Pages

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush : Ώρα να αλλάξεις την υφή του ρουζ σου για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου

Έχω παρατηρήσει ότι τείνω να χρησιμοποιώ τα ίδια περίπου είδη μακιγιάζ από τότε που ήμουν νεότερη μέχρι και τώρα που πλησιάζω τα 40. Προτιμώ τα υγρά σιλικονούχα makeup, τις πούδρες σε ελεύθερη μορφή με ματ τελείωμα, τα ρουζ με ματ πουδρένια υφή και αγαπώ τα κραγιόν. Μπορείς να το πεις ότι έχω κατασταλάξει στο τι θέλω και τι όχι. Όμως μερικές φορές είναι καλό να κάνουμε ένα μικρό update Και να ανανεώνουμε τα υλικά μας. Δεν εννοώ να πάρουμε απλά κάτι καινούργιο και να πετάξουμε τα παλιά μας, ληγμένα (πιθανόν) καλλυντικά. Εννοώ να τολμήσουμε να επιλέξουμε άλλες υφές, άλλα είδη μακιγιάζ, να πειραματιστούμε ξανά από την αρχή. Γιατί με αυτόν τον τρόπο εγώ ανακάλυψα μερικά από τα πιο αγαπημένα μου εργαλεία μακιγιάζ, όπως το primer Προσώπου και ματιών αλλά και τα υγρά ρουζ λάμψης της GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics.
GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Καλοκαίρι στην Αθήνα - Ευκαιρία για Andaman Sky Bar

Αν βρεθείς το καλοκαίρι στην Αθήνα και είσαι λάτρης της Ασιατικής κουζίνας, τότε απλά πρέπει να επισκεφτείς το Andaman Sky Bar.

Andaman Sky Bar

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ARTISTRY HYDRA-V REFRESHING MOISTURE MASK

H Artistry δημιούργησε μια αναζωογοννητική μάσκα ενυδάτωσης με πλούσια κρεμώδη υφή, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Η Refreshing moisture mask αναπληρώνει την φυσική υγρασία του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα όμορφη και απαλή.
Refreshing moisture mask

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

SUMMER HAIR GIVEAWAY!

SUMMER HAIR GIVEAWAY ! Νέος διαγωνισμός! 
Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει προϊόντα περιποίησης μαλλιών Wella, και μια δωροεπιταγή 20€ για το νέο e-shop ομορφιάς Telis Kikeris
SUMMER HAIR GIVEAWAY!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Κρέμα χεριών Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Απλά σκεφτείτε πόσο πολύ χρησιμοποιούμε τα χέρια μας καθημερινά, πλένοντας πιάτα, μαγειρεύοντας, απλώνοντας ρούχα, καθαρίζοντας το σπίτι ή απλά πληκτρολογώντας στον υπολογιστή ή ακόμα και χαιρετώντας ένα φίλο. Και παρόλο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα σωρό προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, δίνουμε ελάχιστη προσοχή στις ανάγκες των χεριών μας. Για αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε μια ενυδατική κρέμα χεριών πλούσια σε ενυδάτωση και αντιοξειδωτικά συστατικά όπως η Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Κρέμα χεριών Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO DUAL-PHASE NIGHT PEEL

Η αλήθεια είναι ότι η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι το άλφα και το ωμέγα. Έχω φτάσει πλέον στην ηλικία που δεν πρέπει να την αφήνω ούτε στιγμή. Πιστεύω ότι οι περισσότερες φίλες μου συμφωνούν μαζί μου. Πρέπει να προφυλάξω την επιδερμίδα μου για το μέλλον. Και για αυτό χρειάζομαι την καθημερινή μου δόση πολυδιορθωτικής δράσης και προστασίας σε μια μόνο κρέμα, στην VISIONNAIRE CRESCENDO™ DUAL-PHASE NIGHT PEEL.

Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO DUAL-PHASE NIGHT PEEL

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY

Ακόμα ένας υπέροχος καλοκαιρινός διαγωνισμός. 4 τυχερές νικήτριες (μία για κάθε social που διαθέτω) θα κερδίσουν από ένα Rythm n Heat Gift Box με βερνίκια Pinkies, όπως αυτά της φωτογραφίας. 

CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Collistar Natura - Η προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας μου

Η Πρώτη προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας μου ήρθε από την Collistar natura. Πρόκειται για μια σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου που σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις την αγαπημένη σου κρέμα στην μάσκα, το scrub ή την θεραπεία που έχει ανάγκη η δική σου επιδερμίδα. 

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Nutrilite Appetite Controller ! Αποκτήστε τον έλεγχο στη διατήρηση του βάρους σας!

Η διατήρηση της γραμμής αλλά και του βάρους απασχολεί πολλές σύγχρονες γυναίκες, που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την υπερφαγία.  Σίγουρα ο έλεγχος της ποιότητας αλλά και της ποσότητας των γευμάτων είναι απαραίτητοι για την επίτευξη του στόχου αυτού. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η όρεξη υπερισχύει και ακόμα και η πιο αφοσιωμένη στο στόχο της μπορεί να ενδώσει. Η Nutrilite™ παρουσιάζει το νέο Appetite Controller που κάνει την προσπάθεια αυτή ευκολότερη, δίνοντας μας τον έλεγχο.
nutrilite apetite controller

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Unboxing Yologift και Διαγωνισμός

Σήμερα ανοίγουμε μαζί το Yologift Mystery Box που έλαβα πριν από λίγες ημέρες, ενώ σας έχω και ένα μικρό διαγωνισμό, καθώς μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα Yologift Mystery Box.
Yologift Mystery Box

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση του Ελληνικού luxury brand Ariadne Athens  στο Placebo pharmacy στην Γλυφάδα και εγώ ήμουν εκεί για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις