Pages

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αγαπημένα Οκτωβρίου 2014

Ήρθε η ώρα για τα Αγαπημένα Οκτωβρίου.


Αν και ο Οκτώβριος ήταν για μένα άλλος ένας μήνας με τρεχάματα υγείας, δεν σταμάτησα να περιποιούμε τον εαυτό μου, αφού είχε ιδιαίτερη ανάγκη από ενυδάτωση. Μήνας ενυδάτωσης λοιπόν ο Οκτώβριος για μένα. Και 3 αγαπημένα προϊόντα που προσφέρουν απίστευτη ενυδάτωση, το καθένα στο είδος του.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

BIODERMA Hydrabio Facebook GIVEAWAY!!!


Τι σας έχω; Giveaway!!!! . Κερδίστε ένα micellaire νερό καθαρισμού της Bioderma και ένα serum από την σειρά Hydrabio. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναινα πάτε στο Facebook και να κάνετε:
1. Like Bioderma Greece
2. Like Thekmprojects
3. Like & Share την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.
4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ ή στο αντίστοιχο tab Διαγωνισμός στην Facebook page μου:

 
Bioderma Greece

 Αμέσως μετά τη λήξη, η τυχερή θα ανακοινωθεί στην φόρμα του διαγωνισμού και στο facebook και θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου, εντός 48 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο της! 

The KM Projects
Not just another beauty blog



Καλή Επιτυχία!

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

The Foundation Project: Bourjois 123 Perfect Foundation Demo & review


Νομίζατε ότι ξέχασα το foundation project; Μα είναι δυνατόν να σταματήσω την αναζήτηση για το τέλειο foundation; Θα ήταν τουλάχιστον ψέμα.
Bourjois 123 Perfect Foundation Demo & review

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Review: Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα

Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα

Ένας μικρός χαμός έχει γίνε τώρα τελευταία με την Panthenol της εταιρείας Medisei και μόλις πήρα στα χέρια μου την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών και τον αντιρυτιδικό ορό ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους θα κατάφερνα να τις "τεστάρω" . Ήμουν διπλά ενθουσιασμένη γιατί πρόκειται για Ελληνική εταιρία και τα προϊόντα της δεν περιέχουν Parabens.



Ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ σχεδόν άμεσα, αντικαθιστώντας ουσιαστικά την κρέμα νύκτας μου με την αντιρυτιδική αυτή κρέμα. Δεν θέλησα να την χρησιμοποιήσω πρωί γιατί αφενός ήθελα κάποιο προϊόν με αντηλιακή προστασία, ενώ επιπλέον προτιμώ προϊόντα που περιορίζουν την λιπαρότητα , ούτως ώστε να μπορώ να βάφομαι χωρίς να ανησυχώ ότι θα με "επισκεφθεί" η αντιαισθητική γυαλάδα, ειδικά στην ζώνη Τ.Και τα δύο προϊόντα περιέχουν Υαλουρονικό Οξύ - Πεπτίδια - Πανθενόλη και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στα μάτια. 

 Advertisement

Χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο λειτουργεί σαν δεξαμενή υγρασίας, δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, περιορίζει την απώλεια υγρασίας, ενυδατώνει και χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη. Τα Πεπτίδια με την δράση τους προάγουν την σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Η Πανθενόλη είναι η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.



Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα


Ο αντιρυτιδικός ορός είναι στα 30ml, σε ένα κομψό μπουκαλάκι με αντλία, της οποίας ο δοσομετρητής σας επιτρέπει να βγάζετε μόνο όση ποσότητα χρειάζεστε. Το χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό. Έχει πολύ ελαφριά υφή και πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το πρωί - αν το επιθυμείτε- από πιο κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες. Εγώ προτίμησα απλώς να τον χρησιμοποιώ το βράδυ σε συνδυασμό με την αντιρυτιδική κρέμα.

Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα


Η 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα είναι στα 50Ml, σε μια κομψή πλαστική συσκευασία και υπόσχεται ολική ανάπλαση και αναδόμηση. Είναι σίγουρα καλύτερη για μεγαλύτερες ηλικίες , όπως εμείς που έχουμε περάσει τα πρώτα τα -άντα, όπως άλλωστε και ο ορός της ίδιας σειράς. Έχει πλούσια υφή και ίσως να την βρείτε λίγο λιπαρή αν έχετε μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα. Όμως προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αυτό φαινόταν το πρωί, αφού έβλεπα το πρόσωπο μου ενυδατωμένο . Απλά δεν θα σας την συνιστούσα για το πρωί αλλά μόνο για το βράδυ. 

