Pages

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ

Είπα να υποδεχτούμε τον Μάρτιο παραδοσιακά, με ένα μαρτιάτικο βραχιόλι και κολιέ ή μάλλον δύο

March Giceaway

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ FAVICON ΣΤΟ ΒLOG ΣΟΥ

Στο σημερινό μάθημα Blogging θα ήθελα να σου δείξω πως να αλλάξεις το favicon στο blog σου, μέσα σε λίγα λεπτά.
Πως να αλλάξεις favicon


Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Parabita! Η ΑΝΟΙΞΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΤΕΛ

Καημό το είχα τόσα χρόνια να βρω μια ελληνική εταιρεία με μεγάλα μεγέθη και σχέδια που να μην παραπέμπουν σε ηλικιωμένες κυρίες. Ευτυχώς ήρθαν τα Parabita και δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνω στο διαδίκτυο του εξωτερικού για ρούχα στο μέγεθος μου

Parabita Pastel collection

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Dove Purely pampering mini Review & Giveaway

Μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω μέσω του zampple και πραγματικά ξετρελάθηκα. Τόσο που αποφάσισα να σου κάνω δώρο ένα σετ.
Dove Purely pampering review and giveaway

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

In Berry we trust - Το χρώμα του βατόμουρου

Το Berry , το χρώμα του βατόμουρου, είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Ειδικά τώρα το χειμώνα το τιμώ ιδιαίτερα.
Berry is my favorite collor

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Vaseline Intensive Care Cocoa radiant

Κάθε πρωί ξεκινά με ένα αναζωογονητικό ντους και την αγαπημένη μου ενυδατική, Vaseline Intensive Care Cocoa radiant.

Vaseline Intensive Care Cocoa radiant

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Empties January 2016

Ένα βίντεο με άδειες συσκευασίες προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ που μου τελείωσαν τους τελευταίους 4 μήνες και έχοντας σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη σας μιλάω για αυτά.


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Clinique Repair & Lift review

Μία από τις βασικότερες ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας καθώς μεγαλώνει είναι η σύσφιξη και είναι αυτό που πρέπει να αναζητούμε στα προϊόντα περιποίησης μας πρώτα και πάνω απ' όλα. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την σειρά για επανόρθωση και σύσφιξη της Clinique Repairwear και τώρα ήρθε η ώρα να σου πω την γνώμη μου.

Clinique Repairwear review

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου εστιάζομαι στην ενυδάτωση και χρησιμοποιώ πρώτα τον ορό Repairwear Laser Focus σε πρόσωπο και λαιμό. O ορός, με μικρότερο μοριακό βάρος, απορροφάται γρήγορα αφήνωντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, ενώ νιώθω ότι με την συχνή χρήση συσφίγγει χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα μου.

Στην συνέχεια προχωρώ στην ενυδατική κρέμα ματιών της σειράς, την Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye cream. Μια ενυδατική ματιών που στοχεύει στην μείωση των ρυτίδων, επανορθώνοντας την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και σίγουρα θα επανέλθω σε αυτήν πολύ σύντομα, μόλις τελειώσω κάποιες άλλες που έχω στην κατοχή μου.

Find out your skin type


Την ενυδατική ημέρας  Repairwear Uplifting Firming Cream SPF 15 την χρησιμοποιώ μόνη της, δεν την συνδυάζω με τον ορό, καθώς η επιδερμίδα μου παραμένει λιπαρή και νιώθω ότι θα με βαραίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, ένας τέτοιος συνδυασμός. Η σύσφιξη είναι ο νούμερο ένα εχθρός της λιπαρής επιδερμίδας όπως αυτή ωριμάζει και στην αντιμετώπιση της πρέπει να στοχεύουμε, όσοι έχουμε αυτόν τον τύπο δέρματος. Δεν είναι καθόλου λιπαρή και δεν βγάζει καθόλου λιπαρότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Άλλωστε το γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικτές-λιπαρές επιδερμίδες, Repairwear Uplifting firming  cream  dry combination to combination oily

clinique repair wear ingredients

Στα συστατικά τους θα βρεις έλαιο jojoba, βαλσαμέλαιο (St John's Wort oil), λεκιθίνη, προτεϊνη σόγιας, εκχύλισμα πλακτόν κα. Στα μείον της ότι θα βρείτε και petrolatum αλλά και σιλικόνη. 











Διάβασε επίσης:

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Review: Yellow Rose μάσκα προσώπου με χλωροφύλλη

Αν υπάρχει μια εταιρεία που με έχει κερδίσει στην πλειοψηφία των προϊόντων που έχω δοκιμάσει αυτή είναι η Yellow Rose
Yellow Rose face mask


Μια από τις αγαπημένες εταιρείες των ειδικών, η Yellow Rose καταφέρνει πάντα να προσφέρει ποιοτικά και αποτελεσματικά καλλυντικά. Με βαθιά γνώση της κοσμετολογίας επι σειρά ετών, η Yellow Rose έχει μπει για τα καλά στις τοπ επιλογές όλων των αισθητικών της χώρας. Και φυσικά είναι Ελληνική.

