Pages

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Λίγο πριν την πρωτοχρονιά

Και είναι αυτές οι μέρες λίγο μετά τα Χριστούγεννα, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά που ακόμα κι αν δουλεύω, είναι αδύνατον να βγάλω από μέσα μου το εορταστικό κλίμα. Ακόμα κι αυτές τις ημέρες θέλω να είμαι ντυμένη στο κλίμα της εποχής, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.
makeup for hew year's eve

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Lady in Red - Christmas edition

Χριστούγεννα και ο νους μας πάει απευθείας στο κόκκινο. Γιατί πραγματικά είναι από τα πιο γιορτινά χρώματα. Και φυσικά τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή για να το τιμήσουμε όπως του αξίζει. 
Red Christmas

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Οι γιαπωνέζικες τσάντες μου από την Ελένη Κοντιζά


Μπορεί τα clutches να έχουν εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως τα επικρατέστερα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν την βραδινή μας εμφάνιση, όμως τα πουγκιά ήταν ανέκαθεν στο προσκήνιο. Και όταν πρόκειται για γιαπωνέζικα πουγκάκια, το πράγμα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Πόσο μάλιστα αν είναι φτιαγμένα με υλικά όπως βελούδο ή άγριο μετάξι. Μιλάω φυσικά για τα γιαπωνέζικα τσαντάκια που έχω στην συλλογή μου και που έχω πάρει από το κατάστημα της Ελένης Κοντιζά στην Μύκονο.
Kontiza Myconos

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Xmas 2015 Fresh Line GIVEAWAY


Χριστούγεννα γεμάτα δώρα ομορφιάς φέτος και θα ήθελα να σου ανακοινώσω άλλο ένα Giveaway σε συνεργασία με την Fresh Line
Fresh Line

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Guest Post: 5 Christmas Makeup Suggestions - The Weekly Beauty news

Με ένα Guest post επιστρέφω σήμερα από την Gina και το The Weekly Beauty News. Με τη Gina συνεργαστήκαμε  για την δημιουργία αμοιβαίων άρθρων με θέμα το μακιγιάζ των Χριστουγέννων. Επιλέξαμε 5 προϊόντα η κάθε μια και σας προτείνουμε για τις γιορτές.
Guest blogpost by Gina

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

SPREAD YOUR WINGS FOR 2016 ... Ο MINAS ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Για όσους τον γνωρίζουμε ήταν αναμενόμενο. Πως θα μπορούσε άλλωστε ο Μηνάς να περιοριστεί στα στενά σύνορα της μικρής μας Ελλάδας (που όσο πάνε ολοένα και στενεύουν ); Από τις 24 Νοεμβρίου 2015, το νέο του κατάστημα στην 11, Knightsbridge Green του Λονδίνου, είναι πραγματικότητα.





























THINK BEFORE YOU BUY - SMART BUYS | ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ EVENT ΑΠΟ ΤΙΣ BLOGGERS IN ACTION


Ένα ξεχωριστό event από τις Bloggers In Action διοργανώσαμε στις 10 Δεκεμβρίου 2015, στα Focaccino Παλαιού Φαλήρου. To THINK BEFORE YOU BUY - SMART BUYS ήταν ένα ιδιαίτερο Meet & Greet και η αιτία να μαζευτούμε από κοντά και να ενημερωθούμε για το πως να κάνουμε ασφαλείς αγορές αλλά και πως να κινηθούμε σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα μας εξαπατήσει, πουλώντας μας κάποια απομίμηση. 

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Youtube contest: The KM Projects Christmas 2015 Giveaway



Δείτε το βίντεο και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε 1 ψαλίδι ισιώματος μαλλιών από την Irresistible me. 

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ενα artistic Review για το RESILIENCE LIFT RESTORATIVE RADIANCE OIL ΤΗΣ ESTEE LAUDER


Ώρα να μιλήσουμε για ομορφιά και τι καλύτερο από μια κούπα ζεστό καφέ, καλή μουσική και όμορφες εικόνες; Κάπως έτσι θα ήθελα να σου μιλήσω σήμερα για τη νέα μου αγάπη, το RESILIENCE LIFT RESTORATIVE RADIANCE OIL της Estee Lauder.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Smoothies ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Αν κάτι τρέμω κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων είναι τα κιλά που θα πάρω. Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί να μην μου αρέσουν οι κουραμπιέδες και οι δίπλες, αλλά όλο και κάτι θα τσιμπολογήσω χρονιάρες μέρες. Και φυσικά θα είναι δύσκολο να μην προστεθούν κιλά. Ευτυχώς η Βίλλυ έχει την λύση και μας την δίνει στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Edit Your Life.

