Pages

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Για καφέ με το Edit your Life - Ιούνιος 2016

Ήρθε η ώρα για τον καθιερωμένο μας καφέ παρέα με τα αγαπημένα μου Edit your Life άρθρα από τον μήνα που μας πέρασε. Πάρε λοιπόν το καφεδάκι σου και πάμε μια βόλτα από το αγαπημένο μου Edit your life.
Για καφέ με το Edit your Life Ιούνιος 2016

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Flirtation, φλερτάροντας με CND Vinylux Weekly Polish

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ερωτευόμαστε. Είναι η εποχή του flirt και των ρομαντικών αποδράσεων για να ζήσουμε τον έρωτα με το ταίρι μας ή και να τον βρούμε. Καλοκαίρι και flirtation λοιπόν με τη νέα σειρά της CND Vinylux Weekly Polish
Flirtation CND Vinylux Weekly Polish


Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Nuxe Summer Essentials

Καλοκαίρι και η αντηλιακή προστασία αλλά και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας είναι οι βασικές μας προτεραιότητες. Εγώ επέλεξα NUXE για την αντηλιακή μου προστασία και ενυδάτωση και πίστεψέ με δεν απογοητεύτηκα ούτε στο ελάχιστο. 

Nuxe Summer Essentials

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τα 5 λάθη που έκανα μπλογκάροντας και τι έμαθα από αυτά

Ξεκίνησα το Blogging πριν αρκετά χρόνια θα έλεγα, ενώ το συγκεκριμένο Blog το έχω από το 2009. Νομίζω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να μιλήσω για τα 5 μεγαλύτερα λάθη που έκανα blogάροντας και τι έμαθα από αυτά. Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όλες τις bloggers που θα το διαβάσουν, νέες και μη. 
My top 5 mistakes as a blogger

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Review: Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay

Καλοκαίρι !!! Και είτε βρίσκομαι στη θάλασσα είτε στην πόλη θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα έχω την υψηλότερη δυνατή προστασία. Όταν μάλιστα μπορώ να τη συνδυάσω με ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας μου ακόμα καλύτερα. Για αυτό και εμπιστεύτηκα την αντηλιακή με χρώμα Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay που πήρα από το Box Pharmacy.

Anthelios XL Tinted dry touch gel-cream από τη La Roche-Posay


Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

FARMONA SUMMER GIVEAWAY

Νέος Διαγωνισμός Summer Edition σε συνεργασία με τη Farmona Hellas. μια τυχερή νικήτρια θα πάει διακοπές έχοντας στη βαλίτσα της την αντηλιακή σειρά της φωτογραφίας από τη Farmona Hellas. Ακολουθήστε τους όρους συμμετοχής και διεκδικήστε τη! 
FARMONA SUMMER GIVEAWAY

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

NIVEA GIVEAWAY!!

Λίγο θάλασσα και το αντηλιακό μου !!! Νέος διαγωνισμός! Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα αντηλιακό προσώπου και ένα αντηλιακό σώματος από τη NIVEA!!!

NIVEA GIVEAWAY

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Τι κάνεις όταν έχεις πολλά κολοκυθάκια σίτι και δεν θέλεις να φας για άλλη μια μέρα κολοκυθάκια βραστά; Φτιάχνεις μια εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

H&M Studio A/W 2016

Χθες το απόγευμα βρέθηκα στο Showroom των H&M Ελλάδος για να δω από κοντά τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.
H&M νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Review: KORRES Black Volcanic minerals - Professional Volume mascara

Πριν από περίπου δύο μήνες πήρα από το zampple την μάσκαρα του Κορρε, Black Volcanic minerals - Professional Volume. Δυστυχώς για εμένα δεν δούλεψε...

Black Volcanic minerals - Professional Volume

Παστέλ χρώματα από την Reveri για το φετινό καλοκαίρι

Για τα Reveri σου έχω ξαναμιλήσει. Μου αρέσουν πολύ γιατί είναι οικονομικά (θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία μόλις 2€), έχουν πολύ καλή απόδοση και επίσης πολύ καλή διάρκεια. Φέτος το καλοκαίρι έχουν ανανεωθει με παστέλ χρώματα και ονόματα σε όλες τις νέες συσκευασίες.
Reveri Summer Nail polish

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

2 υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα από την Sempre Viva που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μου η Sempre Viva Natural Products και σήμερα σου μιλάω για δύο αγαπημένα καλοκαιρινά αρώματα ή μάλλον Body splashes που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.
Sempre Viva Natural products

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Review: προϊόντα Hydrabio της Bioderma


Η αναζήτηση για την ιδανική περιποίηση της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι είναι πραγματικά μια πρόκληση. Ειδικά για τις περισσότερες από εμάς που έχουμε λιπαρή επιδερμίδα και παρόλο που μπορεί να την αισθανόμαστε αφυδατωμένη, νιώθουμε την ανάγκη για ένα προϊόν που θα μας προσφέρει υψηλή κάλυψη και πλούσια ενυδάτωση χωρίς να νιώθουμε ότι βαραίνει την επιδερμίδα μας.
 
προϊόντα Hydrabio της Bioderma