Pages

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Με άρωμα Ελλάδας - Olivia Papoutsanis


Η νέα χρονιά ήρθε με δώρα και ένα από αυτά είχε το πιο γνώριμο άρωμα για μένα. Παρέλαβα από την εταιρεία Papoutsanis τρία πράγματα από την σειρά Olivia.  Πρόκειται για το σαμπουάν για κανονικά μαλλιά, το αφρόλουτρο και ένα σαπούνi με αιθέριο έλαιο λεβάντας. 

Πρόκειται για φυσικά προϊόντα, πλούσια σε ελληνικό ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5, που περιποιούνται την επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας

Μπορεί να ευθύνεται το ελαιόλαδο και οι απίστευτες ιδιότητες του, αλλά είναι ίσως από τα καλύτερα σαμπουάν του είδους τους. Μετά από μια πρόσφατη κακή εμπειρία με ένα άλλο σαμπουάν, αναζητούσα κάτι που θα επανέφερε την ισορροπία, θα καθάριζε καλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και θα μύριζε, τι άλλο... Ελλάδα! Το ίδιο ευχάριστο είναι και το αφρόλουτρο της σειράς. 

Αυτό όμως που κάνει την σειρά Olivia να ξεχωρίζει, είναι η ιδιαίτερη και Minimal συσκευασία του. Σε μπουκάλια με πρακτικό "περιστρεφόμενο" καπάκι που σου δίνουν την δυνατότητα να τα χρησιμοποιείς χωρίς "ατυχήματα" δίνουν μια νότα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Η ελληνική φύση μας προσφέρει απλόχερα τα μυστικά της εδώ και αιώνες και είναι ωραίο που επιτέλους αρχίζουν οι ελληνικές εταιρείες να τα αναδεικνύουν μέσα από τέτοιες σειρές προϊόντων. 

Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ parabens, pthalates, mineral oils, artificial colours, silicones EDTA, propylene glycol, PSM,NM και ζωικής προέλευσης συστατικά.

Δεν ξέρω αν αυτή η σειρά διατίθεται στο εξωτερικό, αλλά νομίζω ότι μπορεί άνετα να σταθεί ως πρεσβευτής μας απέναντι σε άλλους ισχυρούς ανταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς. Άλλωστε εμείς βγάζουμε και το καλύτερο λάδι. Ήρθε η ώρα να το ανεβάσουμε στην θέση που του αξίζει. Με χαρά τα έχω δει να διατίθενται και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της χώρας μας, ως ένα υπέροχο δείγμα  της Ελληνικής φιλοξενίας αλλά και της πανέμορφης φύσης μας. 

Πραγματικά με έχει ξετρελάνει η αισθητική της σειράς αυτής, ειδικά όταν συνειδητοποίησα χρησιμοποιώντας τα πόσο καλά προϊόντα είναι. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών αλλά τα έχω δει και σε φαρμακεία. 

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

5 λόγοι για τους οποίους λατρεύω το scrub & τη μάσκα της Yves Rocher


Αν και τα έχω στα χέρια μου εδώ και πολύ καιρό, δεν τα είχα χρησιμοποιήσει πολύ - ειδικά το scrub - καθώς είχα έντονο θέμα με τα σπυράκια μου και δεν ήθελα κάτι έντονο να τα τραυματίσει περισσότερο. Μόλις όμως καθάρισα με το θέμα, άρχισα να τα χρησιμοποιώ και διαπίστωσα ότι υπάρχουν 5 λόγοι για να τα αγαπήσεις και τα δύο, τόσο το scrub όσο και την μάσκα.

