Pages

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

PARABITA #FashionUnlimited

Throwback στην φωτογράφιση της χρονιάς για την Parabita!
Μερικές φορές λαμβάνω μηνύματα που με αυστηρό ύφος μου λένε ότι δεν μπορώ να φοράω ωραία ρούχα με αυτό το σώμα. Κι όμως. Εκεί ακριβώς είναι το λάθος. Πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι.

 Fashion Unlimited Campaign cover

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

MESSINIAN SPA - Μεσσηνιακή πολυτέλεια

Μέσα στις γιορτές μου τα έκανε δώρο η Νίκη Καββαδία και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα αμέσως, αφού δεν είχα δοκιμάσει τίποτα από την συγκεκριμένη εταιρεία. Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Messinian Spa, εξ' ου και ο μεγάλος ενθουσιασμός. 
MESSINIAN SPA

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις ένα beauty blog

Είναι εδώ και αρκετό καιρό που θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί αντιλαμβάνομαι γύρω μου καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν υπήρχαν μέχρι πριν λίγο καιρό και που για κάποιο λόγο έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα. Φοβάμαι ότι μπορεί να θεωρηθώ κακιά απλά και μόνο γιατί θα τα αναφέρω, ωστόσο πρέπει να αναφερθούν γιατί επικρατεί μια λανθασμένη αντίληψη επί του θέματος γενικά. Και τέλος πάντων κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ας είμαι εγώ.
Beauty blogger

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Curaprox H Κατάμαυρη οδοντόκρεμα για ολόλευκο χαμόγελο

Η οδοντόκρεμες με ενεργό άνθρακα δεν είναι κάτι νέο. Για την ακρίβεια, τα προϊόντα καθαρισμού με ενεργό άνθρακα είναι ένα trend που επικρατεί τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια. Και μολονότι έχω δοκιμάσει πολλές οδοντόκρεμες με άνθρακα, ήθελα να δοκιμάσω και την συγκεκριμένη. Και είχα δίκιο... Η Curaprox White is Black Toothpaste Μαύρη Οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα και γεύση λεμόνι - μέντα είναι μια οδοντόκρεμα που αρχικά σε τρομάζει αλλά τελικά σε ανταμείβει με την αποτελεσματικότητα της. Την βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr και αυτή είναι η άποψη μου.
Curaprox White is Black Toothpaste Μαύρη Οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα & γεύση λεμόνι - μέντα

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Προϊόντα μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις από την Oriflame μέρος πρώτο

Αν με ρωτήσεις να μιλήσω ειλικρινά για τα προϊόντα της Oriflame θα σου πω με μια φράση ότι έχω σχέση αγάπης - μίσους μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για το μακιγιάζ της. Ή μάλλον δεν μπορούσα να πω. Γιατί πρόσφατα δοκίμασα μερικά από τα προϊόντα της νέας τους σειράς The One και έχω μαζέψει αρκετά που πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσεις.
Oriflame

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Διαγωνισμός YoloGift Giveaway

Εδώ και μερικές μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός στο κανάλι μου στο youtube με δώρα από το Yologift.gr, για αυτό και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή. 

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

KMax Fibers - New Hair don't care φάση...

Η νέα σειρά Kmax ήρθε να δώσει την λύση σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης και όχι μόνο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά κάλυψης των προβλημάτων της αραίωσης των μαλλιών βασισμένη στις "μαγικές" ικανότητες της φυσικής κερατίνης.
KMax Fibers


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

#Unboxing O Farmakopoios mou

Πριν λίγες μέρες ήρθε η παραγγελία μου από το ofarmakopoiosmou.gr , αλλά λόγω της τρέλας που επικρατούσε την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπόρεσα να τα μοιραστώ μαζί σας. Τι λέτε λοιπόν να ανοίξουμε το κουτάκι που μου ήρθε και να δείτε τι πήρα;

#Unboxing O Farmakopoios mou