Pages

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Για καφέ με το Edit Your life - Το τέλος της χρονιάς

Το ξέρω ότι έχω καιρό να κάνω αντίστοιχο άρθρο με τις επιλογές μου από όσα διάβασα (και έγραψα στο Edityourlifemag.gr αλλά οι τρεις τελευταίοι μήνες του χρόνου για μένα ήταν το λιγότερο τρελοί. Συγχωρέστε με λοιπόν και θα προσπαθήσω να σας αποζημιώσω με τα αγαπημένα μου άρθρα του τελευταίου τριμήνου εδώ. 


Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Οι 17 πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2017

Έφτασε πάλι εκείνη η στιγμή που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις αγαπημένες αναρτήσεις του 2017. 17 άρθρα που ξεχώρισα και που αγαπήσατε κι εσείς, μέσα στο 2017 και έκαναν την χρονιά αυτή λίγο πιο όμορφη. Πέρυσι είχα μιλήσει για τις πιο αγαπημένες αναρτήσεις του 2016, σε συνεργασία με την ομάδα του Edit your life. Φέτος, πήρα μόνη μου την πρωτοβουλία για αυτήν την μικρή ανασκόπηση.



Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

CND GLACIAL ILLUSION The Collection - Μανικιούρ εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του πάγου

Η νέα σειρά GLACIAL ILLUSION The Collection της CND Vinylux Weekly polish είναι εμπνευσμένη από τις ‘‘μυστικές’’ αποχρώσεις του πάγου.

GLACIAL ILLUSION The Collection

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα Eva Belle Booster

Τα EVA BELLE RESTORE BOOSTER είναι υπερ-συμπυκνωμένες σταγόνες που θα δώσουν ένα boost στον ορό, την ενυδατική κρέμα ή το foundation που χρησιμοποιείς. Εγώ δοκίμασα το  Eva Bell Booster Restore που πήρα από το ofarakopoiosmou.gr και σου λέω την γνώμη μου για αυτό.

eva belle booster restore

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Οι νικήτριες των #12DaysofGiveaways

Κι όμως οι διαγωνισμοί φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Έτσι ήρθε η ώρα να μοιράσουμε χαμόγελα. Στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο και θα επικαιροποιώ καθημερινά μετά από κάθε κλήρωση θα ανακοινώνω όλες τις νικήτριες των 12 Days of Giveaways διαγωνισμών.

Και ξεκινώ με τις 2 πρώτες νικήτριες στο Youtube που κερδίζουν από ένα Giftbox της νέας σειράς Nightspell της CND Vinylux Weekly Polish από την Creative Group. Τυχερές νικήτριες στο Youtube είναι οι Maria Lioliou και η Maria Xen. Νικήτρια του διαγωνισμού στο facebook  είναι η κονι κον και στο Instagram η @eleni_vouvlia. 

Η κλήρωση επαναλήφθηκε καθώς η πρώτη νικήτρια του Facebook "Κονι κον" δεν απάντησε και πέρασαν πάνω από 3 μέρες. Τυχερή νέα νικήτρια η Katerina Karaboiki. Συγχαρητήρια Κατερίνα Πάντα τυχερή. Θα περιμένω τα στοιχεία σου για να σου στείλει η εταιρεία το δώρο 

Η κλήρωση του 2ου giveaway για τα 10 GLOV έγινε . Τυχερές νικήτριες είναι οι Maria Maraki(λιπαρό),Ekaterina Duzova (σώμα), Maria SM(all skin types), Katerina Kit(comfort), Chara Gika(ευαίσθητες), Eleni Sr(Comfort), Eirini PAP(comfort), Μαρία Κοσμαδάκη(σώμα), Katsarida 1527 (all skin types), Panagiota Cha (Comfort). παρακαλώ να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών για να στείλει η εταιρεία το δώρο. Καλές γιορτές σε όλους.

Η κλήρωση του 3ου giveaway με δώρο ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο από το φαρμακείο Μαρούλη- Καββαδία έγινε και τυχερή νικήτρια είναι η Despinas Studio.

♥ Νικήτριες του 4ου giveaway για τα 3 σετ της Dalon είναι η Edwina Kar, Κατερίνα Κυρανά, Πηνελόπη Τζήκα. Θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών και να μου στείλουν τα στοιχεία τους για να τους στείλει η εταιρεία το δώρο τους Καλές γιορτές σε όλες

✰ Νικήτριες του διαγωνισμού Toppik είναι οι Elendrathens (root touch up), Κατερίνα Μάλιαγκα (root touch up), Ειρήνη Ιριδα(σετ φρύδια) , Eva sharing (σετ φρύδια). Συγχαρητήρια σε όλες, περιμένω τα στοιχεία σας εντός 48 ωρών για να σας στείλει η εταιρεία το δώρο.

Τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού #BiothermGreece είναι η Eirini Sarantopoulou. Συγχαρητήρια Ειρήνη Είσαι η τυχερή νικήτρια. Θα περιμένω τα στοιχεία σου για να σου στείλω το δώρο.

Νικήτρια του διαγωνισμού #MaybellineGr είναι η Kelly Kaletsh.

✰ Νικήτριες του διαγωνισμού για το δικό μου δώρο είναι οι Ioanna Limperopoulou στο instagram Και η Νάντια Κόλια.  Συγχαρητήρια πάντα τέτοια εύχομαι.

Νικήτριες του διαγωνισμού Oriflame με δώρο ένα σετ πινέλων είναι οι : Αφροδίτη Χατζηγιαννάκη, Polina KOumi, 2013CandyCandy, Olga Rotsika και Nandia's World.

Νικήτρια του διαγωνισμού με το Beautytestbox είναι η deppie_an

Νικήτρια του διαγωνισμού #Bellabox.gr είναι η Eleni Mitropapa

Τυχερές νικήτριες του GLOV giveaway είναι η Eleni Dot Και η Stella Dr.

Συγχαρητήρια σε όλες και σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Οι νικήτριες θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και να μου στείλουν τα στοιχεία τους για να τους στείλουμε το δώρο τους.

Μάθε τα πάντα για το 12 Days of Giveaways και πάρε μέρος στους διαγωνισμούς εδώ. 



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

12 Days of giveaways

Για μένα Χριστούγεννα σημαίνει να δίνεις αγάπη, να δίνεις ευτυχία. Να μοιράζεσαι ότι αγαπάς με αυτούς που αγαπάς. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα πράγματα που αγαπώ. Για αυτό και δημιούργησα το 12 Days of Giveaways. 12 μέρες Χριστουγέννων, 12 μέρες μοναδικών διαγωνισμών με πλούσια δώρα και τουλάχιστον 12 τυχερούς νικητές.
12 Days of giveaways

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Review: Προϊόντα από το Bellashop.gr

Ποιος είπε ότι το οικονομικό δεν μπορεί να είναι και αξιόλογο;  Κι όμως μπορεί να είναι και το αποδεικνύουν τα προϊόντα της Technic. Δοκίμασα τα προϊόντα Technic που πήρα από το Bellashop.gr και σας λέω την γνώμη μου εδώ.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection

CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection. Νέα φθινοπωρινά χρώματα εμπνευσμένα από τις λάμψεις του φεγγαριού. Ομορφιά που συναρπάζει σε χρώματα και συνδυασμούς που θα λατρέψουμε.
CND Vinylux Weekly Polish Nightspell Collection

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Bershka - Life is a party

Οι γιορτές πλησιάζουν όλο και περισσότερο και η Bershka παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν special edition για τη Γυναίκα με επιρροές από τα 80’s, αποκαλύπτοντας την πιο sexy, cool και τολμηρή πλευρά μας.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Από τα χεράκια της Helena Natura

