Pages

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Beauty News: H&M loves Coachella



H H&M ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ COACHELLA VALLEY MUSIC & ARTS FESTIVAL


Η H&M ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό την πρώτη της συνεργασία με την Coachella Valley Music & Arts Festival. Η H&M παραμένει για έκτη χρονιά χορηγός του φεστιβάλ, αναβαθμίζοντας τη συνεργασία στο επόμενο επίπεδο και υπογράφοντας την πρώτη επίσημη συλλογή του είδους. Η σύμπραξη αυτή επεκτείνεται πέρα από τη συλλογή, αφού η H&M θα προμηθεύσει μέρος των επίσημων προϊόντων που θα διατίθενται στο φεστιβάλ. Η συλλογή H&M loves Coachella θα διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα hm.com και σε περίπου 350 καταστήματα στη Βόρεια Αμερική από τις 19 Μαρτίου, και παγκοσμίως από τις 26 Μαρτίου. 

Η συλλογή H&M loves Coachella θα περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, καθώς και μία ποικιλία από αξεσουάρ. Οι τιμές των ειδών της συλλογής θα κυμαίνονται από 4,95 έως 49,95 δολάρια ΗΠΑ και θα ενσαρκώνουν την αισθητική του φεστιβάλ για το 2015. Η γυναικεία συλλογή ακολουθεί μία μάλλον ρομαντική τάση, με μπλουζάκια με σχέδια, κρόσσια, δαντέλες, κοντές ολόσωμες φόρμες, κοντά μπλουζάκια, σορτς και φαρδιές παντελόνες για θηλυκές μποέμ εμφανίσεις. Για τους άνδρες θα διατίθενται t-shirt με σχέδια και σορτς.

Για όσους θα βρεθούν στο φεστιβάλ, η H&M θα έχει για πρώτη φορά το δικό της κατάστημα στο περίπτερό της, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν την αποκλειστική συλλογή, να κάνουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και να απολαύσουν μία διαδραστική εμπειρία.


The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Beauty News: Συμπλήρωμα Διατροφής Hair & Nails από τα EXELIA


Η σειρά προϊόντων περιποίησης EXELIA διευρύνεται και δημιουργεί ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής, για την υγεία και την προστασία των μαλλιών και των νυχιών, επειδή η ομορφιά ξεκινάει από μέσα. 

Το συμπλήρωμα διατροφής EXELIA Hair & Nails αποτελεί μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών. 

Το EXELIA Hair & Nails συγκεντρώνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θωρακίζει τον οργανισμό μας. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος B, ψευδάργυρο, σίδηρο, kelp και μαγιά, συστατικά που φροντίζουν για την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών καθώς και την ανθεκτικότητα των νυχιών. 

Τα προϊόντα της σειράς EXELIA είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας και διατίθενται στα φαρμακεία.

The KM Projects
Not just another beauty blog


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Garnier Color Sensation : Review


Δεν συνηθίζω να γράφω για βαφές μαλλιών. Συνήθως τις αναφέρω στα empties μου ή σε κάποιο άλλο βίντεο για μαλλιά. Αλλά νιώθω ότι ήθελα να μιλήσω για τη νέα Color Sensation βαφή της Garnier που πήρα από το Zampple.  Ένα προϊόν το οποίο βγήκε πιθανότατα να ανταγωνιστεί τις οικονομικές βαφές της Palette και που κατά την προσωπική μου άποψη αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στην σύγκριση. 

Αρχικά να πω ότι έχει πολύ λιγότερο προϊόν από την Palette αλλά και από οποιαδήποτε άλλη βαφή. Στα συνηθισμένα kit βαφής στο σπίτι η ποσότητα της βαφής που βρίσκεται στο σωληνάριο είναι συνήθως 60ml. Στην πιο οικονομική εκδοχή τους, που είναι αυτές οι βαφές στα μικρότερα κουτάκια, η βαφή στο σωληνάριο είναι 50ml, εδώ όμως η βαφή είναι στα 40ml. Και εδώ περιλαμβάνεται η οξειδωτική κρέμα (60ml) αλλά και μια κρέμα περιποίησης για μετά την βαφή (10ml). Δεν περιελαμβάνει όμως ειδικό απλικατέρ και δοχείο ανάμιξης και θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα ειδικό δοχείο ανάμιξης και πινέλο βαφής.

Το χρώμα που επέλεξα ήταν το νούμερο 6,0, δηλαδή το ξανθό σκούρο. Είναι στα χρώματα που επιλέγω (καστανό ανοιχτό-ξανθό σκούρο) γενικά. Θα έλεγε κανείς ότι πιθανότατα θα είναι μια άλλη εκδοχή μιας οικονομικής βαφής. Κι όμως, η συγκεκριμένη μπορεί να είναι πιο οικονομική, ωστόσο δεν επιτυγχάνει να κάνει την πιο βασική δουλειά για την οποία προορίζεται: Να καλύψη λίγες λευκές τρίχες. Δεν έχω πολλές λευκές τρίχες στα 36 μου χρόνια, αλλά κάθε μόνιμη βαφή που σέβεται τον εαυτό της μπορεί να κάνει αυτήν την βασική και απλή δουλειά. Να καλύψει τα λευκά. Δεν τολμώ να διανοηθώ ότι μπορεί να καλύψει περισσότερα λευκά και σίγουρα δεν θα την πρότεινα στην μητέρα μου για παράδειγμα, η οποία εδώ που τα λέμε χρησιμοποιεί και είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις Palette. 

Τι έφταιξε όμως και δεν λειτούργησε; Μήπως το χρώμα; Όχι αφού είναι σε αυτά τα χρώματα που επιλέγω. μπορεί σαν αποτέλεσμα να μην είναι πολύ πιο ανοιχτό αλλά είναι μέσα στα χρώματα που αναφέρονται στα αποτελέσματα. ήταν δηλαδή το αναμενόμενο. Μήπως δεν τα έβαψα σωστά; Νομίζω, ότι μετά από 20 χρόνια (και βάλε) που βάφω τα μαλλιά μου έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι ξέρω να πετυχαίνω σωστά την διαδικασία, ενώ όταν οι λευκές τρίχες είναι στην κορυφή του κεφαλιού είναι λίγο δύσκολο να μην τις "πετύχω" στο βάψιμο.  Κατά την άποψη μου πιθανότατα έφταιξε το ότι περιέχει μικρότερη ποσότητα βαφής (40ml) γεγονός που ίσως επηρεάζει ως δοσολογία και το αποτέλεσμα. Εδώ θα ήταν καλύτερο να αφήσω την εξέταση σε ειδικούς. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ωστόσο, δεν θα επένδυα τα χρήματα μου στην συγκεκριμένη. θα προτιμούσα σαφέστατα κάποια άλλη από τις τόσες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Συγγνώμη Garnier αλλά με απογοήτευσες. Πιθανότατα για μια πιο μικρή κοπέλα, χωρίς λευκές τρίχες να είναι ιδανική αλλά όχι για μένα.




Εσύ την δοκίμασες τη νέα Garnier Color Sensation; Πως σου φάνηκε;


The KM Projects
Not just another beauty blog



Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Eau Thermale Avène Review


Μια αγαπημένη μου εταιρεία, όσον αφορά την περιποίηση είναι η Avene. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρκετά προϊόντα της και μπορώ να πω ότι κανένα δεν με έχει απογοητεύσει. Πρόσεξα όμως ότι δεν έχω μιλήσει αρκετά για αυτήν και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω. 

Πριν λίγο καιρό το online φαρμακείο Inatural μου έστειλε ένα μικρό δωράκι από την Avene. Περιελάμβανε το gel καθαρισμού χωρίς σαπούνι από την σειρά Cleanance και την κρέμα ματιών YstheAL. Άρχισα να τα δοκιμάζω αμέσως, καθώς μόλις μου είχαν τελειώσει το gel καθαρισμού που χρησιμοποιούσα και η κρέμα ματιών μου. 

Πρόκειται για ένα gel καθαρισμού, ιδανικό για νεανικό δέρμα με προβλήματα και αν λάβεις υπόψη σου φίλη μου ότι τους τελευταίους μήνες η ακμή μου επανεμφανίζεται συνεχώς, είναι ότι καλύτερο μπορούσα να επιλέξω για τον καθαρισμό του. Πλούσιο σε ιαματικό νερό της Avene, βοήθησε στην μείωση της παραγωγής σμίγματος χάρη στο Glyceryl laurate που περιέχει και πρόσεξα ότι τα σπυράκια έχουν τουλάχιστον ηρεμίσει. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ νιώθω ότι αφήνει το δέρμα μου πεντακάθαρο, χωρίς όμως να το αφυδατώνει. Η επιδερμίδα μου είναι απαλή και ακόμα και σε σημεία που παρουσίασα ξηρότητα δεν ένιωσα κάποιο τράβηγμα ή ενόχληση. Σίγουρα είναι ένα προϊόν που συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες όσες έχουν προβληματική επιδερμίδα.


