Pages

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

12 Days of giveaways

Για μένα Χριστούγεννα σημαίνει να δίνεις αγάπη, να δίνεις ευτυχία. Να μοιράζεσαι ότι αγαπάς με αυτούς που αγαπάς. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα πράγματα που αγαπώ. Για αυτό και δημιούργησα το 12 Days of Giveaways. 12 μέρες Χριστουγέννων, 12 μέρες μοναδικών διαγωνισμών με πλούσια δώρα και τουλάχιστον 12 τυχερούς νικητές.
12 Days of giveaways

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Review: Προϊόντα από το Bellashop.gr

Ποιος είπε ότι το οικονομικό δεν μπορεί να είναι και αξιόλογο;  Κι όμως μπορεί να είναι και το αποδεικνύουν τα προϊόντα της Technic. Δοκίμασα τα προϊόντα Technic που πήρα από το Bellashop.gr και σας λέω την γνώμη μου εδώ.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection

CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection. Νέα φθινοπωρινά χρώματα εμπνευσμένα από τις λάμψεις του φεγγαριού. Ομορφιά που συναρπάζει σε χρώματα και συνδυασμούς που θα λατρέψουμε.
CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Bershka - Life is a party

Οι γιορτές πλησιάζουν όλο και περισσότερο και η Bershka παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν special edition για τη Γυναίκα με επιρροές από τα 80’s, αποκαλύπτοντας την πιο sexy, cool και τολμηρή πλευρά μας.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Από τα χεράκια της Helena Natura

Πριν λίγο καιρό ήρθαν στα χέρια μου τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Helena Natura. Φτιαγμένα από φυσικές πρώτες ύλες, όπως φυτικά έλαια, ανθόνερα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, αιθέρια έλαια, αποτελούν κυριολεκτικά «superfoods» για την επιδερμίδα μας. Δοκίμασα την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.
Helena Natura