδα και τραχύτητα. Η ελαφριά αυτή σύνθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της σαν ενυδατική, πάνω από την ενυδατική σας, ή κάτω από το make up. Η UV βάση με SPF 50 προστατεύει το δέρμα από τις καταστροφικές ακτίνες UVA και UVB και είναι ο υψηλότερος δείκτης προστασίας στην σειρά DayWear. Απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, έχει διάφανη σύσταση και είναι ότι χρειάζομαι για βάση κάτω από το foundation, αν θέλω να βαφτώ λίγο περισσότερο το πρωί. 


Και στο τέλος της μέρας τι; Μα φυσικά το Estee Lauder Take It Away Gentle Eye and Lip Longwear Makeup Remover,  το διφασικό ντεμακιγιάζ στο χαρακτηριστικό μπλε μπουκαλάκι με το χρυσό καπάκι είναι ότι χρειάζεσαι για να "διώξεις την μέρα από το πρόσωπο σου" . Το καπάκι του θα σε δυσκολέψει λίγο κι αυτό γιατί είναι "ασφαλείας" και χρειάζεται ειδικό τρόπο να το ανοίξεις (πιέζοντας προς τα κάτω καθώς το περιστρέφεις), όμως το καπάκι ασφαλείας του είναι που το καθιστά ιδανικό για να το πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές. Χρειάζεσαι μόλις ελάχιστη ποσότητα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου ακόμα και το αδιάβροχο. Μου άρεσε πολύ γιατί δεν τσούζει στα μάτια και  με ελάχιστη ποσότητα κατάφερα να αφαιρέσω και την πιο σταθερή σκιά και την αδιάβροχη μάσκαρα που συνήθως επιλέγω τώρα το καλοκαίρι.


Αυτά είναι τα νέα της Estee Lauder για φέτος το καλοκαίρι. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Προσωπικά μπορώ να πω ότι ξεχώρισα την ενυδατική κρέμα και το highlighter/concealer και είναι πιθανότατα αυτά που θα αναζητήσω για να αγοράσω μόλις μου τελειώσουν, χωρίς να αποκλείω και την πούδρα η οποία μου άρεσε επίσης πάρα πολύ, απλά τα άλλα δύο μου πήραν τα μυαλά. 


Σας ετοίμασα όμως και ένα βίντεο με επίδειξη εφαρμογής και κριτική για την BB Double Wear All-Day Glow Moisture Makeup και για το Brush On Glow BB Highlighter.
Έτσι θα βγάλετε μόνες σας τα συμπεράσματα σας για τα δύο αυτά προϊόντα, καθώς πιστεύω ότι δεν μπορώ να σας κρυφτώ από την αλήθεια ενός video demo.






The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το e-pharm.gr μας φέρνει το καλοκαίρι με την summer bag!!!


Ένα καλοκαιρινό πακέτο από το e-pharm.gr με προσεχτικά διαλεγμένα προϊόντα για όλη την οικογένεια είναι ίσως το μόνο που χρειάζεστε για φέτος το καλοκαίρι γιατί απλούστατα τα περιέχει όλα.

Αναλυτικά το πακέτο περιέχει:

Αντηλιακό προσώπου Apivita suncare SPF 50 για ευαίσθητες επιδερμίδες 50ml, με θαλάσσια λεβάντα και φύκια που προστατεύει το δέρμα από τους ενοχλητικούς ερεθισμούς του καλοκαιριού. Παράλληλα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και μαζί δώρο: Προϊόντα Apivita σε travel size (κρέμα μαλλιών,σαμπουάν, αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος) ιδανικό για τις μικρές σας αποδράσεις.


Αντηλιακό σώματος Vichy Capital Soleil SPF 30 300 ml, το οποίο είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού βοηθά στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία., δεν έχει άρωμα (αν και εμένα μου μύριζε  κάτι πάρα πολύ ανάλαφρο και ωραίο) και δεν περιέχει Parabens, ενώ η μεγάλη του ποσότητα θα σας αρκέσει για ολόκληρο το καλοκαίρι! 