  1. Το Gommage Gourmand Abricot είναι ένα scrub αρκετά "χοντρόκοκκο" ώστε να κάνει πολύ καλή απολέπιση χωρίς να τραυματίσει το δέρμα. Ότι ακριβώς χρειάζεται η λιπαρή μου επιδερμίδα.
  2. Είναι μόλις 50ml αλλά μια μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψει το πρόσωπο σου στην εβδομαδιαία σου περιποίηση.  
  3. Είναι ένα κρεμώδες scrub με υπέροχο άρωμα αλλά δεν έχει parabens
  4. Η 3 min. Cranberry Cooling Effect mask είναι μια πολύ δροσερή μάσκα με απαλό άρωμα cranberry
  5. 3 λεπτά αρκούν για να ενυδατώσει και δροσίσει την επιδερμίδα επιδερμίδα μου, αφήνοντας την απαλή και έτοιμη για την υπόλοιπη περιποίηση.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μου τα έστειλε για δοκιμή η Άννα η οποία είναι αντιπρόσωπος της Yves Rocher. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της θα την βρεις στην σελίδα της στο facebook πατώντας εδώ.




Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

OSCAR - Τι είδα, τι μου άρεσε και τι με απογοήτευσε στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ

Λίγο γιατί είναι η δουλειά μου , λίγο η αγάπη μου (μάλλον έρωτας) για τις ταινίες, λίγο και το ότι ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα το πρωί, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και είδα την φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. 

Πολλές ήταν οι παρουσίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, εγώ προσωπικά ξεχώρισα την Rosamund Pike, φετινή υποψήφια για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία "Gone Girl".

Μπορεί να μην πήρε το πολυπόθητο αγαλματίδιο αλλά σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού είχε ντυθεί ακριβώς για να το παραλάβει.

Όμως και άλλες, δεν πέρασαν απαρατήρητες. όπως η JLo μέσα στην άκρως αποκαλυπτική και σέξυ τουαλέτα της και με μακιγιάζ που συνδύαζε αριστοτεχνικά θερμούς και ψυχρούς τόνος.




Συνοδευόμενη από την διάσημη μαμά της, η Dakota Johnson κατεύθασε στο κόκκινο χαλί. Η Johnson έγινε πρόσφατα διάσημη από την συμμετοχή της στην ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι, την οποία ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάω να δω. 

Στα βραβεία τώρα, λίγο πολύ οι φετινοί νικητές ήταν αναμενόμενοι, αφού από καιρό το ενδιαφέρον συγκεντρώνοταν σε συγκεκριμένες ταινίες, όπως "The Theory of Everything", "Birdman", "Boyhood".


Τις καρδιές όλων των γυναικών της αίθουσας έκλεψε η Πατρίσια Αρκέτ με τον περήφημο λόγο της όταν παρέλαβε το βραβείο β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Boyhood". Η Αρκέτ, γόνος οικογενείας με μακρά παράδοση στον κινηματογράφο, μίλησε για την ισότητα των φύλων και ζήτησε ίσους μισθούς ξεσηκώνοντας τόσο της Μέριλ Στριπ όσο και τη Τζένιφερ Λόπεζ.




Το όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου κέρδισε επιτέλους η Julianne Moore για την ερμηνεία της στην ταινία Still Alice, όπου υποδύεται μια γυναίκα με Alzheimer και πρώτου ανδρικού o Eddie Redmayne για την ερμηνεία του στην ταινία The theory of Everything, όπου υποδίαιτε τον γνωστό φυσικό Steven Hawking και την πάλη του με το ALS. Λίγο αναμενώμενες επιλογές; Τι λέτε;

 Και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και λίγο άρωμα Ελλάδας στην φετινή απονομή. O ελληνικής καταγωγής συνθέτης Αλεξάντρ Ντεσπλά κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής για την ταινία «The Grand Budapest Hotel» ενώ είχε προταθεί στην ίδια κατηγορία και για την ταινία Το Παιχνίδι της Μίμησης. Στον ευχαριστήριο λόγο του δεν παρέληψε να ευχαριστήσει την Ελληνίδα μητέρα του.


Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι παραφωνίες από την φετινή απονομή. Χαρακτηριστικότερη ήταν το ατυχές αστείο του Σον Πεν , όταν ανακοίνωνε την νικήτρια ταινία. Ένα ρατσιστικό σχόλιο που πολλοί Μεξικάνοί ίσως δεν βρήκαν και τόσο αστείο, ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τα social media εναντίον του. Δεν πειράζει Σον, ίσως δεν είναι όλοι πλασμένοι για την κωμωδία.


Εσείς είδατε την φετινή απονομή των Όσκαρ; Πως σας φάνηκε;

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

One Brand Makeup FOTD μόνο με προϊόντα της Jordana


Προϊόντα που χρησιμοποίησα:

Jordana 2in1 Concealer & foundation http://bebeauty.gr/19-make-up/211460001-jordana-ccf-fbeige.html
Jordana Eye primer http://bebeauty.gr/eyeshadow/222460007-jordana-eye-primer-base.html
Jordana Forever Flawless pressed powder Creamy beige http://bebeauty.gr/21-powder/213460005-jordana-ffpowder-csand.html
Jordana Blush powder in Bronze http://bebeauty.gr/22-rouz/214460001-jordana-blush-bronze.html
JORDANA POWDER BLUSH COLOUR TAWNY BEIGE
http://bebeauty.gr/22-rouz/214460004-jordana-blush-tawny-beige.html
JORDANA BROW POWDER MEDIUM
http://bebeauty.gr/53_jordana/222460017-jordana-brow-powder-medium.html
JORDANA COLOR EFFECTS POWDER EYESHADOW SINGLE COLOUR CREAMY VANILLA & OVER THE TAUPE
http://bebeauty.gr/53_jordana/222460003-jordana-eyeshadow-single-creamy-vanilla.html
JORDANA EASYLINER FOR EYES COLOUR COFFEE BEAN
http://bebeauty.gr/53_jordana/223460005-jordana-easyliner-eye-coffee-bean.html
JORDANA BEST VOLUME EXTREME VOLUMIZING MASCARA
http://bebeauty.gr/53_jordana/224460002-jordana-best-volume-mascara.html
JORDANA 12 HR MADE TO LAST EYESHADOW PENCIL COLOUR CONTINUOUS ALMOND
http://bebeauty.gr/53_jordana/222460013-jordana-12hr-eyeshadow-almond.html
JORDANA FABULINER BOLD FELT-TIP LIQUID EYELINER
http://bebeauty.gr/53_jordana/223460010-jordana-fabuliner-bold.html
JORDANA EASYLINER FOR LIPS COLOUR ROCK N ROSE
http://bebeauty.gr/53_jordana/231460011-jordana-easyliner-lips-rnr.html
JORDANA TWIST & SHINE MOISTURIZING BALM STAIN COLOUR HONEY LOVE
http://bebeauty.gr/53_jordana/233460005-jordana-twist-lip-honeylove.html





Στα νύχια μου:
 
JORDANA NAIL POLISH COLOUR RUBY SLIPPERS

http://bebeauty.gr/53_jordana/241460010-jordana-nailpolish-rubyslippers.html


The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Review: Estee Lauder Take it Away Gentle Eye and lip Longwear Makeup Remover



Από καιρό τώρα έχω εμπιστευτεί το δύσκολο ρόλο του ντεμακιγιάζ στο Take it Away της Estee Lauder. Ένα διφασικό λαδάκι για ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών, ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρέσει το μακιγιάζ διαρκείας. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι τον τελευταίο μήνα το επιλέγω διαρκώς για να αφαιρέσω το μακιγιάζ των ματιών μου, μέχρι που χθες έκανα την σύνδεση. Είναι που τον τελευταίο μήνα φοράω μονίμως την μάσκαρα της Benefit They're Real η οποία αν και δεν είναι αδιάβροχη (ή τουλάχιστον δεν το γράφει επάνω) είναι μια πολύ σταθερή μάσκαρα και δυσκολεύομαι πολύ να την αφαιρέσω το βράδυ. Για αυτό και επιλέγω το συγκεκριμένο για να κάνει την δύσκολη αυτή δουλειά. 

