Pages

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Για καφέ με το Edit your life

Οι αγαπημένες αναρτήσεις του μήνα που φεύγει απο το Edit your life και τις συντάκτριες του.
Για καφέ με το Edit your life

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις

10 προϊόντα μαλλιών που δοκίμασα και ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ.
10 προϊόντα μαλλιών που αξίζει να δοκιμάσεις

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

COLORISTA - Η L’OREAL PARIS ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ


Σε ένα χώρο συνυφασμένο με τους νέους, το urban στυλ και το vibe της πόλης, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, βρέθηκαν την Τετάρτη 26 Απριλίου Millenials,  Celebrities, Fashion Icons, και Influencers για να γνωρίσουν από κοντά το νέο brand Colorista από τη L’Oréal Paris.


Pretty in pink - L' Oreal Infaillible blush, nails & lips

Αυτή τη σεζόν το ροζ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ. Αμέσως μόλις πήρα στα χέρια μου αυτά τα μαγικά ροζ τα δοκίμασα και τώρα ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για τα καυτά ροζ της L' oreal .
L' oreal infallible trends

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Semilac Spring Giveaway

Your nails are the reflection of your self !!! Σας έχω νέο ανοιξιάτικο διαγωνισμό σε συνεργασία με την Semilac Hellas



Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP REVIEW

Το νερό είναι πηγή ζωής, είναι η ίδια η ζωή. Είναι αυτή η ανάγκη που έχουμε για ενυδάτωση, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος μας, που μας κάνει να την αναζητάμε παντού. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Aquasource Everplump , έχει δύο φορές υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών σε σχέση με το κλασικό Aquasource Biotherm για ενυδάτωση.
BIOTHERM  AQUASOURCE EVERPLUMP

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

RYTHM & HEAT Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ CND ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΙΚΑ ΚΑΥΤΗ

Η νέα συλλογή της CND λέγεται Rythm & heat και είναι τροπικά καυτή και κυκλοφορεί σε έξι τροπικές αποχρώσεις CND Shellac ή CND Vinilux Weekly polish. 
CND Vinylux Weekly polish Rythm & Heat

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

FBM Anagenessis Soothing cream review

Δοκίμασα την Soothing cream (καταπραϋντική κρέμα) της FBM Anagenessis και σας λέω την γνώμη μου. Μια ενυδατική, αναπλαστική και καταπραϋντική κρέμα που άλλαξε την ζωή μου και αν έχεις και εσύ πρόβλημα με κοκκινίλες τότε νομίζω ότι αυτή η κρέμα είναι ότι καλύτερο έχεις να δοκιμάσεις.

FBM Anagenessis Soothing cream review

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Essence makeup bag Giveaway

O Απρίλιος είναι μήνας γενεθλίων μου και αποφάσισα να σας γεμίσω δώρα. Ήδη έχουν ανέβει άλλοι διαγωνισμοί, όμως αυτό δεν θα με σταματήσει να σου ετοιμάσω κι άλλους, πολλούς ακόμα. Οι διαγωνισμοί θα τρέξουν στο κανάλι μου στο youtube, στο blog μου, στο Facebook και στο Instagram. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα νεσεσέρ γεμάτο προϊόντα μακιγιάζ Essence!!!!


essence giveaway

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - NUTRILITE BY AMWAY

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το θεμέλιο και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την ευημερία μας. Η κατανάλωση σωστών γευμάτων μας βοηθά να διατηρούμαστε υγιής και να αισθανόμαστε δραστήριοι κάθε μέρα. Η ποικιλία στη διατροφή υποστηρίζει το σώμα και το μυαλό μας και μας εξασφαλίζει συνολική ισορροπία. Ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να ληφθούν μόνο από συγκεκριμένα τρόφιμα ή συγκεκριμένους συνδυασμούς τροφίμων, ενώ άλλες δεν μπορούν να αποθηκευτούν από τον οργανισμό και πρέπει να αναπληρώνονται καθημερινά. Η Nutrilite δημιούργησε μια σειρά βιταμινών για να αναπληρώσουμε τις θρεπτικές ουσίες που δεν μπορούμε να καταναλώσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας και να γεμίσουμε το διατροφικό κενό. 
NUTRILITE BY AMWAY