Παιδικό αντηλιακό προσώπου και σώματος Frezyderm Sun Nip SPF 50+ 150ml , διπλής προστασίας, αφού προστατεύει τα παιδιά και εσάς από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και από τα ενοχλητικά έντομα της παραλίας. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν περιέχει χρωστικές και Paradens.

Εντομοαπωθητικό βραχιόλι, defence band, με φυσικά συστατικά και διάρκεια πάνω από 240 ώρες. Είναι αδιάβροχο και προσφέρει απόλυτη προστασία.

Στικ για τσιμπήματα Κορρές 10ml, το οποίο κατευνάζει τους ερεθισμούς και τον κνησμό. Είναι φυτικό, συγκεκριμένα περιέχει μελισσόχορτο, και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.Το συγκεκριμένο το έχω αγοράσει παλαιότερα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την χρήση του.


Κρέμα After Sun Κορρές με γιαούρτι 150 ml, ανακουφιστική, δροσιστική, αναπλαστική κρέμα που είναι και για πρόσωπο αλλά και για σώμα με γιαούρτι για να ενυδατώσει άμεσα την επιδερμίδα μας! Είναι πραγματικά πολύ δροσιστικό Gel, απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και έχει πολύ απαλή μυρωδιά. 


Εντομοαπωθητικό spray Apivita 100 ml, με βασιλικό και γεράνι, είναι απόλυτα φυσικό και σας απαλλάσσει από τα ενοχλητικά έντομα για πολλές ώρες. 



Η Summer bag προσφέρεται στα €49,90 (αντί για €100 που είναι το αρχικό της κόστος) και μπορείτε να την βρείτε στο e-pharm.gr πατώντας εδώ.

Το e-pharm.gr είναι από τα παλαιότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία με βραβεία και διακρίσεις στον χώρο του (e-volution award 2014). Μεταξύ άλλων έχει σημαντική κοινωνική δράση και συνεργάζεται με το Χαμόγελο του Παιδιού. Μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει στηρίξει ένα από τα παιδιά του Χαμόγελου, τη μικρή Δέσποινα στα «πρώτα της βήματα». Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, εξασφάλισε τα απαραίτητα για τη φροντίδα της για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τι λέτε; Πάμε να δούμε και το βίντεο που σας ετοίμασα;




The KM Projects
Not just another beauty blog

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Johnson's Radiant Essentials Face Care review



Ένα σετ περιποίησης που πήρα πριν από ένα μήνα περίπου από το zampple και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να δοκιμάσω. Πρόκειται για τη σειρά Johnson's Radiant Essentials Face Care review και πήρα τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού και την κρέμα ημέρας. Η νέα σειρά της Johnson's Radiant Essentials υπόσχεται βαθιά και διαρκή ενυδάτωση για να συνεχίσει το πρόσωπο σας να λάμπει. Απευθύνεται σε θαμπή επιδερμίδα


Ο κρεμώδης αφρός καθαρισμού υπόσχεται ότι καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Περιέχει γάλα παπάγιας και πολύτιμο νερό από άνθος γιασεμιού. Η συσκευασία του είναι στα 125ml και έχει πρακτικό καπάκι που ανοιγοκλείνει, κάτι που λατρεύω ιδιαίτερα. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και δεν νομίζω να το αγοράσω. Ας γίνω όμως λίγο πιο συγκεκριμένη.

Καταρχάς, δεν κάνει πολύ αφρό αλλά αυτό είναι για μένα πλεονέκτημα, ενώ το χρησιμοποιώ με το ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού, επομένως ο αφρός του είναι αρκετά ικανοποιητικός για τα δικά μου standards, αν όμως είστε από αυτές που θέλουν πολύ αφρό, αυτό το καθαριστικό μάλλον θα σας απογοητεύσει. Επίσης, μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ η μυρωδιά του, απαλή, πουδρένια που δεν σε ζαλίζει, είναι ιδανική.

