Pages

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Summer Face #2


Κόντρα στο δυσάρεστο κλίμα των ημερών θα ήθελα να σου  μιλήσω για δυο τρία πραγματάκια που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό και όλο πιάνω τον εαυτό μου να τα αναζητά.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Γνωρίστε από κοντά την συλλογή της Ελεάννας Κατσίρα

Ενόψει του Summer Fashion Party των Bloggers In Action θα ήθελα να σου μιλήσω για τις υπέροχες δημιουργίες της Ελεάννας Κατσίρα από το ElenLovelyCollections - Athens.  Δημιουργίες που θα φιλοξενηθούν στο πάρτυ μας την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Μια ταινία για το Σαββατοκύριακο: Ερωτική Επιθυμία



Πριν τα μελό ρομάντζα και τις Αμερικάνικες ιστορίες αγάπης, είναι σημαντικό να δεις αυτήν την ταινία, ως ένα ύμνο στον έρωτα. In the mood for love, είναι ο τίτλος αυτής της διαφορετικής αν μη τι άλλο ιστορίας αγάπης σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γουόνγκ Καρ-βαι, με πρωταγωνιστές τη Μάγκι Τσεουνγκ και τονΤόνι Λιούνγκ Τσίου Γουάι.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Friday I'm In Love with ... Victoria's Secret Love spell


Είναι τον τελευταίο μήνα συνέχεια στην τσάντα μου. Είναι η επιλογή μου λίγο πριν φύγω από το σπίτι για την δουλειά, για΄τι μου φτιάχνει απλά την ημέρα και μυρίζει υπέροχα. Είναι το Love Spell fragrance mist της Victoria's secret.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Castalia Summer Giveaway !!!!


Καλοκαιράκι και ετοιμάζεσαι για διακοπες; Τι θα έλεγες για ένα Giveaway; Η Castalia προσφέρει σε δύο τυχερές ένα όμορφο νεσεσέρ με τα παρακάτω προϊόντα:

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

New Entry Wednesday: Kiten Beauty &Navi Ocular Patch


Για όλες εμάς που ταλαιπωρούμε καθημερινά τα μάτια μας, η ΚΙΤΕΝ BEAUTY μας έχει την λύση. Με το οφθαλμικό διάλυμα Υαλουρονικού οξέος, αλλά και τα περιοφθαλμικά επιθέματα Navi Ocular patch, η υγεία των ματιών μου νιώθω να είναι σε καλά χέρια.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Good Buy Review Tuesday: Frezyderm Sun Screen Velvet face cream



Είχα ακούσει πολλά για την αντηλιακή της Frezyderm Sun Screen Velvet face cream  αλλά κρατούσα μικρό καλάθι. Κι αν δεν ήταν τόσο καλή;. Αν κάτι με δυσκόλευε πολύ στο να το επιλέξω μέχρι τώρα, αυτό ήταν το αντηλιακό μου, ειδικά αυτό που θα φοράω στην πόλη , κάθε μέρα.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Bloggers In Action Summer Fashion Party - Είστε όλοι Καλεσμένοι



Οι “Bloggers in Action” σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό Fashion Party στο Fbar στην Γλυφάδα

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

The Frezyderm Sunkissed Event και συμβουλές για σωστή αντηλιακή "παιδεία"




Σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό περιβάλλον η Frezyderm καλοσώρισε το φετινό καλοκαίρι και μας ενημέρωσε για την σημασία της αντηλιακής μας προστασίας.

Μια ταινία για το σαββατοκύριακο: Ο Εραστής του Ζαν Ζακ Ανό (1992)



Μια διαφορετική ταινία για το Σαββατοκύριακο θα σου προτείνω αυτή την φορά, μια αγαπημένη μου ταινία, που πρωτοείδα πριν πολλά χρόνια και έχει αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση για μένα ακόμα και μετά από τόσο καιρό. Ο Εραστής του Ζαν Ζακ Ανό.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Friday I'm In love with ... KATIVA Macadamia Oil

Ένα ιδιαίτερο έλαιο για τα μαλλιά μου με έχει ενθουσιάσει τον τελευταίο καιρό και λέγεται Macadamia Hydration Oil από την KATIVA

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Summer Face #1


Για όσες απλά αγαπάμε το μακιγιάζ και δεν μπορούμε να το απαρνηθούμε ούτε το καλοκαίρι, ετοίμασα μια μικρή σειρά από FOTDs με μικρές προτάσεις για την καθημερινότητα μας.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Collective Haul Ιουνίου 2015 & ένα μικρό Giveaway

 Ένα Collective Haul για το beauty video αυτής της Δευτέρας, με πραγματάκια που πήρα το τελευταίο διάστημα.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Athens Pride και το Δικαίωμα στο αυτονόητο



Λίγες ώρες μετά το Athens Pride και μερικές μόνο μέρες μετά από το coming out μιας γνωστής youtuber, οι σκέψεις μου με τυραννούν. 

Guest Blogger #6 : Δοκιμάζω ღ την Kolleston



Σημερινή Guest Blogger είναι η Ευαγγελία από το Δοκιμάζω ღ  και μας μιλάει για την Kolleston.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Zampple Haul Ιουνίου 2015 και πως λειτουργούν οι πόντοι στο zampple

 Ως ορκισμένη zamppler δεν παρέληψα να το τιμήσω και αυτόν τον μήνα. Δες εδώ τι διάλεξα.

Μια ταινία για το Σαββατοκύριακο : Dirty Pretty Things


Η Audrey Tautou ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε μια ταινία του Stephen Frears, που πραγματεύεται το "άβολο" θέμα του εμπόριου οργάνων και της παράνομης μετανάστευσης.

Maybelline Dream Pure BB Cream - Demo & review

Καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε το αγαπημένο μας foundation με μια ΒΒ cream. Σήμερα δοκιμάζω την ΒΒ κρέμα της Maybelline Dream Pure, με σαλικιλικό οξύ, σχεδιασμένη ειδικά για λιπαρές επιδερμίδες.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Friday I'm In Love with ....Γιαούρτι Όλυμπος

Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ήμουν ενθουσιασμένη τόσο πολύ με ένα... γιαούρτι.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συμβουλές για το σχεδιασμό του Blog

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των Blogger είναι ο σχεδιασμός του ιστολογίου. Από το χρώμα μέχρι τις εφαρμογές, οι επιλογές είναι άπειρες. Είναι τόσα πολλά τα gadgets που υπάρχουν διαθέσιμα. Ποια όμως είναι πραγματικά αναγκαία για το δικό μας ιστολόγιο;

design your blog

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Batiste Launch Party

 Σε ένα άκρως καλοκαιρινό party στο -ismos η Batiste Greece λάνσαρε τα αγαπημένα ξηρά σαμπουάν στην ελληνική αγορά. Και η εμπειρία ήταν πραγματικά ξεχωριστή. 

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Good Buy Review Tuesday - AB Care Bi-phase Cleansing

Ένα διφασικό προϊόν ιδιωτικής ετικέτας που είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε να βάζει κάτω και τα καλύτερα της κατηγορίας. 

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

MOnday's Beauty Video - My Makeup Collection Storage


Σου ετοίμασα ένα βίντεο με τρόπους οργάνωσης της συλλογής μακιγιάζ μου. Είναι ένα βίντεο που μου έχει ζητηθεί από πολλές να κάνω ένα Update. Ήρθε η ώρα του λοιπόν.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Guest Blogger: Οι πιο σημαντικοί λόγοι για να συνεργαστείτε με γραφείο οργάνωσης γάμου!!!



….Η πολυπόθητη πρόταση γάμου από τον πρίγκιπα των ονείρων σας έγινε, κι έφτασε η ώρα που πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε έρευνες για να οργανώσετε την πιο ονειρεμένη, την πιο τέλεια, την πιο μοναδική, την πιο υπέροχη μέρα του γάμου σας… Παρακάτω και πριν σας προλάβει το άγχος της προετοιμασίας αναφέρουμε τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να προσλάβετε διοργανώτρια/ή γάμου ή αλλιώς wedding planner!!!

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Χρήσιμα εργαλεία για Bloggers

Καλά τα μαθήματα Blogging αλλά κανένα καλό gadget να μας λύσει τα χέρια έχεις;
tools for bloggers

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Good Buy Review Tuesday - Garnier 5sec Perfect Blur


Σου μίλησα για αυτό στα αγαπημένα του μήνα, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το Good Buy Review της Τρίτης. Το 5 Perfect Blur είναι ένα Primer ειδικά για τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. 

Edit Your Life | Το καλοκαιρινό τεύχος κυκλοφόρησε


Το καλοκαιρινό τεύχος του Edit Your Life Μόλις κυκλοφόρησε . Με άρθα για μόδα, nail art, συνταγές, βιβλία και ψυχολογία. Αυτό το τεύχος σου υπόσχομαι θα το λατρέψεις.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αγαπημένα Μαίου 2015


Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα Μαίου και είναι πολλά.