Ακόμα και μετά από τον εβδομαδιαίο μου καθαρισμό και απολέπιση χρησιμοποιούσα αυτά τα προϊόντα , τα οποία μου πρόσφεραν πλούσια ενυδάτωση χωρίς να βαρύνουν την επιδερμίδα μου.

Σίγουρα τα συνιστώ για όσες ενδιαφέρονται για μια καλή αντιρυτιδική περιποίηση σε ελκυστική τιμή. Μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο σε πολύ προσιτή τιμή, στο Pillbax στα 17,52€, όπου τα βρήκα κι εγω, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το Pharmellon.gr μας κακομαθαίνει με Caudalie

Caudalie από το Pharmellon

Πριν λίγες μέρες ένα υπέροχο δώρο ήρθε στην πόρτα μου από το Pharmellon.gr. Ένα πακέτο γεμάτο προϊόντα Caudalie που από καιρό ήθελα πολύ να δοκιμάσω , έχοντας ακούσει τα καλύτερα.

Πάμε να δούμε τι είχε μέσα;

Caudalie από το Pharmellon

Καταρχάς, βρήκα ένα Micellar νερό της Caudalie. Ένα νερό για ντεμακιγιάζ προσώπου με υπέροχο άρωμα, ιδανικό και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Μπορείτε να το βρείτε  στα 9,99€ εδώ: http://goo.gl/nIxABu

Caudalie από το Pharmellon

Ένα ενυδατικό ξηρό λάδι για σώμα , πρόσωπο και μαλλιά. Πιθανότατα το έχετε δει να το εκθειάζουν πολλές Youtubers και Bloggers Και το μόνο που έχω να πω έχοντας χρησιμοποιήσει μερικές φορές το προϊόν είναι ότι είναι όλα αλήθεια. Το έχω χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο αντί για ενυδατική νύκτας και ειλικρινά η αίσθηση που είχε η επιδερμίδα μου το πρωί δεν περιγράφεται με λόγια. Περισσότερα όμως στο αντίστοιχο βίντεο review που θα σας ετοιμάσω σύντομα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χάρη στο μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών ελαίων (σταφύλι, ιβίσκος, σουσάμι, έλαιο αργκάν) και των αντιοξειδωτικών πολυφαινολών, θα σας μαγέψει. Μπορείτε να το βρείτε στα 11,68€ εδώ: http://goo.gl/MbFNAC

Caudalie από το Pharmellon

Ένα γυναικείο άρωμα της Caudalie, το CAUDALIE THE DES VIGNES στα 50ML. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και τσάι; οι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, σταφύλια και νερόλι; οι νότες βάσης είναι Μόσχος, ξυλώδη νότες και μέλι. Με μια λέξη: Μαγικό!
 Μπορείτε να το βρείτε στα 16,65€ εδώ: http://goo.gl/gB0OSK
Caudalie από το Pharmellon

Τέλος, η ενυδατική κρέμα ημέρας CAUDALIE VINEXPERT RADIANCE DAY FLUID με SPF15 στα 40 ML. Δρα ως ασπίδα σταθεροποιώντας την υφή του δέρματος, λειαίνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση. Τα λεπτά χάλκινα μαργαριτάρια του παρέχουν στο δέρμα μια υγιή πυράκτωση όλη την ημέρα. Μπορείτε να την βρείτε εδώ στα 27,20€.

Caudalie από το Pharmellon

Όλα είναι σε ελκυστικά προσιτές τιμές, γεγονός που κάνει το Pharmellon.gr ιδανικό για να το επιλέξουμε για τις αγορές μας.

Όπως ανέφερα σε επόμενο video review θα σας μιλήσω αναλυτικά για τα προϊόντα . Να προσθέσω ότι για παραγγελίες μεγαλύτερες των 39 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 2 kg, ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες μικρότερες του ποσού των 39€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3€ έως 2 kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με courier την επόμενη μέρα, εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο Δίκτυο και εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 μέρες. 


