Pages

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Για καφέ με το Edit Your Life

Μπορεί τον Ιανουάριο να αμέλησα να μοιραστώ μαζί σας το καθιερωμένο μου άρθρο για τα αγαπημένα μου Edit Your Life θέματα που μας απασχόλησαν, αλλά σήμερα αποφάσισα να επανέλθω με τα αγαπημένα άρθρα του Φεβρουαρίου. 

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

LANCOME Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum review

 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακολουθώ μια διαφορετική ρουτίνα για την επιδερμίδα μου. Με προϊόντα στοχευμένα για μεγαλύτερες ηλικίες, ιδανικά να προσφέρουν τόσο ενυδάτωση όσο και σύσφιγξη και αντιγήρανση. Ένα από τα πιο αγαπημένα είναι ο ορός Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum της Lancome. 

LANCOME Advanced Genifique Youth Activating Concentrate Serum review


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

NIVEA Cellular Anti-age review

Η νέα σειρά NIVEA Cellular Anti-age είναι γεγονός και είναι ότι καλύτερο για την ενυδάτωση και αντιγήρανση της επιδερμίδας μου, όταν αναζητώ κάτι πιο οικονομικό. 

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά

Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά έρχεται στην πόρτα σου με ένα μόλις κλικ. Το όνομα του; Mybeautybox.gr

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ανοιξιάτικη Συλλογή MAT Fashion

Σας ετοίμασα ένα βίντεο με επιλογές από την ανοιξιάτικη συλλογή της ΜΑΤ fashion. Εδώ σας έχω μερικά από τα σύνολα που ξεχώρισα. Ελπίζω να σας αρέσουν .

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι εντιμότατοι φίλοι μου : Μαρία Τζανουκάκη

Με τη Μαρία γνωριστήκαμε το 2004 και συνεργαστήκαμε στις Ευμενίδες του Αισχύλου σε διδασκαλία Άννας Συνοδινού. Παίξαμε μαζί στην Επίδαυρο (μοναδική εμπειρία), στο Ηρώδειο και σε άλλα θέατρα στην Ελλάδα. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά οι καλοί φίλοι δεν χωρίζουν ποτέ. Και τώρα με ιδιαίτερη περηφάνια θα ήθελα να σας μιλήσω για το τελευταίο δημιούργημα της φίλης μου Μαρίας, την παράσταση Αρχαίων Γυναικών Πρόσωπα και Προσωπεία, που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο Studio Μαυρομιχάλη. Για την παράσταση σας έχω μιλήσει αναλυτικά στο Edit your Life. Η Μαρία Τζανουκάκη είχε την ευγενή καλοσύνη να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για το δημιούργημα της. 
Μαρία Τζανουκάκη Πρόσωπα και προσωπεία


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Funky Makeup Giveaway με 2 νικήτριες

Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα νεσεσέρ γεμάτο προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, όλα επιλεγμένα από εμένα για εσάς!!!!
Ενώ μια δεύτερη τυχερή θα κερδίσει ένα νεσεσέρ με 4 βερνίκια νυχιών της Essence!!!!!!


Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

L'Oreal Infallible Total Cover ΠΑΛΕΤΑ color correcting

COLOR CORRECTING ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

Total Cover παλέτα color correcting

H L'Oreal κυκλοφόρησε πρόσφατα μια παλέτα concealer για color correction. Για την διόρθωση δηλαδή του χρώματος της επιδερμίδας μας, όπως οι κοκκινίλες (που τυραννούν ειδικά εμένα), τους μαύρους κύκλους, την θαμπή επιδερμίδα και γενικά ότι χρειάζεται η βάση του μακιγιάζ μας για να φωτίσει το πρόσωπο μας και να αποκτήσει χρωματική ισορροπία. 
Η τεχνική color correcting εφαρμόζεται πριν το make-up για αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα.