Pages

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ Edit Your Life - ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Ο Ιούλιος πέρασε γρήγορα και τολμώ να πω ότι για μένα ήταν ένας υπέροχος μήνας. Όλες οι ταλαιπωρίες των προηγούμενων μηνών αποτελούν πια παρελθόν μιας και για μένα ο Ιούλιος ήταν μήνας ξεκούρασης. Και το καλύτερο; Ακολουθεί ο Αύγουστος. Αυτές είναι οι αναρτήσεις που ξεχώρισα τον Ιούλιο του 2016 από τις συντάκτριες και Guest bloggers του Edit Your Life magazine.
Best of Edityourlife July2016

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Anes et Sens bath cream and body lotion

Σου δίνουν μια αίσθηση αυτοκρατορική σαν να είσαι μια άλλη Κλεοπάτρα. Τα Anes et Sens bath cream and body lotion με γάλα γαϊδούρας μεταμορφώνουν το μπάνιο σε πολύτιμη στιγμή απόλαυσης.


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Farmona Sweet secret Coconut Body mousse

Τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και το έχω λατρέψει κυρίως για την μυρωδιά του. Οι μεγαλύτερες θα με καταλάβετε, αφού μου θυμίζει εκείνο το παγωτό ξυλάκι με γεύση μπανάνα και σοκολάτα που τρώγαμε παιδιά. Το Coconut Body mousse της Farmona Sweet secret είναι ότι πιο ενυδατικό έχω βρει τον τελευταίο καιρό για το σώμα μου και ταυτόχρονα μυρίζει μπανάνα.
Farmona Sweet secret Coconut Body mousse

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

L'oreal Magic Retouch Instant root concealer

Είναι αυτές οι μέρες που δεν έχεις προλάβει να ανανεώσεις την βαφή σου και έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι λευκές τρίχες. Και όταν βιάζεσαι να πας κάπου και δεν προλαβαίνεις να τα βάψεις. Ή απλά έχεις αποφασίσει να μην τα βάψεις για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους. Για σένα λοιπόν βγήκε το L'oreal Magic Retouch.L'oreal Magic Retouch


Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

CND Flirtation Giveaway

Πριν λίγες μέρες σου μίλησα για τη νέα σειρά flirtation της CND Vinylux Weekly polish. Ήρθε η ώρα να σου κάνω ένα δώρο. Κι όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά σετ της νέας σειράς θα κληρωθούν στο ξεχωριστό αυτό Giveaway!!!
CND Flirtation Giveaway



Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

REVIEW: PANTHENOL EXTRA SUNCARE από τη Medisei

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω ξεκινήσει τα καλοκαιρινά μου μπάνια από νωρίς κι έτσι μου δόθηκε και η ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά αντηλιακά προϊόντα στις θαλασσινές μου εξορμήσεις. Σήμερα θα σου μιλήσω για τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας και ενυδάτωσης της  Panthenol Extra από τη Medisei.

PANTHENOL EXTRA SUNCARE

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Αναμνήσεις από την Κούβα που πέρασε ...

Πρόσφατα θυμήθηκα πάλι το ταξίδι μας στην Κούβα και είπα να ξεχωρίσω μερικές φωτογραφίες για να μοιραστώ μαζί σας ότι είδαμε από κοντά.

travel blog Cuba

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Καλοκαιρινό Vichy Idealia Giveaway!!!

Το καλοκαίρι δεν πρέπει να ξεχνάμε την ενυδάτωση μας.Για αυτό και εγώ σου κάνω δώρο μια gel-κρέμα ημέρας της Vichy Idealia.



Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ BLOGGING

Με διάθεση αυτο-ψυχανάλυσης και ολίγον τι από συμβουλές για νέους Bloggers. Ένιωσα την μεγάλη ανάγκη να μιλήσω για μερικά θέματα. Για μερικά θέματα, που εύχομαι να γνώριζα πριν αρχίσω το Blogging. Είτε για να αποφύγω τις αναποδιές, είτε για να προετοιμαστώ για τις φουρτούνες.
what I wish i knew when I started blogging