Στην περασμένη έκθεση ομορφιάς στο MEC Παιανίας αγόρασα την Masque Astringent Chlorophylle. Μια στυπτική μάσκα ομορφιάς με χλωροφύλλη, σχεδιασμένη να αφήνει το δέρμα καθαρό, σφριγηλό, αναζωογοννημένο και με ματ όψη. 

Την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα (κυρίως μεσοβδόμαδα) και την απλώνω σε πρόσωπο και λαιμό ενώ σπανιότερα και μπούστο. Λόγω των αναζωογοννητικών της ιδιοτήτων είναι ιδανική για χρήση σε κουρασμένο και χαλαρωμένο δέρμα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν την βάλετε και στο λαιμό ή στο μπούστο.

Η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα δροσιστική, γεγονός που οφείλεται στην μινθόλη που περιέχη. Στα συστατικά της θα βρείτε επίσης, καολίνη και μπεντονίτη (φυσικά ορυκτά που απορροφούν την περιττή λιπαρότητα και καθαρίζουν την επιδερμίδα), εκχύλισμα αμαμυλίδας (φυσικό τονωτικό και ήπιο στυπτικό), άλας ψευδαργύρου (στυπτικό, ρυθμίζει τη λιπαρότητα), χλωροφύλλη, βιταμίνη Α, λεκιθίνη σόγιας και αλλαντοϊνη.

Τολμώ να πω ότι το πρόσωπο μου είναι στις πιο "καθαρές" του ημέρες (μετά και από μια ταλαιπωρία απορρυθμισμένων ορμονών) και οφείλω εν μέρη την καθαρότητα αυτή και σε αυτήν την μάσκα, η οποία έχει γίνει μέρος της εβδομαδιαίας μου ρουτίνας. 

Θα την βρείς σε ινστιτούτα αισθητικής και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, ένα από τα οποία είναι και το αγαπημένο μου Academia Fresh, στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 63.


Διάβασε επίσης:

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ GFC;

Τον τελευταίο μήνα παρατήρησα μεγάλη  μείωση στον αριθμό των GFC follower του blog μου. Μπορεί μια τέτοια μείωση να είχε περάσει απαρατήρητη ή απλά να την δικαιολογούσα ως απλή αλλαγή γούστου, όμως με τρεις συνεχόμενους διαγωνισμούς, δεν μπόρεσα παρά να αναρωτηθώ τι στο καλό συμβαίνει με το GFC.

An update on Google Friend Connect


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2016

Ένα βίντεο με τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στον Ιανουάριο του 2016. Προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσετε

January 2016 favourites


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Review Essence F/W 2015-16

Αν και τα έχω στα χέρια μου εδώ και καιρό είχα αμελήσει να σου μιλήσω για αυτά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μιλήσουμε για μερικά προϊόντα Essence από τη χειμερινή συλλογή 2015-2016

Essence products review

Η βασική σειρά της Essence εμλουτίστηκε με νέα χρώματα για το χειμώνα. Με πολλές νέες nude αποχρώσεις, γκρι, σταχτί και καφέ, υβριδικά κραγιόν και βερνίκια νυχιών προηγμένης τεχνολογίας.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Review: Miraculous oil απο την Garnier Fructis

Κάθε γυναίκα που θέλει να λέει ότι περιποιείται τα μαλλιά της έχει υποκύψει στην γοητεία των ελαίων για τα μαλλιά. Με όλα όσα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολο να αφήσω ασχολίαστο το Miraculous Oil από την Garnier Fructis.

Garnier Fructis Miraculous oil

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Guest Post by Despina : ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ SEO friendly - Free printable check list

Σήμερα θα συζητήσουμε λίγο για το SEO. Σίγουρα θέλεις να μάθεις πώς το blog σου θα εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα της google. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι αναρτήσεις σου να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, δηλαδή να έχεις φροντίσει να είναι SEO friendly.
How to SEO friendly posts

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

W7 GIVEAWAY ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ACADEMIA FRESH


Καλησπέρα με νέο διαγωνισμό!!! Κερδίστε μια παλέτα W7 προσφορά του καταστήματος Academia Fresh​. 
W7 GIVEAWAY

Review: W7 palettes ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες παλέτες της κατηγορίας του οι W7 έρχονται για να λύσουν τα χέρια σε όσες αναζητούν μια οικονομική παλέτα στις πιο περιζήτητες αποχρώσεις.
w7 palettes

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ Edit Your Life

To 2016 ήρθε με αλλαγές σε όλους τους τομείς. Άλλη μια αλλαγή για μένα είναι και το Edit your Life, το ιντερνετικό περιοδικό με το οποίο συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια, το οποίο αποφάσισε να φύγει από την παραδοσιακή μορφή που το ξέρατε μέχρι τώρα και να γίνει site. Ναι καλά διάβασες, το Edit your life απέκτησε την δική του διεύθυνση. Τώρα θα μπορείς να το διαβάζεις στο www.edityourlifemag.gr.