Όσον αφορά την περιοχή των ματιών θεωρώ τον εαυτό μου από τις τυχερές. Ίσως εξαιτίας της λιπαρής επιδερμίδαας μου αλλά και σε συνδυασμό με την περιποίηση που κάνω από σχετικά μικρή ηλικία (25) στην περιοχή αυτή δεν έχω παρουσιάσει ρυτίδες. Κατά καιρούς και ανάλογα με το αν είμαι ή όχι αρκετά ενυδατωμένη/αφυδατωμένη μπορεί να εμφανίσω κάποια ενοχλητικά πρηξιματάκια, τα οποία όμως αντιμετωπίζονται ευτυχώς εύκολα. Επέλεξα την YstheAL γιατί είναι ιδανική για τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και για ελαστικότητα και λάμψη. Περιέχει ρετιναλδεϋδη, ένα αντιγηραντικό δραστικό , O.C.G. για προστασία της ελαστικότητας και Προ-Τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό κυτταρικό αντιοξειδωτικό. Σίγουρα νιώθω ενυδατωμένη την περιοχή των ματιών από τότε που την χρησιμοποιώ. Το δέρμα είναι πιο λείο και δεν έχω παρουσιάσει καθόλου πρηξιματάκια. Απορροφάται γρήγορα, αφήνωντας το δέρμα ενυδατωμένο και δεν περιέχει parabens και άρωμα. Το πρωί πάντως τα ματάκια μου φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα.


Αυτήν την εβδομάδα έχει προσφορά το +iNatural στην Avene, εκμετταλεύσου την για να τα αποκτήσεις και εσύ. Θα βρεις το gel καθαρισμού εδώ και την κρέμα ματιών και χειλιών εδώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.


The KM Projects
Not just another beauty blog



Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

MUA matte lipsticks review. Αξίζουν ή όχι;


Η αγγλική MUA με έχει κακομάθει. Από τότε που την γνώρισα πριν λίγα χρόνια δεν με έχει προδώσει ποτέ και σχεδόν ότι έχω πάρει απο το αγγλικό site της www.muastore.co.uk με έχει ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό, με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Κάθε φορά που βλέπω ότι βάζει μια καλή προσφορά, είτε είναι δωρεάν μεταφορικά, είτε κάποιο ποσοστό έκπτωσεις, πάντα θα μπω να κοιτάξω τι μπορώ να πάρω. Έτσι έγινε και την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα. Εκμεταλλεύτηκα μια προσφορά και αγόρασα τα matte lipsticks Που τόσο ήθελα να δοκιμάσω. Πρώτον γιατί είναι ματ και δεύτερον γιατί απλούστατα δεν μπορώ να αντισταθώ σε προϊόν για τα χείλη. Μπορείς αν θέλεις να δεις το video haul με ζωντανά swatches πατώντας εδώ.
  
 Τα matte lipsticks κυκλοφορούν σε 7 αποχρώσεις, από τις οποίες εγώ διάλεξα τις τέσσερις και κοστίζουν μόνο μια λίρα. Μπορείς να φανταστείς την απογοήτευση μου όταν στα swatches είδα ότι δυστυχώς είναι πάρα πολύ ξηρά, με αποτέλεσμα να μην γράφουν καθόλου καλά και να πρέπει να τα πιέσεις. Το προσπάθησα για πολύ καιρό να τα κάνω να δουλέψουν, μάταιος κόπος. όσο Lip balm και όση ενυδάτωση κι αν προσέφερα στα χείλη μου, τίποτα δεν θα έδινε λίγο καλύτερη αίσθηση σε αυτά τα κραγιόν , ούτε και θα βελτίωνε την απόδοση τους. 

Το Totally nude, ένα nude κραγιόν, όπως λέει και το όνομα του, πολύ φωτεινό οπτικά, αλλά πολύ ξηρό για να αποδόση. Χρειάστηκε να το πιέσω υπερβολικά στο χαρτί για να γράψει έτσι γιατί στα χείλη είναι σχεδόν ανύπαρκτο. 

Το Fawn Fancy ήταν ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα, καθώς μοιάζει πολύ με το αγαπημένο μου κραγιόν της MUA από την κλασσική σειρά, το νούμερο 11, σε αυτήν την καφέ Nude απόχρωση που θυμίζει πολύ Kylie Jenner. Τι καλά θα ήταν να έγραφε κιόλας. 

Το Scarlet Siren είναι το κόκκινο της παρέας. Γράφει λίγο καλύτερα από τα δύο ανοιχτόχρωμα που σου προέδειξα αλλά μην ξεγελιέσαι δεν γράφει αρκετά καλά ώστε να έχει καλή απόδοση με ένα δύο περάσματα. Δοκίμασε καλύτερα 6-7 φορές να το περάσεις στα χείλη, πάντα πάνω από Lip balm. Μην τραυματιστείς κιόλας.

