Pages

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Farmona Hair Genic Pro για τα μαλλιά μου

Τον τελευταίο καιρό έχω την ιδιαίτερη χαρά (και τύχη) να χρησιμοποιώ αυτά τα καταπλητικά προϊόντα της Farmona Hair Genic Pro για τα μαλλιά. Ήρθε η ώρα να τα μάθεις και εσύ.

Farmona Hair products review


Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

CND Art Vandal Giveaway

Νέος διαγωνισμός με δώρο 4 Art Vandal Giftbox set!! Σου μίλησα για την Art Vandal Collection πριν λίγες μέρες. Ήρθε η ώρα να την δοκιμάσεις και εσύ


CND Art Vandal Giveaway


Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

8 Λόγοι για να γίνεις αρθρογράφος στο Edityourlife

Αν με παρακολουθείς καιρό θα ξέρεις ότι ανήκω στην συντακτική ομάδα του Edit Your Life, ενός Online (πλέον) περιοδικού στο οποίο φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε στο νούμερο ένα online ελληνικό προορισμό για την σύγχρονη γυναίκα Blogger.
8 reason why you should be a guest blogger in Edityourlife mag

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

CND vinylux weekly polish ART VANDAL ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ COLLECTION

Γεμάτη χρώμα, το χρώμα της καινοτομίας, η CND Vinylux Art Vandal Collection φέρνει τη μοντέρνα τέχνη στα νύχια μας. Είχα την χαρά να δοκιμάσω δύο από τα βερνίκια της νέας ανοιξιάτικης συλλογής που μου έστειλαν και σου λέω την γνώμη μου.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Στόχοι και εμπόδια. Θέλω να σου πω μια ιστορία

Υπάρχουν 2 τρόποι για να ζήσεις την ζωή σου. Ο ένας είναι να την ζήσεις και να την δημιουργήσεις όπως θέλεις εσύ, και ο άλλος να ακούς τους γύρω σου, και να την ζήσεις όπως θέλουν οι γύρω σου.


Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

review: Lee Hatton προϊόντα περιποίησης προσώπου

Τα προϊόντα Lee Hatton τα γνωρίζω χρόνια. Το πρώτο μου Lee Hatton, ήταν μια λευκαντική κρέμα προσώπου (την εποχή που είχα πρωτοεμφανίσει κηλίδες από τον ήλιο , εκεί γύρω στα 26). Έκτοτε ακολούθησαν κάποια προϊόντα μακιγιάζ και βερνίκια νυχιών. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να θυμηθώ ξανά πόσο καλή εταιρεία είναι, δοκιμάζοντας τρία προϊόντα περιποίησης προσώπου που μου έστειλαν για δοκιμή.
Lee Hatton Review

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Frezyderm αντηλιακή κρέμα με χρώμα Review & giveaway

Η Άνοιξη μπήκε και μαζί της αρχίσαμε να φοράμε λίγο πιο φωτεινά χρώματα και να επιλέγουμε πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Έτσι και εγώ αντικατέστησα το foundation Μου με την αντηλιακή κρέμα με χρώμα της Frezyderm.
Frezyderm αντηλιακή κρέμα με χρώμα Review & giveaway

DIY video: Φτιάξε ένα παιχνίδι για τον σκύλο σου από το παλιό σου τζην

Ένα μικρό βίντεο DIY με οδηγίες για να φτιάξετε ένα παιχνίδι (κόκκαλο) για τον σκύλο σας χρησιμοποιώντας το παλιό σας τζην.

DIY DENIM DOG TOY

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

8 ελληνικά Blogs που θα σου λυσουν τα χέρια αν εισαι blogger

Ως Blogger είναι σίγουρο ότι θα έχεις περάσει αρκετές ώρες ψάχνοντας να βρεις συμβουλές και gadgets για το blog σου. Εδώ σου βρήκα και μάζεψα τα 8 Blog που πρέπει να ακολουθήσεις για να μάθεις τα πάντα για το Blogging. Και δεν συμπεριλαμβάνω το δικό μου, εννοείται.
8 blogs you need to follow if you are a blogger


Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Jurlique Love Balm Giveaway

 Καλημέρα αγαπημένη μου. Σου έχω διαγωνισμό!
Jurlique Love Balm Giveaway

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Clinique High Impact extreme volume mascara review

 Την βρήκα στο bazaar του Σαράντη. Το βουρτσάκι της μου θύμισε πάρα πολύ στην αρχή αυτό της They're Real από την Benefit. Ενθουσιάστηκα στην αρχή και τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις την άποψη μου για την High Impact extreme volume mascara της Clinique.
High Impact extreme volume mascara

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

5 Ελληνικά blogs που θα σε κάνουν να λατρέψεις το Nail art

Μπορεί να μην έχω το ταλέντο τους, αλλά μου αρέσει να χαζεύω τις δημιουργίες τους. Εντάξει μερικές φορές εμπνέομαι για να φτιάξω κάτι ή έστω να προσπαθήσω. Σε αυτή την ανάρτηση σου μάζεψα μερικά από τα αγαπημένα μου ελληνικά blogs (και όχι μόνο) που με έχουν κάνει να δω το Nail art αλλιώς και πιστεύω ότι θα λατρέψεις και εσύ.