Pages

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016

Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016, σε συνεργασία με την ομάδα του Edit your life. Η ιδέα ήταν της Δέσποινας από το Despina's studio , η οποία είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι και το καθιέρωσε. Διάβασε τις φετινές επιλογές της εδώ, όπως και τις 16 καλύτερες αναρτήσεις του Edit your life εδώ. H αγαπημένη μου Βίλλυ από το Make up your dayz, ετοίμασε τις δικές της επιλογές σε άρθρο στο blog της το οποίο μπορείς να βρεις εδώ. Ενώ η Ελευθερία από το Diary of a Beauty addict ετοίμασε τις δικές της καλύτερες αναρτήσεις για το 2016 εδώ.
Οι 16 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κερδίστε το γούρι του 2017 από την Leni Leni Candles and little more

Χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τα Χριστούγεννα και να ετοιμάζεστε ολοταχώς για την Πρωτοχρονιά. Για αυτό και εγώ σας ετοίμασα ένα διαγωνισμό για να κερδίσετε το γούρι του 2017 από την Leni Leni Candles and little more

Κερδίστε το γούρι του 2017 από την Leni Leni Candles and little more


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Για καφέ με το Edit your Life - Xmas Edition - Δεκέμβριος 2016

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και σου συγκέντρωσα εδώ τις καλύτερες αναρτήσεις του Edit your life για το μήνα που φεύγει, για να τις απολαύσουμε μαζί με μια κούπα καφέ.. άντε και με λίγο τσουρεκάκι.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τα 5 καλύτερα eshop για να βρεις Χριστουγεννιάτικα δώρα

Συγκέντρωσα και έχω τα 5 καλύτερα eshop για να αγοράσεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου.


5 eshop for xmas gifts

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα δώρα Fresh Line

Ίσως τα πιο μυρωδάτα δώρα που έλαβα ποτέ, είναι τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια από την Fresh Line Cosmetics
fresh line gift bag

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Artistry Event by Amway Experience Greece

Με μια πανέμορφη βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά η Amway Experience Greece φιλοξένησε με την σειρά της Artistry Ελληνίδες Bloggers στο Decounti στην Λεωφόρο Κηφισίας. Εκεί βρέθηκα κι εγώ, παρέα με την αγαπημένη μου Νατάσα και γεμίσαμε sparkle την βραδιά μας.
AmwayXmas


Meet & Greet στην Γλυφάδα Make-A-Wish with GLOV


Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι την Τρίτη στις 20 Δεκεμβρίου 2016 θα βρίσκομαι στο Hondos Center της Γλυφάδας, από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, παρέα με την Βίκυ από το Vicky's Style και με δύο υπέροχες Bloggers ως special guests. Την Αλεξάνδρα από το Study About Fashion και την Ελεάννα από το El's Escapes.
meet n greet the km projects

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μαγικά δώρα από το Telis Kikeris e-shop

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο αγχώνομαι για τα δωράκια που έχω να αγοράσω για τους αγαπημένους μου. Ευτυχώς για μένα στο Telis Kikeris E-shop μπορώ να βρω υπέροχα δώρα αλλά και δωροκάρτες.
Telis Kikeris e-shop

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με αγάπη από την Kiehl's

 Ένα από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που παρέλαβα πρόσφατα και που πιστεύω ότι θα λατρέψετε, αποφάσισα να σας το δώσω σε ένα μικρό Giveaway. Είναι μια συλλεκτική ενυδατική κρέμα από την kiehl's και είναι ότι πρέπει για να σας βάλει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα για τα καλά.

kiehl's body lotion


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Review: Kiehl's Creme de corps

Αν κάτι αναζητώ στην καρδιά του χειμώνα είναι η πλούσια ενυδάτωση. Όμως είναι δύσκολο να την βρω σε προϊόντα που δεν θα με κάνουν να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου λιπαρή. Ευτυχώς για μένα ανακάλυψα την Creme de corps από την Kiehl's.
Creme de corps από την Kiehl's.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών με δώρα GLOV

Ένα ξεχωριστό «δώρο αγάπης», ένα νεσεσέρ, γεμάτο δώρα ντεμακιγιάζ & καθαρισμού προσώπου GLOV για τις πιο σημαντικές γυναίκες στην ζωή μας, δημιούργησε η DERMAMED για τις φετινές γιορτές με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος)

make-a-wish with GLov

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

BLACK FRIDAY και στην Ελλάδα

Πολλοί το είπαν ξενόφερτη μανία, άλλοι ήμαστε πιο επιφυλακτικοί όσον αφορά τις τιμές και τις προσφορές (ναι βάζω και τον εαυτό μου μέσα ως άπιστο Θωμά). Ωστόσο, η τρέλα του Black Friday έφτασε και στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, πολλά καταστήματα θα γιορτάσουν την Μαύρη Παρασκευή με προσφορές, εκπτώσεις και εκδηλώσεις!
ελληνικές προσφορές Black Friday

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

I LOVE SEMILAC GIVEAWAY

The Happiest girls always have the perfect nails !!! Σας έχω super νέο διαγωνισμό σε συνεργασία με την Semilac Hellas. Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει τα προϊόντα της φωτογραφίας (ένα λαδάκι, ένα all in one nail conditioner, δύο απλά βερνίκια σε δύο γιορτινές αποχρώσεις: κόκκινο και ασημί, ένα γυαλιστικό buffer και μια λίμα) όλα από την Semilac Hellas

SEMILAC GIVEAWAY

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Apothecary preparations, η εξατομικευμένη φροντίδα της επιδερμίδας μας από την Kiehl's

Έχετε σκεφτεί ποτέ να φτιάξετε τον προσωπικό σας ορό, ιδανικά σχεδιασμένο για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες; Η νέα προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας από την Kiehl's είναι επιτέλους πραγματικότητα.

Apothecary preparations

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Caudalie Divine Scrub review

Από την πρώτη στιγμή που μύρισα το έλαιο Divine της Caudalie, ερωτεύτηκα στην κυριολεξία. Έτσι το αμέσως επόμενο προϊόν της σειράς που ήθελα οπωσδήποτε να αποκτήσω και να δοκιμάσω ήταν αναμφισβήτητα το απολεπιστικό σώματος Caudalie Divine Scrub.

Caudalie Divine Scrub review


Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

The Body Shop Xmas Event | Go Wild for Christmas

Η ΠΙΟ ‘WILD’ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Η 
ΤΗΕ ΒΟDY SHOP

Oι καταναλωτές, που πραγματοποιούν αγορές τα Χριστούγεννα θα βοηθήσουν να προστατευτούν οι ουραγκοτάγκοι, οι τίγρεις και οι μαϊμούδες που απειλούνται με εξαφάνιση.

Xmas The Body Shop Go Wild Event

H&M Kenzo collection launching party

Η H&Μ  Υ Π Ο Δ Ε Χ Θ Η Κ Ε   Σ Τ Η Ν   Α Θ Η Ν Α   Τ Η   Σ Υ Λ Λ Ο Γ Η   
K E N Z O x H & M   
Μ Ε   Ε Ν Α   E X C L U S I V E   E V E N T 
Με ένα πάρτι γεμάτο μουσική, χρώματα και εκρηκτική ενέργεια υποδέχθηκαν οι fashion lovers την πολυαναμενόμενη συλλογή KENZO x H&M, στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην οδό Ερμού 54. 

H&M Kenzo collection launching party


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

CRAFT CULTURE GIVEAWAY

Νέος super crafty Youtube διαγωνισμός με την CREATIVEGROUP.gr. 4 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από ένα Gift box Set της σειράς Craft Culture. Δείτε το βίντεο εδώ !
CND Craft Culture Giveaway

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Skincare : 10 μάσκες που αξίζει να φορέσεις

Μάσκες, μάσκες, μάσκες!!!!
Εδώ και καιρό ήθελα να σου μιλήσω για όλες αυτές τις μάσκες προσώπου, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν μπει στην περιποίηση της επιδερμίδας μου (μερικές και καθημερινά) και που ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζουν μια μικρή έστω αναφορά από μένα. Πόσο μάλλον αν την ίδια στιγμή συνδυάζεται με δύο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα το ένα από το Despina's Studio Και το άλλο από το Edit Your Life
μάσκες προσώπου

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Review: BB cream Skin 79 VIP Gold super+ Beblesh Balm

Προχθές σου μίλησα για τα  Black Pearl & Gold Hydrogel eye patch. Ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για την  BB cream Skin 79 VIP Gold super+ Beblesh Balm που πήρα από το bbcosmetic.com .
BB cream Skin 79 VIP Gold super+ Beblesh Balm

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Telis Kikeris e-shop - Shopping spree kerastase and mollon pro

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Τέλης Κίκερης, αναγνωρίζουμε όλοι την ποιότητα των υπηρεσιών και την βαθιά γνώση αλλά και τον επαγγελματισμό, αυτού του σπουδαίου επαγγελματία της ομορφιάς. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα βήμα παραπάνω, αφού η εμπειρία ομορφιάς απέκτησε το δικό της διαδικτυακό σπίτι, το Telis Kikeris eshop

Telis Kikeris eshop


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Review: Nivelazione by Farmona | Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum hot therapy

Έχεις μπει στην διαδικασία να αδυνατίσεις, όμως αγχώνεσαι για το τοπικό πάχος; Έχεις ξεκινήσει δίαιτα και γυμναστήριο; Ίσως χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια. Κι εδώ έρχεται το Thermoactive modelling abdomen and buttocks serum hot therapy. Ένας ειδικός ορός που σμιλεύει την σιλουέτα... και καίει, στην κυριολεξία το τοπικό πάχος.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

AXWD - Στιγμές από τα 4 τελευταία fashion shows S/S 2017

Είχα την τύχη να παρευρεθώ στην τελευταία ημέρα του AXDW. 10 χρόνια ελληνική εβδομάδα μόδας και το 20ο AXDW, πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο. Εγώ ήμουν εκεί την τελευταία ημέρα στα 4 τελευταία fashion shows και σας μεταφέρω μερικά από τα Highlights. Συγκεκριμένα είχα την ευκαιρία να απολαύσω τις συλλογές των : Loukia Kyriakou, Peace and Chaos, Panos Apergis και Maison Faliakos.

20th AXDW

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Review: Beauty Formulas Micellar Cleansing facial wipes

Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις οικονομικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που πραγματικά αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματα τους. Τα Beauty Formulas Micellar Cleansing facial wipes είναι από τα καλύτερα του είδους και είναι εδώ.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Review: Δίσκοι Απολέπισης Anew Clinical Advanced resurfacing peel

Με το που τους είδα ήθελα να τους αποκτήσω. Είχα ήδη ακούσει πολλά για αυτό το είδος απολέπισης από αγαπημένες bloggers του εξωτερικού που παρακολουθώ και ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάτι αντίστοιχο. Έτσι με το που είδα τους δίσκους απολέπισης Anew Clinical Advanced resurfacing peel, τους παρήγγειλα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Anew Clinical Advanced resurfacing peel

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Giveaway: Κέρδισε ένα κολιέ

Σας έχω δωράκι!!! Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει το κολιέ της φωτογραφίας.
Giveaway statement necklace



Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Review: La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere

Είναι ένας μικρός θησαυρός που ανακάλυψα στο zampple. H La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere είναι η από τις καλύτερες κρέμες 24ωρης ενυδάτωσης που έχω δοκιμάσει. 
La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Review: Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Την πήρα πρόσφατα στα χέρια μου από το Zampple και ήμουν ιδιαίτερα ανυπόμονη για να την δοκιμάσω. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι μερικές φορές μπορεί να βρει κανείς μικρούς θησαυρούς ακόμα και σε πιο οικονομικά προϊόντα και μέχρι στιγμής η ΒΙΟΤΕΝ δεν με έχει απογοητεύσει με τα προϊόντα της.
Bioten Hyaluronic 3D antiwrinkle day cream SPF15

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Review: Sothys multi-action eye contour

Μέσα στο καλοκαίρι πήρα κάποια πράγματα από το Beautytestbox, μεταξύ των οποίων και η ενυδατική κρέμα ματιών Sothys multi-action eye contour. Την χρησιμοποιώ ήδη εδώ και ένα μήνα και ήρθε η ώρα να σας πω την προσωπική μου άποψη.
Sothys multi-action eye contour

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ένα μικρό Giveaway

Ένα μικρό Giveaway για τις φίλες των The KM Projects. Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει μια ενυδατική κρέμα χεριών Cocoa Butter από την Avon.


Giveaway Avon Hand cream

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Review: L'oreal Ideal Glow Αισθησιακό Λάδι Καθαρισμού

Μου πήρε λίγο καιρό παραπάνω αλλά επιτέλους ξεπέρασα τους ενδοιασμούς μου και πήρα να δοκιμάσω το αισθησιακό λάδι καθαρισμού Ideal Glow της L'oreal.
L'oreal Ideal Glow review

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

FloraChic - Το νέο άρωμα της Artistry

FloraChic by Artistry
FLORA CHIC. Ένα νέο άρωμα που διαθέτει ένα μοντέρνο μείγμα από λουλουδάτες μυρωδιές, με μια νότα από λαμπερά εσπεριδοειδή, μας παρουσίασε η Artistry πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Saryna Key - Η Ενυδάτωση των μαλλιών πέρασε σε άλλο επίπεδο

Τον τελευταίο καιρό εμπιστεύομαι τα προϊόντα Saryna Key για την ενυδάτωση και θεραπεία των μαλλιών μου. Με φόρμουλα βασισμένη στο Shea Butter (βούτυρο καριτέ), πλούσια σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και κερατίνη ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά. 

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

In Seventeen BeautyLand ... και GIVEAWAY

Πριν από λίγο καιρό ταξιδέψαμε στην Beautyland της Seventeen και ξεναγηθήκαμε στην φθινοπωρινή παλέτα του μαικιάζ της εταιρείας αλλά και σε πολλά ακόμη προϊόντα της. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την εμπειρία αλλά και να σας κάνω ένα μικρό δωράκι.

In Seventeen BeautyLand 

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Review: AMBERAY Advance Age Protector από την Farmona

Αν κάτι έχω λατρέψει τον τελευταίο καιρό είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας AMBERAY Advance Age Protector από την Farmona με δείκτη προστασίας SPF30 και λευκαντική δράση.
AMBERAY Advance Age Protector review

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Απλό καθημερινό μακιγιάζ

Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλοκαιρινός και προτιμώ επιλέγω πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Μια ΒΒ, ελαφρύ ρουζ, ελάχιστο Bronzer για ηλιοκαμένη όψη ή απλά για τα κοψίματα και απαλές σκιές στα μάτια. Και φυσικά απαλό Nude καφέ κραγιόν στα χείλη.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ESSENCE & GIVEAWAY

Πριν λίγες μέρες η Essence μου έστειλε κάποια προϊόντα και εγώ αποφάσισα να τα χαρίσω σε μια τυχερή νικήτρια από εσάς.
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ESSENCE & GIVEAWAY

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Mon Paris - Το νέο άρωμα του Yves Saint Laurent

H MΑΡΚΑ YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ «MON PARIS»


YVES SAINT LAURENT ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ «MON PARIS»

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

LAVISH BODY CARE GIVEAWAY

Ένας διαγωνισμός για ένα σετ Lavish Body Care με τις κρέμες  Lavish Care  lavish Breast me Up & Lavish Glute me Up, με 93% φυσικά συστατικά , που αυξάνουν με ασφαλή τρόπο το στήθος και την περιφέρεια των γλουτών σε διάστημα μόλις 56 ημερών. 
Μια τυχερή από εσάς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις δύο αυτές κρέμες, απλά δηλώνοντας συμμετοχή στο Giveaway μου.

Lavish Giveaway

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ Edit Your Life - ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Ο Ιούλιος πέρασε γρήγορα και τολμώ να πω ότι για μένα ήταν ένας υπέροχος μήνας. Όλες οι ταλαιπωρίες των προηγούμενων μηνών αποτελούν πια παρελθόν μιας και για μένα ο Ιούλιος ήταν μήνας ξεκούρασης. Και το καλύτερο; Ακολουθεί ο Αύγουστος. Αυτές είναι οι αναρτήσεις που ξεχώρισα τον Ιούλιο του 2016 από τις συντάκτριες και Guest bloggers του Edit Your Life magazine.
Best of Edityourlife July2016

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Anes et Sens bath cream and body lotion

Σου δίνουν μια αίσθηση αυτοκρατορική σαν να είσαι μια άλλη Κλεοπάτρα. Τα Anes et Sens bath cream and body lotion με γάλα γαϊδούρας μεταμορφώνουν το μπάνιο σε πολύτιμη στιγμή απόλαυσης.


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Farmona Sweet secret Coconut Body mousse

Τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και το έχω λατρέψει κυρίως για την μυρωδιά του. Οι μεγαλύτερες θα με καταλάβετε, αφού μου θυμίζει εκείνο το παγωτό ξυλάκι με γεύση μπανάνα και σοκολάτα που τρώγαμε παιδιά. Το Coconut Body mousse της Farmona Sweet secret είναι ότι πιο ενυδατικό έχω βρει τον τελευταίο καιρό για το σώμα μου και ταυτόχρονα μυρίζει μπανάνα.
Farmona Sweet secret Coconut Body mousse

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

L'oreal Magic Retouch Instant root concealer

Είναι αυτές οι μέρες που δεν έχεις προλάβει να ανανεώσεις την βαφή σου και έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι λευκές τρίχες. Και όταν βιάζεσαι να πας κάπου και δεν προλαβαίνεις να τα βάψεις. Ή απλά έχεις αποφασίσει να μην τα βάψεις για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους. Για σένα λοιπόν βγήκε το L'oreal Magic Retouch.L'oreal Magic Retouch


Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

CND Flirtation Giveaway

Πριν λίγες μέρες σου μίλησα για τη νέα σειρά flirtation της CND Vinylux Weekly polish. Ήρθε η ώρα να σου κάνω ένα δώρο. Κι όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά σετ της νέας σειράς θα κληρωθούν στο ξεχωριστό αυτό Giveaway!!!
CND Flirtation Giveaway



Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

REVIEW: PANTHENOL EXTRA SUNCARE από τη Medisei

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω ξεκινήσει τα καλοκαιρινά μου μπάνια από νωρίς κι έτσι μου δόθηκε και η ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά αντηλιακά προϊόντα στις θαλασσινές μου εξορμήσεις. Σήμερα θα σου μιλήσω για τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας και ενυδάτωσης της  Panthenol Extra από τη Medisei.

PANTHENOL EXTRA SUNCARE

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Αναμνήσεις από την Κούβα που πέρασε ...

Πρόσφατα θυμήθηκα πάλι το ταξίδι μας στην Κούβα και είπα να ξεχωρίσω μερικές φωτογραφίες για να μοιραστώ μαζί σας ότι είδαμε από κοντά.

travel blog Cuba

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Καλοκαιρινό Vichy Idealia Giveaway!!!

Το καλοκαίρι δεν πρέπει να ξεχνάμε την ενυδάτωση μας.Για αυτό και εγώ σου κάνω δώρο μια gel-κρέμα ημέρας της Vichy Idealia.