Pages

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Halloween Makeup: Της Νεκρής Πριγκίπισσας



Εμπνευσμένες από τις πριγκίπισσες του Disney και επηρεασμένες από το Halloween. Ήρθε η ώρα να δούμε με πιο σκοτεινό μάτι το κοστούμι του Halloweeen και για όσες δεν το ακολουθούν μπορούν κάλλιστα να κρατήσουν την έμπνευση για της Απόκριες. Ας είναι καλά το Instagram και η Showmemakeup με τις εμπνευσμένες δημιουργίες της.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ING 10 in 1 Multiaction Spray Review & Giveaway


Ένα spray πολλαπλής δράσης για τα μαλλιά 10 σε 1. Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι εσύ  αλλά εγώ πάντα ήμουν λίγο επιφυλακτική με τα πολυχρηστικά προϊόντα, τουλάχιστον με αυτά που διαφημίζονταν ότι τα έκαναν όλα. Ίσως για αυτό να μην έτρεξα να χρησιμοποιήσω αμέσως το 10 in 1 Myltiaction spray της ING. Όμως έπεσα στην ανάγκη του μια μέρα που το είδα να με κοιτάει παραπονεμένο, που ακόμα δεν το είχα δοκιμάσει και αμέσως το πήρα στα χέρια μου και ψέκασα τα φρεσκολουσμένα μου μαλλιά. 

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

The Body shop Tea tree BB cream Demo & review

Ένα video Demo & review για την ΒΒ κρέμα του The Body Shop με έλαιο τεϊόδεντρου , ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

It's Friday and I'm in love with ... Queen Helene απολεπιστικό και μάσκα



Παρασκευή σήμερα και ήθελα να σου μιλήσω για κάτι που αγαπώ. Πρόκειται για το απολεπιστικό προσώπου με aloe vera και την μάσκα λάσπης  της Queen Helene που έχω πάρει από το Iherb.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Empties Σεπτεμβρίου 2015 - Korres, Vichy, Bioten, Estee Lauder, Yves Rocher κα

Άδειες συσκευασίες προϊόντων που μου τελείωσαν τον μήνα που μας πέρασε.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Guest Blogger: Miss T. Μάθε να διαλέγεις με το μυαλό και όχι με την καρδιά


«Να μάθεις να διαλέγεις σωστά τους ανθρώπους, να τους μετράς και να τους ζυγίζεις, να τους περνάς από κόσκινο» έλεγε και λέει η μαμά μου, σοφή γυναίκα παρόλο που έχουμε τα ξεσπάσματά μας.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Κάτω από 30 και ήδη εκατομμυριούχοι και Σύμβολα Ομορφιάς ή Πώς η Michelle Phan έχτισε μια αυτοκρατορία 500 εκατ. δολαρίων

Michelle Phan (L) and Kelly Osbourne (R) on stage at Forbes’ Under 30 Summit in Philadelphia (Photo credit: Mehrunnisa Wani)

Είναι κάτω από 30 ετών και ήδη συγκαταλέγονται στους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του κόσμου.  Ο λόγος για την Michelle Phan και την Kelly Osbourne στην "σύνοδο των κάτω από 30". 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου - September Faves

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου! Ήρθε εκείνη η στιγμή, που σας δείχνω ότι αγάπησα τον μήνα που μας πέρασε.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

The Movies TAG ft. Anastasia Wall


Με την Αναστασία βρεθήκαμε ένα απόγευμα και γυρίσαμε 2 TAG video. Σε αυτό που ανέβηκε στο δικό της κανάλι μιλήσαμε για σειρές και στο δικό μου για ταινίες. 
Δες εδώ και τα δύο βίντεο αλλά και τις ερωτήσεις των TAG. 

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Edit Your Life Οκτωβρίου - Μόλις Κυκλοφόρησε!

Πάρε το καφεδάκι σου και έλα να διαβάσουμε παρέα το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Edityourlife που μόλις κυκλοφόρησε.