Είχα μεγάλες προσδοκίες στο Wild berry. Ένα σκούρο μπορντώ ιδανικό για τον χειμώνα. Κι όμως , δεν καταφέρνει να γράψει καλά, ενώ αφήνει κενά όπως το απλώνω, ακόμα και στο χέρι. Ίσως το χειρότερο απ' όλα.

Για το τέλος άφησα το μόνο από τα τέσσερα το οποίο μοιάζει να γράφει κάπως καλύτερα από τα άλλα. Μιλάω για το Lilac Belle. Ένα λιλά μωβ ανοιχτό κραγιόν, χωρίς πολύ έντονη απόδοση, το οποίο δεν το αισθάνομαι τόσο ξηρό όσο τα υπόλοιπα, ενώ απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη, ναι ακόμα και χωρίς Lip balm από κάτω. Έχει καλή διάρκεια σχετικά, γύρω στις 3 ώρες και είναι ιδανικό πιστεύω για τις περισσότερες κοπέλες, αφού αν και μωβίζει μπορείς εύκολα να του δώσεις τον χαρακτηρισμό, my lips but better. Στα συν του είναι κι ότι δεν μεταφέρεται σε ποτήρια αν πιεις νερό. Κι εδώ σταματώ.


Μπορεί για εμένα να ήταν απλώς 4 λίρες χαμένες, τις οποίες ξόδεψα σε μια στιγμή αδυναμίας, αλλά πιστεύω να σε βοήθησα στην απόφαση σου αν θα επιλέξεις ή όχι τα συγκεκριμένα κραγιόν. Από την MUA, προτιμώ τα απλά της κλασσικής σειράς με την μια λίρα ή τα MAT Luxe Velvet lip lacquers για τα οποία όμως θα σας μιλήσω άλλη φορά.
 



The KM Projects
Not just another beauty blog




Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Easy Short Wavy Bob Hair tutorial - | The KM Projects



 





Προϊόντα που χρησιμοποίησα:
Για το λούσιμο:
Σαμπουάν ΚΥΑΝΑ (www.kyana.gr) Evo Zen Volume Now Shampoo για όγκο βρείτε το εδώ.
Στην συνέχεια:
Ειδική θεραπεία για όγκο και δυνατά πυκνά μαλλιά της Head & Shoulders
Αφρός Evo Zen Styling mousse από την KYANA (www.kyana.gr). Βρείτε το εδώ.


Δείτε το βίντεο εφαρμογής εδώ:





The KM Projects
Not just another beauty blog


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Collective haul video zampple, estee lauder bazaar etc







Αυτό είναι ένα collective haul video με μερικά πραγματάκια που πήρα τον προηγούμενο και προ-προηγούμενο μήνα απο το Bazzaar της Estee Lauder και απο το Zamplle και άλλα. Δεν το είχα ανεβάσει γιατί είχα λάβει κάποια μηύματα ότι δεν σας αρέσανε τα Hauls, αλλά αφού το ξεκαθαρίσαμε κι αυτό και πολλές το ζητήσατε, το επεξεργάστηκα και το ανέβασα :)






The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Review: Estee Lauder Illuminating Perfecting Primer


Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα υπήρχε primer για λάμψη που θα λάτρευα, θα τον αντιμετώπιζα σίγουρα σαν τρελό. Έτσι και με αυτό το Primer της αγαπημένης Estee Lauder.

Ένα primer ελαφρύ στην υφή που δίνει λάμψη χωρίς να βαραίνει το αποτέλεσμα. Δεν θα σας μιλήσω όμως για την δική μου προσωπική εμπειρία. Αλλά για αυτήν της φίλης μου. Το συγκεκριμένο ήταν δώρο και απέφευγα να το χρησιμοποιήσω δίνοντας στον εαυτό μου συνεχώς παράταση. Όταν όμως η συνονόματη φίλη μου ήρθε σε μένα για να την βοηθήσω με το μακιγιάζ του γάμου της, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Είχε επιλέξει να μην απευθυνθεί σε κάποια επαγγελματία αλλά στα χέρια της φίλης της για να την βάψει. Η Κατερίνα έχει μικτή επιδερμίδα και λίγο πριν την ημέρα του γάμου της είχε ένα πολύ άσχημο κρυολόγημα που της είχε ξεράνει την περιοχή γύρω από την μύτη ενώ σε πολλά σημεία έδειχνε "μουντή". Αμέσως σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω αυτό το Primer ως δοκιμή και αν της έκανε θα το φορούσε και την μεγάλη μέρα. 