Contradictions - CND Vinylux Weekly polish review

Γνωρίσαμε την εταιρεία CND μέσω των ημιμόνιμων βερνικιών της, τα οποία λατρέψαμε και αναζητούσαμε κάθε φορά που κάναμε μανικιούρ. Τώρα η CND επέστρεψε με νέα χρώματα στα εβδομαδιαία βερνίκια της σειράς CND Vinylux Weekly polish. H Contradictions είναι εδώ!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Review Korres Myrrh & Oligoelements Nail Colour Long-Lasting


Το δοκίμασα από το zampple τον προηγούμενο μήνα και μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις.
Μιλάω για το βερνίκι νυχιών Myrrh & Oligoelements Nail Colour Long-Lasting από τον Korres.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις δώρων (για όλα τα πορτοφόλια)


Συχνά βρισκόμαστε σε δίλημμα τι δώρα να πάρουμε τώρα τα Χριστούγεννα. Είτε πρόκειται για δώρο στον αγαπημένο μας, είτε απλά για μια υποχρέωση, το πρόβλημα παραμένει και πολλές φορές περνάμε μέρες ψάχνοντας το "κατάλληλο" δώρο. Σε αυτό το βίντεο θέλησα να σας προτείνω μερικές ιδέες δώρων που ίσως να μην είχατε στο νου σας και που μπορεί να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

The Body Shop Xmas Giveaway



Σας έχω δωράκι!!!! 2 τυχερές θα κερδίσουν το γυναικείο σετ JAPANESE CHERRY BLOSSOM EAU DE TOILETTE GIFT SET προσφορά του The Body Shop Greece το οποίο περιέχει:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Αγαπημένα Νοεμβρίου 2015


Αν και λίγο καθυστερημένα, ανέβασα τα αγαπημένα του Νοεμβρίου, με λίγα και καλά προϊόντα.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Beauty on a budget: Beauty Formulas with Activated Charcoal

 
Μια νέα σειρά προϊόντων από την Beauty Formulas που ανακάλυψα πρόσφατα στις έκθεσεις Ομορφιάς που επισκέφτηκα είναι η Charcoal. Με ενεργό άνθρακα στα συστατικά της, είναι η λύση που περιμέναμε όσοι έχουμε λιπαρή επιδερμίδα αλλά δεν θέλουμε να καταφεύγουμε μονίμως στην επιθετική λογική των tea tree

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Natural World : Argan Oil of Morocco Shampoo & Conditioner


Τα είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό από το e-dructer και σας τα είχα δείξει σε αντίστοιχο haul video. Τον τελευταίο καιρό τα χρησιμοποιώ και οφείλω να ομολογήσω ότι με έχουν ξετρελάνει. Μιλάω για το σαμπουάν και κοντίσιονερ της Natural World με Μαροκινό αργανέλαιο.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Aurora New Collections




Aurora! Είναι η νέα limited συλλογή της CND Vinylux Weekly Polish για το φετινό χειμώνα. Χρώματα εμπνευσμένα από την ομορφιά της Αρκτικής. Χρώματα κρυσταλλικά με shimmering frozen pastels και σουρεαλιστικές αποχρώσεις των παγετώνων.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Organic Touch : Heaven in a Bottle


Είναι μερικά πράγματα που αξίζει να προσφέρεις απλόχερα στον εαυτό σου, ειδικά όταν πρόκειται για την προσωπική σου φροντίδα. Ένα από αυτά είναι και το Heaven in a Bottle από το Organic touch,

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Τύποι αρωμάτων & Ποια η διαφορά μεταξύ perfume, eau de perfume, eau de Toilette & mist


Είναι από τις πιο συχνές παρεξηγήσεις και από τις μεγαλύτερες απορίες των νεώτερων κυρίως beauty lovers. Όλες αυτές οι υποδιαιρέσεις των ειδών στα "αρώματα" είναι που μπερδεύουν μερικούς από εμάς και ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσουμε.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ένα ξεχωριστό MEET & GREET Με τις Bloggers In Action


Πάντα μου άρεσε να μαθαίνω και πιστεύω ότι κι οι περισσότερες αυτό ψάχνουν. Έτσι δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην διοργάνωση ενός event και να μην επιδίωκα η εκδήλωση αυτή να είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Κάπως έτσι οργανώθηκε το Meet & Greet στα Focaccino​.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

14 Τρόποι για να καταπολεμήσεις το στρες


Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς υπήρξε για μένα μια περίοδος έντονου άγχους. Προσωπικά προβλήματα, οικονομικές υποθέσεις που δεν λύνονται, πιεσμένη καθημερινή ρουτίνα, ατέλειωτες στεναχώριες, μια επέμβαση που με άγχωσε λίγο παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε , δεν ήθελα πολύ να διαταράξω την χημεία του οργανισμού μου και να γίνω χειρότερα, καταστρέφοντας την υγεία μου. Έπρεπε να αρρωστήσω για να σκεφτώ διέξοδο να διαχειριστώ τον Νο 1 υπεύθυνο για την κακή μου υγεία. Το στρες!!

X-mas Bazaar 5 & 6/12


Φίλοι, φίλες, σας προσκαλούμε και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο μπαζαάρ του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας-Κερατσινίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Δεκέμβρη,

στην τοποθεσία: Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος» (Πολυχώρο Μηχανικής Καλλιέργειας) στην Θηβών 245 - Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).