Αυτό που δεν με ενθουσίασε όμως είναι η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μου ακόμα και αφού την ξεπλύνω με πάρα μα πάρα πολύ καλά με άφθονο νερό. Νιώθω ότι κολλάει η επιδερμίδα μου λες και δεν έχω ξεβγάλει καλά το προϊόν. Επιπρόσθετα, με απογοήτευσε η τιμή του, γύρω στα €5,50 την θεωρώ αρκετά υψηλή για την ποσότητα του προϊόντος. 

Η ενυδατική κρέμα ημέρας, έχει spf 10, περιέχει γάλα κάκτου και βιταμίνες, προσφέρει συνεχή ενυδάτωση καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και έχει υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα. Προσωπικά την βρήκα αρκετά ενυδατική για την δική μου μικτή επιδερμίδα, όχι όμως λιπαρή. Άλλωστε απευθύνεται σε θαμπή επιδερμίδα, αλλά ήταν κάτι που χρειαζόμουν καθώς τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι το δέρμα μου είχε ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση.

Στα μείον της είναι ότι έχει μόνο SPF 10, κάτι που θεωρώ κατώτερο του βασικού επίπεδου αντηλιακής προστασίας για την χώρα μας. Αναζητώ πλέον κρέμες ημέρας με σαφώς υψηλότερο δείκτη προστασίας και το SPF 10, λυπάμαι αλλά δεν είναι αρκετό. Επομένως, θα έπρεπε να προσθέτω επιπλέον αντηλιακό από πάνω ακόμα και για μια απλή βόλτα στην πόλη, κάτι που με δεσμεύει γιατί πρέπει να συνδυάσω πολύ συγκεκριμένα προϊόντα πάνω από την συγκεκριμένη ενυδατική. 


Πιστεύω ότι σαν προϊόν είναι αξιόλογο αλλά δυστυχώς δεν γράφουν επάνω σε ποιο τύπο επιδερμίδας απευθύνεται, καθώς έπρεπε να μπω στο site της εταιρείας για να δω αναλυτικά την συγκεκριμένη σειρά. Όσο κι αν έψαχνα στο ράφι πριν την πάρω, να δω αν μου κάνει δεν μπορούσα να καταλάβω που απευθυνόταν ηλικιακά ή ανά τύπο δέρματος. Πουθενά στην συσκευασία δεν είδα να γράφει τον τύπο επιδερμίδας και μόνο να υποψιαστώ μπορούσα από το όνομα της σειράς, ότι προοριζόταν να δώσει λάμψη.

Κι ακριβώς για αυτήν την λάμψη θα έλεγα ότι οι λιπαρές επιδερμίδες θα πρέπει να μείνετε μακριά της. Εγώ ως μικτή δεν είχα πρόβλημα, αλλά μπορεί να ήταν η ανάγκες της επιδερμίδας μου την συγκεκριμένη στιγμή που επέτρεψαν σε αυτήν την κρέμα να λειτουργήσει καλά σε μένα. Επίσης, ο σχεδιασμός της συσκευασίας μου άρεσε πάρα πολύ γιατί τον βρήκα ιδιαίτερα κοριτσίστικο, απλά πρέπει να προσθέσουν κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες, ενώ το πλαστικό βαζάκι της μπορεί να φανεί λίγο φθηνό σε κάποιες, αλλά προσωπικά το βρίσκω πρακτικό για ταξίδια. Κοστίζει γύρω στα €6,50, τιμή αρκετά προσιτή, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες κρέμες της κατηγορίας της.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τη νέα σειρά Radiant Essentials της Johnson's ; Πως σας φάνηκε;

The KM Projects
Not just another beauty blog