Πριν λίγο καιρό ήρθαν στα χέρια μου τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Helena Natura. Φτιαγμένα από φυσικές πρώτες ύλες, όπως φυτικά έλαια, ανθόνερα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, αιθέρια έλαια, αποτελούν κυριολεκτικά «superfoods» για την επιδερμίδα μας. Δοκίμασα την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.
Helena Natura

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Γιατί η Jurlique παραμένει μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες skincare

Τα προϊόντα Jurlique παραμένουν από τα αγαπημένα μου για την περιποίηση της επιδερμίδας και αυτό γιατί πραγματικά έχουν διαφορετική αίσθηση από τα υπόλοιπα. Ταιριάζουν φυσικά με το δέρμα μου.

Jurlique

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ερωτεύτηκα τη Μάσκα Ύπνου NovAge Skin Recharge της Oriflame

προηγμένη μάσκα ύπνου Novage Skin Recharge η οποία επικεντρώνεται στην κατάσταση της επιδερμίδας και λιγότερο στην ηλικία, ήταν ότι ακριβώς αναζητούσα για την βραδινή μου περιποίηση. Η Oriflame καινοτομεί με ένα προϊόν εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων που στοχεύει στα σημάδια της γήρανσης.

Μάσκα Ύπνου NovAge της Oriflame

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με τη νέα σειρά προϊόντων Anti-Blemish essentials by ARTISTRY

Ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη και την καταπολέμηση ατελειών που ταλαιπωρούν τις νεότερες αλλά και τις ώριμες επιδερμίδες, όπως κηλίδες, σπυράκια και λευκά ή μαύρα στίγματα, η νέα συλλογή Anti-Blemish essentials by ARTISTRY ήρθε για να δώσει τη λύση!
Anti-Blemish essentials by ARTISTRY

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Νέα Σειρά Nivea γεμάτη C ενέργεια

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου της Nivea υπόσχεται να μας γεμίσει ενέργεια χάρη στην δράση της βιταμίνης C αλλά και του συνένζυμου Q10 που περιέχει.
NIVEA EICAI ENERGEIA


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Plus Size Fashion 2017 Fall Mat Fashion Lookbook & Giveaway

Ετοίμασα ένα φθινοπωρινό lookbook με επιλογές μου από την Mat Fashion, ενώ έχω και έναν μικρό instagram διαγωνισμό, για ένα t-shirt της Mat fashion.
Fall Mat Fashion Lookbook

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Celebrating 50 yrs Sparkling Oriflame Giveaway

Η Oriflame έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μια κρουαζιέρα και 6000 Oriflame Lovers από όλο τον κόσμο να μαζεύονται στο στάδιο Τάε Κβον Ντο. Για αυτό και σκέφτηκα να το γιορτάσω και εγώ μαζί σας με ένα Oriflame διαγωνισμό.
Oriflame Giveaway

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

5+ 1 Πράγματα που λάτρεψα το καλοκαίρι και δεν μπορώ να αποχωριστώ ακόμα

Τα γνώρισα το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά κόλλησα κυριολεκτικά μαζί τους και ακόμα τα χρησιμοποιώ.Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς αυτό το καλοκαίρι και 1 βιβλίο (ή μάλλον τριλογία).
5+ 1 Πράγματα που λάτρεψα το καλοκαίρι και δεν μπορώ να αποχωριστώ ακόμα


Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

5+1 μυστικά για το τέλειο ημιμόνιμο μανικιούρ και Semilac Giveaway

Πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησα ένα σεμινάριο combi manicure στην Semilac Hellas. Μέσα από το σεμινάριο έμαθα πως να κάνω ξηρό μανικιούρ και εφαρμογή ημιμόνιμου, αλλά και μικρά μυστικά για το τέλειο ημιμόνιμο. Έτσι λοιπόν συγκέντρωσα 5 και 1 συμβουλές και μυστικά που θα μοιραστώ μαζί σου, ούτως ώστε να έχεις και εσύ το πιο τέλειο μανικιούρ στα νύχια σου.

