Pages

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

"Beauty Colour Day" by Biolife, ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά & Vesper.gr



Ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο χρώμα και ομορφιά ήταν της Παρασκευής 20.11.15 στην "Beauty Colour Day".


CND VINYLUX WEEKLY POLISH Giveaway


Σας τα έδειξα στο τελευταίο μου haul video και τώρα ήρθε η ώρα 4 τυχερές να αποκτήσουν ένα gift box set, από 2 weekly polish και 1 weekly top coat της CND e- Creativegroup από την σειρά CND Vinylux.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Guest Post: «Ο τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλός μου και η σχέση μου με την αναβλητικότητα.»


Από μικρή ηλικία οι γονείς διδάσκουν την σειρά των πραγμάτων.  Με το πρωινό ξύπνημα  ξεκινά και το πρόγραμμα της ημέρας . Λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα από την τρυφερή ηλικία των 4-5 χρονών ,συνήθως στο νηπιαγωγείο. Αρχίζουμε να επαναστατούμε σε αυτό το πρόγραμμα  όταν εισβάλλει η ηλικία της  εφηβείας, της επανάστασης και της αμφισβήτησης. Τότε ξεκινά ένα στάδιο αναβλητικότητας  σε οτιδήποτε είναι προγραμματισμένο.  Αρνείσαι να πας στο σχολείο, αρνείσαι να παρακολουθήσεις ή να ακούσεις  το δάσκαλο ή τον γονιό σου, αρνείσαι  και ταυτόχρονα αμφιβάλλεις για την σημασία που έχει πραγματικά αυτή η σειρά στη ζωή σου!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Άλλο ένα Collective Haul Banggood, CND, Έκθεση Beauty Greece, Forever 21, Sedici κτλ

Ένα Collective Haul video με μερικά πράγματα που μου έστειλαν και πολλά που αγόρασα και εγώ η ίδια.Collective Haul video

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

The Body Shop 2015 Christmas Event

 Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα πρώτα στο The Body Shop Greece. Έτσι και φέτος, βρεθήκαμε στο κατάστημα του Ψυχικού για μία ξεχωριστή βραδιά στην FeelGood Wonderland.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Smile Looks Good On You - Yotuel Press event

YOTUEL Press Launch: Smile Looks Good On You!
Αστραφτερά Χαμόγελα στο επιτυχημένο Press Launch της YOTUEL,της premium ολοκληρωμένης σειράς για λεύκανση και περιποίηση των δοντιών!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

It's Reveri Time!! Βερνίκια νυχιών για τον φετινό χειμώνα

Εγώ τις επιλογές μου σε βερνίκια νυχιών τις έκανα για τον φετινό χειμώνα, ας είναι καλά τα Reveri. 

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Κέικ μπανανας και καφε


Για όσες και όσους με παρακολουθείται στο Youtube έδειξα στο Weekly Vlog Μου ένα κέικ που έφτιαξα με γεύση μπανάνα και καφέ. Την αρχική συνταγή την βρήκα στο queen.gr , όμως την άλλαξα λίγο .

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Good buy review Tuesday: Revitalift filler renew

Και ναι είσαι σε αυτήν την ηλικία που ψάχνεις να εμπλουτίσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου με έναν ορό. Και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις. Εγώ δοκίμασα τον Revitalift filler renew της +L'Oréal Professionnel Greece  και σας λέω την γνώμη μου.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Αγαπημένα Οκτωβρίου 2015 - October faves



Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα Οκτωβρίου. Προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που ξεχώρισα μέσα στον Οκτώβριο και μοιράζομαι τώρα μαζί σας.