Pages

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Για καφέ με το Edit Your Life Μαΐου

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο μας καφέ με το Edit Your Life Magazine, αυτή τη φορά για τον Μάιο. Πάμε να δούμε μαζί τις αναρτήσεις που ξεχώρισα αυτό το μήνα.
Για καφέ με το Edit Your Life Μαΐου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Νέο κατάστημα Springfield και Women's Secret στο Χαλάνδρι

Την Παρασκευή 19 Μαΐου άνοιξε το νέο κατάστημα Springfield και Women's Secret στο Χαλάνδρι.

Νέο κατάστημα Springfield και Women's Secret στο Χαλάνδρι

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Manimade Giveaway

Σήμερα σας έχω διαγωνισμό!!! Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει μια χειροποίητη τσάντα manimade!


Nuxellence Skincare experience

Αγαπώ τη Nuxe και συχνά την εμπιστεύομαι για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Για μένα η Nuxe αποτελεί ένα μαγικό συνδυασμό φύσης και πολυτέλειας. Στα προϊόντα της βρήκα πέρυσι το καλοκαίρι τόσο την ιδανική αντηλιακή προστασία όσο και την καλύτερη ενυδάτωση μετά τον ήλιο. Σχεδόν τελείωσα "μονορούφι" το ξηρό λάδι της (για να τρέξω γρήγορα να προμηθευτώ άλλο). H σειρά Nuxellence λειτουργεί σαν θεραπεία στο δέρμα μου, καθώς είναι η απόλυτη καλλυντική εμπειρία για την επιδερμίδα μου.

Nuxellence Skincare review


Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Biotherm Under the Sun

Η Biotherm έχει την ικανότητα να εκπλήσσει κάθε φορά με τις μαγικές της φόρμουλες, τόσο σε προϊόντα περιποίησης σώματος (την οποία παρεμπιπτόντως θεωρώ κορυφαία) όσο και στα προϊόντα για το πρόσωπο. Και φυσικά στα αντηλιακά. H Biotherm Creme Solaire Anti age είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB που ευθύνονται για το 80% των μελλοντικών σημαδιών γήρανσης του δέρματος, ενώ η αντιοξειδωτική βιταμίνη E μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες.
Biotherm Creme Solaire Anti age

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Καθαρισμός - Ενυδάτωση - Προστασία : Το τρίπτυχο της ομορφιάς από την FBM Anagenessis

Τα βασικότερα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία του δέρματος μας. Για κάθε βήμα η FBM Anagenessis έχει και ένα διαφορετικό προϊόν σύμμαχο μας στην ομορφιά.
fbm anagenessis skincare

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Προετοιμασία για το καλοκαίρι με αντηλιακά από το Pharmacylife & Giveaway

Το αντηλιακό είναι το σημαντικότερο βήμα στην προστασία της επιδερμίδας μας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινή μας ρουτίνα. Άλλωστε η Ελλάδα μας είναι μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες στον κόσμο. Ειδικά το καλοκαίρι η ανάγκη για αντηλιακή προστασία είναι επιτακτική. Στο Pharmacy Life βρήκα όλα όσα χρειάζομαι για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο.
Pharmacy Life

Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers

Η Maybelline έβγαλε τα πιο απίστευτα lip lacquers της αγοράς, τα Vivid hot lacquers, με έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια και καθόλου μα καθόλου ματ. Μαζί η παλέτα Masterblush με ρουζ και highlighter  είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα τεχνική contouring το draping.
Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers


Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η επιδερμίδα μου ξεδιψά με Caudalie

Πρόσφατα έβαλα στην περιποίηση της επιδερμίδας μου τον ορό Vinosource SOS Thirst - Quenching serum και την ενυδατική κρέμα ματιών Premier Cru της Caudalie και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

VOLUPTÉ TINT-IN- BALM από την YSL Beauté

Για όλες τις παιχνιδιάρες λάτρεις του balm που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται,το VOLUPTÉ TINT-IN- BALM είναι ένα εθιστικό, εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν που θα χαρίσει αστραπιαία στα χείλη σας λαμπερό χρώμα και φροντίδα που διαρκεί.
VOLUPTÉ TINT-IN- BALM

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τα πιο 60's pop νύχια μου για την Άνοιξη του 2017 έχουν την υπογραφή της Semilac Hellas

Η Μαριάνθη Τσιτσοπούλου δημιουργεί τα πιο 60's pop νύχια μου για την Άνοιξη του 2017 με την εγγύηση ποιότητας που μόνο η Semilac Hellas μπορεί να προσφέρει.


Seventeen Makeup Spring Pink Giveaway

Pink Giveaway Alert!! Ώρα για ένα ανοιξιάτικο διαγωνισμό! Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα Pink set από την Seventeen !!!

Seventeen Makeup Spring Giveaway

Η αγαπημένη μου ενυδατική από την Kiehl's

Την χρησιμοποιώ ανελλιπώς τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, κάθε βράδυ και έχω ενθουσιαστεί από την όψη της επιδερμίδας μου το πρωί όταν ξυπνάω. Η super multi-corrective cream είναι η αγαπημένη μου ενυδατική από την Kiehl's.

super multi-corrective cream  Kiehl's.


Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν επισκεφτείς το Βερολίνο

Αν σκοπεύεις να επισκεφτείς το Βερολίνο σύντομα αυτά είναι μερικά πράγματα που σου προτείνω να κάνεις οπωσδήποτε, για να νιώσεις περισσότερο Βερολινέζος.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν επισκεφτείς το Βερολίνο

Ultra Professional Blush Palette - Η αγαπημένη μου παλέτα με ρουζ από την Makeup Revolution

Την ανακάλυψα πριν περίπου ενάμιση μήνα στα Hondos Center στην Ερμού και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ήθελα από καιρό να αγοράσω μια παλέτα της Makeup Revolution και τώρα της είχα όλες μπροστά μου. Τα μάτια μου θόλωσαν, δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω, μέχρι που είδα εκείνη... και ήξερα ... ότι βρήκα την αγαπημένη μου παλέτα για φέτος την άνοιξη. 

Η αγαπημένη μου παλέτα με ρουζ από την Makeup Revoution ultra Professional Blush Palette