Pages

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Γιατί η Jurlique παραμένει μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες skincare

Τα προϊόντα Jurlique παραμένουν από τα αγαπημένα μου για την περιποίηση της επιδερμίδας και αυτό γιατί πραγματικά έχουν διαφορετική αίσθηση από τα υπόλοιπα. Ταιριάζουν φυσικά με το δέρμα μου.

Jurlique

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ερωτεύτηκα τη Μάσκα Ύπνου NovAge Skin Recharge της Oriflame

προηγμένη μάσκα ύπνου Novage Skin Recharge η οποία επικεντρώνεται στην κατάσταση της επιδερμίδας και λιγότερο στην ηλικία, ήταν ότι ακριβώς αναζητούσα για την βραδινή μου περιποίηση. Η Oriflame καινοτομεί με ένα προϊόν εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων που στοχεύει στα σημάδια της γήρανσης.

Μάσκα Ύπνου NovAge της Oriflame

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με τη νέα σειρά προϊόντων Anti-Blemish essentials by ARTISTRY

Ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη και την καταπολέμηση ατελειών που ταλαιπωρούν τις νεότερες αλλά και τις ώριμες επιδερμίδες, όπως κηλίδες, σπυράκια και λευκά ή μαύρα στίγματα, η νέα συλλογή Anti-Blemish essentials by ARTISTRY ήρθε για να δώσει τη λύση!
Anti-Blemish essentials by ARTISTRY

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Νέα Σειρά Nivea γεμάτη C ενέργεια

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου της Nivea υπόσχεται να μας γεμίσει ενέργεια χάρη στην δράση της βιταμίνης C αλλά και του συνένζυμου Q10 που περιέχει.
NIVEA EICAI ENERGEIA


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Plus Size Fashion 2017 Fall Mat Fashion Lookbook & Giveaway

Ετοίμασα ένα φθινοπωρινό lookbook με επιλογές μου από την Mat Fashion, ενώ έχω και έναν μικρό instagram διαγωνισμό, για ένα t-shirt της Mat fashion.
Fall Mat Fashion Lookbook

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Celebrating 50 yrs Sparkling Oriflame Giveaway

Η Oriflame έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μια κρουαζιέρα και 6000 Oriflame Lovers από όλο τον κόσμο να μαζεύονται στο στάδιο Τάε Κβον Ντο. Για αυτό και σκέφτηκα να το γιορτάσω και εγώ μαζί σας με ένα Oriflame διαγωνισμό.
Oriflame Giveaway