Pages

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Νέα μάσκα Instant Glow από την Radiant

Μέσα στο χειμώνα η Radiant Κυκλοφόρησε μια νέα μάσκα άμεσης φωτεινότητας, την Instant Glow Mask. Μάσκα με βιοτεχνολογικό σύμπλεγμα πεπτιδίων & αμινοξέων για όλους τους τύπους δέρματος.
Radiant Instant Glow

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Για καφέ με το Edit your life Μαρτίου

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο μας καφεδάκι με το Edit Your Life. Τι λέτε; Πάμε να δούμε τις αγαπημένες μου αναρτήσεις τον μήνα που μας πέρασε;

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

MAKE-A-WISH EASTER SKIN & HAIR BAG Διαγωνισμός

Και το Πάσχα στηρίζουμε το Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την Dermamed και την δημιουργία μιας συλλεκτικής Skin & hair Bag. Και ενόψει της διάθεσης του στα καταστήματα από την 1η Απριλίου, διοργανώνω αυτό το Giveaway. 2 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από ένα  Skin & hair Bag. SKIN & HAIR BAG – Ένα ξεχωριστό δώρο αγάπης για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος)

MAKE-A-WISH EASTER SKIN & HAIR BAG Διαγωνισμός

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ren EVERCALM Ultra Comforting Rescue Mask review

Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου η νέα μάσκα της Ren Skincare Greece, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα δέρματα. Η Evercalm Ultra Comforting rescue mask της Ren Skincare καταπολεμά την υπερευαισθησία του δέρματος, καταπραΰνει άμεσα και ενυδατώνει σε βάθος περιορίζοντας τον ερεθισμό και τις κοκκινίλες (αχ αυτές οι κοκκινίλες) όπως επίσης και την ξηρότητα και τον κνησμό.
Ren EVERCALM Ultra Comforting Rescue Mask

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις Beauty εκθέσεις

Αμέσως μετά τις ερωτήσεις για τα bazaar των εταιρειών, η νούμερο ένα απορία όσων με παρακολουθούν είναι οι εκθέσεις ομορφιάς. Πως μπαίνεις Κατερίνα; Πως μπορώ να πάω κι εγώ; Τι θα βρω; Τι τιμές παίζουν; Ήρθε η ώρα λοιπόν να σου μιλήσω "έξω από τα δόντια" για τις εκθέσεις Beauty της Ελλάδας.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Easter Nails από την Semilac Hellas

Εμπνευσμένα από το κινέζικο γαρύφαλλο της φωτογραφίας τα νύχια μου είναι έτοιμα για το Πάσχα. Για άλλη μια φορά η ταλαντούχα Μαριάνθη Τσιτσοπούλου μου έφτιαξε τα νύχια αποκλειστικά με προϊόντα Semilac Hellas.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Artistry makeup review

Έχω στα χέρια μου εδώ και καιρό τα προϊόντα μακιγιάζ της Artistry για τα οποία δεν σας έχω μιλήσει ακόμα. Ωστόσο, τα δοκιμάζω όλα συστηματικά και νομίζω ότι πλέον έχω μια ολοκληρωμένη άποψη να μοιραστώ μαζί σας. 

προϊόντα μακιγιάζ της Artistry


Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Natura Siberica Skincare Review

Το τελευταίο δίμηνο έχω βάλει στην καθημερινή μου περιποίηση τα προϊόντα της Natura Siberica και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή για να σου μιλήσω επιτέλους για αυτά. Βλέπεις έκλεψαν και την δική μου καρδιά. 
Natura Siberica review

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

10 step Skin Care Routine (korean Style) η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου

Οι Κορεάτες φημίζονται για τα προϊόντα περιποίησης τους, από τα οποία έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά και έχω ενθουσιαστεί. Σήμερα θα σας μιλήσω για την δική μου ρουτίνα περιποίησης, η οποία είναι εμπνευσμένη από την Κορεάτικη ρουτίνα με τα 10 βήματα περιποίησης.



Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - MAT FASHION GIVEAWAY

Χρόνια μας πολλά !!! Σήμερα γιορτάζουμε τη μέρα της γυναίκας , και τι πιο εορταστικό από ένα δώρο. Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει τη νέα μπλούζα με τύπωμα καρδιάς από τη MAT FASHION.

5 PLUS SIZE OFFICE LOOKS

Πόσες φορές έχουμε σταθεί μπροστά στον καθρέπτη με απορία για το τι να βάλεις στη δουλειά; Κι αν μετά έχεις κανονίσει να πας για ένα καφέ; Και τι στο καλό φοράς στο meeting;
Σε αυτό το άρθρο σου ετοίμασα, μαζί με ένα μικρό βίντεο, τις επιλογές μου για plus size office looks.