Pages

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

#1 Beauty & Fashion Workshop


  Ένα μήνα τώρα συναντιόμαστε μυστικά και συζητάμε για αυτό. Τι θα πούμε, τι θα κάνουμε; Που θα γίνει; Θέλαμε να κάνουμε ένα party , ένα Meet & Greet. Αλλά δεν θέλαμε να μείνουμε μόνο σε αυτό. Γιατί να μην διοργανώσουμε μια συνάντηση με σκοπό να μοιραστούμε μαζί με φίλες τα μυστικά μας. Σαν φίλη προς φίλη. Και μαζί να μάθουμε για την Μόδα, την Ομορφιά και το Blogging

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Review: KORRES MAGNOLIA First wrinkles Day & Night cream


Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης νομίζω έχω σχηματίσει μια άποψη για τις συγκεκριμένες ενυδατικές. Η ενυδατική ημέρας με Μανόλια του korre υπήρξε η αγαπημένη μου της σειράς.  Με ελαφριά υφή προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεται το πρόσωπο μου χωρίς να γίνεται λιπαρή. Συνεχίζω στο μακιγιάζ μου χωρίς πρόβλημα και νιωθω την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μαθήματα blogging | Μάθημα 1ο


Σκέφτηκα να κάνω μια σειρά από video σεμινάρια για το τι είναι το blogging. Πολύ συχνά , κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό με ρωτάνε λεπτομέρειες που συχνά μου παίρνει πολύ περισσότερο να τους απαντήσω και εύχομαι να είχα φτιάξει ένα video μόνο για αυτό. Από την άλλη διακρίνω μια άγνοια γύρω από το τι είναι blogging τόσο από αυτούς που διαβάζουν blogs όσο και από αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι κάτι που αφορά μόνο άτομα νεαρής ηλικίας και δεν είναι "αρμόζον" μεγαλύτεροι να ασχολούνται με αυτό. Από την άλλη είναι πολλές κοπέλες - συνήθως μικρής ηλικίας- που πιστεύουν ότι κάνοντας ένα beauty blog ή ένα fashion blog θα έχουν δωρεάν προϊόντα για αυτές και τις φίλες τους και οι εταιρείες θα πέφτουν στα πόδια τους για να παρακαλάνε να τους χαρίσουν τον ουρανό με τα άστρα. 

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Βραζιλιάνικη Θεραπεία Μαλλιών της Kativa | Demo & Review


Το Kativa Home Brazilian Straightening Kit κρύβει μέσα τους τη δύναμη της κερατίνης και του γνωστού για τις ευεργετικές του ιδιότητες στα μαλλιά, Argan oil. Είναι ιδανικά για εσάς, αν έχετε κατεστραμμένα από styling και βαφές μαλλιά, αφυδατωμένα, θαμπά, φριζαρισμένα, ξηρά, χωρίς καθόλου όγκο. Συνδυάστε τα με το Kativa Colageno και τα μαλλιά σας θα είναι σαν να βγήκατε από διαφήμιση. Ίσια, λεία, δυνατά, λαμπερά, ανάλαφρα, και πλήρως αναδομημένα. Kativa Brazilian Straightening Keratin & Argan Oil Kit Έχει δημιουργηθεί με μία αποκλειστική φόρμουλα κατάλληλη και για ξανθά μαλλιά, χωρίς φορμαλδεΰδη, για να σας χαρίσει ολόισια μαλλιά για περίπου 10 Εβδομάδες. 

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την ίδια ενυδατική με SPF και το βράδυ


Μετά το τελευταίο μου βίντεο με τις άδειες συσκευασίες, δέχτηκα κάποια σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με την χρήση ενυδατικής κρέμας με SPF και το βράδυ. Με ρώτησαν λοιπόν γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την ίδια ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία και το βράδυ; Δεν είναι καλύτερα αφού κάνουμε και οικονομία; ορίστε τι απάντησα:

AGEMA Υγρή αύρα Δωδώνης από την Ιερή Βελανιδιά



Είχα διαβάσει μια πολύ όμορφη αναφορά σε άρθρο της Πέλης για τα προϊόντα AGEMA και ομολογώ ότι ψάχνοντας να βρω περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία ,μου κίνησε την περιέργεια η "Υγρή Αύρα Δωδώνης" , ένα πολυχρηστικό άρωμα, μια υγρή αύρα στην κυριολεξία, αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπο, σαν ενυδατικό σπρέυ προσώπου, πάνω από την ενυδατική σου αλλά και σε όλο σου το σώμα.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

CLOSET BLOG SALE Μέρος 1ο


Σε ένα πρόσφατο ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μου - μιας και η Άνοιξη φέτος με έπιασε νωρίς - έβγαλα πολλά ρούχα για δόσιμο, πολλά για πέταμα και μερικά που ήμουν πολύ συναισθηματικά δεμένη να τα δώσω αλλά και που συνειδητοποίησα ότι τα είχα φορέσει μόλις 1 έως 3 φορες το καθένα. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω ένα blog sale, με όσα απο αυτά θεώρησα ότι είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μερικά από αυτά δεν θα τα αποχωριζόμουν ποτέ, αλλά απο την άλλη είναι πολύ καιρό μέσα στην ντουλάπα μου χωρίς να έχουν φορεθεί (σχεδόν καθόλου θα έλεγα) και μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να τα ευχαριστηθεί. 

Review: Vichy Purete Thermale 3 in 1 One step cleanser sensitive skin

 Πρόσφατα το +iNatural  έβαλε προσφορά τα προϊόντα +VichyGreece .   -30% και δωρεάν έξοδα αποστολής. Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω το Dermablend Foundation αυτής της εταιρείας αλλά και το Purete Thermale γαλάκτωμα-ντεμακιγιάζ 3 σε 1 που είχα από καιρό βάλει στο μάτι. Πρόκειται για 1. Γαλάκτωμα καθαρισμού 2. Τονωτική λοσιόν και 3 Ντεμακιγιάζ ματιών. Ένα προϊόν 3 σε 1 λοιπόν όπως λέει και στο όνομα του Είναι ιδανικό για ευαίσθητη επιδερμίδα, για να το χρησιμοποιήσετε για ντεμακιγιάζ ματιών και δεν περιέχει paraben. 

Το χρησιμοποιώ με τον κλασσικό τρόπο, απλώνω μια ποσότητα απο το γαλάκτωμα σε όλο το πρόσωπο και κάνω μαλακές κινήσεις μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί μια "πάστα" , την οποία αφαιρώ με το βαμβάκι. Προσωπικά δεν βάζω το γαλάκτωμα στο βαμβάκι αλλά και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. 

Ειναι ιδανικό για την αφαίρεση του καθημερινού σας μακιγιάζ, όχι όμως αν έχετε αδιάβροχη μάσκαρα. Εκεί θα σας συνιστούσα να επιμείνετε με ένα πιο εξειδικευμένο προϊόν. Αν όμως δεν χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα τότε θα σας βολέψει αρκετά καθώς είναι ένα προϊόν για όλο το πρόσωπο. Δεν τσούζει στα μάτια και έχει την πιο τέλεια μυρωδιά που έχω συναντήσει ποτέ σε γαλάκτωμα καθαρισμού. 

Αν και λέει ότι λειτουργεί και σαν λοσιόν και μπορείτε απευθείας να προχωρήσετε στην ενυδάτωση σας, εγώ πάντα πλένω στην συνέχεια το πρόσωπο μου με το gel καθαρισμού της Avene και κατόπιν προχωρώ στην ενυδάτωση. Όσες όμως φορές δοκίμασα να μην πλύνω το πρόσωπο μου με   gel μετά ένιωθα το ίδιο καθαρή την επιδερμίδα μου χωρίς όμως να την αισθάνομαι ξηρή.  Μπορούσα να προχωρήσω στηνενυδάτωση χωρίς πρόβλημα.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε; Αν όχι να θυμήσω ότι η προσφορά στο +iNatural τρέχει ακόμα μέχρι και αύριο και αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά θα το βρείτε εδώ. Είναι στα 300ml και θα το βρείτε γύρω στα 11€, πολύ καλή τιμή για τόσο μεγάλη ποσότητα.


The KM Projects
Not just another beauty blog

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Vichy Dermablend foundation Demo & Review


Εάν υπήρχε ένα foundation Που τα τελευταία χρόνια μου έχει κινήσει περισσότερο την περιέργεια, αυτό είναι το Dermablend της Vichy. Εκτός του ότι υπόσχεται υψηλή έως την απόλυτη κάλυψη - θυμάστε το video της εταιρείας με έναν τύπο γεμάτο tattoos να τα έχει καλύψει όλα με το dermablend - είναι το αγαπημένο πολλών Youtubers. Όσο όμως κι αν ορκίζονται στο όνομα του αυτές οι Youtubers υπήρξαν και άλλες φωνές που έλεγαν ότι δεν κάνει για λιπαρά δέρματα. Και κάπου εκεί εγώ σταματούσα να το αναζητώ. Όσο κι αν μου αρέσει η υψηλή κάλυψη απο πολλά foundation - ειδικά τις περιόδους που έχω πολλά σπυράκια - δεν θέλω να έχω ένα λασπωμένο πρόσωπο εντός ολίγων ωρών. 

Και κάπως έτσι πορευόμουν μέχρι που πριν λίγο καιρό η +Anastasia Wall έκανε ένα video haul και μίλησε για το συγκεκριμένο που μόλις είχε πάρει, τονίζοντας ότι έχει ματ τελείωμα. Δεν ξέρω αν πρόκειται για νέα σύνθεση ή για παρανόηση, πάντως ήταν η ώθηση που έψαχνα για να το πάρω. Μου έλειπε όμως η αφορμή και αυτήν μου την έδωσε το +iNatural το οποίο έβαλε αυτήν την εβδομάδα +30% σε όλα τα προϊόντα +VichyGreece . και δωρεάν μεταφορικά. 

Έτσι λοιπόν το πήρα (μαζί με άλλο ένα πραγματάκι απο Vichy που θα στο δείξω σύντομα)  και αμέσως άρχισα να το χρησιμοποιώ. Και κάπως έτσι έφτιαξα αυτό το Demo & Review Video για σένα που αμφιταλαντεύεσαι. Ελπίζω μόνο να σου αρέσει. 


Προσφέρει όντως υψηλή κάλυψη, ανάλαφρη υφή και βελούδινο, πουδρένιο τελείωμα. Έχει αντηλιακή προστασία SPF 35, ιδανικό για κάθε μέρα - όχι όμως για φωτογραφίες - και έρχεται σε ένα σωληνάριο των 30ml. Η απόχρωση που το πήρα είναι η 25nude και είναι ιδανική για μένα αυτήν την εποχή. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια αν και μετά από 7 ώρες περίπου ίσως βγάλει περιττή λιπαρότητα στην ζώνη Τ, όχι όμως κάτι που δεν αντιμετωπίζεται με κάποιο καλό Primer από κάτω. Προσωπικά προτιμώ τα σιλικονούχα primers όπως έχω ξαναναφέρει στο παρελθόν.



Βρείτε το από το +iNatural σε προσφορά εδώ




The KM Projects
Not just another beauty blog




Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

3 ή παραπάνω - Σκιές, ρούζ & bronzers | The KM Projects




To κανάλι της Κωνσταντίνας

και το βίντεο της με 3 ή παραπάνω προϊόντα μακιγιάζ

Εγω τα χώρισα διαφορετικά καθώς έχω άλλη συλλογή και δεν μπορούσα να συμπεριλάβω όλα τα προϊόντα μακιγιάζ.

MUA θα βρείτε ΜΟΝΟ εδώ κλαι ΟΧΙ δεν στέλνουν με αντικαταβολή.
MILANI μπορείτε να βρείτε εδώ

ή από την Ελλάδα στο makeuphouse
Στο MakeUp House  θα βρείτε επίσης Wet n Wild & Jordana
Jordana βρίσκετε και στο bebeauty.gr
Wet n Wild θα βρείτε και στο femme fattale , στο Beautytown στον Κορυδαλό και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα. Τα εισάγει η www.skourascosmetics.gr
ELF βρείτε εδώ www.eyeslipsface.co.uk και στο www.iherb.com

Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2015









Μαύρο Σαπούνι αφρικής

https://www.facebook.com/MauroSapouniAfrikisBlackAfricanSoap

Desert Essence, Organics, Hand and Body Lotion, Spicy Vanilla Chai, 8 fl oz (237 ml) $6.05 http://bit.ly/1pDkABi

Youth Lab review

http://thekmprojects.blogspot.gr/search/label/Youth%20Lab

Demo & Review Catrice foundation

http://thekmprojects.blogspot.gr/2015/03/demo-review-catrice-all-matt-plus.html

Tesori D' Oriente perfume Jasmine Di Giava

http://thekmprojects.blogspot.gr/2015/03/km-projects-not-just-another-beauty.html