Τέλος, μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή , με χρέωση 2,50€, με πιστωτική, με paypal και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο Post φιλάκια πολλά ;)

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Bioderma VS Garnier Micellar νεράκια καθαρισμού Demo Challenge





The Battle of the Micellair waters BIODERMA Vs Garnier Greece | Φρόντισε για σένα. Ποιο θα νικήσει;

Ένα demo διαφορετικό από τα άλλα. Bioderma Vs Garnier . Είναι ή δεν είναι ίδια; Βρήκαμε ή δεν βρήκαμε το dupe για το Bioderma;





The KM Projects
Not just another beauty blog

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Essence all in one CC cream Demo & review

 Ένα video με επίδειξη εφαρμογής της νέας CC της Essence. Essence all in one CC cream . Είναι μια CC cream ιδανική για το καθημερινό σας μακιγιάζ. Πιστεύω ότι οι περισσότερες θα την λατρέψετε. Δεν είναι λιπαρή παρόλο που δεν είναι τελείως ματ, είναι αρκετά λεπτόρευστη ώστε να απλώνεται ομοιόμορφα, έχει μέτρια κάλυψη και πολύ καλή διάρκεια. 

Το μεγαλύτερο της ατού πιστεύω ότι είναι ο υψηλός της δείκτης προστασίας χωρίς να την κάνει όμως λιπαρή. Καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος, τα στίγματα και τις κοκκινίλες παρέχοντας μια λεία και απαλή επιδερμίδα. Με ανάλαφρη υφή, δείκτη προστασίας 30 και καλή κάλυψη είναι ιδανική για την Ελλάδα και για το καθημερινό, πρωϊνό σας μακιγιάζ. Είναι στα 30ml και κοστίζει μόλις 4,99€

Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο που σας ετοίμασα.


 Αυτά από μένα μέχρι το επόμενο post. Φιλάκια πολλά.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Με την Nivea σύμμαχο ενάντια στην κυτταρίτιδα !

Μέσα στο καλόκαίρι κέρδισα τρία υπέροχα προϊόντα της Nivea σε ένα giveaway που διοργάνωσε η Ιωάννα στο Blog της Fairies of Beauty. Τρία προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας με την δύναμη του συνένζυμου Q10. Ένας ορός 10 ημερών, μια gel- κρέμα σμίλευσης και ένα λάδι σύσφιξης, όλα της NIVEA. Από την πρώτη στιγμή η χαρά μου ήταν τεράστια, καθώς γνωρίζετε την αγάπη μου για τα προϊόντα περιποίησης, που δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα για το πρόσωπο αλλά και για όλο το σώμα.

Πρώτη πρώτη άνοιξα την gel- κρέμα σμίλευσης με δραστική σύνθεση και μοναδικό ενεργειακό σύμπλεγμα. Ένα όμορφο μπλε σωληνάριο στα 200ml , μια ποσότητα αρκετά ικανοποιητική πιστεύω ότι μπορέι εύκολα να αγαπηθεί από πολλές. Με συντρόφευσε στις διακοπές μου όπου και την χρησιμοποίησα σχεδόν καθημερινά. Με έντονη αίσθηση δροσιάς προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση στο σώμα. Και να σας πω την αμαρτία μου όταν με απογοήτευσε άλλη κρέμα after sun, αυτήν χρησιμοποίησα κάποιες φορές μετά την έκθεση στον ήλιο. ήταν τόσο δροσερή και ενυδατική που χωρίς δεύτερη σκέψη την χρησιμοποιούσα και μετά την θάλασσα. Η Cellulite Gel - Cream υπόσχεται να συσφίγξει και μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 3 εβδομάδες χωρίς επιπλέον μασάζ.

 Περιέχει μια νέα δραστική σύνθεση εμπλουτισμένη με συνένζυμο Q-10, L- Carnitine και εκχύλισμα Λωτού. Σίγουρα βελτιώνει την σφριγηλότητα της επιδερμίδας με την χρήση αλλά για την κυτταρίτιδα διατηρώ κάποιες επιφυλλάξεις καθώς δεν ήμουν και απόλυτα πιστή στο διατροφικό μου πρόγραμμα. Το L- Carnitine είναι το φυσικό συστατικό της επιδερμίδας που διεγείρει τη μετατροπή των λιπαρών οξέων σε ενέργεια. Toφυσικό συνένζυμο Q10 συμμετέχει στον ενεργειακό εφοδιασμό των κυττάρων, ενώ το φυσικό εκχύλισμα Λωτού μειώνει το σχηματισμό νέων λιπο-κυττάρων. Και το σημαντικότερο, αυτή η κρέμα σμίλευσης δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Προσωπικά είναι αυτή που μου άρεσε περισσότερο από το σετ, απορροφάται γρήγορα και ομοιόμορφα και είναι τόσο δροσερή που πιθανότατα να την αναζητήσω και το επόμενο καλοκαίρι.