Είναι πολύ απαλό και δεν με ενοχλεί καθόλου στα μάτια, ενώ αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη. Το έχω δοκιμάσει σε όλα τα κραγιόν μακράς διάρκειας που έχω και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη. 

Περιέχει μεταξύ άλλων και αλόη βέρα και αφήνει την περιοχή των ματιών καθαρή και μπορώ να συνεχίσω με το υπόλοιπο ντεμακιγιάζ. Συχνά το χρησιμοποιώ και στο τέλος για να καθαρίσω τυχόν υπολείμματα, αν δεν το έχω χρησιμοποιήσει πρώτο. 

Στην Ελλάδα θα το βρείτε γύρω στα 30€ και είναι στα 100ml.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Beauty news: Essence Mountain Calling

Ώρα να βγούμε στις πίστες! Τώρα τον χειμώνα «παίρνουμε» τα βουνά με τη νέα σειρά “mountain calling” της Essence. Ας πάμε για σκι ή πεζοπορία! Τα καλλυντικά προϊόντα σε αποχρώσεις άσπρου, μπλε, κόκκινου και σκούρου πράσινου δίνουν μία χειμωνιάτικη αίσθηση, καθώς και ένα cool αποτέλεσμα. Χάρη στη προστατευτική κρέμα χεριών και νυχιών, τα χέρια κάθε όμορφης έχουν όλη τη φροντίδα που χρειάζονται για να αντέξουν ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Φαβορί της σειράς αυτής είναι η παλέτα σκιών με 6 χρώματα και οι κάλτσες με το νορβηγικό σχεδιασμό. Επίσης, το γυαλιστικό νυχιών με τις νιφάδες χιονιού δημιουργεί στυλ μανικιούρ με πραγματικό εφέ χιονιού. Τα βουνά μας καλούν.. παρέα με την essence!

Από την καινούργια σειρά λοιπόν αυτά που ξεχώρισα και έβαλα στην δική μου wish list είναι:

essence mountain calling – eyeshadow palette Υπέροχος χειμώνας! Η παλέτα σκιών για τα μάτια είναι εξαιρετική με το χειμωνιάτικο χρωματικό συνδυασμό του άσπρου, χρυσού και καφέ, καθώς και του ανοικτού και σκούρου μπλε. Υψηλός χρωματισμός και αποτελέσματα που κυμαίνονται από περλέ μέχρι ματ για να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Η συσκευασία είναι εκπληκτική, αφού οι σκιές περιβάλλονται από μία πραγματική χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων! ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 meet me @ the ski lodge. Περίπου στα €4,79*.

essence mountain calling – nail polish Ταιριάζει απόλυτα με το ντύσιμό σας στις πλαγιές! Με τα βερνίκια νυχιών σε κόκκινο, σκούρο πράσινο, άσπρο και ανοιχτό μπλε, οι trendy εμφανίσεις είναι εγγυημένες. Τα βερνίκια αυτά, τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια και υψηλή κάλυψη, θα είναι η καλύτερη παρέα στις εξορμήσεις σας στο βουνό. ∆ιατίθεται στους κωδικούς: 01 today is fun day, 02 we love winter holidays!, 03 let's climb mount beauty και 04 snow alert!. Περίπου στα €1.99*.


essence mountain calling – cream to powder blush Ρόδινα μάγουλα ακόμα και το χειμώνα… το ρουζ αυτό δίνει μία ευχάριστη νότα στους κρύους μήνες του χρόνου. Απλώστε το κρεμώδες ρουζ με τα δάχτυλα σας και αυτό θα γίνει αμέσως ένα με το δέρμα σας. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να χρησιμοποιήσατε ρουζ σε σκόνη. ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 let's climb mount beauty. Περίπου στα €3.59*.