Γραφτείτε στο zampple και πείτε ότι σας σύστησα εγώ. Θα κερδίσουμε και οι δύο ποντους απο την εγγραφή σας. το mail μου για να εγγραφείτε είναι kmargaritopoulou@yahoo.gr πατήστε το Link για να εγγραφείτε http://goo.gl/SZSWHa 



NYX Bohemian Rhapsody palette

Essence 3D E/S Irresistible fox trot

Base shadow brush Real Techniques

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Eyes/Enhanced Starter Set, 5 Brushes + Case $17.99. http://bit.ly/1GhTWGr Η πληρωμή σε αυτό το site γίνεται με πιστωτική κάρτα ΜΟΝΟ.

Δείτε εδώ τα προϊόντα της Jordana στο www.bebeauty.gr

http://bebeauty.gr/index.php?manufacturers=53

Golden Rose Vision Lipstick No 109

Essence 06 Barely there

Rimmel Notting Hill Nude

http://bebeauty.gr/29-lipstick?filter=36&sort=name

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ



Φέτος για την ημέρα της γυναίκας δεν θέλω να σου μιλήσω για τις αγαπημένες μου γυναίκες, για τις γυναίκες που με στιγμάτισαν ή για οποιοδήποτε άλλο γυναικείο επίτευγμα. Συγχώρεσε με εκ των προτέρων αν δεν αφιερώσω αυτό το post σε κάποιο γυναικείο άρωμα ή δεν εκθειάσω το απόλυτο γυναικείο κραγιόν.

Φέτος θα σου μιλήσω για τις γυναίκες που έχουν την ανάγκη μας. Που σαν γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να στηρίξουμε, που δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι τόσο απλό, τόσο μικρό, μπορεί να είναι τόσο απαραίτητο σε κάποιες από εμάς, που απλά έτυχε να μην είναι τόσο "τυχερές".

Πριν μερικά χρόνια, όταν ξεκινούσαν κάποιες δράσεις ιδιωτικές για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, κάποιος με είχε κοροϊδέψει που μέσα στο καλάθι του supermarket που μαζεύεται η βοήθεια προς απόρους, είχα βάλει και μερικά σαπούνια.  Καλά μου λένε δεν έχουν να φάνε, σαπούνια τους βάζεις; 

Σαν γυναίκα προς γυναίκα, τώρα σου ζητάω να με καταλάβεις.Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω, που έχουν την ανάγκη μας. Όχι δεν μιλάω για χρήματα ή για δουλειά, αυτό είναι κάτι αυτονόητο και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Κανένας όμως δεν θα σκεφτεί ότι αυτές οι γυναίκες χρειάζονται κάτι τόσο απλό όσο μια σερβιέτα. Κανένας εκτός από εμάς τις γυναίκες φυσικά.

Αν είσαι γυναίκα λοιπόν, βοήθησε να μαζέψουμε όσο πιο πολλές σερβιέτες μπορούμε για όσες από εμάς δεν είναι τόσο τυχερές, για όλες τις γυναίκες που είναι άστεγες. 

Πως μπορείς να βοηθήσεις;

Αυτήν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, ημέρα της γυναίκας, στα Ster Cinemas στο εμπορικό κέντρο Escape στο Ίλιον, μαζεύουμε σερβιέτες σε συνεργασία με την ΜΚΟ Emfasis (www.emfasisfoundation.org) για εκείνες που είναι άστεγες, για εκείνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Αλλά και όλους εσάς (ναι βάζω και τους άντρες μέσα) που θέλετε να βοηθήσετε, η Emphasis μαζεύει σερβιέτες και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης κάθε Τετάρτη στη στέγη του Συναθηνά απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, για δεκάδες άπορες, & ανασφάλιστες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας, χρειαζόμαστε άμεσα τα παρακάτω είδη καθώς ο αριθμός αιτημάτων και αναγκών συνεχώς αυξάνεται. 