5+1 μυστικά για το ημιμόνιμο μανικιούρ και Semilac Giveaway

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

3 νέοι λόγοι να αγαπήσεις την Caudalie

Η αγαπημένη μας Caudalie αποφάσισε να μας αποπλανήσει για αυτό και μόλις κυκλοφόρησε ένα ακαταμάχητο balm που ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη χάρη στη φυσική φόρμουλα, που είναι πλούσια σε πολυφαινόλες. Το French Kiss κυκλοφορεί σε 3 nude εθιστικές αποχρώσεις – Innocence για 60’s εφέ, Seduction για τις λάτρεις της βανίλιας και Addiction για τις ..πιο τολμηρές χαρίζει στα χείλη μια απίστευτα διακριτική λάμψη και ενυδάτωση!

caudalie french kiss

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Back to School Giveaway

Επιστρέφω με ένα #BacktoSchool διαγωνισμό. Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα σετ προϊόντων της σειράς Clearskin από την Avon. 

Back to School Giveaway Avon

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ARTISTRY SUPREME LX™ : Η πολυτελής περιποίηση ομορφιάς που αναδεικνύει την ομορφιά της επιδερμίδας

Η νέα συλλογή της Amway ARTISTRY SUPREME LX™ αναδεικνύει την ομορφιά της επιδερμίδας. Πρόκειται για μια πολυτελή σειρά με πολύτιμα συστατικά και ισχυρή τεχνολογία, η νέα πολυτελής σειρά περιποίησης της ARTISTRY ενδυναμώνει την επιδερμίδα, επιτρέποντάς της να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη!

Το μυστικό βρίσκεται στην Ενέργεια της Επιδερμίδας

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush : Ώρα να αλλάξεις την υφή του ρουζ σου για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου

Έχω παρατηρήσει ότι τείνω να χρησιμοποιώ τα ίδια περίπου είδη μακιγιάζ από τότε που ήμουν νεότερη μέχρι και τώρα που πλησιάζω τα 40. Προτιμώ τα υγρά σιλικονούχα makeup, τις πούδρες σε ελεύθερη μορφή με ματ τελείωμα, τα ρουζ με ματ πουδρένια υφή και αγαπώ τα κραγιόν. Μπορείς να το πεις ότι έχω κατασταλάξει στο τι θέλω και τι όχι. Όμως μερικές φορές είναι καλό να κάνουμε ένα μικρό update Και να ανανεώνουμε τα υλικά μας. Δεν εννοώ να πάρουμε απλά κάτι καινούργιο και να πετάξουμε τα παλιά μας, ληγμένα (πιθανόν) καλλυντικά. Εννοώ να τολμήσουμε να επιλέξουμε άλλες υφές, άλλα είδη μακιγιάζ, να πειραματιστούμε ξανά από την αρχή. Γιατί με αυτόν τον τρόπο εγώ ανακάλυψα μερικά από τα πιο αγαπημένα μου εργαλεία μακιγιάζ, όπως το primer Προσώπου και ματιών αλλά και τα υγρά ρουζ λάμψης της GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush της Gosh Copenhagen Cosmetics.
GOSH LUMI DROPS Illuminating Blush

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Καλοκαίρι στην Αθήνα - Ευκαιρία για Andaman Sky Bar

Αν βρεθείς το καλοκαίρι στην Αθήνα και είσαι λάτρης της Ασιατικής κουζίνας, τότε απλά πρέπει να επισκεφτείς το Andaman Sky Bar.

Andaman Sky Bar

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ARTISTRY HYDRA-V REFRESHING MOISTURE MASK

H Artistry δημιούργησε μια αναζωογοννητική μάσκα ενυδάτωσης με πλούσια κρεμώδη υφή, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Η Refreshing moisture mask αναπληρώνει την φυσική υγρασία του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα όμορφη και απαλή.
Refreshing moisture mask

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

SUMMER HAIR GIVEAWAY!

