Pages

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

CND Chic Shock Collection

Τα πιο τέλεια κουφετί παστέλ για αυτήν την Άνοιξη, έρχονται από την CND ‘‘Chic Shock the collection’’Oι 4 νέες αποχρώσεις εγγυώνται κομψό, απαλό αλλά και δυνατό look. 
CND Chic Shock Collection

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η απόλυτη φροντίδα σώματος με Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερο νιώθω την ανάγκη να κάνω συχνότερα ντους, κυρίως γιατί περπατάω πάρα πολύ και όπως είναι λογικό, ιδρώνω και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι έχω ανάγκη από μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος, που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα μου και θα την "ξεδιψάσει". Ευτυχώς για μένα βρήκα την απόλυτη φροντίδα σώματος στις Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams που βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr.

Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Νέα ανανεωμένη σειρά ντεμακιγιάζ από την Caudalie

Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μου η νέα, ανανεωμένη σειρά καθαρισμού της Caudalie. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ιεροτελεστία στη φροντίδα της επιδερμίδας της. Αναμφίβολα όμως, το ντεμακιγιάζ είναι το σημαντικό βήμα για μια όμορφη επιδερμίδα. Για την ξηρή, μεικτή ή ευαίσθητη επιδερμίδα που είναι εκτεθειμένη στη ζωή της πόλης ή στην ύπαιθρο, ο άψογος καθαρισμός είναι το μυστικό κάθε υγιούς και φωτεινής επιδερμίδας που δεκαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της ρουτίνας

CAUDALIE σειρά ντεμακιγιάζ


Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πως να οργανώσεις την τέλεια εκδρομή με το ekdromi.gr

Με τον σύζυγο και τους φίλους μας, λατρεύουμε τις εκδρομές. Οργανώνουμε συχνά μικρές αποδράσεις σε κοντινές περιοχές, είτε ημερήσιες εκδρομές, είτε Long weekends που λένε και στα ξένα. Με την πρώτη ευκαιρία πάμε ταξιδάκι και φυσικά θέλουμε να ανακαλύπτουμε νέα μέρη, αφού η χώρα μας έχει πολλές και ανεξερεύνητες ακόμα ομορφιές. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικές συμβουλές για να οργανώσετε την τέλεια εκδρομή με την βοήθεια του ekdromi.gr.
café, camera, classic

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Τι τύπο δέρματος έχω; Συμβουλές για να βρείτε το δικό σας

Πολλές φίλες με ρωτούν τι ενυδατική να πάρουν. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τους απαντήσω με σιγουριά, γιατί δεν γνωρίζω τον τύπο δέρματος τους. Ναι, σίγουρα έχω να προτείνω πολλές εταιρείες που εμπιστεύομαι, αλλά όταν πρέπει να προτείνω συγκεκριμένο προϊόν τα πράγματα δυσκολεύουν και αυτό γιατί αυτό που ταίριαξε σε μένα, που έχω λιπαρό μεν αλλά αφυδατωμένο δέρμα, δεν μπορεί να ταιριάξει σε μια άλλη. Επιπλέον, προσθέτοντας και τον παράγοντα της ηλικίας, είναι αδύνατον να ταιριάξει η ίδια ενυδατική σε όλες τις περιπτώσεις. Όμως πως αναγνωρίζουμε τι τύπο δέρματος έχουμε;

find your skin type