Μπορείτε να συνεισφέρετε με:

• Τροφίμα: καφέ (κάθε είδους), μαρμελάδες, τσάι, συσκευασμένα κρουασανάκια (για παιδιά για να παίρνουν στο σχολείο)
• Είδη προσωπικής υγιεινής: οδοντόβουρτσα, χαρτί υγείας, μπατονέτες, σαπούνι χεριών, σαμπουάν, μωρομάντηλα, σερβιέτες
• Βρεφικά είδη: ενυδατική κρέμα για βρέφη, πάνες για βρέφη 0-6 μηνών, γάλα σκόνη για βρέφη 0-6 μηνών, και ο, τι άλλο για παιδιά υπάρχει σε τρόφιμο, ρουχισμό ή παιχνίδι.
• Καθαριστικά σπιτιού: υγρό γενικού καθαρισμού & πιάτων, σφουγγάρια πιάτων, χαρτοπετσέτες, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, χλωρίνη.
Aς προσφέρουμε όλοι αυτό που μπορούμε.

Θησαυρέ μου!!!!



Tesori d' Oriente! Την άκουγα πολύ καιρό αυτήν την μάρκα, και δεν είχα καταφέρει να την δοκιμάσω. Μέχρι που γνώρισα το άρωμα αυτό. Jasmin di Guava! Έχω τρελαθεί στην κυριολεξία με το συγκεκριμένο άρωμα. Αν και αρκετά βαρύ δεν με ενοχλεί καθόλου να το φοράω από το πρωί, τώρα που έχει κρύο. Έχει μια γλυκιά ανατολίτικη μυρωδιά. και αρκετά καλή διάρκεια που αγγίζει τις 6 ώρες άνετα. Βέβαια εγώ λούζομαι με αυτό.... 

Είχα και το αφρόλουτρο του το οποίο νομίζω ότι δεν μύριζε εντελώς ίδια, το θύμιζε αρκετά, σαφέστατα πιο ελαφρύ, αλλά εξίσου ωραίο. Θα το δείτε σίγουρα σε μελλοντικά empties. 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Review: Youth Lab Wrinkles Erasure Cream for eyes

Σας την ανέφερα στο video μου με την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου. Μόλις που είχα ξεκινήσει να την χρησιμοποιώ και είχα καταλάβει πόσο πολύ θα μου άρεσε. Δεν την είχα δείξει όμως πριν σχηματίσω καλύτερη άποψη για αυτήν. Νομίζω λοιπόν ότι τώρα που πέρασε ένας ολόκληρος μήνας, μπορώ να σας πω - χωρίς φόβο και πάθος - την άποψη μου για αυτήν την κρέμα ματιών.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Demo & review Catrice All Matt Plus Foundation



Ένα foundation Που τον τελευταίο καιρό μου έχει κλέψει - στηνκυριολεξία- την καρδιά είναι το All Matt Plus της Catrice. Αν και το είχα αγοράσει πριν απο Αρκετούς μήνες (σχεδόν ένα χρόνο)από την Αυστρία, δεν το είχα πολυχρησιμοποιήσει. Φέτος τον Φεβρουάριο όμως ήταν η τιμητική του. Τόσο που το έχω φτάσει σχεδόν ως την μέση.

Λίγα λόγια για το foundation
Είναι οικονομικό, έχει ματ τελείωμα, ανάλαφρη υφή και διαρκεί πολλές ώρες.Είναι λεπτόρευστο, χωρίς να γίνεται "νερουλό" και απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Προσφέρει μέτρια κάλυψη, η οποία μπορεί να "χτιστεί" . Δεν περιέχει SPF, το οποίο μπορεί να ενοχλήσει κάποιες που θέλουν αντηλιακή προστασία, ωστόσο αυτό είναι θετικό γιατί έτσι είναι λιγότερο λιπαρό και φωτογραφίζει και πάρα πολύ καλά, καθώς το SPF μέσα σε foundation ευθύνεται για τις φωτογραφίες που βγαίνουμε άσπρες. Φωτογραφηθείτε άφοβα λοιπόν!

Ανάλογα με το primer που θα χρησιμοποιήσετε, μπορεί να σας δώσει είτε μεγαλύτερη διάρκεια, είτε να κρατήσει για πιο πολλές ώρες την περιττή λιπαρότητα μακριά.  Προσωπικά μου άρεσε να το συνδυάζω με αυτά από VIVO. ELF, W7 & BEAUTY UK, μιας και βρίσκω ότι η σιλικονούχα υφή τους - την οποία υπεραγαπώ- κρατάει για πολλές ώρες την περιττή λιπαρότητα από την ζώνη Τ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα βελούδινο τελείωμα στο makeup μου.


Σας έχω ετοιμάσει ένα αναλυτικό Demo & Review video, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.




 
 

The KM Projects
Not just another beauty blog