Pages

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Review: La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere

Είναι ένας μικρός θησαυρός που ανακάλυψα στο zampple. H La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere είναι η από τις καλύτερες κρέμες 24ωρης ενυδάτωσης που έχω δοκιμάσει. 
La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Review: Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Την πήρα πρόσφατα στα χέρια μου από το Zampple και ήμουν ιδιαίτερα ανυπόμονη για να την δοκιμάσω. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι μερικές φορές μπορεί να βρει κανείς μικρούς θησαυρούς ακόμα και σε πιο οικονομικά προϊόντα και μέχρι στιγμής η ΒΙΟΤΕΝ δεν με έχει απογοητεύσει με τα προϊόντα της.
Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Review: Sothys multi-action eye contour

Μέσα στο καλοκαίρι πήρα κάποια πράγματα από το Beautytestbox, μεταξύ των οποίων και η ενυδατική κρέμα ματιών Sothys multi-action eye contour. Την χρησιμοποιώ ήδη εδώ και ένα μήνα και ήρθε η ώρα να σας πω την προσωπική μου άποψη.
Sothys multi-action eye contour

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ένα μικρό Giveaway

Ένα μικρό Giveaway για τις φίλες των The KM Projects. Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει μια ενυδατική κρέμα χεριών Cocoa Butter από την Avon.


Giveaway Avon Hand cream

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Review: L'oreal Ideal Glow Αισθησιακό Λάδι Καθαρισμού

Μου πήρε λίγο καιρό παραπάνω αλλά επιτέλους ξεπέρασα τους ενδοιασμούς μου και πήρα να δοκιμάσω το αισθησιακό λάδι καθαρισμού Ideal Glow της L'oreal.
L'oreal Ideal Glow review

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

FloraChic - Το νέο άρωμα της Artistry

FloraChic by Artistry
FLORA CHIC. Ένα νέο άρωμα που διαθέτει ένα μοντέρνο μείγμα από λουλουδάτες μυρωδιές, με μια νότα από λαμπερά εσπεριδοειδή, μας παρουσίασε η Artistry πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Saryna Key - Η Ενυδάτωση των μαλλιών πέρασε σε άλλο επίπεδο

Τον τελευταίο καιρό εμπιστεύομαι τα προϊόντα Saryna Key για την ενυδάτωση και θεραπεία των μαλλιών μου. Με φόρμουλα βασισμένη στο Shea Butter (βούτυρο καριτέ), πλούσια σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και κερατίνη ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά. 

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

In Seventeen BeautyLand ... και GIVEAWAY

Πριν από λίγο καιρό ταξιδέψαμε στην Beautyland της Seventeen και ξεναγηθήκαμε στην φθινοπωρινή παλέτα του μαικιάζ της εταιρείας αλλά και σε πολλά ακόμη προϊόντα της. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την εμπειρία αλλά και να σας κάνω ένα μικρό δωράκι.

In Seventeen BeautyLand 

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Review: AMBERAY Advance Age Protector από την Farmona

Αν κάτι έχω λατρέψει τον τελευταίο καιρό είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας AMBERAY Advance Age Protector από την Farmona με δείκτη προστασίας SPF30 και λευκαντική δράση.
AMBERAY Advance Age Protector review

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Απλό καθημερινό μακιγιάζ

Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλοκαιρινός και προτιμώ επιλέγω πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Μια ΒΒ, ελαφρύ ρουζ, ελάχιστο Bronzer για ηλιοκαμένη όψη ή απλά για τα κοψίματα και απαλές σκιές στα μάτια. Και φυσικά απαλό Nude καφέ κραγιόν στα χείλη.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ESSENCE & GIVEAWAY

Πριν λίγες μέρες η Essence μου έστειλε κάποια προϊόντα και εγώ αποφάσισα να τα χαρίσω σε μια τυχερή νικήτρια από εσάς.
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ESSENCE & GIVEAWAY