Αυτό το primer Κατάφερε τα ακατόρθωτα. Έδωσε ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα της, εξαφανίζοντας τυχόν ξηρά σημεία (σε συνδυασμό με μια καλή ενυδατική βέβαια). Έδωσε λάμψη χωρίς να εμφανίσει περιττή γυαλάδα στην ζώνη Τ. Και τέλος, έδωσε απίστευτη διάρκεια το μακιγιάζ της. Το συνδυάσαμε με το foundation της Radiant Time Proof και το νυφικό μακιγιάζ της δεν πήγε πουθενά για ώρες. Στην κυριολεξία. 

Είναι ελαφρύ στην υφή, ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο, απορροφάται γρήγορα δίνοντας λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα χωρίς να περιέχει κάποιο glitter, χρυσόσκονη κτλ .Επιπλέον, εγγυάται την διάρκεια του μακιγιάζ σας.

Αν θέλετε κάποιο Primer να σας τα προσφέρει όλα αυτά, τότε ίσως θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από την Estee Lauder. 


The KM Projects
Not just another beauty blog


Το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς (και όχι μόνο)


Αν και θα έπρεπε να το έχω γράψει εδώ και μέρες, αυτό το Post καθυστέρησα. Λίγο το κρύο λίγο η δουλειά ή και η ξάπλα, δεν ήθελα και πολύ να επαναπαυθώ. Τώρα όμως γύρισα και είπα καταρχάς να σας μιλήσω για το μακιγιάζ που επέλεξα για την ημέρα της πρωτοχρονιάς. Ένα μακιγιάζ απλό και όχι ιδιαίτερα έντονο. Ένα μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και ημέρες και είναι σίγουρο ότι δεν θα σας προδώσει στο γιορτινό τραπέζι.

Για βάση επέλεξα την CC της Olay Regenerist, κυρίως γιατί αυτές τις ημέρες είχε πολύ κρύο και προτίμησα να επιλέξω ένα πιο ενυδατικό προϊόν παρά κάποια πιο ματ βάση. Η παγωνιά δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ, ειδικά για εμάς που έχουμε πιο λιπαρή επιδερμίδα. Και η CC της Olay είναι ελαφριά και δίνει μια ομοιόμορφη λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει. Για την συγκεκριμένη CC έχω κάνει και Demo & review video το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ ή να διαβάσετε το αναλυτικό review της εδώ

Για ρουζ χρησιμοποίησα το πρόσφατο μου απόκτημα απο το bazaar της Estee lauder (ή μάλλον του Σαράντη), της MAC από την σειρά Alluring Aquatic Blush, το Sea me Hear me. Ένα ροζ με ροδακινί υποτόνους (αν μου επιτρέπεται να πω) μοιάζει μωβ αλλά είναι περισσότερο ένας περίεργος συνδυασμός ροζ με ροδακινί. Δεν έχει shimmer , δεν έχει πολύ έντονη απόδοση αλλά μου αρκεί προσωπικά για να δώσει ένα τόνο υγείας στα μήλα χωρίς να φαίνεται βαρύ. Η συσκευασία του είναι που ξεχωρίζει με μεταλλική τυρκουάζ απόχρωση σε όλα τα προϊόντα και με τρισδιάστατο ανάγλυφο περιεχόμενο . 

Στα μάτια επέλεξα ένα συνδυασμό από την παλέτα της Too Faced Naked Eye. Χρησιμοποίησα το Lap Dance σε όλο το κινητό βλέφαρο και το Like a Virgin στην κόγχη του ματιού. Δεν ήθελα κάτι πιο έντονο και απλά έδωσα λίγη ένταση με το Kohl eyeliner της Physician's Formula στην απόχρωση Espresso. Και για περισσότερο μήκος στις βλεφαρίδες χρησιμοποίησα την μάσκαρα της Benefit, They're Real. Θέλει λίγο χτίσιμο αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα που δίνει είναι εξαιρετικό. 

Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ επιλέγοντας για τα χείλη το lacquer Rouge της Shiseido στην απόχρωση RS322. Ένα πολύ ελαφρύ nude κρεμμώδες με μέτρια διάρκεια. Ένα χρώμα "My lips but better".

Αυτές ήταν λοιπόν οι επιλογές μου για το μακιγιάζ της πρωτοχρονιάς και το γιορτινό τραπέζι όπου ήμαστε καλεσμένοι. Εσείς, τι επιλέξατε για εκείνη την ημέρα;



The KM Projects
Not just another beauty blog