Pages

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Skincode Essentials micellaire νερό review


Με μεγάλη χαρά δοκίμασα το micellaire νερό της Skincode που μου έστειλε το φαρμακείο Pillbax πριν λίγο καιρό. Τα micellaire νεράκια γενικά έχουν προκαλέσει έναν μικρό χαμό το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα. Το νεράκι της BIODERMA είναι το αγαπημένο πολλών, μεταξύ ατών και εμού. Ένα μαγικό νεράκι που αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την τραυματίζει. Και μετά την BIODERMA ακολούθησαν οι υπόλοιπες εταιρείες. 

Καταρχάς τι είναι το micellaire νερό; Το micellaire νερό αφαιρεί το μακιγιάζ απαλά και γρήγορα από το πρόσωπο και από τα μάτια , αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει το αδιάβροχο μακιγιάζ, οπότε ας μην έχουμε πάντα τόσο ψηλά τις προσδοκίες μας. Είναι ότι πρέπει για να αφαιρέσεις το απλό καθημερινό σου μακιγιάζ ή να περάσεις το πρόσωπο σου μετά τον καθαρισμό για τυχόν υπολείμματα. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα ή ξηρά δέρματα αλλά αν έχεις πιο λιπαρό ίσως χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό και είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς ένα κανονικό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Άλλωστε δεν παύει να είναι και πιο ακριβό από το απλό γαλάκτωμα καθαρισμού, ανάλογα με την εταιρεία βέβαια. 

Στην προκειμένη περίπτωση το micellaire νερό της Skincode ανήκει στα ακριβά της κατηγορίας. Περιέχει  εκχύλισμα σπόρων Tamarind indica και χυμό από φύλλο αλόης barbadensis που βοηθούν να παραμείνει το ευαίσθητο δέρμα απαλό και εύπλαστο. Είναι στα 200ml και κοστίζει γύρω στα 21€ αλλά μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 15€ αν το αναζητήσετε σε online φαρμακεία. Η συσκευασία του έχει βιδωτό καπάκι που ενδεχομένως να μην σας βολέψει, ίσως θα ήταν καλύτερο να είχε κάποιο που ανοιγοκλείνει πιο εύκολα , αλλά όντας πλαστική είναι ιδανική για ταξίδια. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε καθόλου. Είχε μια έντονη "οινοπνευματώδη" μυρωδιά και δεν κατάφερε να αφαιρέσει εύκολα το απλό καθημερινό μακιγιάζ ακόμα και όταν αυτό περιελάμβανε μόνο μια ΒΒ και μια απλή μάσκαρα Ειδικά στα μάτια βρήκα ότι με έτσουζε αρκετά αν κατά λάθος έμπαινε και αυτό είναι κάτι που δεν θα το περίμενα από ένα προϊόν που προορίζεται και για να το χρησιμοποιείται για ντεμακιγιάζ ματιών. Δυστυχώς δεν αφαιρούσε την μάσκαρα καθόλου και πάντα κατέφευγα σε ένα άλλο ντεμακιγιάζ ματιών για να ολοκληρώσω τον καθαρισμό μου. Παρ' όλο το έντονο άρωμα του δεν μου προκάλεσε κάποιο ερεθισμό ούτε αισθανόμουν το δέρμα μου να τραβάει όταν το χρησιμοποιούσα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε τόσο όσο να το ξαναγοράσω.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν δοκίμασα το micellaire νερό της Skincode, αλλά η απογοήτευση μου ήταν μεγαλύτερη όταν είδα ότι δυστυχώς δεν δουλεύει και δεν ικανοποιεί τουλάχιστον τις δικές μου ανάγκες. Προσωπικά δεν το συνιστώ και παραμένω στην άποψη μου ότι το BIODERMA είναι το καλύτερο micellaire νερό στην κατηγορία του.



Not just another beauty blog

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Estee Lauder's Clear Difference Advanced Blemish Serum

Μπορεί να έχω περάσει προ πολλού την εφηβεία αλλά λόγω της λιπαρής μου επιδερμίδας (και όχι μόνο) τα πσυράκια συνεχίζουν να με ταλαιπωρούν κατά περιόδους. Συχνά αστιεύομαι λέγοντας ότι είναι καλύτερα να πολεμάς την ακμή αντί για την παρακμή. Όμως δεν παύει να είναι ενοχλητικό όταν είσαι πλέον 30+ και καλοσωρίζεις σπυράκια το πρωί που ξυπνάς.