essence mountain calling – translucent powder Stay cool! Η πούδρα αυτή εξασφαλίζει ένα ματ, άψογο φινίρισμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Όσο απαιτητικές κι αν είναι οι χειμερινές σας δραστηριότητες, το μέικ-απ σας θα παραμείνει αναλλοίωτο. Η διάφανη αυτή πούδρα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Το ανάγλυφο σχέδιο του βουνού στην επιφάνειά της, την κάνει να ξεχωρίζει! ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 snow alert!. Περίπου στα €4.19*.


essence mountain calling – hand & nail balm Φροντίδα και θεραπεία! Η ενυδατική κρέμα χεριών και νυχιών εξασφαλίζει απίστευτα απαλά και περιποιημένα χέρια και νύχια, ακόμα κι όταν έξω έχει χιόνια και πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Η ειδική σύστασή της απομακρύνει τη λιπαρότητα από τα χέρια σας. ∆ιατίθεται στον κωδικό 01 meet me @ the ski lodge. Περίπου στα €2,49*.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Skincare Routine - Η Περιποίηση της επιδερμίδας μου

Κάτι που εδώ και πολύ καιρό μου ζητάνε πολλές κοπέλες είναι ένα video ή ένα post με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Καθώς - ως blogger- συνεχώς δοκιμάζω κάτι νέο αλλά και επειδή η επιδερμίδα μου (όπως όλων άλλωστε) είναι ένας ζωντανός οργανισμός και επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, δεν τολμώ να πω ότι έχω κάποια προϊόντα που να τα θεωρώ "πανάκεια", την λύση δηλαδή για όλες τις περιπτώσεις. 
Η Περιποίηση της επιδερμίδας μου

Όμως δεν σας κρύβω ότι έχω αρκετά που έχω ξεχωρίσει και ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου κάθε φορά, επιστρέφω σε αυτά. 

Η Περιποίηση της επιδερμίδας μου
 Θα ξεκινήσω με τον καθαρισμό του προσώπου, καθώς αυτός είναι το Α και το Ω σε μια σωστή περιποίηση. Αυτό το διάστημα χρησιμοπιώ ευλαβικά το gel καθαρισμού της Avene, όπου σας έχω μιλήσει για αυτό το gel εδώ σε συνδυασμό και με το Konjac Sponge, το θαυματουργό ασιάτικο σφουγγαράκι που πήρα από το ebay και για το οποίο σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Μπορείτε να βρείτε το gel καθαρισμού σε online φαρμακείο .


Η Περιποίηση της επιδερμίδας μου
 Μια με δύο φορές την εβδομάδα κάνω απολέπιση και χρησιμοποιώ μια μάσκα προσώπου και μια μάσκα ματιών. Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ τη νέα σειρά από τον Korres για βαθύ καθαρισμό. Πρόκειται για μια σειρά από Beauty Shots, μικρές συσκευασίες δηλαδή προϊόντων ομορφιάς. Εγώ χρησιμοποιώ το Scrub βαθιάς απολέπισης με σταφύλι, ένα κρεμώδες scrub με χοντρούς κόκκους, ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε καλή προσφορά εδώ και το συνδυαζω με την μάσκα λευκού άργιλου για βαθύ καθαρισμό, από την ίδια σειρά, για όλους τους τύπους επιδερμίδας και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Στα μάτια μου αρέσει να χρησιμοποιώ μάσκες για να περιορίζω τα πρηξιματάκια μου. Συνήθως χρησιμοποιώ αυτή από την yellow Rose αλλά είναι αρκετά ακριβή και μπορώ να την προμηθευτώμόν οαπό συγκεκριμένα καταστήματα. Η μάσκα ματιών του Korres είναι ιδανική για συχνή χρήση και αρκετά δροσερή ώστε να περιορίζει τα πρηξιματάκια και τις σακούλες. Δεν θεωρώ ότι είναι η καλύτερη της αγοράς για μεγαλύτερες ηλικίες, απευθύνεται περισσότερο σε μικρότερες ηλικίες και μόνο για πρηξίματα. Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Η Περιποίηση της επιδερμίδας μου