SUMMER HAIR GIVEAWAY ! Νέος διαγωνισμός! 
Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει προϊόντα περιποίησης μαλλιών Wella, και μια δωροεπιταγή 20€ για το νέο e-shop ομορφιάς Telis Kikeris
SUMMER HAIR GIVEAWAY!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Κρέμα χεριών Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Απλά σκεφτείτε πόσο πολύ χρησιμοποιούμε τα χέρια μας καθημερινά, πλένοντας πιάτα, μαγειρεύοντας, απλώνοντας ρούχα, καθαρίζοντας το σπίτι ή απλά πληκτρολογώντας στον υπολογιστή ή ακόμα και χαιρετώντας ένα φίλο. Και παρόλο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα σωρό προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, δίνουμε ελάχιστη προσοχή στις ανάγκες των χεριών μας. Για αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε μια ενυδατική κρέμα χεριών πλούσια σε ενυδάτωση και αντιοξειδωτικά συστατικά όπως η Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Κρέμα χεριών Rejuvenate από την FBM Anagenessis

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO DUAL-PHASE NIGHT PEEL

Η αλήθεια είναι ότι η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι το άλφα και το ωμέγα. Έχω φτάσει πλέον στην ηλικία που δεν πρέπει να την αφήνω ούτε στιγμή. Πιστεύω ότι οι περισσότερες φίλες μου συμφωνούν μαζί μου. Πρέπει να προφυλάξω την επιδερμίδα μου για το μέλλον. Και για αυτό χρειάζομαι την καθημερινή μου δόση πολυδιορθωτικής δράσης και προστασίας σε μια μόνο κρέμα, στην VISIONNAIRE CRESCENDO™ DUAL-PHASE NIGHT PEEL.

Lancome VISIONNAIRE CRESCENDO DUAL-PHASE NIGHT PEEL

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY

Ακόμα ένας υπέροχος καλοκαιρινός διαγωνισμός. 4 τυχερές νικήτριες (μία για κάθε social που διαθέτω) θα κερδίσουν από ένα Rythm n Heat Gift Box με βερνίκια Pinkies, όπως αυτά της φωτογραφίας. 

CND RHYTHM & HEAT GIVEAWAY

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Collistar Natura - Η προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας μου

Η Πρώτη προσωποποιημένη φροντίδα της επιδερμίδας μου ήρθε από την Collistar natura. Πρόκειται για μια σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου που σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις την αγαπημένη σου κρέμα στην μάσκα, το scrub ή την θεραπεία που έχει ανάγκη η δική σου επιδερμίδα. 

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Nutrilite Appetite Controller ! Αποκτήστε τον έλεγχο στη διατήρηση του βάρους σας!

Η διατήρηση της γραμμής αλλά και του βάρους απασχολεί πολλές σύγχρονες γυναίκες, που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την υπερφαγία.  Σίγουρα ο έλεγχος της ποιότητας αλλά και της ποσότητας των γευμάτων είναι απαραίτητοι για την επίτευξη του στόχου αυτού. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η όρεξη υπερισχύει και ακόμα και η πιο αφοσιωμένη στο στόχο της μπορεί να ενδώσει. Η Nutrilite™ παρουσιάζει το νέο Appetite Controller που κάνει την προσπάθεια αυτή ευκολότερη, δίνοντας μας τον έλεγχο.
nutrilite apetite controller

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Unboxing Yologift και Διαγωνισμός

Σήμερα ανοίγουμε μαζί το Yologift Mystery Box που έλαβα πριν από λίγες ημέρες, ενώ σας έχω και ένα μικρό διαγωνισμό, καθώς μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα Yologift Mystery Box.
Yologift Mystery Box