Οι αιτίες  είναι πολλές, όπως  ορμονικές διακυμάνσεις, το στρες, οι επιθέσεις του περιβάλλοντος και ο ανεπαρκής καθαρισμός. Αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν στο δέρμα τις συνθήκες εκείνες που προκαλούν τα σπυράκια.

Οι επιστήμονες της Estée Lauder ανέπτυξαν για τη ΝΕΑ σειρά Clear Difference μια πολύπλευρη προσέγγιση για καθαρή επιδερμίδα . Με την αποδεδειγμένη δύναμη του Σαλικυλικού Οξέως, το ΝΕΟ σύστημα Clear Difference είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει και να περιορίζει τα σπυράκια. Καθαρίζουν οι πόροι,αφαιρούνται οι ρρύποι και τα κατάλοιπα από το δέρμα, ενώ τα σπυράκια ελαχιστοποιούνται. Με συνεχή χρήση, αυτό το σύστημα αντιμετωπίζει τα σπυράκια προλαμβάνοντας την έντασηκαι τη συχνότητα της εμφάνισής τους στο μέλλον. Ένα φυσικό θαλάσσιο εκχύλισμα (Laminaria Saccharina) ελέγχει τη λιπαρότητα καθαρίζοντας τους φραγμένους πόρους και μειώνοντας ορατά την εμφάνιση τους, ώστε να φαίνονται σημαντικά μικρότεροι. Το δέρμα αποκτά φυσική όψη γεμάτη φρεσκάδα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε Γλυκοζαμίνη, ένα φυσικό καθαριστικό της επιδερμίδας, παράγωγο της ζάχαρης, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ομαλοποιεί τη φυσική κυτταρική ανανέωση του δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν θαμπή όψη. 

Αυτό προλαμβάνει την φραξη των πόρων από ρύπους, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο να εμφανιστούν σπυράκια.Ένα ισχυρό, καταπραϋντικό μίγμα από Εκχύλισμα Φυκιών, Σακχαρόζη και Καφεΐνη συμβάλλει στη μείωση της ερυθρότητας και ελαχιστοποιεί τους ερεθισμούς που συνδέονται με τα σπυράκια. Το δέρμα δέχεται αμέσως μια καταπραϋντική αίσθηση ενυδάτωσης και αποκτά πιο απαλή, πιο καθαρή υφή.

 
Ανεπτυγμένος από τους ειδικούς της Estée Lauder, αυτός ο ορός πολλαπλής δράσης, με δραστικά συστατικά, περιλαμβάνει τη ΝΕΑ Triple Action Clarity Technology, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σπυράκια στην πηγή τους, να τα θεραπεύει και να ελαχιστοποιεί την ένταση και τη συχνότητα της εμφάνισής τους.

Η ήπια σύνθεσή του ορού, ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σπυράκια και να τελειοποιεί την επιφάνεια της επιδερμίδας, εμποδίζει αποτελεσματικά τα σπυράκια να εμφανιστούν και αποτρέπει τη γυαλάδα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των πόρων.

Ενυδατώνοντας το δέρμα με κάθε εφαρμογή, αυτός ο ορός ελέγχει τη λιπαρότητα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς, ενώ η ήπια σύνθεσή του επιτρέπει την καθημερινή χρήση προσφέροντας ιδανική, λεία υφή. Το δέρμα φαίνεται απίστευτα πιο διαυγές και αποκτά αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας και απαλότητας. Άνετη και ελαφριά, η μεταξένια, ρευστή σύνθεσή του περιλαμβάνειένα ελαφρώς αρωματισμένο, ευωδιαστό μίγμα βοτάνων με δροσερές νότες μέντας και ευκαλύπτου.

Χρησιμοποιοώ τον τελυταίο μήνα αυτό τον ορό της Estee Lauder και τολμώ να πω ότι για μένα η Διαφορά είναι ξεκάθαρη! Έχει πολύ ελαφριά υφή γεγονός που το κάνει ιδανικό να εισχωρεί καλύτερα στο δέρμα και να καταπολεμά τα σπυράκια χωρίς να προκαλει ερεθισμούς και κοκκινίλες. Γιατί κακά τα ψέματα, απο την μία θελεις να καταπολεμήσεις τα σπυράκια απο την άλλη τέτοια προϊόντα μπορει να αποδειχθούν πολύ επιθετικά για την επιδερμίδα μας. Όχι όμως ο ορός της Estee Lauder Clear Difference Advanced Blemish . Αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή έτοιμη ακόμα και για μακιγιάζ. Τον χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ , αν και το βράδυ τον συνδυάζω με την ΒΒ της ίδιας σειράς που τόσο με έχει βολέψει αφου έχει λεπτόρευστη υφή , που απλώνεται ομοιόμορφα, ελαφριά κάλυψη για το καλοκαίρι και SPF 35. Σίγουρα θα με έχετε δει να την χρησιμοποιώ ή να την αναφέρω, αν όχι μπορρείτε να δείτε εδώ το βίντεο ή  να διαβασετε εδώ το αντίστοιχο blogpost που έκανα για αυτήν.



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

100% Pure Argan Oil - Αυτό σημαίνει Αργανέλαιο


Ένα Μαροκινό μυστικό αιώνων, το αργανέλαιο έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας τα τελευταία χρόνια. Ένα έλαιο που παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου Argan στο Μαρόκο και έχει θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες για τα μαλλιά και το δέρμα μας.

Το αγνό Αργανέλαιο αποτελεί μια φυσική θεραπεία ομορφιάς  τόσο για τα μαλλιά όσο και για το δέρμα μας. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και τα μαλλιά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Αρκούν λίγες σταγόνες , με μια ζεστή μυρωδιά καρυδιού, για να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου και να δώσουν στα μαλλιά σου δύναμη, ελαστικότητα και λάμψη.

Σε μια πολυτελή συσκευασία 50ml χωρίς αέρα ΡΡ με ματ ασημί κάλυμμα και βάση, η οποία έχει ως σκοπό να διατηρήσει το έλαιο Argan φρέσκο . Η Victoria & K έχει φροντίσει να φτάσει το έλαιο Argan στα χέρια σου στην πιο αγνή του μορφή, χωρίς προσμίξεις και προσθήκες, ανέπαφο , με όλα τα θρεπτικά συστατικά του για να διασφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.


Το χρησιμοποίησα μια φορά σαν μάσκα πριν το λούσιμο. Άπλωσα μια μικρή ποσότητα στις παλάμες μου και έκανα μασάζ στις ρίζες μου. Το άφησα για 30' και μετά λούστηκα όπως συνηθίζω.Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό. Χωρίς να μου βαρύνει τα μαλλιά τα ένιωθα πιο λεία και λαμπερά.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου μετά από κάθε λούσιμο, το ομολογώ όμως ότι δεν μπόρεσα να αντισταθώ και αντικατέστησα ένα βράδυ την ενυδατική μου κρέμα προσώπου με μια σταγόνα από τον υγρό αυτό χρυσό. Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα με έκπληξη πρόσεξα ότι απορροφήθηκε γρήγορα χωρίς να αφήσει το δέρμα μου λιπαρό και το πρωί ένιωθα την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη. Ενίοτε βάζω μια σταγόνα και στην βαφή των μαλλιών μου για να προστατέψω την τρίχα και να δώσω λάμψη στο χρώμα. 

Μικρό μυστικό; Άκουσα ότι το αργανέλαιο είναι ιδανικό και για τα εύθραυστα νύχια μου, οπότε το βράδυ δεν θα ξεχάσω να τα αλείψω μια σταγόνα.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλεκτρονικό Φαρμακείο Pillbax Unboxing & Review



Πριν λίγες μέρες με προσέγγισαν από το φαρμακείο Pillbax και μου έστειλαν κάποια πραγματάκια που κατά την άποψη μου είναι ιδανικά για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας μετά τις διακοπές.