Συνεχίζω με τον ορό. Με έχετε ακούσει τώρα τελευταία να εκθειάζω αυτόν της Estee Lauder. Κυριολεκτικά υπήρξε σωτήριος για μένα καθώς με ταλαιπώρησαν πολλά σπυράκια αυτό το διάστημα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον ορό, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά προτείνω έναν ορό της Vichy, από την σειρά Aqualia Thermal , τον οποίο δοκίμασα πρόσφατα και τον βρήκα αρκετά ικανοποιητικό, ιδανικό για ενυδάτωση χωρίς να γίνεται λιπαρός. Δεν θα σταθώ πολύ σε αυτόν, γιατί θα μιλήσω αποκλειστικά σε μελλοντικό post. Το ίδιο ισχύει και για τον ορό της Castalia, από την σειρά Chronoderm, ένας ελαφρύς ορός ιδανικός για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών. 

Skincare routine

Εναλλακτικά, αντί για ορό ή ενυδατική νύχτας χρησιμοποιώ κάποιο ξηρό έλαιο προσώπου. Με έχετε ακούσει να μιλάω για το ξηρό έλαιο της la Prairie εδώ, για αυτό και δεν θα σταθώ πολύ σε αυτό. Πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσουμε σε ένα καλό ορό ή σε ένα έλαιο προσώπου, καθώς αυτά είναι που κάνουν και την πιο "δύσκολη" δουλειά συνήθως. όμως αντιλαμβάνομαι ότι μερικά δεν είναι για όλα τα βαλάντια, οπότε και θα σας πρότεινα και κάποια άλλα αγαπημένα έλαια προσώπου, όπως το έλαιο Argan από την Victoria & K , το οποίο έχω ξεχωρίσει καθώς είναι βιολογικό. Το αργανέλαιο είναι ιδανικό για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και δεν το βρίσκω καθόλου βαρύ ακόμα και για πρόσωπα με ακμή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις ιδιότητες του εδώ. Βρείτε το Argan oil σε έκπτωση εδώ . Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό θα σας συνιστούσα να κοιτάξετε σε εναλλακτικές θεραπείες ελαίων που μπορείτε να βρείτε στο Iherb. Εδώ σας προτείνω το Baobab Oil , Ιδανικό για ενυδάτωση ακόμα και στην περιοχή των ματιών. Επίσης , πολύ καλό είναι το Rosehip oil, το οποίο βοηθάει στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών. Μπορείτε και αυτό να το βρείτε στο Iherb πατώντας εδώ. Σαν επιπλέον, πρόταση, που δεν την δείχνω στο βίντεο είναι το έλαιο προσώπου τριαντάφυλλο Rose de Mai. Είναι ένα πρόσφατο απόκτημα μου το οποίο κέρδισα σε ένα διαγωνισμό, από την σελίδα "Μαύρο σαπούνι Αφρικής" και όσον καιρό το χρησιμοποιώ με έχει ενθουσιάσει με την ενυδάτωση που προσφέρει χωρίς να γίνεται βαρύ.

