Pages

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ταξίδι στην εξοχή του γαλλικού νότου με τα Le Petit Marseillais

Τα Le Petit Marseillais μας ταξιδεύουν στην εξοχή του γαλλικού νότου μέσα από αγνά υλικά και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις μας!

Le Petit Marseillais

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Το XLS Medical είναι ένα απόλυτα φυσικό σκεύασμα διαχείρισης του σωματικού βάρους το οποίο βασίζεται σε 3 κύρια σημεία: Βελτίωση της διατροφής, αύξηση της σωματικής δραστηριότητας και χρήση του XLS Medical, ώστε να χάσετε τα παραπανίσια κιλά σας έως και 3 φορές ταχύτερα και με σωστότερο τρόπο. Είναι σημαντικό όμως να προηγηθεί το XLS Detox, καθώς η προετοιμασία για το αδυνάτισμα πρέπει να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας το μεταβολισμό σας και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά.

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα, με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό

Στην μάχη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας χρειαζόμαστε ισχυρούς συμμάχους. Ευτυχώς για εμάς οι σύμμαχοι αυτοί μπορούν να βρεθούν στο αγαπημένο μας φαρμακείο και δεν χρειαζόμαστε μια περιουσία για να τους αποκτήσουμε. Η Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus, είναι μια Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα με lipo cermides , με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό .
Synchroline Synchrovit