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση του Ελληνικού luxury brand Ariadne Athens  στο Placebo pharmacy στην Γλυφάδα και εγώ ήμουν εκεί για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

Ariadne Athens: Το πολυτελές ελληνικό brand που αξίζει να δοκιμάσεις

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Εθισμένη στα Orzene Dry Satin Oils & Giveaway

Καλοκαίρι και η ανάγκη για ενυδάτωση είναι αυξημένη. Όμως η ενυδάτωση δεν πρέπει να αφορά μόνο την επιδερμίδα μας αλλά και τα μαλλιά μας. Τα νέα Orzene Dry Satin Oils είναι δύο μοναδικά λάδια περιποίησης για μεταξένια, επανορθωμένα και ανάλαφρα μαλλιά.

Εθισμένη στα Orzene Dry Satin Oils & Giveaway

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Essentials by Artistry

Πριν λίγο καιρό ήρθαν στα χέρια μου και δεν άργησα να τα δοκιμάσω, καθώς ο καθαρισμός της επιδερμίδας μου αποτελεί σημαντικό βήμα για την περιποίηση της και δεν τολμώ να τον παραβλέψω ποτέ. Άλλωστε χρειάζομαι μόλις 3 λεπτά για να περιποιηθώ την επιδερμίδα μου και δεν κάνω τσιγκουνιές στον χρόνο με την σειρά Essentials της Artistry™.
Essentials by Artistry

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Νέο καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια από την ArtDeco

Πριν λίγες μέρες η Art Deco λάνσαρε στην αγορά το νέο καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια. Ένα σπρέι για να δώσουμε στα πόδια μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα ένα μπρονζέ τελείωμα και να φορέσουμε έτσι πιο γρήγορα το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φόρεμα. 

Νέο καλυπτικό σπρέι μακιγιάζ για τα πόδια από την ArtDeco

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

NIVEA #Swstetakalokairina

Εν όψει του καλοκαιριού η NIVEA μας παρουσίασε την καινοτομία της προστασίας κατά των λεκέδων στη Νο.1 σειρά αντηλιακής προστασίας στην ελληνική αγορά, NIVEA Sun Protect & Moisture. 
NIVEA #Swstetakalokairina

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Για καφέ με το Edit Your Life Μαΐου

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο μας καφέ με το Edit Your Life Magazine, αυτή τη φορά για τον Μάιο. Πάμε να δούμε μαζί τις αναρτήσεις που ξεχώρισα αυτό το μήνα.
Για καφέ με το Edit Your Life Μαΐου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Νέο κατάστημα Springfield και Women's Secret στο Χαλάνδρι

Την Παρασκευή 19 Μαΐου άνοιξε το νέο κατάστημα Springfield και Women's Secret στο Χαλάνδρι.

Νέο κατάστημα Springfield και Women's Secret στο Χαλάνδρι

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Manimade Giveaway

Σήμερα σας έχω διαγωνισμό!!! Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει μια χειροποίητη τσάντα manimade!


Nuxellence Skincare experience

Αγαπώ τη Nuxe και συχνά την εμπιστεύομαι για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Για μένα η Nuxe αποτελεί ένα μαγικό συνδυασμό φύσης και πολυτέλειας. Στα προϊόντα της βρήκα πέρυσι το καλοκαίρι τόσο την ιδανική αντηλιακή προστασία όσο και την καλύτερη ενυδάτωση μετά τον ήλιο. Σχεδόν τελείωσα "μονορούφι" το ξηρό λάδι της (για να τρέξω γρήγορα να προμηθευτώ άλλο). H σειρά Nuxellence λειτουργεί σαν θεραπεία στο δέρμα μου, καθώς είναι η απόλυτη καλλυντική εμπειρία για την επιδερμίδα μου.

Nuxellence Skincare review


Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Biotherm Under the Sun

Η Biotherm έχει την ικανότητα να εκπλήσσει κάθε φορά με τις μαγικές της φόρμουλες, τόσο σε προϊόντα περιποίησης σώματος (την οποία παρεμπιπτόντως θεωρώ κορυφαία) όσο και στα προϊόντα για το πρόσωπο. Και φυσικά στα αντηλιακά. H Biotherm Creme Solaire Anti age είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB που ευθύνονται για το 80% των μελλοντικών σημαδιών γήρανσης του δέρματος, ενώ η αντιοξειδωτική βιταμίνη E μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες.
Biotherm Creme Solaire Anti age

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Καθαρισμός - Ενυδάτωση - Προστασία : Το τρίπτυχο της ομορφιάς από την FBM Anagenessis

Τα βασικότερα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία του δέρματος μας. Για κάθε βήμα η FBM Anagenessis έχει και ένα διαφορετικό προϊόν σύμμαχο μας στην ομορφιά.
fbm anagenessis skincare

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Προετοιμασία για το καλοκαίρι με αντηλιακά από το Pharmacylife & Giveaway

Το αντηλιακό είναι το σημαντικότερο βήμα στην προστασία της επιδερμίδας μας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινή μας ρουτίνα. Άλλωστε η Ελλάδα μας είναι μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες στον κόσμο. Ειδικά το καλοκαίρι η ανάγκη για αντηλιακή προστασία είναι επιτακτική. Στο Pharmacy Life βρήκα όλα όσα χρειάζομαι για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο.
Pharmacy Life

Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers

Η Maybelline έβγαλε τα πιο απίστευτα lip lacquers της αγοράς, τα Vivid hot lacquers, με έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια και καθόλου μα καθόλου ματ. Μαζί η παλέτα Masterblush με ρουζ και highlighter  είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα τεχνική contouring το draping.
Maybelline Masterblush and Vivid hot lacquers


Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η επιδερμίδα μου ξεδιψά με Caudalie

Πρόσφατα έβαλα στην περιποίηση της επιδερμίδας μου τον ορό Vinosource SOS Thirst - Quenching serum και την ενυδατική κρέμα ματιών Premier Cru της Caudalie και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

VOLUPTÉ TINT-IN- BALM από την YSL Beauté

Για όλες τις παιχνιδιάρες λάτρεις του balm που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται,το VOLUPTÉ TINT-IN- BALM είναι ένα εθιστικό, εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν που θα χαρίσει αστραπιαία στα χείλη σας λαμπερό χρώμα και φροντίδα που διαρκεί.
VOLUPTÉ TINT-IN- BALM

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τα πιο 60's pop νύχια μου για την Άνοιξη του 2017 έχουν την υπογραφή της Semilac Hellas

Η Μαριάνθη Τσιτσοπούλου δημιουργεί τα πιο 60's pop νύχια μου για την Άνοιξη του 2017 με την εγγύηση ποιότητας που μόνο η Semilac Hellas μπορεί να προσφέρει.


Seventeen Makeup Spring Pink Giveaway

Pink Giveaway Alert!! Ώρα για ένα ανοιξιάτικο διαγωνισμό! Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα Pink set από την Seventeen !!!

Seventeen Makeup Spring Giveaway

Η αγαπημένη μου ενυδατική από την Kiehl's

Την χρησιμοποιώ ανελλιπώς τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, κάθε βράδυ και έχω ενθουσιαστεί από την όψη της επιδερμίδας μου το πρωί όταν ξυπνάω. Η super multi-corrective cream είναι η αγαπημένη μου ενυδατική από την Kiehl's.

super multi-corrective cream  Kiehl's.


Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν επισκεφτείς το Βερολίνο

Αν σκοπεύεις να επισκεφτείς το Βερολίνο σύντομα αυτά είναι μερικά πράγματα που σου προτείνω να κάνεις οπωσδήποτε, για να νιώσεις περισσότερο Βερολινέζος.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν επισκεφτείς το Βερολίνο