Δεύτερο χρησιμποίησα τον ορό σμίλευσης Cellulite 10-Day-Serum, αν και όχι απολυτα πιστά εντός 10 ημερών. Υπόσχεται σύσφιγξη της επιδερμίδας και μείωση της κυτταρίτιδας σε 10 ημέρες. Ουσιαστικά πρόκειται για την συμπικνωμένη σύνθεση από τη gel- κρέμα σμίλευσης, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 10 ημέρες. Περιέχει λοιπόν Q-10, L- Carnitine και εκχύλισμα Λωτού και η συστηματική του χρήση γίνεται στις περιοχές με έντονο πρόβλημα. Εγώ επέμεινα κυρίως στην κοιλιά και στα μπούτια, μετά από μια καλή απολέπιση ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να επιλέξω. η ποσότητα του είναι αρκετ΄αμικρή , στα 75ml και παρόλο που πρόκειται για συμπικνωμένη σύνθεση θα προτιμούσα περισσότερο προϊόν καθώς έχω και επιφάνεια να καλύψω (αν με κατανοείτε). Σε μια κομψή πλαστική συσκευασία με πρακτική αντλία είναι καθαρά για πιο στοχευμένη χρήση σε συγκεκριμένα σημεία και σε συνδυασμό πάντα με καλή διατροφή και άσκηση.

Τελευταίο άρχισα να χρησιμοποιώ το Firming Body Oil και μετάνοιωσα που δεν το χρησιμποιούσα το καλοκαίρι. Υπέρενυδατικό έλαιο ωστόσο με ελαφριά σύνθεση που απορροφάται εύκολα χωρίς να κολλάει. Το Nivea Q10 plus Λάδι Σμίλευσης είναι ένα προϊόν που σίγουρα συστήνει σε όσες αρέσουν τα έλαια σώματος και επιθυμούν να ενυδατώσουν εντατικά την επιδερμίδα τους συσφίγγοντας την. Μπορείτε να το χρησιμποιήσετε για λάδι μασάζ και να επιμείνετε στα σημεία που σας ταλαιπωρεί η κυτταρίτιδα, αν είναι εφικτό ακόμα και δύο φορές την ημέρα. Εγώ είμαι χαρούμενη που το χρησιμποιώ έστω και μια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τόσο σε στεγνή όσο και σε βρεγμένη επιδερμίδα. Είναι σε συκευασία των 200ml και αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι επάνω της αυτό θα ήταν το καπάκι που είναι βιδωτό και θα το προτιμούσα να ανοιγοκλείνει για να είναι πιο πρακτικό.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Collective haul Video Rosewholesale, Fashion street, zampple & Henkel bazaar




www.Rosewholesale.com
Όλα είχαν Free Shipping
Κολιέ με πολύχρωμες πέτρες (αυτοκράτειρα Θεοδώρα) http://www.rosewholesale.com/cheapest...
Κολιέ με τυρκουάζ πέτρες http://www.rosewholesale.com/cheapest...
Χρυσό με μαύρο πλεχτό κολιέ http://www.rosewholesale.com/cheapest...
Χρυσό κολιέ με snake skin details. http://www.rosewholesale.com/cheapest...
Σκουλαρίκια http://www.rosewholesale.com/cheapest...

www.zampple.com
Δοκίμασε πρώτος, δωρεάν, όλα τα νέα προϊόντα πριν ακόμη βγουν στην αγορά, και πες τη γνώμη σου. Γίνε μέλος στο Zampple. Γραφτείτε στο Zampple και πείτε ότι σας σύστησα εγώ. Το email μου είναι kmargaritopoulou@yahoo.gr . http://goo.gl/JmsqEa

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Beauty News: ESTÉE LAUDER PERFECTIONIST YOUTH-INFUSING MAKEUP SPF 25 & ΝΕΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ MAKEUP ΓΙΑ 3D ΕΦΑΡΜΟΓΗ




Δύο νέα προϊόντα έκαναν την εμφάνιση τους στην Ελληνική αγορά και ήδη έχω αρχίσει να περιμένω πως και πως να βάλει κάποια προσφορά στα Sephora για να τα αποκτήσω, γιατί και εγώ είμαι λίγο πλεονέκτης, τα θέλω και τα δύο, δεν συμβιβάζομαι με το να τα πάρω ένα ένα ξεχωριστά. Μιλάω για το ΝΕΟ Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 και το Sculpting Foundation Brush .

Το ΝΕΟ Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 περιλαμβάνει αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας τεχνολογίες περιποίησης της Estée Lauder, αναβαθμίζοντας το makeup σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Υπερ - ενισχυμένο με την αποκλειστική μας Τεχνολογία CPR-75, που δημιουργήθηκε για το κορυφαίο σε πωλήσεις Perfectionist [CP+R] Serum, ώστε να συμβάλλει στην επιδιόρθωση της εμφάνισης γραμμών και ρυτίδων. Αυτό το διπλής δράσης προηγμένο σύμπλεγμα αμινοξέων και πρωτεϊνών τροφοδοτεί την φυσική δυνατότητα ανάπλασης του δέρματος, για πιο απαλή, πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, τα Πεπτίδια Ανόρθωσης και Αναδόμησης Ρυτίδων (Wrinkle Lift Restructuring Peptides) συμβάλλουν στην επιδιόρθωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων, ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής απόδοσης makeup που δρα σαν προηγμένη σύνθεση περιποίησης.

Η αποκλειστική (εκκρεμεί κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας) χρωστική τεχνολογία IntuiToneTM εγγυάται ρεαλιστικές αποχρώσεις, προσαρμοζόμενη στους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, με άψογη και φωτεινή εμφάνιση. Διατίθεται σε 9 μεγάλης αντοχής αποχρώσεις.


Το ΝΕΟ πολυτελές Sculpting Foundation Brush σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Estée Lauder και ειδικά για το ΝΕΟ Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25, για να εξασφαλίσει ιδεώδη εφαρμογή. Το λοξό, εργονομικό σχήμα του αγκαλιάζει τις καμπύλες του προσώπου για σμιλεμένο / τρισδιάστατο εφέ και απόλυτο τονισμό χωρίς κόπο. Με έναν συνδυασμό από συνθετικές και φυσικές τρίχες για άψογη απόδοση, αυτό το κομψό πινέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα makeup της Estee Lauder, δίνοντας εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η καμπύλη του σας δίνει πρόσβαση στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ το λεπτό εξωτερικό άκρο του δουλεύει άψογα στις γωνίες για ένα look προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Μυστικά Εφαρμογής Makeup για Τρισδιάστατο Εφέ & Βάθος 

Τοποθετήστε μια ποσότητα makeup στο πίσω μέρος της παλάμης σας. 
Πατήστε απαλά με το Sculpting Foundation Brush πάνω στο makeup για να απλωθεί ομοιόμορφα στις τρίχες του πινέλου. 
Εφαρμόστε με 3 γρήγορες ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. 

1. Διατρέχοντας τα ζυγωματικά με κατεύθυνση προς τα επάνω, καταλήγοντας στο κέντρο των αυτιών. 

2. Κατά μήκος του σαγονιού και στην κάτω γνάθο. 

3. Στο κέντρο του προσώπου, με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. 

Ολοκληρώστε με ένα κυκλικό πέρασμα που θα καλύψει ελαφρά και ομοιόμορφα ολόκληρο το πρόσωπο. 


Η αγαπημένη μου Youtuber η Gooroo Beauty έχει κάνει ένα demo & review Και των δύο προϊόντων και μέχρι να τα αποκτήσω κι εγώ θα ήθελα να σας δείξω το βίντεο για να δείτε πως εφαρμόζουν και πως συμπεριφέρονται τα συγκεκριμένα προϊόντα.






The KM Projects
Not just another beauty blog

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Διαγωνισμός σε συνεργασία με το Academia Fresh

  Κέρδισε τώρα μια δωρεάν περιποίηση από την αισθητικό της Youth Lab στο κατάστημα Academia fresh.



Live from Academia!

Κάθε Παρασκευή στο αγαπημένο Academia Fresh η Beauty Expert της Youth Lab θα βρίσκετε στο κατάστημα για μια εξειδικευμένη, εξατομικευμένη περιποίηση και ενημέρωση αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις !

Αυτή την Παρασκευή 15 τυχερές θα κερδίσουν μια περιποίηση από την αισθητικό της Youth Lab στο κατάστημα Academia fresh από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα .
Για να κερδίσετε ένα «εισιτήριο ομορφιάς» αρκεί μόνο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Like στις σελίδες Academia fresh , Youth Lab και the KM Projects και να μας αφήσετε το όνομα σας , το τηλέφωνο σας και το mail σας (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) μέσω της συγκεκριμένης φόρμας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη το βράδυ στις 20:00. Οι τυχερές νικήτριες θα ανακοινωθούν στην σελίδα μου στο facebook.

Λάβετε θέσεις λοιπόν, λάβετε θέσεις ομορφιάς!


Youth Lab Expert @ Academia Fresh


Το κατάστημά Academia fresh βρίσκετε Ακαδημίας 63 στην Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 381 8466.



The KM Projects
Not just another beauty blog

 

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Προϊόντα που δεν αξίζουν το ντόρο με την Κωνσταντίνα και την Μαρία







  





Δείτε τα videos των κοριτσιών:
Της Κωνσταντίνας:https://www.youtube.com/watch?v=mommkjXekz4&feature=youtu.be
Της Μαρίας:http://youtu.be/yTibatc1Gig

Τα προϊόντα που δείξαμε ήταν:
Η Κωνσταντίνα:
Aqua Vita για ξηρές επιδερμίδες
3πλές Παλέτες Glamorous
κραγιόν της Essence
Η Μαρία:
Ξηρό σαμπουάν Girlz Only
Η μάσκαρα της Avon
Babylips της Maybelline
Εγώ:
Apocalips
Σκιές Volcanic minerals του Κορρε
Αντηλιακή κρέμα Apivita για  ευαίσθητες επιδερμίδες


Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Yellow Rose Cellular Eye Contour Mask review



Από τότε που άρχισα να ανησυχώ για τις πρώτες ρυτίδες στα μάτια άρχισα να ψάχνομαι για κάτι πιο δραστικό, πιο επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα και πιο προσιτό στην περιποίηση μου που να εγγυάται αποτελέσματα. Την πρώτη φορά που δοκίμασα την μάσκα της Yellow Rose πρόσεξα πόσο πολύ "τσίμπαγε" σε ορισμένα σημεία., ένδειξη αφυδάτωσης της περιοχής των ματιών μου*. Την άφησα γύρω στα 20 λεπτά να δράσει και έκτοτε την χρησιμοποιώ γύρω στη μια φορά την εβδομάδα, δίνοντας παράλληλα βαρύτητα και στην καθημερινή ενυδάτωση της περιοχής των ματιών μου. Δυστυχώς οι ρυθμοί της ζωής δεν μου επιτρέπουν να την χρησιμοποιώ πιο συχνά. 

 Advertisement


Έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην περιοχή των ματιών μου και σε συνδυασμό με την δερμοαπόξεση που έκανα θεωρώ ότι οι ρυτίδες στην άκρη των ματιών μου έχουν λιγοστέψει. Θεωρώ ότι μου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και έχει βοηθήσει στην ενίσχυση της φωτεινότητας στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Σίγουρα είναι μια μάσκα που αξίζει να επενδύσεις αν θέλεις ένα πραγματικό σύμμαχο σου στην μάχη για τους μαύρους κύκλους, την αφυδάτωση και τις ρυτίδες.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Προϊόντα Yellow Rose μπορείτε να βρείτε στο Academia Fresh. όσες πάλι έχετε πρόσβαση στα Φεστιβάλ Ομορφιάς και σε Επαγγελματικές εκθέσεις και δεν την γνωρίζεται ήδη, απλά αναζητήστε την γιατί μπορείτε να την βρείτε και πολύ πιο οικονομικά.

Δείτε εδώ το βίντεο της εταιρείας για την χρήση της μάσκας ματιών



Βασικά συστατικά
Φυτικά Βλαστοκύτταρα 
Εκχύλισμα καλλιέργειας Βλαστοκυττάρων από μία σπάνια ποικιλία ενός Ελβετικού μήλου (Malus Domestica) μέσα σε λιποσώματα. Προστατεύουν και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης και δράσης των επιδερμικών βλαστοκυττάρων, ενισχύοντας την ικανότητά τους για ανανέωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα αυτο-ανανεώνεται και αντιμετωπίζονται σταδιακά τα σημάδια του χρόνου.

Ολιγοπεπτίδια ΥβίσκουΚαταπολεμούν τις ρυτίδες έκφρασης και δρουν κατά των ελεύθερων ριζών (φυτικό ‘Botox-like’ effect + αντιοξειδωτική δράση)
Μίγμα Υαλουρονικού οξέος υψηλού, χαμηλού και πολύ χαμηλού Μοριακού βάρους
Αποτελεσματικότερη ενυδάτωση και στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας.

Καινοτόμο μίγμα 3 συστατικών για την καταπολέμηση των οιδημάτων (‘σακουλών’) κάτω από τα μάτια (διπεπτίδιο Βαλίνης-Θρυπτοφάνης, παράγωγο του Φλαβονοειδούς Εσπεριδίνη και Ολιγοπετίδιο Pal -GQPR) Λιποσώματα με Καρνιτίνη και Καφεΐνη

Η Καφεΐνη και η Καρνιτίνη δρουν συνεργιστικά με αποτέλεσμα την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και του καταβολισμού των λιπιδίων στα λιποκύτταρα. Μειώνουν το πρήξιμο και διασπούν τα συσσωρευμένα λιπίδια, βελτιώνοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Πρωτοποριακό σύστημα αντιμετώπισης των ‘μαύρων κύκλων’ με 2 Ολιγοπεπτίδια 
(Pal-GHK + Pal-GQPR), ένα Σουξινιμίδιο (NHS) και το Φλαβονοειδές Χρυσίνη (Crysin)Το μίγμα αυτό των δραστικών συστατικών, ενεργοποιεί τη λεμφική παροχέτευση και βοηθά στην απομάκρυνση των χρωστικών (αιμοσφαιρίνη και παράγωγά της) ενώ παράλληλα προσφέρει αντιφλογιστική δράση και ενισχύει τον τόνο της εύθραυστης περιοχής γύρω από τα μάτια.
Νιασιναμίδιο (Βιταμίνη B3)
Ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική σύνθεση Κολλαγόνου, απαλύνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.Εκχύλισμα Ευφρασίας (Euphrasia officinalis)Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ευεργετική του δράση στις παθήσεις των ματιών γιατί είναι πλούσιο σε τανίνες και φλαβονοειδή, με αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές ιδιότητες.
Περιέχει ακόμα
αντιοξειδωτικά Λιποσώματα με Συνένζυμο Q10 και Καρνιτίνη, ενυδατικά Ceramides και Φυτοσφιγγοσύνη, ενυδατική Τριμεθυλογλυκίνη, συσφιγκτικές πρωτεΐνες Σίτου, Βιταμίνη E, απόσταγμα Τριαντάφυλλου, εκχύλισμα Αγγουριού, Μπιζαμπολόλη, gel Αλόης, Πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) και Αλλαντοΐνη.



Σημείωση* Προσοχή θα το ξαναπώ άλλη μια φορά, όταν σε τσιμπάει ένα ενυδατικό προϊόν είναι γιατί έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα στο σημείο που αισθάνεσαι την ενόχληση. Αν όμως δεν είναι ένα απλό τσίμπημα που μετά από λίγο θα φύγει αλλά είναι αίσθημα καύσου, τότε μάλλον αυτό το προϊόν δεν κάνει για σένα και πρέπει να ξεπλύνεις γρήγορα με νερό. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν αφυδάτωση

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Αγαπημένα Σεπτέμβρίου 2014 - September 2014 Favorites

Το καθιερωμένο πλέον βίντεο με τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα.



Αναλυτικά τα προϊόντα που αναφέρονται είναι :
Le Petit Marseillais Lait Reparateur Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ : http://thekmprojects.blogspot.gr/2014/10/le-petit-marseiliais-lait-reparateur.html
Δαφνέλαιο (μπορείτε να το βρείτε και σε φαρμακεία) 
Μια Κυριακάτικη περιποίηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ :  http://thekmprojects.blogspot.gr/2014/10/beaute.html
MUA matte perfect primer 
Bourjois 123 Perfect foundation απόχρωση Beige Claire βρείτε το σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών στα 17,90.
W7 Honolulu bronzer 
The Balm Down Boy 
Estee Lauder Double Wear Stay in Place Brow lift duo σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών
MUA The Artiste Collection palette
ELF Jumbo Eyeshadow stick απόχρωση Little miss thing 
Maybelline Mascara The Colosal Go extreme σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών 
ELF plumping lip glaze απόχρωση Plum Pout
Channel Rouge Coco No 45 caractere
Goden Rose No 121

Και η σειρά που αναφέρω είναι :