Η Περιποίηση της επιδερμίδας μου

Αν πάλι δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο έλαιο ή ορό μπορείτε απλά να συνεχίσετε με την ενυδάτωση του προσώπου σας. Πρώτα απλώνω την κρέμα ματιών και μετά την ενυδατική κρέμα, καθώς έχω προσέξει ότι πολλές κρέμες ματιών έχουν την τάση να αντιδρούν άσχημα αν τις βάλεις πάνω από την ενυδατική του προσώπου και να αισθάνεστε λίγο "τσούξιμο". Οπότε πάντα βάζω πρώτα την ενυδατική για τα μάτια, την οποία ενίοτε απλώνω και πάνω από τα χείλη. Η κρέμα ματιών Ystheal της Avene είναι ιδανική για τις πρώτες ρυτίδες στα μάτια και στα χειλη. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για αυτήν εδώ. Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ τις ενυδατικές κρέμες του Korres με μανόλια. Βρίσκω την κρέμα ημέρας πολύ ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα πλούσια σε ενυδάτωση. Από την άλλη , η κρέμα νύχτας είναι πιο πλούσια σε υφή αλλά την βρίσκω και λίγο βαριά για τα δικά μου γούστα. Σκοπεύω όμως να σας μιλήσω πιο αναλυτικά για αυτές σε επόμενο post. Αν θέλετε όμως να τις αναζητήσετε, αυτήν την περίοδο είναι σε προσφορά εδώ.

Αυτό ήταν ένα post το οποίο μου το έχετε ζητήσει πάρα πολλές. Ελπίζω να σας κάλυψα με τις απαντήσεις μου και να σας βοηθήσει και το βίντεο που σας ετοίμασα. Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχουν δώσει ποτέ, όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας και με αυτήν θα ήθελα να κλείσω είναι να διαβάζω τα "σημάδια" της επιδερμίδας μου, να καταλαβαίνω τις ανάγκες της και να προσαρμόζω την περιποίηση μου ανάλογα με αυτές.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το video :




The KM Projects
Not just another beauty blog

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Youth Lab CC Cream Demo & Review ( video )

Η CC Complete Cream SPF 30 Oily Skin της Youth Lab είναι μια πολυδραστική κρέμα με χρώμα, νέας τεχνολογίας, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Κατά την άποψη μου δίνει περισσότερο φυσικό τελείωμα και όχι ματ, ωστόσο μου ρύθμισε την παραγωγή σμήγματος και τα σπυράκια μου περιορίστηκαν αρκετά από τότε που την χρησιμοποιώ. Τα σπυράκια που θα δείτε στο βίντεο έχουν περιοριστεί κατά πολύ από τότε που το γύρισα (περίπου μια εβδομάδα) και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το οφείλω σε αυτήν. 

BEAUTY NEWS: ΚΟΡΡΕΣ BEAUTY SHOTS

ΚΟΡΡΕΣ  BEAUTY SHOTS



ΚΟΡΡΕΣ BEAUTY SHOTS -μία συλλογή από λύσεις instant ομορφιάς που ανανεώνουν την επιδερμίδα, χαρίζουν απαλότητα, ελαστικότητα, φωτεινότητα και ακτινοβολία.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

The foundation Project: Lovely Matte & fresh skin colorstay foundation


Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του τέλειου foundation, αν και μεταξύ μας μπορει και να μην υπάρχει, αφού κάθε τόσο οι ανάγκες μας διαφοροποιούνται, αλλάζουν, όπως και τα γούστα μας ή οι επιταγές της μόδας. Σε μια τέτοια αναζήτηση λοιπόν, ενός τέλειου matte foundation, χωρίς όμως αντηλιακό δείκτη προστασίας, για να φωτογραφίζει τέλεια και χωρίς να βγαίνεις φαντασματάκι, ανακάλυψα το  Matte & fresh skin colorstay foundation της Lovely
Ένα πολύ οικονομικό foundation , μόνο 3,99€, ιδανικό για την δική μου λιπαρή επιδερμίδα, με μέτρια προς υψηλή κάλυψη. Τι άλλο θα ζητούσε κανείς από ένα foundation; Ελέγχει την λιπαρότητα, κρύβει τις ατέλειες σε αρκετά καλό βαθμό και περιέχει βιταμίνες Α, C, E & D-πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Lovely Matte & fresh skin colorstay foundation