Pages

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016

Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016, σε συνεργασία με την ομάδα του Edit your life. Η ιδέα ήταν της Δέσποινας από το Despina's studio , η οποία είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι και το καθιέρωσε. Διάβασε τις φετινές επιλογές της εδώ, όπως και τις 16 καλύτερες αναρτήσεις του Edit your life εδώ. H αγαπημένη μου Βίλλυ από το Make up your dayz, ετοίμασε τις δικές της επιλογές σε άρθρο στο blog της το οποίο μπορείς να βρεις εδώ. Ενώ η Ελευθερία από το Diary of a Beauty addict ετοίμασε τις δικές της καλύτερες αναρτήσεις για το 2016 εδώ.
Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κερδίστε το γούρι του 2017 από την Leni Leni Candles and little more

Χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τα Χριστούγεννα και να ετοιμάζεστε ολοταχώς για την Πρωτοχρονιά. Για αυτό και εγώ σας ετοίμασα ένα διαγωνισμό για να κερδίσετε το γούρι του 2017 από την Leni Leni Candles and little more

Κερδίστε το γούρι του 2017 από την Leni Leni Candles and little more


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Για καφέ με το Edit your Life - Xmas Edition - Δεκέμβριος 2016

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και σου συγκέντρωσα εδώ τις καλύτερες αναρτήσεις του Edit your life για το μήνα που φεύγει, για να τις απολαύσουμε μαζί με μια κούπα καφέ.. άντε και με λίγο τσουρεκάκι.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τα 5 καλύτερα eshop για να βρεις Χριστουγεννιάτικα δώρα

Συγκέντρωσα και έχω τα 5 καλύτερα eshop για να αγοράσεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου.


5 eshop for xmas gifts

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα δώρα Fresh Line

Ίσως τα πιο μυρωδάτα δώρα που έλαβα ποτέ, είναι τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια από την Fresh Line Cosmetics
fresh line gift bag

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Artistry Event by Amway Experience Greece

Με μια πανέμορφη βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά η Amway Experience Greece φιλοξένησε με την σειρά της Artistry Ελληνίδες Bloggers στο Decounti στην Λεωφόρο Κηφισίας. Εκεί βρέθηκα κι εγώ, παρέα με την αγαπημένη μου Νατάσα και γεμίσαμε sparkle την βραδιά μας.
AmwayXmas


Meet & Greet στην Γλυφάδα Make-A-Wish with GLOV


Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι την Τρίτη στις 20 Δεκεμβρίου 2016 θα βρίσκομαι στο Hondos Center της Γλυφάδας, από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, παρέα με την Βίκυ από το Vicky's Style και με δύο υπέροχες Bloggers ως special guests. Την Αλεξάνδρα από το Study About Fashion και την Ελεάννα από το El's Escapes.
meet n greet the km projects

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μαγικά δώρα από το Telis Kikeris e-shop

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο αγχώνομαι για τα δωράκια που έχω να αγοράσω για τους αγαπημένους μου. Ευτυχώς για μένα στο Telis Kikeris E-shop μπορώ να βρω υπέροχα δώρα αλλά και δωροκάρτες.
Telis Kikeris e-shop

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με αγάπη από την Kiehl's

 Ένα από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που παρέλαβα πρόσφατα και που πιστεύω ότι θα λατρέψετε, αποφάσισα να σας το δώσω σε ένα μικρό Giveaway. Είναι μια συλλεκτική ενυδατική κρέμα από την kiehl's και είναι ότι πρέπει για να σας βάλει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα για τα καλά.

kiehl's body lotion


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Review: Kiehl's Creme de corps

Αν κάτι αναζητώ στην καρδιά του χειμώνα είναι η πλούσια ενυδάτωση. Όμως είναι δύσκολο να την βρω σε προϊόντα που δεν θα με κάνουν να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου λιπαρή. Ευτυχώς για μένα ανακάλυψα την Creme de corps από την Kiehl's.
Creme de corps από την Kiehl's.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016